עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הייתי רוצה להשתמש בנתב שבכותרת להרחבת הרשת האלחוטית הקיימת מכיוון שהיא אינה מגיעה לכל תחומי הדירה כמו שצריך... הנתב הקיים הוא של בזק D-Link DSL-6740U ולא הצלחתי להבין עוד אם הוא תומך בWDS, רציתי לדעת אם יש מישהו בנמצא שכבר התנסה עם זה? אגב, הנתב של Edimax תומך בWDS.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. היי, אני רוצה לדעת אם יש דרך להתחבר עם RDP רגיל למחשב שנמצא מאחורי נתב. למחשב עצמו יש כתובת לא חוקית של רשת 192.168.1.200 האם יש אפשרות להגיע אליו ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Dan1989,

שלום יש לי רשת קווית של 2 מחשבים בבית. אני המחשב המשני. יש לי ראוטר שאליו שני המחשבים מחוברים, והראוטר מחובר למודם. עכשיו, אני משתמש בתוכנה eMule ובה יש low id (כתוצאה מהפיירוול של הראוטר). בגלל זה, אני רוצה בלילה כשאני מוריד קבצים, להתחבר ישירות למודם עם המחשב שלי- המשני, וכך בעצם לא להיות מאחורי הפיירוול של הראוטר. ניסיתי לעשות את זה, וזה לא הצליח- אין לי אינטרנט. שאני מנסה לעשות את זה במחשב הראשי זה עובד לפעמים, גם לא תמיד (לפעמים יש אינטרנט ולפעמים אין, אין לי מושג למה). אצלי זה לא מצליח בכלל - אין אף פעם אינטרנט. רציתי לשאול אם חסר לי איזה כרטיס רשת / כרטיס אחר, משהו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  4. כרגע אני גולש עם מודם 56K והגיע הזמן להתקדם אני יודע שיש לי 2 אפשרויות: 1.אינטרנט בכבלים 2.ADSL אני כרגע מחובר לכבלים אבל עוד שבועיים אנחנו עוברים לYES למה אתם ממליצים לי להתחבר לאינטרנט בכבלים או ל ADSL ? יש עכשיו איזה מבצע התחברות שווה? איזה ספק לבחור?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  5. Started by GPS,

אני נמצא במקום שאפשר להתחבר לאינטרנט דרך בראוטר אבל הוא חוסם לי גישה לתוכנות כמו play65, יש דרך אחרת להתחבר לאינטרנט? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני בחדר מחשבים בעבודה אני רוצה לסדר תפיירול של הנתב אני נכנס דרך http://10.0.0.2 קופץ החלון להכניס יוזר וסיסמה אני לא יודע איזה נתב ... הוא תקוע בקיר למעלה בקופסא סגור אטום בלי לדעת פרטים עליו מה עושים? ברשת יש כ 20 מחשבים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב אז ככה אני רוצה להתחיל לעסוק בנושא של רשתות ואינטרנט ויש לי כמה שאלות אשמח אם תעזרו לי, 1)ממה מתחילים בנושא? 2)איפה אפשר ללמוד ולקרוא על הנושא? 3)האם יש מקצוע שקשור לנושא הזה? 4)עד כמה התחום הזה מפותח? תודה מראש לכולם

8. שלום, לאחר שאני רואה שלא טוב לי עם בזק, אני מעוניין לעבור לחברה אחרת, שמעתי על אורנג' שהיא לא חוסמת פורטים ושיש להם מבצעים טובים בקשר לטלפון + האינטרנט. מישהו ניסה / יודע יכול לתת לי עצה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by nati086,

שלום לכולם, יש לי את הראוטר כבר שנתיים והרבה מאוד פעמים אני סובל מקריסות ותקיעות וראיתי שהפתרון האפשרי הוא התקנת קשוחה צד שלישי.. איזו קשוחה להתקין ואיך אני מתקין? תודה רבה לכולם!

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. יש לי 2 מחשבים שבהם אני אתקין כרטיסי רשת אלחוטיים. 1 מה קורה עם המודם של הספקית ? אני מחבר אליו את הראוטר האלחוטי ? 2 האם אני צריך האב\סוויץ' ? 3 על איזה ראוטר הייתם ממליצים לי לקנות ? ז"א קודם כל חברה מומלצת ומה חשוב שיהיה בו ? (אני מביא מניו יורק) 4 תודה.

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by RAZIEL98,

שלום הפורטים אצלי כנראה פתוחי אני רוצה לוודא את זה באופן יסודי אני משתמש עם utorrent אשמח לעזרה כי אני יודע שאם הפורטים פתוחים הutorrent אמור להמשיך להעלות כך הזמן אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by Sifo Jen,

היי!, הנה הראוטר שאני רוצה לקנות: http://www.jiwire.com/d-link-airplus-xtremeg-wireless-router-di-624-product-specifications.htm עכשיוו אני רוצה לקנות שניים כאלו להפוך אחד מהם לריפטר, מאחר וזו הוצאה גדולה הייתי רוצה לדעת שהם שניהם תומכים בWDS 100% (לפי הלינק הם כן) ושאני בטוח אוכל להפוך אחד לרפיטר. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by GPS,

המחשב הישן מחובר לאינטרנט דרך 012 והוט אם זה עוזר במשהו.. קניתי מחשב חדש לפני חודשיים בערך ואני רוצה לחבר אותו לראוטר, אני צריך לקנות בשביל זה כרטיס רשת אלחוטי לכל מחשב בשביל לחבר ראוטר? אם לא מה אני צריך לעשות ובקשה אני לא מבין בזה פשוט כלום ;D

14. שלום יש לי מחשב אחד עם WINXP ועוד מחשב עם WIN 98SE עכשיו לכל מחשב יש כרטיס רשת אחד האם זה אפשרי לחבר את אותם ברשת בלי מכשיר נוסף חוץ מהכבלים של הרשת ואני לא רוצה שיתוף אינטרנט ואם זה כן אז איך קוראים לכבל הזה וכמה הוא עולה עזרו לי בבקשה זה דחוף אני צריך פיתרון עד מחר עריכה: היה שינוי בשאלה עכשיו זה בעיה של שני מחשבים בבקשה עזרו לי

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  15. אני לא כל כך מבין ברשתות וכאלה אז יש לי כמה דברים שאני לא מסתדר איתם. קניתי מחשב חדש ואת הישן אני רוצה לחבר לאינטרנט. עכשיו יש לי כמה שאלות: בישן היה לי DSL Modem שאיתו השתמשתי כדי להתחבר לאינטרנט. במחשב החדש יש לי כרטיס רשת מובנה אבל אני לא מבין מה צריך לעשות כדי להתחבר איתו אז פשוט חיברתי את הכרטיס מהמחשב הישן.. האם אני יכול להשתמש בכרטיס רשת כדי להתחבר לאינטרנט ואיך? מה צריך לעשות כדי לחבר את המחשב השני גם? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by slimshady21,

שלום כולם, הודעה ראשונה שלי בפורום הזה אז ככה- יש לי עכשיו מחשב אחד, בחיבור כבלים (של בזק, אם זה משנה בכלל), ואני עומד לקנות מחשב חדש. ואני רוצה לחבר את המחשב החדש ברשת, שאני יוכל להכנס לאינטרנט גם ממנו. אני מעדיף שהפתרון לא יכלול כבלים מעצבנים שיעברו בבית ממחשב אחד לשני. וגם כמובן עדיף שלא יהיה שמחשב אחד יהיה תלוי בשני- זת'ומרת שצריך שהמחשב הראשי יהיה דלוק כדי לגלוש במחשב האחר, וכל הקטעים האלה שסתם מעיקים אז יש לזה איזה פתרון טוב? שמעתי נגיד על ראוטר אלחוטי, אבל זה גם יקר מדי, וגם אמרו לי שיכולות להיות אם זה בעיות, כמו קליטה לא טובה או מתכות שמפריעות לתדר וכאלה, מה אתם אומרים? קיצר אם יש לכם איזו דרך טובה לסדר את זה, נשמח לשמוע תודה ;D

17. שלום יש לי בבית שרת שאני רוצה לחסום את כל התקשורת שלו מול: מחשבים אחרים ברשת, הנתב וכמובן התקשרויות אינטרנט שיוצאות דרך הDG. כל ההתקשרויות מלבד אלה בפורט 3389 (RDP) כמו שאני רואה את זה, יש לי 3 אפשרויות (מסודרות לפי העדפה): 1. לחסום את זה דרך הנתב. יש לי SAFE@OFFICE500 של checkpoint 2. דרך IPSEC 3. להתקין FW תוכנה 1. אחרי הרבה משחקים עם הנתב ואחרי שקראתי את הספר הוראות שלו, עדיין לא הצלחתי לעשות את זה, הכי הרבה שהצלחתי לעשות זה לחסום את כל ההתקשרויות מהאינטרנט למחשב ומהמחשב לאינטרנט. מישהו מכיר את הממזר הזה ויש לו רעיון? 2. מע' ההפעלה היא 2003 server. אני אשמח לדבר עם מישהו שעשה כזה דבר. 3. אני ממש לא רוצה לעשות את זה, ניסיתי את ZoneAlarm ואחרי שהתקנתי אותו ועשיתי ריבוט ה…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  18. תודה.

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  19. Started by ac1240,

כרגע אני בזבל בין לאומי ההורדות בטורנטים משעות אחר הצהריים עד השעות הקטנות של הבוקר לא עובדות ככה שיזדיינו הם והאינטרנט שלהם (בלי קשר שהם מחייבים גם על דמי"קו טלפון" לאיזו חברה כדאי לעבור מבחינת הורדות ומשחקי רשת ? תשתית+ספק תודה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  20. יש לי ראוטר של DLINK דגם DIR-655 האם הוא יוכל לבצע חיוג דרך מודם VDSL ? באיזה פרוטוקול חיוג בכלל משתמשים היום?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by GolanBerlin,

בס"ד יש ברשותי מנוי אצל הוט (תשתית) ובזק בינלאומי (ספק). אצל שניהם יש לי 12 מגה. אני מעוניין לעבור ל-100 מגה בתשתית וספק, ורציתי לשמוע את המלצותיכם. האם זה שווה את זה? האם להחליף את הספק להוט? יש לנו טריפל של טלוויזיה, טלפון ואינטרנט אם זה משנה. מה המחיר של ה-100 מגה אצל הוט של תשתית + ספק? תודה!

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  22. אני מחובר לכבלים @ בזק בינלאומי כבר כמה שנים טובות.. ועד לשנה האחרונה [והלפני אחרונה : ) הכל היה טוב, פינגים מצויינים, מהירות הורדה טובה.. אבל זה כבר דיי הרבה זמן שהפינגים לחו"ל כבר בלתי נסבלים... במקום שיהיה לי 80 לאירופה יש לי 400.. השאלה היא האם בADSL המצב טוב יותר מבחינת הפינגים? וכמובן שהמהירות הורדה תשאר גבוהה מה גם שהמחירים בבזק זולים יותר וה5 מגה של בזק לא יוצא יקר בהרבה מהאינטרנט 3 מגה בהוט.. בערך 90 שקל יותר לשנה יש המלצות? וכמובן שיהיה אפשר להוריד מהטורנט בלי בעיה :] אגב אין לי פה שום עניין בוויכוחים מי יותר טוב ושאר השטויות פשוט חוות דעת מאנשים שמחוברים לבזק בADSL תודה =]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן ראיתי מבצע ממש טוב של הוט על האינטרנט וטלפון ביתי - לצערי חייב בבית 100מגה + 300 דקות ב100 לחודש רציתי לשאול איזה מודם מומלץ לקחת? או שהם יביאו לי מודם ספציפי משולב לאינטרנט ולטלפון? (או לחלופין מודם טלפון ראוטר..) לא ממש בקיא בציוד הנוכחי שלהם... תודה רבה

24. לפני הכל, אני רוצה לדעת כמה דברים.. אני נכנס למשתמש בנטויז'ן, ואני רואה שאני משלם על 2MB/96K כ159 ש"ח לחודש!, אני אומר לעצמי מה לעאזאזל.. מישהו מוכן להסביר את ההגיון הזה? אני חושב שאני משלם להם ככה משהו כמו שנה, ואני אפילו לא יודע על זה, שב40 ש"ח פחות אני יכול להתחבר ל5MB. בקיצור, אני אתקשר לנטויז'ן יום ראשון ואברר איתם, אני הולך להכנס בהם חזק, פשוט מעצבן. עכשיו, אם אני לא אסתדר עם נטויז'ן, ונניח שאני אלך לחברה אחרת - לאיזה חברה מומלץ ללכת? בלי בעיות פינגים, גלישה חלקה - אני חושב שאני אלך על החבילה של 5MB, יכול להיות - אם לא אני אעבור ל2.5MB. בקיצור, מה החבילה הכי מומלצת כיום? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  25. אני מוריד בעיקר מ-Rapidhare. תודה.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים