עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ברשת בתצורת WORKGROUP ב WIN XP אני רוצה ליצור קבוצות משתמשים על מנת לתת הרשאות לתיקיות וקבצים שונים הסרתי את הסימון מ "השתמש בשיתוף קבצים פשוט" באפשרויות תיקיה כשאני נכנס ל"מאפיינים" "אבטחה" ורואהאת שמות הקבוצות והמשתמשים, ואני לוחץ על "הוספה" אני לא רואה אפשרות להוסיף משתמשים ממחשבים אחרים בלחצן "מיקומים" אני רואה רק את המחשב הנוכחי. השאלה היא: אם אני רוצה להוסיף הרשאות של משתמשים במחשב אחר ברשת איך אני יכול להוסיף אותם? תודה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by Tal14,

שלום, אתמול הלכתי לבזקסטור ורכשתי ראוטר אלחוטי של PowerNet הוא עובד בסדר גמור אך לפעמים יש נפילה כזאת, הקליטה נמצאת לרוב על Very Good,אבל לפעמים פתאום יש קפיצות לLow, איך אני מסדר את זה ? *יש לציין שהראוטר נמצא בממ"ד והוא עובד ללא בעיות,לפעמים על Very Good ואפילו על Exllent גם כשהדלת סגורה (של הממ"ד) זה עובד כרגיל תודה

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  3. אהלן, הראוטר שלי, D LINK מדגם DI 614+ ממש מקרטע.. לפעמים עובד לפעמים לא עובד.. אני צריך המלצה לראוטר חלופי, בתקציב של 150-300, שיחובר למודם ולמחשב שולחני באופן חוטי ולשני מחשבים ניידים ולמחשב שולחני עם כרטיס EDIMAX 802.11G WIRELESS LAN CARDBUS : EW-7108PCG באופן אלחוטי.. אשמח להמלצות! תודה..

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  4. אהלן, נמאס מהכבלים. 3com wl-527 איך הראוטר האלחוטי הזה? שווה משו? איך החברה בכלליות? אם לא טוב, אז מה כן טוב, ולא יקר יחסית? ובקשר לרשת אלחוטית, כמה שאלות: 1. יש הבדלים במהירות של האינטרנט? העובדה שזה אלחוטי לא פוגעת? 2. מה החסרונות שאתם יכולים לחשוב עליהם ברשת אלחוטית? תודה רבה למי שיעזור!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by riddick00,

טוב אז אני מנסה לעלות סרט של 1.4 ג'יגה לLETITBIT.NET דרף הדפדפן ניסיתי גם דרך אקספלורר וגם דרך פייר פוקס וכל פעם הוא פשות עוצר אחרי כמה זמן ומפסיק לעלות. יש להם גם דרך לעלות דרך FTP אבל אני לא מצליח להיכנס לעף אחד מהשרתים שלהם. הינה מה שהם כותבים עם כל הכתובות HOST http://letitbit.net/ftp/ftp_account.php למישהו יש תוכנה לעלות לאתר הזה כי עם תוכנה אני מצליח לעלות ל RAPID בלי בעיות אבל יש שם הגבלה ל 200 מגה ?מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  6. אל תספרו לי על שגיות הכתיב... פעם בניתם אתר, ותהיתם אם אתם יכולים פשות לשים אותו במחשב שלכם ואנשים יראו אותו?? עז - אני מאוד התעניינתי בנושא, ובסוף מצאתי פתרון מדהים שסיפק את החלום שלי הרבה יותר ממה שציפיתי... ;D ;D ;D האתר שלי על המחשב שלי !!! הנה: http://antonimo.sytes.net הסרבר שמצאתי מספק לי את כל מה שהייתי רוצה והרבה מדי יותר, מ HTML עד PHP קודים שאני אפילו לא מקיר!!! אני מתקוון - יש לו MENUAL בארך יותר מ 4500 דפי HTML!!!!!!!!!!!!!! :s07: סרבר FTP אני מנכש קולם מקירים - זה לא דבר חדש ומדהים, אבל בכל מקרא: ftp://Guest@antonimo.sytes.net/ אם זה מבקש סיסמה - אל תרשמו - אין סיסמה... ולבסוף - בכל משחק אפשר לעשות סרבר אבל גם לא משנה ממש... אני מצאת סרבר מאוד מדל…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by itaysk,

רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בשיתוף תיקיות של וינדוס (sharing) דרך האינטרנט ניסיתי להגדיר תיקייה אצלי כמשותפת אבל לא הצלחתי לגשת אל המחשב שלי ממחשב אחר. (סגרתי את הפיירוול) ועוד שאלה.. איפה ההרשאות שיתוף ב XP.. אני יודע איפה הם ב 2000 אבל שינו את זה תודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  8. שלום האם יש צורך בfirewall מסוג packet filters (כדוגמת iptables) כאשר המחשב מחובר לאינטרנט דרך ראוטר?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  9. היי אנשים , אז מזה 3-4 ימים אני נתקל באיטיות מזורה ביותר ..עד שאתמול בערב נשבר לי והתקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי קיצר מפה לשם עשינו בדיקה של הקו והמודם והכל תקין.. כחלק מהבדיקה העברתי את הECI 312 לחיבור ישיר למחשב עם חייגן ואז הופתעתי לגלות שהוא מחובר ישירות למחשב הכל עובד פיקס תוך ניצול המקסימום של הקו שלי ..בקשתי מהתומך עצה מה יכולה להיות הבעיה... אבל הוא זרק לי רק שזה קשור לעובדה שאני משתמש בVISTA 64BIT כנראה ... ולשאלתי... חפרתי קצת באינטרנט כל מה שמצאתי היה על HALF OPEN CONNECTION ואיך לפתוח את זה בשביל תוכנות הורדה.. אבל בלי קשר... ההורדה שלי איטית גם באקספלורר/פיירפוקס , יש לכם רעיון אחר ? התופעה שאני מקבל היא סוג של צאוור בקבוק שמתרחש רק שהראוטר מחובר (המחשב השני…

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  10. Started by co-oper,

טוב, למען האמת זה לא באמת הקמת רשת, פשוט צריך להתקין מחדש את הסרבר NT במקום עבודתי ומשום מה הוחלט שאני האיש למשימה משום שהתעסקתי עם רשתות לפני כמה שנים. עם הזמן החלדתי קצת, לכן ברשותכם אשאל מספר שאלות. כרגע קיים סרבר עם Windows 2000 Server מותקן עליו. הוא מריץ Domain וגם DHCP בעל רשימת Leases לא ענקית אך מכובדת, בערך 20-30 כתובות, ורשימת יוזרים זהה במספרה. העניין הוא שצריך להביא מחשב חדש ולהתקין עליו מחדש Windows 2000 Server תוך כדי מחיקה טוטאלית של המחשב הקודם (השמשתו למקום אחר). לעניין: 1. האם באמת למספר המשתמשים הנ"ל מומלץ להתקין Windows 2000 server? מבחינת קלות שימוש ו Uptime דיי אבסולוטי? 2. אני חושב שאני לא מבין משהו באפשרויות ה Login של Windows XP. כאשר יש את מסך ה…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  11. שלום , אני ואחי מחוברים דרך DI-604 לאינטרנט , והוא התחיל בזמן האחרון להשתמש בתוכנות כמו eMule וFlashget או במילים אחרות - התחיל לקרוע את האינטרנט (1.5MB) , וככה אצלי דברים לא זזים...... אז , אני רוצה להגביל את המהירויות הורדה\שליחה שלו . ראיתי שיש באתר תוכנה בשם Bandwidth Controller , אז היא נחמדה... אבל הוא מחק אותה. אני רוצה תוכנה עם שם מוזר שהוא לא יגלה שמותקנת אצלו במחשב...או - הגבלה מהראוטר (אבל כמו שאני רואה אין אופציה כזאת גם לא ב-firmware החדש ביותר). אז..אני ישמח לקצת עזרה או רעיונות..תודה רבה ! נ.ב. הנתב אצלי בחדר...ואת הסיסמא אליו רק אני יודע . חשבתי על האפשרות של לנתק אותו לגמרי מהנתב ברגע שהוא מגזים עם המהירויות..אבל...הוא יבכה להורים :-\

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. Started by לולה,

הבן שלי מרבה לגלוש באתרים שלא לגילו, איך ניתן לחסום? אני יודעת שניתן להגדיר שבכל פעם שנכנסים לאתר מסויים זה יעלה אתר אחר כמו כן אני רוצה לחסום גישה לפורט מסויים - אם ניתן - איך עושים את זה ? דחוף תודה

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  13. מישהו יכול לתת לי לינק או הסבר איך אני מגדיר את התוכנה סבבהדיסי במצב פעיל עם הראוטר הזה?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  14. טוב אני אסביר ככה, עד עכשיו הייתי בחיבור רגיל עם חייגן (כבלים, 012). כרגע אני בחיבור MPLS. יש לי רשת בין שתי מחשבים. מחשב שרת (2 כרטיסי רשת - 1 למודם ואחד למחשב האורח). מחשב אורח (כרטיס רשת אחד שמתחבר למחשב שרת). עד עכשיו האינטרנט עבד, כרגע בגלל ה- MPLS האינטרנט לא עובד. איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  15. שלום חברים, אתמול קיבלתי מחשב חדש (!!! ) וחיברתי לכניסה של הרשת את המודם כבלים שלי והכל היה מצוין, האינטרנט היה מאוד מהיר (בין 90 ל-100 קילו-בית לשניה!!) והכל אחלה. פתאום היום אני מקבל הודעה של הווינדוז שהוא מצא התקן רשת חדש... אמרתי לו להתקין או משהו כזה, ואז הוא פעל קצת ואמר שיש בעיה עם התקנת ההתקן והפסיק. האינטרנט עדיין פעל והכל היה בסדר. והיום פתאום האינטרנט התחיל להאט ולהפסיק לעבוד ל-2 דקות מדי פעם.... עכשיו אני פתאום מוריד בגג 40 קילו בית לשניה.... רק לידיעה, אני מחובר לאינטרנט בכבלים ב-750kbps. מה עליי לעשות? אנא נסו לעזור, המון תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by nimrodim,

יש לי חיבור של 2 מחשבים ב ICS לאינטרנט דרך מודם ADSL. אך לא הצלחתי לחברם ברשת שיתוף קבצים. שניהם מוגדרים לאותה קבוצה: WORKGROUP. עברתי על המדריכים פה ללא תוצאות של ממש. במחשב הראשי (דרכו מתחבר המחשב השני לאינטרנט) תחת WORKGROUP מופיע רק המחשב הראשי. במחשב השני תחת WORKGROUP לא מופיע כלום. בנוסף אני משתמש ב SYGATE FIREWALL , למחשבים יש IP המוגדר ידנית ל -192.168.0.1 ו 192.168.0.2 - כל התעבורה מכל הסוגים מוגדרת כאפשרית בין 2 ה IP האלה בFIREWALL. פינג בין המחשבים תקין. מיואש - :-[ חוץ מזה שמתי לב שהרבה מחשבים מבחוץ מנסים להתקשר כל הזמן ל IPNAT.SYS - אשר אני חייב להפעילו ע"מ לאפשר ICS וחיבור של המחשב השני לאינטרנט - האם זו בעיה? שאלה אחרונה: הלוח אם במחשב הראשי הינו DFI LANP…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  17. מישהו פה יודע מה אני צריך להגדיר בראוטר על מנת שהוא יתחבר לאינטרנט דרך מודם הכבלים TRAYON?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  18. עם PINGPLOTTER אני מקבל פינגים גבוהים מומצע 2MS וספייקים קופצים ל40MS לפעמים יכול להיות שהכבל רשת ? מה עוד כדאי לבדוק ? תודה עריכה: מצאתי את הבעייה מכשיר מזבל את הרשת

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by rollcage,

האם ניתן לשתף קבצים בצורה ישירה כלומר כמו תיקייה משותפת לשתי המחשבים אבל שהמהירות שמעבירים קבצים בין המחשב תהיה מהירה כלומר לא יודע בדיוק איך זה עובד אבל למשל היה כתוב על הנתב שיש לו עד54mbps כלומר 54מגה תעבורה לשנייה אז האם אפשר באמת להגיע למהירות הזאת בתקייה שיתופית ואם כן איך? תודה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by ben060,

יש לי כרגע 1.5 מגה אם נניח אני רוצה להגדיל ל 2.5 או 3 או 5 מגה מה צריך לעשות? להתקשר לספק בזק/יס ולהגיד להם שאני רוצה להגדיל את הרוחב פס? ואיך זה הולך הם באים לבית ומסדרים משהו או שזה אוטומטי דרך הטלפון? אשמח להסבר בנושא.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  21. Started by אבי11,

שלום יש לי בעיה של ניתוקים כל כמה דקות. אני מחובר דרך הכבלים (HOT) ויש לי מודם של THOMSON . המודם מתחבר לנתב אדימקס 6104, נתב ישן, חוטי. מה שקורה הוא שבימים האחרונים החלו אצלי ניתוקים בתדירות גבוהה, ממש כמה פעמים בשעה. אני עושה RESET למודם ולנתב ע"י ניתוקם ממקור הזרם, המערכת חוזרת לעבוד עד הניתוק הבא. האם ישנה דרך לאתר את התקלה? האם ניתן לבדוק ולהגיע למסקנה שהתקלה הינה במודם או בנתב? האם ישנה איזו תוכנה לאיתור תקלה ואם כן, איזו? אשמח לעזרתכם, שכן זה מוציא אותי מדעתי. תודה.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by shabo,

שלום לכולם.. לאחר שהגדרתי פורט ברוטר, אני מקבל מהאתר www.canyouseeme.org תשובה שלילית לפורט.. להלן הצעדים שביצעתי: 1) הגדרתי אי פי סטטי 2) ביטלתי את הפיירול של ווינדוס 3)ברוטר הגדרתי את הפורט (60003) תחת הכותרת "Virtual server" (רוטר של אדימקס) 4) בתוכנה שיתוף הקבצים (bitcomet) בחרתי את האפשרות listing port והתוכנה לפעמים מזהה אותי ולפעמים לא.. כשאני נכנס לאתר ובודק את הפורט הוא לא מזהה לי בכלל.. מישהו אולי יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה? מדוע לא מזהים אותי? פיספסתי משהו? אולי יש משהו עם האנטי ווירוס? יש לי קספרסקי.. (אני בודק באתר כשאר bitcomet פתוח..)

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by bar123,

ברצוני לחבר מחדר אחר נקודה שתיקלוט את הרשת האלחוטית בבית ותשעביר את האות אל מכשיר, מחשב , לא חשוב כרגע הנתב האלחוטי שיש לי כרגע הוא eci של בזק או linksys . שאלתי היא אם אני חייב ש ה Accesses point חייב להיות של אותה חברה או שיש כאלה ב"שוק" שמזהות כל רשת אלחוטית ומעבירות הלאה את האות תודה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by Armageddon1,

יש לי אלקטל 510 אש מתפקד כנתב והשאלה שלי האם אפשר לשנות את הכתובת הפנימית שלי ואם אני ישנה זה יכנס להגדרות הנתב ..?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by שמוליקג,

יש לי ראוטר אדימקס 6114 ושדרגתי את מהירות הגלישה ל 4M. משום מה (לדברי התמיכה בפיקוק הראוטר פשוט ישן ולא תומך במהירות) אני מקבל ביציאה של המודם כ 550KBS ואחרי הראוטר אני מקבל סביב ה 260KBS . התמיכה של פיקוק המליצה לי להחליף את הראוטר ל 6204 לפחות האם זו הדרך היחידה? תודה שמוליק

דיונים חדשים בפורומים