עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני בונה כרגע שרת סרטים אשר יחזיק בתוכו את כל קבצי המדיה שלי, השרת יחובר לראוטר מסוג D-Link Dir 655 בחיבור קווי, לראוטר יחובר גם המחשב בסלון, גם כן בקווי עם כבל רשת של כ-10-15 מטר אשר אמור לקרוא את התיקית שיתוף של השרת, האם הזרמת תכני HD תעבוד לי חלק במקרה הזה ?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  2. Started by ruler_LA,

היי יש לי נתב של dynalink rta300w אני מנסה להכנס לתוך הנתב ולשנות הגדרות ולא מצליח(192.168.1.1) השמח לקבל עזרה תודה...

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  3. מעוניין בהמלצה על כרטיס רשת אלחוטי שיכול להתחבר לרשתות הפתוחות הרבות בסביבתי יש לי לוח אם asus p45 pro שמשום מה חשבתי שיש עליו כבר אחד כזה, כנראה שלא תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  4. Started by acker16,

. מאוד ברור שאני צריך עזרה של מישהו עם הבנה בתחום. אני צריך ראוטר לבית פרטי, הראוטר ישב בארון תקשורת בכניסה לבית וצריך להגיע עד לחצר האחורית (לא רוצה להתחיל למקם עוד MESH). כבר קניתי הרבה ראוטרים בינוניים והם תמיד מאכזבים ולכן מוכן כרגע לשלם יותר. בהתחלה קניתי ראוטר פשוט של TP-LINK ב200ש"ח וגם לא היה לו Wifi6 וגם הטווח היה נמוך אז לפני כמה חודשים קניתי ב70$ Xiaomi Redmi AX5400 שקיבל המלצות לא רעות (https://www.aliexpress.com/item/1005004068615013.html). הטווח שלו בסדר ומגיע עד לחצר (טיפה גבולי אבל מספק) הבעיה שלו זה אמינות, במקביל לwifi אני מעביר דרכו בLAN את האינטרנט לכל הבית ומדי פעם הוא לא מעביר אינטרנט לאחת הטלוויזיות או …

5. Started by ISmile4U,

אז ככה ביום שבת האחרון קניתי ראוטר אלחוטי של 3Com מדגם OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router. את הראוטר הזה חברתי מצד אחד למודם ALCATEL SPEED TOUCH HOME שמבעוד מועד שדרגתי אותו למצב של ראוטר ומצד שני למחשבים שלי (הנייך והנייד). עכשיו הבעיה שלי היא כדיקלמן, אינטרנט בשני המחשבים שלי הנייך והנייד יש, אבל רשת בין השניים אין לי, וזאת על אף ששניהם מוגדרים לעבוד תחת אותה קבוצת עבודה שהגדרתי בשם HOME כמו כן הגדרתי מתן אפשרות לשיטוף קבצים. עלי לציין שגם הפעלתי את אשף הרשת של WINDOWS XP PRO בשניהם וגם זה לא ממש עזר הצלחתי באיזה שלב להגיע למצב שהם רואים אחד את השני אך לא מצלחים ליכנס, כלומר מהנייך לנייד הצלחתי וההיפך לא כי הוא פשוט כל פעם היה מבקש ממני להזין שם משתמש וססימא.…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  6. שלום, איך אני מגדיר סיסמה לתיקיה משותפת בHome Edition? בכל אופן בProfessional זה ככה : Control Panel -> Performance and Maintenance -> Administrative Tools -> Computer Management -> Local Users and Groups -> Users -> Guest -> Right Click -> Set Password תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, יש לי מהירות 15 מגה של בזק ואני רוצה לשדרג עד TOP 40 מגה מודם אני צריך להחליף כי הוא לא תומך ורציתי לדעת אם הראוטר שלי תומך ב40 מגה: TP LINK 300M Wireless N Gigabit Router Model No. TL-WR1043N / TL-WR1043ND בתכל'ס שכירות של מודם עולה 8 שקלים ושל ראוטר+מודל 10 שקלים אבל צריך להתקין אותו ויותר פשוט לי להישאר עם הראוטר במידה והוא מתאים. דחוף לי, תודה מראש לעונים!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש ברשותי נתב WRT54GL וכ.ר. EDIMAX EW7128g הייתי צריך אתמול לנתק את המחשב מהאינטרנט אז לחצתי על disable בicon של המחשב עם הגלים למטה... לאחר מכן לחצתי בחזרה על enable והאינטרנט לא חזר לקדמותו... כבר פעמיים קרה לי שהוא רושם שהוא מחובר אבל האינטרנט לא פועל... מה שעשיתי כדי לתקן את זה זה ריסט לנתב וניסיתי להתחבר ולהתנתק שוב אבל זה חוזר על עצמו ואני לא מבין למה... אם מישהו נתקל בבעייה דומה או יודע איך לעזור בבקשה תגידו לי איך.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  9. אינטל השיקה את XMM 6255, המודם האלחוטי הקטן בעולם שגודלו כמטבע סנט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9d-%d7%94%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d/

10. Started by Shmoolik,

היום קרה לי משהו מוזר , לפחות 12 פעם התנתק לי האינטרנט ולפעמים גם שהמודם ניסה לאתחל את עצמו , אז נתקע לי המחשב. התקשרתי ל012 והפנו אותי למת"ב , שם מישהיא אמרה לי שהיא לא מוצאת שום דבר לא בסדר , אבל היא שמה את המודם שלי במעקב 24 שעות. ואני במת"ב. לעוד מישהו זה קרה היום ? -- נ.ב. זה קרה רק היום נתוך 3 חודשים או 4 שאני מחובר אליהם...

11. Started by rabbit,

אם כן איך...

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  12. היי יש לי ראוטר של רוטאל RTA-1025W. רוצה ליצור חיבור אלחוטי של HTPC מהסלון לראוטר שנמצא כ 10 מטר מהסלון. האם המרחק בעייתי? יש קירות גבס בדרך. מה עדיף? כרטיס PCI או USB? אם כבר אז אני מניח שעדיף לקנות כרטיס בתקן N. על איזה דגם של אדימקס אתם ממליצים?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 14:48:26 דרך אגב, מערכת ההפעלה היא WIN7.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by arkadur,

אני מחפש ראוטר חזק במיוחד, עבור 2 קומות, בתקן N אתם מכירים משהו טוב יותר מהWRT160N? עדיפות לסוויצ' עם 1GB. (לחסוך את המוצר הקיים..) תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום , תודה מראש לעונים. לקחתי לפני יומיים נתב dlink חדש של בזק ( שמספקים בבזק סטור עם 2 הרשתות) . שודרגתי למהירות 40 אצל בזק ואצל הספק בזק בינלאומי. אני מקבל תמיד בחיבור חוטי למחשב נייד x201 של ibm את המהירות 40 מגה. במחשב זה בעשרות בדיקות שעשיתי גם אלחוטית ( כבל מנותק ואני מחובר ל 5 מגה הרץ) אני מקבל בין 38 ל 40. זאת כאשר המחשב במרחק של חצי מטר מהראוטר. אני מבצע את הבדיקות גם באתר speedtest וגם באתר של בזק ומגיע לתוצאות טובות וכמעט זהות. כעת מה שאני לא מבין בשום צורה זה איך עם שני מכשירי אייפון 5s שלי ושל אישתי ועם אייפד ( דור 4) כאשר אני ממש על הראוטר אני לא מתקרב לתוצאות האלו . בדרך כלל מקבל בין 15 ל 20. . יש מצבים שבדיקה ב testspeed מראה לי 35 אבל זה היותר חריג . …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. יש לי כרגע חיבור של 100 מגה בהוט ובבזק. הוט: 100 מגה תשתית + 100 מגה אצל הוטנט. בזק: 100 מגה תשתית (באמת מקבל 100) + 100 מגה אצל 014 +גיימר. עשיתי הורדה של קובץ בדיקת מהירות מחוות שרתים ממש חזקה בעולם של LeaseWEB לסוויצים של EVOSWITCH. שממוקמת בהולנד. בכל אופן עשיתי בדיקה נורא פשוטה והייתי בשוק למה שראיתי. הורדה של הקובץ בדיקה שלהם: http://mirror.leaseweb.com/speedtest/ את אחד הקבצים שם. בכל אופן עשיתי זאת דרך WGET על מנת לא להשתמש בשום מנהל הורדות ולא דפדפנים וכו'. 2 הבדיקות נעשו על אותו מחשב. בכל אופן כמו שאתם רואים פה אני מוריד על קצב של 320KB בשנייה וזה הורדה דרך 014 יוזר של גיימר. (תמונה ראשונה למטה) לאחר מכן עצרתי את ההורדה ועשיתי אותה דרך הוטנט תראו…

• 87 תגובות
    • 13.6k צפיות
  16. Started by תום מרילין,

(בטעות פרסמתי קודם בתמיכת חומרה) היי! יש לי בעיה במודם הנ"ל, באופן לא צפוי בכלל (זה יכול להיות אחרי 10 דקות וזה יכול להיות אחרי 50 דקות אבל ב90 אחוז מהמקרים בשעה הראשונה) נורית הSYNC נכבית! יש לציין שאם אני מפעיל עומס על המודם (הרבה אתרים בבת אחת או משחקי רשת) אז ההתנתקות מתרחשת מהר יותר, אבל גם אם לא, לאחר כמה זמן המודם מאבד את הסינכרון. לאחר שאני מדליק ומכבה את המודם המצב מסתדר ויותר אין הפרעות (עד לפעם הבאה שאני אכבה את המחשב). חשבתי על אפשרות שפשוט אני אדליק את המודם ואחרי דקה אני אכבה ואדליק שוב בשביל להקדים תרופה למכה אבל זה לא עזר, רק אחרי פעם אחת שהמודם מתנתק המצב נהיה יציב. אז תגידו- מה הוא רוצה מאיתנו? שיתקשר לבזק! אז ככה ששיגעתי לבזק את הראש- והם שיגעו לי בחזרה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום היום שיחקתי שש-בש באינרטנט שכנסים להצחל תוכניות משחקים אז מופיע אז שיחקתי עם מישהו ואז נכס איזה פופ-אפ בשש-בש לגבי נקודות משחק אז אני לחצתי על זה והופיע 2 למטה בפינה אז שהפסתדתי היה רשום הפסדת 2 נקודות משחק האם אני יוחיב על זה בכסף. תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. שלום ברשותי נתב Edimax 6424n שאמור להחליף מודם ראוטר אסוס של בזק למטרת שיפור הקליטה בדירה. האם ניתן לחבר את ה EDIMAX אל ה ASUS ? או שאני צריך לרכוש מודם חדש - אם כן, אשמח לקבל המלצות. תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by itaic,

שלום לכולם במחשב הראשי יש לי ווינדוס 7 ואני מצליח דרכו לגשת לקבצים שנמצאים במחשב השני. במחשב השני יש לי ווינדוס XP אך אני לא מצליח לגשת לתיקיות משותפות שנמצאות במחשב הראשי. סימנתי את התיקיות לשיתוף במחשב הראשי עם הרשאת קריאה ל EVERYONE, ובמחשב השני כשאני לוחץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" אני רואה את הראשי, אך אני לא יכול להיכנס אליו. כשאני מנסה ללחוץ עליו (על המחשב הראשי) אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה לגשת ואין אפשרות שימוש במשאב רשת זה. מה הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  20. Started by ido_v,

שלום שמי עידו.... יש לי שאלה\בקשה שתעזרו לי לחבר את הרשת שלי שקניתי אני לא יודע איך אני יכול לעשות שגם במחשב של אחי יהיה אינטרנט אני חייב עזרה. הראוטר הוא לא אלחוטי...

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by YaaY,

לפני כחודש עברתי מHOT לבזק (הוט 12 לבזק 15. הספק נשאר בזק בינלאומי). מאז המעבר יש לי ניתוקים מוזרים, הניתוקים מתבטאים באיבוד פינג לראוטר עצמו (D-Link dsl-2760U), ומן הסתם כל יכולת גלישה אחרת נאבדת גם כן. הדבר קורה בחיבורים אלחוטיים וגם במחשב המחובר עם כבל. בזק כמובן בורחים מאחריות, אבל הסכימו להחליף לי ראוטר (לאותו דגם) וגם כבל רשת וגם נבדקה התשתית (כרטיס רשת החלפתי לבד). אך הדבר ממשיך. התופעה קוראת פעם בכמה שעות ונמשכת בין 5 ל30 דקות. רעיונות ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי, הייתי מחובר תקופה מסוימת לHOTNET מכיוון שקיבלתי ספק אינטרנט חינם בהצטרפות לHOTMOBILE. נתקלתי בבעיה איתם שלפעמים בערבים (במיוחד במוצ"ש) הפינגים לשרתים בחו"ל היו עולים מעל 120ms דבר אשר הקשה לשחק משחקי רשת... החלטתי לנסות ספק אינטרנט אחר אז החלטתי לנסות את CCC. בשבועות הראשונים היה נראה שהפינג שלי לשרתים בחו"ל אכן הרבה יותר טוב ונשאר יציב על 80~ לאורך כל שעות היממה. אך פתאום שמתי לב שהורדות הטורנטים שלי היו נורא איטיות... אפילו טורנטים שהיו להם כמויות מטורפות של סידרים... בהתחלה חשבתי אולי סתם נפלתי על כמה טורנטים ולא היה לי מזל לקבל חיבורים טובים... כעת לאחר כמה שבועות זה כבר ממש התחיל לעצבן אותי אז החלטתי לבדוק את העניין. עדיין יש לי גם ספק HOTNET שאני עדיין מקבל חינ…

• 13 תגובות
    • 8.1k צפיות
  23. Started by SiZ,

שלום, בבקשה חברה תמליצו לי על נתב במהירות 1000mb ולא רק 10/100 הרגיל אם אפשר לציין גם את המחיר ומאיפה אפשר לרכוש אותו??? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by seladr,

שלום, קניתי לפני כשבוע ראוטר אלחוטי של אדימקס, 6114. בנוסף קניתי שני כרטיסי רשת אלחוטיים בחיבור usb, הם נראים כמו disk-on-key. קינפגתי את החיבורים כמו שצריך, (נדמה לי) האינטרנט פועל טוב ובמהירות. הבעיה היא שמידי כמה דקות, החיבור מתנתק. איפה שרואים את ה signal strangth, רואים ירידה מ very good ל ניתוק מן הסתם, ואז זה מתחבר שוב פעם. מה שמוזר הוא שהראוטר נמצא חדר אחד ליד. טווח שלכל הדעות אמור להספיק. למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה אלעד

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  25. אני יודע שחיבור 100 מגה בעייתי ב L2TP - אבל כאשר אני מחובר דרכו הפינגים לכל האתרים בנטויזן סביב 90ms. לכל אתר אחר בארץ נתונים טובים סביב 15ms. החיבור שלי הוא גיימר 014. אגב כאשר אני חוזר ל MPLS גם החיבור לנטויז'ן חוזר לסביב 15 ms . מדוע זה קורה? ניתוב גרוע בתוך החברה? - לא נראה לי שיש קשר לפרוטוקול הבעייתי L2TP.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.