עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by raul987,

יש לי שגיאה 403 forbidden עכשיו זה אתר חשוב לי... ובדקתי אצל חבר והוא כן עובד..זה רק לי ככה יש דרך לסדר??.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by N.S,

אוקי שלום... אני הולך לקנות ראוטר מסיבה כזאת... יש לי שני מחשבים בבית ושאחד מהם משחק קאונטר סטרייק והשני גולש ..אז המחשב שעם הקאונטר מקבל פינגים גבוהים וקופצניים רציתי לדעת אם ראוטר יעזור לי בפתרון הבעיה...ואם כן אז איזה ראוטר.. מה אתם אומרים על זה http://www.pchardware.co.il/docs/pd-401821644.htm

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  3. שלום לכולכם! ברשותי מחשב וPS3 שמחוברים לרשת אלחוטית עם ראוטר br 6504n של edimax. שניהם מצליחים להתחבר לאינטרנט והכל, אני מצליח להוריד דברים לPS3, אבל אני לא מצליח לשתף קבצים בין המחשב לסוני. אני בטוח שמדובר רק בהגדרות של הראוטר, אותו התקנתי עצמאית.. ניסיתי להשתמש בtversity ובps3 media server ושניהם לא מוצאים את הסוני ולהיפך.. אשמח לעזרה או מדריך לגבי מה לשנות בהגדרת הראוטר על מנת שיאפשר שיתוף קבצים בין המכשיר למחשב ולהיפך.. תודה רבה! עריכה: אם יש הגדרות שהן בגדר מאסט לדוגמא צריך IP דינמי / סטטי, או כל מיני דברים כאלה שמישהו שיש לו סוני מחובר למחשב יכול להגיד לי אני אשמח, אולי זה יעזור אצלי..

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  4. האם זה עניין של הגדרות? החיבור הוא 2.5 מגה, והחיבור הוא 54 מגה ביט, כך שזה לא אמור להאט. אולי זה הזמן להחליף לתקן N? ברור שלא זה הגורם לאיטיות, אבל אולי הוא כבר קצת ישן. הנתב הוא 3COM אשמח גם להמלצות על נתבים.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  5. אני גרה בדירת שותפים, ואני מתחברת לראוטר בצורה אלחוטית באמצעות usb dongle. פרט לכך שהוא לא היה אמין והיו לי הרבה ניתוקים, הוא שבק אתמול וכרגע אני מחוברת באופן זמני באמצעות כבל רשת. אני מחפשת לרכוש לו מחליף, לא משנה אם usb או כרטיס למחשב, העיקר שיהיה אלחוטי, זול ואמין. אשמח לשמוע הצעות ותודה מראש

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  6. שלום, ברשותי מחשב נייח עם מערכת חלונות XP ומחשב נייד עם וויסטה הידועה לשמצה, אני חיברתי רשת ביתית בין מחשב המחשבים, כשאני מנסה לגשת מהאקס פי לוויסטה אין לי בעיה אני משתמש בפקודה- \\laptop\c$ אני מקבל חלון, מכניס את היוזר והסיסמא של המחשב הנייד ומקבל גישה מלא לכונן. אולם אם אני מנסה הפוך מהוויסטה לאקס פי, \\comp\c$ אני מקבל חלון עם יוזר כבר רשום בתוכו, ובלי אפשרות לשנות, כלומר היוזר ניים הרשום בו הוא של הנייד והוא במצב "גרי" כלומר אפור בלי אפשרות לשינוי. רק סיסמא אפשר לשנות אבל זה לא עובד כי כמובן שהיוזר במחשב הנייח שונה מהיוזר בנייד. זאת הבעיה, מה עושים בבקשה? אשמח לעזרה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by sTorMx,

פתחתי עוד אשכול כי הקודם ננעל (מהמנהלים אבקש את הסיבה). אני יודע שהספמתי, לא קראתי את החוקים של הפורום, אבל אני באמת חושב שנעילת האשכול איננה נחוצה... (אזהרה מספיקה?) עוד פרטים : הכל מוגדר כשורה כלומר המחשב הנייד מוצא את הרשת ומצליח להתחבר אליה ללא בעיות, אבל כשאני נכנס לאקספלורר הדף פשוט לא עולה. כמו כן אינני רואה את התקיות המשותפות. בתחילה השתמשתי באבטחת WPA PERSONAL (אני חושב) וקבעתי סיסמה, כאשר התבקשתי להזין אותה במחשב השני, הוא כתב שהוא "מחכה לרשת" ולאחר קצת זמן כתב "NOT CONECTED". לאחר מכן ניסתי אבטחת WEP וכם כאן אותה הבעיה. נכון לעכשיו אני גולש דרך המחשב הראשון דרך חיבור קווי לראוטר. שני כרטיסי הרשת בשני המחשבים מקבלים כתובות תקינות, 100,101. תודה לעונים..…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by miki891,

שלום יש לי כרטיס PCI אלחוטי. אני היתקנתי דרייבר וגם התוכנה שלו. אבל קרה לי משהו מוזר. פתאום תוך 1 דקה חלונות XP עושה ריסט(הפעלה מחדש). לא ידוע לי מה הבעיה. אני חושב שבחלונות XP יש אבטחה "חומה אש". נסיתי לבדוק ולפתוח יציאת תקשורת אלחוטי. אני לא יודע איפה אפשר למצוא אופוצייה לאפשר לו יציאה תקשורת בטוחה. מישהו יכול לכוון אותי, איך פותחים יציאה תקשורת בתוך לוח בקרה Firewall (חומה אש) של חלונות XP? בתודה מראש מיקי

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  9. מאחר והמחשב במרתף מה יכול מרחק המודם מהמחשב למורך הקליטה האלחוטית בבית?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  10. אני מחובר לכבלים במהירות של 750 הספק שלי היא האוניבריסיטה העיברית יש לי כל הזמן בעיות בגלישה: בעיות מהירות התנתקות. יש לי שתי שאלות: 1. איך אני יודע האם הבעיה היא בספק או בכבלים????? 2. האם חלק מהבעיות יכולות להגרם בגלל ההגדרות של ה - Proxy???? :'( בבקשה תעזרו לי

11. Started by arik100,

אני לא מבין מה הולך אבל ההורדה בטורנטים פשוט לא זזה והטורנטים שאני מוריד הם 012+HOT זה פשוט מטריף אותי

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  12. הבנתי שאני מחזיר את המודם שלי (אלקטל 3 נורות) ומקבל מודם אחר, להתעקש על מודם כלשהו? (הוא יחובר לראוטר) במידה ולא יהיה את הכי מומלץ, איזה עוד מומלצים? אשמח לתשובה תודה!

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by danieln9,

אוקי אז יש לי חשבון דואר POP בשני מחשבים מחוברים ברשת ומה שאני צריך לעשות זה שבימקום שיוריד חלק מהדואר במחשב א וחלק במחשב ב אז אמרתי טוב בו נעתיק את הקבצים של הדואר(INBOX וכו') לשרת(ששמתי) ונשנה את ההגדרה של הSTORE FOLDER אבל זה לא נותן לי לעשות כזה דבר :'( האם יש דרך להגדיר שרת דואר או שאני אקבל את הדואר בשרת ואקרא בשני המחשבים זה ממש דחוף

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by FARKASH7,

אני משתמש בתוכנה מסויימת שדורשת ממני לפתוח פורט ספציפי איך אני עושה את זה? מערכת הפעלה: WINXP PRO+SP2

15. Started by The Coolest,

עדכון! לא משנה פתרתי את הבעיה. פשוט התקנתי מחדש והגדרתי כתובת רשת פנימית שונה מזאת של המודם שלי ועכשיו הכל עובד חלק פשוט תענוג. את הסמוט'וול התקנתי על P3-933MHz מואט ל-400MHz. (זה P3 ES, אז הוא עובד כרגע על 3x133MHz ) 192MB RAM, שני כ.רשת, כ.מסך עתיק של MATROX וHD של Western Digital 4.3GB שאני חייב להשתיק או שאני אשתגע בקרוב, אבל אני מבסוט שזה עובד. פשוט חזק ומומלץ! שלום. אני החלטתי להפוך מחשב ישן לראוטר ולחבר אותו למודם שלי. התקנתי בו Smoothwall. הראוטר מצליח להתחבר לספק וחלק קטן מאתרים עולים, ואפילו AIM, ICQ וYAHOO. אבל MIRC וMSN לא עובד, ופתחתי עבורם פורטים, חלק גדול מאתרים גם כן לא עובד. נראה לי קצת מוזר שבחיבור עם חייגן הכל עובד תקין ובחיבור דרך הראוטר חל…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by hosham,

שלום. ברשותי מחשב נייח אחד המחובר לאינטרנט ע"י ראוטר-דרך ה-LAN. קניתי לנייח כרטיס רשת אלחוטי של NETGEER במטרה לחבר בינו לבין הלפטופ שלי. ניסיתי להגדיר דרך המדריך ליצירת ICS אך כאשר אני מסמן V ב-אפשר למחשבים אחרים להתחבר דרך מחשב זה,המערכת נותנת לי את ההודעה הבאה: an error occured while internet sharing was being enable the specified service does not exist as an installed service ומשם אני לא מצליח להמשיך הלאה. למישהו יש פיתרון,ניסיתי כבר 20 מדריכים שנמצאו ברשת ולא הצלחתי. תודה. נ.ב. רשום לבטל את הפיירוול של WIN אך המערכת לא נותנת לי להיכנס להגדרות של הפיירוול-מוזר...אולי זה קשור?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by ras81,

שלום יש לי מדפסת אשר מחוברת למחשב אחד בUSB במחשב השני אני רואה אותה אבל כשאני רוצה להתחבר הוא אומר לי שצריך דרייבר, הורדתי את הדרייבר ועדיין הוא אומר לי שהדרייבר לא מתאים למדפסת שיש, כמו כן חיברתי ישירות את המדפסת למחשב ואז הוא כן מזהה ואתה, אבל גם אח"כ הוא שוב אומר לי שאין לו את הדרייבר וגם כשאני מפנה אותו לדרייבר הוא אומר שזה לא הדרייבר הנכון אוןףףףףףףףףףףףףף מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  18. שלום! כיום אני משתמש בשירות ה-ADSL וברשותי מודם eci B-FOCuS 312+. אני שוקל לעבור לחברת הכבלים אך אינני יודע איזה מודם לבקש. אני מעדיף מודם רשת על-פני מודם USB. אגב, איך המודם Terayon TJ700? *יש לי שני מחשבים בבית והאם אפשר להפוך את המודם הנ"ל (או מודמים של כבלים אחרים) לנתב? או שפשוט לרכוש סוויטץ' בנפרד? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by redead,

עברתי עכשיו לבית חדש והיה בעיה לעשות נקודה של אינטרנט ליד המחשב לכן המודם והראוטר מחוברים להם אי שם באזור אחר בדירה והייתי צריך להביא מהמחשב הישן של אח שלי איזה כרטיס רשת אלחוטי שנראה ממש מיושן ורע GN-WBZB-M ולהפתעתי הוא עובד מצוין.. השאלה היא מה בעצם ההבדלים בין כרטיסי הרשת האלחוטיים? הכרטיס הזה יספיק לי?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by Zeev86,

היי. אני מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן, ובספק לא מוכנים לי לשנות לחיבור אוטומטי. התוכחתי איתם שעות, שום דבר לא עוזר. החלטתי ללכת על ראוטר שיעשה את העבודה. השאלה, איזה לקנות? אני צריך אחד שיתחבר אוטומטית לאינטרנט ובנוסף לזה שלא יחסום לי כל דבר שזז (הבנתי שראוטרים אוהבים לחסום פורטים וזה) תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי!

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  21. פעלתי לפי המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm מההתחלה ועד הסוף. למרות זאת, כאשר אני נכנס ל'רשת' (VISTA) אני לא מצליח לראות את המחשב השני שמחובר באותה קבוצת עבודה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by RAZIEL98,

שלום היום התחברתי לרשת הngn של בזק עם 10 מגה אבל אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה אבל שאני מוריד משהו (כמו קובץ טורנט) אבל זה 13.5 במקום להוריד על 1200 מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

23. אני מחובר ברשת לראוטר אלחוטי של 3com 3CRWER100-75 לאינטרנט 1.5 מגה, דרך הכבלים (תשתית) ובזק בנ"ל (ספק) אני מחובר בלי חייגן, המחשב שלי מחובר באמצעות כבל לראוטר. קבעתי באפשרויות של החיבורי רשת (network connections) את הDNS servers אחרי שבדקתי אותם בipconfig/all בcmd הבעיה היא כזו בתוכנה apexdc http://www.apexdc.net/ אני יכול לעשות חיפוש ולהוריד אבל המהירות של ההורדות הולכת ופוחתת עד לרמה של b/s (מצורפת תמונה) לקבצים שיש להרבה משתמשים. בימים האחרונים זה כן היה בסדר והיום פתאום הקצב ירד משמעותית. בדקתי באתר הזה http://connect.majestyc.net/ את הפורטים שפתחתי לDC והוא מראה לי שהכל תקין. מה צריך או אפשר לעשות? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  24. שלום לכולם אני גר בתל אביב ומחפש טכנאי רשתות שמתמחה בזה כדי לסדר לי כמה תקלות בחיבור לתוכנות ושרתים בחול. יש לי אינטרנט 2.5 של 012 ןתשתית של מודם. הכל בתשלום. אפשר להשאיר הודעה באימייל noynoy777@hotmail.com

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  25. אהלן, ברשותי רשת בייתית עם שלושה מחשבים שמחוברים דרך ראוטר LINKSYS ולמודם. על שני מחשבים VISTA ועל השלישי WIN XP. כאשר אני נכנס לשיתופי רשת, אני רואה את 2 המחשבים האחרים (וגם את שלי, כמובן) אך כאשר אני בא להכנס למחשב עם הXP, מופיע מסך של הזדהות- LOG IN שמבקש יוזר וסיסמא, הנה פרינטסקרין: http://img10.imageshack.us/img10/1605/16784643.jpg ואילו כשאני מתחבר למחשב השני, אני נכנס ישר לקבצים המשותפים שלו בלי בעיות כלל.... משו חשוב- ניסיתי להתקין פאץ של מיקרוסופט שאמור לתקן זאת, אך הבעיה עדין נמשכת. כיצד ניתן לפתור זאת? תודה רבה מראש! :yelclap:

• 6 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים