עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3560543,00.html

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by Ronenosh8,

יש לי את ה 1043 ואני מתלבט האם לעדכן גירסא או לא (בעמוד הזה: http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1#tbl_j מתוארים כל הפיצ'רים בגירסא החדשה) . יכול להיהרס המכשיר? האם זה מבטל אחריות?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  3. שלום, יש לי אניטרנט ADSL מגה וחצי, וכשאני משחק ET בשרתים אירופאים הפינגים שלי ממש גבוהים ואני בקושי מצליח לזוז הספקית שלי היא נטויז'ן מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  4. Started by FARKASH7,

אני משתמש בתוכנה מסויימת שדורשת ממני לפתוח פורט ספציפי איך אני עושה את זה? מערכת הפעלה: WINXP PRO+SP2

5. ברשותי שלושה מחשבים, מודם מוטורולה המחובר ל ADSL, ונתב של אדימקס, Broadband Router BR-6104K, ממנו אני אמור להפיק גישה לאינטרנט לאחד עד 4 מחשבים. חיברתי את הנתב למחשבים בעזרת כאבלים ישרים (Non Cross). כעת, אני יכול לקבל אינטרנט בכל אחד מהמחשבים בנפרד ללא בעיה. אבל - בשביל להתחבר לאינטרנט עלי להשתמש ב"תוכנה" של 012 ולהתחבר דרך קליינט רשום, בעזרת שם משתמש וסיסמא. כאשר אחד המחשבים מתחבר, לא ניתן להתחבר לאינטרנט ממחשב אחר מכיוון שהשם משתמש כבר מחובר. איך עושים שכל המחשבים יהיו מחוברים במקביל?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  6. שלום ! יש לי ראוטר של חברת EDIMAX לא ידוע לי איזה דגם ספציפי אבל אני יודע שהוא תומך גם בכבלים וגם בADSL ! האינטרנט האלחוטי שלי לא עובד למרות שהמצב של האלחוטי בראוטר הוא על פעיל !!! מה אני צריך לעשות או לשנות כדי שזה יעבוד ??? בתודה מראש !!!

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  7. תודה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  8. Started by tordek,

יש לי רשת מחוברת בהאב ל 4 מחשבים עקבתי עפ"י ההוראות ופתחתי פורטים כמו שמצויין לעיל אך עדיין, כשאני מנסה לשלוח dcc/dcchat או לשלוח דרך האיסיקיו השליחה לא עובדת למישהו יש רעיון

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by erezalster,

שלום לכולם. אני כרגע בתהליך של שיפוץ עליית גג אצל ההורים. בעליית הגג יהיו 3 וחצי חדרים שבהם אני ארצה לספק רשת ביתית מהירה. בכל חדר אני ארצה שיהיו שתי נקודות רשת (אחת לטלוויזיה והשניה למחשב). בסלון אני ארצה נקודת רשת למדיה סנטר. חצי חדר העבודה ישמש כחדר שרתים ששם יהיו בערך 4 מחשבים. לכן בחישוב זריז עם כמה נקודות ספר אני ארצה לספק אינטרנט במהירות של Gigabyte לכ16-24 מחשבים (אולי זה גם ישמש למחשבים בקומה השניה). האם אתם יכולים להמליץ לי על Switch שיתאים. האם מישהו עשה כבר פרוייקט שכזה אצלו בבית?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by Black_Citadel,

אז ככה, בuTorrent אני משתמש בפורט מסוים, ובהגדרות PORT FORWARDING של הראוטר הגדרתי לו את הפורט הזה, אני עושה בדיקה לראות אם הפורט פתוח (http://www.utorrent.com/testport.php?port=XXXXX), תמיד זה היה ירוק (=הפורט פתוח ותקין) אבל בזמן האחרון זה מתנדנד, פעם ירוק ופעם אדום, ממה זה נגרם ? זה מאט את קצב התעבורה בטירוף.

11. Started by nice,

כבר חודשים אני מתכנן לחלוק את חיבור האינטרנט שלי עם מחשב שני. לבסוף החלטתי ללכת על שיתוף חוטי בעזרת נתב. הבעיה שלי היא שאני לא מודע לכל הפרטים. את החוטים אפשר להעביר דרך הקירות (דרך תעלה של חוטי טלפון וחשמל) אבל לא מצאתי הסבר איך לעשות את זה ואיזה כלים דרושים. ובעיקר האם צריך לתת לטכנאי לעשות את העבודה הקשה (מה שאני מאוד מעדיף לא לעשות)? עוד בעיה היא הנתב. אני לא יודע איזה סוג אני צריך ואיך לבחור אחד.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  12. שלום אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך קוי זהב, ואני משתמש בחייגן שלהם כדי להתחבר לאינטרנט. אך החייגן הזה גורם להתנתקות כל פרק זמן קצר שבו לא עובר מידע. אני אני יכול להתחבר אליהם בלי החייגן אלא דרך הווינדוס?(xp)

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by itaim,

יש לי עכשיו מחשב ועוד מעט אני קונה חדש... ואני רוצה לעשות ביניהם רשת אני רוצה שדרך הרשת אני יוכל להעביר קבצים דרך ההארדיסקים של 2 המחשבים וגם אפשרות למשחקי רשת בין 2 המחשבים (נגיד אני ואח שלי משחקים - הפינגים אמורים להיות מעולים נכון?) עכשיו אני רוצה שגם 2 המחשבים יקבלו אינטרנט יש לי ADSL 1.5 (זה אומר שכל מחשב יקבל 750K? נכון?) ומודם alcatel מה אני צריך? מבחינת רכיבים כבלים וכו' ואיך להגדיר? (ואם ההגדרות מסובכות?) מקווה לקבל תשובות איתי

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by godar111,

שלום חברים, אני מחפש מספר מתגים להשוואה אשר דומים בתכונותיהם ל- 3Com® Switch 5500-EI 28-Port וזאת כדי לערוך השוואות מחירים. אודה לכם על כל עזרה שתתקבל. דף הבית של 3COM עם תכונות המוצר: http://3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CR17161-91

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  15. יש ברשותי מחשב נייח ומחשב נייד. הנייח מחובר במודם כבלים והייתי רוצה גישה לאינטרנט גם בנייד (אלחוטית) עכשיו, השאלה היא אם אני מחבר כרטיס רשת אלחוטי PCI ובנייד כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA, האם זה יעבוד? ז"א האם אוכל לגלוש באינטרנט בנייד או שצריך נתב בצד של הנייח. תודה.

16. היי חבר'ה, קניתי מחשב חדש ואני רוצה שהמחשב הישן שלי יוכל גם להנות מהאינטרנט בבית, יש לי HUB כבלים והכל, אבל תכלס אין לי מושג מה עושים תעזרו לי! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי יש לי ראוטר של edimax - BR6204wg ואני רוצה פקודה שמכבה אותו או משהו כזה אני מכיר מישהו שרושם ב run > cmd > telnet IP *IP = הIP שלו ( ה IP Default Gateway ) ואז זה מחבר את הראוטר מחדש ובעצם עושה שהIP ישתנה בראוטר שלי הפקודה הזאת לא עובדת, יש פקודה או דרך כלשהי אחרת ?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  18. Started by pikachu,

היי יש לי נייד חדש והתקנתי עליו חלונות 7 ULTIMATE. בנוסף לנייד יש עוד שני מחשבים נייחים המריצים XP PRO SP3 ואשר משתפים קבצים בניהם וכן מחוברים באופן חוטי לראוטר DLINK 2650U והכל פועל באופן תקין. עכשיו רציתי לצרף את הנייד לחגיגה והוא מקבל אינטרנט מהראוטר מהרשת המוצפנת שלי, אבל מה שלא עשיתי, לא הצלחתי לשתף קבצים בין הנייד לבין הנייחים, שם המחשב פשוט לא מופיע. אשמח לסיוע

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by wild_3d_raptor,

הכל היה בסדר איתו והוא היה עובד מצויין, אבל פיתאום היום שניסיתי לחפש משהו בעיברית כל התואצות (מה שהוא מוצא) הכל מופיע לי ב ג'יבריש ובסינית .... ניסיתי לחפש גם ב גירסא אחרת של אימיול ועדיין זה לא עזר מה לעשות ????? helppppp meeeeeee בתודה, עמית עריכת המודר: כותרת.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by nore0,

יש לי High ID אבל שמתי לב שב-Connection כתוב Obfuscated במקום normal

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by TZ,

בס"ד שלום לכ,התקנתי רשת בין שני מחשבים שאחד מהם הוא מקושר לאינטרנט והשיתוף אינטרנט פועל אבל כשאני רוצה להכנס( מהמחשב בלי המודם)למחשב עם המודם הוינדוס אומר לי שאין לי רשות או משהו כזה איך אני מאשר את פעולת השיתוף,האם יכול להיות שמשהו אחר מונע ממני להכנס למחשב ? דרך אגב המחשב המקושר עם המודם יש אליו אקס פי והמחשב השני 98 בתודה TZ

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by 1900GT,

שלום, המחשב שלי היה בתיקון ואני לא זוכר מעשיתי לפני שהכנסתי אותו אבל אין לי עכשיו התחברות לאנטרנט. בעיקרון יש לי את המודם 270PR והפכתי אותו לראוטר וחברתי לו סוויץ' כדי שיהיה רשת לכן אני זוכר שביטלתי את החייגן והיה לי משהו שנקרא לוקאל ארייה משהו... השאלה איך יוצרים התחברות כזאת כי את החייגן הצלחתי ליצור אבל את זה אין לי שמץ... בבקשה עזרה....

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by yonatanph,

ראיתי שמדברים על זה הרבה פה. עד היום לא ממש הייתי צריך אתר פרטי אבל בגלל הבעיות עם P2P שהתחילו עכשיו בברק אין לי ברירה אלה לנסות שרתים פרטיים ולקוות לטוב. ההעלה אצלי עדיין מתפקדת (ביינתיים) אבל ההורדה שלי תקועה על 20 (במקרה הטוב) ויש לי עוד 11 חודשים של התחייבות

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  24. חבר שלי עובר לאינטרנט 2.5 מגה וראיתי שנתנו לו הצעה לאיזשהו Edimax ב-500 ומשהו שקל שהמחיר שלו הכי יקר בזאפ הוא 280 ש"ח, כמובן שאמרתי לו לסרב לראוטר ולקבל רק את החבילה. עריכה,הנה מה שהוצע לו : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 הוא מחובר דרך תשתית בזק וספקית אינטרנט סמייל\012 (הם התחברו לא? ) . יש לו כ-4 מחשבים בבית ורשת חוטית פרוסה אך הוא רוצה ראוטר אלחוטי כיוון שרוצה את האפשרות הזאת לנייד שלו+נייח אחד. בעקרון הוא רוצה שיהיו לפחות 4 חיבורים חוטיים ל-4 המחשבים שבבית. תקציב לא גדול - עד 300 ש"ח. טווח הקליטה לא צריך להיות גדול במיוחד,קומה אחת . עריכה- יש שימוש בטורנטים\הורדות מרובות

25. אהלן, ברשותי רשת בייתית עם שלושה מחשבים שמחוברים דרך ראוטר LINKSYS ולמודם. על שני מחשבים VISTA ועל השלישי WIN XP. כאשר אני נכנס לשיתופי רשת, אני רואה את 2 המחשבים האחרים (וגם את שלי, כמובן) אך כאשר אני בא להכנס למחשב עם הXP, מופיע מסך של הזדהות- LOG IN שמבקש יוזר וסיסמא, הנה פרינטסקרין: http://img10.imageshack.us/img10/1605/16784643.jpg ואילו כשאני מתחבר למחשב השני, אני נכנס ישר לקבצים המשותפים שלו בלי בעיות כלל.... משו חשוב- ניסיתי להתקין פאץ של מיקרוסופט שאמור לתקן זאת, אך הבעיה עדין נמשכת. כיצד ניתן לפתור זאת? תודה רבה מראש! :yelclap:

• 6 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים