עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מומחים יקרים בבקשה תעזרו לי!! אני עובר דירה והחלטנו הפעם ללכת על בית ללא כבלים, לפחות מבחינת הרשת האלחוטית. המשמעות של הדבר היא: - כרטיס רשת ללפטופ (מה שיותר זול- PCMCIA או USB) וגם עבור4 מחשבים אישיים שמריצים WinXP (עדיף USB כי אין לי עצבים להתקין PCI). - אקסס פוינט, או איך שקוראים לזה, שיספק גישה אלחוטית לכל המחשבים (רצוי 8 פורטים) ותהיה אפשרות לחבר אותו ישירות למודם ADSL שכבר הגדרתי לשמש כנתב. רצוי שהציוד יהיה כזה שלא מתקלקל במהירות ולא יעלה הרבה כסף, מעבר לכך אין לי דרישות רק שיהיה קליטה בכל הבית (5 חדרים 3 מרפסות). אשמח להמלצות שלכם, תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  2. היי! יש לי WINDOWS VISTA, ורציתי לדעת איך , לאחר שאני מתחבר לרשת אלחוטית, אני יכול לדעת מהו פרוטוקול החיבור בין המחשב שלי לרשת (A,G וכו' ). תודה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by co-oper,

אז ככה, התקנתי ווינדוס 2000 על סרבר שמחובר לרשת של כמה מחשבים. הרמתי Active Directory והוא ה Domain Controller שלי ב Forest אחד ויחיד, כולה רשת קטנה... כמו כן פתחתי Scope שמקצה כ-50 איי פיים והדומיין שהכנסתי בהוסט זהה לדומיין של הדומיין קונטרולר. עכשיו, אם אני מבין נכון, אני צריך להכניס את המחשב לדומיין ואז הוא יקבל איי פי מתוך הסקופ, אבל זה לא קורה. אני לא מצליח לעשות את זה - הדרך היחידה שהקליינטים יכולים להיכנס לדומיין זה אם מלכתחילה אני נותן להם איי פי, ואז מכניס אותם לדומיין... וגם אז הם בכלל לא מקבלים הקצאה מהסקופ. אני לא מבין... התפיסה שלי לא נכונה? או שעשיתי משהו לא נכון? החשד שלי הוא שנתתי Domain Name שהוא מילה אחת, כלומר Home במקום home.local או home.net, זה יכול…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  4. הסתדרתי.תודה.לנעול.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by MODI,

רציתי לדעת האם יש התחייבות בנטוויז'ין השתמשתי בכפתור החיפוש אבל זה לא עזר לי מספיק בערך לפני חודשיים שלושה חידשתי את המנוי ואני רוצה לעזור ל012 האם יש איזה שהוא קנס?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by crs2007,

שבת שלום אנשים יקרים. קיים ברשותי נתב מסוג- נתב Edimax BR6204WG ע"פ בדיקה שעשית ראיתי שהוא תומך WDS. ברצוני לקנות נתב נוסף בידיוק מאותו סוג, ע"מ לחברו כAccessPoint. כעת יש בפני 2 שאלות: 1. האם הנתב מהסוג הזה יכול לשמש כAccessPoint? 2. האם את הנתב שאני רוצה לשמש כAccessPoint אני יכול לחבר בלי כבל לנתב הקיים (זה כל הכוונה של WDS, לא?)? תודה.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  7. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי שאלה לגבי רשת אלחוטית. ראיתי שבמחשבים ניידים ניתן לגלוש בעזרת כרטיס הרשת האלחוטית שמותקן בו, ברשתות של שכנים וכו' במהירות דיי גבוהה. אז לי יש מחשב נייח ואין לו כרטיס רשת אלחוטי ולכן לא ניתן לעשות זאת. השאלה שלי האם יש כרטיס רשת אלחוטי שמסוגל לתפעל כמו שיש לניידים?, או שיש אפילו דברים טובים יותר, שניתן בעזרתם לקלוט יותר חיבורים קיימים וכו'. אני מבקש בבקשה שתעזרו לי בזה תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  8. שלום לכולכם! ברשותי מחשב וPS3 שמחוברים לרשת אלחוטית עם ראוטר br 6504n של edimax. שניהם מצליחים להתחבר לאינטרנט והכל, אני מצליח להוריד דברים לPS3, אבל אני לא מצליח לשתף קבצים בין המחשב לסוני. אני בטוח שמדובר רק בהגדרות של הראוטר, אותו התקנתי עצמאית.. ניסיתי להשתמש בtversity ובps3 media server ושניהם לא מוצאים את הסוני ולהיפך.. אשמח לעזרה או מדריך לגבי מה לשנות בהגדרת הראוטר על מנת שיאפשר שיתוף קבצים בין המכשיר למחשב ולהיפך.. תודה רבה! עריכה: אם יש הגדרות שהן בגדר מאסט לדוגמא צריך IP דינמי / סטטי, או כל מיני דברים כאלה שמישהו שיש לו סוני מחובר למחשב יכול להגיד לי אני אשמח, אולי זה יעזור אצלי..

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by bob987,

שלום, ניסיתי לברר אבל אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין wrt54gl V1.0 ל wrt54gl V1.1? תודה

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  10. שלום... כפי שהכותרת אומרת, אני לא מצליח לפתוח (Forward) שום פורט, וזה מוביל לכך שאני לא יכול לארח שום משחק רשת, יש לי מהירויות הורדה גרועות (למרות קו של 5 מגה) ו- LowID באי-מיול. המערכת הפעלה שלי היא WinXP Pro SP2 עם פיירוול של הווינדוס. הראוטר הוא BEFSR41 והמודם הוא Alcatel SpeedTouch Home השחור. הראוטר מחבר 4 מחשבים, והבעיה לא קשורה אליהם. הנה למה הגעתי למסקנה שהמודם הוא האשם: בראוטר פתחתי את הפורטים בלי בעיות, לפי הספר, לתוכנות ולפורטים שאני רוצה, שיחקתי עם כל ההגדרות אלף פעמים ולא היו שום תוצאות. זה גם לא הפיירוול (או האנטיוירוס), כי סידרתי בו את ההתרות לתוכנות שאני צריך, וגם כשהוא כבוי הפורטים עדיין סגורים. לאחר התייעצות עם מכר הבנתי שכנראה שהמודם גורם לבעיה. ואחרי…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  11. יש לי שכן זקן שקנה מחשב ולא יודע כ"כ להשתמש בו. הוא רק יודע להכנס לאקספלורר ולבדוק חדשות ואי מייל.. לפעמים קורה שהוא מדליק את המחשב והאינטרנט לא מתחבר לו אוטומטית לראוטר האלחוטי שלו. האם יש דרך ליצור קובץ bat שאוכל לשים לו על שולחן העבודה שבלחיצה עליו המחשב יתחבר לראוטר האלחוטי שלו אוטומטית? (הוא תמיד מסתבך ומסבך אותי בלהסביר לו בטלפון איך להתחבר לאינטרנט...) אם כן ויש מישהו שבקיא בעניין ויכול לעשות את זה בשבילי, אודה מאד!

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  12. שדרגתי את המהירות אינטרנט שלי ל100MB הכרטיס רשת המובנה של המחשב שלי לא תמך במהירות זו לכן קניתי כרטיס חדש שתומך במהירויות הנ"ל התקנתי אותו כמו שצריך והאינטרנט עובד אך לא במהירות הרצויה על הכרטיס רשת יש שתי נורות: - ירוקה (1000MB) - אדומה (10-100MB) המנורה האדומה דולקת כל הזמן וגם כשאני בודק את מהירות האינטרנט היא לא מצליח להגיע ל100MB אני לא ממש מבין בכרטיסי רשת, אבל בטוח שהכרטיס שקניתי תומך במהירות הרצויה על הקופסה כתוב: Dynamode PCIXGI PCI Express Gigabit Network Card

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by Tchr0,

יש לי ראוטר Lynksis WRT 54G עם שני מחשבים ברשת ולפעמים הוא מחליט שהוא מתרסק ואי אפשר להתחבר אליו- זה קורה [עד כמה שאני יודע] באופן אקראי לחלוטין, פתאום אתרים לא עובדים מסנג'ר מתנתק וכו'.. בד"כ עוזר להוציא אותו מהחשמל אבל לפעמים גם צריך לעשות לו ריסט ולפעמים גם לעשות restore להגדרות אני אובד עצות מה אפשר לעשות שזה לא יתנתק?

14. Started by ran1809,

אני נמצא במכללה ומנסה להתחבר לרשת האלחוטית שיש לנו כאן. אני מתחבר ולאחר דקה או 2 החיבור מפסיק והופך להיות "מקומי בלבד" , אני מכבה את ההתקן מפעיל את המחשב מחדש וכלום לא עוזר. הדבר היחיד שעוזר זה לעשות איפוס למתאם הרשת ואז הוא מתחבר ל דקה ואז שוב מתנתק. מה יכולה להיות הבעייה? תודה רן ============================================================ מצטער רשמתי את זה פה נא להעביר

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by whitiger19,

איזה כרטיס רשת יש לPS3? בתקן N? G? תודה.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  16. אני הולך לעשות פירמוט בקרוב אבל ההתקנה של החייגן נמחקה לי, אז אם מישהו פה מחובר לנטוויג'ן ויש לו את החייגן על המחשב אז יש מצב שישלח לי או שיעלה את זה? או שבכלל הכי טוב אם יש למישהו את האתר הזה של נטוויג'ן שממנו אפשר להוריד חייגן, זה שעובד בלי אינטרנט אפילו.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by Verdoa,

שלום, יש לי שתי שאלות : 1. איך לשים סיסמא מסוג WPA/WPA2 בראטור TP LINK מדגם TL-WR642G\TL-WR641G ? 2. אפשרי לחבר רשתות אלחוטיות ? למשל יש מסביב לבית שלי עוד 2 רשתות אלחוטיות פתוחות בקליטה מעולה, האם אפשר לחבר אותם ואת שלי ביחד, וככה אני יוכל לגלוש במהירות מטורפת ? תודה רבה רבה !

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by of1978,

יש ברשותי ראוטר של COMPEX 27G שיש לו יציאת USB לחיבור מדפסת או כונן קשיח. האם כל מדפסת עם חיבור USB תתאים לי או שהמדפסת צריכה לכלול תמיכה מיוחדת בחיבור ליציאת USB בראוטר...? בפורום אחר אמרו שיש עם זה בעיות... אני לא רוצה לקנות מדפסת ואז להתאכזב...

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  19. Started by iveco,

הכרטיס תומך 10/100 מגה ביט או מגה בייט ?

20. אודה על המלצות על תוכנות יומן אלקטרוני שניתן לשיתוף בין 5 מחשבים ברשת.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by Ronenosh8,

יש לי את ה 1043 ואני מתלבט האם לעדכן גירסא או לא (בעמוד הזה: http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1#tbl_j מתוארים כל הפיצ'רים בגירסא החדשה) . יכול להיהרס המכשיר? האם זה מבטל אחריות?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  22. Started by ras81,

שלום אמרו לי היום שבכדי להקים רשת אני יכול שתי אפשרויות: 1) באמצעות מחשב שדלוק כל הזמן ומחובר לאינטרנט. 2) באמצעות ראוטר אבל אז אני צריך IP קבוע - משהו שלא שמעתי עליו בחיים כי תמיד חשבתי שהראוטר שומר על הIP. (יש לי חיבור כבלים) מישהו יכול להביר לי בבקשה את העניין.

23. Started by ido_v,

שלום שמי עידו.... יש לי שאלה\בקשה שתעזרו לי לחבר את הרשת שלי שקניתי אני לא יודע איך אני יכול לעשות שגם במחשב של אחי יהיה אינטרנט אני חייב עזרה. הראוטר הוא לא אלחוטי...

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by zahiz007,

היי, בטח נושא זה "נטחן" כבר הרבה פעמים, אבל אני מנסה זה כמה שעות ופשוט לא מצליח. הסטטוס כדלקלן: 1. הוגדר IP סטטי. 2. נפתחו הפורטים הרצויים (במקרה זה של EMULE), בנתב (EDIMAX BR-6204WG). 3. בפיירוול התוכנה לא חסומה. אבל עדיין בבדיקת הפורטים באימיול, מראה שבדיקת TCP נכשלה. בבדיקת הפורטים באימיול רואים IP שונה ממה שאני הגדרתי (הבנתי שזה בסדר, שכן הIP שאני הגדרתי הוא רק פנים בייתי ולא חצוני). בקיצור, עדיין חסום... מישהו יכול לעזור? תודה,

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  25. שלום, אני כבר שנה וחודש עם ראוטר של PLANET ואינטרנט בכבלים של HOT. אין לי מושג מה המקור לבעיות אבל אני משער שזה הראוטר. לאחר מספר שעות (בדרך כלל יום וחצי) של עבודה ברשת האינטרנט "נתקע", זאת אומרת שאני מטעין דף והוא נטען לנצח, הפתרון היחיד שמצאתי הוא להוציא את השנאי של הראוטר מהחשמל ולחבר אותו לאחר 5 שניות... עוד בעיה - בWOW, כשאני מתחבר למשחק, הוא מתנתק לי אחרי איזה דקה, כאשר במהלך כל הדקה אין UPLOAD אבל יש DOWNLOAD (הסקתי זאת עקב העובדה הפשוטה שאני רואה הודעות בצ'אטים של אנשים אחרים, ואני רואה אותם זזים, אבל כשאני שולח הודעות, ההודעות לא מופיעות, עד שהמשחק מתנתק) ולאחר שהמשחק מתנתק, אני מתחבר שוב מהר, ואז כן יש UPLOAD והכל עובד טוב ויפה... מה יכולים להיות הגורמים …

• 2 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.