עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by B.D.B,

[ltr]I upgraded my Alcatel SpeedTouch home into a pro and now I'm lucky if BitTorrent hits 10kb/s. it's not that I doesn't download at all, it does but very slowly around 3kb/s usually. I could be just bad sources, but it's not likely, since I've tried many different torrents. and besides that I've noticed another thing, when BT is running on this computer, even if it only downloads a total of 10bk/s, the other computer can't even surf normally, though this one can. general info: 1.5Mbps connection Alcatel SpeedTouch "Pro" Edimax 10/100 8 Port Switch XP SP2 with connection limit set to 1000 SP2 Firewall Azureus BT client[/ltr]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי אני מנס להבין מהicq רוצה ממני שאני שאני אגדיר אבל אני לא מבין כלום.... בתמונה(למטה) הוא מבקש כל מיני מידע מסויים...מאיפה אני יכול להשיג מידע זה? ומה אני יכול לעשות כדי לקבל קבצים דרך הicq?(בכל הגירסאות זה לא עובד...) תודה מראש install [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  3. שלום לכולם, היום אני גולש דרך נטויז'ן במהירות של 750 בקווי טלפון (רשמתי נכון לא?) וכשאני משחק בקווייק 3 באינטרנט אני מקבל פינגים של 105-116 בממוצע, אם אני יעבור ל1.5 מגה בכמה נמוך יותר יהיה הפינג שלי? תרשמו לי כמו שאני רשמתי בבקשה, ולא "בעשרים אחוז" אם אפשר... תודה

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by rino,

רשימת חומרה ותוכנה: PC - WIN XP PRO SP2 כרטיס WIFI בחיבור USB תוצרת LG דגם LW2100U מחשב נישא - WIN XP HOME SP1 כרטיס רשת פנימי BRODCOM הבעיה - לא מצליח להקים רשת אלחוטית בין ההPC למחשב הנישא בשום דרך ואופן. אחד לא רואה את השני ובדרך כלל הסמן הקטן של התקשורת מסומן בX בשני המחשבים. אילו פעולות יש לבצע בכל מחשב כדי ליצור רשת בינייהם כולל שיתוף אינטרנט ומדפסת המחוברים לPC?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, קניתי בדיוק נתב אלחוטי D-Link AirPlus DI-614. http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3178604&g_kind=0 כתוב שיש לנתב firewall מובנה. האם אני עדיין אצטרך להתקין firewall במחשב (zonealarm, norton internet security וכו')?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  6. משום מה המחשבים הקטנים בשורת המשימות דולקים ללא הפסקה וכן כאשר אני מתבונן בתיבת הדו שיח של הבתים שהתקבלו ונשלחו, הם רצים כאילו האימול או משהו פועל.. כמו כן סגרתי את כל התוכניות האפשריות ושום דבר לא עוזר... 1)יש מצב שזה וירוס? 2)יש תוכנה שמפרטת את כל הפעולות שעוברות דרך הקו הפעיל (המחובר)?? בתודה מראש, ובתקווה לעזרה! עדכון: ניסיתי להשתמש בפיירוול "זון-אלרם" אבל הוא עושה בעיות.. או שהוא מנתק את האינטרנט או שהוא לא נותן לשום דבר לנוע. כלומר גם כאשר אני מחובר אי אפשר להשתמש בכלום.. (אם תוכלו לצרף בנוסף איזה הסבר כיצד לגדיר אותו היטב לחיבור כבלים (חייגן) 740 KB )

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by oriel,

שלום לכולם רציתי שתבהירו לי כמה מהמושגים הבאים שאני ירשום לכם.... 1.מה זה ראוטר? 2.מה זה לאגים.?ומה הכוונה שמקבלים הרבה פינגים?....כמו פה... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=97969.0 תודה מראששש

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by OmerS,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו פה התחבר פעם לאינטרנט עם SmoothWall ויודע איך להגדיר את המערכת לעבוד עם Alcatel SpeedTouch Home?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  9. Started by shuy,

נגיד ואני רוצה לבצע את מה שבכותרת, באיזה סוג כבילה אני אצטרך להשתמש, כלומר כבל מוצלב זה ברור, אבל שמעתי שצריך כבל בעל 8 גידים, נכון?(ברשת רגילה, 10/100 יש רק 4 גידים מחוברים). (בהנחה שיש לי 2 כ.רשת בעלי יכולת לעבוד במהירות הזו). תודה!

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  10. אני משתמש בWINXP SP1 וZONEALARMPRO4 כבר יותר משנה, בשלושה ימים האחרונים האיי סי קיו מתנתק לי כל רבע שעה בערך, השרת של EDONKEY מתנתק גם הוא אבל מתחבר כי יש AUTO RECONNECT אבל הMSN MESSEMGER נשאר מחובר. מה עליי לעשות?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by tembo,

שלום, אני מחפש תוכנה או דרך לראות כמנהל רשת , אילו משתמשים מחוברים לדומיין מסויים לדוגמא ב SERVER 2003 (התחנות עם XP PRO). אני רק צריך מידע ברגע נתון מי מחובר לרשת כלומר מה שמות המשתמשים שלהם ולא בהכרח אם הם פתחו קבצים מסויימים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. האם ישנה דרך למנוע מ-Babylon לגשת לאינטרנט ללא התקנת תוכנות? אם כן, מהי הדרך? (אני חשבתי בכיוון של קובץ ה-host). תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  13. שלום לכולם וחג שמח, יש לי כתובת אימייל פעילה שאני משתמש בה באופן יומיומי ב-"וואלה!", ואני מעוניין לשלוח מיילים דרך התוכנה OUTLOOK EXPRESS, ותמיד שאני מנסה להגדיר את ההגדרות שאני יוכל לשלוח מיילים דרך התוכנה הזאת אני לא מצליח. מישהו יכול להסביר לי איך אני מגדיר את התוכנה לדוא יוצא ודואר נכנס משהו עם POP3 ו-HTTP אלה דברים שאני ממש לא מבין מה צריך לעשות איתם ומה לרשום בנתונים אז אם אתם יכולים לעזור לי בזה אני מאוד אשמח, תודה רבה, מר דודי הסטלן

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  14. שמעתי שיש דרך להעלות (עם תשלום לספק) את הUPLOAD יש לי 1.5MBIT של אינטרנט זהב, לאן אני אמור להתקשר בשביל זה? (למשל עכשיו אני מעלה ב14KB/s ואני רוצה להעלות ב50KB/s) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  15. Started by shiran69,

שלום לכולם!!! לפני כמה ימים הרכיבו אצלנו ראוטר בבית (חיבור בין שתי המחשבים) ומאז האימיול שלי לא עובד פשוט לא עובד הוא כאילו לא נותן לו להוריד קבצים יש על החמור של האימיול סרט כזה על הענינים ואני לא יועדת מה לעשות אני ניסתי הכל (אני חושבת) גם התקשרתי לנטויז'ן כדי שיסבירו לי מה קרה והם אומרים לי שהם הרכיבו את הראוטר אבל הם לא יכולים לעשות כלום נגד זה אז הוא שלח לי מדריך איך לשנות את ההגדרות בראוטר ועשיתי גם את זה וזה עדיין לא עובד מה לעשות!!!!!!!!!!!! בבקשה תעזרו לי!!!!!! שירן(בת)

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  16. ניסתי לחבר את המודם לראוטר וראוטר למחשב וזה לא הולך.. הנה יותר מפורט: ברשותי: ראוטר של Cisco דגם Soho 91. מודם Samsung ATH-300IL. 2 כבלים ישרים. מחשב. אני מחבר את המודם לראוטר בכבל ישר ואת הראוטר למחשב בכבל ישר אבל המחשב לא מקבל את הכתובת של הראוטר.. ואין לי גישה אליו.. הוא מקבל כתובת 169.254.65.127, ואומר לי The Connection Has Limited Or No Connectivity. ואני בטוח חיברתי את המודם והראוטר כי כתוב לי על הראוטר (הנורות דולקות במקומות הנכונים). הראוטר תומך במודם הזה ב-100% כי הוא כבר חובר במשרד למודם הזה.. וכעת לקחתי אותו הביתה. חשוב לציין יש לי Windows XP Pro Sp2 יש למישהו רעיון למה זה לא עובד? תודה רבה!

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום לכולם. אני משתמש במודם USB דגם ALE 150 שכחתי את השם של החברה אבל אני בטוח שתדעו על מה אני מדבר... ואני זוכר שאמרו לי בבזק סטור שהוא עד מהירות של 750, למקרה שאני ירצה לעשות אינטרנט מהיר יותר. עכשיו, התחברתי היום לברק ושם אמרו לי שהמודם הזה הוא בכלל עד מהירות של 2 או 2.5 מגה, אז מי ניראה לכם צודק?

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  18. שלום כולם יש לי כבלים 750 של ברק עם מודם של טרויון וראוטר של אדימקס 6104k עכשיו הראוטר מחובר למודם בעזרת כבל רשת ישיר וומהראוטאר יש 2 כבלים ישרים אחד למחשב של אחי ואחד למחשב שלי עד היום שיחקנו כול פעם קונטאר סטרייק ברשת עם וונטרילו ומירק פתוחים והכול סבבה פינגים מצוינים גם כאשר כול אחד משחק לבד בסרבר אחר או ששנינו באותו סרבר עכשיו היום לא יודע למה אני ואחי נכנסים לאותר שרת התחילו לנו לאגים קטלניים 4000 פינג כול אחד וגם בוונטרילו אני לא יודע מה קרה ניסתי לאפסה תראוטר לנתק את הראוטר והמודם והמגבר ולחבר שוב ושוב זה קורה לא משנה מה העיקר שהוא משחק בשרת אחר ואני משחק באותו שרת או שרת אחר נהיהם לאגים קטלנים מה ניתן לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by kouliben,

שלום. איך אני יכול לדעת מה כתובת ה-URL של הסרטים כאן? http://academic.haifa.ac.il/Programs/Programs.asp?ProgramID=190 לחיצה על מאפיינים בנגן לא מראה כתובת, מהם הדרכים לגלות URL בכוח? תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by nondos,

ברשותי מודם ADSL של אלקטל ונתב אלחוטי מסוג Trendnet TEW-231BRP הגדרתי את הראוטר להתחבר אוטמטית לאינטרנט ולמעשה הראוטר כל הזמן מחובר לאינטרנט החיבור עובד טוב אבל לפעמיים האינטרנט נופל לי ומתנתק ואז הראוטר לא מצליח להתחבר שוב עד שאני מכבה את מודם ה ADSL למשך כ 5 דקות ומדליק שוב ב Log של הראוטר מופיע הדבר הבא 1970/01/01 00:29:27 : pptp: closed called from tunnel_ip=0,tunnel_server_ip0 1970/01/01 00:29:27 : pptp: Call close done 1970/01/01 00:29:27 : (pptp: Call closed (NTFY) (call id 0 1970/01/01 00:29:27 : pptp:GRE: user shutdown 1970/01/01 00:29:27 : pptp: Closing PPTP connection למישהו יש מושג למה???

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  21. Started by barak19876,

התקנתי רשת ואני יכול עכשיו בשני המחשבים להכנס לאינטרנט אבל אני לא יודע איך לעשות שאני אוכל לשטף את כל הכוננים ואת כל הדברים בין המחשבים וגם אני רוצה לעשות שהמחשב הראשי ישלוט על המחשב המישני בכל דבר ושמעתי שיש איזו שהיא תוכנה שמאפשרת לעשות את זה כמו להשטל על העכבר ולראות בדיוק כל דבר שהמחשב השני עושה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. לא ידעתי אם לשים את זה פה או לא... אבל זה נראה לי מתאים כי בסה"כ מרכזיה טלפונית זה גם סוג של רשת... אז אני בטוח שיש פה אנשים שיכולים להסביר. אם טעיתי... אז תקנו את מיקום הת'ראד הזה. בכל מקרה, איך מרכזיה טלפונית עובדת? כי אף פעם לא הבנתי... כמה קווים צריך לפי שלוחות? נגיד אני רוצה שתהייה אפשרות ל 5 שלוחות, ששתיים יוכלו לדבר בבת אחת החוצה (כלומר להתקשר) ועוד 2-3 יוכלו לקבל טלפון במקביל... כמה קווים צריך ואיזו מרכזיה תתאים? בקיצור... הסבר מקיף... אם אפשר. תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם קורה לי משהו מוזר. אחרי שאני משאיר את המחשב דולק והאימיול מוריד דברים, אני חוזר סוגר את האימיול, מנסה להכנס למשחק כלשהו, והפתעה! הפינגים עלו לסביבות ה400-500. זה קורה רק אחרי שהאימיול עובד. למישהו יש רעיון איך לתקן את זה או למנוע? תודה לעונים

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אם אני עובד לפי המדריך הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=62728;start=msg416340#msg416340 האם במחשב שיש לו 98 נוכל לגלוש מתוכו באינטרנט אך המודם מחובר דרך המחשב בעל XP? בתודה מרא לעוזרים

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  25. XP PRO SP2 לאחר פירמוט... כן עשיתי קצת Tweaking, אבל לא משהו יוצא דופן... ממש שום דבר חריג, התקנה חלקה, מחשב תקין, חומרה עובדת מצוין, אין וירוסים ואין שום דבר בעייתי, כל הדרייברים החדשים ביותר הותקנו והמחשב רץ מצוין. אבל, הICS SERVICE שהוא חיוני לשיתוף רשת אינטרנט ביתית לא רוצה להתחיל ואין לי מושג למה, הוא על AUTO ובמצב Stopped כרגיל (שזה לא בסדר), וגם כשאני מנסה להריץ אותו אני מקבל ERROR. בתפריט ההגדרות של חיבור האינטרנט איפה שאפשר להפעיל את הF\W ואת הרשת אומרים לי שהWMI אולי נדפק וSYSTEM RESTORE יכול לעזור, כמובן שזה לא עוזר. תמונה מצורפת עם כל הבעיות והERRORS. ד"א, חיבור האינטרנט פה הוא עם ADSL USB וכרטיס רשת מלוח האם, במחשב השני יש Win2000 Pro אבל זה לא ממש משנה כי הב…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.