רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
כדאי לעבור מרשת אלחוטית לרשת על קווי חשמל? מה היתרונות והחסרונות? איך מבצעים את זה עם 4 מחשבים?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקינו לחבר שלי רשת אתמול, וכמובן שהראוטר מבצע חסימה כלשהי ולכן באימיול יש לו Low-ID. בראוטר שלי של ST Lab יש משהו שנקרא DMZ שמאפשר לבטל את הפיירוול על אחת מהכתובות ברשת. האם אני יכול לעשות משהו דומה אצלו, או שיש אולי דרך אחרת שאפשר לפתוח את החסימה של האימיול? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
רשת ביתית בן מחשבים של XP. אני מצליח להיכנס ברשת לכונן במחשב השני, אך לא ל- DOCUMENTS AND SETTINGS שלו, זה רושם לי שאין הרשאה או משהו כזה. תודה מראש, יונתן
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כ. רשת אלחוטי USB, מ- KSP או IVORY טווח מחירים 40-70 שח. תקן N, קליטה כמה שיותר חזקה. היה לי ניסיון טוב עם EDIMAX כרגע יש לי ראוטר TPLINK 1043 שאני ממש לא מרוצה ממנו. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי! יש לי WINDOWS VISTA, ורציתי לדעת איך , לאחר שאני מתחבר לרשת אלחוטית, אני יכול לדעת מהו פרוטוקול החיבור בין המחשב שלי לרשת (A,G וכו' ). תודה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לשתף קבצים בין הנייח שלי למחשב הנייד. בין המחשב הנייח למחשב של אחותי הנייח שמחובר ב-WIFI אין בעיה.. אבל הנייד לא מצליח לתקשר עם המחשב הרגיל, יש את השגיאה המפורסמת של אין לך הרשאה וכזה... ניסיתי הכל.. אפילו לחבר אותם בכבל רשת מוצלב, אבל זה לא עוזר.. =/ ביטלתי את הפיירוואל הרגיל, אגב.. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
חודשים שאני מנסה לפתו תקלות שיש לי והם מורחים אותי פתאום אני בא להתנתק כולם באים לעזור ורוצים להביא לי חבילת גיימר חינם והכל.... מה שהלקוח לא רוצה להתנתק אז אפשר למרוח אותו?! איזה עצבים המניאקים לא נותנים לך להתנתק משגעים תשכל
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מחובר דרך אינטרנט מהיר (1.5 מגה אינטרנט זהב) ויש לנו שלוש מחשבים בבית ואנחנו כל הזמן רבים מי יהיה על האינטרנט ומתי אז מה שאני צריך בעצם זה המלצה למכשיר שיתן לנו את האפשרות לגלוש באינטרנט באותו הזמן ולא חייב לקיים רשת בין המשבים אם קימת חייה כזאת והיא עולה בסביבות ה- 250-300 שח תגידו לי
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הכבל המחבר בין המחשב לראוטר (כמו חוט טלפון, רק יותר עבה) אני הצריך כזה רק ממש ארוך, 6-7 מטרים ויותר, האם קיים דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כשאני מוריד דברים מהאינטרנט הוא מוריד לי רק שתיים וכשאני מנסה להוסיף את השלישי רק אחרי שאחד מהם מסיים הוא מתחיל להוריד אותו מישהו אולי יודע איך אני יכול להוריד כמה שאני רוצה בו זמנית???
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קבצים לאיזו תוכנה אני זקוק (לא PC ANYWHER ??) תוכנה קלה או שמא יש כבר במערכת ההפעלה שני המחשבים WIN XP PRO תודה
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים שמחוברת לנתב(ודרכו לאינטרנט) אני צריך להרחיב אותה ולכן אני רוצה לקנות סויטש. הסויטש יתחבר לנתב לאותו פורט שמחשב אמור להתחבר אליו. צריך להיות בו 8 יציאות, התקציב לא מוגדר העיקר שיהיה טוב. תודה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
פתחתי את הפורטים והכל טוב.. והתוכנה מאשרת אבל כשאני מבצע את הבדיקה באתר שלהם בסביבות ה20%-30% של הבדיקות יוצאות שהפורטים שלי סגורים וכתוצאה זה גם מופיע בד"כ באתרי טורנט.. ממה זה נובע? עומס רגעי בספקית? אתמול בערב זה הגיע למצב שכל בדיקה שעשיתי הראתה שהפורטים שלי לא תקינים.. אני ב014, לעוד מישהו מוכרת הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, לנוכח העובדה כי לא ניתן להשיג כיום בארץ את הTD-W9980 של TP-LINK: – האם ידוע צפי מתי, ואם בכלל, המוצר יהיה בארץ למכירה. – במידה ולא, האם ישנה המלצה למוצר חליפי הדומה לו ביכולותיו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
יש לי ראוטר Lynksis WRT 54G עם שני מחשבים ברשת ולפעמים הוא מחליט שהוא מתרסק ואי אפשר להתחבר אליו- זה קורה [עד כמה שאני יודע] באופן אקראי לחלוטין, פתאום אתרים לא עובדים מסנג'ר מתנתק וכו'.. בד"כ עוזר להוציא אותו מהחשמל אבל לפעמים גם צריך לעשות לו ריסט ולפעמים גם לעשות restore להגדרות אני אובד עצות מה אפשר לעשות שזה לא יתנתק?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני לא מצליח להתקשר ולאנשים בSKYPE זה עושה CALL FAILED וכול מיני דברים כאלו וגם במסנג'ר זה כותב לי הודעה שההודעה לא נמסרה מכירים את זה?.. וגם בSKYPE כשאני שולח הודעה זה כותב לי MESSEGE NOT DELIVERD YET וההודעות לא מגיעות לאנשים.. וגם האנטי וירוס שלי מסרב לעיתדכן זה כותב לי INTERNET CONNECTION FAEILD.. וזאת לא בעיה באנטי וירוס כי ניסיתי כמה אנטי וירוסים וזה עדיין אותו דבר.... אבל בגלישה האינטרנט דיי בסדר.. ואני משתמש בראוטר דרך אגב.. אם זה קשור חח
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הקשיבו , הלכתי ללאן פרטי ושחזרתי הבייתה אני בא לשים את האייפי של הכרטיס שמחובר למחשב השני ולא עובד.. עכשיו שאני עושה לכרטיס שמחובר למחשב השני DISABLE אז יש אינטרנט וששני הכרטיסים(זה שמחובר למחשב השני וזה שמחובר לALCTAL) מחוברים לא עובד האינטרנט.. אפילו ניסיתי SYSTEM RESTORE וזה לא עזר.. אנשים אני חושב שזה משהו שהוא שינה לי שם בCMD בוינדוס... איך אני מחזיר את זה לברירת המחדל של הוידוס כאילו אני זוכר משהו עם IP CONFIGURATION... עזרה בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מחפש Switch, רצוי שלא יעבור את ה-100 ש"ח... זה מה שמצאתי בינתיים: ב-KSP: 79 ש"ח - Edimax http://www.edimax.com/en/produce_detail ... ;pl2_id=23 60 ש"ח -דיינמוד http://www.dynamode.net/details.asp?id=10 אייבורי: 60 ש"ח -TP Link http://www.tplink.com/products/product_spe.asp?id=80# יש למישהו דעה, המלצה אחרת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני הולך לכבל מחשב חדש ואני שם את המחשב החדש ליד הישן ואני רוצה לחבר את שתיהם לרשת כדי שיהיה בשתיהם אינטרנט איך אני מגדיר את זה בwindows xp שיהיה שיתוף מדפסות והכל תודה רבה למי שיעזור ןד"א לא מצאתי מדריך שיכול לעעזור לי כולל בחיפוש)
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
Bogus PPPoE length field (1502) תראו יש לי בעיה שבהמלך משחקי רשת המשחק נתקע ל10 שניות וזה התחיל כבר יותר מעל שנה ואף פעם לא מצאית איזה הודעה על זה ועכשיו שיש לי ראוטר בדרתי את הsystem log וראיתי בזמן שזה נתקע לי כתבו לי השגיאה הבאה Bogus PPPoE length field (1502) יש ברשותי מודם של alcatel SpeedTouch 510 וראוטר של EDIMAX אלחוטי!(את הרוטר קיבלתי רק היום אז אין לזה שום קשר!!) חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי תשבוות אפילו אם אתם לא יודעים מה בדיוק אולי תנו לי כיוון משהו !
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, ממש בקרוב אני רוכש מחשב נייד ואני רוצה להצטייד בראוטר אלחוטי. השימוש יעשה בדירת 3 חדרים לא גדולה ובלי ממ"ד אין צורך ב- draft n מאוד חשוב שיהיה ראוטר שידוע באמינות התקשורת, שלא יסבול מניתוקים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי רשת הכוללת 4 מחשבים. באחד המחשבים ברשת (זה שאני משתמש בו) יש בעיה. מידי פעם יש ניתוקים ממש לשבריר שניה, זה מורגש במיוחד במשחקי רשת. את המפרט ניתן לראות בצד, על המחשב מותקן Vista Ultimate 64Bit SP2. יש למשהו רעיונות לפתרון ? תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת אם זה משנה איזה מודם יש בקשר למהירות הגלישה,כלומר ישלי את המודם הראשון והישן של אלקטל (שחור גדול כזה) והאם יש צורך להחליף אותו ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום ....כשאני רוצה שהאאוט לוק יבדוק לי מיילים מאתר כמו יאהו והוטמייל. אני צריך פרטים של השרתים. כיצד אני משיג פרטים אלו על מנת שהאאוט לוק יוכל לבדוק לי זאת???????
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היי. אני גר בברזיל והולך לקנות נתב מאיביי. האם יש פרמטר מסוים, חוץ מהפרוטוקול בו רץ כרטיס הרשת שלי, שעלי לשים אליו לב? או שפשוט נתב זה נתב בכל מקום אליו הוא מגיע? דבר שני, אני גם הייתי שמח לשמוע את דעתכם על שלושת הנתבים הבאים: Belkin N+ Linksys160N D-Link Dir615 בלקין לקח את מקום ראשון לפרוטוקול N בCNet. והוא מממש יפה ומרשים. הבעיה שאין יבוא מסודר של החברה הזו לברזיל. ל2 האחרים כן. כמה זה אמור להשפיע עלי בעת קניית נתב? האם אלו מוצרים הדורשים תשומת לב ומועדים לבעיות? כי אם כן השניים האחרים מיובאים סדיר לכאן. אשמח מאוד לשמוע דעתכם בנושא. שלומי.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-