עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש מצב שיתעורר פה צורך לשדרג למהירות גבוהה יותר (סביר ש5 מגה), אני רוצה לדעת מה העלויות שאפשר להשיג (כמובן אחרי התמקחויות וסחיטה) לחבילות שונות. אז מה החבילה שלכם, אצל מי, וכמה אתם משלמים עליה (בבקשה תרשמו בנפרד תשתית וספק) תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  2. שלום.. חבר שלי קונה בעזרת השם מחשב נייד, המחשב נייד לא מגיע עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה ולכן הוא צריך לקנות חדש אבל שיתאים למרחק די רחוק מכיוון שהוא מתחבר דרך הראוטר שלי והוא גר בערך 70 מטר מהטווח של הראטר שלי לבית שלו אולי טיפה אפילו, לא יודע במדויק. לקחתי את המחשב נייד שלי אליו עם הכרטיס רשת אלחוטי שלי (גם לא מובנה במחשב נייד) ולי יש 54mb ולא קלט כלום. אני לא מבין גדול בזה ואני לא יודע אם קיים לטווח יותר רחוק אבקש את עזרתכם, מבקש במחיר הכי נמוך שקיים. תודה רבה מראש לעוזרים ומצטער על החפירה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  3. אורח Dark-Psycho
    Started by אורח Dark-Psycho,

האיסיקיו שלי לא מקבל קבצים ששולחים לי ואמרו לי שזה קשור לרשת בבית מי שיודע איך לפתור את זה בבקשה שיעזור לי כמה שיותר מהר

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by XMB,

יש משהו אחר מומלץ בטווח מחירים עד 400 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by laufgas,

היי חברים. יש לי שאלה. אני כרגע מתגורר בחו"ל ויש לי אינטרנט Wimax. רציתי לדעת אם יש בעייתיות מסויימת לחבר את המודם של ה-Wimax לראוטר, ובכלל מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותו לראוטר? זה אותו הדבר כמו עם חיבור ADSL?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  6. שלום, אנחנו נמצאים במהלך שיפוץ בדירה של 2 קומות. בעצת איש תקשורת, העברנו כבלי CAT6A לכל החדרים בבית וגם ל3 נקודות שאמורות לשמש כנקודות גישה. בסה״כ עוברים כבלים ל- 14 שקעים. בארון תקשורת שנמצא מחוץ לבית הותקן גם פאנל שאליו מחוברים הכבלים. הגעתי לנקודה שבה אני מרגיש שהשקעתי יותר מדי מאמץ וכסף בכל התשתיות האלה כשבסופו של דבר לא בטוח שיהיה לזה ערך, אבל אני מנסה להבין מה נשאר לעשות כך שאקבל רשת איכותית בכל הבית מבלי להשתגע עם עוד הוצאות מוגזמות. כרגע אין בבניין חיבור של סיבים אופטיים ואני מתכוון כנראה להתחבר להוט 500 מגה ובעתיד לעבור לסיבים כשיתאפשר. חשוב לי מן הסתם שיהיה בבית כיסוי wifi טוב. להבנתי נשאר לקנות: …

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  7. שלום! יש לי שני מחשבים בבית, כרטיסי רשת יש, וכבל רשת מוצלב יש. לפני שהתקנתי את ה- SP2 (לא על ידי עידכון אלא על ידי דיסק של חבר שלי), אני מנסה לשתף את האינטרנט שוב כמו שהיה פעם לפני הפירמוט אבל אני ניתקל בבעיה. עשיתי לפי המדריך, אני תמיד הייתי עושה לפיו והוא עבד מצויין!!! הבעיה החלה כשהתקנתי את ה- SP 2 כשאני משנה את ה- TCP/IP IP ADDRESSבחייגן שלי ל- 192.168.0.1 (במחשב שלי) הוא רושם לי 735 TCP/IP ERROR והוא רושם לי שנזרקתי על ידי השרת... מה אני יכול לעשות? כשאני מוריד את הכתובת 192.168.0.1 אז הוא מתחבר... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by Boris_yo,

שלום, לא יכול למצוא מפרט טכני של הוטבוקס Fast 3184, ספציפית מהירות אלחוטית שלו בתקן 802.11n האם מהירות היא 150 מגה או 300 מגה?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  9. היי, בימים האלו אני מעלה אתר חדש שאמור לתת למשתמש מידע על המחשב שלו, הרשת שלו(מהירות גלישה ועוד) אני אשמח לרעיונות חדשים, ולהערות.. http://www.WhatIsMySpec.com

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  10. Started by 3d7,

יש לי ברשת שלושה מחשבים. הראשון מריץ XP SP2, השני מריץ Vista x64 SP1 והשלישי מריץ XP SP3. XP SP2 וVista x64 SP1 מדברים ביניהם בלי בעיות. XP SP3 מצליח להריץ קבצים משני המחשבים האחרים, אבל שני המחשבים האחרים לא מצליחים להעתיק ממנו קבצים (הם רואים אותו ברשת). כל המחשבים נמצאים באותו Workgroup. מוגדרת מחיצה לשיתוף קבצים. פיירוול של Windows מבוטל. כל המחשבים מוגדרים בפיירוול שלהם (קומודו) לפי IP נכון. סגרתי את הפיירוול בכל המחשבים, ועדיין אין גישה. בנסיון להעתקת קבצים, אני מקבל הודעת שגיאה: to perform this action You need permission. מה הבעיה? :s05:

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by someone,

יש לי נתב של TP-LINK, TL-WR541G, ומן חיבור כזה שמתחבר לUSB במחשב השני שבעצם מחבר את המחשב השני לנתב הזה ויוצר את הרשת.. הבעייה היא, שהאינטרנט באמת עובד בין השניים, אבל אני לא מצליח להקים רשת של שיתוף קבצים ומדפסות.. ניסיתי את האשף של חלונות וזה עדיין לא עובד. מחשב אחד הוא ויסטה ואחד XP. מישהו יודע מה לעשות?..

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  12. Started by miki2481,

צריך עזרה יש לי מחשב נייד ואני מחובר לאינטרנט דרך כרטיס וויירלס (ווי פיי) אנ גר בארה"ב ואני מתחבר דרך רשת שהכי קרובה אליי כמעט בכל שכונה כאן יש כמה בתים עם ווירלס שאני יכול להתחבר אליהם הבעייה היא שאני מקבל LOW ID באימיול ביטלתי את הפיירוול של ווינדוס ואין לי עוד פיירוול בכל תוכנת הורדות רשום לי שאני חסום ע"י פיירוול או ראוטר בדיקת הטיסיפי שלי נכשלת האם ישנה דרך לדעת אם אני חסום ע"י ראוטר ואם כן איך אני מבטל אותו והאם יש קשר לזה שאני מחובר בוויירלס לנקודות שונות האם יש אפשרות לדעת מה הפורטים שפתוחים אצלי?

13. Started by קרול,

עשיתי רשת עם כבל מוצלב בין 2 מחשבים בבית, עם שיתוף קבצים פשוט, ללא ססמאות וכ"ו. בדיסק ההצלה של norton ghost 9 יש אפשרות להפעיל תכונות רשת. המחשב מאותחל דרך דיסק ההצלה. ping מהדיסק לא מגיע למחשב השני, למה?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  14. יש לי בעיה מאוד מוזרה זה קורה פתאום באמצע גלישה, אני מחובר והכל בסדר, אבל כאילו אני מנותק, האינטנט לא עובד וגם איני יכול למשוך דואר, למרות שאני מחובר לחייגן, עשיתי בדיקות עם 012 וכל מה שבדקנו הראה שאני מחובר ולמרות זאת איני יכול לגלוש, נתקתי את הקספרסקי ואת ה fire wall וכלום לא עזר, אפילו עשיתי סריקה של ווירוסים ועדיין, אין הסבר, רק כאשר אני מבצע restart זה מסתדר, האם זה קרה כאן למישהו ?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by parker,

יש לי מודם אלקטל שחור רגיל כזה, ואני לא מצליח לבטל את הfirewall, אתם יכולים לעזור לי עם זה?

16. Started by RonCohen,

כל פעם שאני מוריד משהו זה מספסיק את ההורדה אם אני מוריד את זה הרבה זמן משהו כמו שלוש שעות

17. Started by Mesatla,

אני לא יודע.. מישהו מוכן להסביר לי מה לא בסדר עם האינטרנט שלי? אני על 5Mbit בזק עם 014 ניסיתי כמה פעמים ובכל פעם אני מוריד במהירויות יוצאות מן הרגיל מה לעזאזל קורה כאן? קודם האינטרנט שלי לא זז ועכשיו הוא טס קודם הפינגים שלי לחול היו 400-1000 ועכשיו זה חזר לנורמה(נורמה? 160PING TO THE US) אני כנראה עובד לHOT אין לי כוח לבולשיט הזה עם בזק עברו כמה דקות ועשיתי עוד בדיקה, אני עדיין מקבל הורדה 6MB/s עכשיו בוקר מהירות ההורדה חזרה למהירות הרגילה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by dudik007,

שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה עם הראוטר כאשר אני נכנס לממשק שלו דרך דפדפן כלשהו הוא נכנס לכמה שניות אני מצליח להעביר כמה חלוניות ואז הוא כותב לי "Navigation to the webpage was canceled" אני לא מצליח לשנות הגדרות כלום.. כמה שניות נותן ואז מפסיק.. אני עובד עם win7, מחובר אליו 2 מחשבים, חוץ מזה האינטרנט עובד מצוין. מה יכול להיות מקור הבעיה? ועוד שאלה.. בראוטר הזה אפשר לפצל את הרוחב פס בין המחשבים?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by Maor_Splinter,

שלום, יש לי נתב של Level One דגם WBR-3406TX ואני מחובר דרך בזק בינלאומי בחבילת Gamer במהירות של 3M דרך תשתית של HOT כבלים. בזמן האחרון הרגשתי שהמהירות נמוכה מדיי ל3M אז בדקתי את זה לבד וגם עם נציג של בזק. חיברנו את המחשב ישירות למודם והגענו למסקנה שהבעיה בראווטר, הוא פשוט מספק לי מהירות הורדה של 1.5M במקום 3M. היום קרה לי איתו משהו מוזר. הוא מתחבר ואז שאני מנסה לגלוש האתר הראשון עולה ואחר כך אני לא יכול לגלוש כאילו אין חיבור למרות שבראווטר אני בודק ואני עדיין מחובר, אז כנראה שהראווטר התקלקל ואני צריך חדש, פה אתם נכנסים (: אני צריך בבקשה שתמליצו לי על ראווטר אלחוטי ואיכותי שיתאים לחיבור בתשתית כבלים ולא תהייה בעיה עם בזק גם כן. התקציב הוא עד 400 ש"ח (עדיף לנצל את כל ה…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by Devil Servant,

התקנתי על הנייד את הדרייברים של המודם,ועכשיו אני לא יודע איך להתחבר לרשת WIRELESS... או לפחות ליצור מן חייגן.. טוב אני לא ממש יודע איך זה הולך... מישהו?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  21. שלום, אני מחפש מגדיל טווח עם תקן ax, ac ועוד שמחוברת לראוטר שייך אופטים סיבים מבזק בלי שינוי שם רשת וסיסמא , יהיה רשת אחת בדירה. אשמח לשמוע על הצעה שלכם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  22. המערכת היא וינדוס עם מודםADSL מחובר ל בברק 013 עסקי . בחיבור עם חייגן מהמחשב הכל עובד כמו שצריך ללא בעיות. בחיבור עם ראוטר 3comcwer100-75 החיבור מקבל IP מקבל DNS אבל חלק מהאתרים עולים וחלק לא . למשל ICQ עולה MSN לא עולה . במשך שבוע העבירו אותי מבזק לספקית וחזרה. עד שהחלטתי לפרסם פה תגובה בפורום. ומישהו זרק לי שיש סיכוי קלוש אבל קיים שהבעיה היא בתשתית של בזק כי אני על JB. בשיחות הראשונות עם בזק הם לא הסכימו אותי ולא היו מוכנים להעביר אותו תשתית. עד שנפלתי על תומכת טכנית חמודה שפשוט הסכימה איתי שזאת הבעיה הכי מוזרה שהיא נתקלה בה הרבה זמן. וטענה ואם לדעתי זה יפתור משהו היא מוכנה להעביר אותי תשתית. וכך ברגע שהיא שינתה לי את התשתית הכל פתאום באופן מסתורי הסתדר. אז חב…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  23. שלום חברים ! אני די חדש בלינוקס אתמול התקנתי את אובנטו והכל עבד יפה (לפני כמה שנים היה לי מנדרייק 9) אז אני יודע +- דברים בלינוקס הוא הוריד כל מיני עדכונים מהאינטרנט והתקנתי שם ACTIVE DIRECTORY עכשיו משום מה לא עובד לי כלום אני משתמש עם התוכנה VMWARE כאשר אני לוקח את SERVER 2003 ואת אובנטו ועושה אותם TEAM ומגדיר את ה IP 192.168.1.10 ב SERVER 2003 SUBNET MASK : 255.255.255.0 וב אובנטו 192.168.1.11 ורושם שם את ה DNS של 2003 עכשיו באובנטו בתוך ה MY NETWORK הוא מזהה את ה WINDOWS ואת השם של המחשב אבל לא רואה בפנים שום SHARE שעשיתי ב 2003 ומשום מה כשאני נכנס ל ACTIVE DIRECTORY ורושם לו להתחבר לדומיין שיצרתי הוא לא מסכים הוא כותב לי Unable to Resolve DC name הוא כותב שיש ל…

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  24. ה6 חיבורים זה לא כולל חיבורים אחרים של מודם וכו' .. אני צריך ש6 מחשבים יוכלו להתחבר אליו בצורה חוטית מבחינה אלחוטית מצידי שתהיה הגבלה לאחד. כרגע האינטרנט עובד בכבלים דרך IP קבוע (עם פרוטוקול PPE אם אני זוכר נכון) חיפשתי בגוגל \זאפ אבל המפרט של המוצר של הוא זוועה קשה להבין מה יש שם... ככה שאפילו אין לי כיוון. חשוב שתהיה תמיכה בכבלים בפרוטוקול גם ללא IP קבוע ( ובכלל שאני לא אמצא את עצמי עם נתב ללא שימוש כי הוא לא תומך בפרוטוקול ) שיניתי את דעתי קווי בלבד איזה נתב יציב ותומך בפרוטוקולים בכבלים וADSL?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  25. בוקר טוב, יש ברשותי מחשב אשר מחובר לאינטרנט דרך נקודת גישה מפלאפון (הטלפון משמש כמודם סלולרי - אין תשתית תקשורת ). אני מעוניין לחבר את מצלמות האבטחה לאינטרנט על מנת לצפות מרחוק ( יש XVR עם חיבור LAN). כיצד אני יכול לחבר את הDVR לאינטרנט של המחשב ( שאותו הוא מקבל דרך נק' גישה מהוייפי) ? עשיתי גישור בין הכרטיס רשת ובין הכרטיס וייפי במחשב וחיברתי את הכרטיס רשת לDVR ישיר בכבל LAN אך עדיין לא מתקבל אינטרנט במצלמות. מה אני מפספס?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.