עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ranran,

שלום, קניתי היום ראוטר אלחוטי של אדימקס BR=6204WG לפי ההוראות הלכתי ומחקתי את כל הגדרות האינטרנט חייגן ועשיתי קבל IP אוטומטי (אני רוצה לציין שיש לי ADSL ALCATEL 5 נורות שחור "SPEED TOUCH HOME") חיברתי את הWAN לאלקטל ואת ואת כרטיס הרשת מחשב שלי לאדימקס לחיבור "1" חיברתי בנוסף את האנטנה עכשיו נורת PWR דולקת טוב WLAN מהבהבת כמו שאמור להיות LNK\ACT דולק טוב והבעיה שנראת לי היא הנורה 10\100MB שלא דלקה למרות שבמדריך הייתה אמורה להיות דולקת אמרתי אני ימשיך נכנסתי לאייפי שמאור לי שמתי הגדרות אינטרנט כמו שצריך והגעתי לדף שבודק אם החיבור טוב והיה רשום attain IP protocol : PPPOE DISCONNECTED מה שהיה אמור להיות רשום זה קונקטד אשמח אם מישהו יעזור לי תודה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by wooper,

היי הראוטר שלי של 3 com לאחר שנתיים נדפק הוא פשוט חוסם את הפורטים עכשיו אני מתלבט בין נתב 3CRWER10075 של 3COM ל BR6204WGו Edimax ראיתי ששניהם מומלצים הבעיה שאני מחובר דרך 012 ב l2pt והבנתי ש 3com בעיתי בקשר לזה מה עדיף מבינהם או שיש משהו אחר מומלץ?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by o07,

אני צריך כ.רשת אלחוטי טוב שיוכל לקלוט טוב במרחק של 10 מטר ובהפרדה של שלושה קירות. ניסיתי למצוא פוסטים קודמים על זה אך לא מצאתי משהו מעודכן. בתודה עומר.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by almogila,

יש לי PS3 ואני מנסה להתחבר איתו לאינטרנט אך אני מקבל שגיאה ב NAT TYPE אני מצליח לגלוש ולהורד דרך ה PS STORE אך לא להתחבר למשחקי אונליין יש לי נתב של לינקסיס WRT54 ואני מנסה להתחבר באלחוטי (אחד המחשבים בבית מחובר באלוחטי לנתב לא כל בעיה) עכשיו אני מחובר דרך ברק בתשתית של ADSL אשמח עם משהו יוכל להסביר לי מה זה NAT?, איפה משנים את זה?, וכמובן איך פותרים את הבעיה הזאת תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  5. ברשותי רשת עם שלושה נייחים ולפטופ אחד. עד עכשיו היה ראוטר אדימקס ישן של 012 והחלטתי לשדרג ללינקסיס WRT54GL. מייד איך שחיברתי את הראוטר, הלפטופ התחבר בלי בעיה, שני מחשבים נייחים לא מזהים כלל את הרשת. מבחינת ההגדרות בראוטר- הוא אמור להיות מוצג והוא באמת מוצג, אין בינתיים כל הצפנה והמיקום שלו הוא באותו מקום בו היה הראוטר הקודם כך שמבחינת קליטה לא אמורה להיות בעיה (להיפך, המחשבים קולטים רשת של בי"ס 200 מ' מהבית שלי). מה יכולה להיות הסיבה לתופעה? אשמח לכל עזרה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  6. הקמתי רשת בין 2 מחשבים ללא ראוטר ככה שאחד מארח את השני אחרי שהיה לי את הבעיה הזאת:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257288.0 ופרמטתי עכשיו הכל עובד אבל אני רוצה לעשות שהם לא יהיו תלויים אחד בשני בשביל הבנתי שאני צריך ראוטר הבעיה שלי היא שהסיסמה שלי משתנה לעיתים תכופות מאוד אז אני שואל אם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט עם חייגן יש איזה דרך משהו ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by Shizel,

יש לי שני מחשבים בבית ואני צריך רוטאר חדש (לי היה D-LINK 604I) לא היו ממש בעיות איתו עד שהוא נשרף החשב אני צריך חדש והשימושים עם בעיקר הורדות מ BITORRENT ולפעמים משחקי רשת וגלישה והמחשב השני של אחי בעיקר ל גלישה ... יש איזשהו רוטאר מומלץ למטרות אלו בעיקר הורדות(רצוי חוטי) ??? תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  8. שידרגתי אתמול את האינטרנט מ-1.5Mbs ל-2.5Mbs, יש תוכנה כלשהי שיכולה להגיד לי אם זה אכן גדלה המהירות ל-2.5Mbs ולא נשאר ב-1.5Mbs?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by Rocket_Pool,

איך הנתב Compex NP27G ? אם יש אחרים שתואמים לתכונות של הנתב הזה אני אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  10. חוץ מהראוטר שצריך לקנות הספקית תחייב אותי בכסף על שאני עושה רשת ל-2 מחשבים? אני לא מומחה ברשתות מה לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by stojakovic,

כשאני מנסה להיכנס לטורנטבייטס לצורך דיבורים שם בפורום ( ) אז אני מקבל את ההודעה הבאה- אמרו לי שאני יכול לשנות משהו בהגדרות פרוקסי של האינטרנט אקספלורר נישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך? - וגם אם מישהו יודע איך בפיירפוקס אז גם סבבה... תודה =)

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by Skippy,

שלום לכולם יש לי ראוטר של 3com מחשב אחד מחובר ישיר ושני מחשבים מחוברים אליו ברשת אלחוטית מחשב אחד עובד מצויין המחשב השני סובל מניתוקים בתדירות גבוהה ובעיות של קליטה נמוכה של הרשת המחשבים ממוקמים אחד ליד השני, באחד יש קליטה מלאה בשני יש קליטה נמוכה! החלפתי בין הכרטיסי רשת והמחשב הבעייתי עושה את אותן בעיות קליטה וניתוקים. מה יכול לגרום לזה?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by milgy,

שלום, אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל בכל אופן אם מישהו יודע אני אשמח אם יוכל לעזור לי שמעתי שיש תוכנה שדרכה ניתן לשלוח הודעות SMS דרך אינטרנט סלולרי ושרתי ICQ בחינם מהפלאפון. איך קוראים לתוכנה הזו? איך מתקינים אותה? תודה שי

14. Started by Gilo2005,

יש לי במחשב כרטיס רשת אלחוטי המתקשר לראוטר הנמצא בחדר אחר. יש לי בעיה שהאינטרנט בקושי זז,התקנתי את הראוטר ואת הכרטיס האלחוטי לפני יומיים והמהירות של האינטרנט ירדה משמעותיתאין ספיווארים ווירוסיים כי לפני הכול עבד במהירות. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. בראש ובראשונה אני ריצה לומר שהבעיה היא במחשב נייד מסוג IBM T30 צריך עזרה דחוף אני כבר מנסה בערך שבועיים ליפתור את הבעיה... המחשב מיתחבר לאינטרנט מוצא את הרשת (למחשב כרטיס רשת אלחוטי מובנה של אינטל) אך לא מצליח לזהות את המחשבים האחרים ברשת הוא בעצמו לא מצליח להיכנס להגדרה של MSHOME ליפעמים מחשבים אחרים רואים אותו אך לא מצליחים להיכנס אליו... ומכאן נוצרה לי הבעיה שאני לא מצליח להדפיס מהמחשב הזה בעוד שמחשבים אחרים (3 נייחים) רואים אחד את השני ומצליחים להדפיס במדפת ששתופה ברשת המחןברת לאחד המחשבים... אם מישהו יודע מה לעשות אני ישמח :bash:

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by GanJaval,

בקיצור ככה יש לי אינטרנט 1.5 מגה ואני משלם גם לבזק וגם לנטווזין . האמת אני לא יודע כמה ... בקיצור חשבתי לשדרג לא בגלל שאני לא מרוצה מהמהירות עכשיו זה דיי מספק אותי פשוט הקטע שיש בבזק עכשיו מבצע משהו עם מסך . אז בקיצור איך זה עובד ? שווה לשדרג? מה יענטו למה זה שאני משלם גם לבזק וגם לנטויזן ויענטו מה צריך לשדרג רק אצל בזק או גם אצל נטוויזן ? וגם אם מישהו יודע בערך מחירים נגיד חבילה של 3 מגה כמה יעלה לי ? וכמה החבילה שיש לי עכשיו עולה ? יענטו בערך בכמה אני יצטרך לשלם יותר ?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by Ron1999,

שלום מישהו יכול להעריך שווי AP שך סיסקו דגם 350? רון.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. שלום חברים, ברשותי 4 מחשבים שבכולם מותקן WIN XP SP2 ברצוני ליצור SHARE ובכל מחשב ומחשב יש USER אחר, בכל פעם ש-USER מסויים מנסה להיכנס ל-SHARE הוא מקבל חלון של USERNAME ?PASSWORD, אני הורדתי את EVERYONE מה-SHARE בעיקבות SECURITY האם ישנה דרך למנוע את ההצגה של ה-USER NAME?? תודה רבה,

19. שלום לכולם, פירמטתי את המחשב וניסיתי להיכנס לקאזה אך לא הצלחתי להתחבר. כאשר התקנתי בפעם הראשונה את הראוטר הוא לא ביקש ממני כל הגדרה מיוחדת לקאזה וחיבר אותי בלי בעיות. האם אני צריך להגדיר לו משהו?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by dr computer,

מזה עושה?למה צריך את זה?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by the king2006,

מישהו יודע מה הפורט של המסינגר 8 לייב?? תודהה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  22. יש רמות כאלו: OFF MEDIUM HIGH מה ההבדל בין השתיים האחרונים? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  23. Started by tiptipon,

שלום לכולם אני חדש פה כפי שרואים יש לי כמה שאלות אני מתכונן לרכוש נתב אלחוטי של LINKSYS עבור שתי מחשבים נייחים וגם PS3 ומחשב נייד הנתב ישב בממ"ד אבל ליד דלת הכניסה 1 איזה דגם מומלץ של LINKSYS ? 2 האם אני צריך את המודם של בזק יש לי ECI270 או שאני יכול לחבר את קו הטלפן ישירות לנתב? תודה לעוזרים

24. Started by Mczestaw,

עד לפני כמה ימים הייתי מחובר ל012 דרך בזק, ביום שלישי עברנו לHOT, ונשארנו עם 012... עכשיו, יש לי בעיה קטנה, התחלתי להוריד משהו בתוכנה כשהייתי מחובר דרך בזק, ועכשיו אני מנסה להמשיך את ההורדה דרך HOT... התוכנה הספציפית שאני משתמש בה היא Azureus, ההורדה לא ממשיכה לי, ולא רק זה, יש בתחתית של התוכנה את מספר המשתמשים הנוכחיים, שהייתי בבזק היו כתובים כמה מיליונים אם לא מיליארדים, עכשיו כתובים 40 גג 50... יש מצב שהוט חוסמת את שיתוף הקבצים מהסוג הזה? אם כן, זה די מעפן... אני אשמח אם תחדשו לי...

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by online,

לכאורה מחליף את DI-524. קישוריות אלחוטית בתקן g, סוויצ' 10/100 עם 4 פורטים, תמיכה בכבלים ו-ADSL וצריכת חשמל מתונה של 6 ואט. נתמך ע"י DD-WRT, שלא כמו דגמים אחרים של D-Link. קישורים: דף המוצר באתר D-Link Australia סקירת משתמש כולל בדיקות uTorrent חנות: 249 ש"ח בפנדה מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים