רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
חבילת 40 מגה, תשתית בזק. הראוטר 4-5 מטר מה לפטופ עם קיר אחד מפריד. איזה טריקים יש לעלות מהירות אלחוטית?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי מודם-נתב אלחוטי משומש בכ-150 ש"ח באיביי (Huawei HG630) ואתמול הוא הגיע. שברתי את הראש יום שלם איתו אבל בסוף הצלחתי לחבר אותו לתשתית 100 מגה של בזק. אני מקבל 86 מגה בבדיקת מהירות לשרת בארץ עם SPEEDTEST.NET. בעקבות השרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/566361-%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%A2%D7%9D-%D7%AA%D7%A9%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%91%D7%96%D7%A7 והשרשור בhometheater שאליו הוא מוביל, רציתי לשאול: יש משהו שאני צריך לעשות כדי לכסות את עצמי מבחינה משפטית לפני שאני מנייד את הצד העסקי של התשתית לחברת אקספון? אולי בדיקות מהירות מסוימות כדי להראות לבזק אם הם ישנמכו אותי ל40 מגה או ל15 מגה?
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר + מודם Tp-link דגם TD-W9980 שהזמנתי מגרמניה לפני חצי שנה בערך. מאז ומתמיד הקליטה הייתה בעייתית בדירה שלי. הכנתי סרטוט גס של הדירה בתוך בטבלה. הקווים של הטבלה מציינים קירות. [TABLE=width: 500] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]מטבח[/TD] [TD]מקלחת[/TD] [TD]שירותים[/TD] [TD]ראוטר[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]סלון[/TD] [TD]מסדרון[/TD] [TD]מסדרון[/TD] [TD]מסדרון[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]סלון[/TD] [TD]סלון[/TD] [TD]החדר שלי[/TD] [TD]חדר שינה[/TD] [/TR] [/TABLE] המרחק בין הראוטר לחדר שלי עומד על 6-7 מטר בערך. הראוטר לא נמצא בממ"ד. בהתחלה השתמשתי בדונגל Edimax 7822 תקן AC. הקליטה הייתה סבירה, אבל פעם ביום בערך נאלצתי להוציא את הדונגל ולחברו מחדש…
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אז tp-9980 כנראה לא מספיק טוב עבור ההורים שלי. יש מרחק של 11 מטר בינם ובין הראוטר ו-2 דלתות (קירות), אז הוא לא מספיק חזק לעבוד לבד, אז אני צריך שדרוג. קראתי המון לגבי הראוטרים האלו, אבל עדיין לא הגעתי להחלטה החלטית לגבי מי הכי טוב. מה אתם חושבים? האם יש למישהו אחד מהם ויודע לגבי יציבות שלהם? יתרונות חסרונות? והאם הם יכולים לעבוד מספיק טוב עם מרחקים של 11 מטר עם 2 קירות? תודה, נ.ב. ל-WRT1900 יש גרסא חדשה, עם מעבד חזק יותר (ומתחמם פחות) וכמות כפולה של זכרון, אבל אני לא מוצא אותו באף מקום, מישהו יודע מאיפה קונים? תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין להביא נתב משולב מודם מצרפת. מאמין ש tp link צריכה להיות הבחירה שלי? האם סדרת archer Dx תעבוד עם תשתית הבזק בארץ? ואם כן, איזה כדאי לי לקנות? D9 או D7? ומה ההבדלים בינהן? בהנחה ואני לא מחפש להוציא סתם כסף מיותר אבל עדיין רוצה משהו איכותי. תודה רבה על העזרה עריכה: הנתב יוזמן מאמזון: amazon. Fr
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי All, מדובר במחשב נייד אצלי בעבודה ששייך ללקוח שלנו, הלקוח התלונן שיש לו בעיות במהירות האינטרנט עם המחשב הספציפי הזה שמכרנו לו. יש לו בבית רוחב פס של 20 מגה והוא טוען שעם המחשב שמכרנו לו הוא גלש על מהירות של 2 מגה. הוא בדק עם מחשב נייד אחר וכן קיבל את מלוא רוחב הפס וגם בדק עם מחשב נייח שמחובר ישירות מהראוטר בכבל רשת וגם קיבל את מלוא רוחב הפס. על המחשב מותקן Windows 8.1 שהגיע Built in מהחברה. הדרייבר של הכ. רשת האלחוטי מעודכן. 2 שאלות, 1. למה לא מופיע לי במאפיינים של הכ. רשת האלחוטי את סוג התקן (802.11 b/g/n)? 2. יכול להיות שהמחשב עובד כרגע על תקן b/g ולכן יש את הבעיה הזאת? הערה: אצלנו בעבודה עשיתי בדיקת מהירות ללפטופ המדובר והוא כן קיבל את מלוא רוחב הפס שלנו. אשמח …
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, לעתים קרובות החיבור שלי לאינטרנט ניתק. האינדיקטורים (הנוריות במכשיר וסמל החיבור בשורת המשימות של Win 7) במקרים אלו מעידים על פעילות תקינה. מדי פעם, לאחר כיבוי והדלקת המודם - נורית ה- DSL מהבהבת ומסרבת להתייצב. במהלך בדיקת תקינות הקו (פנייה ל- 166, לפני שיחה עם נציג), נוצר חיבור. נציג בזק הודיע לי חגיגית על ביצוע רענון הגדרות, אך הבעיות לא נפתרו. אודה מאוד על המלצה לפתרון ו/או בקשה מתאימה מבזק. * חיבור באמצעות כבל למכשיר אחד.
-
- 14 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חי עם בעיה מעצבנת ב PS3 כבר תקופה ארוכה מאד. אני לא מצליח לקבל ב PS3 בדיקת מהירות הורדה והעלאה. וכשהוא מגיע לשלב הזה אני מקבל במקום את ההודעה: "..The router in use may not support IP fragments" ועוד המשך על זה שזה משפיע על תקשורת של משחקים מסויימים. (אפשר לעשות על זה גוגל ולמצוא בקלות מאות דיונים על הדבר הזה והמון הצעות לפתרון.) זה קורה אחרי שלוקח לו בערך חצי דקה לקבוע שאני בחיבור מסוג NAT 2. המכשיר שלי מחובר בחיבור קווי לראוטר של בזק d-link 2760u e1 והכל מוגדר בו ידני. (ניסיתי גם עם נתב אחר של NETGEAR) הגדרתי ל PS3 כתובת DMZ קבועה והגדרתי את שרתי ה DNS ידנית לפי מה שקבלתי מנציג של בזק בינלאומי. הבנתי מקריאה ברשת שלהמון אנשים זה נפתר מהגדרה ידנית ש…
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי את המהירות ל 100 מגה (לפני כן 40 -ספק בזק בי"נל) בגלל שנאמר לי שאכן יש אפשרות/תשתית לכך. אחרי שחוברתי עשיתי בדיקת מהירות והתברר שאני מגיע ל 25 מגה באלחוטי ו 45 מגה בחיבור קווי. אחרי כמה וכמה שיחות .תואם לי הגעת טכנאי למחר כדי לבדוק את הנושא. מה שרציתי להתייעץ/לבדוק אתכם לפני הגעת הטכנאי מחר הוא ככה. 1. הנציג מהתמיכה אמר שהוא רואה שיש תשתית של 100 מגה באזור אבל לא רואה אפשרות בקו שלי . האם זה מעיד שמשהו אצלי לא בסדר או שבאזור זה משהו כללי מידי . 2. עוד נאמר שאני מרוחק כקילומטר מארון הסעף ,אני גר ברחוב דיי מרכזי ויש ארונות אפורים כל שני מטר איך אפשר לבדוק מה המרחק לארון הסעף ,האם אפשר לזהות אחד כזה באופן עצמאי ? (אני מבין שיש גם ארונות של חברת חשמל עם כיתוב…
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר d-link dir-655 אם אני מחליף לו אנטנה אחת או יותר למשהו כזה: http://www.dx.com/p/15dbi-wlan-antenne-wi-fi-wlan-wireless-network-non-directional-antenna-black-303362#.UzwnnxxkNQF זה באמת יכול לשפר את עוצמתו?
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
התחברתי לא מזמן לבזק ובזק בינלאומי, בחבילת 15 Mbps. אני משחק במשחק League of Legends, ויש קפיצות בפינג. בדקתי את הבעיה בעזרת My Traceroute, ומסתבר שיש בעיה בחיבור לכל האתרים (מצורפת תמונה). המודם/ראוטר הוא Dlink 2670u/e1 DSL. האם הבעיה בראוטר? אולי בהגדרות שלו? איפה לחפש? תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הראוטר כבר שנתיים והרבה מאוד פעמים אני סובל מקריסות ותקיעות וראיתי שהפתרון האפשרי הוא התקנת קשוחה צד שלישי.. איזו קשוחה להתקין ואיך אני מתקין? תודה רבה לכולם!
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס רשת אלחוטי חדש tp link wn881nd (או שהבעיה היא בכרטיס הרשת בלוח האם...). הבעיה היא שלמרות שמערכת ההפעלה עולה תוך מספר שניות, המחשב נתקע עם סימן ה"חושב" על סמל הרשת של ווינדוס ליד השעון. רק אחרי 2-3 דקות (המחשב מגיב לפעולות אחרות), הוא ממשיך לעלות ולסיים לטעון את יתר התוכנות שעולות בזמן הפעלה. מה ניסיתי לעשות: בניסיון לפתור את בעיית העלייה האיטית, הסרתי את הדרייברים ועשיתי ריסט למחשב - אך הבעיה עדיין נשארת והמחשב עולה נתקע בעליה. להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים, דרך הדיסק שסופק לי וגם דרייברים שהורדתי מהאיטרנט. ניסיתי להתחבר דרך הutility שמסופק על ידי tp link. כמובן שגם ניסיתי לעשות ריסט לראוטר... כל המחשב נמצא תחת אחריות, ואני מודאג שזו אולי בעיה בלוח האם…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ברשת כמה APים (כל AP משדר רשת אחרת). אני רוצה לשנות כמה הגדרות בהם. אני מכיר את הסיסמאות של כל הרשתות ויכול להתחבר לכולם. אבל אני לא מצליח להתחבר לממשק הגדרות של הAP. על חלק מהAP יש מדבקה עם הIP (כביכול, אני לא יודע אם הכתובת נכונה) אבל שאני מנסה להכניס אותה בדפדפן אני מקבל שגיאה שהכתובת לא נמצאה. ניסיתי לעשות ARP-A על מחשב שמחובר לAP ולפי כתובות המאק שהתקבלו (בדקתי באתר מסויים) מצאתי את כתובת המאק של הAP (אין לי אפשרות לבדוק את זה פיזית על הAP עצמו). אבל שאני מכניס את כתובת הIP לדפדפן אותה שגיאה מתקבלת.... יש בכלל אפשרות להתחבר לממשק הגדרות של AP? או שהוא שקוף לגמרי? יש לי APים של כמה יצרנים אבל אני עובר אחד אחד ומנסה קודם להתחבר לDLINK דרך אגב שאני עוש…
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי יש לי בעייה עם פתיחת פורטים (דיי מוזרה לדעתי) אז ככה: שאני מנסה להכנס מהlocalhost:port הכל עובד שאני כותב את הip שלי מהאתר הזה:http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ ואז:port זה לא עובד ניסיתי בכמה אתרי בדיקת פורטים, בכולם היה כתוב שהפורט סגור (גם שהתוכנה פעלה וגם שלא) למישהו יש הצעות למה אני אמור לעשות? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הייתי בבזק טופ 100 והיום עברתי להוט 100 מגה. עשיתי כמה בדיקות מהירות בין אם באתר Speedtest וגם בבדיקות המהירות של בזק בינלאומי (הספק שלי) והוט. הבדיקות מתחילות על 95-100 מגה, ואחרי כמה שניות הגרף נוחת פתאום ל-0 והבדיקה לא מסתיימת. הבעיה קורית רק כשאני עובד דרך הראוטר שלי (edimax br-6478ac) ולא כשאני מחבר את המחשב ישירות להוטבוקס. אני לא מרגיש בבעיה בגלישה רגילה, אף על פי שבהורדה ביוזנט ההורדה היא על 7.1 MB/s ולא המהירות המלאה שאני אמור לקבל. לפני כשנה הייתי עם הוט 100 מגה והייתי מקבל מהירות יותר גבוהה מזה בהורדות. האם יש רעיון מה בראוטר גורם לבעיה הזאת? לא היתה לי כל בעיה עם הראוטר כשהחיבור היה עם בזק (חייגן). האם כדאי לוותר על הראוטר ולהשתמש בהוטבוקס בתור ראוטר?
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
משהו בסגנון הזה: http://ksp.co.il/?uin=16672 האם יעבוד כמו שצריך עם מפצל או שזה חייב להיות מחובר ישירות לשקע בקיר?
-
- 14 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני חדש פה, בכל מקרה אני פונה אליכם חברים בקשר לחיבור VPN שאני מנסה לבנות לשרת הבייתי שלי. רציתי לשאול האם אני חייב שיהיה לי VPN router או שאני יכול לבנות חיבור ללא נתב מהסוג הזה. ברמת העיקרון החיבור כבר קיים ואפילו ניסיתי להתחבר מקומית דרך אותה הרשת (הרשת הבייתית) והוא הצליח. כאשר אני מנסה להתחבר דרך רשת אחרת למשל דרך האייפון הוא לא מציג לי שגיאות שונות ולא מתחבר. אוליי תוכלו לייעץ לי מה אני לא עושה נכון כי קראתי כבר כ"כ הרבה מדריכים ועשיתי את החיבור הזה לפיהם ושום דבר לא מצליח לי. הראוטר הבייתי שלי הוא מסוג: Edimax 6200n 3.5G אם זה עוזר לכם. אשמח לתשובה, תודה מראש!!
-
- 14 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
היי חברה יצא למישהו לנסות את אחד הראוטרים של שיאומי בפרטנר? הם רוצים מחיר דרקוני על הראוטר שלהם.
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים. עברתי אתמול מהוט 500/10 לסיבים של סלקום 1000/100. מאז טורנטים פשוט לא יורדים (מדובר על קצבים מגוחכים של KB בודדים, כשבעבר זה עמד על מגות לטורנט פעיל). בתור "ניסוי כלים" לקחתי את הטורנט הכי פעיל באתר בו אני מנוי, עם מעל ל 10000 סידרים ויחס של 10:1 - ועדיין מהירות ההורדה אפסית. ד"א - הראוטר שברשותי הוא asus rt-ac5300, מכשיר די מפלצתי אז קשה לי להאמין שהוא האשם. https://www.asus.com/Networking-IoT-Ser ... RT-AC5300/ יש מה לעשות, או שחוזרים להוט עם ההעלאה אפסית כמעט? מישהו פה מחובר לסיבים של סלקום ויכול לחלוק את חוויותיו מהבחינה הזו?
-
- 14 תגובות
- 5.2k צפיות
- 6 followers
-
-
בכוונתנו להקים בבניין רשת WIFI לצורך תקשורת בחניון התת קרקעי שלנו. האם יש דרך לשלוט על מי שנכנס לרשת ומשתמש בה (כלומר, סוג של ניהול משתמשים)? האמור הוא בנוסף לאפשרות להכנס לרשת עם סיסמה.
-
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
- 4 followers
-
-
מעוניין לעשות לי כונן רשת. אני רוצה לחבר כונן לראוטר שלי, אני רוצה לדעת אם המהירות תהיה מהירה או לא? ואיך לעשות כונן רשת מהיר.
-
- 14 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, הספק והתשתית שלי זה סלקום (סלקום טיוי) הראוטר נמצא בחדר עבודה ומחובר למחשב. החלטתי שאני מעוניין לקנות מחשב לחדר שלי למשחקים, אבל אי אפשר להסתמך על הוואיפי או על מגדיל טווח במקרה הזה. העברת כבל רשת חיצוני לא בא בחשבון. ניסתי להעביר דרך התעלה סטלבנד אבל הוא נתקע איפשהו, בתעלה הזאת כבר עובר כבל של טלויזיה לחדר שלי ( בשביל הסלקום טיוי) מה עוד אפשר לעשות? חשבתי לפנות לספק אחר ולרכוש ראוטר או מודם לחדר שלי ספציפית, אני פשוט לא יודע אם הוא יוכל לשבת על תשתית אחרת.. אם זה בכלל אפשרע שבבית פרטי יהיו שני ספקי אינטרנט.. מה אפשר לעשות? למישהו יש רעיון?
-
- 14 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. היו לי הבוקר בעיות אינטרנט (HOT). נאמר לי בתמיכה שמדובר בעבודות תשתית באזור. אוקיי. האינטרנט חזר בשלב מסוים, ובעיה מוזרה מאוד הופיעה. חלק מהאתרים לא נגישים. למשל - reddit לא עולה. אך Twitter כן. למשל - הארץ לא עולה, אך Ynet כן. למשל - SpeedTest לא עולה, אבל fast כן. הבעיה קיימת בכל הדפדפנים! (בדקתי בכרום, בכרום incognito, ב firefox וב edge) בבדיקת טרמינל ping www.google.co.il -t אני לא מוצא נפילות. לעומת זאת, כאשר הפקודה ping www.reddit.com -t מעלה request timed out כל הזמן. החלפתי את ה DNS ל DNS של גוגל. הבעיה נשארה. החלפתי ל DNS של Cloudflare…
-
- 14 תגובות
- 15.9k צפיות
- 1 follower
-