עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני משחק במשחק רשת battleforge, המחשב שלי מחשב חזק ומריץ את המשחק בלי בעיה, מדיי פעם יש לי תקיעות במשחק ולאגים, ולפעמים אף אני מעבד תקשורת עם המשחק [your client lost connection to the server] ואני נאלץ שוב ושוב להכנס למשחק. אמרו לי שהפתרון לבעיה יכול להיות אם אני אהפוך את האייפי שלי מדינאמי לקבוע, האם לדעתם זה יפתור את הבעיה? במידה וכן, אתם יכולים להסביר כיצד אני יכול לעשות את זה? יש לי ראוטר edimax, ניסיתי גם דרך האתר של ההגדרת ראוטר וגם דרך החיבורי רשת למצוא דרך לעשות את האייפי לקבוע אבל לפתע האינטרנט הפסיק לפעול אז החזרתי את האייפי לדינאמי. במשחק רשת הזה, יש 2 שרתים עיקריים[עולמי וגרמני], ואני נכנס לשרת העולמי שיש לו פורט 7399, יכול להיות שאני צריך לפתוח את הפור…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  2. שלום, אני מתלבט בין זוגות הבאים: D-Link AirPlus G DI-524 Wireless Router מחיר 219 ש''ח D-Link AirPlus G DWL-G122 Wireless מחיר 115 ש''ח או Edimax Wireless Router BR-6204Wg מחיר 249 ש''ח Edimax 802.11g 54Mbps Wireless LAN PC Card EW-7108PCg מחיר 116 ש''ח השימושים הם רגיל גלישה וקצת הורדות, חשוב לי רק שיהיה יציב עד כמה שאפשר והמרחק שאני אשתמש בהם הוא כ-10-12 מטר. תודה מראש!

3. Started by E-R-P,

אהלן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לבית, הראוטר צריך לתפוס 3 קומות באיכות טובה. על מנת ליצור רשת ביתית, שאוכל לשחק ולהעביר קבצים בין השאר. צריך להתאים ל ADSL וכבלים, כולל חיבורים לחוטי. אין לי מושג בראוטרים מבחינת חברות, איכות, וכו.... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי עלל ראוטר שעונה על הקריטריונים שהצבתי. הסכום עומד עד 300 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  4. Started by amisha,

היי לכולם !! ואני שמח לחזור אחרי שנים שלא הייתי ( כי עברתי ל 4 גלגלים) אני מחובר לנטויזין בחבילה של 3MB דרך הכבלים . ואני פשוט לא מצליח להוריד כלום מתוכנות כמו DC , החמור וכו' . יש בעיה ספציפית עם הספקית הזו ? או עם הכבלים ? תאירו את עייניי . שאו ברכה !!!!!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  5. שלום יש לי כ 10 מצלמות דיגיטליות קטנות ללא יכולת להעביר וידאו ואודיו לוייפיי. האם יש שיטה לחבר אותן למרכזת או לחבר התקן אם קיים, לכל מצלמה בנפרד? תודה אורנה

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  6. איזה מודם רשת לבקש מבזק על מנת לשדרגו לנתב? כמה מחשבים ניתן לחבר לנתב המומלץ? האם הנתב הוא בעל FIREWALL מובנה?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  7. Started by Kukishin,

תודה לעוזרים

8. Started by Amit Marx,

היי אני גר בבית עם שתי קומות. לצערי יש לנו רק תשתית של הוט. בקומה למעלה מותקן HOT Fiberbox ובקומה למטה מותקן לי HOTBox הכי ישן הכי פשוט יודע לתת עד 200mb הורדה וכמובן לא תומך בתדר 5Ghz. רק אחרי שהגיע אלי טכנאי הבנתי שהמנוולים לא יחברו לי עוד ראוטר שיודע לתמוך בתדר 5Ghz, נותנים רק אחד כזה למנוי. יש אפשרות לחבר access point פרטי שקניתי מכספי על גבי התשתית הקיימת של הוט במקום הHotbox המסריח? צריך ממיר מוקה? במה הדבר כרוך? הלכתי קצת לאיבוד.

9. שלום חברה, ברשותי מודם מדגם Thomson 425, שאלתי היא, האם יש מודמים מחברת HOT שמומלצים יותר? טובים יותר? יציבים יותר? הינה לינק לאתר שלהם: http://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/internet/ אשמח לייעוץ בנושא, מכיוון שברצוני לשדרג בעתיד הקרוב לכיוון ה 30 מגה. כמו כן אשמח לדעת איזה מודגם מומלץ לתמיכה ב DOSICS 3 והאם המודם הנוכחי תומך? תודה על הייעוץ.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, ברשותי ראוטר שקיבלתי מבזק מדגם D-Link 2650U שמחובר לקו ADSL ומספק כרגע אינטרנט לבית באלחוט בנוסף יש לי ראוטר אלחוטי ישן מדגם TRENDnet TWE-231BRP אני רוצה להפוך את הראוטר הישן ל Access Point ולשפר את הקליטה בבית באיזור מסויים האם הדבר בכלל אפשרי עם הראוטר הנ"ל ואם כן כיצד מבצעים זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by pain_killer12,

שלום, אני צריך כרטיס רשת שיתחבר לנק' בקיר ויקבל אות ממדפת hp4100 ותוציא את ההוראות שנותנים לה ממחשבים ברשת.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. חברת Amped Wireless מנצלת את התקינה האמריקאית הנדיבה, המאפשרת לשווק מוצרי WiFi בעלי הספק גבוה, ומתמחה בפיתוח מוצרי תקשורת אלחוטית בעלי טווח פעולה רחב. במהלך 6 השנים שעברו מאז הוקמה החברה היא הציגה נתבים, נקודות גישה וכרטיסי רשת בעלי הספק שידור גבוה וגם ב-CES 2015 היא לא טמנה ידה בצלחת. במסגרת התערוכה היא הציגה 2 נתבים חדשים ו-5 נקודות גישה חדשות ועל כולם ניתן לקרוא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5507

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, בעקבות המחירים המאוד נוחים כרגע בHOT, אני שוקל לעבור. כרגע אני עובד על אלקטל 510 שהוסב לנתב, והוא בעצם מטפל בהתקשרות לאינטרנט(במקרה של ניתוק, כי הוא כל הזמן דלוק) וכו. עכשיו, אם אני עובר, יש מצב להמשיך לעבוד מאחורי הנתב שלי, ובעצם לגרום לו "לחייג" למודם של הכבלים? כלומר קונפיגורציה כזו : מחשבים--->אלקטל 510---> מודם כבלים? האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  14. שאני בא ללחוץ אוקי זה עושה לי בעיה cannot enble shaed access eror 1003:cannot complete this function איך מסדרים את זה תודה לעוזרים

15. Started by sagi5,

יש לי ראוטר של 3com כשאני מנסה לשחק בONLINE דרך direct IP החיבור לא מצליח... כנראה שזה נובע מכך שהפורטים סגורים. איך אני פותח אותם?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  16. יש לי רשת בייתית של 3 מחשבים ולי כבר נימאס ואני רוצה העזוב את ה2 המחשבים האחרים ולעשות אינטרנט רגיל כבר נימאס לי שאני לא מצליח לפתוח פורטים על איזה אתם ממליצים? ברק בזק נטוויז'ן 012 זהב נ.ב עכשיו יש לי בזק

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by geigera,

שלום המחשב הנייח שלי עם xp והנייד עם win 7. ניסיתי ליצור רשת ולא הצלחתי. עדיין לא השקעתי הרבה מאמץ בזה לנסות לקרוא ברשת ולמצוא מה לא בסדר, אבל שמעתי שיש בעיה קשה של רשת בין שתי מערכות ההפעלה הללו. האם זה נכון? האם אפשר להתגבר על זה? תודה ארי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. יש לכם בחירה של כמה אפשרויות, תבחרו ב Bittorrent ותפרסמו תוצאות. הבדיקה עורכת כבערך 400 שניות, אל תעשו שום דבר בזמן הזה שתהיה בדיקה תקינה. http://broadband.mpi-sws.org/transparency/bttest.php

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. החלטתי לחבר את הנייד שלי עם השולחני. מכיוון שהנייד יעבוד בקצהו השני של הבית(ואין לי כוח להשחיל חוטים בכל מיני חורים בבית), נראה כי הפיתרון הוא רשת ביתית אלחוטית. מכיוון שאינני מתמצא בכלל ברשתות ובאלחוטיות בפרט, מבקש אני מכם המלצות על מערכת שכזו. אין צורך שתהיה מתוחכמת ומרובת פיצ'רים לא שימושיים. הרשת תשמש לשיתוף אינטרנט בלבד. השולחני מחובר לאינטרנט בעזרתו הנדיבה של הנתב alcatel speed touch home המחובר דרך כרטיס רשת פשוט. אין לי מושג אם תצטרכו עוד פרטים, אז אם כן רק תאמרו ואספקם מייד. תודה רבה לעוזרים, יוני.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. Started by nnfyrbsnss,

כמו שאמרתי בדיון הקודם שלי פה, הPS3 שלי מחובר ישירות למודם עם MPLS, הספקית היא בב"ל והספקית תשתית היא הוט. (5Mb/512Kb) בימים האחרונים כשהורדתי דמואים ודברים אחרים מהPSN STORE כל הורדה היתה ממש איטית, כ11-10 שניות לMB אחד (אין אפשרות לראות את קצב ההתקדמות בKBים), ומשחק מסוים ברשת (LBP) איטי בצורה מחרידה, לאגים מכל עבר, לעומת זאת היום בבוקר כשבדקתי את העניין, הכל היה בסדר, הורדתי כ5MB תוך קצת פחות מ8 שניות, משחקי אונליין עבדו מעולה. אז השאלה שלי היא: האם בזק מעצבת את התעבורה בשעות עומס או שפשוט מאוד במשך כל היום יש עומס ורק בבוקר אפשר להשתמש באינטרנט כמו שצריך? עד שבוע שעבר, כשהייתי מחובר לנטוויז'ן כל הורדה שלי מהPSN STORE היתה מורידה בקצב מעולה במשך כל היום, משחקי אונליין …

21. אני מעוניין לנטר את כמות התעבורה שלי באינטרנט מבלי להוסיף לחישוב את התעבורה בתוך הLAN ובתוך האינטרה-נט (אני גולש דרך המעונות בטכניון, ואנחנו מוגבלים לכמות גלישה, ויש טענות שהניטור של מרכז המיחשוב בטכניון מזייף. הגלישה בתוך הרשת ובתוך האינטרה-נט היא חופשית, גלישה החוצה מנוטרת) האם יש דרך לעשות זאת? תכנה חיצונית כלשהיא או אופציה כלשהיא בויסטה? תודה מראש אריאל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by adigolds,

אם אני עובר לספק אינטרנט אחר (Netvision) יש לי אפשרות להחליף למודם מסוג USB. היום יש לי מודם Alcatel ((שחור) מחובר לכרטיס הרשת. האם כדאי להחליף למודם ה-USB ? האם זה ישפר לי את השימוש ב-ADSL ? ניסיונכם... ???

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  23. שלום למקצוענים!!! רציתי לדעת האם קיים בנמצא ראוטר אלחוטי עם אפשרות נוחה וקלה של RF KILL ושהראוטר עם הכניסות הקוויות ימשיך לעבוד רגיל? הצורך שלי באינטרנט אלחוטי הוא מינימלי ו95% מהזמן אני משתמש ברשת הבייתית הקווית שלי .. תודה.

24. Started by nimrod1,

תהיתי לאחרונה, מה הקצב המקסימלי של רשת אלחוטית שניתן להשיג היום בבית? אני מדבר על משהו סביר וזמין, לא מהירות שתדרוש איזה נתב מטורף שיש רק לצבא ארצות הברית

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Adir88,

בבזק התחילו לשווק שבוע שעבר ריפטר של נטגייר. ראיתי שהיית מעט התעניינות אתמול אז זה הדגם המודובר. עדיין לא יצא לי לשמוע תגובות מלקוחות אבל בגדול נראה מוצר לא רע בכלל. כמובן שגם את המוצר הזה בזק מוכרת במודל חיוב זיכוי למשך שנתיים (משלמים 20 מקבלים החזר של 10) http://kb.netgear.com/app/products/model/a_id/13017

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.