עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, ברשותי מספר מחשבים בבית ואני מעוניין לחבר ביניהם ברשת ביתית חוטית. הראוטר יושב בסלון וממנו יוצא כבל לארון תקשורת שבו מחובר הסוויץ וממנו החוטים לחדרים. מהראוטר בסלון אני משתמש באלחוטי ובאינטרנט קווי למחשב בסלון. הבעיה מתחילה כשאני מחבר כבל מהראוטר לסויץ ואז האינטרנט מפסיק לעבוד בבית. נראה שהסוויץ מקבל את התקשורות (נדלקות הנורות) אך נראה שלא יוצאת ממנו תקשורת למחשבים. אשמח לסיוע אוהד

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by ras81,

שלום יש לי מדפסת אשר מחוברת למחשב אחד בUSB במחשב השני אני רואה אותה אבל כשאני רוצה להתחבר הוא אומר לי שצריך דרייבר, הורדתי את הדרייבר ועדיין הוא אומר לי שהדרייבר לא מתאים למדפסת שיש, כמו כן חיברתי ישירות את המדפסת למחשב ואז הוא כן מזהה ואתה, אבל גם אח"כ הוא שוב אומר לי שאין לו את הדרייבר וגם כשאני מפנה אותו לדרייבר הוא אומר שזה לא הדרייבר הנכון אוןףףףףףףףףףףףףף מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by avivlyaviv,

יש לי נתב אלחוטי, אליו מחוחבר שני מחשבים חוטי ואחד אלחוטי אני רוצה לאפשר להדפיס דרך כל המחשבים (או לפחות דרך המחשבים שמחוברים חוטי) איך אני עושה אתזה?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  4. Started by tordek,

יש לי רשת מחוברת בהאב ל 4 מחשבים עקבתי עפ"י ההוראות ופתחתי פורטים כמו שמצויין לעיל אך עדיין, כשאני מנסה לשלוח dcc/dcchat או לשלוח דרך האיסיקיו השליחה לא עובדת למישהו יש רעיון

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  5. קודם כל לא מצאתי את הטלפון של התמיכה שלהם בארץ אז אשמח אם למישהו יש אותו.. אז ככה, המחשב הראשי ברשת מחובר לאינטרנט והכל טוב, השניים הנוספים שמחוברים באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (חיצוני) של נט לינק.. הרשימת הרשתות יש רשת אחת בשם LINKSYS - ז"א שהוא כן קולט אותה, אך היא אינה זמינה! * ניסיתי לאפס / לנתק ולחבר את הראוטר ואת המודם מספר פעמים, חיכיתי ככה דקה או שתיים בין הניתוק של הכבל לחיבור שלו בחזרה.. * וגם ניסיתי להתקין מחדש את המודם במחשבים המרוחקים. * חשוב לציין גם שהרשת לא זמינה השניי המחשבים המרוחקים ככה שהבעיה אינה נוסעת מהמחשבים, שניהם הפסיקו לפעול באותו הזמן. תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 717 צפיות
  6. שלוםאשמח אם תעזרו, זו אמורה להיות בעיה די פשוטה... קניתי לפטופ, ומכיוון שאני נע ונד בין 2 בתים, הגדרתי לו חייגן עבור בית אחד, שם הכל סבבה, אולם, בבית השני.... יש לי בבית השני ראוטר, של אדימקס, המחבר 3 מחשבים. הוצאתי את הכבל רשת מאחד מהם והכנסתי אותו למחשב הנייד. בדקתי כי יש תקשורת בין הראוטר והנייד, ויש. אין בעיה. נתתי לנייד כתובת תקינה בהגדרות TCPIP וגם כגייטווי את הIP של הראוטר עכשיו שאני מנסה לפתוח דפדפן הוא פותח לי את החייגן. לדעתי אני פשוט צריך להגדיר למחשב ל"חפש" אינטרנט דרך הכרטיס רשת... אבל אני לא זוכר איך עושים את זה... אשמח לעזרה, תודה, עידו.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  7. המחשב שלי מספיק קרוב לראוטר-אז אני מתבחר אליו קווית. לעיתים אני רוצה לראות סרטים ב-HD אז אני מעביר את המחשב לצד השני של הבית,ולכן כדי שיהיה לי שם אינטרנט,חיברתי למחשב כרטיס רשת אלחוטי. כאשר המחשב צמוד לראוטר-נוצר מצב שבו אני מחובר קווית וגם אלחוטית(ברור שאני יכול לבטל אחד מהם אם אני רוצה). נראה לי שיש שיפור במהירות של האינטרנט....ואולי זה רק תקוות שוא. האם זה יכול לפגום במידע שעובר כזה דבר? האם זה אכן יכול להעלות את הביצועים של האינטרנט?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by PrAnk,

שלום! יש לי שני מחשבים בבית והמחשבים מחוברים באמצעות ראוטר אלחוטי אחי ואני משחקים באותו משחק ברשת,אנחנו משחקים באותו שרת והפינגים מדי פעם עולים. אנחנו משחקים גם עם וונטרילו ובכלל יש לנו פינגים בוונטרילו שאפילו לא שומעים אותנו שמעתי שפתיחת פורטים משהו כזה יוכל לעזור.. אשמח אם אקבל עזרה תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  9. יש ברשותי מחשב נייח ומחשב נייד. הנייח מחובר במודם כבלים והייתי רוצה גישה לאינטרנט גם בנייד (אלחוטית) עכשיו, השאלה היא אם אני מחבר כרטיס רשת אלחוטי PCI ובנייד כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA, האם זה יעבוד? ז"א האם אוכל לגלוש באינטרנט בנייד או שצריך נתב בצד של הנייח. תודה.

10. מכיוון שראיתי ברחבי האינטרנט הרבה אנשים מתוסכלים בקשר לרשת האלחוטית של הנתב הנ"ל רציתי לשאול אתכם האנשים בפורום שיש ברשותם את הנתב הזה האם גם לכם יש בעיות והאם אלה בעיות שניתנות לסידור על ידי שינוי בהגדרות והורדת עידכונים. בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל בין רשת עם ראוטר לבין רשת שאני פשוט מחבר כרטיס רשת אל כרטיס רשת אחר? רציתי גם לדעת האם הראוטרים האלה באים עם כרטיס רשת אלחוטי? אם לא מאיפה אני קונה כמה הם עולים ואיך אני יודע שהם מתאימים? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by wild_3d_raptor,

הכל היה בסדר איתו והוא היה עובד מצויין, אבל פיתאום היום שניסיתי לחפש משהו בעיברית כל התואצות (מה שהוא מוצא) הכל מופיע לי ב ג'יבריש ובסינית .... ניסיתי לחפש גם ב גירסא אחרת של אימיול ועדיין זה לא עזר מה לעשות ????? helppppp meeeeeee בתודה, עמית עריכת המודר: כותרת.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  12. במחשב שלי מותקן כרגע Winxp, ובמחשב השני בבית שלי (שאותו אני מעוניין לחבר למחשב שלי) יש Win98se (יש שמה כרטיס רשת מותקן כבר). השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את 2 המחשבים ברשת, אם כן, כיצד?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  13. שלום, הנתב שלי עובד, הכל תקין האינטרנט במחשב שלי עובד וגם בלפטופ. חיברתי כבל בין המחשב של אחותי לשלי ונורית ה-LAN 2 דולקת. עד כאן הכל תקין. העניין הוא שאחותי פותחת את המחשב אין לה אינטרנט. מה צריך להגדיר ואיפה על מנת שיהיה לה גם? (קראתי את המדריכים לא בדיוק מצאתי תשובה). תודה[br]פורסם בתאריך: 14.12.2007 בשעה 12:15:29 טוב, מסתבר שהפתרון פשוט מהצפוי, פשוט היה מוגדר אצלה IP מסויים,ביטלתי אותו וסימנתי שימצא IP באופן אוטומטי, הבעיה נפתרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  14. אקי אז כמו שאמרתי בכותרת חיברתי את הרואטר ואת המחשבים והכל עובד סבבה... ואני מחפש עכשיו איזה תוכנה שמראה לי מידע אודות הרשת. אממממממ אני בעיקרון רוצה לדעת כמה תעבורה המחשב של אחי תופס כרגע וכל מיני פרטים כאלה.. בקיצור תוכנה לניטור רשתות.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

15. Started by dd7,

חיפשתי ולא מצאתי שום אתר שפותח לראוטר הזה פורטים.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  16. Started by pure perfection,

כשמתחברים לאניטרנט דרך אורנג אז חיביים לקחת את הנטב שלהם ?? יהיה בעיות בלי הנטב הזה ?? כי ראיתי כמה אנשים שאמרו שהיה להם בעיות עד שהרכיבו את הנטב .. יש למישהו מושג? תודהה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by Farar,

שלום. יש ברשותי מכשיר PS3. אני ב012, חבילת גיימרים, 2.5 מגה, 250 אפלואד. תשתית של HOT, כבלים. כאשר אני מנסה להתחבר למשחקים מסויים אני לא מצליח להתחבר, וחלקם אני כן מצליח להתחבר. עכשיו, בדקתי את הנושא והמון אנשים אומרים שאני צריך לעבור לבזק, אז זהו שלא. בדקתי עוד וגיליתי כמה אנשים שהם ב-012 והכל עובד להם כמו שצריך. עשיתי חבילת גימרים אתמול בתקווה שזה יסדר משהו, אבל הכל נשאר אותו חרטא. הPS3 עדיין עושה בעיות בחיבור. לקחתי את הPS3 שלי לפני כמה חודשים לחבר שהוא בחיבור של 014, בזק בינלאומי. חיברתי את הPS3, והופ, הכל עובד בלי שום בעיות, חזרתי לבית שלי, חיברתי, ושוב הבעיות קיימות. הגעתי למסקנה שמעבר ל-014 יסדר את העניין. בדקתי ומצאתי שאני מחוייב ל012 עד לפבואר, ככה שאני לא יכול ל…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  18. שלום אני רוצה לקנות ראוטר עד 250 שקל בערך וראיתי ששני הדגמים האלה מומלצים מה ההבדלים בינהם שהופך את השני ליקר יותר Edimax BR-6204WG Edimax MIMO XR BR-6216Mg ומה משניהם עדיף/אם יש המלצות אחרות

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  19. אני בקרוב אקבל את המחשב החדש שלי, ואני מעוניין לעשות רשת קווית בבית. אני מחובר ל012 דרך תשתית של HOT עם מודם לבן של מוטורולה. הבנתי שאני צריך נתב קווי - לכן חיפשתי בזאפ, וראיתי שBR6104K של EDIMAX הוא הנתב המומלץ ביותר. מה דעתכם עליו? התקציב שלי לנתב הוא בערך 250 ש"ח +- הבנתי גם שאזדקק לשני כבלי רשת ישרים (?). מאיפה אפשר לקנות באינטרנט? אתם יכולים להמליץ לי על חנות? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  20. לאחר עיון רב בפורום הזה ובכלל נתקלתי בלא מעט שאלות של משתמשים הזקוקים לתשובות היצרן כאשר הם נתקלים בסיטואציות שונות ומחוברים בצורות מגוונות לרשת. מאחר ורובנו נתקלים בבעיות לאחר שעות העבודה - בבית ואין מי שיתמוך בשעות אלו, החלטנו ב- D-Link ישראל, להשיק פורום חדש בעברית לכל לקוחותינו בו נוכל לשתף מנסיוננו ולתת מענה רשמי לשאלות רבות ולמנוע תסכולים רבים שיתכן ונתקלנו בהם בעבר הכניסה לפורום היא דרך האתר הישראלי הרשמי: http://www.dlink.co.il * גילוי נאות: הכותב הינו עובד D-Link * אין בהודעה זו משום המלצה או פרסומת למוצרי החברה כי אם לשתף ידע ולעזור לשאלות שונות העולות

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  21. Started by LinkTree,

תודה !!! אני אנסה את זה היום - לגבי האיטיות בסוף הסתבר שזה היה בגלל המחשב ה"שרת" היה שם משהו דפוק - אז כרגע האינטרנט על המחשב שלי עד שאני יעלה על מקור הבעיה - נראה לי שפשוט צריך לפרמט אותו כבר הוא די הרוג ושוב תודה ! 8)

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by skywalker30,

שלשום, עברתי מהתשתית של בזק לתשתית של הוט עקב מחיר גבוה ואי גמישות מצד בזק ללכת לקראתי ולהוריד עלות חודשית. התשתית שהיתה לי בבזק 10 מ"ב וכעת יש לי 12 מ"ב כאשר אני מחובר דרך mpls ( ללא חייגן ). אני מוריד ומשתף די הרבה בטורנטליץ, כאשר הרטיו שלי עומד על 1.4. מאז שינוי התשתית, חל שינוי לרעה בהורדה כאשר מהירות מקסימלית עומדת על כ 500 ק"ב בנוסף, אני לא מצליח לשתף שום דבר, מהירות העלאה לא עולה על 1 ק"ב ותקשורת ל peers כל הזמן מתנתקת. מכיוון שאני מחובר ללא חייגן, אין מה לפנות לספק, הרי ואני בכלל לא עובר ולא מנותב דרכו. לכן פניתי להוט כאשר הם נשבעים בכל היקר להם שאין שום חסימות וכל הניתובים תקינים. בבדיקת המהירות - הכל תקין, גם מול ספק וספק תשתית. זוהי הכתבה שמצאתי ברשת שבדיוק…

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by dino,

שלום, כמו שרשמתי באחת ההודעות אתמול קניתי Switch של ST-Lab. הכל עובד מצויין, הכרטיסי רשת בשלושת המחשבים היו על Obtain IP Adress automatically והאינטרנט עבד סבבה, פשוט חברתי כבל בין המחשב לנתב ותוך שניה הוא היה מחובר לאינטרנט ולרשת של הקבצים. אחר-כך ניסיתי להגדיר IP קבוע לכל מחשב, IP ADRESS: 192.168.1.X SUBNET: 255.255.255.0 GATEWAY: 192.168.1.1 ואת ה-DNS של בזק, גם כאן הכל עבד סבבה. והבעיה שלי עכשיו שאני מנסה לחזור למצב הקודם של ה-Obtain IP Adress Automatically אז אין לי אינטרנט ואני לא יכול להתחבר לרשת, ומה שמעצבן שלא שיניתי הגדרות... פשוט בפעם אחת זה היה על אוטומטי פעם שניה על IP קבוע ובפעם השלישית ניסיתי לחזור לאוטומטי אבל לא נותן לי. תודה לכל העוזרים, מתן.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  24. Started by Omerole,

היי, היה לי פעם את החייגן (כבלים) שמופיע בתמונה פה . מישהו פה בפורום נתן לי אותו,הוא עבד מעולה אבל פירמטתי את המערכת וההתקנה נמחקה,באתר של ברק בהורדת חייגן לכבלים יש חייגן אחר שעושה המון בעיות ובכללי לא עובד טוב,מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור להורדה של החייגן הספציפי מהתמונה? תודה

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  25. Started by TARON,

פעלתי לפי המדריך שפו{http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0} והבעיה שיש לי עכשיו היא: ישלי מחשב אחד שיש בו 2 כרטיסי רשת והוא השרת. ויש לי עוד מחשב אחד שהוא הלקוח {אורח} שיש בו כרטיס רשת אחד עכשיו ..... שתי המחשבים מחוברים ככה: מהמחשב שיש 2 כרטסי רשת מאחד יוצא למודם {ADSL] ומהכרטיס השני יוצא למחשב השני בכבל רשת !!!!!מוצלב!!!! CROSS עכשיו הבעיה היא עשיתי הכול לפי המדריך שלמעלה בנעוץ {ICS}... ועכשיו שאני מתחבר מהשרת הכול עובד טוב מתחבר יפה אבל שאני הולך למחשב של האורח {לקוח} שזה המחשב של אחותי אז אני ניכנס לדפדפן והוא ניכנס לגוגל ולנענע יםה אבל ישלי כל הזמן רשום למעלה לא מקוון ועם רוצים לעבור בין אתרים אז הוא רושם 2 אפשרויות או עבוד במצב לא מכוון או התחבר כא…

דיונים חדשים בפורומים