עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מה שכתוב בכותרת ניסיתי להתחבר מחדש עדיין נשאר על אותו IP יש לציין שהדבר לא קרה לי בעבר מעולם תמיד ניתקתי וחיברתי מחדש אחרי 2 דקות והIP התחלף , עכשיו כבר לא וניסיתי יותר זמן ועדיין לא עבד יש לציין שנראה לי שנפלתי על טווח IP מיוחד , מתחיל ב 85.130 יש למישהו מושג?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום אני מקים רשת בייתית ואני צריך ראוטר שיעמוד בדרישות הבאות: שני מחשבים שיתחברו אלחוטית (אחד מהם בממ"ד אבל קרוב) השני בערך במרחק של עשרה מטרים והשלישי יתחבר חוטית יעבוד עם חיבור כבלים 2.5/250 לא יהווה בעייה להורדה עם ביטרונט או פרוטוקולים אחרים עדיפות למשהו שקל להגדרה אני לא הכי מבין בזה לא מתוכנננת העברת מידע בין המחשבים רק שיתוף אינטרנט אם יש עוד מהשו חשוב בענייכם אני אשמח לשמוע

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by knoximator,

יש לי חשבון premium לאתר, ומשתמש בו די הרבה. עד לפני יומיים הכל היה בסדר, יש לי חבילה של 5מגה ואני קיבלתי מהירות הורדה מתאימה לחבילה, משהו כמו 400קס/ש מאתמול אני בקושי מקבל 20-30 גם בשעות שאין בהן עומס בכלל. התשתית שלי היא ADSL והספק לצערי הוא 012 זהב. מה שמוזר הוא שניסיתי אתרים אחרים NETLOAD ו MEGAUPLOAD HOTFILE ....ושם אני מקבל את מלוא רוחב הפס בממוצע 250+ אינני בטוח עדיין אם הבעיה היא בכלל אצלי (הספק מבצע חסימה או משהוא) או שהבעיה היא אצל RAPIDSHARE. אני רוצה לבדוק אצל חבר מספק אחר אם גם אצלו יש האטה במהירות יש אפשרות לבדוק/לעבור מהחסימות?????

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, קודם כל תיאור הסיטואציה: אני גר במעונות ריפקין (עזה) בטכניון ויש לי חיבור לאינטרנט דרך הרשת הטכניונית כאשר אני מחובר לשקע lan בקיר. בכדי שהשקע יפעל אני ניגש לאתר רשת הטכניון ומגדיר גישה למחשב אחד בלעדית ע"פ כתובת ה-mac. בעיה ברורה נוצרת כאשר יש לי 2 מחשבים שלשניהם אני רוצה גישה לאינטרנט וזה לא אפשרי להחליף כל פעם כתובת mac באתר ההגדרות של הטכניון. לכן, 1) אם אני מביא ראוטרמודם אלחוטי DLink DSL-2640T מהבית איך אני יכול לחבר אותו לשקע ולהגדיר אותו כך שהוא יקבל חיבור לרשת ע"י הגדרת החיבור לכתובת ה-mac של הראוטר וכך שהוא ישדר לשני הניידים שברשותי בלבד (כך שאחרים במעונות לא יוכלו להתחבר אליי, כפי שאני חוטא בעצמי לפעמים). 2)האם אפשר לגרום לנייד אחד לשתף גישה לאינטרנט עם ה…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. היי לכולם! התלבטתי קשות לאיזה פורום מומלץ להכניס את ההודעה, ובסוף החלטתי שכאן זה הכי מתאים- כי בסך הכל הבעיה היא לא במכשירים אלא במשהו שקשור כנראה לרשת. מאתמול בערב שמתי לב ששני מכשירי ה-Galaxy S2 לא יכולים להתחבר ביחד לאינטרנט שמועבר בצורה אלחוטית ע"י 3com 3CRWER100-75. המכשירים כן מחוברים לראוטר, הם מראים signal מצויין אך כאשר מנסים לגלוש מהם באינטרנט, אחד מהם לא יצליח. כאילו אין אינטרנט בכלל בעצם. אשמח לעזרה, זה די מרגיז

6. שלום יש לי מהירות 12Mb ב 013 נטוויז'ן בפועל אני מקבל רק 7Mb בגלל התשתית. אז עשיתי כמה בדיקות במלא אזורים בעולם ותראו את התוצאות: צפון אמריקה: ארצות הברית 1: ארצות הברית 2: קנדה: מקסיקו: אירופה: צרפת: בריטניה: גרמניה: איטליה: ספרד: פולין: אירלנד: בלרוס: אוסטריה: שוויץ: צ'כיה: איסלנד: פינלנד: נורווגיה: שוודיה: אסיה: יפן: סין: רוסיה: ישראל: ערב הסעודית: הודו: תאילנד: סינגפור: אפריקה: מצרים: דרום אפריקה: אוגנדה: זימבבואה: אוסטרליה: אוסטרליה: דרום אמריקה: ברזיל: צ'ילה: ארגנטינה: אשמח אם גם אתם תעלו לפה בדיקות לשרתים שונים בחו…

• 14 תגובות
    • 6.6k צפיות
  7. Started by HaiPBM,

שידרגתי היום את מהירות האינטרנט מ 15 מגה ל 20 מגה. בזק הציעו לי כמה נתבים (אין לי מושג אם הם אלחוטיים בנוסף שחכתי לשאול!!!) הם הציעו לי כמה דגמים של D LINK ועוד איזה חברה... מישהו מכיר את הדגמים הנ"ל? מחר אני נוסע לבזק סטור מה לעשות? אני גם חייב WIFI

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by shimmi1982,

עברתי דירה , וכהכנה לאינטרנט ל2 עמדות מחשב + מיילסטון אחד ברחבי הדירה (דירה קטנה מפלס אחד - 3 חדרים) אני מחפש פתרון אלחוטי יציב ומהיר שישרת אותי גם בעתיד (לדירה יותר גדולה לכשתבוא). EDIMAX ירדו מהפרק לאחר אינספור תלונות בפורומים על ניתוקים וכו'. DLINK אחלה חברה- אבל הראוטרים הרציניים שלהם עולים הון. מה שמשאיר אותי עם TPLINK ולהלן שני הדגמים שמעניינים אותי: 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_3376&products_id=27824 2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_3376&products_id=27825 ההבדל ביניהם לפי מה שאני רואה הוא שה1043 הוא GIGABIT ועם חיבור USB וכאן השאלות העיקריות: א. האם החיבור GIGABIT רלוונטי לי לאינטרנט? או רק לרשת פנימית ב…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Natishapiro,

שלום לכל חברי הפורום! אשמח לעצה בייעול הרשת הביתית שלי. נכון לעכשיו אלו הם הנתונים שלי: - מהירות חבילת הגלישה: 10 מגה - תשתית (בזק/כבלים): בזק - ספק: בזק בינלאומי - סוג חבילת התעדוף: Power NGN+Gamer - נתב: Netgear DGN2200 - מיקום: ירושלים אני מרוצה ממהירות ההורדה שלי (כרגע עומדת על 1.1מגה מקסימום) אך הניתוב לטעמי פשוט זוועה. אני פעיל כעת במשחק אונליין הקרוי Quakelive (אולי שמעתם עליו), ובשרת הכי טוב לישראלים אני מקבל בסביבות 72-75 פינג בעוד ששאר השחקנים הישראלים מקבלים 65-68 ולרובם אין תעדוף משום סוג. אני מוכן לשנות חבילה, נתב, מודם, כרטיס אינטרנט, ספק, תשתית - הכל! אשמח להצעות! (:

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. יש לי 3 מחשבים בבית. 2 נייחים ולפטופ אחד. בעיקרון 2 מחשבים משתמשים בtorrent וemule. ה3 רק באתרי אינטרנט. השימושים הם מאוד פשוטים, אני לא חושבת שאצטרך ראוטר מתקדם ממש, ולכן התקציב שלי נע סביב ה200-250. אין לי בעיה להעלות קצת את התקציב, אבל לא נראה לי שיש צורך משיטוט מוקדם פה. ראיתי ש3com וdlink מומלצות בחברות. האם זה כ"כ משנה איזה דגם לקחת כשמדובר במחירים האלו? אשמח לשמוע המלצות לדגמים. עוד דבר - אני רוצה ששני המחשבים הנייחים יהיו קווים ורק הלפטופ יהיה אלחוטי. האם אפשר לעשות זאת?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yossi555555,

שלום לכולם! הציעו לי את HOT את הHOTBOX החדש ואני מאד מתלבט לגביו יש לי איזה פרנויה שהוא לא יעבוד משום שקראתי על בעיות שיש לו באתרים רבים באינטרנט במיוחד שהPORT שלו חסום והוא עושה בעיות עם משחקי ONLINE ו MULTIPAYER שזה בעיקר מה שאני עושה עם המחשב אשמח לשמוע תגובות ונסיון שלכם בענין תודה !

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by מכבי חיפה,

אני גר בחור בארץ ואין פה תשתית לא של בזק ולא של הוט. יש לי בבית מחשב נייד וסוני 3. האם כדאי להתחייב ל MIFI ל 10G בפלאפון ?! (זה עולה 139 לחודש) מישהו ניסה את זה פעם ?!

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. מחשב ראשי מחובר ישירות לראוטר +2 פועלים אלחוטי קבעתי ב LOCAL AREA CONNECTION במחשב הראשי -רשת סטטית ב TCP V4 10.0.0.1 255.255.255.0 10.0.0.138 ה DNS של בזק מעת לעת כל הקונפיגורציה הזאת נעלמת זה קורה גם בשני המחשבים האחרים מחשב אחד 10.0.0.5 מחשב שני 10.0.0.8 ניסיתי לא להוסיף את ה DNS של בזק אך ללא הועיל תודה רבה על העזרה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by shshmul,

ערב טוב לכולם. כלומר: לחבר שני מחשבים ליציאה חוטית אחת עם מפצל דרך נתב של 3com . האם זה ניתן לישום? זה בר בצוע בכלל? האם זה יכול לגרום לתקלה חומרתית? אין לי בעיה של מהירות,אני רוצה לדעת רק אם זה אפשרי? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by M@or,

הראוטר שלי מוגדר טוב ככל הנראה, השוותי את ההגדרות ללינק בפרש והכל נראה תואם. שני המחשבים שלי מוגדרים לקבל IP אוטומטית. יש לי HUB, ובעבר הכל עבד כהלכה, פשוט ניתקתי מחשב אחד לכמה חודשים אחרי שעברנו דירה.. עכשיו לא עובד. הראוטר עובד טוב כשמחשב אחד מהשניים מחובר אליו, ישירות או דרך ה-HUB, המחשב גולש בסדר גמור, אך כאשר שני מחשבים מתחברים, שניהם לא מקבלים IP, גם לא לאחר ריסט של המודם או המחשבים. האם אני צריך להגדיר כתובות סטטיות ואז בראוטר להגדיר סקופ (טווח) כתובות? ממה יכולה להיגרם הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה כך ששני המחשבים (ויותר) יקבלו גישה לאינטרנט?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gtabak_37,

כן, עוד פעם בעיה באוטר הזה כשאני מוריד קבצים- בדר"כ משרתים בחו"ל (הורדה ישירה) הם יורדים לי במהירות קבועה של בין 1 ק"ב ל-10 ק"ב לשניה. לדוגמא רציתי להוריד את open suse מהאתר הרשמי שלהם (FTP) יורד במהירות הנ"ל. ניסיתי לעשות ריסטרט לראוטר (עם הכפתור שנמצא על הראוטר) והגדרתי את כל ההגדרות מחדש, ולאחר מכן הכל פעל כמו שצריך. לאחר יום- אותה הבעיה. ככה גם בשיתוף קבצים- ניסיתי להוריד את open suse מתחיל במהירות 30 ק"ב ולאט לאט יורד למהירות של בין 0 ל- 1 ק"ב לשניה. (כל ההגדרות מוגדרות כמו שצריך בUTORRENT). וגם לוקח הרבה זמן להתחבר לרשת הPSN- פעם הוא היה עושה זאת תוך שניה, עכשיו לוקח חצי דקה. וכן- עדיין אי אפשר לעשות תיקון התקשרות, ישר אחרי שפירמטתי מחדש ניסיתי שוב, הצליח. ני…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי תקן N עקב בעיות שיש לי עם נתב SL2 141 של בזק והמתאם שלו USB שכל הזמן מתנתק. רכשתי מחשב נייח חדש (בעזרת חברי הפורום) והלוח אם שבו הוא של ג'יגהבייט GA-890GPA-UD3 למרות שלא נראה לי רציתי לדעת אם קיים בו כרטיס רשת אלחוטי או אפשרות אחרת להוסיף כרטיס,אני רוצה לגלוש ולהוריד קבצים ללא ניתוקים שיהיה יציב ולאפשר למחשב נייח נוסף לפחות להתחבר לרשת האלחוטית שלי. מה אני צריך בדיוק בשביל זה ומנסיונכם מה כדאי לקנות? חשוב!כיום אני בבזק אבל ייתכן שאעבור לחברה אחרת ולכן אני רוצה שהציוד הדרוש יתאים גם לאפשרות זו.

• 14 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. שלום , יש לי תשתית של בזק, וכרגע המודם מחובר אל הקיר עם כבל RJ11 באורך מטר וחצי בערך. אני רוצה להרחיק את המודם מהנקודה בקיר, ולצורך כך אני מתכוון לקנות כבל RJ11 באורך 5-6 מטר. 2 שאלות קצרות: 1) הכבל http://www.mediagalaxy.co.il/rec/408 יתאים? 2) האם כבל ארוך (יחסית) באורך 5-6 מטר יכול להוות בעיה לעמידות האינטרנט? יש סבירות גבוהה יותר לניתוקים? תודה!

• 14 תגובות
    • 9.2k צפיות
  19. Started by benor,

תסתכלו על הדו"ח הארוך הזה אני נמצא בחבילה 750K כבלים בנטווי'זן הבדיקה בוצעה בשעה 6:00 תראו יחסית לנטווי'זן התוצאות לא רעות לפני מלא זמן קיבלת על השרת הזה מינימום 190 MS Pinging clarity.jolt.co.uk [195.149.21.11] with 32 by Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=78ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=78ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=78ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by R)X(Z,

שלום, פתחתי נושא לפני כמה ימים, אחרי העזרה הנהדרת החלטתי לנסות את מזלי שוב P: יש לי ראוטר linksys wrt54gl - מופעל Unpnp מהירות חיבור 5mbps ספקית נטוויזיון. למרות כל אלה כאשר אני משחק ברשת יש לי laging וpings איומים... באזור ה 300 ברוב השרתים. העניין, שאנשים עם חיבור קטן משלי, גם עם ראוטר וחלקם מאותה ספקית מקבלים פינג 100 יציב או 150. אפילו בסרברים בארץ אני מקבל לפעמים באזור ה 50-70 לעומת אנשים שאני רואה עם 20... אין לי מושג מה הבעיה אבל אני משער שאכן יש בעיה מסויימת כי 300 פינג זה המון יחסית לכך שיש אנשים עם 100 בתנאים פחות טובים משלי, רציתי לדעת מה יכולות להיות הבעיות והפתרונות. תודה לכל העוזרים [= נ.ב אגב בזמן המשחק אני לא מפעיל תוכנות אחרות שדורשות רוחב פס (כגון מסנג'ר…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by אדיסון,

שלום לכולם, רכשתי ראוטר לינקסיס WRT54GL V.1.1 אני מעוניין להתקין עליו את תוכנת dd-wrt. עשיתי דבר כזה בעבר אבל מאז השתנו גירסאות. נכנסתי לתוך גירסא 24 ושם לתוך הגירסא הספיציפית של הנתב שלי. בשביל למחוק את התוכנה הקיימת בנתב, יש קבצים בכמה גירסאות (ובכלל רשום לי על התקייה שלהם גירסא אחרת של נתב, בתת התקייה של גירסת הנתב שלי). אני רואה שם את הקובץ vxworks_prep_gs_v03.zip יחד עם vxworks_killer_gs_v08.zip באותה תקייה. בתקיה נוספת אני רואה את הקבצים vxworks_prep_v03.zip יחד עם vxworks_killer_v04.zip. אני מבין שיש שינויים בגירסאות הקבצים ותאימותם לנתבים השונים, ככל הנראה. כיצד אדע במה לבחור? האם כדאי יותר להתקין את גירסא 24 SP1? כעת קראתי באחד מההסברים של אתר DD WRT שאפשר להתקין…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by old fart,

אני משתמש בכל רוחב הפס להעלאה שלי(בערך כ25K לפעמים 30K) בלי הגבלה. אני מנסה להוריד טורנט. חזיר ישראלי מנטביזיון מוריד ממני(אני מעלה אליו) ב-20 קיי(שזה כמעט 90 אחוז מרוחב הפס העלאה שלי אם לא יותר) ומעלה לי(ההעלאה שלו) ב0.2 מכל הישראלים ביחד אני מוריד במשהו כמו 6K. ושלא יגידו שזה הגבלה של הספקית, כי החזירים הישראלים - ובדקתי את זה מספר פעמים - מורידים ממני ב20K(אני מעלה להם ב20K לערך), למה אני מקבל מהם מהירות נמוכה? בגלל שהם שמים QOS על החיבור או מגבילים את מהירות ההעלאה - שאגב במהירויות שאני מעל(ואני על חבילה של 2 מגה וחצי) כמעט ולא מפריעות לי לגלישה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, אני מנסה לנטר פקטות שנשלחות מ, ול-אייפון שלי, דרך התכנה wireshark אבל ללא הצלחה, משום מה, למרות שההאזנה מוגדרת לכל הפקטות שעוברות בWIFI אצלי ברשת, אני מסתכל על המידע שעובר ברשת ואני יודע את הכתובת המקומית שהDHCP מקצה לאייפון ואני לא רואה מידע ששייך לכתובת שלו, למרות שאני נכנס לYNET, וואלה וכו'... (כמובן שאני מנסה דרך מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי) מישהו יודע למה ואיך בכל זאת אני יכול לנטר את המידע הזה? תודה, תומר.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by koko0,

זאת בעצם ההורדה של חייגן של נטוויז'ן. השאלה שלי זה איך זה עובד כשאתה בכלל לא מחובר בעצם לאינטרנט? זה יעבוד בכל מחשב שאליו מחובר מודם? ודרך אגב אם אפשר להסביר בדרך די פשוטה רשת תמיד הייתה התחום החלש שלי...

• 14 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. Started by the_saint,

כנראה ביום ראשון מתקינים לי אינטרנט בכבלים של תבל יש למישהו עצות או דברים שאני צריך לדעת לפני שעושים לי את זה??

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.