עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by KoDkOd,

שלום,רציתי לדעת אם זה משנה איזה מודם יש בקשר למהירות הגלישה,כלומר ישלי את המודם הראשון והישן של אלקטל (שחור גדול כזה) והאם יש צורך להחליף אותו ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  2. אוקי,אז יש 3 מחשבים,אחד מהם הוא מחשב נייד שמחובר אלחוטית לראוטר. יש מחשב אחר שנמצא בחדר אחד שבו הראוטר והוא מחובר ע"י כבל רשת. קניתי מחשב חדש לא מזמן ורציתי לחבר אותו גם כן. ברואטר יש 2 כניסות. אחת USB שכתוב מעליה PC, אחת אית'רנט ואחת לכבל טלפון. זה אפשרי אם אני אחבר את המחשב החדש שנמצא בחדר אחר בכלל עם כבל רשת של 30 מטר לרואטר ואת המחשב שנמצא באותו חדר עם הראוטר,אחבר אותו ע"י USB?ובמידה ואם המחשב שמחובר ע"י USB יעבוד לאט מידי אז לקנות סוויץ' או רכז או משהו דומה,זה יהיה פיתרון טוב יותר מהפיתרון האלחוטי?(אני מתכוון לשחק גם ברשת כמובן) אם כן,כבל רשת מוצלב יוכל לעשות ת'עבודה או שצריך רק רגיל? ואיפה אפשר לקנות בזול(רצוי להזמנה מהאינטרנט) כבל רשת של 30 מטר ? אגב,יש גם את האופ…

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by yotam360,

האם הראוטר EDIMAX ג'נרי???

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by TheReaper,

טוב ניסיתי גוגל אבל כל הפרוקסים שאני מוצא לא עובדים או איטיים מדי אני מחפש אחד בארה"ב ועדיף אחד במהירות נורמלית

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by itaim,

יש לי עכשיו מחשב ועוד מעט אני קונה חדש... ואני רוצה לעשות ביניהם רשת אני רוצה שדרך הרשת אני יוכל להעביר קבצים דרך ההארדיסקים של 2 המחשבים וגם אפשרות למשחקי רשת בין 2 המחשבים (נגיד אני ואח שלי משחקים - הפינגים אמורים להיות מעולים נכון?) עכשיו אני רוצה שגם 2 המחשבים יקבלו אינטרנט יש לי ADSL 1.5 (זה אומר שכל מחשב יקבל 750K? נכון?) ומודם alcatel מה אני צריך? מבחינת רכיבים כבלים וכו' ואיך להגדיר? (ואם ההגדרות מסובכות?) מקווה לקבל תשובות איתי

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by miaoo673,

היי חבר'ה. אני מחובר דרך ADSL 2.5MB של אינטרנט זהב, עם כרטיס רשת אלחוטי IEEE 802.11g תוצרת אדימקס, מודם רשת רגיל של בזק מדגם ROTAL - RTA1320a, וראוטר אלחוטי WRT54GL של לינקסיס. רוב הזמן האינטרנט טס והכוונה בהכל - גלישה, יוטיוב, הורדות, שיתוף קבצים, וכו'. אבל פעם בכמה שעות העסק מתחיל לזחול והוא נשאר כזה עד שמנתקים את הראוטר+מודם מהחשמל (לכמה דקות) ומחזירים, או אז המהירות חוזרת למוטב. התחברתי לרשת של השכנים כדי לוודא שהתקלה לא טמונה במחשב שלי ואכן המהירות דרכם גבוהה מאוד אפילו בהתחשב בקליטה הגרועה. האם ייתכן שספק האינטרנט "מסנן" אותי לאחר מספר שעות של גלישה? או שהמודם/ראוטר מתחממים יתר על המידה עם הזמן? (נגעתי במודם והוא באמת די רותח) אני די אובד עצות כאן ואשמח אם מישהו יו…

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי רשת בבית של שני מחשבים, מבוססת נתב siemens SL2-141. למרות שהוא אלחוטי אני כרגע משתמש אך ורק בחוטי. האינטרנט והרשת פעלו יפה עד אתמול שבו אחד המחשבים הפסיק להציג אתרים. בדקתי את הנתב ולא מצאתי הגדרות מיוחדות שלא תקינות, כמו כן, בדקתי את הרשת בין המחשבים ובין המחשב הבעייתי לנתב והחוצה (כלומר ping לאתרים) ולא ראיתי שום בעיה. אבל משום מה המחשב מסרב להציג אתרים בעוד שבמחשב השני אשר מחובר לכאורה עם אותם הגדרות אין את הבעיה כלל. אשמח אם תוכלו לכוון אותי איפה לחפש את הבעיה. ...ערכתי חיפוש באתר ולא מצאתי תשובה לבעיותי אז סילחו לי אם אני חוזר על post.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by pikachu,

היי יש לי נייד חדש והתקנתי עליו חלונות 7 ULTIMATE. בנוסף לנייד יש עוד שני מחשבים נייחים המריצים XP PRO SP3 ואשר משתפים קבצים בניהם וכן מחוברים באופן חוטי לראוטר DLINK 2650U והכל פועל באופן תקין. עכשיו רציתי לצרף את הנייד לחגיגה והוא מקבל אינטרנט מהראוטר מהרשת המוצפנת שלי, אבל מה שלא עשיתי, לא הצלחתי לשתף קבצים בין הנייד לבין הנייחים, שם המחשב פשוט לא מופיע. אשמח לסיוע

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  9. רקע: ההוטבוקס מחובר לראוטר (dlink 655), הראוטר מחובר לראוטר נוסף (הגדלת טווח בקומה אחרת) ( TL-WR340G TPLINK) מהראוטר השני מחובר בכבל מחשב קצה (HTPC). המחשב לא מזהה את הראוטר, ובראוטר לא נדלקת נורת חיווי על חיבור כבל. כך גם עם 3 כבלים שונים. כאשר חיברתי את המחשב הנייד, הכל עבד כרגיל, וכאשר חיברתי את הראוטר הראשי (DLINK) למחשב ישירות, הכל עבד כרגיל. בין המחשב הנייד למחשב HTPC עם הכבל, יש חיבור. אבל החיבור הרצוי פשוט לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by bla7,

התופעה הזאת נהיית יותר ויותר טורדנית ויש דרך פשוטה למגרה, לדעתי.... נניח שעל כל משלוח אימייל לאדם יהיה חיוב אוטומטי של 10 אגורות... ונניח שלאדם המקבל יש את היכולת לבטל את החיוב הזה במקום עם קבלת הדואר, ואפילו להחזיק רשימה של אנשים על השרת שאימייל מהם לא מחוייב אף פעם אוטומטית...... ברור שלא ישתלם אז להפגיז בהודעות זבל, כאשר אף אדם שפוי לא יבטל את החיוב על הודעות כאלה........ ישנה קצת בעיה בשימוש בדואר אלקטרוני חינמי שקיים בעולם, אבל אני מאמין שניתן לפתור את זה בקלות, אם רק רוצים... אותם ספקים יוכלו (וייאלצו) להילחם בדואר הזבל שנשלח משרתיהם... ישנה אפשרות אפילו לקחת מכל אדם שנרשם לשירות מספר כרטיס אשראי, לצורך חיוב פוטנציאלי למקרה של עשרות אגורות שכאלה.... מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by devilm,

רציתי לדעת מה זה כל הקיצורים האלה ומה פרושם: SNMP TFTP HFC UDP DNS תודה מראש

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  12. אל תספרו לי על שגיות הכתיב... פעם בניתם אתר, ותהיתם אם אתם יכולים פשות לשים אותו במחשב שלכם ואנשים יראו אותו?? עז - אני מאוד התעניינתי בנושא, ובסוף מצאתי פתרון מדהים שסיפק את החלום שלי הרבה יותר ממה שציפיתי... ;D ;D ;D האתר שלי על המחשב שלי !!! הנה: http://antonimo.sytes.net הסרבר שמצאתי מספק לי את כל מה שהייתי רוצה והרבה מדי יותר, מ HTML עד PHP קודים שאני אפילו לא מקיר!!! אני מתקוון - יש לו MENUAL בארך יותר מ 4500 דפי HTML!!!!!!!!!!!!!! :s07: סרבר FTP אני מנכש קולם מקירים - זה לא דבר חדש ומדהים, אבל בכל מקרא: ftp://Guest@antonimo.sytes.net/ אם זה מבקש סיסמה - אל תרשמו - אין סיסמה... ולבסוף - בכל משחק אפשר לעשות סרבר אבל גם לא משנה ממש... אני מצאת סרבר מאוד מדל…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  13. שלום , אני ואחי מחוברים דרך DI-604 לאינטרנט , והוא התחיל בזמן האחרון להשתמש בתוכנות כמו eMule וFlashget או במילים אחרות - התחיל לקרוע את האינטרנט (1.5MB) , וככה אצלי דברים לא זזים...... אז , אני רוצה להגביל את המהירויות הורדה\שליחה שלו . ראיתי שיש באתר תוכנה בשם Bandwidth Controller , אז היא נחמדה... אבל הוא מחק אותה. אני רוצה תוכנה עם שם מוזר שהוא לא יגלה שמותקנת אצלו במחשב...או - הגבלה מהראוטר (אבל כמו שאני רואה אין אופציה כזאת גם לא ב-firmware החדש ביותר). אז..אני ישמח לקצת עזרה או רעיונות..תודה רבה ! נ.ב. הנתב אצלי בחדר...ואת הסיסמא אליו רק אני יודע . חשבתי על האפשרות של לנתק אותו לגמרי מהנתב ברגע שהוא מגזים עם המהירויות..אבל...הוא יבכה להורים :-\

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. Started by ofir667,

אני לא יכול לכתוב בעברית באינטרנט, מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  15. אני רוצה לפתוח שרת לי לcs ולמכור לאנשים גם. ואני גם ארכיב מחשב בשביל זה . אני מתעניין ורוצה לדעת כמה יעלה חבילת אינטרנט מתאימה לזה. ואם מישהוא יכול להגיד איזה מפרט הוא ממליץ . אם מישהוא יודע או ניסה שיענה פה . או רוצה להמליץ לי על משהוא

16. Started by nsxr51,

יש מישהו שמכיר תוכנה שמתקשרת למחשב אחר באמצעות IP אבל רצוי שתיהיה רק כדי לנהל שיחה ...רק אודיו

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  17. היי. אני מעוניין לקנות ראוטר בשביל מטרה הבאה: יש לי חיבור חייגן לספק, אני רוצה להגדיר את הראוטר שיתחבר לחייגן באמצעות Wan Connection, כדי שהאינטרנט תמיד יהיה זמין כשאחבר אליו כבל רשת/אינטרנט אלחוטי. האם בכל ראוטר שאקנה, האפשרות תהיה זמינה?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by ohadbx,

הקמתי אתמול בבית רשת פשוטה בין 2 מחשבים, אחד מארח עם XP PRO והשני לקוח עם HOME. בהתחלה לא הייתה בעיה בחיבור לאינטרנט אצל הלקוח, ולא הייתי צריך להגדיר כלום- אבל השיתוף קבצים לא עבד. הרצתי את האשף ליצירת רשת במחשב המארח ואז הכנסתי את הדיסקט גם ללקוח והרצתי. עכשיו השיתוף קבצים עובד אבל השיתוף אינטרנט לא, ובמאפיינים של הכרטיס רשת בלקוח כתוב שהמחשב לא קיבל כתובת ברשת מה שיכול לגרום לביטול אפשרויות כמו גלישה באינטרנט. בדקתי ועושה רושם שההגדרות הן נכונות. עכשיו גם הדליי כשהווינדוס עולה הוא גדול מאוד, הבנתי שזה בגלל שהוא מחפש חיבורי רשת. בקיצור אני חושב שהאשף הזה דפק לי את ההגדרות, איך אני מתקן את המצב? (לא יצרתי נקודה לסיסטם רסטור) ניסיתי גם ללכת לפי המדריך בראש העמוד פה,וז…

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  19. Started by y42r,

יש לי רשת ביתית עם נתב ומספר מחשבים המריצים חלונות XP חלקם PRO וחלקם HOME וגם VISTA אחת על מחשב נייד. כאשר אני מנסה לראות את תיקיות השיתוף של המחשבים במחשב מסויים (זה קורה בכולם) אזי אני נדחה עם הודעה על חוסר בזמינות ובהרשאות. בכל המחשבים אני עובד עם יוזר מקומי המוגדר כמנהל מערכת ולא עם יוזר ADMINISTRATOR. הפעלתי את WIZARD השיתוף וכולם עובדים על אותו WORKGROUP ומשתפים תקיות ומדפסות. מה עוד אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  20. מחשב נייד היה שהצלחתי להתחבר לרשת אלחוטית....עכשיו עשיתי פורמט והתקנתי וינדווס מחדש...ואני לא מוצא את הרשת.... אפשר עזרה עם הגדרת רשת ופתרון לבעיה?

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  21. מומחים יקרים בבקשה תעזרו לי!! אני עובר דירה והחלטנו הפעם ללכת על בית ללא כבלים, לפחות מבחינת הרשת האלחוטית. המשמעות של הדבר היא: - כרטיס רשת ללפטופ (מה שיותר זול- PCMCIA או USB) וגם עבור4 מחשבים אישיים שמריצים WinXP (עדיף USB כי אין לי עצבים להתקין PCI). - אקסס פוינט, או איך שקוראים לזה, שיספק גישה אלחוטית לכל המחשבים (רצוי 8 פורטים) ותהיה אפשרות לחבר אותו ישירות למודם ADSL שכבר הגדרתי לשמש כנתב. רצוי שהציוד יהיה כזה שלא מתקלקל במהירות ולא יעלה הרבה כסף, מעבר לכך אין לי דרישות רק שיהיה קליטה בכל הבית (5 חדרים 3 מרפסות). אשמח להמלצות שלכם, תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  22. שלום, בעיקבות המלצות בפורום זה רכשתי את הראוטר של לינקסיס. בעיות ההתנתקויות שהיו לי נעלמו ואני מאוד מרוצה ממנו פרט למספר בעיות.. 1. במסכי הקונפיגורציה הוובים של הראוטר , המעבר בין העמודים הוא איטי נורא ולא תמיד העמוד נטען במלואו או ללא שגיאות. 2. כניסה לחלק מהאתרים ( במיוחד זה hwzone) לא מתאפשר ב- 80% מהמיקרים.. יש למישהו רעיונות ? אני עובד עם פיירוול של סנבלט ועם אנטי וירוס של AVG

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  23. אפשר אפילו לחרוג קצת.. חשוב שיהיו עליו ביקורות טובות, זרקו הצעות ותודה מראש שכחתי לומר שאם אפשר שיכלול חייגן VPNויעבוד על מספר פרוטוקולים כגון PPTP ו- PPPOE ו- L2TP וכו..

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  24. Started by arik_bulldog,

הכבל המחבר בין המחשב לראוטר (כמו חוט טלפון, רק יותר עבה) אני הצריך כזה רק ממש ארוך, 6-7 מטרים ויותר, האם קיים דבר כזה?

25. לאחרונה הראוטר שלי עושה בעיות כגון מנתק אותי מהרשת וכאלה שילשום הראוטר הישתגע ועלה ממנו עשן אז ניתקתי אותו וחיברתי חזרה היום עכשיו הוא פועל אפילו יותר טוב אבל יש לי בעיה בחיבור uplink ניסיתי לפתוח אותו כדי לראות מה הבעיה ואז אחותי הטיפשה שפכה עליו מיץ תפוזים עכשיו הנורות שלו מעבעבות וה uplink זה החיבור היחידי שעובד ניסיתי לסנכרן אותו אבל המחשב לא קלט את האפוקסי שלו שמישהו יעזור לי אני לא יודע מה הבעיה אולי זה הגירסה של האפוקסי הלא מעודקנת או שזה הלדים של הראוטר צריך להחליף אותם

• 1 תגובה
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.