עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני זקוק לכרטיס רשת לנייד שישמש אותי במקום העבודה -מדובר על רב קומות כאשר בחדר שלידי ניתן לקלוט מרשתות פתוחות שאינו מוצפנות -אולם אצלי בחדר כבר אין קליטה.הנייד שלי הוא MSI WIND וכאמור מחדר לידי כבר יש קליטה בנייד שלי ואני צריך כרטיס חזק שיגביר לי את הקליטה ויאפשר לי לגלוש . הדרישות שלי: א-שהכרטיס יהיה איכותי וחזק ב-אם אין לי אפשרות לדעת את סוג הרשתות שמסביבי יש טעם לרכוש כרטיס תומך MIMO ? מהי הצעתכם? תודה,ערן

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  2. Started by Golden Fish,

היי אז ככה יש לי שני חבילות גלישה זהות בבזק+כבלים + 2מודמים. האם אני יכול לחבר ב WINDOWS (ב linux אולי יותר קל אבל לא רלוונטי) את שניהם (אחד USB וכרט' רשת) ולמרות שיהיו 2 כתובות IP (שוב, מאותו ספק) אני אגלוש ברוחב פס כפול (שילוב) אני מצליח כבר להשתמש ביחד אבל בכל IP אני מנצל ע"י תוכנה אחרת (זה טוב אם יש הורדות מפוצלות). זה גם עובד מצויין עם רשת אלחוטית ( Aircrack :-) ) לוח asus p5k-e/wifi. תודה, נ.ב אחח אני מתגעגע לימים שהיה לי SB4100 ובקלות היה אפשר לפרוץ את מגבלת המהירות ה#%@% שלחו טכנאי להחליף לי את המודם חחח נוסטלגיה.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  3. Started by guysh,

שלום. יש לי מחשב XP PRO עם Kerio Personal Firewall 4 (כ"שרת") ועוד מחשב שמחובר אליו (גם XP PRO). קיצר.. אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להפעיל את ה-IIS על השרת ועם ה-KPS בלי בעיות... עכשיו.. התקנתי את ה-KPS כי הבנתי שהוא מעולה... אבל הוא עושה קצת בעיות... הפיירוול של XP- עד עכשיו היה נחמד, אבל עשה בעיות ב-ICQ... לדעתי ה-KPS הוא קצת די מסובך, ודורש הרבה הגדרות בשביל משתמש בסיסי+ (כמוני למשל). אתם ממליצים על משהו אחר? אולי על חבילת Norton Internet Security? (ואפרורו.. יש לי Norton AntiVirus 2003.. לעבור ל-2004?)

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  4. Started by stav_r,

אהלן, במהלך לימודים לעומק של רשתות עלו לי כמה שאלות. 1. הנושא של ה SYN\ACK בפאקט של TCP , מתי בעצם המידע נשלח ? יש על ההתחלה עם בקשת ה SYN ? או רק בסוף בבקשת ה ACK ? או שבכלל מדובר בתהליך נפרד ורק אחרי ששולחים לידע את ה ACK , מתחילה ההתקשרות האמיתית ? או שזה קורה כל רגע? 2. NAT\PAT , הבנתי שיש כיום שתי סוגים , מה הוא הסוג שנפוץ היום בראטורים ? בנוסף אם מגיעה תשדורת מבחוץ והרי כתובת היעד היא בעצם ה IP החיצוני של הנתב , איך הוא קובע לאיזה מחשב(ברשת הפנימית) לנתב אותה ? 3.מחפש המלצה לאתר\ספר שעוסק בכל הקטע של אבטחה ורשתות , התקפות כמו ARP POSINING האדם שבאמצע וכדומה... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by avivlyaviv,

אני לא מצליח להעלות/לשתף מTL! (להוריד כן) אבל רק מTL! מישהו יודע למה? אני די בטוח שזה בעיה בהגדרות חיבור האינטרנט שלי או משהו (בגלל זה שמתי אטת ההודעה פה) אבל אם למישהו יש רעיון אחר מה הבעיה אז בבקשה זה דחוף! (אם זה לא מתאים לפה אז תעבירו )

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by --Shadow--,

שלום לכולם רציתי לדעת איך מקבלים או שולחים דואר דרך TELNET בCMD למישהו יש מושג והוראות איך בדיוק לעשות את זה? או מדריך שמפורסם באינטרנט? אשמח לעזרה תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by annex12,

אני רוצה לקנות את E900 של linksys יש לי מחשב נייח שיתחבר עם כבל רשת + טאבלט האם יש איזהיא סכנה לשים אות במרחק קצר ממני? מרקח של כמה עשרות סנטימטרים? תודה.

8. אם יש לי מודם כבלים וראווטר אבל יש לי את החיבור המוזר הזה של הכבלים שחייב לבצע חיבור דרך VPN יהיה אפשר להשתמש בראווטר כדיי שיהיה לי חיבור קבוע בכל זאת?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by q1234,

האם הם מהירים ? איך השירות ? לא משנה מחיר . אני מעוניין בחבילת 1.5 ... הם מהירים ?! תודה !

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by Maor_Splinter,

שלום, יש לי נתב של Level One דגם WBR-3406TX ואני מחובר דרך בזק בינלאומי בחבילת Gamer במהירות של 3M דרך תשתית של HOT כבלים. בזמן האחרון הרגשתי שהמהירות נמוכה מדיי ל3M אז בדקתי את זה לבד וגם עם נציג של בזק. חיברנו את המחשב ישירות למודם והגענו למסקנה שהבעיה בראווטר, הוא פשוט מספק לי מהירות הורדה של 1.5M במקום 3M. היום קרה לי איתו משהו מוזר. הוא מתחבר ואז שאני מנסה לגלוש האתר הראשון עולה ואחר כך אני לא יכול לגלוש כאילו אין חיבור למרות שבראווטר אני בודק ואני עדיין מחובר, אז כנראה שהראווטר התקלקל ואני צריך חדש, פה אתם נכנסים (: אני צריך בבקשה שתמליצו לי על ראווטר אלחוטי ואיכותי שיתאים לחיבור בתשתית כבלים ולא תהייה בעיה עם בזק גם כן. התקציב הוא עד 400 ש"ח (עדיף לנצל את כל ה…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by Buffer,

היי, אני מנסה לשתף קבצים בין הנייח שלי למחשב הנייד. בין המחשב הנייח למחשב של אחותי הנייח שמחובר ב-WIFI אין בעיה.. אבל הנייד לא מצליח לתקשר עם המחשב הרגיל, יש את השגיאה המפורסמת של אין לך הרשאה וכזה... ניסיתי הכל.. אפילו לחבר אותם בכבל רשת מוצלב, אבל זה לא עוזר.. =/ ביטלתי את הפיירוואל הרגיל, אגב.. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by Devil Servant,

התקנתי על הנייד את הדרייברים של המודם,ועכשיו אני לא יודע איך להתחבר לרשת WIRELESS... או לפחות ליצור מן חייגן.. טוב אני לא ממש יודע איך זה הולך... מישהו?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  13. אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. כרגע יש לי מחשב רגיל (Desktop) וגם Laptop שמגיע עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. אני מתחבר לאינטרנט דרך מודם USB, כלומר כבל טלפון שנכנס למודם וכבל USB שיוצא מהמודם ונכנס למחשב. אני לא סגור מה אני צריך לרשת אלחוטית בבית, אבל די הבנתי שאני אצטרך: כרטיב רשת אלחוטי (מסוג PCI ולא UBS כי אין לי מספיק חיבורי USB פנויים) למחשב הרגיל. Access Point שהוא גם Switch - 'שיפזר' את התקשורת לכל המחשבים שיתחברו אילו. האם אני צריך גם מודם שיתווך בין ה Switch לקו טלפון? האם אני יכול להשתמש במודם שקיים לי היום (מודם עם חיבור USB למחשב)? האם כך צריכה להראות הרשת?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by shayh,

שלום, אבא שלי הקים רשת ע"י 012 באמצעות נתב של אידימקס (משולב חוטי ואלחוטי), המחשב הנייח (WIX XP HOME) שאליו מחוברת המדפסת מחובר לנתב בכבל רשת, והמחשב הנייד (WIN VISTA HOME BASIC) מחובר לנתב גם בכבל רשת וגם בחיבור אלחוטי. כרגע, מה שעובד זה האינטרנט בשני המחשבים, אני מעוניין לשתף את המדפסת בין שני המחשבים (לשלוח קבצים להדפסה גם מהנייד) ושתהיה יכולת להעביר קבצים בין המחשבים. אשמח לקבל הדרכה /הכוונה בנושא. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by com555,

יש לי ראוטר אלחוטי של אדאפטק וכן כרטיס pcmcia לנייד . ואני רוצה להתקין רשת אלחוטית ביניהם.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת איך אני מעלה תמונה לאינטרנט ותת את הכותבת תודה

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by roi777,

אני רוצה לעבור לאינטרנט סיבים של סלקום שרוכבים על תשתית בזק. השאלה האם לשלם 25 ש"ח שכירות על הנתב או שכדאי לקנות נתב פרטי? אם כן, איזה נתב מומלץ והאם צריך משהוא נוסף (מתאם וכד')? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  18. המערכת היא וינדוס עם מודםADSL מחובר ל בברק 013 עסקי . בחיבור עם חייגן מהמחשב הכל עובד כמו שצריך ללא בעיות. בחיבור עם ראוטר 3comcwer100-75 החיבור מקבל IP מקבל DNS אבל חלק מהאתרים עולים וחלק לא . למשל ICQ עולה MSN לא עולה . במשך שבוע העבירו אותי מבזק לספקית וחזרה. עד שהחלטתי לפרסם פה תגובה בפורום. ומישהו זרק לי שיש סיכוי קלוש אבל קיים שהבעיה היא בתשתית של בזק כי אני על JB. בשיחות הראשונות עם בזק הם לא הסכימו אותי ולא היו מוכנים להעביר אותו תשתית. עד שנפלתי על תומכת טכנית חמודה שפשוט הסכימה איתי שזאת הבעיה הכי מוזרה שהיא נתקלה בה הרבה זמן. וטענה ואם לדעתי זה יפתור משהו היא מוכנה להעביר אותי תשתית. וכך ברגע שהיא שינתה לי את התשתית הכל פתאום באופן מסתורי הסתדר. אז חב…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  19. קבצים לאיזו תוכנה אני זקוק (לא PC ANYWHER ??) תוכנה קלה או שמא יש כבר במערכת ההפעלה שני המחשבים WIN XP PRO תודה

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  20. פתחתי את הפורטים והכל טוב.. והתוכנה מאשרת אבל כשאני מבצע את הבדיקה באתר שלהם בסביבות ה20%-30% של הבדיקות יוצאות שהפורטים שלי סגורים וכתוצאה זה גם מופיע בד"כ באתרי טורנט.. ממה זה נובע? עומס רגעי בספקית? אתמול בערב זה הגיע למצב שכל בדיקה שעשיתי הראתה שהפורטים שלי לא תקינים.. אני ב014, לעוד מישהו מוכרת הבעיה?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  21. מחפש להגביר את הטווח של הרשת שלי. אשמח אם המחיר יהיה עד 300 ש"ח. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by david26,

שלום לכולם יש לי בית עם 2 קומות בקומה העליונה יש לי מחשב נייח אם מודם קווי (לא אלחוטי) השבוע אני קונה מחשב נייד Dell Studio 1537 P8400 4500MHD שהוא יוצב בקומה התחתונה והרחוקה מהמחשב הנייח במחשב הנייד יש חיבור Wireless : Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card European http://www.gamaoffice.co.il/products/119510 רציתי לדעת איזה נתב אני צריך לקנות כדי שהמחשב הנייד יעבוד בצורה טובה ?(מעניין רב באלחוטי) (עד מחיר 500 ש"ח, אם צריך שפורים במחשב שאני הולך לקנות אז תציעו , ואם צריך עזרים נוספים גם תציעו) האם אני יכול לחבר לו נתב מדגם 802.11n ???

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  23. יש לי עכשיו חבילה של 3MB ואני בתשתית של הוט וספק בזק בינלאומי.... יש חבילת אינטרטנט של5MB בכבלים? אם כן מה המחיר בערך?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by itayze,

טופל .

• 0 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.