עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כבר שבוע שאני חווה חיבור איטי לאתרים בחול. פינג לגוגל קום ולBBC נותן לי 250 ומעלה. בזק בינלאומי אומרים שמבחינתם זה תקין (למרות שעד היום הייתי מקבל פחות ממאה) עוד מישהו נתקל בבעיות האלה? תודה

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. שלום, ברשותי ראוטר מסוג netgear dgn2200v2 במשך כשבוע. לראוטר זה יש חיבור usb באמצעותו ניתק להגדיר דיסק רשת או מדפסת רשת. חיברתי אליו דיסק קשיח נייד. הגדרתי כל מה שצריך וניתן לגשת עליו ולראות אותו באמצעות כל המכשירים שברשותי. הבעיה היא שהוא משום מה לא מסוגל להראות קבצים גדולים מ4~ GB, מה שמוזר זה שהדיסק הקשיח מפורמט כntfs ולכן לא אמורה להיות בעיה זו, כאמור מה שקורה בפועל זה שפשוט הקבצים האלה לא נראים כאשר ניגשים אל הספריות בעזרת הרשת. ניסיתי לגשת בעזרת כמה פרוטוקולים כגון http, smb, ftp אבל הבעיה זהה. אני מניח שזה בעיית firmware, מישהו נתקל בבעיה זו ויכול לעזור? מחיפוש באינטרנט לא מצאתי את המקרה.... תודה מראש, ניצן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by N N C,

תגידו כרטיס רשת מובנה מתאים לאינטרנט מהיר בכבלים או ב-adsl ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by tal_p,

אהלן, אפשרי לחווט שקע כפול ע"י כבל אחד? ובכל מקרה, אם בצד אחד אני רוצה שקע, ובצד שני קונקטור, לעשות את זה מוצלב? עבר זמן מאז שחיווטתי שקעים....

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by DJO,

הגיע הזמן לאינטרנט מהיר, מעניין אותי לדעת מה דעתכם. אני אשמח אם תוסיפו נימוקים ואולי גם הצעות לחבילה ולספק.

• 41 תגובות
    • 5.3k צפיות
  6. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד שמחובר לאינטרנט בחיבור אלחוטי דרך ראוטר של dilink בזמן האחרון כשאני מפעיל את המחשב הוא לא נכנס לאינטרנט ויש הודעה שקישורית חסרה אני ממש לא מבין ברשתות בבקשה שיהיה הסבר מפורט מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי את המחשב ASUS N550JV האם אני יכול לשדרג לו כרטיס רשת? מבקש המלצה לדונגל WIFI (רוצה דונגל מסיבה אסתטית וביטיחותית כי מתאם כרטיס רשת עם אנטנות יבלות וגם יכול להרוס לי את הפורט USB בגלל זה. תודה רבה נ.ב אני מחובר לסיבים

8. Started by bdyossi,

שלום.. ישלי בעיה ברשת אני במחשב הראשי שאליו מחובר המודם והרשת אצלי היא דרך כרטיס רשת(רשת בייתית) ולא דרך ראוטר ושאני משחק למשל אז כל זמן קצר זה מקפל לי את המשחק ועושה לי חלון של התחברות שרשום עליו Connencted וזה לא קשור אם אני משחק משחק רשת או משחק רגיל או כל מה שאני עושה זה מראה לי את החלון רק שבמשחקים זה מקפל.. אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי מערכת הפעלה:Windows XP pro SP2 תודה.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  9. וגם זול?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by tom123,

כל וידאו שאני רואה באתרים MAKO SPORT5 ועוד כל מיני אתרים ישראלים פשוט נתקע, שומעים את הקול רק והתמונה תקועה. זה לא רק מהיום זה תקופה ארוכה ככה, ביוטיוב אין את הבעיה הזאת לרוב חלק שם. מה זה יכול להיות זה בלתי נסבל.. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. https://he.aliexpress.com/item/1005002552388691.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.39bb5d8dkWNDxN&aem_p4p_detail=202106281135508857353135052280017939854 או https://he.aliexpress.com/item/1005002439978406.html?spm=a2g0o.cart.0.0.15fa3c00HG43MN&mp=1 או tp link deco דגם x20 או x60 תודה

12. Started by JHONLEV,

הורדתי תוכנה שתפתח לי שרת פרטי במחשב עכשיו פתחתי משתמש וADMIN ונגיד עכשיו אני רוצה שחבר יוריד ממני משהו... מה צריך לעשות? הגדרתי תיקייה והכל ... אבל איך אני גורם לסתם מישהו להוריד ממני את הדבר שיש בתוך התיקייה?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  13. הי, מתנצל מראש על חוסר היידע, ניסיתי לחפש פה ולא הצלחתי להבין... האם הראוטר הזה שלי - https://www.dlink.com/en/products/dir-842-wireless-ac1200-mu-mimo-wi-fi-gigabit-router מספיק לי רק הוא עצמו כדי לעבוד עם סיבים של בזק? אני מעוניין לעבור אבל חייב לדעת אם אני אצטרך עוד משהו? הבנתי שלא צריך מודם שלהם? צריך מודם שלהם? שוב מתנצל על מיידע שברור פה לכולם אבל פשוט לא הצלחתי להבין איך זה עובד. אם יש שרשור מפורט שיסביר לי בנוגע לשאלה שלי ספציפית, אשמח ללינק. תודה!!

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  14. אהלן~ אני עובר דירה ביום חמישי ואנחנו מכניסים עוד מחשב אחד (בסה"כ 5- 3 נייחים 2 ניידים) לשימוש. עד עכשיו חילקנו את האינטרנט בין שניים מהנייחים עם שני מודמים שונים (הליך מטופש בפני עצמו), והאחרים לא השתמשו באינטרנט כלל. הוחלט על רשת ביתית, כאשר הנייחים יהיו כנראה מחוברים פיזית (רשת חוטית) והניידים אלחוטית. הבעיה היחידה שלי זה בלבחור ראוטר/מודם בשביל זה. לא הבנתי כ"כ את העניין של חיבור מחשבים ברשת בקטע של האם גם המודם וגם הראוטר חיוניים (המודם בטח כן, ראוטר לא בטוח.. מה תפקידו?) בקיצור- אני מנסה להבין איזה מכשיר אני צריך.. האם אני צריך 2? (מעדיף אחד..) האם אפשר לוותר על הראוטר (אם אין לו איזה שימוש מאוד מועיל מעבר לחסימת פורטים- דבר שאני לא אהנה ממנו.) ואם כן, איזה דגמים מו…

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  15. דוגמא : הדומיין שלי הוא : www.zibi.com והפורום : www.zibi.com /hw/index.html מה הדרך המקובלת לעשות את זה ? יש לי אתר ב-godaddy אם יש מדריך יותר טוב

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, אני מנסה לארח משחקי רשת דרך GAMESPY אבל לצערי השחקנים אינם יכולים לראות אותי בגלל ה NAT / FIREWALL מישהו יכול לעזור? ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by erez_barziv,

יש לי בעיה מוזרה ביותר. אני לא מצליח ליצור קשר קולי, לא דרך האי סי קיו ולא דרך תכנת ה NETMEETING. ה - NETMEETING לא מצליח בכלל לתקשר עם השרתים שלו. ובאי סי קיו, הוא מנסה ליצור קשר בין אחד לשני, אבל בסוף נופל. יש לי הרגשה שבזק או בזק בין לאומי (שאני מחובר אליה), חסמו גישה לסרברים אלה בכוונה תחילה, כי אחרת אין לי שום הסבר אחר למה שקורה פה........... אם מישהו יודע את הסיבה לאי הצלחה ליצור קשר, או מכיר תוכנות אחרות לההעברת קול אשמח אם תכתבו אלי ל erez_barziv@hotmail.com

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אהלן אני היום מתעסק בכל מה שקשור ברשת הסיבים האופטיים בישראל ושמתי לב שהרבה אנשים פשוט לא מודעים לעובדה שהבית שלהם מחובר כבר ונשארים ללא סיבה על תשתית הנחושת הישנה אז אני יותר מאשמח לענות לכם על כל שאלה שיש לכם בנושא וגם לבדוק אם הבית שלכם מחובר כבר

19. היי לכולם רציתי לדעת פרטים על אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב האם הם טובים? איך רמת השרות? איזה מהירות אתם מגיעים הכי הרבה והאם זה די קבוע? ובכלל פרטים למי שיש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Mejadla,

אהלן, לפני שבועיים עברתי דירה. הראוטר עבר איתי לדירה החדשה כמובן, וכמו כן גם מספר הטלפון הקווי הביתי שלי. כל ההגדרות של החיבור לרשת האינטרנט נשארו אותו דבר ללא שום שינוי. שמתי לב למשהו מאוד מוזר ומצחיק, שכשברגע שאני מחובר לרשת ה-Wi-Fi הביתית, המיקום של האייפון שלי (ושל מכשירים אחרים שניסיתי שמחוברים גם הם לאותה רשת Wi-Fi) הם כאילו מאוכנים במיקום של הבית הישן.. השאלה שלי היא איפה הבעיה? אני 99% בטוח ש-Reboot לראוטר יפתור את הבעיה, אבל רציתי להבין על סמך מה הראוטר עובד כשהוא קובע מיקום, ולמה הוא עדיין על המיקום הישן? תודה ושבוע טוב.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by asiofjiojqwr,

אני שומע את זה דיי הרבה עף באוויר והיית רוצה להבין קצת יותר לעומק בעצם מה כל תקן אומר

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by BlackSheep,

אם זה הפורום השגוי, בבקשה תעבירו. --- רציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים שרתי איחסון טובים ובחינם שאפשר להעלות עליהם פורומים. אני די חדש בעניין אז תהיתי אם תוכלו לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by sharon500,

צריך המלצה לסוויץ 1GB ל8 מחשבים. שיעבוד עם חוטי CAT5e. הסוויץ יתחבר למודם AZTECH 600EW וישתף את חיבור האינטרנט והקצבים ל7 מחשבים. תודה מראש,

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by avner_s21,

שלום לכולם. בעיה ברשת ארגונית בחשבון exchange של אחד המשתמשים. המשתמש לא מקבל תזכורות וזה לאחר שניסיתי להיכנס לחשבון ממחשב אחר. אשמח אם מישהו נתקל בתקלה כזאת ויוכל לעזור.

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  25. Started by roeesnir,

לא דרך הראוטר, אלא רק במחשב מסויים. מצידי שיהיה דרך הדפדפן. תודה.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.