עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by אבי11,

שלום אני מחפש תוכניות לבנייה עצמית של מכשיר לבדיקת כבל תקשורת. אם יש למישהו תוכניות או מידע - אנא , מייל ל- tzur_p@macam.ac.il תודה אבי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by matan_rozenn,

שתי שאלות: 1. אפשר לחבר כבל רשת ל-USB? 2. איך אני בדיוק מגדיר רשת, והאם בעזרת כבל רשת אני יכול לראות כל מה שקורא במחשב השני ולהדפיס במדפסת שלו?(תסבירו לי איך אני עושה את זה בשתי המחשבים) (יש לי WINDOWS XP - שניהם פנטיום 4). בתודה מתן.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by shtrum,

חבר שלי פירמט את המחשב. עכשיו המחשב לא מזהה את כרטיס הרשת והמודם לא מתחבר לאינטרנט. אין לו את הדריוור ואין לנו מושג איזה כרטיס זה כי אנחנו לא מבינים בזה כלום. איך אני מתקין את הכרטיס בלי דריוור ובלי אינטרנט (שאיתו הייתי מתקים את הדריוור לכרטיס הרשת דרך האינטרנט)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. עד עתה השתמשתי במחשב נייח מחובר לאינטרנט באמצעות מודם (חייגן) קניתי מחשב נייד והוספתי למודם ראוטר בשביל שידור אלחוטי מאז איני מצליח להכנס בנייד לשום אתר של גוגל המחשב כותב שהחשבון אינו פרטי ולכן הוא חוסם הכל מחשש לפריצה אשמח לעצה אביאל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by uzana2004,

בס"ד שלום... קניתי מחשב חדש ויש לי מחשב נוסף שמחובר לאינטרנט מהיר... השאלה היא איך אני יכול לחבר את שני המחשבים לרשת בו זמנית(מהי הדרך הזולה והקלה ביותר לכך...)

6. Started by A.M,

יש לי בעיה באינטרנט כל הזמן שאני מפעיל את המחשב אני מתחבר לאינטרנט מפעיל את האימיול ואז פשוט בלי שום סיבה אינטרנט מתנתק וזה כבר כמה פעמים ככה ניסיתי לכבות את המחשב ולהדליק שוב אך יש אותה בעיה עדיין ועכשיו אני פשוט לא יודע מה לעשותת תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  7. שאלה, האם יש אפשרות לחבר כבל USB בין שני מחשבים, ואז לראות ולהעביר תכולה ממחשב אחד לשני ? (ז"א כמו כל חיבור של USB למחשב,נניח HD חיצוני, או כל מכשיר אחר, המחשב מזהה את החיבור לרוב ככונן חדש, האם אפשר לעשות זאת בין שני מחשבים וכך להעביר מידע בינהם ?)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. אני רואה לא מעט שאלות בנושא אז קבלו הפניה לאתר של היבואן בארץ הנותן מענה לכול התצורות כול הכבוד http://www.pikok.co.il/Tmicha.asp

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  9. שלום רב, יש לי בבית תשתית הוט, שמתי לב שבחיבור אלחוטי המהירות היא 30 מגה בערך (עם התקן USB אלחוטי של DLINK), ובחיבור קווי - מגיע ל100 מגה בקירוב. שוחחתי עם הוט בנושא, ואמרו שצריך לקנות התקן שתומך ב802.11AC, אז קניתי בKSP התקן אלחוטי - EDIMAX AC-1200. המהירות אכן השתפרה - מגיע ל55 מגה בערך. כששוחחתי עם הנציג בKSP, נאמר שזה לא מספיק וצריך לחבר את ההוטבוקס לראוטר שיכול לעזור ולשפר את הקליטה האלחוטית - האם למישהו פה יש ניסיון בנושא ויכול לעזור? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שלום סיימתי את ההתחייבות הן בבזק בינלאומי והן בבזק ואיני מעוניין לעזוב,האם תוכלו לאמר לי מה המחיר שאוכל לקבל כיום עבור חבילת 5M מכל אחת מהן. תודה,ערן

11. Started by eymoshe,

הי, אני בשלבי התקנת מצלמות IP בבית ואני מעוניין לצפות בהן מהאינטרנט. אני בתשתית בזק + בזק בין לאומי, משתמש במודם VDSL של בזק מחברת Broadcom המבצע את החיוג. אליו מחובר ראוטר של אדימקס מדגם BR-6475ND. הוא מקבל כתובת IP מהמודם והוא מחלק כתובות לרכיבים בבית. בקונפיגרוציה זו אני לא יכול לבצע port forward כי אופציה זו אינה קיימת במודם.. בחיבור דרך bridge, משום מה האדימקס מאבד אינטרנט לאחר זמן מסויים למרות שכל ההגדרות מראות שבכל מחובר ועובד. אני מתלבט "לשכור" מבזק את ה-dsl-7850u או לרכוש את הבסיסי יותר ה dsl-6740u או ללכת על משהו רציני כמו ה vigor2860n חשובה לי האפשרות של dual band 2.4/5 GHz ואפשרות של ניהול vlan. אני דיי נוטה לvigor, אבל האם הוא יתמוך במהירות עתידיות? הוא לא…

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  12. מבקש להגדיר חיבור בין מחשב רגיל שיהיה מחובר כל הזמן לבתב ומחשב נייד נוסף... נתב מבית D-LINK בחיבור לכבלים. הדגם שלו זה D-Link AirPlus G DIR-300 Wireless Router ואם אפשר גם הגדרות ל- D-Link AirPlus G DI-524 Wireless Router

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. טוב שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לראוטר Asus am604g 1. יש לי ראוטר Asus am604g למחשב הנייד, שמחובר דרך קו הטלפון [כמו החוט של הטלפון] ובעצם משדר למחשב הנייד. יש לי גם מחשב נייח בחדר, שיש לו מודם בנפרד מהראוטר [רשת אחרת, ספקית אחרת..], השאלה היא האם אפשר על המחשב הנייח שיהיה גם מודם [חברה וספקית אחרת..] וגם אם נגיד אני לא מחובר לאינטרנט [דרך המודם] אוכל לקבל שידור ואפשרות להתחברות דרך הראוטר שבסלון ליד הטלפון. [שמשדר גם לנייד.] ?? 2. יש לי Asus am604g עם מהירות 1.5 מגה, מחברת בזק. כמה יעלה לשדרג ל 2.5? 3. איך מצפינים את הרשת בראוטר Asus am604g כדי שאחרים באיזור לא יוכלו לנצל את רוחב הפס..? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום... יש לי מחשב אחד בבית שהוא בתוך ממ"ד והשני בחדר רגיל. אני מעוניין לחבר את המחשב שבממ"ד לראוטר אלחוטי ולחבר את המחשב השני ברשת עם כרטיס רשת אלחוטי כמובן. השאלה שלי היא האם תהיה לי קליטה טובה ככה שלא יהיו ניתוקים תכופיםאו האם תהיה קליטה בכלל דרך הבטון של הממ"ד? האם אפשר להתגבר על בעיה זו?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  15. Started by zvkel,

כבר חודש שאני מנסה לקנות את ה dlink 614 דרך האינטרנט כל חנות דופקת לי את ההזמנה איך שהו פנדה הציעו להחליף לי אותו ל714 בלי כסף לפי אתר האינטרנט של dlink ה714 לא תומך ב l2tp שזה הפרוטוקול שהכבלים משתמשים בו יש סיכוי שהוא כן יוכל להתחבר לכבלים ??? אני כבר מיואש אני זקוק בדחיפות לראוטר אלחוטי שיאפשר חיבור דרך כבלים (ברק אם זה משנה למישהו)

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  16. שלום יש לי רשת אלחוטית קווית ואלחוטית בבית בין 4 מחשבים נייחים ונייד אלחוטי. הוספתי עכשיו גם HTPC בסלון אך הכבל תקשורת שהשחלתי בקירות לא יכולים להגיע לנתב בגלל שהצינורות בקיר עמוסים באותו מקום. הכבל תקשורת מגיע עד קופסת ביניים, ששם יש כבל אחר שמגיע מחדר אחר וממשיך עד לנתב (אין עוד מקום לעוד כבל ולא מתאים לי לחצוב בקיר). חתכתי את הכבל שמגיע מהחדר ילדים ל-2 ועכשיו אני מבין שאני צריך: * hub שמנתב בין מחשב בחדר וה-HTPC אל הנתב, ולא מצאתי באינטרנט אחד קטן שיכנס לקופסת הביינים (הכי קטן שמצאתי זה סוויץ עם 4 פורטים בגודל 10*8 ס"מ). * אייך הוא יקבל מתח? (אין לי שם נקודת מתח)? האם יש על סוללות? * האם מספיק 10/100 או שיש גם 1000? היום אני עובד בבית עם 1G פנימי ו-10M חיצוני. אודה לכם…

17. Started by david_kasi,

יש לי אינטרנט 012 תשתית של הוט וראוטר של טי פי לינק. לעיתים , לא תמיד, אני מקבל מהירות הורדה איטית בטרוף !! לערך 20 קיי ומטה ..הדבר קורה לא רק בשעות עומס ,מצד שני בשעות עומס 11:21 מוריד לי עד 300 קיי . למישהו יש הסבר לדבר ? בעיית ההורדה לא קוראת רק במחשב שמחובר אלחוטית אלא גם במחשב שהראוטר מחובר אליו קווית. מה עושים ???

18. Started by yogev_23,

לרשת ביתית קטנה, כשהנתב הוא הASUS שבזק מספקים, אילו הגדרות הצפנה וסיסמה כדאי להפעיל? בקיצור, שהשכנים לא יוכלו להתחבר. תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. שלום לכולם! לאחרונה קניתי מחשב חדש, והמחשב הישן עבר לאחותי.. בגלל שיש עכשיו 2 מחשבים קניתי ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי, הלכתי לפי מדריך והכל הלך טוב ויפה! עכשיו לשאלה - כרגע במחשב הישן יש WINDOWS XP ובחדש WINDOWS 7, האם יש דרך להעביר קבצים על ידי הרשת ממחשב אחד לשני ולשלוח להדפסה דפים מהמחשב השני למרות שמותקן על כל אחד מערכת הפעלה אחרת? אם כן אשמח לאיזה תדרוך קצר כי אף פעם לא התעסקתי בנושא

20. Started by POPCORN,

יש לי מחשב ישן עם winxp ויש לי מחשב חדש i7 8ram windows 10 יש שעות שהמחשב עם windows 10 לא בשימוש ואני צריךמחשב איפה שה xp נמצא אני משתלט על המחשב דרך rdp של ווינדוס עובד בסדר אבל כשאני מנסה להפעיל סרטון ב youtube זה לא מגיע באיכות טובה (התמונה קופצת ) הגדרתי שהחיבור מעל 10mb בהגדרות של ה rdp מה עוד יכולה להיות הבעיה? או איך אני יכול להשתמש ביכולות של המחשב מרחוק כאילו הוא נמצא לידי? המחשבים מחוברים ברשת פנימית 100 MB תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Nemesis,

מי שמעוניין להפעיל את הנתב הזה בכבלים עם L2TP, מוזמן לשלוח ה"פ, ואני אעביר לו את הקושחה שעובדת אצלי.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  22. שלום, ברשותי edimax ew-7711umn, הוא אמור לעבוד ב150מגה לאחר פירמוט המחשב והתקנת הדרייבר האחרון, הכרטיס עדיין אינו פועל על תקן N, אלא מתחבר רק עד 54 מגה. מחשב אחר בבית עובד על 150, ועוד מחשב עובד על 54, לכן הבעיה היא לא בנתב. אשמח לעזרה, תודה וערב טוב!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רב עד היום היה לי ראוטר של אצטק - ds600er משהו כזה ובאמת שהוא ראוטר מצוין, בזמן הגלישה המהירות מקסימלית, וגם בהורדות באינטרנט[כולל P2P] אבל לעיתים הוא היה מתנתק לי סתם בלי סיבה-משהו כמו פעמיים בשבוע התקשרתי להתלונן במוקד ואמרו לי שלמרות שהמודם הזה שלי[הוא בבעלותי] אני יכול לבוא לבזק סטור מתי שאני רוצה ולקבל אחד חדש סביר להניח שאני אקבל חוטי[וגם בגלל שהחדר שלי פיזית נמצא מחוץ לבית, אין לי ממש אפשרות להשתמש באלחוטי, אלא אם כן יש משהו שאני לא יודע וראוטר אלחוטי יכול לשדר דרך ממ"ד ובמרחק של בערך 4.5 מטר מהמחשב השני ברשת] ככה שהאפשרויות שלי הם הראוטרים החוטיים שבזק מציעה המוקדן אמר משהו על סימנס ועוד חברה שאני לא זוכר.. מהניסיון שלכם, מה כדאי לי לבקש מהם? מה הכי מומלץ, מה…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  24. Started by Nick Delon,

שלום, אני מעוניין להעביר/להחליף כבל טלפון בין 2 נק בביתי לכבל רשת. פירוט: הראטור הביתי נמצא בסלון אבל קליטת האינטרנט אינה חזקה מספיק בחדר המרוחק. בשני החדרים יש נקודות טלפון של בזק. סליחה על השאלה הלא מקצועית, איזה פתרון אתם ממליצים. ניסינו כבר את הרפיטר של בזק אבל עושה רושם שהוא לא קולט מספיק טוב הרעיון שלי הוא לנסות לחבר אותו בקבל אמרט ישירות לראוטר בסלון דרך כבל מהקיר כדי להגדיל את טווח הכיסוי לכל הבית. תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 8.3k צפיות
  25. שלום, לאחרונה החלפתי ספק אינטרנט ומאז לא ניתן לגשת לממשק מצלמות האבטחה. חוץ מכתובת IP, לא השתנה דבר. מה יכול לגרום לזה? צריך לציין, שאני מגיע לדף הכניסה שמבקש שם וסיסמא, אך בניסיון התחברות אני מקבל הודעה שהניסיון נכשל. כמו כן, אני מתחבר בפורט 90, אך אינני רואה ב-SBOX שום עדות לכך שהיה ניסיון להיכנס בפורט הנ"ל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.