עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני מחובר למהירות מגה וחצי הורדה , כך שאני אמור להוריד בקצב של 190KB כשזה מחובר רק למודם , זה מוריד על 195 אפילו. אך כשזה מחובר לנתב , ורק המחשב שלי מחובר לנתב(!) זה מוריד על 120.. ואולי 100 הבדיקה נעשתה מאתר בדיקת המהירות של נטויג'ן , מדובר במודם אלקטל 510 עם הגירסה הכי עדכנית ומדובר ב נתב לינקסיס WRT54GL עם הקושחה הכי עדכנית שהיא 4.30.7 זה טבעי? או שיש בעיה?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by J0HNiE,

Bogus PPPoE length field (1502) תראו יש לי בעיה שבהמלך משחקי רשת המשחק נתקע ל10 שניות וזה התחיל כבר יותר מעל שנה ואף פעם לא מצאית איזה הודעה על זה ועכשיו שיש לי ראוטר בדרתי את הsystem log וראיתי בזמן שזה נתקע לי כתבו לי השגיאה הבאה Bogus PPPoE length field (1502) יש ברשותי מודם של alcatel SpeedTouch 510 וראוטר של EDIMAX אלחוטי!(את הרוטר קיבלתי רק היום אז אין לזה שום קשר!!) חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי תשבוות אפילו אם אתם לא יודעים מה בדיוק אולי תנו לי כיוון משהו !

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by compman12,

1. הרשת מחוברת ב ל2 מחשבים ברשת קווית + ברשת אלחוטית ל2 מחשבים. המחשב שלי מחובר ברשת קווית למן מקלט כזה שהדגם שלו edimax EW7206A Pg שמחוברת ברשת אלחוטית לנתב. הנתב נמצא בממ'ד שמחובר למודם של וואלה (מחוברים לבזק בינלאומי 5 MB). בממ''ד נמצא מגבר אנטנה שאמור להגביר את הקליטה, האם תכלס הוא שימושי? האם אפשר לקנות לו מאריך? 2. אני רוצה להוסיף מחשב שרת ביתי לבית. יחובר ברשת קווית למחשב שלי, וברשת קווית לסטרימר, וברשת אלחוטית ל2 מחשבים. איך אני עושה את זה? מה אני אמור לקנות בנוסף? 3. האםכדאי לעבור לרשת אלחוטית של גי'גה ? 4.מה הפתרון הכי טוב לשיתוף קבצים מהיר ביותר בין המחשב שלי למחשב שרת? מקווה שההשאלות מנוסחות כמו שצריך. תודה.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  4. Started by Shbd,

אני לא מצליח לשנות אי פי עם הפקודה הזאת renew יש לי מודם ראוטר ואני מתכוון לאי פי חיצוני, לא של הראוטר תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by the ferret,

היי יש לי 3 מחשבים כשבכל אחד רץ WIN 98 SE. לכל אחד יש כרטיס רשת והם מחוברים דרך HUB-SWITCH. לכל אחד כתובת IP = 192.168.0.1-3 . למחשב עם כרטיס רשת מקונפג ל- 192.168.0.1 מחובר מודם ADSL בחיבור USB והוא גולש ללא כל בעיה(חיבור חייגן ב-נטוויז'ן). במחשבים מוגדר שיתוף קבצים והדפסה והרשת ביניהם עובדת ללא בעיה. איך אני מקנפג את שאר המחשבים לשיתוף גלישה ???. תודה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  6. שלום, אני מחפש נתב (ראוטר) איכותי אלחוטי, אמין בעל קליטה טובה (חודר ממ"ד כי אני אצתרך לקלוט דרך הממ"ד כאשר הנתב יהיה בחדר אחר בבית). אגב לאחר התאכזבות מחברת D-LINK וחברת US ROBOTICS שבשניהם נישרף לי הראוטר או מדיי פעם נתקע והיה חייב ריסט ולא החזיקו מעל שנה וחצי. אשמח לקבל ראוטר במחיר נורמלי ולא גבוה עד 400 ש"ח. אם אפשר שתהיה לו התקנה קלה ופשוטה ואפשרות סיסמה ופתיחת פורטים. ויתאים למודם PPPOE. ואני חייב גם שיתמוך בחיבור רגיל (לא רק אלחוטי) ל מחשב אחד או שניים לא חייב יותר ויתאים כמובן למודם ADSL. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  7. Started by roei88,

שלום עוד מעט אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לעשות רשת בשתי המחשבים אמרו לי שזה לא יעבוד וצריך hub או משהו כזה מישהו יכול להסיר לי מה צריך לעשות? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  8. האם ניתן בצורה כלשהיא להגביל את רוחב הפס שמשתמש המחובר לרוואטר יכול לקבל ?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  9. Started by ksksks,

שלום לכולם שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי מ1.5 מגה ל2.5 כשאני מוריד קובץ בדיקה מאתר המהירות לא השתנתה ואני מוריד עדיין על 190 אם המחשב מחובר ישירות למודם ולא דרך הראוטר אז המהירות עולה ל2.5 מגה ואני מוריד כמו שצריך. ניסיתי לאתחל את הראוטר וגם להגדיר אותו מחדש וזה עדיין לא עוזר מישהו יודע איך אני מסדר את הבעיה הזאת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  10. Started by demonshlomo,

אז זה הולך ככה: CPU B CPU A MODEM מהמודם יוצא כבל רשת שמתחבר לCPU A(מודם כבלים)... מCPU A יוצא כבל רשת שמתחבר לCPU B(לCPU A יש שתי כרטיסי רשת אבל אמרו לי שזה בסדר...) אחרי שאני מחבר הכל אז הווינדוס XP מוצא את הרשת בין שתי המחשבים ופותח WIZARD ואחרי שאני מסיים זה אמור להיות בסדר נכון?(כשאני שואל אם זה יהייה בסדר אז אני מתכוון לקטע של הרשת בין שתי המחשבים לא לשיתוף אינטרנט...)... או שאני צריך לעשות עוד משהו כדי …

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by MasteRoi,

ברשותי שני מחשבים. הם מחוברים אחד עם השני ברשת רגילה של כל מוצלב. ומשותפים באינטרנט של מחשב אורח ומארח. הבעיה היא שהרשת הפכה להיות לא יציבה, כלומר לפעמים אני לא מצליח לגשת לקבצים המשותפים וכמו כן לאינטרנט המשותף. דבר נוסף הוא שעכשיו עשיתי Ping מהמחשב האורח אל המארח והוא לא דווח על שגיאה, לעומת זאת כאשר עשיתי Ping מהמחשב המארח אל האורח הופיעה לי ההודעה: Requested Timed Out בבקשה מי שיודע, נא לעזור. :-\

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  12. יש לי ראוטר דיי חדש (פחות מחודש וחצי), לאחרונה כאשר אני פותח את המחשב אז האינטרנט לא מתחבר (כבלים,חייגן+ברק 013). כאשר אני מנתק מהחשמל את הראוטר, ממתין מעט זמן ומחזיר אותו שוב לחשמל-אז התקשורת לאינטרנט מתחדשת, והכל תקין. התופעה לא חוזרת על עצמה מידי יום אלא פעם בכמה ימים. מה ניתן לעשות?

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by hellyeahmofo,

יש לי מודם/נתב ECI 270 שדרגתי אותו לנתב כדי שיהיה לי NAT וחייגן pppoe אוטומטי אני רוצה עכשיו לשחזר את ההגדרות הראשוניות ולחזור לחייגן איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  14. Started by OneWingedAngel,

היי לכולם, אני ניסיתי לחפש (ללא הועיל) מדריך באינטרנט שמסביר הכל על סוויצ'ים (VLANs, spanning tree וכדומה....) אולי למישהו פה יש קישור נחמד? תודה מראש

15. Started by mDs,

רציתי לדעת אם יש דרך שבה אני יכול לראות אילו מחשבים מחוברים בזמן נתון לראוטר שלי. לדוגמה יש לי ראוטר ובאה אורח לבית עם מחשב נייד, אותו אורח מקבל ממני את הסיסמה כדי להיכנס לרשת ומתחבר לרשת. עכשיו איך אני יכול דרך המחשב שלי לראות את המחשב שלו או לפחות רק את התקיות אשר הוא הסכים לשתף במחשב שלו. אני לא יודע אם זה קשור אבל בהנחה שיש לי את הסיסמה והיוזר לראוטר.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  16. לפני הכל, אני רוצה לדעת כמה דברים.. אני נכנס למשתמש בנטויז'ן, ואני רואה שאני משלם על 2MB/96K כ159 ש"ח לחודש!, אני אומר לעצמי מה לעאזאזל.. מישהו מוכן להסביר את ההגיון הזה? אני חושב שאני משלם להם ככה משהו כמו שנה, ואני אפילו לא יודע על זה, שב40 ש"ח פחות אני יכול להתחבר ל5MB. בקיצור, אני אתקשר לנטויז'ן יום ראשון ואברר איתם, אני הולך להכנס בהם חזק, פשוט מעצבן. עכשיו, אם אני לא אסתדר עם נטויז'ן, ונניח שאני אלך לחברה אחרת - לאיזה חברה מומלץ ללכת? בלי בעיות פינגים, גלישה חלקה - אני חושב שאני אלך על החבילה של 5MB, יכול להיות - אם לא אני אעבור ל2.5MB. בקיצור, מה החבילה הכי מומלצת כיום? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by ychamp,

בדיוק קניתי מחשב חדש עכשיו מפריע לי שכל פעם שאני עושה ripping ל dvd המחשב שלי משותק. אז מישהו הציע לי שאני אחבר למחשב הראשי שלי עוד כמה מחשבים שאני לא משתמש בהם ואני יעביר את העבודות האילו אליהם. אפשר השסר או מדריך על איל לעשות את זה והאם זה אפשרי? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by Guy_A,

שלום! ברשותי נתב אלחוטי Linksys WRT54GL חדש, מחובר למחשב הזה בקו חוטי ולמחשב הנייד באלחוט. האינטרנט מגיע דרך ה LAN של הקיבוץ, משמע אין מודם. בבית יש כמה חיבורי אינטרנט שנמצאים על אותו הסוויטץ' ( משמע הראוטר מקבל את האינטרנט מסוויטץ' ), ולחיבור נוסף בבית מחובר מחשב נוסף, שכאילו לא נמצא עם הנייד והמחשב הזה על האלחוטי, אבל נמצא איתם על הסוויטץ' המרכזי. כשאני מנסה להתחבר מהמחשב הזה לנייד אני מצליח, אבל מהמחשב השלישי שלא נמצא על הלינקסיס אני לא מצליח להתחבר לשניים האחרים, בגלל הרשת שלהם.. מה אני יכול לעשות כדי שאני אוכל להכנס לרשת של המחשבים? ואיך זה מתבצע? בתודה גדולה מראש.. גיא

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by nore0,

יש לי High ID אבל שמתי לב שב-Connection כתוב Obfuscated במקום normal

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  20. בעיה בהתקנה - בשלב מסויים של ההתקנה, אם מישהו מכיר אז כשמחילים לרוץ אחוזים, ההתקנה קורסת ויש הודעה. ההודעה בתמונה המצורפת. אני כבר משתגע ולא יודע איך להתקין, תודה לעוזרים. תודה!!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by elad-k1,

איך אני פותח פורטים יש לי את התוכנה azureus ואני משתמש בפורט 6881 איך אני יכול לוודאות שהוא פתוח ואם יש לו פיירוול איך אני מוציא תפיירוול מימנו ?? ואם צריך ליפתוח עוד פורטים בשביל שירד לי מהר?? יש פורט יותר עדיף מימה שאני משתמש 6881? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by -ox-,

שלום , לאחרונה אני חווה בעיה מאוד מוזרה אצלי בבית ברשת הביתית של 3 מחשבים, הרשת היא חוטית עם ראוטר של אדימקס שעובד כבר שנתיים כמו שצריך. אני בד"כ מוריד קבצים למחשבים ברשת וצורב , צופה ומעביר בסרטים דרך המחשב של אחי כי יש לו פשוט דיסק יותר גדול , והכל עבד כמו שצריך דרך הרשת. אבל לאחרונה פתאום כל הפעולות כמו העברה של קבצים , צפיה בסרטים דרך הרשת וכו' הפכו פשוט לאיטיים בצורה ממש משמעותית , לוקח לי 20 דקות להעביר קובץ של 300 מגה וברור לי שמשהו לא בסדר קורה פה ברשת. כיביתי את הראוטר , בדקתי שהבעיה לא מאיטיות של המחשבים עצמם , אין גורם שלישי שמפריע אבל הרשת עדיין איטית מאוד. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  23. ראוי לציין שאני עובד עם נתב LINKSYS WRT54G (כן אני יודע...) בכל אופן האם הIP STATIC בסדר? XP וספק BEZEQINTN ומודם SAMSUNG E-300 תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  24. שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים נייחים. האחד מחובר לאינטרנט המהיר בכבלים, והשני לא מחובר לאינטרנט לעת עתה. ברצוני לחברו לאינטרנט באמצעות רשת אלחוטית בתקן החדש (g?), אך אינני בטוח כי ברשותי הידע הנדרש לעשות זאת. ברצוני לשאול מספר שאלות: - אילו רכיבים הנני צריך לקנות עבור כל אחד מהמחשבים (בשני המחשבים מותקן כרטיס רשת רגיל), חוץ מנתב אלחוטי? חשבתי להקצות בסביבות ה 400-450 שקל לנתב, ועד 200 לכל כרטיס רשת. האם דרוש עוד רכיב? - כיצד לחברם? וכיצד לגרום לכל העסק לעבוד (מבחינת התעסקות בתוכנה והגדרות)? - כמו כן, הנני מחפש המלצות לנתב אלחוטי. החבות המוכרות לי מהידע המעט שיש לי בתחום, הם D-Link, Edimax ו 3Com. יש למישהו המלצה ספציפית על אחת מחברות אלו, או על נתב מסויים? כמו כן, האם קי…

• 3 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים