רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אז אני רוצה לפתוח פורט ל25565 (מיינקראפט) אבל הראוטר שלי לא נמצא ברשימה בPortforward.com, איך אני פותח פורט?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי קנינו לחותני לעתיד אוזניות אלחוטיות Hyundai RXW003 שמתחברות לטלויזיה, ולצערי התגלה שהן מפריעות לאות ה WiFi בצורה קיצונית. אני לא מוצא מידע מעמיק לגבי האוזניות באינטרנט, מעבר ל: 2.4GHz ISM BandGFSK modulation. RF frequency hopping in 34 channels הסטאפ בבית הוא כך: ספקי WIRELESS: - הוטבוקס שמשמש כנתב אלחוטי ויושב באזור הטלויזיה בסלון, קרוב לגרם המדרגות לקומה 2 - WIFI EXTENDER שיושב בקומה 2 בקו אווירי קרוב להוטבוקס צרכני WIRELESS רלוונטיים: - כרוםקאסט שמחובר לטלויזיה בסלון - מחשב נייד באזור הסלון מפריעי WIRELESS: - בסיס האוזניות האלחוטיות שמחובר קווית לטלויזיה בסלון מרגע הפעלת הרדיו בבסיס גם הכרוםקאסט וגם…
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר שני מחשבים שעובדים על XP PRO ברשת עם כבל מוצלב, אבל למרות שהגדרתי הכל כמו שצריך הם לא מתחברים מה שאני לא מבין זה למה החיבור מראה על שידור חד כיווני בלבד? ז"א יש BYTES SENT אבל אין RECIEVED מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
רכשתי את הראוטר הנ"ל. ביקשתי מהכבלים ומספק השירות (אינטרנט זהב) להתחבר ללא חייגן ולקבל IP קבוע, ולזכותם יאמר שללא ויכוח כלל ותוך מתן שירות נהדר קיבלתי תוך יום את מה שרציתי. כעת הראוטר עובד מצוין במוד DHCP (הראוטר עצמו הוא DHCP client בכיוון הרשת) . ראיתי כי יש כאן הוראות להגדרות ב"שיטה העקומה" של הכבלים אך אצלי הראוטר עובד ללא צורך להגדירו כ- PPTP. האם יש סיבה כלשהי לעבוד במוד אחר שהוא לא DHCP ? (למשל L2TP או PPTP). שנה טובה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היי, עבור פרוייקט שאני עובד עליו אני צריך ראוטר שיאפשר לי שליטה טובה ברוחב פס שמוקצה לכל client ברשת. אשמח להמלצות לראוטר שיתאים למטרה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לזה קשר ? קצב ההעברה בביטורנט כשאני רוצה להוריד קובץ עם מקסימום זמינות ומקורות מוריד לי על 0.33KB לשנייה שזה כלום . מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? מחשב בחיבור בודד עם נתב של LINKSYS .
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי אנשים , היום בערב אני מתקין את מערכת ההפעלה , רציתי לדעת לגבי היצירת חייגן , אם זה שונה מ XP (האמת שגם ב XP אני לא ממש זוכר איך עושים את זה :] ) ואני מפחד שבתמיכה יגידו לי שהם לא תומכים במערכת ההפעלה הזאת עדיין.. אז אם אפשר שתכתבו לי כאן את השלבים , ואני יעשה Print screen וישמור את הקובץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
באיזה מהם הסינון יותר קפדני ויעיל? ואיזה עדיף גם מבחינת תפקודי אינטרנט מהירות\האטה וכדומה? יש למישהו ניסיון אשמח לשמוע,תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב חדש של TP-Link TL-WR1043ND [table][tr][td]Firmware Version:[/td] [td][/td][td]3.13.4 Build 110429 Rel.36959n [/td] [/tr] [tr] [td]Hardware Version:[/td] [td][/td][td]WR1043ND v1 00000000[/td][/tr][/table] הוא עובד בסדר אבל מדי זמן מסויים (יתכן כמה שעות) הרשת מפסיקה לתפקד. אני מדבר על מחשב שמחובר דרך פורט קווי ולא אלחוטי Windows 7 שהרשת מפסיקה לתפקד. ביצוע disable/enable לכרטיס רשת לא עוזר - הוא לא מקבל IP מהנתב. וכמובן שאי אפשר להתחבר לנתב לבדוק את זה. ניסיתי להחליף פורטים ללא פתרון. אי מכבה ומדליק את הראוטר ואז הוא חוזר לפעולה ונותן כתובת לכרטיס הרשת. האם הוא מוגדר להתנתק כשאין פעילות? WAN Connection Type: מוגדר כ-Dynamic IP האם L2TP יהיה יותר טוב? או …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מנהל הורדות שמאיץ את ההורדות וקל לשימוש תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
ברשותי יש ראוטר אלחוטי (wrt54gl) שאלתי היא האם יש אפשרות לסרוק איתו רשתות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
-
היי. יש עכשיו סוכה במרפסת ואני רוצה שיהיה שם אינטרנט. יש לי נתב שממוקם באחד החדרים והקליטה לא מגיעה למרפסת. הנתב הוא נטגיר לבן מעאפן של בזק. אם זה יסייע אני יכול להשיג עוד נתב כזה. אז מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לבנות רשת בין 5 מחשבים ,מחשב אחד בסלון עם מדיה סנטר שאומר לקבל מידע ממחשב בחדר עבודה (סרטים תמונות ) ועוד 3 מחשבים בחדרים אחרים אני לא יודע בדיוק איך לתכנן את זה מה שחשבתי זה שלמחשב בחדר עבודה היה מחבור ראוטר (3COM או LINKSYS)הראטור היה מחובר למודם כבלים או ADSL ,מתוך הראטור שאני מניח גם יכול לשמש כ HUB/SWTICH יצאו 4 כבלים אחד לכל מחשב. הסיבה שאני חשבתי על רשת קווית היא מכיון שהיא יותר אמינה ויותר מהירה מרשת אלחוטית לפי הבנתי (דבר שהיה חושב לסרטים ב HD) המחשב מדיה סנטר בסלון אומר לקבל את הסרטים ושאר הדברים ממחשב בחדר עובדה (עוד שאלה אם רשת קווית מהירה מספיק כדי לשדר סרט ב HD בלי צורך בקודם כל להעתיק את הקובץ למחשב? ). ויש אזישהו מדריך שמראה איך במדיה סנטר אתה מסגו…
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום אשמח מאוד אם משהו יכול להפנות אותי לאתר מקיף שניתן להוריד בו קבצים לתוכנה guitar pro (.... חוץ מmysongboo), ואם משהו מכיר איזה פורום בנושא זה או בנושא טאבים ותווים. תודה רבה מאוד מאוד!!
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA ואני רוצה להעביר קבצים ממחשב נייח (WINDOWS XP) למחשב שלי - הבנתי שאפשר לעשות את זה דרך כרטיס רשת... חיברתי את המחשבים - אבל אין לי משג איך אני מעביר קבצים. אשמח לקבל הסבר איך עושים את זה תודה מראש י
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי מ1.5 מגה ל2.5 כשאני מוריד קובץ בדיקה מאתר המהירות לא השתנתה ואני מוריד עדיין על 190 אם המחשב מחובר ישירות למודם ולא דרך הראוטר אז המהירות עולה ל2.5 מגה ואני מוריד כמו שצריך. ניסיתי לאתחל את הראוטר וגם להגדיר אותו מחדש וזה עדיין לא עוזר מישהו יודע איך אני מסדר את הבעיה הזאת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי ממיר FIBERBOX של הוט שאליו מחובר ראוטר שמפצל לכמה מחשבים, לא נרחיב יותר מידי - הכבל רשת השני פשוט קצר מידי ולא מגיע לממיר של הוט אז יש בדרך ראוטר. נגיע לשורש הבעיה, כאשר המחשב הראשי מחובר ישירות להוט ניתן למצוא במכשירים (לדוגמא בעזרת מנהל קבצים באנדרואיד) את הרשת הביתית (כלומר שיתוף הקבצים). אך כאשר הראוטר נכנס הרשת "נעלמת". האם זה משהו בהגדרות הראוטר? האם ניתן "להעלים" אותו כאילו לא קיים והמחשבים לא יתייחסו אליו? להוט ולראוטר יש כתובות אחרות לניהול , האלחוטי בראוטר מנותק, השימוש בו הוא כמין מפצל. אשמח אם מישהו ידע מה הפתרון לבעיה זו.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב , יש לי מודם/נתב שקיבלתי בבזק שהוא AZTECH 600E ונתב אלחוטי של LEVEL ONE 3406TX ואני לא מצליח לפתוח פורטים או להוריד באימיול או בביטטורנט. אני ניסיתי הרבה דברים אבל ללא הצלחה.PLS HELP ME :'( לאזטק מחובר הקו טלפון וממנו יוצא חיבור איטרנט לנתב האלחוטי ומשם כבר למחשב אינני מצליח לפתוח פורטים או להוריד דברים במהירות נורמלית
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי רוטר וסוויץ 3 מחשבים שתיים עם Windows 98 ואחד עם Windows Xp (שלי) הWindows 98 יכולים לשתף להעביר וכו'.. אבל אני לא יכול לראות אותם מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
טוב תראו דיברתי עם 012 לגבי בעיה שהאינטרנט נתקע לי ל10 וחוזר ועכשיו בדקתי דרך תוכנה כמה אחוז של Packet Loss יש לי וכתוב לי 8% עכשיו דיברתי איתם בערך שעה פלוס ועשינו כמה ניסיונות כמו tracert והנה קבצים (למעטה בצד שמאל) והם אמרו לי שהכל תקין חוץ מזה הוא ריענן לי את המנוי וזה לא עזר בנתיים אין לי מושג מה הבעיה אולי מישהו יכול לבדוק [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום יש בראשותי את הרוטר הנ"ל והוא נמצא במרתף ביחד עם מודם של טומסון של הוט... אממ יש לנו בעיה בבית אנחנו בבית פרטי ואנחנו לא קולטים בחדרים בקומה השניה המרתף זה קומת קרקע. התקשרנו להוט והם אמרו לנו שיש משדרים כאלה שמגבירים את הראוטר הזמנו טכנאי והם בכלל הזמינו לנו מישהו שיחליף לנו ראוטר והוא בכלל אמר שזאת טעות שזה לא יפתור את הבעיה, קנינו גם כרטיס רשת חזק וגם אז זה לא פתר את הבעיה מה אפשר לעשות, אני יודע שיש כאלה שיגידו שצריך לקדוח אווממ בקיר ולהעביר כבל רשת אלחוטי אבל יש עוד אופציות, האם מגבר יעזור במצב כזה .?... , יש אופציות נוספות?. תודה.
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אני מנסה לבין אם בכלל ניתן לעשות זאת בין XP לXP , יש למישהו רעיון ..? הכוונ ה היא לחיבור VPN בין שני מחשבים ... לא חייב מוצפן . או שצריך להתקין אפליקציה של VPN SERVER על אחד המחשבים ... אם אתם מתכוונים לhamachi אז לפחות מדריך בעיברית אם אפשר . ולגביי ה NO -IP איך ניתן לבצע את זה .. ?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
או קיי..אז קודם כל אין לי מושג בנושא הזה וגם חיפוש אחרי חיפוש בפורום לא ממש הבנתי.. אז ככה יש לנו 2 מחשבים וכמובן אינטרנט מהיר בקיצור מה צריך לעשות כדי ששתיהם יהיו מחוברים ולא ניצטרך על הזמן לחבר ולנתק את המודם? מה צריך? מה העלות..? יתן לביצוע..? תודה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן מצטער אם לא רשמתי במקום הנכון אני גר במושב בצפון אין לנו הוט במשוב אינטרנט של בזק עד 15 מגה שאר החברות לא מחוברים למושב האם יש ראוטרט שיכול לעבוד כאינטרנט ביתי על g5
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-