עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by rabbit,

אם כן איך...

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  2. היי יש לי ראוטר של רוטאל RTA-1025W. רוצה ליצור חיבור אלחוטי של HTPC מהסלון לראוטר שנמצא כ 10 מטר מהסלון. האם המרחק בעייתי? יש קירות גבס בדרך. מה עדיף? כרטיס PCI או USB? אם כבר אז אני מניח שעדיף לקנות כרטיס בתקן N. על איזה דגם של אדימקס אתם ממליצים?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 14:48:26 דרך אגב, מערכת ההפעלה היא WIN7.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by arkadur,

אני מחפש ראוטר חזק במיוחד, עבור 2 קומות, בתקן N אתם מכירים משהו טוב יותר מהWRT160N? עדיפות לסוויצ' עם 1GB. (לחסוך את המוצר הקיים..) תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום , תודה מראש לעונים. לקחתי לפני יומיים נתב dlink חדש של בזק ( שמספקים בבזק סטור עם 2 הרשתות) . שודרגתי למהירות 40 אצל בזק ואצל הספק בזק בינלאומי. אני מקבל תמיד בחיבור חוטי למחשב נייד x201 של ibm את המהירות 40 מגה. במחשב זה בעשרות בדיקות שעשיתי גם אלחוטית ( כבל מנותק ואני מחובר ל 5 מגה הרץ) אני מקבל בין 38 ל 40. זאת כאשר המחשב במרחק של חצי מטר מהראוטר. אני מבצע את הבדיקות גם באתר speedtest וגם באתר של בזק ומגיע לתוצאות טובות וכמעט זהות. כעת מה שאני לא מבין בשום צורה זה איך עם שני מכשירי אייפון 5s שלי ושל אישתי ועם אייפד ( דור 4) כאשר אני ממש על הראוטר אני לא מתקרב לתוצאות האלו . בדרך כלל מקבל בין 15 ל 20. . יש מצבים שבדיקה ב testspeed מראה לי 35 אבל זה היותר חריג . …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יש לי כרגע חיבור של 100 מגה בהוט ובבזק. הוט: 100 מגה תשתית + 100 מגה אצל הוטנט. בזק: 100 מגה תשתית (באמת מקבל 100) + 100 מגה אצל 014 +גיימר. עשיתי הורדה של קובץ בדיקת מהירות מחוות שרתים ממש חזקה בעולם של LeaseWEB לסוויצים של EVOSWITCH. שממוקמת בהולנד. בכל אופן עשיתי בדיקה נורא פשוטה והייתי בשוק למה שראיתי. הורדה של הקובץ בדיקה שלהם: http://mirror.leaseweb.com/speedtest/ את אחד הקבצים שם. בכל אופן עשיתי זאת דרך WGET על מנת לא להשתמש בשום מנהל הורדות ולא דפדפנים וכו'. 2 הבדיקות נעשו על אותו מחשב. בכל אופן כמו שאתם רואים פה אני מוריד על קצב של 320KB בשנייה וזה הורדה דרך 014 יוזר של גיימר. (תמונה ראשונה למטה) לאחר מכן עצרתי את ההורדה ועשיתי אותה דרך הוטנט תראו…

• 87 תגובות
    • 13.4k צפיות
  6. Started by תום מרילין,

(בטעות פרסמתי קודם בתמיכת חומרה) היי! יש לי בעיה במודם הנ"ל, באופן לא צפוי בכלל (זה יכול להיות אחרי 10 דקות וזה יכול להיות אחרי 50 דקות אבל ב90 אחוז מהמקרים בשעה הראשונה) נורית הSYNC נכבית! יש לציין שאם אני מפעיל עומס על המודם (הרבה אתרים בבת אחת או משחקי רשת) אז ההתנתקות מתרחשת מהר יותר, אבל גם אם לא, לאחר כמה זמן המודם מאבד את הסינכרון. לאחר שאני מדליק ומכבה את המודם המצב מסתדר ויותר אין הפרעות (עד לפעם הבאה שאני אכבה את המחשב). חשבתי על אפשרות שפשוט אני אדליק את המודם ואחרי דקה אני אכבה ואדליק שוב בשביל להקדים תרופה למכה אבל זה לא עזר, רק אחרי פעם אחת שהמודם מתנתק המצב נהיה יציב. אז תגידו- מה הוא רוצה מאיתנו? שיתקשר לבזק! אז ככה ששיגעתי לבזק את הראש- והם שיגעו לי בחזרה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום היום שיחקתי שש-בש באינרטנט שכנסים להצחל תוכניות משחקים אז מופיע אז שיחקתי עם מישהו ואז נכס איזה פופ-אפ בשש-בש לגבי נקודות משחק אז אני לחצתי על זה והופיע 2 למטה בפינה אז שהפסתדתי היה רשום הפסדת 2 נקודות משחק האם אני יוחיב על זה בכסף. תודה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  8. שלום ברשותי נתב Edimax 6424n שאמור להחליף מודם ראוטר אסוס של בזק למטרת שיפור הקליטה בדירה. האם ניתן לחבר את ה EDIMAX אל ה ASUS ? או שאני צריך לרכוש מודם חדש - אם כן, אשמח לקבל המלצות. תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by itaic,

שלום לכולם במחשב הראשי יש לי ווינדוס 7 ואני מצליח דרכו לגשת לקבצים שנמצאים במחשב השני. במחשב השני יש לי ווינדוס XP אך אני לא מצליח לגשת לתיקיות משותפות שנמצאות במחשב הראשי. סימנתי את התיקיות לשיתוף במחשב הראשי עם הרשאת קריאה ל EVERYONE, ובמחשב השני כשאני לוחץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" אני רואה את הראשי, אך אני לא יכול להיכנס אליו. כשאני מנסה ללחוץ עליו (על המחשב הראשי) אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה לגשת ואין אפשרות שימוש במשאב רשת זה. מה הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by ido_v,

שלום שמי עידו.... יש לי שאלה\בקשה שתעזרו לי לחבר את הרשת שלי שקניתי אני לא יודע איך אני יכול לעשות שגם במחשב של אחי יהיה אינטרנט אני חייב עזרה. הראוטר הוא לא אלחוטי...

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by YaaY,

לפני כחודש עברתי מHOT לבזק (הוט 12 לבזק 15. הספק נשאר בזק בינלאומי). מאז המעבר יש לי ניתוקים מוזרים, הניתוקים מתבטאים באיבוד פינג לראוטר עצמו (D-Link dsl-2760U), ומן הסתם כל יכולת גלישה אחרת נאבדת גם כן. הדבר קורה בחיבורים אלחוטיים וגם במחשב המחובר עם כבל. בזק כמובן בורחים מאחריות, אבל הסכימו להחליף לי ראוטר (לאותו דגם) וגם כבל רשת וגם נבדקה התשתית (כרטיס רשת החלפתי לבד). אך הדבר ממשיך. התופעה קוראת פעם בכמה שעות ונמשכת בין 5 ל30 דקות. רעיונות ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, הייתי מחובר תקופה מסוימת לHOTNET מכיוון שקיבלתי ספק אינטרנט חינם בהצטרפות לHOTMOBILE. נתקלתי בבעיה איתם שלפעמים בערבים (במיוחד במוצ"ש) הפינגים לשרתים בחו"ל היו עולים מעל 120ms דבר אשר הקשה לשחק משחקי רשת... החלטתי לנסות ספק אינטרנט אחר אז החלטתי לנסות את CCC. בשבועות הראשונים היה נראה שהפינג שלי לשרתים בחו"ל אכן הרבה יותר טוב ונשאר יציב על 80~ לאורך כל שעות היממה. אך פתאום שמתי לב שהורדות הטורנטים שלי היו נורא איטיות... אפילו טורנטים שהיו להם כמויות מטורפות של סידרים... בהתחלה חשבתי אולי סתם נפלתי על כמה טורנטים ולא היה לי מזל לקבל חיבורים טובים... כעת לאחר כמה שבועות זה כבר ממש התחיל לעצבן אותי אז החלטתי לבדוק את העניין. עדיין יש לי גם ספק HOTNET שאני עדיין מקבל חינ…

• 13 תגובות
    • 8.1k צפיות
  13. Started by SiZ,

שלום, בבקשה חברה תמליצו לי על נתב במהירות 1000mb ולא רק 10/100 הרגיל אם אפשר לציין גם את המחיר ומאיפה אפשר לרכוש אותו??? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by seladr,

שלום, קניתי לפני כשבוע ראוטר אלחוטי של אדימקס, 6114. בנוסף קניתי שני כרטיסי רשת אלחוטיים בחיבור usb, הם נראים כמו disk-on-key. קינפגתי את החיבורים כמו שצריך, (נדמה לי) האינטרנט פועל טוב ובמהירות. הבעיה היא שמידי כמה דקות, החיבור מתנתק. איפה שרואים את ה signal strangth, רואים ירידה מ very good ל ניתוק מן הסתם, ואז זה מתחבר שוב פעם. מה שמוזר הוא שהראוטר נמצא חדר אחד ליד. טווח שלכל הדעות אמור להספיק. למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה אלעד

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. אני יודע שחיבור 100 מגה בעייתי ב L2TP - אבל כאשר אני מחובר דרכו הפינגים לכל האתרים בנטויזן סביב 90ms. לכל אתר אחר בארץ נתונים טובים סביב 15ms. החיבור שלי הוא גיימר 014. אגב כאשר אני חוזר ל MPLS גם החיבור לנטויז'ן חוזר לסביב 15 ms . מדוע זה קורה? ניתוב גרוע בתוך החברה? - לא נראה לי שיש קשר לפרוטוקול הבעייתי L2TP.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  16. שלום, אני מחפש נתב (ראוטר) איכותי אלחוטי, אמין בעל קליטה טובה (חודר ממ"ד כי אני אצתרך לקלוט דרך הממ"ד כאשר הנתב יהיה בחדר אחר בבית). אגב לאחר התאכזבות מחברת D-LINK וחברת US ROBOTICS שבשניהם נישרף לי הראוטר או מדיי פעם נתקע והיה חייב ריסט ולא החזיקו מעל שנה וחצי. אשמח לקבל ראוטר במחיר נורמלי ולא גבוה עד 400 ש"ח. אם אפשר שתהיה לו התקנה קלה ופשוטה ואפשרות סיסמה ופתיחת פורטים. ויתאים למודם PPPOE. ואני חייב גם שיתמוך בחיבור רגיל (לא רק אלחוטי) ל מחשב אחד או שניים לא חייב יותר ויתאים כמובן למודם ADSL. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  17. Started by pure perfection,

ערב טוב , אני מנסה להכין כבל רשת וזה לא מסתדר לי אני עובד לפי התמונה הזאת .. אני רוצה להכין כבל רשת ישיר , ממודם למחשב וזה לא מצליח ....

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ronin,

עד היום הרשת שלי בין ה XP בדסקטופ ל WIN2000 בנייד הדסקטופ עובר פירמוט ואת האמת ה XP לא רץ עליו טוב כי זה מחשב חלש עד כה לא הצלחתי לעשות רשת בין ה 2000 למשהו אחר כמו 98 או ME האם מישהו הצליח ? יכול לתת לי עזרה או הפנייה למדריך

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  19. הי אני מבקש לקבל המלצתכם לגבי נתב חדש - בעל לכל הפחות הנתונים הבאים: 1. שיוכל לשמש גם כמודם xDSL (אני כרגע מחובר לתשתית הוט ומרוצה אבל אני לא רוצה לרכוש נתב שיגביל אותי אם ארצה להחליף ספק תשתית) 2. מתג פנימי יציאות גיגהביט (100 מגהביט לא בא בחשבון). 3. תקן אלחוט abgn ואם אפשרי ac (אבל עם תמיכה אחורנית) 4. שער USB 2 או אפילו USB3 לצורך שיתוף דיסק\מדפסת 5. בעל אופציית wake on lan , mimo ואנטנות פריקות 6. אמין ויציב. בעקרון התקציב הוא בסביבות כמה מאות שקלים (אני לא רוכש נתב "כל יום" אז אין לי בעיה להשקיע קצת יותר) נחמד שיהיה - אופציות שרת FTP קליינט ביטורנט מובנה ואופציה לשינוי קושחה (הכי פחות חשוב) תודה, גבריאל

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. היום ההיתחייבות שלי נגמרה לספקית האינטרנט שלי, זו הייתה חבילה של בזק בינלאומי - 750K שהתשלום היה ספקית+תשתית = 99 שקל. הבנתי שיש מבצעים חדשים ובכלל אינטרנט מהיר יותר בזול יותר משלי. הבנתי כבר שבזק בינלאומי לא זולים ולכן ארצה להיתחבר לספקית אחרת, על איזו אתם ממליצים? (ד"א תפסחו על נטויז'ן כי הם גנבו לי כסף) אני רוצה ספקית שהמחיר שלה הוא הכי זול (כולל התשתית) , שאין איתה בעיות ותקלות אינטרנט. תודה לעוזרים. עריכה : רק ADSL.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  21. לפחות פעם ביום אני צריך לאתחל את הנתב כדי לחדש את הקשר עם הספק. מה הסיבה לניתוק, ואיך מתגברים?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. כשהגדרת ברירת המחדל של זיהוי שרתי DNS אוטומאטיים מהספקית מופעלת - הראוטר מזהה את השרתים כמו שצריך, אך אתרים לעיתים מסרבים להטען וה Resolve לוקח מס' שניות. גם בעת ביצוע בדיקת פינג בסיסית, לפעמים ישנו דיליי של מס' שניות עד שהבדיקה מתחילה לרוץ בשוטף, מה שבמצב נורמלי אמור להיות מיידי, ללא כל השהיות. התופעה נכונה לכל אחד משלושת המחשבים שלי ברשת, כולם ב DHCP - רק שעבור המחשב הראשי שלי הוגדרה Reserved Address לפי ה MAC של כ. הרשת. כשאני מבטל את האפשרות לזהות את כתובות השרתים אוטומאטית ומקבע את אותן הכתובות בדיוק, הכל עובד נפלא - בכל אחד מהמחשבים ברשת. תחילה חשבתי שזה קורה רק עם בזב"ל, אך כעת, עם CCC - אותן התופעות. האם קיבוע הוא הפתרון? או שמא מדובר ב Faulty unit / Faulty user, …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. טוב זה הראוטר הראשון שלי ,אז אני חווה קצת בעיות. 1. אני גולש על תשתית כבלים , דרך נטויז'ן. 2. הראוטר מחובר עם כבל רשת לשני מחשבים. 3. הבעייה היא שכאשר אני לוחץ על קישור או עובר מדף לדף ,החייגן הקודם שאיתו עבדתי (לפני הראוטר) של נטויז'ן שואל אותי ,אם אני רוצה להתחבר או לעבוד 'לא מקוון'. 4. על מנת להפטר מזה אני לוחץ על לא מקוון מספר פעמים וזה נעלם. בחלק מהמקרים הדף נפתח טוב ובחלק מהמקרים - לא נפתח. 5. אם אני מנסה ללחוץ התחבר ההתקשרות לא מצליחה . גם הגלישה הפכה להיות איטית מאוד בהשוואה למצב שללא הראוטר (גם שדלוק רק מחשב אחד) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  24. Started by alon83438,

שלום! אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אבל לפני זה אני ארצה לשאול כמה שאלות: 1) האם המוצר פולט קרינה מסוכנת? 2) האם יכולים להיות הפרעות בקליטה (כמו שלמשל בטלפון סלולרי לפעמים הקול מקוטע)? 3) אם יש לך ווינדוס אקספי אני יכול לחסום גישה למחשב שלי דרך מחשבים אחרים רק על ידי יציאה למסך הלוג-אין ושימת סיסמא? 4) האם החיבור לאינטרנט המהיר (שיש לי) הוא דרך מחשב מסויים (ככה שצריך להיכנס למחשב הזה דרך מחשב אחר ואז דרכו להתחבר?) או שהחיבור הוא לשלושת המחשבים?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  25. עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת היום? איטיות פשוט מחרידה, בגלישה רגילה, כמעט בכל רחבי האינטרנט (כולל גוגל, ג'ימייל, פייסבוק, בנק הפועלים..) במשך היום. ynet משום מה דווקא עובד בסדר. בכל האתרים "הבעייתים", tracert מראה תמיד נפילה (או זמן גבוה במיוחד) באמצע הדרך: עוד מישהו נתקל היום בתופעה המוזרה? 014 (מין הסתם) על תשתית כבלים נ.ב. בבקשה לא (!!!!) להפוך את תת'רד הזה לת'רד "אצלי הכל בסדר, אצלי הכל בסדר, אצלי לא, אצלי כן, אצלי לא". מי שיש לו גם כן בעיה מוזמן לדווח. מי שהכל בסדר אצלו לא חייב להגיב, במיוחד לא אם 50 איש כבר הגיבו לפניו ואמרו שהכל בסדר.

• 95 תגובות
    • 13.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.