רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לא ידעתי אם להמשיך את הת'רד הקודם שפתחתי מלפני כעשרה ימים (בלינק המצורף)..אך רק אתמול יצא לי לבדוק מה שנאמר . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231327.msg2028863#msg2028863 בכל מקרה , הצלחתי לשתף את המדפסת ברשת ולגשת אליה מהמחשב השני כפי שהוסבר ותודה למי שעזר . הבעייה כעת שכאשר אני מנסה לגשת ממחשב WIN95 למדפסת הרשת ב-WINNT או בכלל למחשב עם ה-WINNT הוא רואה ברשת את המחשב אך כשאני לוחץ לכניסה ,הוא מבקש ממני סיסמה . המחשב 95 מוגדר כמובן עם אותו SUBNET ו-GATEWAY . רק IP שונה ברשת . האם הבקשה לסיסמה היא בגלל שאין אפשרות מתחנת 95 לגשת ל-WINNT ? (אגב, הפוך כן ניתן) תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הראוטר הישן שלי לראוטר N שתומך ב MOIMO. האם כדי לנצל את היכולות החדשות שלו אני צריך להחליף גם את כרטיס הרשת האלחוטי במחשב, או שהכרטיס הישן (G) ידע לעבוד בסטנדרט החדש ? תודה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני יומיים התקנתי רשת אלחוטית בביתי באמצעות נתב של EDIMAX. הרשת עצמה עובדת מצוין אבל מאז ההתקנה שמתי לב לירידה חדה במהירות ההורדה שמתבטאת רק בהורדה מאתרים בחו"ל. אני מחובר דרך הכבלים ואינטרנט זהב בחיבור 750 . קובץ הבדיקה של אינטרנט זהב יורד במהירות מקסימלית. לעומת זאת כל קובץ שאני מנסה להוריד מחו"ל יורד במקסימום 10kbs . צריך לציין גם שאהמחשב שאיתו אני בודק הוא המחשב שמחובר ישירות לראוטר, ככה שאי אפשר להשאשים את איכות האלחוט. תופעה מאוד מוזרה, מישהו נתקל בה?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום, יש שאלה למבינים בבקשה. מי שלא יודע נא לא לענות סתם תגובות. אם יש לי ראוטר של בזק NETGEAR DGN2200 קישור: http://www.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/Manual_netgear_2200_print.pdf האם יש אפשרות בראוטר זה להגדיר או שהוא יגדיר מראש: 4 סיסמאות לכל מחשב אלחוטי נפרד? (לא סיסמא אחת כללית בה כולם יכולים להיכנס - מה שקיים אצלי היום) פעם מזמן היה לי ראוטר בו הוא עצמו הגדיר לי 4 סיסמאות לכל מחשב. תודה !
-
- 1 תגובה
- 7k צפיות
-
-
לחצתי על כפתור הריסטרט ועכשיו אני לא מוצא את האייפי וגם לא יודע איך לקנפג אותו מחדש מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
חיבור הוט MPLS חבילה 16/1 מגה. טכנאים רבו כבר ביקרו אותי בגלל איבודי מידע שבאים ונעלמים.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה קטנה שאני מנסה להכניס מחשב לרשת אני לא מצליח להכניס את המחשב לדומיין שהוא היה בוא לפני שאני רושם את שם הדומיין אני מקבל את ההודעה הבאה מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור ?? תודה !!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אולי מישהו יוכל לעזור לי. ניסיתי לפתוח פורטים לתוכנת utorrent ולאי מיול בראוטר, TP Link. הגדרתי static ip, פתחתי את הפורטים ו... כלום. אני עושה בדיקה של הפורטים שהגדרתי ומופיע לי שהם לא פתוחים. בנוסף, אני לא מצליח להוריד כלום בביטורנט. פתחתי גם את ה DMZ ועדיין הפורטים לא פתוחים. המשמעות היא שכנראה איזו תוכנה על המחשב שלי חוסמת אותם (אלא אם מישהו מכיר בעיה אחרת). במחשב מותקן רק אנטי וירוס avast (עשיתי לו disable וזה עדיין לא פתר את הבעיה) וגם הפיירוול של windows מוגדר עבור ביטורנט ואי מיול. מישהו יודע מה יכול לחסום את הפורטים?(אולי תוכנה נפוצה שלא חשבתי עליה) יש איזו תוכנה שיכולה לאתר מה במחשב חוסם אותם? אם מישהו יודע אני מאוד אודה לו גלעד
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
רוצים לדעת איך ספקי האינטרנט מחוברים? רוצים לדעת מה רוחב הפס האמיתי שלהם? רוצים לדעת איך הם משתמשים בכבלים התת-ימיים? כל האינפורמציה במדריך הזה. http://www.netcheif.com/blog/?p=2144
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס הכל עובד טוב ויפה עכשיו אני מתחבר אליו עם האייפאק ב WIFI וכשאני נכנס לאקספלורר זה כותב לי לכל אתר שאני נכנס אליו שהעמוד שחיפשתי לא נמצא... מה הבעיה? נ.ב בהגדרות של הראוטר מופיע שיש מחשב שמחובר לראוטר.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית בבית עם 3 מחשבים אני מחובר דרך כבל ואחתו ואחיי דרך אלחוטי עכישו הבעיה שאחותי מפעילה EMULE והיא חולה על EMULE אני לא מצליח לגלוש ממש שעה עד שעובר כול דף יש דרך להקצות לה פחות רוחב פס או למנוע ממנה לתחבר לאימיול ? אבל אם למנוע ממנה להתחבר אז שזה יהיה דרך השער רקת או משהו כי אין לי גישה למחשב שלה תודה! והנתב שלנו זה סימנס
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום יש לנו רשת קטנה עם SERVER 2003. מעבר לשיתוף תיקיות ושרת Exchange מקומי אין לנו שום שימוש מיוחד בה. אני רוצה לאפשר למחשבים שמתחברים לשרת להיתחבר גם כשהשרת לא זמין(מחשבים ניידים וכדו'), ז"א לבצע LOG IN כאילו שהשרת זמין. הבנתי שזה משהו בGroup Policy אבל לא מצאתי איפה. מישהו יכול לעזור? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
הבאתי טופס מאתר אחר: .תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא):150-200 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? 2 מחשבים יהיו מחוברים פיזית עם כבל +משתמש עם אייפון. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד?לא 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות?לא 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר?לא 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...).לא משהו מיוחד לא משחק משחקי רשת משהו גדול. 7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי)?שני מחשבים בכבל ופעם פעמיים בשבוע יהיה מחובר ברשת אלחוטית לפטופ ואייפון. 8.תשתית?(בזק\הוט)הוט 9.מה דגם המודם שקיים כעת?motorola sb4200 10.חברת נתבים מועדפת?אין משהו מיוחד 11.מה הציפיות שלך מה…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום, איזה פרוטוקולים חייבים לבדוק שיש בנתב, יש עוד משהו שצריך לבדוק? ואם כדאי שיהיו פרוטוקולים נוספים לכבלים לדוג' ? ושאלה נוספת פרוטוקולי אלחוט זה תקן או שזה תלוי חברה? תודה, HaimTS
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בבית רשת ביתית עם שני מחשבים עם כרטיסי רשת ומחשב אליו שאליו מחובר הנתב. הנתב הישן שלי התקלקל, אז קניתי נתב חדיש של edimax, אני לא זוכר במדויק את מספר הדגם. לפי מה שאני הבנתי הטווח שאמור להיות הוא 20 מטר +, אבל משום מה רק המחשב שקרוב יותר לנתב(בערך 2 מטר) קולט את האינטרנט, והמחשב הרחוק יותר(בערך 4 מטר או קצת פחות), לא קולט בכלל. זה לא ממ"ד או משהו, ואין שום חפץ שחוסם או זה. ניסיתי להעביר את הנתב לחדר של המחשב הרחוק, ואז היה שם אינטרנט, ככה שהבעיה היא לא בזה. אז מה לעשות? הנתב אמור לשדר למרחק ארבע מטר, נכון? זה יכול להיות בעיה באנטנה? ובכלל, האנטנה של הכרטיס רשת יכולה להשפיע? כלומר יש סוגי אנטנות טובים יותר ופחות טובים?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
setup a static IP address ?? 2)בשירשורים קראתי כי If using a 10/100 network adapter, change its speed to 10Mb, half duplex. Please see the instructions below on how to do this. ומה זה נותן? (לא עשיתי זאת) ראוי לציין כי ברשותי נתב מסוג wrt54gv5 ומאז אתמול (השמשתי 2 פורטים עם כבלים לשני מחשבים) המכשיר עובד מצויין.כמו כן פתחתי פורטים לתוכנות הורדה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
ראיתי בתערוכת computax האחרונה בביתן של חברת סוסטיינר ציוד אלחוטי שהם פרסו עם מצלמה כ 200 מטר מהביתן שלהם ועבד דרך קירות ובלגן של הפרעות. לטענתם יש להם ציוד שפורץ קירות ממ"דים בגלל שההגבר שלהם הוא 100mv לעומת האחרים שמשדרים ב 50mv ממליצץ לבדוק אותם
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני יודע על ההגבלת ה-100 מ' של כבל רשת רגיל (CAT5), עכשיו נניח כי אני מעוניין לפרוס רשת קווית מבוססת נתב לאורך כ-500 מ' תוך שימוש באמצעים ביתיים, האם מיקום מתג-רשת כל נניח 70 מטר ימנע את דעיכת האות לאורך המרחק המבוקש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום שאני נכנס לפייסבוק אני מקבל הודעת שגיאה על תחזוקת אתר.. יש מקום שאפשר לכתוב להם על זה?זה כבר שבוע ככה..מעצבן! נ.ב. לא יודע אם זה שייך לפה אם לא תעבירו בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
-
1.איך אני מקבע את הכתובת ip של המחשב שלי(השרת)(אבל בלי לקבע את הכתובות DNS כי אני לא יודע אותן,דרך אגב איך אני מקבל אותן?)משום שאין לי domain שאוכל להתחבר אליו דרך מחשב אחר(אם יש דרך בלהכנס בלי לקבע ת'איי פי שלי או לרשום את החדש כל פעם מחדש בבקשה תתנו לי אותה). 2.אני משתמש בfilezilla איך אני יכול להכנס ממחשב אחר כadmin ושלוט במחשב שלי כמו remote כזה. 3.אני די נוב כפי שאתם רואים,בכל העסק הזה אז תיהיו עדינים איתי+תסבירו לי על כל טעות שעשיתי. תודה מראש אייל.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם שרת הדואר של KERIO וכרגע התבצעה התקנה נקייה של xp professional sp2. הכל עובד טוב ויפה כולל השיתוף אינטרנט מלבד השרת דואר שכל הפורטים שלו חסומים (ברשותי מודם אלקטל עם חיבור PPTP בdialup. ניסיתי באולי חמש דרכים לפתוח את הפורטים דרך הפיירוול של הXP אך ללא הועיל. הכל סגור ומסוגר בלי אפילו קצה של חוט להבין מה הבעיה. יש רעיונות? אלו הפורטים: SMTP 25 Secure SMTP 465 POP3 110 Secure POP3 995 IMAP 143 Secure IMAP 993 NNTP 119 Secure NNTP 563 LDAP 389 Secure LDAP 636 HTTP 80 Secure HTTP 445 תודה. **עריכה** , סודר, סורק הפורטים שהשתמשתי לא היה טוב, מסתבר והexeptions שהוספתי היו תקינים.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
לאחרונה בכל פעם שאני מפעיל תוכנת טורנט כלשהיא(utorrent\bittorent) אז הראוטר מתנתק באופן מיידי ניסיתי להוריד את רמת החיבורים וגם ביטלתי את DHT אשמח אם אקבל פיתרון, אולי תוכנה אחרת או הגדרות אחרות. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
איזה פורטים אני צריך לפתוח כדי לקבל קבצים באייסיקיו pro 2002 a (אל תציעו לי להחליף כי אני אוהב את הגירסא הזאתי) יש לי מודם B-Focus router 2700 והוא נתב .. מקווה שתענו לי בהקדם .. חיים
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
לנתב מחוברים 3 מחשבים קווית ועוד 2 אלחוטית. לאחרונה המחשבים המחוברים קווית מתנתקים לעיתים מהרשת ונכנסים למצב קישוריות מוגבלת. בחיבור אלחוטי אין בעיות. מה יכולה להיות הסיבה והאם זה מעיד על תקלה בנתב עצמו ?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-