רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
קודם כל, קראתי את החוקים וראיתי שמותר לפתוח אשכול כזה, אם לא מצטער ולא רציתי לפגוע באף אחד. אז כך: מאז תחילת השנה (ספטמבר 2008) התחלתי ירידות במהירות, אבל זה לא כ"כ היה אכפת לי. בזמן האחרון אני כן צריך את כל ההורדות מכל מיני סיבות. אז אני נתקעתי עם הבעיה, והחלטתי להתקשר לנטוויז'ן, סידרו לי את הבעיה, אך לאחר תקופה של חודש הבעיה חזרה. לא שווה לי יותר להתעסק עם נטוייז'ן מבחינה כלכלית, כי רק השיחה עולה הרבה מאוד. לכן הייתי שמח לדעת מה המצלתכם על ספק אינטרנט.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קנו לי כבל רשת, וניסיתי לחבר אותו בין שני המחשבים, עכשיו במחשב החדש זה התחבר בלי בעיות אבל במחשב השני זה לא התחבר, החור במארז קטן מידי ואין לי אינטרנט בשני המחשבים כבר כמה שבועות. אממ יכול להיות שזאת בעיה במארז? אולי הוא ישן מידי ואז היו חיבורים שונים? לפי מה שאני יודע יש לי כבל רשת מוצלב, אולי יש סוג אחר עם ראש יותק קטן שיתאים? תודה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אממ, השאלה הפשוטה בעולם שאני עדיין לא יודע: מהי החברה הכי טובה כיום לקניית ראוטר?! אני רוצה לקנות ראוטר טוב במחיר של 200-300 ש"ח חוטי. וקיים חוט של ראוטר באורך 8 מטר, נכון?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי לכולם אני לא מצליח לגלוש באינטרנט לאחר חקירה קצרה מצאתי שאין לא Local area Connection ב חיבורי הרשת שלי. חיפשתי את כרטיס הרשת ב device manager וגם שם אני לא מצליח למצוא אותו! יש פתרון למישהו? תודה מראש שחר!
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני לא מצליח להתקשר ולאנשים בSKYPE זה עושה CALL FAILED וכול מיני דברים כאלו וגם במסנג'ר זה כותב לי הודעה שההודעה לא נמסרה מכירים את זה?.. וגם בSKYPE כשאני שולח הודעה זה כותב לי MESSEGE NOT DELIVERD YET וההודעות לא מגיעות לאנשים.. וגם האנטי וירוס שלי מסרב לעיתדכן זה כותב לי INTERNET CONNECTION FAEILD.. וזאת לא בעיה באנטי וירוס כי ניסיתי כמה אנטי וירוסים וזה עדיין אותו דבר.... אבל בגלישה האינטרנט דיי בסדר.. ואני משתמש בראוטר דרך אגב.. אם זה קשור חח
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
טוב, אחרי די הרבה דחיות הגיע הזמן לארגן נתב. אני מתכנן להזמין אותו השבוע. הדרישות שלי הן בסיסיות, סה"כ לחבר 2 מחשבים באופן חוטי, אין חובה לאלחוטי אבל לא יזיק. תקציב - 350~400 גג חנויות - כל החנויות המוכרות ברשת על הכוונת כרגע - Linksys WRT54GL
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של חברת Dlink חיברתי את כל החיבורים כמו שרשום עכשיו כאשר הוא מחובר דרך הראוטאר הוא רושם שלא ניתן לקבל כתובת IP וכאשר אני מנסה להיכנס להגדרות של הראוטר דרך הכתובת בדפדפן זה רושם לא ניתן להציג דף זה למה זה? ובלי הרואטר הוא עובד מצויין
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יודע מה זה ? ניסה את האופציות האלה? יש לו המלצה אם להשתמש ואיך? או לא להשתמש באופציות האלה ?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ואחד מהם הוא פנטיום 4 ישן והשני דגם חדש השאלה שלי העם יש אפשרות כזאת שדרך הרשת על המחשב המיושן אני אוכל לשחק משחקים שדורשים ביצועים גבוהים כשהמחשב החדש מבצע את העיבוד ? (מקווה שהבנתם את השאלה)
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הייתה נפילה של הספקית ה DNS של כל ספקי האינטרנט בישראל, וכתוצאה הייתה או איטיות או אתרים שלא הצליחו להיכנס, לרוב זה GOOGLE, מקושרים , ועוד כמה נוספים לרוב שרתים של חו"ל, וכמובן לא נכנס גם ל Hwzone כרגיל. לא יודע איך לא שמתם לב, ההורדות היו כמו צב מזדחל אפילו יותר מ hwzone
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
מישהוא יודע איך לפתוח פורטים ב קרספי אינטרנט סקיורטי
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מודם/ראוטר שקיבלתי מבזק של סימנס (עם אופציית אלחוטי, אבל אופציה זו מבוטלת). הראוטר מחובר ל-3 מחשבים בצורה קוית (עם כבל). הראוטר נמצא ליד אחד המחשבים. חשב שני נמצא במרחק של כ-10 מטר (אורך כבל), ומחשב שלישי נמצא במרחק של כ-25 מ' (אורך כבל). קורה לי לעיתים קרובות כאשר אני מנסה לפתוח דף אינטרנט כלשהו, הוא רושם לי את ההודעה שהדף לא קיים. לאחר רענון המסך, הדף הרצוי עולה. שמתי לב לאחרונה, כאשר אני מוריד מאתרים עם הורדות ישירות, לאחר כ-10 עד 20 דקות תמיד מתנתק לי (בדיוק התנתק לי עכשיו אחרי 10 דקות). אני מחובר דרך בזק ובזק בינ"ל. השירות מבזק הוא כבר כ-4 שנים ולבזק בינ"ל התחברתי לפני כ-4 חודשים. זה לא קרה לי הבתחלה, רק לאחרונה. ישנם 2מחשבים שמחוברים לאימיול בצורה …
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת איך אני מחזירה את הנתב האלחוטי למצב שבו הוא יפעל כמודם רגיל לכל דבר,?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, היום אני נמצא בתשתית של הוט ל12 מגה - עליה אני משלם 100 ש"ח, אבל הבנתי שהם הורידו מחירים לכן אני צריך עוד לברר. בנוסף אני נמצא בספק של בזק בינלאומי ל12 מגה עליה אני משלם 60 ש"ח, ואני משלם עוד 40 ש"ח נוספים על IP קבוע עד כמה שידוע לי, אין לי פורטים סגורים(הבנתי שאנשים מתלוננים על זה בספקים אחרים וטוענים שזה מאט) אני נמצא בהוט בטלפון ובאינטרנט בלבד, אז אני מסתכל באתר שלהם על הטבלה של המחירים לתשתית אינטרנט בלבד המחירים של 20 מגה ו30 מגה כפי שהם מוצגים שם מקובלים עליי(אני לקוח וותיק, האם המחירים תקפים עליי?) התקשרתי לבזק בינלאומי, ועל חבילה של 20 מגה הם לוקחים 69 ש"ח(109 עם הIP) ועל חבילה של 30 מגה הם לוקחים 109 ש"ח(149 עם הIP) עכשיו, בתשתית ההפרש הוא לא גבוה כמו בספק …
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בבית שמחובר לרשת עם כרטיס רשת USB. היה לי כרטיס של edimax, הוא נהרס (המחשב לא זהה אותו כמו שצריך) אחרי שנה +/- והוחלף במסגרת האחריות, הכרטיס השני גם החזיק אותה תקופה בערך והוחלף לכרטיס של TP-LINK, שנהרס אחרי יום האם יכולה להיות בעיה בחיבור USB במחשב שגורם נזק לכרטיס או שפשוט התוחלת חיים של הכרטיסים האלה היא קצרה?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 3com כשאני מנסה לשחק בONLINE דרך direct IP החיבור לא מצליח... כנראה שזה נובע מכך שהפורטים סגורים. איך אני פותח אותם?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
הנתונים : מחשבים: 1.מחשב רגיל עם Windows XP 2.מחשב נייד עם Vista Home basic ראוטר : BR-6204WG EDIMAX יש לו 4 כניסות קוית + אנטנה אלחוטית . החיבור שנעשה ועובד לי האיטנרט : המחשב הרגיל מחובר קוית והנייד אלחוטית ושניים עובדים טוב מאוד (אחרי שהשפרצתי דם) בגלל שהכל היה דפוק בהתחלה בגלל חוסרים של דרייברים וקשוחה וכו') השאלות: 1.האים ניתן לבצע קשר בניהם להעברת קבצים (מחשב רגיל מחובר קוית ונייד אלחוטית עם ויסטה). 2.האם ניתן להדפיס ברשת עם הנייד שמחובר אלחוטית ולא קוית . 3.התחלתי להקים משהו ובנייד ראיתי את המחשב השני אך לא הצלחתי "לחדור" אליו (אבל לאחר כל מיני שטויות הוא נעלם) אז מנקים הכל בשביל להתחיל מהתחלה . תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
https://twitter.com/moc_israel/status/1769737172746174916?s=46 https://twitter.com/moc_israel/status/1769737175015244189?s=46 לידיעתכם !
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
- 2 followers
-
-
עבדתי לפי המדריך: http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm במחשב האלחוטי זה נותן את הודעת השגיאה כשלוחצים על: view workgroup computer ובמחשב שמחובר לראוטר זה נותן הודעה דומה כשנכנסים כבר לשם של המחשב האלחוטי תודה מראש, עידו. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזושהיא תוכנה ליצירת כרטיס רשת מדומה מה שנקרא VIRTUAL NETWORK ADAPTER בכדי שאוכל לתת לו בחיבור דרך VPN את הIP המקומי שאליו הוא מתחבר דרך הכרטיס המדומה... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המחשב שהוא הסרבר,שיענו עליו שני כרטיסי הרשת ועליו המודם לאינטרנט המהיר, האם ההורדות אצלו יהיו יותר מהירות מאשר מחשב קליינט? דבר נוסף, האם אפשרי לא לשים על מחשב הקליינט פיירוואל או שמא עדיף? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
יש לי כזה נתב ואני הסתבכתי בהגדרות שלו אופפפפ יש לי חיבור לחבלים ומודם של terayon הנתב תומך בפרוטוקול pptp זה מתאים, נכון ?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז זאת הבעיה בעצם פרצתי את האייפון ועברתי מסע תלאות עם זה.. שיניתי הרבה פעמים את הHOSTS FILE ובסוף השתמשתי גם בתוכנה בשם HOSTS MAN עכשיו ישלי אינטרנט במחשב (זה שהראוטר מחובר אליו) ובהגדרות הכל מופעל כמו שצריך (גם לא נגעתי שם והיה WIRELESS מקודם) , ואני אפילו מזהה את הרשת באייפון אבל כשאני מתחבר אליה (וזה מצליח להתחבר) עם האייפון אי אפשר לגלוש לשום מקום או לבצע אף פעולה שקושרה באינטרנט , האייפון מתחבר לרשת השניה שיש בבית ועובד בצורה חלקה... ההנחה שלי היא שדפתי משהו עם הHOSTS FILE , אבל גיביתי אותו ועדכנתי מחדש ושום דבר לא פועל... מה לעשות? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש Cable Modem של חברת: 3Com דגם: HomeConnect מי שיודע איפה ניתן לקנות אותו בארץ שיגיד לי ???
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי אינטנט 2 מגה , בזק בין לאומי ובזק . אני מקבל פינגים גבוהים יחסית לשרתים באירופה ( 300 לרוב ) , שום דבר לא מבצע UPload , שום דבר לא מתחבר לאינטרנט מלבד המשחק עצמו . מה ניתן לעשות ? לשנות כתובות , האם בכלל יועיל לפנות לבזק או בזק בין לאומי . תודה למגיבים .
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-