רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להקים רשת בין 2 מחשים אחד נייד WIN2000 והשני XP חיברתי כבל בין שניהם הגדרתי כמו במדריך שיש פה אבל אני לא מצליח להיכנס למחשב השני בשני המקרים גם במחשב הזה וגם בשני הוא מראה שהוא מחובר נכנסתי גם במיקומי הרשת שלי ואין שם.. מה לעשות בבקשהה זה דחוף!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי אתר שבניתי לפרויקט יחידה אחת במחשבים (הים קיבלתי עליו 100 בבגרות!). אני רוצה לאחסן את האתר באינטרנט, איך ואיפה עושים את זה (בחינם)?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים. הם מחוברים אחד עם השני ברשת רגילה של כל מוצלב. ומשותפים באינטרנט של מחשב אורח ומארח. הבעיה היא שהרשת הפכה להיות לא יציבה, כלומר לפעמים אני לא מצליח לגשת לקבצים המשותפים וכמו כן לאינטרנט המשותף. דבר נוסף הוא שעכשיו עשיתי Ping מהמחשב האורח אל המארח והוא לא דווח על שגיאה, לעומת זאת כאשר עשיתי Ping מהמחשב המארח אל האורח הופיעה לי ההודעה: Requested Timed Out בבקשה מי שיודע, נא לעזור. :-\
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי ראוטר דיי חדש (פחות מחודש וחצי), לאחרונה כאשר אני פותח את המחשב אז האינטרנט לא מתחבר (כבלים,חייגן+ברק 013). כאשר אני מנתק מהחשמל את הראוטר, ממתין מעט זמן ומחזיר אותו שוב לחשמל-אז התקשורת לאינטרנט מתחדשת, והכל תקין. התופעה לא חוזרת על עצמה מידי יום אלא פעם בכמה ימים. מה ניתן לעשות?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם! בכל שבוע מתפרסם בעיתון "ידיעות אחרונות" במוסף כלכלה מרכז שבועי והשבוע יש במרכז נתב אלחוטי של חברת SWEEX. http://www.sweex.co.il/data/Wireless/WirelessView.asp?mCatID=1429&mCatPID=1401&tpMID=706 http://www.sweex.co.il/data/categdoc1450/categdoc1450.asp?mCatID=1450 אני רוצה לקנות אותו רק קודם אני רוצה לקבל המלצות עליו אם שווה לקנות אותו??? אנשים תעזרו לי בבקשה.....
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
כלומר כאכנס ל 192.168.1.1 אכנס ישר לתפריטים ולא אצטרך להקיש סיסמה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר רשת ביתית בין שני מחשבים. האחד - WIN XP ,שרת. השני - WIN 98 SE , לקוח. יש לי מודם של בזק(ADSL) של "רוטל" בחיבור USB. אני מעוניין להשאר עם המודם הזה ולהוסיף לו את הציוד הדרוש. ברצוני ליצור רשת שבה מחשב אחד לא יהיה צריך להיות מופעל כדי שהמחשב השני יוכל לגלוש באינטרנט. מה אני צריך לקנות?(תנו לי דברים ספציפיים- שם הרכיב, שם החברה, דגם, מחיר). תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום! יש לי ראוטר compex-np27g. הבעיה היא שיש חדר אחד רחוק בקומה שאין בו קליטה. אני רוצה שתהיה גם שם קליטה מה צריך לעשות? ראיתי את השרשור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=339526.0 ואפילו מצאתי אחד כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1303&CatCode=60 אבל זה באמת יקר ובמחיר הזה חשבתי כבר לקנות עוד ראוטר ולקשר בינהם אבל לא לצערי כבר לא משווקים ראוטר כמו שלי. כאן אני כבר תקוע ולא יודע מה לעשות. תודה רבה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית עם Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato. לאחרונה, פתאום הנורית LAN של המחשב שלי התחילה להיות דלוקה גם כשהמחשב כבוי. אני מפחד שאולי פתאום הוגדר שהWakeOnLan יעבוד. כרטיס הרשת שלי הוא מובנה על לוח האם: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4I65G ולפי מה שאני רואה כאן הוא תומך WoL. חיפשתי בBIOS אבל לא הצלחתי למצוא איפה אני מגדיר את הWoL. 1. האם נראה לכם שזו הסיבה לכך שהנורית דולקת? 2. אם כן, איפה אני משנה את ההגדרות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש Cable Modem של חברת: 3Com דגם: HomeConnect מי שיודע איפה ניתן לקנות אותו בארץ שיגיד לי ???
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום ! אני בונה רשת פנימית לעסק שאני פותח דרך adsl במהירות 5MB אז על איזה מודמים אתם ממליצים העדפתי היא או b-focus 312+ או ALCATEL speed touch 510 על מה אתם ממליצים ומדוע? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני מנוי של 012 ב ADSL ומשתמש במודם הישן של אלקטל, זה השחור (פועל 24 שעות ביממה). הוא קיים אצלי כבר מספר שנים והוא אף הוחלף פעם אחת בחדש. ביומיים האחרונים שמתי לב שזמני התגובה (אפילו לשרת הראשי של 012) גבוהים מאוד, בסביבות ה-600 מילישניות. זה קרה לעוד מנויי 012 או שזה המודם שלי שזקוק להשתלת כלייה?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי אינטנט 2 מגה , בזק בין לאומי ובזק . אני מקבל פינגים גבוהים יחסית לשרתים באירופה ( 300 לרוב ) , שום דבר לא מבצע UPload , שום דבר לא מתחבר לאינטרנט מלבד המשחק עצמו . מה ניתן לעשות ? לשנות כתובות , האם בכלל יועיל לפנות לבזק או בזק בין לאומי . תודה למגיבים .
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
האיסיקיו שלי לא מקבל קבצים ששולחים לי ואמרו לי שזה קשור לרשת בבית מי שיודע איך לפתור את זה בבקשה שיעזור לי כמה שיותר מהר
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים ביתיים שהיו מחוברים ביניהם בעזרת כבל רשת. השיתוף ביניהם עבד רוב הזמן בצורה סבירה אך פעמים רבות הפסיק לעבוד. לפני מספר ימים רכשתי נתב אלחוטי של 3COM על מנת שאוכל לשתף ברשת גם את המחשב הנייד שלי. חיברתי את הנתב והגדרתי אותו לפי ההוראות ושיתוף האינטרנט עובד בצורה מעולה. הבעיה היא שיתוף הקבצים והמדפסת, מהמחשב שהיה המחשב הראשי אין לי בעיה לגשת למחשב המשני ולהעביר אליו קבצים/לקחת ממנו קבצים אך בצורה ההפוכה אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי הרשאה על מנת לגשת למחשב הראשי. כאשר אני משתמש במחשב הנייד הבעיה אינה קיימת לפי דעתי (הצלחתי להדפיס, לא בדקתי לגבי שיתוף קבצים). מישהו יודע מה אפשר לעשות? (יכול להיות שזה קשור לכך שבמחשב הראשי כרטיס הרשת מופיע במצב "מחובר" ו…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים בבית, כרטיסי רשת יש, וכבל רשת מוצלב יש. לפני שהתקנתי את ה- SP2 (לא על ידי עידכון אלא על ידי דיסק של חבר שלי), אני מנסה לשתף את האינטרנט שוב כמו שהיה פעם לפני הפירמוט אבל אני ניתקל בבעיה. עשיתי לפי המדריך, אני תמיד הייתי עושה לפיו והוא עבד מצויין!!! הבעיה החלה כשהתקנתי את ה- SP 2 כשאני משנה את ה- TCP/IP IP ADDRESSבחייגן שלי ל- 192.168.0.1 (במחשב שלי) הוא רושם לי 735 TCP/IP ERROR והוא רושם לי שנזרקתי על ידי השרת... מה אני יכול לעשות? כשאני מוריד את הכתובת 192.168.0.1 אז הוא מתחבר... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום. עברתי לנתב ROTAL - RTA 1025W שכמובן מחובר כל הזמן לרשת, דפדפן - 7 Internet Explorer אם אני לא נוגע בדפדפן מעל 6 דקות, כשאני מנסה להתחבר, נפתח חלון: Work Offline No connection to the Internet available click Work Offline or click Try Again לחיצה על Try Again מחברת את הרשת. זה נראה כמו Power Saving או משהו דומה. ניתקתי את כל האופציות הנל בכרטיס הרשת ובנתב. עצות מעשיות תתקבלנה בברכה. תודה. יוסי
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הבעיה שלי הוא שיש לי שתי מחשבים ויש במחשב אחד מערכת הפעלה XP ואחד של ME ובמחשב של ה-ME חיברתי 2 כרטיסי רשת של GF100TXR III , ושתי הם אותו הדבר .........הבעיה שלי היא שאני יכול להגיד את אחד הכרטיסים כדאי לחבר אותו למחשב השני אגב זה המחשבים שלי ME == P3 550 128MB 20GIGA GF100TXR III X 2 XP == P4 2.6 1024MB 120GIGA וכרטיס רשת מובנה על הלוח אגב המחשב ME מחובר לאחד מהכרטיסים והוא כן פועל היטב ,לאינטרנט של הכבלים וניסיתי לחבר דרכו למחשב השני וזה כן פועל אבל אני רוצה את שתי הכרטיסים שיפעלו....... אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי......
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום חברים, הראוטר שלי מסוג LINKSYS WRT54GS נמצא בקומה הראשונה ובקומה השניה אני מקבל אות LOW האם ישנה דרך להגדיל את הטווח של הקליטה או השידור? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
נניח שאני רוצה להוריד קבצים מאתר כלשהו אבל אני מקבל forbidden כשאני מנסה להכנס לדף html איך אני מקבל קישור לכל הקבצים שנמצאים בדף הזה.
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
קניתי ראוטר רגיל של EDIMAX הבעיה היא שלאחר זמן מה שהביטורנט פתוח כל הגלישה באינטרנט נהיית ממש איטית.... לפני הראוטר זה לא היה... מה לא עשיתי פתחתי פורטים, בטלתי FIREWALL, עדכנתי קשוחה לראוטר... אבל כלום... ההורדה בביטורנט היא רגילה (לפעמים הורדה איטית ולפעמים אני מוריד במקסימום... שזה בסדר) אבל כמעט ואי אפשר לגלוש לאתרים... ניסיתי גם להגדיר QOS בראוטר אבל משום מה הוא פשוט מנתק לי את כל החיבורים (אפילו להיכנס לדף הגדרות של הראוטר אני לא יכול) ואז אני פשוט נאלצתי לאפס את כל הראוטר מחדש (ונסיתי להגדיר מספר פעמים בעזרת מספר מדריכים שראיתי באינטרנט). אם סתם אני סוגר ופותח את הראוטר אז אני שוב יכול לגלוש בצורה נורמלית.... אבל לאט לאט מאבד את המהירות (כשהביטורנט פתוח)
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ובכל מחשב אני משחק בו זמנית (במשחק און-ליין) וכל פעם המשחק מתנתק/ נתקע. האם זה קשור לזה שיש לי ראוטר ומודם בנפרד או שפשוט הראוטר לא סוחב??? ואם זה הבעיה לאיזה ראוטר כדי להחליף?? כיום יש לי מודם של 312+ ECI ורואוטר אל חוטי של EDIMAX BR 6204wg
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעלות/לשתף מTL! (להוריד כן) אבל רק מTL! מישהו יודע למה? אני די בטוח שזה בעיה בהגדרות חיבור האינטרנט שלי או משהו (בגלל זה שמתי אטת ההודעה פה) אבל אם למישהו יש רעיון אחר מה הבעיה אז בבקשה זה דחוף! (אם זה לא מתאים לפה אז תעבירו )
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל שחור רגיל כזה, ואני לא מצליח לבטל את הfirewall, אתם יכולים לעזור לי עם זה?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-