רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בשיתוף תיקיות של וינדוס (sharing) דרך האינטרנט ניסיתי להגדיר תיקייה אצלי כמשותפת אבל לא הצלחתי לגשת אל המחשב שלי ממחשב אחר. (סגרתי את הפיירוול) ועוד שאלה.. איפה ההרשאות שיתוף ב XP.. אני יודע איפה הם ב 2000 אבל שינו את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
יש לי אותה בעייה ואותו פיתרון כמו בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290343.10 כיצד ניתן לקנפג את הפיירוול בצורה נורמלית ולא לעקוף אותו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כלומר, יש רשת אלחוטית במקום מסויים. אני רוצה להתחבר אליה(חוקית כמובן) דרך כרטיס רשת אלחוטי שלי. והמחשב השני שלי לא קולט את הרשת הרחוקה כי הוא רחוק מידי. האם אני יכול דרך הכרטיס שלי, גם לקלוט רשת אלחוטית רחוקה וגם לשתף את החיבור שלי עם המחשב השני הרחוק שלי? תודה לעונים. ראו תמונה מצורפת: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
1. יש לי שני מחשבים עם XP וכבל מוצלב שהפעיל את הרשת בין שניהם והכל היה בסדר שנתיים. כרטיסי הרשת הם ON BOARD. 2. החל מלפני שבועיים - אני מקבל את ההודעה "a network cable is unplugged" ואין קשר בינהם יותר. 3. החלפתי כבל. 4. התקנתי את הרשת שוב - ע"י האשף של החלונות. 5. לא עזר כלום. 6. אנא..... אמיר ettyamir@hotmail.com
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
הכוונה היא שהמחשב שבו מותקן XP מאפשר גישה לשיתוף קבצים למחשב שמותקן בו VISTA והמחשב שבו מותקן VISTA לא מאפשר גישה לכוננים שלו מהמחשב שבו מותקן XP מה עושים
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב! לאחרונה רכשתי מתאם מUSB לRJ45 וחיברתי אליו כונן נייד של 1TB. מה שעכשיו אני רוצה לעשות זה לקחת את הנפח אחסון הזה ולעשות שיתוף כללי באינטרנט כך שאני יוכל לגשת לכונן הזה מכל מקום שבו אהיה ולא רק מתוך הרשת הביתית שלי. לדוגמא: אני רוצה להשים על הכונן כל מיני תוכנות ולהוריד אותן מהבית של אחי. תודה רבה למי שיכול לעזור. נ.ב אם יש למישהו קישורים למאמרים או כתבות איך עושים את זה אז זה גם יכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני לא יכול להתחבר לרשת מחשבים בעזרת HUB ... אמרו לי שחסר לי משהו בחיברוי רשת .. ובכלל אצל כולם זה מופיע כלוקל אראה קונקשין ולי לא.. ככה זה אצלי. http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532343.JPG וככה זה אמור להיות בעיקרון.(ה4 הראשונים) http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532376.JPG איך אני מסדר את זה שיה לי כמו לכולם\רוב? (אולי יש אפשרות דרך הוינדוס? :s05:) תודדדדדדדדדדדדדדדדדדה לללכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא ממש קשור לחומרה אבל רציתי לקבל חוות דעת ממכם אני מחפש חברה טובה או מישהו מקצועי שתבנה לי אתר בסגנון אתר מכירות פומביות וחברה שתספק שירותים של חיוב כרטיסי אשראי פשפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כמובן מלא מלא מלא מישהו מכיר? יכול להמליץ? לתת טיפים? אם יש פה מישהו שבאמת תותח בבניית אתרים ותחזוקם אנא צור קשר למייל idan_il15@yahoo.com
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה כשאני מנסה להכנס ללייב של ה-360 המכשיר לא נכנס(נכל בבדיקת MTU,ICMP). התקשרתי לחברת כבלים והם אמרו לי שיש בעיה בעוצמות...השאלה שלי היא כך: האם יכול להיות קשר בין הדברים ואם לא איזו סיבה יש לזה שזה נכשל עכשיו(בעבר זה היה מתחבר מצויין)...
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי ווינדוס 2000 על סרבר שמחובר לרשת של כמה מחשבים. הרמתי Active Directory והוא ה Domain Controller שלי ב Forest אחד ויחיד, כולה רשת קטנה... כמו כן פתחתי Scope שמקצה כ-50 איי פיים והדומיין שהכנסתי בהוסט זהה לדומיין של הדומיין קונטרולר. עכשיו, אם אני מבין נכון, אני צריך להכניס את המחשב לדומיין ואז הוא יקבל איי פי מתוך הסקופ, אבל זה לא קורה. אני לא מצליח לעשות את זה - הדרך היחידה שהקליינטים יכולים להיכנס לדומיין זה אם מלכתחילה אני נותן להם איי פי, ואז מכניס אותם לדומיין... וגם אז הם בכלל לא מקבלים הקצאה מהסקופ. אני לא מבין... התפיסה שלי לא נכונה? או שעשיתי משהו לא נכון? החשד שלי הוא שנתתי Domain Name שהוא מילה אחת, כלומר Home במקום home.local או home.net, זה יכול…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי ראוטר של נטגיר WPN824v3 ואני רוצה להגדיל לו את הטווח. ביררתי מול נטגיר ויש לי אפשרות להשתמש בו כבסיס ולהוסיף לו ACCESS POINT. השאלה היא מה מומלץ? האם כדאי לקנות את אותו הנתב ולהשתמש בו כנקודת גישה? הנתב מעולה ואני נהנה ממנו אבל אני לא רוצה להסתבך עם הגדרות... מה אתם מציעים?? נמאס לי להקשיב למוכרים בחנויות....
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
-
אז ככה, היום עברתי מהכבלים לבזק... קודם כל סתם לדעת: נראה לכם שעשיתי צעד טוב? דבר שני: איזה מודם טוב יש לבזק? לא אכפת לי שהוא יהיה גם ראוטר, אבל אם הוא לא ראוטר שיהיה לו יכולת לעבוד עם ראוטר...
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה הפורטים שאני צריך לפתוח לאמיול? יש לי נתב של trendnet tew421brp אני פותח דרך access control ואז פשוט מוסיף את הפורטים האלה לרשימה? תודה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה של ניתוקים כל כמה דקות. אני מחובר דרך הכבלים (HOT) ויש לי מודם של THOMSON . המודם מתחבר לנתב אדימקס 6104, נתב ישן, חוטי. מה שקורה הוא שבימים האחרונים החלו אצלי ניתוקים בתדירות גבוהה, ממש כמה פעמים בשעה. אני עושה RESET למודם ולנתב ע"י ניתוקם ממקור הזרם, המערכת חוזרת לעבוד עד הניתוק הבא. האם ישנה דרך לאתר את התקלה? האם ניתן לבדוק ולהגיע למסקנה שהתקלה הינה במודם או בנתב? האם ישנה איזו תוכנה לאיתור תקלה ואם כן, איזו? אשמח לעזרתכם, שכן זה מוציא אותי מדעתי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אדימקס 6114 ושדרגתי את מהירות הגלישה ל 4M. משום מה (לדברי התמיכה בפיקוק הראוטר פשוט ישן ולא תומך במהירות) אני מקבל ביציאה של המודם כ 550KBS ואחרי הראוטר אני מקבל סביב ה 260KBS . התמיכה של פיקוק המליצה לי להחליף את הראוטר ל 6204 לפחות האם זו הדרך היחידה? תודה שמוליק
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס PCI אלחוטי. אני היתקנתי דרייבר וגם התוכנה שלו. אבל קרה לי משהו מוזר. פתאום תוך 1 דקה חלונות XP עושה ריסט(הפעלה מחדש). לא ידוע לי מה הבעיה. אני חושב שבחלונות XP יש אבטחה "חומה אש". נסיתי לבדוק ולפתוח יציאת תקשורת אלחוטי. אני לא יודע איפה אפשר למצוא אופוצייה לאפשר לו יציאה תקשורת בטוחה. מישהו יכול לכוון אותי, איך פותחים יציאה תקשורת בתוך לוח בקרה Firewall (חומה אש) של חלונות XP? בתודה מראש מיקי
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות : 1. איך לשים סיסמא מסוג WPA/WPA2 בראטור TP LINK מדגם TL-WR642G\TL-WR641G ? 2. אפשרי לחבר רשתות אלחוטיות ? למשל יש מסביב לבית שלי עוד 2 רשתות אלחוטיות פתוחות בקליטה מעולה, האם אפשר לחבר אותם ואת שלי ביחד, וככה אני יוכל לגלוש במהירות מטורפת ? תודה רבה רבה !
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי את ה 1043 ואני מתלבט האם לעדכן גירסא או לא (בעמוד הזה: http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1#tbl_j מתוארים כל הפיצ'רים בגירסא החדשה) . יכול להיהרס המכשיר? האם זה מבטל אחריות?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום, יש לי אניטרנט ADSL מגה וחצי, וכשאני משחק ET בשרתים אירופאים הפינגים שלי ממש גבוהים ואני בקושי מצליח לזוז הספקית שלי היא נטויז'ן מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אהלן וסאהלן! אני מעוניין להתקין בבית נתב אלחוטי בכדי שאוכל לנוע עם המחשבים הניידים בחופשיות בבית. כרגע יש לי רשת חוטית על 3 מחשבים המחוברים בETHERNET אני מעוניין להשאיר את האופציה של החיבורים החוטיים ולהוסיף אופציה של חיבורים אל חוטיים. כרגע יש לי איזה נתב מעפן ואני לא מעוניין רק להוסיף לו AcssesPoint אלה לקנות משהו משולב. הבית 3 קומות. ואני מבין קצת בקונפיגורציה ככה שלא חובה לקנות משהו פשוט. שמתי עין על הנתב הזה: http://www.dlink.com/products/?pid=6 מחיר:360 ש"ח מה אתם חושבים? מתאים?, יש הצעות אחרות? תודה רבה, אלון.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם בעבר שאלתי כאן על נתב אלחוטי והומלץ לי על הדגם שבכותרת. השאלה שלי היא, מדוע כדאי לי לשלם עבור הנתב הזה 360 שקלים (הכי זול בזאפ) כאשר ישנם נתבים כמו זה http://global.level1.com/products2.php?Id=32&PC1thId=11 של LEVEL1 שעולה 290 ש"ח בחנות בה אני קונה ציוד בדרך כלל? מראש אציין כי המרחק הכי גדול שיהיה בין המחשב לנתב זה בסביבות ה-30 מטר ובבית אין חדרי בטחון אגב נוחות התקנה וטיפול שוטף אני בהחלט מחשיב כיתרון
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת אשר מחוברת למחשב אחד בUSB במחשב השני אני רואה אותה אבל כשאני רוצה להתחבר הוא אומר לי שצריך דרייבר, הורדתי את הדרייבר ועדיין הוא אומר לי שהדרייבר לא מתאים למדפסת שיש, כמו כן חיברתי ישירות את המדפסת למחשב ואז הוא כן מזהה ואתה, אבל גם אח"כ הוא שוב אומר לי שאין לו את הדרייבר וגם כשאני מפנה אותו לדרייבר הוא אומר שזה לא הדרייבר הנכון אוןףףףףףףףףףףףףף מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי רשת מחוברת בהאב ל 4 מחשבים עקבתי עפ"י ההוראות ופתחתי פורטים כמו שמצויין לעיל אך עדיין, כשאני מנסה לשלוח dcc/dcchat או לשלוח דרך האיסיקיו השליחה לא עובדת למישהו יש רעיון
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כרגע בתהליך של שיפוץ עליית גג אצל ההורים. בעליית הגג יהיו 3 וחצי חדרים שבהם אני ארצה לספק רשת ביתית מהירה. בכל חדר אני ארצה שיהיו שתי נקודות רשת (אחת לטלוויזיה והשניה למחשב). בסלון אני ארצה נקודת רשת למדיה סנטר. חצי חדר העבודה ישמש כחדר שרתים ששם יהיו בערך 4 מחשבים. לכן בחישוב זריז עם כמה נקודות ספר אני ארצה לספק אינטרנט במהירות של Gigabyte לכ16-24 מחשבים (אולי זה גם ישמש למחשבים בקומה השניה). האם אתם יכולים להמליץ לי על Switch שיתאים. האם מישהו עשה כבר פרוייקט שכזה אצלו בבית?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-