רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
הנה הפרטים מהלוג (בתמונה) אני משתמש במס' תוכנות ש"חוסמות" אינטרנט sygate firewall protowall PG2 אני משתמש בכרטיס רשת של הלוח (NF4U) ובמודם תומסון (כבלים) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הזמנתי מכשיר כלשהו שמתחבר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי הבעיה שאין לי ראוטר אלחוטי ואני מחפש פיתרון זול ופשוט איזה בחור אחד בפורום המליץ לי על המכשיר הזה: http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRUSB10075 שאתה אמור כביכול לחבר אותו למחשב שמחובר לאינטרנט, דרך USB, והוא משדר WiFi לסביבה הקרובה והמכשיר שלי יקלוט את זה לפי מידע שחיפשתי עליו באינטרנט וביקורות, הבנתי שהוא עושה דווקא הפוך - מתחבר לרשת אינטרנט אלחוטית קיימת [כמו כרטיס רשת אלחוטי חיצוני] אני מחפש את הבחור הזה עכשיו בפורום והוא לא עונה לי O_ם אז רציתי לשאול אתכם, כי אני כבר מבולבל ואין לי מושג הוא טוען שזה עובד לו עם ה-PSP אבל כל מה שקראתי עליו באינטרנט סותר את זה אז מ…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ציירתי מערך של 2 המחשבים שיש אצל אבא שלי בעבודה ואת הדברים שמתחברים אחד לשני: http://n.rotter.net/User_files/nor/40d94ba5303fd05d.jpg שימו לב שאין קשר ישיר בין הMAC לPב וזה אומר שלא צריך להתעסק עם כל הבעיות שיש בחיבור בין PC וMAC עם האפלטוק. איך אני מגדיר את הרשת הזאת? אני יודע שיש המון מדריכים להקמת רשת אני פשוט לא יודע מה מתאים לי ואיפה למצוא אותו תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כרגע יש לי את המודם AZTECH 600E שמחובר למחשב שלי, יש עוד מחשב בחדר שנמצא במפלס ("קומה") מתחת לחדר שלי שאני רוצה לחבר לאינטרנט. אני רוצה שהמחשב שלי ימשיך להיות מחובר חוטית והמחשב השני יחובר אלחוטית. ראיתי בעבר המלצות על ה Linksys WRT54GL, האם הוא עדיין מומלץ או שיש אלטרנטיבות יותר טובות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
פתחתי את הפורטים והכל טוב.. והתוכנה מאשרת אבל כשאני מבצע את הבדיקה באתר שלהם בסביבות ה20%-30% של הבדיקות יוצאות שהפורטים שלי סגורים וכתוצאה זה גם מופיע בד"כ באתרי טורנט.. ממה זה נובע? עומס רגעי בספקית? אתמול בערב זה הגיע למצב שכל בדיקה שעשיתי הראתה שהפורטים שלי לא תקינים.. אני ב014, לעוד מישהו מוכרת הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לאחר איתחול של מחשב שמשתף ספריה (מערכת ווינדוס 7 ), לוקח כ 30-50 שניות להיכנס לספריה ממחשב אחר . בנסיון שני (אחרי האיתחול) זה מגיב רגיל. הבעיה הזו מוכרת? (מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי )
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לספר על רשתות , כעיקרון אין לי בעיה באנגלית. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני יודע שכתוב בנעוצים אבל אין לי כוח לקרוא עכשיו אז אם מישהו יכול לכתוב בקצרה מה צריך לדוגמא צריך 2 כרטיסי רשת וראוטר או רק כרטיס רשת או משהו כזה בעיקרון לכול מחשב יש כרטיס רשת אחד השאלה אם צריך עוד ומה צריך עוד תודה
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאימול לאחר התקנה של רשת על חוטית , ניסיתי לעשות את המדריך של ה LOWID ועדיין אני לא מצליח להתחבר , מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ואני צריך רוטאר חדש (לי היה D-LINK 604I) לא היו ממש בעיות איתו עד שהוא נשרף החשב אני צריך חדש והשימושים עם בעיקר הורדות מ BITORRENT ולפעמים משחקי רשת וגלישה והמחשב השני של אחי בעיקר ל גלישה ... יש איזשהו רוטאר מומלץ למטרות אלו בעיקר הורדות(רצוי חוטי) ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אחותי ביקשה ממני להכין לה סקר שהיא תוכל לשלוח לאנשים ושהיא תוכל גם לשמור את התוצאות אמרתי לה שצריך לעשות אתר בשביל , עכשיו אני הבנתי שיש אתר שנותן לך ליצור סקר ורציתי לדעת אם למישהו יש מושג מה הכתובת שלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט במהירות של 5M - כאשר אני מורד קבצים או עדכוני למחשב הוא מוריד לי במהירות אסטרונומית. הבעיה שלי היא בגלישה.-כאשר אני גולש יש לי המתנה של כמה שניות בין דף לדף ולפעימם גם יותר מ 10 שניות. חשבתי שזה בא מאיזו רוגלה או תוכנת ריגול אז פירמטתי את המחשב - עכשיו יותר טוב אבל עדיין הגלישה איטית . מה אפשר לעשות ? תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי את המחשב וניסיתי להיכנס לקאזה אך לא הצלחתי להתחבר. כאשר התקנתי בפעם הראשונה את הראוטר הוא לא ביקש ממני כל הגדרה מיוחדת לקאזה וחיבר אותי בלי בעיות. האם אני צריך להגדיר לו משהו?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מה יהיה יותר מהיר או כל דבר אחר שעדיף? האל חוט זה עם כרטיס רשת USB של 3COM
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של 3com מחשב אחד מחובר ישיר ושני מחשבים מחוברים אליו ברשת אלחוטית מחשב אחד עובד מצויין המחשב השני סובל מניתוקים בתדירות גבוהה ובעיות של קליטה נמוכה של הרשת המחשבים ממוקמים אחד ליד השני, באחד יש קליטה מלאה בשני יש קליטה נמוכה! החלפתי בין הכרטיסי רשת והמחשב הבעייתי עושה את אותן בעיות קליטה וניתוקים. מה יכול לגרום לזה?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
עשיתי אינטרנט בכבלים החלטתי לעבור כי נגמר לי החוזה וההצעות שקיבלתי לא היו מפתות כמו 139 כולל הכל מנטויז'ן זה עדיף מה 230 ששילמתי קודם לכן. יום חמישי באים להתקין לי כבר! אז יש לי מספר שאלות. 1.איזה סוגי מודמים יש ומה כדאי לבקש? 2.עם חייגן או ללא חייגן?(האם זה משנה שיש לי נתב בכלל?) 3.וסתם טיפים והתרשמות שיש לכם לגבי אינטרנט בכבלים אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי רשת הכוללת 4 מחשבים. באחד המחשבים ברשת (זה שאני משתמש בו) יש בעיה. מידי פעם יש ניתוקים ממש לשבריר שניה, זה מורגש במיוחד במשחקי רשת. את המפרט ניתן לראות בצד, על המחשב מותקן Vista Ultimate 64Bit SP2. יש למשהו רעיונות לפתרון ? תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
החיבור יהיה דרך כרטיס רשת. עדיף שיהיה כמה שיותר יציב וכמובן שלא יאט לי את קצב ההורדה/גלישה P: עריכה: לאחר דפדוף בפורום ראיתי שיש המלצות למודם של אזטק 600E. 1. האם על זה צריך ללכת? 2. מה אתם אומרים על ה eci b-focus 312+? 3. ובכלל, האם המודמים האלו עדיפים על ה eci 270pr שהלך לעולמו?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח עם וינדוס xp , ומחשב נייד עם וינדוס 7. למחשב הנייח מחובר מודם כבלים ונתב אלחוטי לינקסיס WRT54GL , שמחובר למודם ולמחשב , כאשר בנתב צרובה התוכנה של tomato גרסה אחרונה אם זה משנה משהו. את וינדוס 7 התקנתי לפני כמה שבועות על הלפטופ , האינטרנט עבד בסדר גמור בלפטופ (אלחוטי) עד היום , מאיזו שהיא סיבה הפסיק להתחבר לרשת שעשיתי . לרשתות אחרות , הוא כאילו מתחבר אבל לא מצליח לגלוש. הוא רואה את הרשת שלי ופשוט לא מצליח להתחבר נותן הודעה שלא מצליח , ניסיתי ללכת לפי הפתרונות של וינדוס 7 , ללא הצלחה , כל פעם נותן שגיאה מסיבה אחרת , פעם אומר לכבות נתב ולהדליק מחדש (ניסיתי לא הלך) , פעם בעיה ב access point ועוד. חיברתי את הלפטופ עם כבל לנתב , והופ אין בעיה , הוא מתחבר ל…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת אם ההצעות שהוצעו לבנאדם מהאשכול הזה יהיו תקפות גם לגביי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=191710.0 אני מתחבר בקרוב לכבלים והם רוצים להביא לי את המודם הזה: http://www.cables.org.il/modems/modem-gadline.htm איך הוא? אני צריך לחבר את המודם לראוטר ולחבר לשני המחשבים שלי כרטיסי רשת אלחוטיים. אני צריךך ראוטר ממש אמין שיוכל להתמודד עם המון חיבורים פתוחים של תוכנות כמו אימיול ואזוראוס. ות'אמת צריך שהכל יהיה כמה שיותר זול.... גם טווח של 15 מטר מספיק... תודה...!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו יודע כמה מחשבים יכולים לקבל כתובת IP (אמיתית באינטרנט) דרך מודם כבלים בחיבור ללא חייגן? היום חיברתי סוויץ' למודם וראיתי ששני מחשבים שלי קיבלו IP והתחברו ללא בעיה כאשר המהירות של הקו (1.5 מב"ש) מתחלקת בין שני המחשבים. ניסיתי לחפש בפוורם את התשובה אך לא מצאתי... תודה, חגי
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
מחפש ראוטר אלחוטי להתקנה במסעדה כאשר מתחברים לרשת האלחוטית יופיע אתר הבית של המסעדה שלי תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
למרות שרב המודמים עןושים פחות או יותר את העבודה ולא ממש משנה מה לוקחים בכל זאת אני מחפש משהו טוב ואיכותי שישרת אותי לכמה שנים טובות (עובד הרבה עם פקסים דרך המחשב) מוכן להשקיע עד 150-200 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם מספיק לפתוח את הפורטים בנתס האלחוטי או שצריך לפתוח את הפורטים גם במודם<? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן, אני הולך לקנות מחר את הLinkSys WRT54GL, ואני כמובן רוצה ליצור רשת אלחוטית אז אני רוצה גם לקנות 2 כרטיסי רשת USB אלחוטיים. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס רשת USB אלחוטי? יש לי דיי ניסיון רע אם D-LINK שקניתי באופיס דיפו ( היה זול ).. אז אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-