עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי כולם אני בונה מחשב ובשביל שאוכל לשלוח פקסים ביקשתי שישימו לי כרטיס פקס נאמר לי שיש שני סוגים פקס בתוכנה מול פקס בחומרה כאשר פקס בחומרה עולה כמעט פי שניים. ביררתי בחנות ולפי היצרן (לא נתנו לי דגם מדוייק) עושה רושם שמדובר על הדגמים הבאים: קידוד בתוכנה: http://www.sweex.com/producten.php?sectie=&subsectie=&item=113&artikel=145&detail=s קידוד בחומרה: http://www.sweex.com/producten.php?sectie&item=113&artikel=650&detail=oo נאמר לי שהפקס בחומרה תומך בכל סוגי הפקסים. איזה סוגים בדיוק יש, זה לא דבר דיי פשוט שסה"כ עובר דרך הטלפון ובלי סיבוכים מיותרים? האם אני צריכה את היקר יותר? מה התועלת בו עבורי? בעבר נאמר לי שכרטיס פקס(מודם) הוא כרטיס פקס ואין ט…

2. ה - router הוא Linksys WRT54G. הוספת firewall נוסף מבוסס תוכנה נותן הרגשה של קונדום בתוך קונדום, האם באמת צריך אותו ?

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by topcat115,

שווה להתחבר אליהם? 500 הורדה, 50 העלאה. איך הם בדיוק מחברים את התשתית שלהם בתוך הבית? ואיך זה עובד בדיוק? שמעתי שראוטר זה רק לWifi.

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  4. Started by Jo man,

פה זה עולם התותחים? יש שאלה מחפש לקנות ראוטר מ aliexpress נפלתי על netgear דגם חדש חדש במחיר ממש מפתה , אבל, פה בא ״אבל״ כתוב עליו amrican router, מה זה? קשור אולי לתקן מצרף את הלינק http://www.aliexpress.com/item/American-r6300v2-bi-frequency-netware-netgear-gigabit-wireless-router/1735193424.html

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yuval_routing,

שאלות חזרה למבחן CCNA פתורות נוספו לאתר http://www.routing.co.il/ciscocert. (יש לחפש "שאלות" באתר). ובכלל, עם הירידה בחשיבות הסמכת CCNA (אתם מוזמנים להתווכח על כך) מומלץ במיוחד ללמוד לבד. יובל

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. שלום חברים! אני מנסה להבין את המדדים כדי לבדוק אם מהירות האינטרנט באמת עלתה אחרי התקנת mesh deco m5. התחברתי לwifi של הראוטר ושל הmesh לסירוגין וצילמתי את התוצאות: ראוטר: בדיקת speedtest תצוגת wifi של מק ה mesh: בדיקת speedtest.net תצוגת wifi של מק משום מה נראה שהמדדים שמוצגים במערכת ההפעלה טובים יותר בmesh אבל המהירות נמוכה בחצי. מישהו יודע להסביר את זה?

7. Started by Cheif,

לפי הידיעה המצורפת, IBC - מיזם הסיבים של חברת החשמל - תכריז במהלך החודש על תחילת השיווק של החיבור שלה. המחיר לספקיות האינטרנט הוא 100 שקל (כולל מע"מ) ל-100M סימטריים. כמה יעמיסו על זה ה-ISP? - לא ברור. מה תהיה הזמינות - זו גם שאלה טובה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000930274

8. Started by R0ck,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3205051,00.html

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אז ככה קיבלתי באן מאיזה אתר ( קיבלתי באן ממש לא מאשמתי ) וכל פעם שאני נכנס לאתר הוא רושם לי שקיבלתי באן ואני לא יכול לעשות כלום .. אני דיי בטוח שזה באן אייפי, שיניתי את האייפי שלי באינטרנט אבל זה לא עזר .. אני מאמין שעל ידי שינוי האייפי של המחשב האתר יוכל לפעול שוב ואוכל לפתוח משתמש חדש .. בכל מקרה תודה רבה לעזורים !!!! [br]פורסם בתאריך: 9.11.2008 בשעה 22:21:48 חברה אני ממש צריך את העזרה שלכם

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by yosizach,

העם התוכנה SpeedGuide Programs TCP Optimizer באמת עוזרת או שעדיף להתחרק ולשאיר את הגדרות של ה windwos חבר שלי אומר מי שהוא הפעיל אותה .. המיול האט לו בצורה רצחנית וגלישה יותר מהירה אבל ההורדות נדפקו לא יודע ... מה זה עושה בכלל והעם אפשר לחזור בטוח להגדרות שהיו לי אחרי שאני מנסה

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  11. מאז ושהיה לי את האינטרנט ה"מהיר" יש לי מדי כמה שעות ניתוקים, לפעמים זה פחות ולפעמים זה יותר אך זה תמיד ממש קרוב, הפרשים מעוטים. ובקיצור, אני לא חושב שאלו נטויז'ן, שמתי לב שבכל פעם שמתנתק לי האינטרנט ואני מתחבר מחדש האינטרנט מתנתק לי לאחר זמן קצר מאוד, אבל אם אני מסנכרן מחדש את המודם יש לי יותר זמן מזה. משמע: זהו המודם שמתחמם יתרה וגורם לניתוקים. עכשיו, האם מישהו ניסה כבר לשים לו איזה משהו שיקרר אותו? כי חשבתי על זה ורציתי הצעות לHSFים שתציעו אתם. חשבתי על לשים את מגש הקרח עטוף בסמרטוט אך זה ינזל, מאוורר לא ממש יעזור כשכל החלקים הפנימיים של המודם עטופים בפלסטיק, מזגן אין לי בבית, ו.. זהו! לא היה לי מה עוד להציע לעצמי, אז עשו טובה והגיבו בהקדם האפשרי עם הצעות ופתרונות. בתוד…

• 22 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by Ariel Ozeri,

שלום. בסלקום התקינו לי נתב עם חיבור לסיבים מסוג sagemcom c517. שמעתי וקראתי שבחברה מקודדים את הגלישה למכשירים שלהם כך שלא יעזור אם תקנה נתב פרטי, זה לא יעבוד. האם באמת זה כך? האם יש דרך לעקוף את זה? לא רוצה לשלם תוספת 25 שח לחודש עבור הנתב. מה ניתן לעשות?

13. מהמחשב שלי.

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  14. אהלן, בנוגע לראוטר של אורנג'/Jungo - ה-Smartbox: 1. מה ברירת המחדל לשם המשתמש+סיסמה ע"מ להתחבר לראוטר דרך ממשק הדפדפן (192.168.1.1)? 2. מה עושים אם שיניתי אחד מהם וברוב חוכמתי שכחתי למה? תודה

• 6 תגובות
    • 56k צפיות
  15. Started by LeftRight,

אני עושה חיפוש בגוגל ומופעים תוצאות אבל כשאני לוחץ על תוצאה כלשהי נפתח לי דף חדש "לא ניתן להציג דף זה" לא משנה לאיזה תוצאה נכנסתי.. נפתח דף: go.google.co.il לפני כמה ימים הופיעה הודעת בעיה של google installer ועשה לי שלח דו"ח שגיאות האם זה קשור?

16. Started by kalda01,

עשיתי נסיון לחבר TPLINK WR941ND כנתב משני מול נתב ראשי DLINK 2560U באמצעות WDS. פעלתי לפי מדריך שהיה לו איזכור בלא מעט שרשורים בפורום הזה. עושה רושם שהחיבור נוצר, כי אני מצליח להתחבר ממחשב נייד אל ה941 וגם מצליח לעשות פינג אל הDLINK. הבעייה שאני לא מצליח להיכנס אל הממשק של הDLINK. מודיע לי שהדף לא נמצא. אם אני מחבר את שני הנתבים בכבל רשת אז אין בעייה לגשת לממשק של הDLINK. יש למישהו רעיון מה הבעייה ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ga17,

שלום ....כשאני רוצה שהאאוט לוק יבדוק לי מיילים מאתר כמו יאהו והוטמייל. אני צריך פרטים של השרתים. כיצד אני משיג פרטים אלו על מנת שהאאוט לוק יוכל לבדוק לי זאת???????

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  18. Started by RAZIEL98,

שלום יש ברשותי מחשב נייד מדגם y50-70 touch של לנובו עכשיו איך אני יכול לוודא ב100 אחוז שהכרטיס רשת שלו תומך ב1000 מגה כי אמורה להיות לי התקנה של סיבים בשבוע הבא אז אני רוצה לוודא מראש

19. היי, הקדמה - לא נחוץ להודעה,סתם שיהיה לכם ידע אני עובר לכבלים,כי בזק פשוט ממציאים לי כל מיני דרכים לעשות עוד כסף, בגלל שההורים שלי עברו מבזק ל012 בטלפון הקווי, אני צריך לשלם להם בנוסף לשירות האינטרנט גם קן שקט (25 שקל נוספים לחודש) כדי שאני יוכל להיות בתשתית שלהם, עכשיו שנגמרה ההיתחייבות,אני עוזב אותם.. עכשיו השאלה שלי היא: שבוע שעבר התקשרתי לספקית שלי בזק בינלאומי ושאלתי את אחת הנציגות האם אני צריך להגיד להם אם אני עובר תשתיות, והיא אמרה לי שאם אני עובר תשתית אני צריך לעשות התחייבות מחדש, האם זה נכון? כי עכשיו שאני חושב על זה,אני לא חושב שיש קשר.. אז לפני שעובדים עלי הייתי רוצה לשמוע את זה ממכם.. מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by Andrey22,

מאז שיש לי נתב אני לא מצליח להיות "מנחה" במשחקים כמו SC ו FEAR,יש לי גם לאגים,פתחתי פורטים בנתב וגם בפיירוול,איך לפתור זאת?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  21. שבוע טוב! הקדמה: לפני שבועיים הערך עדכנתי את הרשת בבית שלי ע"י הוספה של רפיטר לקומה העליונה בכדי להרחיב את הקליטה. בתור הרפיטר משמש הנתב הישן שני הנתבים הינם מאותו הדגם TP-LINK WR1043ND. לצערי יש לי בעיה מוזרה, באחד מהמחשבים בבית (מחשב שולחני) יש בעיה של התחברות לרשת שהתחילה מאז ששמתי סיסמא בנתב החדש (לא ברפיטר). המצב הוא כזה, כל פעם שמדליקים את המחשב מחדש אז מופיע לי X אדום עם השם של הרשת שלי, ובכדי שאני אוכל להתחבר אני צריך למחוק את החיבור האלחוטי הישן לרשת ולהגדיר חיבור מחדש. אני הגדרתי את זה גם ידני וגם בצורה הפשוטה והרגילה ועדיין הבעיה לא נפתרה. אני חייב לציין שהבעיה היא רק במחשב הזה (ווינדוס 7 אם זה קשור למרות שיש מחשב נייד נוסף עם המערכת הזו ואין שום בעיה). ברגע…

• 11 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. יש לנו רשת ביתית עם מודם אלקטל מהישנים שמתפקד גם כנתב. החיבור ללא חייגן - המודם מחובר תמידית. אבא שלי החליט שאנחנו צריכים לעבור לכבלים. מחר אמורים לבוא לכאן טכנאים שלהם. למה אני אמור לצפות?

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה לקנות מודם רגיל לתשתית VDSL של בזק ( NGN ) אבל מחו''ל בעבר היה לי את המודם משולבים של בזק אבל הציוד הזה אינו עומד בעומסי רשת כגון הורדת טורנטים וכדומה אחרי שהיה לי את ה VVG 2000 שתקע לי את הכרטיס VDSL בארון של בזק ורק טכנאי פתר את הבעיה ונתקעתי 4 ימים ללא אינטרנט והדלינק ה 6740U נוטה לאפס את עצמו ללא סיבה וגם נתקע לסירוגין ועדכוני גרסה לא פותרים לכן חזרתי ל 10 מגה אם מודם 2500U של דלינק ועובד יופי אבל 10 מגה לא מספיקים לי לכן עשיתי קצת חיפוש ברשת וראיתי בכמה פורומים שיש אנשים שרכשו מודם רגיל שתומך עד 100 מגה סימטרי ( לפי הצהרת יצרן ) ואותם אנשים מדווחים שביצועים הרבה יותר טובים למהירויות של 30 מגה ומעלה ברשת NGN אבל לא הצלחתי למצוא את הד…

• 4 תגובות
    • 5.7k צפיות
  24. מה הסיבה ??? ???

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  25. כאשר אני מדליק את הראוטר והמודם אני גולש במהירות מהירה מאוד כעבור זמן מסויים הכל נהיה מאוד איטי ואפילו לפעמים קורס מה הפיתרון?? מודם: motorola 4100sb ראוטר: linksys BEFSR41 אנא עיזרו לי ???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.