רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, לפני כמה ימים פתחתי נושא שבו ביקשתי שתמליצו לי על ראווטר חדש כי חשבתי ששלי התקלקל, מסתבר שלא. פשוט הורדתי את העידכון הקושחה העדכני ביותר מהאתר והוא הסתדר. לגבי הבעיה הנוכחית, יש לי ראווטר של Level One דגם WBR-3406TX. שמתי לב למשהו שקורה באופן קבוע. שהראווטר עובד תחת עומסים שעות רצופות לדוגמא תוכנת שיתוף קבצים שפתוחה לכמה שעות או סתם שהוא פתוח כמה ימים רצוף הביצועים ממש יורדים. שאני נוגע בראווטר הוא מאוד חם ואני לא יודע אם זה משפיע על הביצועים שלו. שאני מכבה אותו ואחרי כמה זמן הוא מתקרר ואני מפעיל אותו אז בבדיקות שאני עושה אני מקבל בדיוק את הביצועים שאני אמור לקבל מהספקית וברגע שהוא מתחמם\תחת עומס רצוף הביצועים יורדים פי 2. בדקתי את זה במשך כמה ימים וזה המצב. האם…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם נתב ומספר מחשבים המריצים חלונות XP חלקם PRO וחלקם HOME וגם VISTA אחת על מחשב נייד. כאשר אני מנסה לראות את תיקיות השיתוף של המחשבים במחשב מסויים (זה קורה בכולם) אזי אני נדחה עם הודעה על חוסר בזמינות ובהרשאות. בכל המחשבים אני עובד עם יוזר מקומי המוגדר כמנהל מערכת ולא עם יוזר ADMINISTRATOR. הפעלתי את WIZARD השיתוף וכולם עובדים על אותו WORKGROUP ומשתפים תקיות ומדפסות. מה עוד אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי יש לי נייד חדש והתקנתי עליו חלונות 7 ULTIMATE. בנוסף לנייד יש עוד שני מחשבים נייחים המריצים XP PRO SP3 ואשר משתפים קבצים בניהם וכן מחוברים באופן חוטי לראוטר DLINK 2650U והכל פועל באופן תקין. עכשיו רציתי לצרף את הנייד לחגיגה והוא מקבל אינטרנט מהראוטר מהרשת המוצפנת שלי, אבל מה שלא עשיתי, לא הצלחתי לשתף קבצים בין הנייד לבין הנייחים, שם המחשב פשוט לא מופיע. אשמח לסיוע
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הייתה נפילה של הספקית ה DNS של כל ספקי האינטרנט בישראל, וכתוצאה הייתה או איטיות או אתרים שלא הצליחו להיכנס, לרוב זה GOOGLE, מקושרים , ועוד כמה נוספים לרוב שרתים של חו"ל, וכמובן לא נכנס גם ל Hwzone כרגיל. לא יודע איך לא שמתם לב, ההורדות היו כמו צב מזדחל אפילו יותר מ hwzone
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד לMCSA באופן עצמאי. אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחומר למידה וכד' תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית או בתשלום סביר שתאפשר לי לנתר שימוש בנתונים רשת (בעיקר מול האינטרנט) מבחינת מהירות מול IP נתון ברשת.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
מישהו צריך לשלוח עשרות GB, איך אפשר לנצל את הupload המקסימלי שיש לו? ניסינו טורנט ומסנג'ר, וזה נורא איטי. יש משהו יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
5MB בבזק ובזק בינלאומי פרימיום בראפידשר מוריד על 20-25 משרת שעד אתמול (הדבר האחרון שאני זוכר שהורדתי) הוריד לי על כל הרוחב פס.. ניסיתי להדליק מחדש את הראוטר (simens sl2-141) מה זה?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מכשיר PS3. אני ב012, חבילת גיימרים, 2.5 מגה, 250 אפלואד. תשתית של HOT, כבלים. כאשר אני מנסה להתחבר למשחקים מסויים אני לא מצליח להתחבר, וחלקם אני כן מצליח להתחבר. עכשיו, בדקתי את הנושא והמון אנשים אומרים שאני צריך לעבור לבזק, אז זהו שלא. בדקתי עוד וגיליתי כמה אנשים שהם ב-012 והכל עובד להם כמו שצריך. עשיתי חבילת גימרים אתמול בתקווה שזה יסדר משהו, אבל הכל נשאר אותו חרטא. הPS3 עדיין עושה בעיות בחיבור. לקחתי את הPS3 שלי לפני כמה חודשים לחבר שהוא בחיבור של 014, בזק בינלאומי. חיברתי את הPS3, והופ, הכל עובד בלי שום בעיות, חזרתי לבית שלי, חיברתי, ושוב הבעיות קיימות. הגעתי למסקנה שמעבר ל-014 יסדר את העניין. בדקתי ומצאתי שאני מחוייב ל012 עד לפבואר, ככה שאני לא יכול ל…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, ממש בקרוב אני רוכש מחשב נייד ואני רוצה להצטייד בראוטר אלחוטי. השימוש יעשה בדירת 3 חדרים לא גדולה ובלי ממ"ד אין צורך ב- draft n מאוד חשוב שיהיה ראוטר שידוע באמינות התקשורת, שלא יסבול מניתוקים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי, בטח נושא זה "נטחן" כבר הרבה פעמים, אבל אני מנסה זה כמה שעות ופשוט לא מצליח. הסטטוס כדלקלן: 1. הוגדר IP סטטי. 2. נפתחו הפורטים הרצויים (במקרה זה של EMULE), בנתב (EDIMAX BR-6204WG). 3. בפיירוול התוכנה לא חסומה. אבל עדיין בבדיקת הפורטים באימיול, מראה שבדיקת TCP נכשלה. בבדיקת הפורטים באימיול רואים IP שונה ממה שאני הגדרתי (הבנתי שזה בסדר, שכן הIP שאני הגדרתי הוא רק פנים בייתי ולא חצוני). בקיצור, עדיין חסום... מישהו יכול לעזור? תודה,
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים יש לי בעיית איטיות חמורה ברגע שאני מחובר עם הנתב. אני מחובר דרך HOT + בזק בינלאומי ללא חייגן. ראשית כל אני מחובר דרך כבל לחייגן אז בטוח לא מדובר בבעיות קליטה. איך אני חווה את האיטיות? קודם כל בהרגשה בגלישה (אבל פה אני לא יודע את מי להאשים, את הראוטר או החברות), ואז בעצם רציתי לראות אם יש הבדל במהירויות ההורדה למשל, ואז שמתי לב לדבר הבא: כשאני מחובר ישירות עם הכבל למחשב ואני עושה בדיקת מהירות של בזק בינלאומי - אני מוריד יציב על 312KBps כמו שצריך. ברגע שאני מחובר דרך הנתב (כל שאר המחשבים מכובים) ואני מוריד את אותו קובץ בדיקה - המהירות שלי נעה על 280~ מטפסת ל-300 ונופלת שוב.. אני כבר משתגע. כשהבלאגן התחיל חשבתי שזו הגרסה, הורדתי את החדשה ביותר - …
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי רשת בייתית עם שלושה מחשבים שמחוברים דרך ראוטר LINKSYS ולמודם. על שני מחשבים VISTA ועל השלישי WIN XP. כאשר אני נכנס לשיתופי רשת, אני רואה את 2 המחשבים האחרים (וגם את שלי, כמובן) אך כאשר אני בא להכנס למחשב עם הXP, מופיע מסך של הזדהות- LOG IN שמבקש יוזר וסיסמא, הנה פרינטסקרין: http://img10.imageshack.us/img10/1605/16784643.jpg ואילו כשאני מתחבר למחשב השני, אני נכנס ישר לקבצים המשותפים שלו בלי בעיות כלל.... משו חשוב- ניסיתי להתקין פאץ של מיקרוסופט שאמור לתקן זאת, אך הבעיה עדין נמשכת. כיצד ניתן לפתור זאת? תודה רבה מראש! :yelclap:
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אשמח אם משיהו יוכל לעזור יש לי ראוטר שעבד ולאחרונה הנתב נותן IP ומראה לי שאני מחובר אבל אין חיבור לאינטרנט (אני לא מצליח לגלוש בכלל)
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן את הנתב הידוע edimax 6524 עם יכולת שידור תקן N איתו רכשתי כרתיס אלחוטי של אותה חברה עכשיו.. כאשר אני מחובר לרשת שלי ואני שם את העכבר עם הסימן של שני המחשבים ליד השעון.. רשום לי שם: 130 MBPS מהירות מקושר עוצמת אות טוב מאוד זה תקין שזה רושם 130? זה לא אמור להיות 300? הנתב עצמו מוגדר לעבוד עם תקני N+G+B יחד גם הכרטיס עצמו מוגדר כך.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי כמו האביט שחלק מכם זכה בו.הוא היה זמנית בפוקס PC אבל הם הורידו אותו מהאתר.המחיר היה שווה(149) מאד וכרגע אף חברה לא מביאה אותו יותר.אשמח אם מישהו מכיר אלטרנטיבות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי ראוטר משולב מודם של 3com מדגם 3CRWDR101A-75. לפי מה שהבנתי, מכיוון שהוא ישן, הוא אינו תומך במהירויות החדשות שספקי האינטרנט מספקים (אפילו עם 2.5 מגה הוא לא מסתדר לצורך העניין, קורס אחרי כמה שניות במהירות הזו). בכל אופן, אשמח לקבל המלצות לראוטר עם מודם משולב במחיר סביר של עד 400 שקל שיעמוד במהירויות של 5 מגה ומעלה ויתפקד כראוי. קיבלתי בזמנו המלצה לדגם המקביל של 3com - 3CRWER100-75, הבנתי שהוא מצויין, אך גם כן די ישן, ולכן אשמח לדעת על אחד חדיש יותר. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני עדיין לא הצלחתי לעלות בדיוק על הבעיה אבל אני חייב עזרה דחופה. פירמטטי את המחשב ומיד ניסיתי להתחבר לאינטרנט, הוא לא מצליחה והנה כמה מהסימנים מקווה שזה יעזור לכם לעזור לי... הראוטר לא מדליק אור בשקע שאליו מחובר המחשב (הכבל תקין ניסיתי אותו על מחשב אחר כדי לוודא) LOCAL AREA CONNECRION לא מופיע בNETWROK CONNECTIONS כשהפעלתי AIDA (תוכנה לזיהוי חומרה) הוא לא אמר לי כלום בכרטיס רשת.\ התקנתי את הדרייבר מהדיסק המקורי של המחשב, הורדתי עידכונים במחשב אחר, מצאתי את סוג הכרטיס שאמור לבוא עם לוח האם הזה והורדתי לו דרייבר, כשניסיתי להתקין את הדרייבר שלו הוא טען שאין חומרה מתאימה... אני כבר לא יודע מה לעשות וזה אחרי שסרקתי המון פורומים באינטרנט עם השאלה הזאת אף אחד מהפטרונות שם (או …
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר מחשב נוסף לאינטרנט והדרך המתאימה לי היא להוציא כבל מחדר לחדר דרך החלון [ 6 מטר ], אם יש כבל כזה שיעמוד בתנאי גשם רוח שמש וכד', אני לא רוצה חיבור אלחוטי ולא רוצה לראות כבלים משוטטים בבית, והאם יש דרך אחרת שקעים וכד תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת איך אני מחזירה את הנתב האלחוטי למצב שבו הוא יפעל כמודם רגיל לכל דבר,?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי לכולם אני לא מצליח לגלוש באינטרנט לאחר חקירה קצרה מצאתי שאין לא Local area Connection ב חיבורי הרשת שלי. חיפשתי את כרטיס הרשת ב device manager וגם שם אני לא מצליח למצוא אותו! יש פתרון למישהו? תודה מראש שחר!
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפתוח שרת על המחשב שלי. יש לי תוכנה שהיא עובדת במחשבים אחים (לא ברשת שלי) ואצלי ובכל המחשבים ברשת שלי היא לא עובדת. התוכנה עובדת בפורט 80 (שהוא פתוח) והיא תוכנת שרת http. דגם הראוטר שלי הוא edimax AR-6024. כשאני מעביר את הכתובת של ההורדה למחשבים אחרים ברשת שלי זה עובד טוב, אבל במחשבים אחרים שלא ברשת שלי זה לא עובד כלל. תודה!.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
כשאני משנה את שם הקובץ ל index אייקון הדפדפן נהיה לא מזוהה בממשק התוכנה וכמובן שהאתר לא רץ ברשת עם אני לא משנה ל index אין שום בעיה חוץ מזה שצריך לכתוב בדפדפן את השם המלא .html האתר הוא 100 אחוז פלאש אשמח לקבל יעוץ [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב-advanced file sharing על XP אני מעוניין במצב זה משום שחלק מהספריות צריכות להיות משותפות לכולם ברשת הביתית, וחלק רק ליוזרים מסויימים. אני יודע להגדיר הרשאות אלו בטאבים של sharing ו-security של הספריות. הבעיה שלי היא שכאשר אני יוצר קובץ חדש, נאמר קובץ טקסט על הדסקטופ, הוא לא מקבל הרשאת security של everyone ואז כאשר אני מעתיק אותו לספריה שבשיתוף everyone עדיין לא ניתן לגשת אליו שאלתי היא איך אני משנה את ההגדרות במסגרת ה-advanced file sharing כך שקבצים חדשים שאני שומר או יוצר יקבלו הרשאת security של everyone ואז כאשר אעתיק אותם לספריה משותפת לכולם, הם אכן יהיו נגישים לכולם. עריכה: הפתרון שמצאתי הוא שאובייקטים יורשים את הגדרות ה-security מספריית האם שלהם, וספר…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-