רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
האיסיקיו שלי לא מקבל קבצים ששולחים לי ואמרו לי שזה קשור לרשת בבית מי שיודע איך לפתור את זה בבקשה שיעזור לי כמה שיותר מהר
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי... יש לי שתי כרטיסי רשת אלחוטיים ישיר ממחשב למחשב.. עכשיו פירמטתי תמחשב התקנתי תדרייברים והכל אבל הוא לא רוצה להיתחבר... הוא אומר התקשורת האלחוטית אינה זמינה בשתי המחשבים.... הייתי רוצה להגיד לכם תחברה.. אבל זה בלי חברה חח... זה IEEE 802.11 דרך אגב..
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום יש לי אקספי אידיאסאל 1.5 והמחשב המישני ווין98 חיברתי אותם ברשת הכל עובד סבבה אני מעוניין להגביל את מחשב הלקוח ביחס התעבורה יש דרך לעשות את זה מהווין? או איזה תוכנה מומלצת? שלכם אלי ;D
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה: ברוך ה', קניתי סוף סוף את 2 המחשבים שכ"כ רציני (וקצת חפרתי לכם), אז עד שהכבלים עושים לי חור למעלה, הצלחתי להתחבר מהממ"ד לקומה עליונה את המחשב שבעל מערכת הפעלה XP - בכרטיס רשת אלחוטי. בתוך הממ"ד יש 2 מחשבים. מחשב ישן שהוא גם בעל מערכת הפעלה XP ורשת אלחוטי זהה של המחשב השני למעלה, שבו יש את המדפסת ומחשב ניייד שהוא דווקא מחובר לכבל (כי הוא שלי ) בעל מערכת הפעלה החדשה ויסטה. הכל טוב ויפה התחלתי להגדיר את ההגדרות לראוטר, הגדרות IP במחשב, פתיחת פורטים (אם זה מעניין אותכם), אז זהו, בכל המחשבים אני יכול לגלוש ולהוריד מה שאני רוצה, הבעיה היא שהמחשב למעלה לא רוצה לשתף קבצים ומדפסת. הצלחתי לשתף קבצים ומדפסת במשחבים הלמעטה. איפה יש לי בעיה? ההגדרות במערכת הפעל…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום חברים, הראוטר שלי מסוג LINKSYS WRT54GS נמצא בקומה הראשונה ובקומה השניה אני מקבל אות LOW האם ישנה דרך להגדיל את הטווח של הקליטה או השידור? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
שלום מאתמול אין אינטרנט הכלי אבחון של המחשב רשם dns server might be unavailable איך אפשר לסדר את הבעיה שיהיה אינטרנט ?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
- 1 follower
-
-
-
קניתי את הראוטר הזה השאלה שלי אם אני חייב כרטיס רשת מאותה חברה או שאני יכול למשל לקנות כרטיס רשת של אדימקס הכרטיס רשת של לינק סיס עולה הרבה מדיי
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי.. יש לי כרגע בבית רשת ביתית: בקומה הראשונה נמצא הראוטר של לינקסוס ששם מחובר מחשב אחד והמחשב שלי נמצא בקומה השלישית שגם הוא מחובר לראוטר דרך כבל רשת.. אני רוצה עכשיו לחבר את ה- PS2 שלי לרשת..ואני לא רוצה להעביר עוד כבל מהקומה הלשישית למטה אלה אני רוצה להשתמשמ באותו כבל שנמצא כבר אצלי בחדר רציתי לדעת אם אני יכול לקנות מפצל כל שהוא לפצל את הכבל שמגיע למחשב שלי לשניים או משהו כזה... האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל שחור רגיל כזה, ואני לא מצליח לבטל את הfirewall, אתם יכולים לעזור לי עם זה?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את E900 של linksys יש לי מחשב נייח שיתחבר עם כבל רשת + טאבלט האם יש איזהיא סכנה לשים אות במרחק קצר ממני? מרקח של כמה עשרות סנטימטרים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום אני משתמש במחשב פנטיום 4 בחלונות 2000 פרו (שפה עברית), ויש בו כרטיס רשת וגם אינטרנט מהיר מאוד. המודם ADSL מחובר ל- USB. והמחשב פנטיום 3 יש בו כרטיס רשת, אני משתמש בחלונות XP פרו (בעברית). אני מבין במחשבים, צריך עזרה מאוד דחוף. דבר ראשון אני רוצה במחשב פנטיום 3 יהיה אינטרנט מחובר לפנטיום 4. איך מגדיר אינטרנט מהיר ב-2 מחשבים ברשת? אנא תעזרו לי בבקשה. נסיתי כל נסיונות לעשות ברשת אינטרנט ולא היצלחתי. בתודה מראש אופיר
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כלומר אם יש לי רשת ביתית והמצלמה מותקנת על מחשב X ואני רוצה להשתמש בה דרך מחשב Y אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אוקי כולם לפני כמה חודשים פתחתי פה את אותו תראד קיבלתי תשובה "תריץ חיפוש" הרצתי חיפוש מה קיבלתי ? הסבר צולע ומקוטע אז בוא אני יתאר תבעייה יש לי מודם כבלים שמחובר ל ראוטר של אקימס 6104k עכשיו לפי ההודעה שמצאתי בחיפוש צריך לעשות static ip יענו ip קבוע ניסתי אבל זה לא עובד ולא בטיח אם מישהו פה יכול לתת הסבר או מדריך (רצויי עברית) איך לפתוח תפורטים + הגדרת static ip אני יודה לו מאוד!
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בכדי לחבר את הXBOX360 לאינטרנט כאשר יש תשתית כבלים חייבים נתב , כל נתב שאני מחפש רושמים עליו שהוא לא עובד טוב עם כבלים ....? אז מה לקנות ? עם אפשר כבר באתה נשימה אוליי להחליף לראוטר שתהיה גם רשת אלחוטית וגם חיבור לקונסולה.. :-) תודה רבה לעוזר ים
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שזה הראוטר בשבילי, בכל מקום ממליצים עליו והוא נשמע לי אחלה. אבל קראתי פה שהביקורות המעולות מתייחסות לגרסה 4 של הראוטר, וגרסה 5 עושה המון בעיות. איך אני יודע אם אני רוכש גרסה 4 או 5 ובקיצור מאיפה אני משיג את גרסה 4? אני ממש אודה לכם על תגובה מהירה, אני מתחיל להשתגע בלי ראוטר (להעביר את הכבל של הרשת ללפטופ כל פעם זה לא נחמד...)
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם. יש לי מחשב עם מודם אלקטל 501 שאפשר להפוך אותו לראוטר. עכשיו אני צריך לחבר עוד מחשב אחד לרשת וההתלבטות שלי זה איך לעשות זאת. עם כבל מוצלב או עם switch? מה דעתכם? ועוד משהו זה נכון שאם אני מחבר גם switch אז אני לא תלוי במחשב שאליו מחובר המודם?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הזמנתי מכשיר כלשהו שמתחבר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי הבעיה שאין לי ראוטר אלחוטי ואני מחפש פיתרון זול ופשוט איזה בחור אחד בפורום המליץ לי על המכשיר הזה: http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRUSB10075 שאתה אמור כביכול לחבר אותו למחשב שמחובר לאינטרנט, דרך USB, והוא משדר WiFi לסביבה הקרובה והמכשיר שלי יקלוט את זה לפי מידע שחיפשתי עליו באינטרנט וביקורות, הבנתי שהוא עושה דווקא הפוך - מתחבר לרשת אינטרנט אלחוטית קיימת [כמו כרטיס רשת אלחוטי חיצוני] אני מחפש את הבחור הזה עכשיו בפורום והוא לא עונה לי O_ם אז רציתי לשאול אתכם, כי אני כבר מבולבל ואין לי מושג הוא טוען שזה עובד לו עם ה-PSP אבל כל מה שקראתי עליו באינטרנט סותר את זה אז מ…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי ראטור שאליו מחוברים שני מחשבים שיש לי במחשב כאשר המחשב היה מחובר למודם עצמו היה אינטרנט מהיר כי יש לי אינטרנט מהיר, גם כאשר לראטור היה מחובר עוד מחשב ועכשיו שחברתי את שני המחשבים לראטור, אז האינטרנט די אדיש, אבל זה רק באתרים חדשים שהוא עוד לא נכנס אליהם, כי כשאני נכנס לאתר שאני רגיל להכנס ונכנס כל יום אז הוא נכנס לי ישר אבל אם אני נכנס לאתר חדש לוקח לו הרבה זמן עד שהוא נכנס יש לי ראטור של edimax אשמח אם תעזרו לי בבעיה הזאת בעיה נוספת היא שאני רוצה לחבר לראטור מדפסת כדי שתעבוד בשני המחשבים, אני יודע שהפונקציה הזאת אפשרית אבל אמרו לי שצריך שתהיה לך מדפסת אלחוטית, זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב HP COMPAQ T5520 ואני רוצה לחבר אותו למחשב רגיל כדי שיהיה בו אינטרנט בעיקר ולשים אותו בחדר אחר. יש בHP מערכת WIN CE גרסא 5 דרך אגב. איך אני עושה זאת? והאם אתם חושבים שזה יעבוד? תודה
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית לא נראה לי זה משנה אבל אני משתמש בנייד (אלחוט) ועוד 2 מחשבים נייחים באחד מהם יש מצלמת USB של לוג'יטק נתב: סימנס SL2-141 הייתי רוצה לדעת האם קיימת אפשרות להוסיף את המצלמה ההיא ל"רשת" שאני יכול לצפות במה שהיא רואה אולי להשתמש בה מפה מהמחשב הזה בדברים הקשורים לפלאש וכו' כמו שהוספתי מדפסת המחוברת גם במחשב ההוא תודה לעוזרים דן.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית חדשה כשקנינו אותה (ממש לא מזמן) הכל עבד חלק והקליטה הייתה מצויינת. ועכשיו הרבה פעמים הקליטה יורדת מ98% ל-60%. יש לציין שהראוטר נמצא בחדר למעלה והכרטיס רשת נמצא למטה. כל פעם כשזה יורד אז אני מתקין מחדש את הכרטיס רשת ואז הוא חוזר לעבוד כרגיל. ואחרי יום הוא נדפק שוב... מה הבעיה פה? :s05: מה אני צריך לעשות כדי לסדר את הבעיה? :s05: תודה לעוזרים... ;D
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
4 פורטים כולל שליטה במקלדת ועכבר צריך שיהיה תמיכה של DVI לפחות באחד או שניים מהפורטים אין צורך באודיו מחיר עד 1000 שקל תודה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ה6 חיבורים זה לא כולל חיבורים אחרים של מודם וכו' .. אני צריך ש6 מחשבים יוכלו להתחבר אליו בצורה חוטית מבחינה אלחוטית מצידי שתהיה הגבלה לאחד. כרגע האינטרנט עובד בכבלים דרך IP קבוע (עם פרוטוקול PPE אם אני זוכר נכון) חיפשתי בגוגל \זאפ אבל המפרט של המוצר של הוא זוועה קשה להבין מה יש שם... ככה שאפילו אין לי כיוון. חשוב שתהיה תמיכה בכבלים בפרוטוקול גם ללא IP קבוע ( ובכלל שאני לא אמצא את עצמי עם נתב ללא שימוש כי הוא לא תומך בפרוטוקול ) שיניתי את דעתי קווי בלבד איזה נתב יציב ותומך בפרוטוקולים בכבלים וADSL?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-