רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים מחוברים אחד לשיני ברשת,זה הראשי והשיני של אחותי. עכשיו הרשת אצלה מתנתקת כל כמה זמן ולפעמים כמה פעמים ב5 דקות. מישהו חושב שהוא יודע מה הבעייה?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מחפש Switch, רצוי שלא יעבור את ה-100 ש"ח... זה מה שמצאתי בינתיים: ב-KSP: 79 ש"ח - Edimax http://www.edimax.com/en/produce_detail ... ;pl2_id=23 60 ש"ח -דיינמוד http://www.dynamode.net/details.asp?id=10 אייבורי: 60 ש"ח -TP Link http://www.tplink.com/products/product_spe.asp?id=80# יש למישהו דעה, המלצה אחרת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ישנה אפשרות למחוק אתר מסוים מההיסטורי של האינטרנט ואם כן כיצד????? בתודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אוקי אז ככה...יש לי ראוטר של אדימקס...ויש לי חיבור לאינטרנט כבלים... מחשב אחד מותקן עליו XP והוא מחובר לראוטר...הוא משתמש בחייגן... עכשיו המחשב השני מחובר לראוטר אבל...אין לי מושג איך אני גורם לו גם לגלוש באינטרנט... האירו את עיני בבקשה תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית שעד לא מזמן פעלה כך: המחשב הראשי (שלי) חובר לנתב בכבל רשת והמחשב השני חובר בצורה אלחוטית. לאחרונה, כנראה בגלל תקלה - היציאות של הנתב לכבלים נהרסו ולא פועלות יותר. החלטתי בינתיים לחבר את המחשב שלי בצורה אלחוטית וגיליתי שכשאני מחובר לבד (!) אני מקבל פחות מ-50% ממה שאני אמור לקבל (חבילה של 1.5 מגה, הורדתי פעם 180 היום 70). האם זו תקלה טכנית, או שבאמת בחיבור אלחוטי מאבדים כל כך הרבה כוח?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מבקש הצעות לכל מיני נתנבים וכרטיסי רשת... נתב עדיף במחיר של 250 שח אני יודע שזה לא הרבה אבל קניתי מחשב ולא נשאר לי כסף חחח ואיזה כרטיס רשת אלחוטי(למחשב אחר) בתקציב של 100 שקל בערך.... תודההה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האמיול מציג לי LOW ID במחשב אורח (לא שער) איך אני מטפל בבעיה , יש לי את ה FIREWALL של SP2 עידכניתי בכל ה FIREWALL את התוכנה ועדיין קיים לי LOW ID
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אז ככה, עידכנתי בנתב שלי 3COM 3CRWER10075 שני עידכונים מהאתר הרשמי של החברה. עכשיו אני רוצה למחוק אותם ולהחזיר את הנתב למצב שהיה ללא שום עידכון - כמו שהיגע ממפעל. יש דרך לעשות זאת? אשמח לכל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
טוב זה הראוטר הראשון שלי ,אז אני חווה קצת בעיות. 1. אני גולש על תשתית כבלים , דרך נטויז'ן. 2. הראוטר מחובר עם כבל רשת לשני מחשבים. 3. הבעייה היא שכאשר אני לוחץ על קישור או עובר מדף לדף ,החייגן הקודם שאיתו עבדתי (לפני הראוטר) של נטויז'ן שואל אותי ,אם אני רוצה להתחבר או לעבוד 'לא מקוון'. 4. על מנת להפטר מזה אני לוחץ על לא מקוון מספר פעמים וזה נעלם. בחלק מהמקרים הדף נפתח טוב ובחלק מהמקרים - לא נפתח. 5. אם אני מנסה ללחוץ התחבר ההתקשרות לא מצליחה . גם הגלישה הפכה להיות איטית מאוד בהשוואה למצב שללא הראוטר (גם שדלוק רק מחשב אחד) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אחרי תוכנות השיתוף למיניהן הגיע תורו של youtube. בשלושה ימים האחרונים ישנה איטיות ממשית בגישה לאתר הוידאו המוביל youtebe. נסיון בגלישה לכל אתר אחר בישראל ובחו"ל מעלה תוצאה רגילה וטובה, אולם בגישה ליוטוב הכל זוחל עד צולע. אולי זה כרגע נסיון שמתחיל מכמה גולשים ואולי זה כבר אצל כולם, מה שברור הוא שאם יש אמת בדבר יש פה הפרת חוזה ומקום לתביעה יצוגית גדולה מאוד. הבעיה היא להשיג הוכחות שאפשר יהיה להסתמך עליהם בבית משפט ושהשופט לא יזרוק אותנו מכל המדרגות ללא הוכחות. זה דבר אחד לחסום משתפי קבצים וזה דבר אחר לחסום אתרי וידאו לגיטימיים.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מישהו צריך לשלוח עשרות GB, איך אפשר לנצל את הupload המקסימלי שיש לו? ניסינו טורנט ומסנג'ר, וזה נורא איטי. יש משהו יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
תבדקו בבקשה אם EBAY וPAYPAL עובדים לכם. הם החליטו למות לי, והם עובדים אצל אדם אחר שלא מחובר דרך בזק בינלאומי.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
??? על איזה תוכנה חינמית אתם ממליצים עליה? ואם תתנו קישור להורדה אני אשמח וזה יעזור לי... תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
לאתר שאני רוצה לארח. יש הצעות?? שרת אירוח כבר יש לי.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
עבדתי לפי המדריך: http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm במחשב האלחוטי זה נותן את הודעת השגיאה כשלוחצים על: view workgroup computer ובמחשב שמחובר לראוטר זה נותן הודעה דומה כשנכנסים כבר לשם של המחשב האלחוטי תודה מראש, עידו. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
באתר http://www.dslreports.com/tweaks קיבלתי המלצה להתקין RASPPPOE האם זה מומלץ ומה זה נותן האם למישהוא יש מושג
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני משדרג את החיבור דרך הכבלים והספק מ- 5M ל- 12M. הנתב האלחוטי כיום הוא Linksys WRT54GS version 4. שימש אותי בנאמנות רבה כבר כ- 5 שנים. המהירות הנומינלית שלו 54 Mbps. האם לאור השדרוג ל- 12M יש להחליפו? האם הוא יהפוך לצוואר בקבוק? באותה הזמנות האם חשוב לעשות לו עדכון גרסה לקושחה? הוא עובד עדיין בגרסת המקור שהגיע (1.05) כאשר היום יש כבר ורסיה 4.21. האם חשוב לעדכן במיוחד על רקע השדרוג או במידה ואין בעיה אז אין צורך? בברכה ובתודה מראש על התשובה, שי
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
תגידו, אם יש לי שני מחשבים מחוברים לראוטר והם משתפים אינטרנט אז כשבמחשב אחד אני מוריד באימיול, במחשב השני ירגישו שאני מוריד או שזה יהיה כאילו ערוץ אחר וזה יהיה נקי? תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי אינטנט 2 מגה , בזק בין לאומי ובזק . אני מקבל פינגים גבוהים יחסית לשרתים באירופה ( 300 לרוב ) , שום דבר לא מבצע UPload , שום דבר לא מתחבר לאינטרנט מלבד המשחק עצמו . מה ניתן לעשות ? לשנות כתובות , האם בכלל יועיל לפנות לבזק או בזק בין לאומי . תודה למגיבים .
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני עדיין זקוק לראוטר :-\ עד 350 ש"ח, חברה טובה (רצוי D-Link / Edimax) שיהיה חוטי, שיתמוך בחיוג לא-אוטומטי LPTP וכל ההגדרות.. שיהיה לו Firewall ושיהיה ראוטר טוב תודה
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מאתמול בלילה עד עכשיו , כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ גדול מMegaupload האינטרנט אוטומטית מתנתק לי וחוזר אחרי דקה שתיים.. האמת שלא ניסיתי להוריד משרת אחר אבל עדיין... מה לכל הרוחות ?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בעיה בהתקנה - בשלב מסויים של ההתקנה, אם מישהו מכיר אז כשמחילים לרוץ אחוזים, ההתקנה קורסת ויש הודעה. ההודעה בתמונה המצורפת. אני כבר משתגע ולא יודע איך להתקין, תודה לעוזרים. תודה!!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הי, אני לא בטוחה אם השאלה שייכת לפורום הזה... מקווה שכן. אז לשאלה: אני מחוברת לאינטרנט בכבלים. כאשר אני מתנתקת, אני לא יכולה להתחבר חזרה. המחשב נותן לי כל מיני הודעות שגיאה. הוא אומר לי לעשות restart למחשב על מנת למחוק הגדרות קודמות.. כאשר אני עושה restart זה לא משנה, הוא עדיין לא נותן לי להתחבר. רק אחרי הרבה זמן (גם אם לא עשיתי restart ) רק אז הוא מאפשר לי להתחבר. יש לי הרגשה שהמחשב איכשהו שומר הגדרות או משהו כזה להרבה זמן ואז הוא "חושב" שהוא עדיין מחובר ולכן לא נותן לי להתחבר. האם זה קשור איכשהו ל-refrash rate ואם כן (וגם אם לא) יש למשהו רעיון איך לשפר את הדבר המעצבן הזה? תודה מראש
-
שלום רכשתי את הראוטר האלחוטישל רוטל מחברת בזק שהוא גם מודם יש בו פיירוול מובנה, השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני יכול לפתוח את הפורט שהאימיול צריך?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של USR ויש לי איתו כמה בעיות לפעמים כשאני מקליד את הIP שלו כדי להיכנס להגדרות של הראוטר, הדפדפן בכלל לא מבין על מה אני מדבר ושולח אותי לאיזה אתר חיפוש גנרי אם התוצאות הכי קרובות למה שרציתי מין הסתם שמתי IP שבדרך כלל עובד :-\ אבל ככל הנראה זה לא תמיד ככה.. יש דרך לסדר את זה זה די מעצבן.. ??? חוץ מזה אני רוצה לפתוח פורטים בראוטר אבל לא פורטים יחידים (כי את זה אני יודע לעשות) אלא סידרה נגיד מ6881 עד 6999 איך אני עושה את זה ? אממ אין יותר שאלות בינתיים... יש לי XP על AMD אטלון XP 1700+ (מישהו אולי יכול להגיד לי למה הוא כותב 1400 ?? איך אפשר לסדר את זה? ) טוב אמרתי די אם השאלות אז די מקווה לתשובה ויעריך מעוד כל עזרה חן. בין העונים יוגרל דיסקט פלופי שכ…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-