רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
בעיה בהתקנה - בשלב מסויים של ההתקנה, אם מישהו מכיר אז כשמחילים לרוץ אחוזים, ההתקנה קורסת ויש הודעה. ההודעה בתמונה המצורפת. אני כבר משתגע ולא יודע איך להתקין, תודה לעוזרים. תודה!!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפתוח שרת על המחשב שלי. יש לי תוכנה שהיא עובדת במחשבים אחים (לא ברשת שלי) ואצלי ובכל המחשבים ברשת שלי היא לא עובדת. התוכנה עובדת בפורט 80 (שהוא פתוח) והיא תוכנת שרת http. דגם הראוטר שלי הוא edimax AR-6024. כשאני מעביר את הכתובת של ההורדה למחשבים אחרים ברשת שלי זה עובד טוב, אבל במחשבים אחרים שלא ברשת שלי זה לא עובד כלל. תודה!.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מנוי לבזק הספקית שלי היא נטויזן. יש לי ראוטר RTA-300 מחברת אסקי שנקנה ע"י דיל של נטויזן בשיתוף פעולה עם חברת "נטלינק" שבקישורי הפורום. בשמן האחרון, משהו כמו חודש, כל המחשבי בבית (3 במספר) סובלים מניתוקים מעצבנים מהאינרנט כל 5 דקות. הבעיה היא כללית, בכל המחשבים והניתוקים מתבצעים בו זמנית. עוד נתון מעניין הוא שהפעלתי את האימיול אז בסטטיסטיקה ראיתי שתוך כל זמן קצוב וקבוע יש ניתוק. זאת אומרת שהזמן בין ניתוק לניתוק הוא שווה. שהאינטרנט עובד הוא מקרטע מאוד, זה מרגיש כאילו יש לנו חיבור 0.5 למרות שיש לנו 1.5. מורידים בקצבים של 50+- שלפני זה הורדתי באיזה 190. אם למישהו ממכם יש איזה רעיון, קצה חוט שיכול לעזור לי לפתור את הבעיה אשמח שתרשמו אותו... אני אפנה בקרוב לחברת נטלינק לעזר…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם XP, ונייד עם VISTA שמחובר לראוטר אני רוצה לחבר את הXP לויסטה עם כבל מוצלב, ולשתף דרכו אינטרנט וקבצים. אבל לא הצלחתי לעשות את זה. דרך הXP עשיתי את הWizard ליצירת רשת, ובויסטה הפכתי את הכרטיס רשת החוטי לשיתופי, אבל זה עדיין לא עובד. מה אפשר לעשות? תודה :] הצלחתי לשתף תיקיות, אבל האינטרנט עדיין לא עובד
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני זקוק לכרטיס רשת לנייד שישמש אותי במקום העבודה -מדובר על רב קומות כאשר בחדר שלידי ניתן לקלוט מרשתות פתוחות שאינו מוצפנות -אולם אצלי בחדר כבר אין קליטה.הנייד שלי הוא MSI WIND וכאמור מחדר לידי כבר יש קליטה בנייד שלי ואני צריך כרטיס חזק שיגביר לי את הקליטה ויאפשר לי לגלוש . הדרישות שלי: א-שהכרטיס יהיה איכותי וחזק ב-אם אין לי אפשרות לדעת את סוג הרשתות שמסביבי יש טעם לרכוש כרטיס תומך MIMO ? מהי הצעתכם? תודה,ערן
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
-
שתי מחשבים שמחוברים ברשת, האיקונים מופיעים, והכל עובד, עד שזה מגיע לשלב הגדרת האיפי במחשב הראשי הכל עובד כמו שצריך במחשב המשני שאמור להתחבר לראשון, כל פעם שאני מגדיר לו אי פי, ואז מנסה ליצור רשת דרך האשף של הווינדוס האיפי מתאפס ל 0.0.0.0 ??? יש למשהוא מושג מה אני עושה.??? אחרי כל התהליך הוא חוזר לאיפי 169.254.94.169 subnet : 255.255.0.0
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אממ קודם כל קיבלתי את ה"מודם נתב אלחוטי ASUS AM 604g" מבזק + כרגע מחובר אצלי מודם B-FOCuS Router 312+ עם נתב של D-LINK DI 524 השאלה זה האם כדאי לחבר את האסוס במקום ה D-LINK ? או להישאר רק עם המודם B-FOCuS ? ד"א אין צורך ברשת (היה עוד מחשב בבית ז"ל)
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס ל http://192.168.1.1/ ומקבל The page cannot be displayed מה קרה?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לערוך סקר מקיף על מהירויות החיבור של חברי הפורום לאינטרנט. אודה מאד למי שישתתף!
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, בעיקבות המלצות בפורום זה רכשתי את הראוטר של לינקסיס. בעיות ההתנתקויות שהיו לי נעלמו ואני מאוד מרוצה ממנו פרט למספר בעיות.. 1. במסכי הקונפיגורציה הוובים של הראוטר , המעבר בין העמודים הוא איטי נורא ולא תמיד העמוד נטען במלואו או ללא שגיאות. 2. כניסה לחלק מהאתרים ( במיוחד זה hwzone) לא מתאפשר ב- 80% מהמיקרים.. יש למישהו רעיונות ? אני עובד עם פיירוול של סנבלט ועם אנטי וירוס של AVG
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום. בשבועיים האחרונים ומאז שהביטורנט Utorrent השתדרגה לגרסא החדשה, יש לי הגעה למהירויות מאוד נמוכות בטורנטים מאתרים סגורים בעלי 200 ליצ'רים ומעלה ומעל 50 סידרים. מהירות מקסימלית היא 40-50 ומספר הטורנטים הוא למשל 4. פעם זה היה מגיע לי ל500. בנוסף כבר זמן רב יש לי ניתוקים של האינטרנט לאחר 4 שעות עבודה בביטורנט וזה משפיע על כל הרשת הביתית (5 מחשבים). בד''כ רק המחשב שלי פתוח אז אין קשר למהירות הורדה . אני מחובר בכבל רשת לרשת אלחוטית שמשדרת לראוטר ומודם שנמצא בממ''ד. עזרה! תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
עשיתי רשת בין 2 מחשבים , הרשת עובדת ! עשיתי את כל הפעולות שהסבירו פה על שיתוף ספריות וקבצים.... הבעיה היא - שרק דרך המחשב השרת אני יכול להכנס למחשב השני . אינני יכול להכנס מהמחשב השני למחשב השרת.... כאשר אני לוחץ במחשב השני על my network place ואח"כ על weiv workgroup computers ואז על המחשב השרת אז נפתח לי חלון של שגיאה ובו רשום roi is not accessible. you migth not have permission to use this network resource......access is denied מה אני עושה בנידון??? בבקשה צריך עזרה.......... רועי
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות מחשב שיהיה מחשב מיועד להורדות לותוכנות שיתוף קבצים. הבעיה שלי היא החיבור בין שני המחשבים- 1. אין לי מסך נוסף כדי לשלוט על המחשב הזה 2. אני יכול לחבר את המסך של המחשב שלי דרך מפצל גם למחשב הורדות ואז לשלוט בשניהם דרך מסך אחד , הבעיה היא שזה מוריד לחלוטין מהביצועים של המסך 3. ישנה אפשרות שאני מחשב את המחשב לרשת מחשבים שלנו בבית, הבעיה היא שאם אני מוריד דברים לא נכונים כמו וירוסים וכדומה, הם יכולים בקלות לפלוש למחשב של אבא שלי , שם יש קבצים מאוד חשובים שקשורים לעבודה של אבא, האם יש דרך לחסום לחלוטין את המחשב של אבא מכל הרשעים? 4. במקרה הגרוע ביותר אני אאלץ לחבר את המחשב הורדות לחיבור אינטרנט משלו . שמעתי שיש תוכנות בשם VNC שמאפשרות לשלוט על מחשב מסוים דרך …
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם. יש לי מחשב עם מודם אלקטל 501 שאפשר להפוך אותו לראוטר. עכשיו אני צריך לחבר עוד מחשב אחד לרשת וההתלבטות שלי זה איך לעשות זאת. עם כבל מוצלב או עם switch? מה דעתכם? ועוד משהו זה נכון שאם אני מחבר גם switch אז אני לא תלוי במחשב שאליו מחובר המודם?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מניח שזה נושא חבוט אבל לא מצאתי כלום בחיפוש... אז... אני כרגע בכבלים+012 שוקל לעבור לADSL מה אתם אומרים???
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הייתי ב012, ועברתי לNETVISION.. עכשיו, כרגע אני משחק משחק רשת שנקרא GUNZ, משחק SHOOTER כזה... ב012 היו לי פינגים מעולים, ובNETVISION הם הרבה יותר גבוהים, ומדי פעם גם קופצים למעל 1000... אני לא בטוח עם זה המשחק או אני שמהווים את הבעייה.. מישהו יודע לאיזה חברה יש פינגים טובים ? או שזאת שאלה כללית מדי...?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ברשותי נתב אלחוטי אדימקס 6204 ודנגל אלחוטי, המחשב האלחוטי מקבל IP ורשום שהוא מקושר לרשת אבל אני לא יכול להכנס לאינטרנט, פינג לנתב (192.168.2.1) לא נענה (טיים אוט). מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם... אז הבנתי שמה שמונע ממני לפתוח את הפורטים על המחשב שלי זה המודם, ולא הראוטר - שבו כבר פתחתי אותם. מסתבר שהמודם מתפקד גם הוא כראוטר, אך זה לא נחוץ - יש לי כבר אחד. באמת ניסיתי הכל, אבל אני לא מצליח לפתוח את הפורטים. הגעתי למסקנה שצריך לעשות עם המודם משהו. חקרתי וחקרתי, ולפי מה שהבנתי יש לי את האופציה להפוך את הראוטר ל- Pro, אבל זהו תהליך מסוכן. מצד שני, באחד הפורומים אמרו לי שאני יכול לקנפג אותו כ- Bridge ואז הכל יעבוד דרכו בחופשיות. איך אני עושה את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת בין 2 מחשבים בבית.. על הראשי יש אקס פי ובשני יש 98 החיבור הוא איידיאס אל 500 ק"ב.. והמודם נמצא באקס פי. בשניהם יש כרטיס רשת והם מן הסתם מחוברים בכבל.. עכשיו הבעיה היא - שאני שם לב שכשהכבל מחובר והרשת פועלת, המחשב שלי נהיה ממש איטי בייחוד האינטרנט וכל מה שקשור בפתיחת חלונות אקספלורר ואני דיי בטוח שגם מהירות ההורדה עצמה.. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי לשנות את המצב? אולי יש תוכנה או משהו.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, עד היום היה לי מודם של חברת CISCO SYSTEMS שעבד ועדיין עובד מצויין.לפני מס' חודשים עברנו לבית חדש בעל 2 מפלסים ואין קליטה במפלס הראשון בחדר הקיצוני (הראוטר נמצא אצלי בחדר במפלס 2).האם ישנו EXTENDER או מאריך טווח כלשהו שאני יכול להתאים לראוטר ובעצם להגדיל את הטווח שלו? אם אין ברירה האם ישנה מערכת שאני כן יכול לקנות עם שלוחה נוספת להתאמה במפלס הראשון כדי שאכן יהיה טווח מוגדל (כדי שאני יוכל לגלוש במחשב בחדר שבמפלס 1)? מודה לתשובה מהירה ולעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת FLASHFXP במספק אתרים. בזמן האחרון, אני מקבל שגיאות בפתיחת קבצי RAR מסויימים. אני מוחק את הקובץ ומוריד אותו מחדש והכל תקין, כלומר הבעיה היא לא באתרים סביר להניח, מה גם שאני נתקל באותה בעיה בכמה אתרים. אני חושד בראוטר שלי (הDLINK 614+ הידוע לשמצה...) אני מקבל גם בעיה בגלישה רגילה באינטנרט לפעמים. אני מקבל הודעה שהדף לא נמצא, אבל הוא מעלה אותו לאחר רענון. לעומת זאת, קבצים שאני מוריד דרך הEXPLORER או הGETRIGHT תקינים לחלוטין תמיד... מישהו יכול לטכס לי עצה?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר מסוג W5823IL וחבילת גלישה 100MB של סלקום. המכשירים שמחוברים קווית לראוטר - 2 טלוויזיות ומחשב נייח. המכשירים שמחוברים אלחוטית בחלק מהזמן - לפטופ ושני פלאפונים. בחלק מהחדרים בבית אין קליטה טובה של WIFI ורציתי לדעת האם המכשירים מגדילי הטווח הם יעילים. במידה וכן, איזה סוג מומלץ ומה זה דורש ממני (רק קנייה של המכשיר / הכנות נוספות אחרות). במידה ולא, האם יש פתרון אחר שאוכל לעשות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
- 1 follower
-
-
יודע מה זה ? ניסה את האופציות האלה? יש לו המלצה אם להשתמש ואיך? או לא להשתמש באופציות האלה ?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-