רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
ברשותי שני מחשבים. הם מחוברים אחד עם השני ברשת רגילה של כל מוצלב. ומשותפים באינטרנט של מחשב אורח ומארח. הבעיה היא שהרשת הפכה להיות לא יציבה, כלומר לפעמים אני לא מצליח לגשת לקבצים המשותפים וכמו כן לאינטרנט המשותף. דבר נוסף הוא שעכשיו עשיתי Ping מהמחשב האורח אל המארח והוא לא דווח על שגיאה, לעומת זאת כאשר עשיתי Ping מהמחשב המארח אל האורח הופיעה לי ההודעה: Requested Timed Out בבקשה מי שיודע, נא לעזור. :-\
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 3com כשאני מנסה לשחק בONLINE דרך direct IP החיבור לא מצליח... כנראה שזה נובע מכך שהפורטים סגורים. איך אני פותח אותם?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, יש לי בעיה יש ברשותי נתב של Linksys wrt54gs V7 עליו מותקנת קושחה של DDWRT ועד לפני כמה ימים לא היו לי בעיות איתו. לפני כמה ימים הייתה הפסקת חשמל, שאחריה הראטור הפסיק לתת לי חיבור לאינטרנט. אם אני מחבר את המודם ישירות למחשב אז אין שום בעייה אני גולש והכל עובד נהדר, אבל אם אני מחבר לראוטר אז אין לי חיבור. לא משנה מה ניסיתי עדיין אין לי חיבור לאינטרנט, אני מחובר לאינטרנט בכבלים ללא חייגן כי אי אפשר להגדיר חייגן עם הראטור הזה. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת כלשהו הוא אומר לי Your 4662 port is not reachable. Please review your network config לא משנה מה ניסיתי לעשות זה לא עזר...יש לי רשת אז פתחתי את הפורטים וכלום לא עבד... למישהו יש רעיון איך לסדר את זה??
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
מישהו שמע על הכרטיס הזה שנקרא killer??? ואם אחד המנהלים הגדולים שיש פה באתר יוכל לעשות לכרטיס כזה (במידה ויש בארץ) לעשות לו בדיקה....... זה משהו ממש מגניב, זה פועל כמו phsyx אבל לכרטיס רשת, ז"א באופן של הסבר גס לחלוטין, הוא עושה הרבה יותר.... קישור לאתר : http://www.killernic.com/KillerNic/ אני ממש ממש מתנצל, לא שמתי לב שכתבו עליו פה באתר, סליחה, פשוט הייתי קצת להוט לספר עליו, הייתי צריך לחפש לפני שאני כותב, שוב סליחה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אז זאת הבעיה בעצם פרצתי את האייפון ועברתי מסע תלאות עם זה.. שיניתי הרבה פעמים את הHOSTS FILE ובסוף השתמשתי גם בתוכנה בשם HOSTS MAN עכשיו ישלי אינטרנט במחשב (זה שהראוטר מחובר אליו) ובהגדרות הכל מופעל כמו שצריך (גם לא נגעתי שם והיה WIRELESS מקודם) , ואני אפילו מזהה את הרשת באייפון אבל כשאני מתחבר אליה (וזה מצליח להתחבר) עם האייפון אי אפשר לגלוש לשום מקום או לבצע אף פעולה שקושרה באינטרנט , האייפון מתחבר לרשת השניה שיש בבית ועובד בצורה חלקה... ההנחה שלי היא שדפתי משהו עם הHOSTS FILE , אבל גיביתי אותו ועדכנתי מחדש ושום דבר לא פועל... מה לעשות? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר המון, אבל בכל אופן - אני רוצה לקנות נתב כזה, אחד מהזולים - EDIMAX או DLINK. הבנתי ממעבר מהיר פה על ההודעות שהם בעיתיים, אבל כולם פה התייחסו לשיטת חיבור עם STATIC IP ולמדריכים בנט-גורו שהם מינואר. תקנו אותי אם אני טועה, אבל הנתבים החדשים יותר, או לפחות הFIRMWARE החדשים שלהם אמורים לתמוך כבר בחייגן L2TP רגיל, לא? ואם כן, זה עובד כמו שצריך? דרך אגב, HOT בכלל נותנים איזושהי תמיכה לעבודה עם נתבים ללקוחות פרטיים? אני אשמח על כמה תגובות ענייניות בנושא.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מחובר דרך ADSL 2.5MB של אינטרנט זהב, עם כרטיס רשת אלחוטי IEEE 802.11g תוצרת אדימקס, מודם רשת רגיל של בזק מדגם ROTAL - RTA1320a, וראוטר אלחוטי WRT54GL של לינקסיס. רוב הזמן האינטרנט טס והכוונה בהכל - גלישה, יוטיוב, הורדות, שיתוף קבצים, וכו'. אבל פעם בכמה שעות העסק מתחיל לזחול והוא נשאר כזה עד שמנתקים את הראוטר+מודם מהחשמל (לכמה דקות) ומחזירים, או אז המהירות חוזרת למוטב. התחברתי לרשת של השכנים כדי לוודא שהתקלה לא טמונה במחשב שלי ואכן המהירות דרכם גבוהה מאוד אפילו בהתחשב בקליטה הגרועה. האם ייתכן שספק האינטרנט "מסנן" אותי לאחר מספר שעות של גלישה? או שהמודם/ראוטר מתחממים יתר על המידה עם הזמן? (נגעתי במודם והוא באמת די רותח) אני די אובד עצות כאן ואשמח אם מישהו יו…
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הייי אני מעוניין בהקמת רשת אלוטית, יש לי שלושה כרטיסי רשת ותכננתי לחבר אותם בAD-HOC.. רציתי לדעת האם יש חסרונות מסוג זה לעומט ראוטר? עדיף למכור את אחד הכרטיסים ולקנות ראוטר במקום? ועוד שאלה, הכרטיס רשת שלי מסוגל לדמות AP האם עדיף להתשמש באופציה זו או בAD-HOC? תודה..
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי אלקטל 510 והוא מוגדר כ pppoe במודם הקודם שהיה לי (מודם PCI פנימי) עבד על pppoa מה ההבדל בין pppoa ל pppoe ומה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי ראוטר משולב מודם של 3com מדגם 3CRWDR101A-75. לפי מה שהבנתי, מכיוון שהוא ישן, הוא אינו תומך במהירויות החדשות שספקי האינטרנט מספקים (אפילו עם 2.5 מגה הוא לא מסתדר לצורך העניין, קורס אחרי כמה שניות במהירות הזו). בכל אופן, אשמח לקבל המלצות לראוטר עם מודם משולב במחיר סביר של עד 400 שקל שיעמוד במהירויות של 5 מגה ומעלה ויתפקד כראוי. קיבלתי בזמנו המלצה לדגם המקביל של 3com - 3CRWER100-75, הבנתי שהוא מצויין, אך גם כן די ישן, ולכן אשמח לדעת על אחד חדיש יותר. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה: ברוך ה', קניתי סוף סוף את 2 המחשבים שכ"כ רציני (וקצת חפרתי לכם), אז עד שהכבלים עושים לי חור למעלה, הצלחתי להתחבר מהממ"ד לקומה עליונה את המחשב שבעל מערכת הפעלה XP - בכרטיס רשת אלחוטי. בתוך הממ"ד יש 2 מחשבים. מחשב ישן שהוא גם בעל מערכת הפעלה XP ורשת אלחוטי זהה של המחשב השני למעלה, שבו יש את המדפסת ומחשב ניייד שהוא דווקא מחובר לכבל (כי הוא שלי ) בעל מערכת הפעלה החדשה ויסטה. הכל טוב ויפה התחלתי להגדיר את ההגדרות לראוטר, הגדרות IP במחשב, פתיחת פורטים (אם זה מעניין אותכם), אז זהו, בכל המחשבים אני יכול לגלוש ולהוריד מה שאני רוצה, הבעיה היא שהמחשב למעלה לא רוצה לשתף קבצים ומדפסת. הצלחתי לשתף קבצים ומדפסת במשחבים הלמעטה. איפה יש לי בעיה? ההגדרות במערכת הפעל…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן. טוב אני יודע שזה לא נושא חדש ובכל זאת.. אני גולש במהירות 2.5 של בזק בינ"ל ולאחרונה החלפתי לראוטר של רוטל דגם 1025 הגדרתי אותו עם נציג השירות ובהתחלה הכל היה סבבה הורדתי במהירות גבוהה ולא היו בעיות. בימים האחרונים אני חווה פשוט הורדה שלא זזה. אני משתמש ביוטורנט וכמו שאמרתי עברתי עם הנציג על הגדרות לפתיחת הפורטים וכ"ו אבל מהירות ההורדה שלי נעה בין 0.1 ל 1.6 ק"ב שזה פשוט לא יאומן. אני נותן לתוכנה לעבוד כל היום והיא פשוט לא זזה. בהגדרות הכל ניראה תקין לא יודע כרגע מה לעשות האם ליצור קשר עם בזק שיטפלו בבעיה ? אשמח לעזרה. תודה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אז ככה שנכיר אחד את השני אני סתם מישהו שאין לי מושג ברשתות (זאת אומרת סרברים) יש לי ראוטר וזה וזה כל מה שאני מבין יש לי ארבעה מחשבים בבית שלושה מהם מחוברים לרשת חוטית ע"י ראוטר חוטי של אדימקס (ביינתיים אין תלונות כבר שנה ומשהו..) עכשיו יש לי אפשרות לקבל מחבר סרבר ישן שהוא לא צריך... האם כדאי לי להשתמש בזה לתמיכת, תיגבור ,העצמת או ניצול הרשת ? או שמא עליי לשאול...האם אני יכול בכלל ? האם זה אפשרי? את המפרט אני אנסה להשיג בהקדם וביינתים אודה לכל מי שיקדיש מזמנו לעזור לי בדילמה חחח תודה גיא
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, לאחר שכל הפורטים של בתוכנות השונות היו פתוחים, עשיתי עוד פעם בדיקה לראות אם הם פתוחים(דרך התוכנה PF) וכולם היו סגורים, ניסיתי לפתוח אותם שוב, לפתוח פורטים אחרים, וכלום לא עוזר. אני עם הקושחה המקורית 1.02.8 מה עושים? אריאל
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמחובר לאינטרנט דרך הכבלים. הוא קנה מחשב חדש ורוצה לחבר את שניהם לאינטרנט. איך אפשר לעשות את זה באופן הזול והפשוט ביותר ? אשמח אם תוכלו לומר לי מה הציוד הדרוש (כבלים וכד') ואיך להגדיר את המחשבים ? בתודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האנטרנט :-[ אז ככה באתחלה כל פעם שהיתי בשרת לא משנה בדרך כלל עם 70-100 פןמע לאחר 40 דקות הפינגים צנחו ל 200-300 ואז היתי צריך להתנתק ולהתחבר שוב לאנטרנט ואכשיו הוא אפילו לא נותן לי להתחבר למשתמש שלי ב BATTLEFIELD 2 :-\ :'( מה זה ? אח והשרת שדיברתי עליו הוא גם מ BATTLEFIELD 2
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, אבל אם אתם רוצים אני אוסיף גם שהאינטרנט כרגע מאוד איטי, ושלפני זה הוא התנתק בלי סיבה נראית לעין [למרות שלדעתי אפשר להרגיש את הסיבה - חום] ניתקתי את שניהם לכמה דקות, חיברתי מחדש, וזה מוריד לי סרט במהירות של 20 KB לשנייה יותר לאט ממה שזה היה קודם... אה - ויש גם מכשיר שכל מה שהבנתי זה שהוא קולט מה שהוא קולט ומשדר את זה יותר חזק או משהו כזה (בלעדיו האותות לא נקלטים במכשיר שמחובר למחשב שלי שאחראי על זה, Acess point?) תודה למושיע איל נ.ב. מה זה אוברלוקינג? והמהרה זה לעשות משהו יותר מהיר? ??? מצטער על הבורות
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
פנה אלי מישהו עם מחשב נייד המריץ ויסטה HOME (אני לא זוכר איזה, אאל"ט זה פרימיום.) והוא טוען שיש הגבלות על הגדרת רשת (זה משרד, אני מניח שזה כולל דומיין וכל מה שמגדירים במשרדים, לא בקיא בדברים האלה) אז רציתי לדעת - הוא צודק? האם יש הגבלה באחת מהגרסאות (פרימיום/בייסיק) אל מול גרסאת העסקים?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב XP PRO עם Kerio Personal Firewall 4 (כ"שרת") ועוד מחשב שמחובר אליו (גם XP PRO). קיצר.. אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להפעיל את ה-IIS על השרת ועם ה-KPS בלי בעיות... עכשיו.. התקנתי את ה-KPS כי הבנתי שהוא מעולה... אבל הוא עושה קצת בעיות... הפיירוול של XP- עד עכשיו היה נחמד, אבל עשה בעיות ב-ICQ... לדעתי ה-KPS הוא קצת די מסובך, ודורש הרבה הגדרות בשביל משתמש בסיסי+ (כמוני למשל). אתם ממליצים על משהו אחר? אולי על חבילת Norton Internet Security? (ואפרורו.. יש לי Norton AntiVirus 2003.. לעבור ל-2004?)
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לאתר http://www.only-music.co.il/ וזה לא עובד אצלי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. באקספלורר זה אומר This program cannot display the webpage, ובפיירפוקס Address Not Found אצל כל החברים שלי זה עובד, אבל במחשב השני ברשת שלי זה גם לא עובד ניסיתי לאפס הגדרות למחוק קוקיס היסטורי הכל ושום דבר לא עוזר.. ניסיתי לאפס את הראוטר וזה לא עוזר. חוץ מזה,שאני בודק בcmd בעזרת nslookup לאתר הספציפי הזה אני מקבל home.gateway can't find only-music.co.il:server failed., ואם אני כותב כתובת של אתר אחר שלא קיים אז זה כותב non-existent domain, ולאתר שקיים זה עובד בסדר - כותב את הכתובת של הראוטר שלי, ומתחת כיוזר לא מזוהה זה כותב את האייפי של האתר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
עד חודש אוקטובר 2004 היינו מחוברים בחבילה של 750 ק"ב , כאשר ההתחייבות היתה עד נוב' 2004 לאחר שנודע לנו שחברת wow מחייבת עבור חבילה של אחד וחצי פחות מעבור 750 , פנינו אליהם בבקשה לשדרג , והם אמרו לנו לפנות קודם לספקית האינטרנט. שפנינו הנציגה סיפרה על חבילה דרך יס במחיר של 99 ש"ח עבור 1.5 , הכוללת גם את התשלום לבזק , וגם את התשלום לאינ' זהב. היא אמרה לי שהיא תעשה את כל הסידורים , כלומר תפנה ליס , ותבדוק אם המבצע מאושר היא התקשרה אלי הביתה , והודיע לי שהמבצע אושר , ואף דאגה שישלחו אישור. חברת יס התחילו לחייב אותנו עבור החבילה. התפלאנו לגלות שגם חברת בזק ממשיכה לגבות מאיתנו עבור שירות וואו נכון להיום אני משלם גם ליס , גם לבזק ולא מקבל את מה שמגיע לי. בתאריך 6 לינואר 2005 , …
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס ל http://192.168.1.1/ ומקבל The page cannot be displayed מה קרה?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי לכולם. אני בחבילה של ה2.5 מגה ולכן יש לי 250 ק"ביט אפלוד. כלומר, כ31 ק"בייט לשנייה. בהתחלה חשבתי שאיני מצליח לגלוש בביטקומט בגלל שהוא שואב לי את כל האפלוד. אך ניסיתי להגביל את מהירות ההעלאה עד לכדי 5 ק"ב לשנייה! דבר שמשאיר לי 26 ק"ב לגלישה. כלום לא עזר ובזמן שהביטקומט פועל אין לי אפשרות לגלוש בכלל. למישהו יש הסבר? חשבתי אולי בגלל כמות הקישורים, אבל זאת סתם השערה. עריכה: אם אתם צריכים עוד פרטים תבקשו. ברמת העיקרון אני מאחוריי רשת ביתית ומשתמש באלקטל השחור הישן(speedtouch home) משודרג לפרו כנתב.
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול חיברתי שתי יחידות ax3 פרו. הראשית מחוברת למודם של הוט. לראוטר מחובר סוויטש פשוט ואליו קווית מחובר שאר הבית והיחידה השנייה שמחוברת כ-mesh. מה שראיתי זה שחיבור אלחוטי או קווי ישירות לראוטר מציג קצב טוב (מעל 100 מגה ביט). אבל, חיבור קווי לסוויטש ומדידות ממכשירים שמחוברים אליו מניב קצב איטי משמעותית (20-30 מגה ביט). המדידות בוצעו תוך שימוש באותו כבל פעם לראוטר ופעם לסוויטש ע"י מכשירים שונים. בנוסף, ב-GUI של היחידה המשנית (אם אני מבין נכון), מוצג שהחיבור בין שתי היחידות הוא אלחוטי 5G ולא קווי. ההנחה שלי כרגע היא שהסוויטש הוא מקור הבעייה. (אשמח לרעיונות נוספים). במידה ואני צודק, למישהו יש המלצה לסוויטש של 16 פורטים חזק מספיק שיחזיק את הרשת הביתית …
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-