עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yuval_routing,

שאלות חזרה למבחן CCNA פתורות נוספו לאתר http://www.routing.co.il/ciscocert. (יש לחפש "שאלות" באתר). ובכלל, עם הירידה בחשיבות הסמכת CCNA (אתם מוזמנים להתווכח על כך) מומלץ במיוחד ללמוד לבד. יובל

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by LeftRight,

אני עושה חיפוש בגוגל ומופעים תוצאות אבל כשאני לוחץ על תוצאה כלשהי נפתח לי דף חדש "לא ניתן להציג דף זה" לא משנה לאיזה תוצאה נכנסתי.. נפתח דף: go.google.co.il לפני כמה ימים הופיעה הודעת בעיה של google installer ועשה לי שלח דו"ח שגיאות האם זה קשור?

3. Started by ga17,

שלום ....כשאני רוצה שהאאוט לוק יבדוק לי מיילים מאתר כמו יאהו והוטמייל. אני צריך פרטים של השרתים. כיצד אני משיג פרטים אלו על מנת שהאאוט לוק יוכל לבדוק לי זאת???????

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  4. שלום, יש לי ראוטר מסוג הוטבוקס בממד, ומן הסתם הקליטה בשאר חלקי הבית לא טובה עד לא קיימת. אשמח להצעות שיאפשרו לי גלישה ברמה של סטרימר בסלון (אותה קומה, מרחק של כ-8 מטר מהממד) וגלישה אלחוטית בשאר חלקי הבית. 1. אם יש למישהו ראוטר "חודר" ממ"ד, אשמח להמלצה. 2. לחבר ראוטר נוסף מחוץ לממ"ד עם כבל זו לא אופציה. (מכוער מדי...) 3. הבנתי שיש פתרונות של חיבור דרך רשת הטלפון והחשמל (HomePlug / PLC) - זה משהו שיכול להתאים? - אשמח לשמוע על זה עוד. 4. אשמח לכל רעיון יצירתי. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. אני יושב באוניברסיטה וניסיתי ליצור רשת אלחוטית עם ראוטר של Linksys WRT54GL כאשר הכנסתי אליו כבל רשת של האוניברסיטה (של WAN) לפורט WAN וממנו הוצאתי כבל רשת מאחד הפורטים למחשב שלי. תחת WAN/INTERNET-> TYPE שמתי DHCP, אפשרתי שרת DHCP שיחלק כתובות, ואפשרתי רשת אלחוטית. עכשיו הדבר המוזר הוא שלמרות שאני יכול לגלוש במחשב רגיל לגמרי וגם באייפון אני יכול לגלוש בספארי רגיל לגמרי רוב התוכנות של האייפון לא מצליחות להשתמש בWLAN שלי ביניהן: SIRI, CYDIA,INSTALLOUS וכו, הן סתם טוענות מלא מלא זמן ובסוף מראות שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרת או משו כזה (כל פעם משו אחר) מישהו יודע מה הפיתרון לבעיה המוזרה הזו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by rbik,

שלום, אני רוצה לקבל גישה לקבצים שעל המחשב שלי , מתוך טלויזיה שיש בה כניסת USB עבור דיסק חיצוני. האם יש ציוד/מתאם כלשהו שיתחבר ל-USB בטלויזיה ומצד שני לרשת הביתית ויתן לטלויזיה גישה לקבצי המחשב ? אני יודע שסטרימר יכול לעשות את זה. אבל בטלויזיה יש סטרימר מובנה (לצערי ללא כניסת רשת) ואין בכוונתי לקנות סטרימר. מעל לכל אני מעוניין לדעת האם בכלל יש פריט חומרה כמו שאני מתאר . תודה מראש

7. Started by GalBrill,

לאחר שלקחתי מבזק את הראוטר החדש שלהם, שתומך בפרוטוקול N חיברתי אותו בבית לפי המדריך. שינויים לפי מה שאני יודע וקראתי, לא הביאו אותי לתוצאה המבוקשת מה שאני מעוניין הוא פשוט - להתחבר עם המק שלי אליו במהירות של 300 (אני מוכן להתפשר על 270 ) שום דבר שעשיתי לא עזר, אלא רק ניתק לי מכשירים אחרים שלא תומכים בהגדרות שונות כגון 40MHz לא מצאתי איך לגרום למכשיר לדוגמא לפתוח שתי רשתות במקביל כמו שמכשירים אחרים עושים, אחת של 2.4GHz והשניה בו זמנית על 5GHz מישהו הצליח להביא את המחשב שלו להיות מחובר במהירות שכזו? אני אשמח לכל עזרה שהיא... מה שאני תמיד מקבל זה:

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  8. Started by ran o,

שלום, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון... הקונפיגורציה הקיימת אצלי היא: שקע טלפון --> מודם --> sbox --> מחשב נייח + מחשב נייד. מדובר במודם בזק - תשתית ADSL. קו הטלפון בבית הוא של בזק ואני מעוניין לעבור לאחד מהמפעילים החדשים בשיחות הפנים-ארציות (072, אקספון, פרטנר...). הבנתי משיחות עם נציגים שלהם שהם מספקים לי מתאם שיחות שאמור להיכנס בין המודם לבין המחשב. השאלה היא מה קורה אם יש sbox בדרך בין המודם למחשב? אפשר להכניס גם מתאם שיחות של אחת מהחברות האלה? ואם כן, איפה ייכנס המתאם שלהם? (072 אמרו לי שלדעתם בכלל אי אפשר להתקין מתאם שיחות על הקונפיגורציה הזו וצריך לסלק את ה-sbox וזה בלתי אפשרי מבחינתי) אשמח לתשובה ממביני עניין. תודה מראש ויום טוב !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. יש לי מתאם usb לרשת אלחוטית. הכל עבד כרגיל עד שהחלטתי לפרמט את המחשב מסיבות אחרות ובעקבות כך הייתי צריך להתקין את המתאם מחדש. כשאני מתקין את התוכנה ואז מנסה להפעיל אותה רשום לי: "אין אפשרות לאתר רכיב. הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר PrismApi.DLL התקנה מחדש עשויה לפתור הבעיה" ניסיתי להתקין מחדש לא עזר. עכשיו השאלה שלי מה עושים? הבעיה היא רק בדיסק מאיפה אני משיג התוכנה? אני לא אקנה את המתאם בשביל לקבל דיסק חדש =]

10. Started by lox,

hey im buying a new computer this week and i need to know how to make a network between 2 computers and i have no idea how and i want both of them to be conected to the same internet all the time so ho do i do this? please give me a guide or something because i have no idea!!! thanx bye

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  11. Started by Lev-UFO-Child,

12. יש לי ראוטר אלחוטי של D-LINK וברצוני למנוע מזרים לגלוש דרכי אלא באישור שלי, אשמח לקבל סיוע כיצד לבצע את זה. (אם אפשר צעד אחר צעד, אני לא מומחה למחשבים) תודה..פ

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  13. אחרי שכל השבוע האחרון הרגשתי בעיות של איטיות נמאס לי ובדקתי את המסך של ההוטבוקס מתברר ששלושה ערוצים מתוך ה-8 מייצרים מיליוני שגיאות וכנראה דופקים לי את החיבור בדיקה מהירות פשוטה מגלה שמהירות ההורדה השתנתה ל-25 מתוך 100 המובטחים השיחה לתמיכה הטכנית של הוט סיוט, עונים מהר אבל מעבירים אותך שבעת מדורי גיהנום של בדיקות פשוטות ובסוף מתאמים טכנאי. קרה למישהו שפתאום חלק מהערוצים השתגע ?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  14. Started by Fkl0ster,

אני מחובר בכבלים לבזק בינלאומי. מחשב יחיד, ללא חייגן. ברקע כמה חלונות אקספלורר ופיירוול. שמתי לב שקפיצות בפינגים. אומנם לא גבוהות, אבל אני מאמין שהן משמעותיות יחסית ומשפיעות על איכות החיבור. להלן התוצאות: Pinging hwzone.co.il [212.199.164.181] with 32 bytes of dat Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=9ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=16ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=11ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=11ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=10ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=12ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=10ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  15. Started by omrij,

קיבלתי את הנתב הנ"ל ממישהו (חינם) אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים (ללא חייגן), יש לי דרך להשתמש בו? בכלל, למה הוא כזה יקר? מה מיוחד בו? http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps380/products_data_sheet0900aecd8028a9a9.html http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=6642

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  16. Started by TimoTy,

טוב יש לי שני מחשבים בבית ומודם אחד אני לא מצליח להתחבר עם אחד המחשבים וכשאני עושה IPCONFIG הו רושם לי media diconected לשני הכרטיסים...... גם המנורה הקטנה ליד הכבל לא דולקת........ מה אני עושה כדי שהאינטרנט יעבוד?? ??? ??? ואם אפשר מהר כי אבא שלי כבר רוצה להזמין תכנאי... :'(!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  17. שלום, שדרגתי עכשיו את האינטרנט ל-100Mbps בהוט, עלה לי 100 ש"ח. כחלק מהשדרוג החליפו לי את המודם ב-hotbox. כשחיברתי את ה-hotbox, הבנתי שהוא מוגדר כמודם ולא כמודם-נתב. בשיחה עם הוט מתברר שהחצופים האלה דורשים ממני עוד 10 ש"ח בחודש רק כדי לפתוח לי את האפשרות שה-hotbox יהיה נתב! כמובן שלא נאמר לי דבר על כך כאשר שדרגתי. יש לי בבית נתב של TP Link WR841N, אז בינתיים אני מחבר אותו ישירות ל-hotbox. השאלה שלי היא האם ה-wireless של ה-hotbox טוב יותר מאשר ה-wireless של ה-TP link? האם כדאי להתעקש (ולשלם במידת הצורך) על הפיכת ה-hotbox לנתב? למי מהם יש קליטה אלחוטית טובה יותר? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני מחובר דרך כבלים בחיוג ללא חייגן. כשאני מעלה את האימיול שלי אני מקבל LOW-ID. מישהו יודע למה ואיך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by dudyd1,

אני מחפש נתב אלחוטי אמין וזול יחסית. עשיתי הרבה חיפושים בזאפ ובאינטרנט וקיימים מאות נתבים ואני טובע בכמות מידע הזאת. אני מאוד מבקש אם מישהו יוכל להמליץ על הנתב המתפשר בין איכות (ללא ניתוקים, מערכות אבטחה, QOS וכו' וכו') לבין מחיר זול. אם אפשר אולי לתת שני נתבים או יותר לבחירה. בתודה מקרב לב. דודי

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  20. Started by dorpas,

שלום לכולם, מנסה להוסיף Guest Network בנוסף לרשת הביתית על מנת שכל הגאדג'טים שאני פחות סומך על האבטחה שלהם (שואב רובוטי, מצלמת אינטנרט וכו') לא יוכלו לשמש לפריצה לרשת הביתית. הקונפיגורציה היא כזו: ראוטר ראשי - TP Link VR600 ראוטר שני - TP Link AC1750 (ראוטר שני משמש כנקודת גישה בממ"ד בשל בעיות קליטה) הראוטרים מחוברים קווית דרך סוויטץ' על מנת שהראוטר השני יפעל, ביטלתי DHCP והעתקתי את הרשתות כמו במדריך של TP Link: https://www.tp-link.com/us/support/faq/417/ נתקעתי ב: 1. הGuest Network לא עובדת באזור הראוטר המשני (יש חיבור, מופיע "No internet connection), מניח שזה בגלל ביטול DHCP? 2. האם יש למישהו הצעה איך להשמיש את הראו…

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  21. האם הראוטר הזה : http://www.dlink.ru/il/products/5/2239.html מדבר עם תשתית/ספק סלקום ? בעיות צפויות ? כול הערה אחרת תתקבל בברכה.

22. אני חדש בכל מה שקשור לראוטרים...אני בנאדם שעובד עם הרבה פורטים פתוחים אז אני מעדיף כבר שלא יהיה פיירוול של הראוטר..אני רוצה לבטל את כולו אז אמרו לי לעשות DMZ ....שאני הולך ל DMZ בהגדרות של הראוטר הוא מבקש אייפי..איזה אייפי אני אמור לשים שם? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Zadu,

שלום, קראתי את מה שCheif כתב בבלוג שלו ולכן אני רוצה להוריד את הקושחה החדשה ביותר של DSL-2650U. חיפשתי באתר של D-Link ולא מצאתי. מישהו יכול להביא לי ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Rami_C,

אהלן אנשים לאחרונה התקינו לי סיבים אופטיים מחברת X-FIBER ולבסוף לבית מגיע מתאם סיבים. מתוך המתאם חיברו לי כבל רשת לראוטר שלהם מסוג Halny HL-4GXV-F(שכנראה עובד גם כמודם) והכל עובד כמו שצריך. עכשיו קניתי ראוטר מסוג TP-Link AX6600 (שלא משמש גם כמודם) וכשאני מנסה לחבר אותו הוא קולט אותו ומצליח להתחבר, אבל אין גישה לאיטרנט. לכן לקחתי גם ראוטר+מודם של בזק (D-LINK Dual Band AC DSL-G256DG) שאליו חיברתי את הכבל רשת לחיבור WAN שלו. בנוסף יש לציין שראיתי באחד מהפורומים על כך שצריך להפוך את המודם של בזק רק למודם כפי שניתן לראות פה: www.netcheif.com/downloads/VDSL_699U5_modem.pdf ועשיתי את שלבים 1-4 כפי שמתואר פה. ומהפורט של הLAN של המודם חיברתי עוד כבל רשת אל הפורט של …

25. Started by fire15,

הפכתי את המודם לפרו יצלחתי הוא עבד והכול אך יום אחר כך הוא לא עבד והיגיב אז מה הבעיה למה?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.