עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, ברשותי ראוטר מסוג netgear dgn2200v2 במשך כשבוע. לראוטר זה יש חיבור usb באמצעותו ניתק להגדיר דיסק רשת או מדפסת רשת. חיברתי אליו דיסק קשיח נייד. הגדרתי כל מה שצריך וניתן לגשת עליו ולראות אותו באמצעות כל המכשירים שברשותי. הבעיה היא שהוא משום מה לא מסוגל להראות קבצים גדולים מ4~ GB, מה שמוזר זה שהדיסק הקשיח מפורמט כntfs ולכן לא אמורה להיות בעיה זו, כאמור מה שקורה בפועל זה שפשוט הקבצים האלה לא נראים כאשר ניגשים אל הספריות בעזרת הרשת. ניסיתי לגשת בעזרת כמה פרוטוקולים כגון http, smb, ftp אבל הבעיה זהה. אני מניח שזה בעיית firmware, מישהו נתקל בבעיה זו ויכול לעזור? מחיפוש באינטרנט לא מצאתי את המקרה.... תודה מראש, ניצן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by N N C,

תגידו כרטיס רשת מובנה מתאים לאינטרנט מהיר בכבלים או ב-adsl ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן אני היום מתעסק בכל מה שקשור ברשת הסיבים האופטיים בישראל ושמתי לב שהרבה אנשים פשוט לא מודעים לעובדה שהבית שלהם מחובר כבר ונשארים ללא סיבה על תשתית הנחושת הישנה אז אני יותר מאשמח לענות לכם על כל שאלה שיש לכם בנושא וגם לבדוק אם הבית שלכם מחובר כבר

4. Started by avner_s21,

שלום לכולם. בעיה ברשת ארגונית בחשבון exchange של אחד המשתמשים. המשתמש לא מקבל תזכורות וזה לאחר שניסיתי להיכנס לחשבון ממחשב אחר. אשמח אם מישהו נתקל בתקלה כזאת ויוכל לעזור.

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  5. Started by roeesnir,

לא דרך הראוטר, אלא רק במחשב מסויים. מצידי שיהיה דרך הדפדפן. תודה.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  6. שלום לכולם, עברנו דירה לאחרונה (מדירה בבניין לבית פרטי בן 2 קומות), ונראה שהראוטר ששימש אותנו עד עכשיו לא עושה את העבודה. הראוטר הוא של אדימקס, BR-6204WG שהוא דגם ישן אבל טוב ועבד לי מעולה כמה שנים טובות. כרטיס הרשת האלחוטי הוא גם של אדימקס, ולא הצלחתי למצוא את הדגם המדויק שלו אבל זה מה שאייבורי נותנים כברירת מחדל (ולכן יש להניח שהוא הכי פשוט שיש). הבעיה היא שהמחשב שיש לי בעיות קליטה איתו נמצא קומה מתחת לראוטר, ובתוך הממ"ד. לכן אני מקבל בסביבות 30% קליטה. וכעת לשאלה - יש למישהו רעיון איך אני משפר את הקליטה בהתחשב בנתונים שהבאתי? האם אני צריך להחליף ראוטר (ואם כן - לאיזה, האם יש משמעות לראוטרים האלו עם 3 האנטנות או שזה סתם בשביל היופי? האם זה חשוב אם התקן הוא G או N?) האם …

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  7. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456657.new#new

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום_1 133 עם WIN98SE כרטיס קול CREATIVEת מודם 33K SPORTSER CDROM וFLOPPY גנרים אני הוספתי לו כרטיס רשת REALTECK ומאז הוא נתקע בד"כ על USER.EXE ונראה לי שזה בגלל שיתוף IRQ האם יש לזה פתרון או שהמחשב אבוד (זקוק לו כמחשב שני לקריאת דוא"ל) הוא יקבל ADSL דרך מחשב מהיר המשמש כשרת ADSL עבורו? בתודה רבה מראש, יהודה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  9. http://www.netcheif.com/blog/?p=686

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  10. היי, אני צריך להקים רשת ביתית ואני רוצה לבקש ממכם המלצה לנתב שיתמוך במשהו כמו 10 מחשבים בחיבור אל חוטי, חשוב שהוא יהיה אקטיבי ככה שאני לא אצתרך לשים אותו ליד מחשב ובטח שלא שהמחשב יהיה דולק בשביל שהוא יעבוד... הבית הוא גדול, ובנויי עם המון ברזל, ככה שצריך שהוא יהיה חזק, וגם שיתפוס למשהוא כמו 3 קומות... (כשאפשר כמובן שהוא יהיה באמצעית... למרות שעדיף שלא...) אם יש דבר כזה, אז המלצה למגביר אות יהיה נחמד... תודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  11. אני מחובר דרך נטוויז'ן לאינטרנט והרבה פה אומרים שמשלמים יותר אם מורידים הרבה או שאי אפשר בכלל להוריד.. ואין לי מושג על מה אתם מדברים כי אני מוריד 3 גיגה כל לילה ולא משלם אגורה אחת יותר. מישהו מוכן להסביר לי?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  12. שלו יש לי בעיה לפני בערך כחודש התחיל להופיע לי באינטרנט אחרי כל פעם שהוא מתנתק 'מייבא כתובת רשת' והוא פשוט לא מפסיק לייבא אותה אני משתמש בראוטר של חברת ROTAL.COM דגם RTA 1025W adsl wireless router איך אני גורם לכך שהראוטר בסוף יביא איתו כתובת רשת? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

אני וחברה שלי עוברים ביחד לדירה קטנה וחביבה(שני חדרים) וזקוקים לראוטר אלחוטי בשביל להנות ממנעמי האינטרנט בדירתנו. אין צורך במשהו חזק כיוון שהדירה קטנה עד מאוד, יש המלצות? מחיפוש קצר בZAP ועם ניסיון חיובי עם TP-Link(מה שיש לי בבית), מצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762448 סביר? טוב? יש משהו אפילו זול יותר או ש80 ש"ח זה ממש הגבול התחתון והוא יעשה את העבודה?

14. האם ישנה אפשרות לחבר מחשב ישן שאין בו WIFI לאינטרנט אלחוטי? כלומר לקנות איזה מתאים USB או משהו כזה שבעזרתו הוא יתחבר?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  15. Started by ben29,

שלום. יש לי ראוטר של הוט. הראוטר של HOT מוגדר כ BRIDGE ל FG הכול עובד יפה. עכשיו עברתי לבזק בילאומי מבחינת ספק. אני צריך לעשות הגדרות חייגן לבזק בינלאומי. אני מנסה להגדיר את זה ב FG כ PPPOE איך לא מצליח.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Shay2111,

אני רוצה להזמין את זה http://www.ebay.co.uk/itm/TP-LINK-Archer-VR900-AC1900-Wireless-Dual-Band-Gigabit-VDSL2-ADSL2-Modem-Rou-/182346612816?hash=item2a74b48050:g:yKUAAOSwx2dYIP2P מה הסיכוי שזה יעבור במכס עם אני מזמין מאנגליה ולמי שכבר הזמין ויש נסיון בלעביר במכס מה ההעצות שלכם לגבי הזמנה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  17. Started by evgeni1984,

שלום לכולם יש לי ראוטר מסוג EDIMAX BR-6204WG עכשיו שאני מנסה לכנס לאתר הזה 192.168.2.1 אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא ופה הבעיה שאני רושם שם משתמש וסיסמא אז הוא רושם לי PASSWORD WRONG קיצר שסיסמא לא נכונה ולא שיניתי את הסיסמא אז מישהו יודע איך אני יכול להפס את הסיסמא או שם משתמש צריך עזרה בזה דחוף חברה תעזרו לי פליז??????????????????????????????????????? :s05: :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  18. מהירות בלתי נסבלתתתת !!! פשוט זוועה! מת להתנתק מהם אבל אני בהתחייבות לטריפל המזד***ן שלהם מהירות 12 MB מוריד לי על 50KB פשוט בזיון

19. כיצד אני מגדיר את הראוטר לעשות זאת דגמו של הראוטר הוא BEFW11S4 עד כמה שאני יודע כשאין ראוטר צריך להגדיר IP של המודם ואיזו כתובת VPN

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by iakovl,

נתב: Linksys WRT54GL V1.1 קושחה: Tomato 1.27 חיבור: L2TP תשתית: HOT ספק: NETVISION 013 IP ספק לחיבור: 212.143.205.253 בקיצור, הנתב נמצא ברשותי כמה שבועות ולאחר העדכון קושחה הכל עבד כרגיל, עכשיו לאחרונה (היום במיוחד) הגעתי למצב שכל כמה שעות הנתב מתנתק מהאינטרנט, בבדיקה בנתב עצמו כתוב שהוא מנסה להתחבר, יש את כל נתוני החיבור של L2TP אבל הוא לא מתחבר אלא נשאר עם הכיתוב "מתחבר" רק אחרי שאני עושה ריסט לנתב הוא מצליח להתחבר ואחרי זמן מסויים שוב נופל החיבור, מה שמוזר פה הוא שלא היה שום שינוי, לפני זה הוא עבד יפה מאוד כשבוע בלי בעיות ונפילות. יש למישהו מושג מה הבעיה? האם צריך להתחיל לנדנד ל013 בשביל לקבל חיבור ללא חייגן ולחסוך כאב ראש? [br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 1…

21. Started by rand79,

אני רוצה לחבר רשת של מצלמות אבטחה. המצלמות מתחברות ל web server מקומי ודרכו לראוטר ולאינטרנט. החיבור למצלמות מתבצע מרחוק עם DDNS. השאלה היא, אם אני מחובר לתשתית כבלים או ADSL, האם יש לי צורך ב ISP? תודה, רן

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  22. Started by EnerGy,

שלום, אני צריך נתב אלחוטי וקראתי פה ש3COM טובים. http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWE554G72T האם הנתב הזה יעשה את העבודה כמו שצריך ?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. בשבוע האחרון התעסקתי עם שדרוג המהירות ופיתרון ה WIFI בדירה. אז אני כאן לעדכן ותודה לכולם ול Cheif על העזרה. 1. שדרגתי למהירות T40 - עד 40MB של בזק. + בזק בינלאומי. 2. נתב חדש דואל בנד של בזק - D_LINK 6850U - נמצא בממ"ד - חדר עבודה עם 3 מחשבים נייחים 3. נתב ישן בן 7 שנים של 3COM 3com 3crwe554g72t - מחובר כ AP בסלון דרך קופסת הVOD של יס בסלון שם יש חיבור קווי פנוי שמחובר דרך תשתית יס בקירות לחדר עבודה ושם לנתב החדש דרך המודם שלהם. 4. מחשב סלוני מחובר לנתב 3COM בסלון בחיבור קווי. את הגדרת הנתב הישן כ AP ביצעתי לפי המדריך כאן: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm לפי החלק האחרון היות ואצלי מוגדר בחיבור קווי/ישיר.הלך די בקלות. ולהלן התוצאות של הש…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. שלום. לפני כשבוע שידרגתי ממהירות 5 מגה למהירות 50 (בזק, בזק בינלאומי). במחשב שנמצא ליד הראוטר אני מקבל מהירות מלאה, אבל בשאר המחשבים שמפוזרים בבית ומחוברים על ידי HomePlug, המהירות נמוכה ממה שאני אמור לקבל. האם ייתכן שההום-פלאג הוא גורם הבעיה וצריך הום-פלאג שתומכים במהירויות שכאלה? אני לא יודע איך לבדוק אם מה שיש לי כרגע תומך, אבל אם מישהו אחר יכול לבדוק ורק צריך לדעת את הדגם אז זה - TP-Link PA211 תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך ראוטר. כאשר אני מנסה לגשת למחשב אחד דרך השני, ע"י \\computer1\c$ אני מקבל חלון להכניס שם משתמש וסיסמה. שם אני מכניס את שם המשתמש והסיסמה של האדמין (כשהתקנתי את הווינדוס שם), אבל אני מקבל שגיאה ששם המשתמש או הסיסמה לא נכונים, או שאין לי הרשאות.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה, נדב.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.