רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
קניתי ראוטר רגיל של EDIMAX הבעיה היא שלאחר זמן מה שהביטורנט פתוח כל הגלישה באינטרנט נהיית ממש איטית.... לפני הראוטר זה לא היה... מה לא עשיתי פתחתי פורטים, בטלתי FIREWALL, עדכנתי קשוחה לראוטר... אבל כלום... ההורדה בביטורנט היא רגילה (לפעמים הורדה איטית ולפעמים אני מוריד במקסימום... שזה בסדר) אבל כמעט ואי אפשר לגלוש לאתרים... ניסיתי גם להגדיר QOS בראוטר אבל משום מה הוא פשוט מנתק לי את כל החיבורים (אפילו להיכנס לדף הגדרות של הראוטר אני לא יכול) ואז אני פשוט נאלצתי לאפס את כל הראוטר מחדש (ונסיתי להגדיר מספר פעמים בעזרת מספר מדריכים שראיתי באינטרנט). אם סתם אני סוגר ופותח את הראוטר אז אני שוב יכול לגלוש בצורה נורמלית.... אבל לאט לאט מאבד את המהירות (כשהביטורנט פתוח)
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל שחור רגיל כזה, ואני לא מצליח לבטל את הfirewall, אתם יכולים לעזור לי עם זה?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני לא יודע.. מישהו מוכן להסביר לי מה לא בסדר עם האינטרנט שלי? אני על 5Mbit בזק עם 014 ניסיתי כמה פעמים ובכל פעם אני מוריד במהירויות יוצאות מן הרגיל מה לעזאזל קורה כאן? קודם האינטרנט שלי לא זז ועכשיו הוא טס קודם הפינגים שלי לחול היו 400-1000 ועכשיו זה חזר לנורמה(נורמה? 160PING TO THE US) אני כנראה עובד לHOT אין לי כוח לבולשיט הזה עם בזק עברו כמה דקות ועשיתי עוד בדיקה, אני עדיין מקבל הורדה 6MB/s עכשיו בוקר מהירות ההורדה חזרה למהירות הרגילה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
כלומר אם יש לי רשת ביתית והמצלמה מותקנת על מחשב X ואני רוצה להשתמש בה דרך מחשב Y אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עם PINGPLOTTER אני מקבל פינגים גבוהים מומצע 2MS וספייקים קופצים ל40MS לפעמים יכול להיות שהכבל רשת ? מה עוד כדאי לבדוק ? תודה עריכה: מצאתי את הבעייה מכשיר מזבל את הרשת
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חיברתי כבל רשת למחשב השני ומה אני עושה עכשיו ?? עשיתי לפי המדריך וזה לא הביא לי הודעה כזאת מה עושים אני משתגע פה :bash: :bash: אני עם כבלים 012 עם חייגן מודם motorola sb4200 ומחובר למחשב שלי עם USB ========== זה מה שיש לי ואחרי שאני עושה OK בADVANCED זה מה שזה רושם לי שני מנסה להיתחבר
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי CNet CWR-854, שמחובר למודם ADSL עם PPTP. האינטרנט עובד, אבל ה- Wireless בכלל לא עובד. בכל פעם שאני מנסה לשנות משהו בקונפיגורציה של ה- Wireless, הראוטר עף. (עושה reboot בלי לשנות את ההגדרות). מישהו נתקל בבעיה כזו, או מכיר את הראוטר הזה?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של אדאפטק וכן כרטיס pcmcia לנייד . ואני רוצה להתקין רשת אלחוטית ביניהם.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מעלה תמונה לאינטרנט ותת את הכותבת תודה
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית חדשה כשקנינו אותה (ממש לא מזמן) הכל עבד חלק והקליטה הייתה מצויינת. ועכשיו הרבה פעמים הקליטה יורדת מ98% ל-60%. יש לציין שהראוטר נמצא בחדר למעלה והכרטיס רשת נמצא למטה. כל פעם כשזה יורד אז אני מתקין מחדש את הכרטיס רשת ואז הוא חוזר לעבוד כרגיל. ואחרי יום הוא נדפק שוב... מה הבעיה פה? :s05: מה אני צריך לעשות כדי לסדר את הבעיה? :s05: תודה לעוזרים... ;D
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עד היום הייתי בנטוויז'ן, עכשיו פתחתי חשבון בבזק רק כדי לנסות איך זה. ושמתי לב שבבזק יש פינגים יותר גבוהיים לחו"ל מאשר בנטוויז'ן אבל כל השאר די אותו דבר. ראיתי פה בפורום שיש בבזק בעיות, עכשיו כשאני גולש דרך בזק אני מקבל 300 פינג ליאו ולגוגל. אז מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אוקיי , לחבר שלי עד עכשיו היה מחשב אחד מחובר לראוטר של EDIMAX 4PORT , והראוטר מחובר למודם של ECI B-FOCUS שמסופק על ידי בזק , איזה טכנאי הגדיר אייפי אוטומטי והכל עבד סבבה ומהר והיה אינטרנט , באתי היום וחיברתי מחשב חדש לרשת , נתתי לו לעשות אייפי אוטומטי , הוא קיבל ויש רשת , אבל אין אינטרנט , בשני המחשבים! , אבל כן יש אינטרנט שמחברים את המודם ישירות למחשב(לשני המחשבים יש אינטרנט שהמודם מחובר ישירות דרך DIAL UP) בקיצור , מה הבעיה לדעתכם? , הבעיה כמובן בהגדרות... עזרו לי , דחוף..
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
היי אצלי בבית הרשת במהירות 12 מגה של 012 ראוטר בקומה התחתונה מחובר למודם ומשדר למגדיל טווח שאני מתחבר דרכו הבעיה היא שאני לא גולש על 12 מגה אלא על 6-8 מגה במקרה הטוב דיברתי עם 012 והם אמרו שזה בגלל המגדיל טווח בדקתי במחשב שבו מחובר המודם ומהירות שם היא 12 מגה אם אני מחבר את המחשב שלי בצורה חוטית אני אנצל את מלוא מהירות הרשת שלי?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום יש לי פיסי P4 עם כרטיס רשת, חיבור 5 מגה ל-012 ומודם טרייון. נוסף בבית מקבוק פרו. אני מעוניין בראוטר שיאפשר חיבור קבוע של הפיסי (בעיקר לצורכי העלאת קבצים לאתר שלי), וחיבור אלחוטי למקבוק. אם יש אופציה לקבל גם חיבור של שניהם אחד לשני לצרכי שיתוף קבצים בינהם - יהיה מעולה, אבל לא קריטי. מה צריך לקנות? כמה מסובך יהיה להתקין את הכל לבד בהנחה שאני לא מבין כלום כרגע, אבל מסוגל ללמוד (אני מעריך)? מעוניין "להשקיע" עד 300 ש"ח, האם זה מספיק? תודה, תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בטלפון ביתי דרך המודם של HOT (שהוא גם ראוטר) החיבור היחיד לטלפון(חיבור RJ11) הוא דרך המודם שנמצא בסלון ואני רוצה לחבר כמה טלפונים (אחד בכול חדר), איך עושים את זה ? כרגע הראוטר מחובר בקו רשת RJ45 לכול החדרים האם אפשר לחבר בכול חדר מתאם RJ45 ל- RJ11 וע"י כך לחבר טלפון בכול חדר ? ואם לא אז מה ניתן לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש ראוטר אלחוטי משולב עם חוטי? במחיר של 300-400ש"ח? מרחק הגלישה יהיה מקסימום 25 מטר(ללא ממד)
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם קיים דבר כזה? במחיר שפוי? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
חברה חיברתי שני מחשבים לרשת ביתית דרך האשף של ה WINDOWS אלו הם שני מחשבים אם כרטיסי רשת וכבל מוצלב בינהם עכשיו שאני בא להיכנס למחשב הבן אני לא מצליח לעלות אתרים בדפדפן מישהו יכול לעזור תודה? אבל במחשב הבן ה ICQ וMESENGGER עולים רק הדפדפן מזייף (המחשב האב מחובר לאינטרנט דרך מודם USB).
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של 3com מחשב אחד מחובר ישיר ושני מחשבים מחוברים אליו ברשת אלחוטית מחשב אחד עובד מצויין המחשב השני סובל מניתוקים בתדירות גבוהה ובעיות של קליטה נמוכה של הרשת המחשבים ממוקמים אחד ליד השני, באחד יש קליטה מלאה בשני יש קליטה נמוכה! החלפתי בין הכרטיסי רשת והמחשב הבעייתי עושה את אותן בעיות קליטה וניתוקים. מה יכול לגרום לזה?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האמיול מציג לי LOW ID במחשב אורח (לא שער) איך אני מטפל בבעיה , יש לי את ה FIREWALL של SP2 עידכניתי בכל ה FIREWALL את התוכנה ועדיין קיים לי LOW ID
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רשת בין שני מחשבים ביינתיים, ואני לא מצליח לגרום למחשב השני (בלי חיבורי ישיר לאינטרנט) לזהות את המחשב הראשון (עם החיבור הישיר לאינטרנט) ו"לקחת" אינטרנט אותו דבר המחשב הראשון לזהות את השני ולתת לו אינטרנט הבעיה היא: במחשב הראשון זה רושם שהכל מחובר , משתף אינטרנט והכל טוב ויפה - במחשב השני רשום "the connection is limited" מה לעשות אני משתגע עם זה! :s07: :s07: תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי רשת הכוללת 4 מחשבים. באחד המחשבים ברשת (זה שאני משתמש בו) יש בעיה. מידי פעם יש ניתוקים ממש לשבריר שניה, זה מורגש במיוחד במשחקי רשת. את המפרט ניתן לראות בצד, על המחשב מותקן Vista Ultimate 64Bit SP2. יש למשהו רעיונות לפתרון ? תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הקמתי רשת חוטית בין המחשב שלי למחשב הנייד בעזרת המדריך שפורסם כאן, הכל עובד מעולה. עכשיו אני מנסה לעשות את אותו הדבר רק הפעם WIRELESS, אבל משום מה זה לא הולך לי... שני המחשבים מוצאים איזשהו חיבור שכלל לא קיים אצלי בבית (כנארה של השכנים) אבל האחד לא מזהה את השני במחשב הנייד מותקן כרטיס WI-FI של MSI ובמחשב הראשי שמתי USB ADAPTER של D-LINK. אני מתחבר לאינטרנט דרך חייגן של נטויז'ון.
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-