עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אנשים ברשותי מחשב עם לוח אם MSI K8N Neo4-F . אני מחובר לאינטרנט (ADSL) דרך מודם USB (alc 150)a בחדר אחר יש עוד מחשב שהייתי רוצה שהוא גם יחובר לאינטרנט (על אותו קו) ושהמחשבים יחוברו בינהם ברשת על מנת להעביר קבצים וכו'. 1. איזה ציוד אני צריך לקנות? (אם אפשר הפניה לדגמים מומלצים) 2. איך אני מחבר אותם באופן פיזי? 3. אילו הגדרות אני צריך לבצע כדי ששניהם יחוברו לאינטרנט ובין שניהם? תודה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by Googleness,

יש טעם להתקין על XP את הפרוטוקול IPV6? זה משנה משהו?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  3. Started by Mysteriu,

הגעתי למסקנה שזה הראוטר בשבילי, בכל מקום ממליצים עליו והוא נשמע לי אחלה. אבל קראתי פה שהביקורות המעולות מתייחסות לגרסה 4 של הראוטר, וגרסה 5 עושה המון בעיות. איך אני יודע אם אני רוכש גרסה 4 או 5 ובקיצור מאיפה אני משיג את גרסה 4? אני ממש אודה לכם על תגובה מהירה, אני מתחיל להשתגע בלי ראוטר (להעביר את הכבל של הרשת ללפטופ כל פעם זה לא נחמד...)

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by eytan243,

שלום ! אני בונה רשת פנימית לעסק שאני פותח דרך adsl במהירות 5MB אז על איזה מודמים אתם ממליצים העדפתי היא או b-focus 312+ או ALCATEL speed touch 510 על מה אתם ממליצים ומדוע? תודה מראש !

5. יש לי עכשיו חבילה של 3MB ואני בתשתית של הוט וספק בזק בינלאומי.... יש חבילת אינטרטנט של5MB בכבלים? אם כן מה המחיר בערך?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by 11moshiko11,

לאחרונה יש לי בעייה באימיול: לא מתחבר, או מתחבר ומתנתק, וכשהוא מחובר, כשאני מחפש משהו, הוא לא מוצא כלום. ניסיתי לחפש בשביל הבדיקה אופיס, WINZIP אביב גפן והוא לא מוצא כלום. יש לי ראוטר וסוויטש, וחומת אש של ה- XP. פתחתי את שניהם, כמו שהייתי עושה תמיד, אבל זה כבר לא עוזר. ניסיתי להחליף IP וכן גם פורטים וזה לא עוזר. הראוטר הוא של רוטל 1320A. עדכנתי לו תוכנה לפני כחצי שנה לפחות לגירסא 2.22 שגרמה לשינויים פלאים בהורדות. כמן כן, ניסיתי כבר כמה פעמים להתקין את החלונות מחדש וזה לא עזר. במחשב האחר הכל היה תקין עד אתמול שהתקנתי חלונות מחדש. גם שם ניסיתי המון אופציות וזה לא כ"כ עזר. יש למשהו רעיון מה עוד אפשר לעשות? תודה ושבת שלום, מושיקו

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by deso,

אממ, השאלה הפשוטה בעולם שאני עדיין לא יודע: מהי החברה הכי טובה כיום לקניית ראוטר?! אני רוצה לקנות ראוטר טוב במחיר של 200-300 ש"ח חוטי. וקיים חוט של ראוטר באורך 8 מטר, נכון?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  8. שלום חברים, ברשותי הנתב של LINKSYS WRT54GS ורציתי לדעת עם איזה FIRMWARE עדיף להשתמש?חלק מהאנשים אמרו לי להשתמש בזה של LINKSYS וחלקם אמרו לי להשתמש ב-ALECHEMY מה אתם ממליצים? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  9. יש הבדלים ביניהם? כי עם האמביט 4 שנים לא הייתה לי בעיה אחת, ופתאום ליפני כמה ימים האינטרנט התחיל להיתנתק לי כל כמה שעות, אז בקשתי מהם להחליף את המודם. טעות או לא? זה מודם בעייתי (חוץ מזה שהוא מכוער)?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  10. אני יודע שיש ארגונים התנדבותיים שמקדמים הקמה של נקודות חמות לאינטרנט מהיר בחינם בעיירות פיתוח. אני גר בקיבוץ, בעבר דיברו על הקמת רשת רגילה ומחווטת והנושא נדחה בגלל עלויות גבוהות של התשתיות. היום כשיש אופציה לתשתית אלחוטית יתכן והדבר יוזל עלויות ויתאפשר. 1. מה התשתית הנדרשת ע"מ לספק אינטרנט מהיר לכ-60-80 בתים? 2. האם אני יכול להקים דבר כזה בעצמי? במה זה כרוך? עלויות? 3. האם תשתית קיימת של ADSL עוזרת ומספקת תשתית למה שאני רוצה או שאני צריך להזמין פריים ריליי במהירות מטורפת ואז פשוט למקם משדרים בכל מיני מקומות אסטרטגיים בקיבוץ? תשובות או הכוונות יתקבלו בברכה...

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by trojan,

כשקיבלתי את הראוטר ופתחתי לו פורטים הכל היה בסדר האימיול רץ על high id ויכלתי גם לארח בפיפא ופתאום יום אחד האימיול על low id וגם לא יכלתי לארח בפיפא וכשניכנסתי להגדרות של הראוטר ראיתי שהפורטים עדיין מוגדרים והכל אמור להיות בסדר... אז חשבתי אולי זה בעיה עם הפיירוול של ה SP2 אבל כשכיביתי אותו הבעיה עדיין נשארה ניסיתי גם לשנות את הפורטים של האימיול ולשים אותם גם בראוטר אבל גם לא עבד וגם ניסיתי לנתק את הראוטר מהחשמל בתקווה שיעזור ולא ממש עזר.... מקווה שיש למישהו פתרון ותודה רבה לעוזרים !!! (תמיד אני והבעיות המוזרות האלה חח)

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  12. שלום רב. 1. במידה ויש לכם נסיון עם כרטיס רשת אל-חוטי, שתומך ב- 802.11g והוא מבוסס PCI, אשמח לקבל חוות דעת על דגמים מדוייקים. 2. במידה וכרטיס הרשת מגיע עם כבל מאריך לאנטנה שלו, אשמח אם תציינו. 3. כמו כן אודה לכל מי שיכול לנדב יותר מידע מנסיונו על מרחקים/מיכשולים (קירות וכו'), שכרטיס הרשת שהוא ממליץ עליו מסוגל להתגבר עליהם בהצלחה. תודה רבה לעונים. שמוליק.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  13. יודע מה זה ? ניסה את האופציות האלה? יש לו המלצה אם להשתמש ואיך? או לא להשתמש באופציות האלה ?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  14. שלום לכולם האם מישהו יודע כמה מחשבים יכולים לקבל כתובת IP (אמיתית באינטרנט) דרך מודם כבלים בחיבור ללא חייגן? היום חיברתי סוויץ' למודם וראיתי ששני מחשבים שלי קיבלו IP והתחברו ללא בעיה כאשר המהירות של הקו (1.5 מב"ש) מתחלקת בין שני המחשבים. ניסיתי לחפש בפוורם את התשובה אך לא מצאתי... תודה, חגי

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  15. ??? על איזה תוכנה חינמית אתם ממליצים עליה? ואם תתנו קישור להורדה אני אשמח וזה יעזור לי... תודה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  16. ברשותי שני מחשבי עם מערכת XP מחוברים ע"י מודם-נתב אלקטל פרו ו HUB. רשת ביתית שנוצרה ע"י המערכת ההפעלה עם מספר 10.0.0.0. כמובן שלכל מחשב IP שונה. מחוברים לאינטרנט קבוע. מוגנים ע"י נורטון חומת אש שמכירה את הרשת. הכל עבד טוב ויפה עד לפני מספר ימים בעקבות התקפת וירוס קורגו הורדתי מספר טלאים נגד וירוס זה ווירוס ססאסר . מאז ההתקפה לא ניתן להכנס ממחשב למחשב ולשתף קבצים כקודם. מופיעה הודע שאין הרשאה להשתמש בריסורסס. עלי לציין שהאינטרנט עובד, פינג בין מחשב למחשב עובד והכל נראה בסדר פרט לשיתוף קבצים. נ.ב. לפעמים מתחבר לרשת לפטופ שגם הואר לא מסוגל לקרוא את שני המחשבים הנל אך הם מסוגלים לקרוא את הקבצים שלו !!!! הצ י ל ו elital

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  17. אני הולך שוקל לקבל את המודם הזה במקום האלקטל שיש לי עכשיו (שלא משתדרג) ויש לי כמה שאלות בנושא 1. הבנתי שהמודם מגיע מבזק בתצורת PPPoE האם צריך לבצע איזה פריצה מיוחדת כדי להפוך אותו לראוטר (כמו באלקטל הישן) או שזה רק עניין של הגדרות? יש איזה מקום שרשום בו מה ההגדרות? 2. איך המודם בממשק PPPoE? יש התנתקויות וקפיאות? 3. אותו דבר כשהוא מתפקד כראוטר? 4. האם יש את כל האפשרויות (כמו מיפוי פורטים) דרך ממשק HTML או שצריך להתחיל להתעסק עם ה-telnet המעצבן כמו באלקטל הישן? 5. התרשמות כללית? כרגע יש לי אלקטל ישן + ראוטר D-Link 604 שקופא כל הזמן והורס לי את החיים, אני חושב להחזיר את הראוטר ולהחליף מודם. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  18. Started by amr_2000,

באתר http://www.dslreports.com/tweaks קיבלתי המלצה להתקין RASPPPOE האם זה מומלץ ומה זה נותן האם למישהוא יש מושג

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by MetalB,

יש לי 2 מחשבים אחד מותקן בו xp pro עם sp1 ובשני מותקן xp pro עם sp2 מאז הסרתי את ה- sp2 מהמחשב הראשון זה בהתחלה פעל הכל טוב ופתאום ביום בהיר אחד הוא מראה לי במחשב השני שבו מותקן sp2 סימן קריאה בסימן של הרשת ומראה איזה בעיה בחיבור.... המחשב הראשון הוא זה שמתחבר לאינטרנט והשני מחובר דרכו... האם יש בעיה בחיבור בין sp1 ל- sp2? ואם כן יש דרך לתקן את זה מבלי לשנות את העדכונים של המחשבים..? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by Lioriiii,

שלום רב! ברשותי סרבר 2003 ENT ואני מנסה לקנפג ב-DHCP לעשות BOOT P, ומשום מה אחרי הקינפוג אף כרטיס רשת שיש לי לא מצליח לקבל IP כשאני עושה BOOT מהכרטיס רשת. מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם זה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  21. שלום יש לי ראוטר של ASKEY RTA 300W ואני מקבל LOW ID תמיד באמיול ביטלתי את הפירוול של הווינדוס ואת הפירוול של הראוטר ואני מקבל בכל זאת LOW ID יש פיתרון ? בבקשה עזרה אני חייב עזרה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  22. למרות שרב המודמים עןושים פחות או יותר את העבודה ולא ממש משנה מה לוקחים בכל זאת אני מחפש משהו טוב ואיכותי שישרת אותי לכמה שנים טובות (עובד הרבה עם פקסים דרך המחשב) מוכן להשקיע עד 150-200 ש"ח

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by Aurora Borealis,

הייתי בכמה מסיבות-רשת גדולות, ותמיד נתנו שם כתובת ip של מחשב כלשהו מתוך הרשת, וכאשר הקלדתי את הכתובת בדפדפן אז הגעתי למיני אתר שיש בו מידע על כל מיני שטויות שקשורות ללאן. אם הבנתם למה אני מתכוון, אז אפשר בבקשה מדריך לאיך לעשות את זה? (אם זה עוזר, הרשת שאני מתכנן לעשות בה את זה היא רשת של בערך 20 מחשבים שעל כולם רץ win-xp) אגב, שרת iis כבר מותקן על המחשב שהתכוונתי לעשות את זה בו. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by Dan1989,

שלום יש לי רשת קווית של 2 מחשבים בבית. אני המחשב המשני. יש לי ראוטר שאליו שני המחשבים מחוברים, והראוטר מחובר למודם. עכשיו, אני משתמש בתוכנה eMule ובה יש low id (כתוצאה מהפיירוול של הראוטר). בגלל זה, אני רוצה בלילה כשאני מוריד קבצים, להתחבר ישירות למודם עם המחשב שלי- המשני, וכך בעצם לא להיות מאחורי הפיירוול של הראוטר. ניסיתי לעשות את זה, וזה לא הצליח- אין לי אינטרנט. שאני מנסה לעשות את זה במחשב הראשי זה עובד לפעמים, גם לא תמיד (לפעמים יש אינטרנט ולפעמים אין, אין לי מושג למה). אצלי זה לא מצליח בכלל - אין אף פעם אינטרנט. רציתי לשאול אם חסר לי איזה כרטיס רשת / כרטיס אחר, משהו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  25. אני מנוי של 012 ב ADSL ומשתמש במודם הישן של אלקטל, זה השחור (פועל 24 שעות ביממה). הוא קיים אצלי כבר מספר שנים והוא אף הוחלף פעם אחת בחדש. ביומיים האחרונים שמתי לב שזמני התגובה (אפילו לשרת הראשי של 012) גבוהים מאוד, בסביבות ה-600 מילישניות. זה קרה לעוד מנויי 012 או שזה המודם שלי שזקוק להשתלת כלייה?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים