רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אוקי קניתי את הראוטר 3COM Wireless 11g Cable/DSL Route הגדרתי בו רשת והרשת מתפקדת בסדר גמור... אני מחובר לאינטרנט בכבלים אבל לא מצליח להתחבר לאינטרנט... האנשים ב012 בלבלו לי בשכל משהו שהראוטר הזה הם לא מבינים בו או משהו כזה אמרו לי לעבור לסטאטיק IP...עשיתי את זה ושום דבר...גם פה לא הצלחתי להתחבר ולא בטחי... מישהו יכול לעזור לי באיך להגדיר את הראוטר הניג'ס הזה? אני מחובר ל012 בכבלים
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
היי יש לי חבילת אינטרנט 8 מגה ואני מוריד הרבה דברים, ורציתי לדעת אם אני יביא ראוטר אלחוטי יש אפשרות שאני מגדיר לו שיתן מ ה 8 מגה רק 2 מגה באלחוטי ?! וכל מי שיתחבר לראווטר יגלוש או יוריד כאילו האינטרנט הוא 2 מגה , ואני בנייח כל הזמן מוריד על 6 מגה ( ואם לא יהיה מישהו מחובר יוריד רגיל על 8 )
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לדעת עם אני יחליף מודם יהיו לי פינגים יותר טובים במשחקים ... פעם אחד לחבר שלי החלפתי מודם והיה שיפור דיי רציני .. אבל אצלו זה היה כבלים ולי יש ADSL המודם שיש לי הוא של alcatel כן כן המודם שכולם מחפשים ומתלהבים ממנו , אני ממש לא מרוצה ממנו ולדעתי בגללו יש לי בעיות גלישה... עם זה יעזור לי עם אני יחליף מודם?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי הוא מחשב לקוח והמחשב הראשי הוא זה שמחבור קבוע לאינטרנט אז כול הזמן יש לי בעיות אם אבא שלי שמפריעה לי להיות באינטרנט וכול הזמן מכבה לי את האינטרנט כשאני מעצבן אותו. אז נראה לי מצאתי פיתרון ליבעיה ליקנות HUB רכזת. רציתי לדעת אם אני קונה רכזת אז המחשב שלי יוכל לגלוש באינטרנט חופשי גם אם המחשב הראשי בעל החיבור הקבוע מכובה. ואיזה כבל צריך לחבר לרכזת כבל מצולב יתאים?? ואיך לחבר את הרכזת למחשבים?????????
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
shalom, yesh lee internet al - huti , ve ani lo yode-a et ha - password, ani roze lehithaber im ha IPHONE ve ze doresh PASSWORD, each ani megale et ha password sheli? toda ani hayav ezra, ani taqua be FRANCE!!!
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
י שלי מודם סמסונג AHT-E300 והוא משמש כראוטר גם הוא מתחבר לנתב (SWICH) ופתחתי פורטים והאימיול עשה לי HIGH ID עכשיו עבר יום אחד והכל שוב חזר ל LOW ID ... מישהו יכול להסביר לי למה? גם שמתי אותם ברשימה של הפיירוול וזה לא עוזר... :\
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם! בכל שבוע מתפרסם בעיתון "ידיעות אחרונות" במוסף כלכלה מרכז שבועי והשבוע יש במרכז נתב אלחוטי של חברת SWEEX. http://www.sweex.co.il/data/Wireless/WirelessView.asp?mCatID=1429&mCatPID=1401&tpMID=706 http://www.sweex.co.il/data/categdoc1450/categdoc1450.asp?mCatID=1450 אני רוצה לקנות אותו רק קודם אני רוצה לקבל המלצות עליו אם שווה לקנות אותו??? אנשים תעזרו לי בבקשה.....
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
זה לא היה ככה בעבר (נניח לפני כמה חודשים). אני עם בזב"ל. היו לי בעיות איטיות בזמן האחרון אז בדקתי עם SpeedtTest מה הולך ומעבר למהירות עצמה (שדווקא בסדר), ראיתי שהוא רושם לי ספק ממש לא נכון - AT&T Services. מישהו מכיר את זה? יכול להיות שזה גורם לבעיות כאלה ואחרות? דברים פשוטים כמו סטרימינג, אפילו של שרותי מוסיקה פשוטים, עובדים הרבה פחות טוב בשבועות האחרונים. אני מודע לזה שחופש גדול תמיד מעמיס על הספקיות אבל אולי בכל זאת יש משהו דפוק, לא יודע...
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לראוטר לסיבים אופטיים, שיש לו גם WiFi6. עדיף כמובן ראוטר שיש בו כניסת סיב ישירה תודה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אנחנו משתמשים בבית בראוטר kasda. עד היום הכל עבד טוב מאוד אולם מאתמול, לאחר שעדכנו את אחד המחשבים הניידים לווינדוס 10 החלה לצוץ בעיה. המחשב שהותקן בו ווינדוס 10 מתחבר לראוטר דרך ה-WIFI והוא מחובר לאינטרנט, אבל אחרי בערך 3-4 דק' הוא מתנתק מהאינטרנט (כאשר הוא עדיין מראה שהוא מחובר לראוטר), אבל לא רק שהחיבור לאינטרנט מתנתק במחשב זה, אלא במחשב הנוסף שמחובר לראוטר (עליו הותקן מתאם הרשת, אם זה משנה). כל עצה או רעיון יתקבלו. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על חיבור 5Mb, להבנתי קומבו צריך לעלות בסביבות 115-120 על ספק + תשתית. (70-80 שקל על תשתית + 40-50 שקל על ספק) הייתי רוצה לדעת אם אתם מכירים דילים טובים, ואם יש המלצות על ספק מסויים שכדאי ללכת עליו - או לא ללכת עליו? יש דרך מיוחדת "לסחוט" מחירים טובים יותר?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
היי, ברשותי ראוטר משולב מודם של TP-Link מדגם W9980. לפני מספר ימים קיבלתי ראוטר נוסף מאותו הדגם בדיוק. אני יכול להשתמש בראטור השני בשביל לשפר את הקליטה בדירה? בצד השני של הדירה איפה שהקליטה בעייתית יש נקודת בזק.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות BLUETOOTH DONGLE למחשב ולא מכיר בכלל את התחום. האם מישו מכיר איזה FAQ טוב לנושא? מה צריך לחפש? נתקלתי במושגים של CLASS 1/2 וטווחים שונים, ואשמח למצוא עוד הסברים. האם יש המלצות על פירמות ספציפות, או אזהרות מפני פירמות אחרות? שמתי לב שחלק מהטלפונים והמחשבי כף היד לא יכולים להפעיל לתקשר עם יותר מהתקן אחד בו זמנית, למשל מחשב כף-יד עם אוזניה ו-GPS ששניהם BT, או טלפון שלא יכול להיות מחובר גם למחשב וגם לאוזניה דרך BT בו זמנית. האם זו הגבלה של התקן, או רק של מכשירים מסוימים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
מדובר על מצלמה CAS-230w\eeu איך אני מגדיר אותה איך מכמסים למצלמה מה ה IPשלה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
מה המצב? יש לי שאלה, יש לי ראוטר ולפני שהיה לי ראוטר הורדתי על 150 170 ועכשיו אני מוריד על 30 (מהסבבה דיסי) (אגב, המחשב הזה זה המחשב שאליו הראוטר מחובר..) אין איזו דרך להחזיר או לשפר את מהירות ההורדה למה שהיא הייתה? כי זה ממממממממש חרא
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מחפש ראוטר שיתן לי את התכונות הבאות במידה ויש כזה: 1. מהירות של לפחות 1G. וטווח טוב 2. מאובטח ברמות גבוהות 3. כניסת usb אחת או שתיים, (אם יש USB3 בכלל יופי) לחיבור מדפסות, כוננים קשיחים. 4. שיכלול רשת נוספת לאורחים. 5. תהיה אפשרות לטלפוניה (SIP) 6. ממשק סביר 7. המחיר לא בעיה. אם יש משהוא אפילו דומה, אשמח לדעת. בתודה יהודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
הי אני מתקין ראוטר בלקין במהלך תהליך ההקתנה מתבצעת בדיקה ע"י ה- CD והיא לא מסתיימת........ עזרה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך דגם של נתב אלחוטי טוב שיעבוד גם במחשב שנמצא בממ"ד בלי ניתוקים כל 2-3 דקות . תודה רבה !!!!
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
-
אני משתמש ב VISTA ויש לי נתב לשני מחשבים תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת כמה יעיל פתרון של מגדיל טווח wifi לבית. הראוטר שלנו ממוקם בחדר במרכז הבית (דירה של כ-110 מ"ר), לא בממ"ד ובמקום גלוי בחדר ומשום מה הקליטה ביתר החדרים בבית היא אפסית עד לכדי לא קיימת. 1. האם הצבת מגדיל טווח בחדרים האחרים יכולה לפתור את זה? 2. אם כן, מה טווח המחירים של מוצר שיכול לספק מענה לזה? כי ראיתי מוצרים יקרים יחסית (מעל 1,000 ש"ח). 3. האם עדיף להצטייד עצמאית או לבקש מחברת האינטרנט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
- 1 follower
-
-
היי ברשותי 4 HOT Box ואני מעוניין לחבר לו ראוטר חיצוני איך אני עושה זאת ואיך מגדירים ובנוסף ל 4 HOT Box מחובר גם Moca תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת ושהיה כמה שיותר זול לפי מה שהבנתי מחבר שלי אפשר לקנות כבל רשת ולחבר את הכרטיס רשת שלהם אם דבר כזה אפשרי וגם אם יש אפשרות לשלוט על כמה רוחב פס כל אחד יקבל ועוד שאלה בהנחה שאני קונה נתב רגיל לא אלחוטי אם מספיק שיש לי כרטיס רשת אחד במחשב שהוא השרת אני לא יכול לפתוח ולשים בו כרטיס רשת כי זה יבטל תאחריות איך הנתב הקוי מתחבר ישירות למודם ומשם לכרטיס רשת הלוח אם שלי במחשב השרת הוא DFI NF4 U INF ובלקוח ABIT NF2 הרגיל ואם שווה לעשות את אחד ממבצעים כרגע מפרוסמים אל רשת אלחוטית תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היי לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לראוטר קווי בבית. הבעיה היא שלעיתים קרובות המחשב פשוט מתכבה בעצמו. האם זה קשור לחיבור הרשת הקווי ואם כן מה אפשר לעשות?? תודה...
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
החלפתי את המודם USB שלא היה כמעט נתמך בשום מקום,במודם מובסס רשת (חיבור RJ45),שהוא RTA1320a (שבעצם קיבלתי מחנות בזקסטור) עכשיו תהיתי,למודם USB הייתי צריך דריברים,ולמודם הזה,חוץ מהגדרות ,שום דבר אחר... אז איך בדיוק המחשב מזהה אותו??? (הוא עובד מעולה ד"א)
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-