עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by IHNIWTR,

שלום. לפני כשלוש שנים התחברתי לאינטרנט המהיר של בזק דרך קווי הטלפון, מה שנראה לי כאופציה הטובה ביותר. לאחרונה הראוטר שלי, 2wire מדגם HomePortal 1000S שבק חיים, ובזק הודיעו שלא רק שאי אפשר לתקנו, גם לא ניתן לקנות חדש דרכם, מכיוון שהם הפסיקו לתת שירות להתחברות דרך קווי הטלפון. לא הצלחתי למצוא מקום לקניה או הזמנה של הראוטר בעצמי, אז אני מבקש את עזרתכם. האם מישהו יודע איפה בארץ ניתן לקנות ראוטר מהדגם שהיה לי, או דגם מתקדם יותר שתואם את אותה תשתית? תודה.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  2. לאחר שהתקנתי שתי תוכנות אילו האתרים אצלי הפסיקו לעלות חוץ מכמה אתרים שגם כן עולים ממש איטי. ניסיתי לשחק בהגדרות של תוכנות אילו אך גם זה לא עזר. מחקתי את התוכנות האילו אך גם זה לא עזר!! עדיין האתרים לא עולים! ומה שדי מפתיע גם שבמחשב אחר בבית שמותקנת בו רשת ועובד מאותו מודם שהמחשב שלי עובד גם האתרים מסרהים לעלות.. בבקשה עיזרו לי תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by sheff2k1,

במשך שנים היה לי אינטרנט רגיל, על מחשב אחד. עכשיו עשינו רשת עם ראוטר ופתאום אני מגלה שהביטורנט לא עובד כמו שצריך. כל הזמן יש בעית NAT(בAZUREUS הסמיילים תמיד נשארים צהובים) אחרי שיטוט קטן באינטרנט הבנתי שאני צריך לעשות משהו שנקרא port forwarding. מצאתי את המדריך הזה: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/PowerNet/PAR-720G/Azureus.htm הוא מיועד בדיוק לראוטר שלי- ולתוכנה אזוראוס. עשיתי בדיוק מה שרשום שם, אבל משום מה כל פעם שאני לוחץ APPLY בADD VIRTUAL SERVER, אני מקבל שגיאה כזאת: webserver:Error adding NAT reserved mapping pool Azur1........ כל מה שניסיתי לא עזר. מאד אשמח אם מישהו יסביר לי מה לא בסדר(אני מניח שלמלא בארץ יש את הראוטר שלי: power net par720G

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  4. Started by ohadbx,

הקמתי אתמול בבית רשת פשוטה בין 2 מחשבים, אחד מארח עם XP PRO והשני לקוח עם HOME. בהתחלה לא הייתה בעיה בחיבור לאינטרנט אצל הלקוח, ולא הייתי צריך להגדיר כלום- אבל השיתוף קבצים לא עבד. הרצתי את האשף ליצירת רשת במחשב המארח ואז הכנסתי את הדיסקט גם ללקוח והרצתי. עכשיו השיתוף קבצים עובד אבל השיתוף אינטרנט לא, ובמאפיינים של הכרטיס רשת בלקוח כתוב שהמחשב לא קיבל כתובת ברשת מה שיכול לגרום לביטול אפשרויות כמו גלישה באינטרנט. בדקתי ועושה רושם שההגדרות הן נכונות. עכשיו גם הדליי כשהווינדוס עולה הוא גדול מאוד, הבנתי שזה בגלל שהוא מחפש חיבורי רשת. בקיצור אני חושב שהאשף הזה דפק לי את ההגדרות, איך אני מתקן את המצב? (לא יצרתי נקודה לסיסטם רסטור) ניסיתי גם ללכת לפי המדריך בראש העמוד פה,וז…

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  5. Started by אמתי,

התערבתי אם חבר שלי שהתשית באה אלינו לבית אם כבלים והוא אומר שיש אנטנה שמביאה את האינטרנט לבהית ואם אתם שולאםי אנחנו מתכוונים לNGN אז מישהו יכול להסביר לי איך התשתית ת מגיע לבית ?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  6. רשת ביתית בן מחשבים של XP. אני מצליח להיכנס ברשת לכונן במחשב השני, אך לא ל- DOCUMENTS AND SETTINGS שלו, זה רושם לי שאין הרשאה או משהו כזה. תודה מראש, יונתן

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by BloodyW,

היי, יש לי חשבון פרמיום בראפידשר, ולאחרונה נראה לי שמגבילים לי את המהירות. לפני השינויים שלהם הורדתי על מקסימום, כרגע אם אני רוצה להוריד קובץ בודד זה לא זז, אלא כמה קבצים ביחד המהירות עולה בערך ל 200-300 לעומת 500(4 מגה) קבוע בעבר. אני משתמש בפלאשגט. זאת בעייה בספקית או בראפידשר? אני בבזק בינ"ל אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  8. מחשב נייד היה שהצלחתי להתחבר לרשת אלחוטית....עכשיו עשיתי פורמט והתקנתי וינדווס מחדש...ואני לא מוצא את הרשת.... אפשר עזרה עם הגדרת רשת ופתרון לבעיה?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  9. האם ברגע שקונים שרת במקום להתאחסן אצל מישהו זה אומר שאין את המגבלה של רוחב פס?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by thebenjamin,

שלום, אני כרגע מחובר בADSL דרך 013... כבר זמן רב אני מרגיש את ההגבלות שלהם או בעיות שלהם בנוגע לחיבור לחו"ל... היוטורנט זוחל ביום והולך בלילה לעומת אנשים שמספרים ששינו לבזק בינלאומי והכל התחיל לטוס... בעיות להתחבר למשחקי רשת (כמובן בלי שום תוכנה אחרת ברקע שפועלת במחשב או במחשב אחר ברשת שצורך UPLOAD/DOWNLOAD) עד שמתחברים תוך כמה דקות מתנתק/לאגים שגורמים לניתוק.. לפי מה שהבנתי בזק בינלאומי הם האופציה העדיפה מכיוון שהקו היוצא לחו"ל הוא שלהם והם משכירים אותו לשאר הספקיות בארץ (שמוגבלות ברוחב הפס שהן משכירות) לעומת בזק שהפס שייך לה. אם לא בזק בינלאומי איזו חברה אחרת? ועוד משהו... מה יהיה עם האימייל של הספק? הם מחוייבים להשאיר את התיבת דוא"ל פתוחה לתקופה מסויימת מהעזיבה/לתמיד? …

11. Started by eegg,

יש לי מחשב ישן שאני רוצה להפוך אותו לשרת שאני יוכל להיכנס אליו לא דרך הרשת אלא דרך האינטרנט יש דרך זאת?

12. בשעה טובה קניתי HDD חדש של 300GB, התקנתי WIN, ואז גיליתי שאני צריך להתקין SP1\2 בשביל שהWIN יזהה את כל הנפח אני מציין שיש ברשותי ראוטר אלחוטי של DLINK, המחשב שלי מחובר אליו באופן חוטי ומחשב נוסף, באל חוט לאחר התקנת הWIN, ללא שום הגדרות למיניהם, האינטרנט עבד\ לאחר התקנת SP2 התחילו הבעיות הIP לא מוגדר ע"י DHCP, בגם באופן ידני (שהדפולט גייט ואי מוגדר ליציאה לראוטר) המחשב שלי לא מתחבר אנא, עזרו לי לפתור את הבעיה הערב, שכן מחר אני חוזר לבסיס, ואני צריך שהמחשב יעבוד.. דרך המחשב שלי אין לי גישה לראוטר (דף ההגדרות שלו לא נפתח, אבל מהמחשב השני כן) הצעות?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  13. מישהו מכיר את המוצר שנמצא בתמונה ..? ? אני צריך לרכוש אחד כזה השאלה מאיפה ? ? ? ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  14. לאחר איתחול של מחשב שמשתף ספריה (מערכת ווינדוס 7 ), לוקח כ 30-50 שניות להיכנס לספריה ממחשב אחר . בנסיון שני (אחרי האיתחול) זה מגיב רגיל. הבעיה הזו מוכרת? (מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי )

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  15. שלום לכולם, אני אנסה להיות מפורט ככל האפשר בשביל לא לקבל תשובות שיטחיות: העניין הוא כזה, יש לי ראוטר של אדימקס - BR6204WG, יש לי נייח שבו המודם מחובר וגם הראוטר ויש לי גם נייד (שאותו נעזוב לבנתיים). אתמול גלשתי והכל היה יפה מאוד... פתאום (איזו דרמטיות), הגלישה הפסיקה לי ולא הצלחתי להיכנס לשום אתר. (בנייד הכל עדיין הצלחתי לגלוש יופי). התקשרתי לכל התמיכה שרק יכלתי לקבל (ברק + כבלים) ושניהם לא ידעו פיתרון. אמרו לי לבצע התקנה מחדש לו כי יש לי בתיקיית חיבורי רשת 2 חיבורים: LOCAL ... רגיל וLOCAL..3 והחשב לא יודע לפי מה להתחבר. טוב אמרתי (אני מתקדם לכיוון הבעייה)... ניתקתי את הראוטר והתחברתי דרך המודם - הכל טוב. הבעייה היא: כאשר אני מנסה להתקין את הראוטר דרך האתר 192.168.2.1 אנ…

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  16. את דעתי על הנושא אפשר לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=58

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  17. היי, שלום לכולם. החברתי לסיבים אופטים 300/30 בגלל שה WIFI של הראוטר לא מגיע לכל הבית, הייתי צריך להעביר כבל רשת דרך הקיר. לצורך כך קניתי כבל רשת CAT6, בדקתי אותו בהתחלה ואכן בבדיקת מהירות קיבלתי 300MB. לאחר מכן חתכתי את הראש שלו (קונטקטור), והעברתי את הכבל רשת דרך הקיר (בערך 15-20 מטר), וחיברתי קונקטור חדש עם החוטים (לפי סדר מימין לשמאל: חום, חום לבן, ירוק, כחול לבן, כחול, ירוק לבן, כתום, כתום לבן). כעת בבדיקת מהירות אני מקבל בערך 90-100 מגה, אני מניח שהחיבור של הקונקטור/חוטים משהו לא בסדר. תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  18. Started by rafi_h,

שלום, לא בטוח שזה הפורום המתאים, אם יש צורך אנא העבירו. איך אפשר לחבר לפטופ למחשב הנייח בשביל להעביר קבצים וכאלה? עם איזה כבלים זה אפשרי? תודה,

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by DJPOWER,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים מחוברים בכבל רשת מוצלב, האינטרנט פעל ונמחקו לי הכתובות במחשב הראשי. במחשב השני הקודים הם: 192.168.0.2 255.255.255.0 192.168.0.1 192.116.202.222 192.116.202.99אני מחובר דרך אינטרנט זהב אם אפשר את הקודים של המחשב הראשי אני אשמח. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  20. שידרגתי אתמול את האינטרנט מ-1.5Mbs ל-2.5Mbs, יש תוכנה כלשהי שיכולה להגיד לי אם זה אכן גדלה המהירות ל-2.5Mbs ולא נשאר ב-1.5Mbs?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by Rstech,

קניתי תמשחב לפני יומיים ומאז שקניתי יש לי בעיה של הורדת תוכנות או כל דבר אחר מלינקים באתרים לדוגמא התוכנה CCLEANER לא מצליח להוריד אותה מהאתר הוא פשוט לא מוריד טוען אבל לא מוריד http://img245.imageshack.us/img245/7562/gfgfghy0.jpg תסתכלו למטה האנטי וירוס מכובה ובצד השני זו היא הורדה של ראפיד שר אותה בעיה באקספלורר זה אתר רשמי של התוכנה עדיין לא מוריד http://img142.imageshack.us/img142/2531/tghtoz2.jpg מה חוסם אותו ? האנטי וירוס מכובה הפייר וול של וינדוס מכובה מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  22. http://www.killernic.com/?gclid=CKzugKPH_pACFQ5OQgodEHDQ2A זה סתם עבודה בעיניים או באמת שווה את הכסף?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  23. קודם כל קצת מידע- הרשת היא האלחוטית הראשונה שלי, אז אין לי כל כך הרבה ידע... מדובר במודם כבלים שמתחבר לנתב EDIMAX BR-6204WLg. הנתב מתחבר למחשב נייח בצורה קווית, ולמחשב נייד בצורה אלחוטית. המחשב הנייח הוא ותיק (לפני כן חובר בצורה קווית אל המודם) ולא היו שום בעיות. המחשב הנייד והראוטר הם חדשים.רוחב הפס שיש לי הוא 1.5 מגה. הבעיה הראשונה היא שמאז הקמת הרשת מהירות ההורדה בטורנט ירדה פלאים. לפני כן המהירות שהייתי מגיע היא סביבות 160 ק"ב לשנייה, ועכשיו בקושי ל 50, וגם זה סכום של כמה טורנטים ביחד. ניסיתי וגם הצלחתי לפתוח פורטים בעזרת אתר port forward (וגם יצרתי IP סטטי) אבל למרות שהטורנטים עכשיו מתחברים (צבע ירוק) המהירות שלהם עכשיו נמוכה עוד יותר (קילובייטים בודדים). הבעיה הש…

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by asdasdasd,

היה כאן תרד מזמן אני לא מוצא אותו בחיפוש אם אסור לכתוב לגבי נושא זה פה למרות שאין לי מושג למה ברגע שרכשתי אישית מכספי שלי מוצר כמו מודם מותר לי לעשות בו כרצוני . אז ככה לגבי הSB4200 הבנתי שאפשר להשתולל איתו כמו לפתוח את הקובץ שלו בפנים ולעלות את הכל ל 6 מגה הורדה העלאה . הסברים , נימוקים , הוכחות , ומדריכים יתקבלו בברכה ! תודה. אם אסור אז בפרטי :s05: תודה פעם שניה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by yossi_s1,

אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי שיקשר בין 3 מחשבים בבית. הבית קטן ולא צריך קליטה סופר חזקה אבל שתיהיה טובה כי בכל זאת יש כמה קירות לעבור (ולא מדובר בממד) אני מחובר דרך HOT+014 ללא חייגן, אבל כמובן שחשוב לי שהראוטר יתמוך בכמה שיותר דברים למקרה שאני יעבור לספקיות אחרות... הכי חשוב לי שלא יהיו ניתקוים פתאומיים, הבנתי שלהרבה ראוטרים (לפי תגובות בNEWEGG) יש בעיות של ניתוקים פתאומיים, שלפעמים זה לכמה שניות ולפעמים צריך אפילו להדליק ולכבות את המכשיר. מאוד חשוב לי שיהיה יציב ואמין. נכון יש אפילו בדף הזה ובקודם מספר דיונים דומים אבל כל אחד ממליץ על ראוטר מסויים או על כמה ואני כבר לא יודע מה עדיף. התקציב הוא בערך 250 שח... הבנתי שהאדימקס מומלץ, האם הוא עונה לדרישות שלי? יש …

• 4 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים