רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
האם יש אפשרות לשתף חיבור אינטרנט בין 2 מחשבים (PC ונייד) דרך כבל USB. משהו כמו LAPLINK שהיה פעם בשימוש בחיבור ה LPT. שימוש בתוכנה צד שלישי באה בחשבון. תודה.
-
- 6 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת ביתית בין 3 מכשירים 2מחשבים וסוני פלייסטיישן 2 עם מתאם רשת. הבעייה שלי היא שלמתאם רשת של הפלייסטיישן יש כניסה לכבל רשת ובשביל שהמתאם רשת יהייה מחובר זאת האפשרות היחידה של לחבר אותו לרשת רק ע"י החיבור רשת שיש בו. עכשיו אם אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אז במחשב אחד אני שם את הראוטר במחשב השני את הכרטיס רשת האלחוטי ובפלייסטיישן אני לא יכול לשים כרטיס רשת אלחוטי... כי אין לי לאן לחבר אותו... אז אני צריך לדעת אם ייש איזשהו פיתרון שהוא שאני יכול לחבר את הפלייסטיישן ברשת אלחוטית מישהו אמר לי שיש דבר כזה שזה כרטיס רשת אלחוטי יש לו אנטנה שמקבלת את המידע ויוצא ממנו כבל שאותו אני אוכל לחבר לפליסטיישן? או אם יש לכם פיתרונות אחרים בשבילי זה יהייה מעולה תודה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני סידרתי בעזרת מתאם BT לגלוש במחשב נייד שלי באמצעות המכשיר הסלולרי שלי. יש לי חבילת גלישה באורנג' של הדור 3. מישהו יודע אוליי כמה זמן אפשר לגלוש (בשעות, דקות) באמצעות החבילת גלישה הזאת במחשב נייד? אם זה לא מתאים לפורום הזה להעביר
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. יש לי ראטור מחברה TRENDnet דגם:TE100-S5P+ ואני נורא רוצה לפתוח את הפורטים.. אני מחפש אתר לפתיחת פורטים כבר לפחות חודש.. מי שיעזור לי באמת תודה רבה... אני כל כך רוצה לפתוח את הפורטים כי אני אוהבמאוד ת המשחק פיפא 2005.. ויש לי שם בעיה במולטיפלייר הראוטר חוסם את האפרות ללחוץ על הוסט.. ובשביל לשחק נגד אחרים אני צריך ללחוץ על הוסט.... מי שיכול לעזור לי באמת תודה רבה
-
- 25 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אני מחובר ל2 חיבורי VPN, אחד ספק X, השני ספק Y. לפעמים בספק X הפינג הרבה יותר טוב מספק Y, ולפעמים ההפך לשרת מסויים.האם יש אפשרות לגרום לווינדוס שינתב אותי תמיד דרך הVPN שיש לו PING הכי נמוך לשרת מסויים? דוגמא, השרת שלי הוא 10.10.10.10 בצהריים בדר"כ ספק X נותן פינג נמוך יותר מאשר ספק Y. ובלילה זה משתנה, ספק Y נותן פינגים טובים יותר. שניהם זה חיבור VPN, האם יש אפשרות לגרום לווינדוס לבחור את הניתוב תמיד דרך הVPN שיתן לי את הפינג הכי נמוך?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני קונה מחשב חדש וחבר שלי אמר שאני יכול לעשות רשת בין 2 המחשבים ואז שאלתי אותו למה? אז הוא אמר כדי שחבר יוכל לבוא אליך ולשחק ביחד אז השאלה היא כזאת איך עושים רשת ביתית? ואיזה משחקים אני יכול לשחק זה יענו כמו משחקי רשת? תודה לעונים למה אף אחד לא עוזר?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי לפני יומיים ברוחב פס של 100Mbit של הוט, עם הוטבוקס. שדרגתי את הראוטר לטי פי לינק WR-1043ND, לפי המלצתו של הצ'יף (http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm). לצערי, בשימוש אלחוטי במקבוק אייר (מאמצע 2012) אני לא מצליח לעבור את ה30Mbit לא בגלישה ולא ברשת הפנימית (שניהם נעצרים באותו הסף, מה שגורם לי להאמין שצוואר הבקבוק הוא הראוטר) בחיבור ישיר (חוטי) להוטבוקס, אני מקבל את מלוא 100 המגהביט המובטחים. לפני ממש כמה דקות התקנתי את DD_WRT בתקווה שמשם תבוא הישועה, אבל עדיין - אני נעצר ב30Mbit. אני חושב שיש לי את כל החומרה הדרושה והאפשרית, תוכלו לעזור? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע אם זה שייך לפה, פשוט לא מצאתי מקום יותר מתאים. בכל מקרה, יש לי איזה עבודה ונתקעתי בשאלה: תאר את שרשרת התהליכים שמתבצעת מבקשת שירות אינטרנט ועד קבלת הדף המבוקש. אם מישהו יכול להסביר את התהליך אני ישמח =]
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש כל מיני סדרות שאפשר לראות ברשת בחינם למי שיש IP של תושב אמריקה. האם יש דרך (לא בתשלום) שבה אני יכול לגרום לאתר לראות את הIP שלי כאילו הוא "תקין"?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל לפתע המון אתרים לא עולים לי מופיע לי רק דף לבן ומצויין למטה מצד שמאל כי בוצע יש לי FIRE WALL של ZONE ALARM עם זה קשור ביטלתי את ה FIREWALL של XP ניסיתי להפעיל את האתרים בלי FIRE WALL בכלל וזה לא עבד בעבר נתקלתי בבעיה אך לא זכור לי איך סידרתי את זה אך זכור לי כי כאשר היתקנתי נראה לי NETSCAPE על מנת לבדוק עם הבעיה בשרת או באקספלורר ב NETSCAPE זה עבד אשמח לקבל תגובה בהתקדם האפשרי בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קודם כל, מישהו פה כבר מחובר לאחת מהחבילות של ערוצי זהב לא בניסוי? שתיים, מתי לעזעאל תבל תתחיל לשווק כבר, או לפחות תגלה את המחירים?... הם אמרו מספר ימים ועבר כבר כמעט שבוע מאז שהם קיבלו את הרשיון... ושלוש, אני לא מבין, באיזה מהירות הכבלים יורידו בחבילה של ה750? יותר מ100KB? (בהנחה שאין עומס)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ליצור רשת אלחוטית בין שני מחשבים בבית שלי, כרגע המחשב הראשי מחובר לאינטרנט דרך מודם שעבר הסבה לראוטר והמחשב השני מחובר אל המחשב הראשון ברשת חוטית. שאלתי היא כזאת, לפי הבנתי בשביל ליצור רשת אלחוטית צריך בנוסף לכרטיסי רשת לקנות ראוטר אלחוטי, המודם שלי גם ככה עובד בתור ראוטר אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות איזשהו משדר אלחוטי שהוא אינו ראוטר מכיוון שגם ככה זה עולה הרבה, ראיתי גם שיש דבר כזה שנקרא AP אבל אין לי מושג מה זה. מקווה שתוכלו לעזור לי עמית גל דרך אגב אם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי טוב ומה יותר טוב PCI או USB
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
איזה מניאקים הם כבר כמעט 3 שבועות משחקים בי, יש להם רישיון וכל פעם שאני מתקשר הם אומרים "אין לנו ת'אישור הסופי, תתקשר בשבוע הבא, ברגע שיהיה לנו נתקשר אליך) בני זו%^##$^$נות. (מצטער...) blody hell !! הם החברה הכי גדולה, יש להם שליטה בערוצי זהב (לפחות חצי נראה לי) וגם שליטה בנטויז'ן.... מה יש להם? כמה זמן כבר יקח להם להבין שהם צריכים להוציא ת'אינטרנט ושבקצב הנוכחי הם לא ירויחו כסף? מעצבן מאוד...!!!! ואני לא יכול לקבל adsl בגלל המגבלות של נזק....
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניתי מחשב "שרת" עם מולטימדיה ומסמכים ואני רוצה לשתף תיקיה ספציפית ב "שרת" הזה עם מחשב ספציפי ברשת זה אפשרי ? כי זה נותן לי אפשרות רק EVERYONE , זה או לשתף את כולם או לא לשתף בכלל אם מישהו יודע אני אשמח , תודה .
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לשים ADSL ויש עכשיו המון חברות טובות עם מבצעים מצויינים (ברור שאני לא מדבר על aquanet), אבל אף פעם לא ראיתי ADSL, והרבה חברים ואנשים שאני מכיר אומרים לי מהירויות שונות. מישהוא יכול להגיד לי אחת ולתמיד מה המהירות האמיתית בdownload וב upload ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהו הפורט היוצא של האיסיקיו ומהו הפורט הנכנס שלו אני לא מוצא תודה זה כדי להעביר קבצים.
-
יש לי בבית ראוטר tl-wr541g http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=418196 האם הוא יתמוך ב 40mb ? תשתית בזק עם מודם נתב שלהם dsl-6850u שהגדרתי בריד'ג ספק 014 תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. אני מחפש שרת שתומך בMP3 , עם מהירות סבירה ונפח של לפחות 50 MB וכמובן חינמי . יש חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
התקנתי ראוטר למחשב הנייח בבית. הנייד שלי טושיבה L505 S5959 עם מערכת WINDOW7 מזהה את הרשת אך לא נותן גישה לאינטרנט. ניסיתי למחוק את כל הרשתות הישנות (בארה"ב הוא זיהה רשתות והייתה גישה לאינטרנט) אך זה לא עזר. רעיונות בקשה?
-
- 5 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לשדרג ל100 מגה עכשיו איזה ראוטר אני צריך ואיזה מודם(על מה אתם ממליצים)? אני רוצה להזמין מהאינטרנט כי הבנתי שאין ראוטר/מודם שתומך ב100 חוץ ממה שבזק מציעים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמרו לי שיש ספקים בארץ שחוסמים פריצות וסריקות של אייפי.....זאת אומרת שאם רשומים שם אי אפשר לסרוק,מישהו יודע על זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. . . יש לי שני מחשבים אחד מחובר ישירות עם ראוטר ואליו מחוברת המדפסת , והשני מחובר לאינטרנט עם כרטיס רשת ... אני מעוניין להכניס גם את המדפסת לעסק ניסיתי עם כמה אשפים של ווינדווס וזה לא עבד... אז אני כנראה אצטרך הסבר מהתחלה ועד הסוף ... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
במזל טוב, הזמנתי בשבוע שעבר מחשב חדש בלמיר. יש לי ADSL 1.5, במפרט הזמנתי גם מודם (לפקס וכו`). הזמנתי מודם 56K US ROBOTICS Model USR263095-OEM, היום ראיתי להפתעתי שהוא תומך ב- V90 אך לא ב- V92. מה החשיבות של V92? האם לשנות את ההזמנה ולהזמין מודם אחר, לא של USR, שתומך ב- V92? אם כן, אודה אם תמליצו לי על אחד מהמודמים שלמיר מוכרת (במחיר עד 27$). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-