עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by niva401,

קורה שעוצמת אות שנקלט במחשב המחובר אלחוטי נמוכה ומהירות 12Mbps מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  2. שלום כמו בכותרת יש לי קליטה נמוכה. ידועה לי שהראוטר מיושן . המחשב הנייח עם הקבל מחובר לראוטר נמצא קיר ליד המחשב הנייח עם כרטיס רשת חיצוני (מתאם) הקליטה בכרטיס רשת האלחוטי ,ברשת שלי הוא 3-2 קווים בדרך כלל ואני זוכר הקליטה של רשת אחרת בבניין הייתה 5 בשני רשתות(סגורות) הקליטה במכשיר מובייל היתה בעבר מעולה בכל הבית (מטבח, סלון ,חדרים ,שירותים ,מרפסת) כעבור זמן היתה קליטה שואפת ל0 במטבח! בסלון היה בסדר. אחרי זה גמגומים גם בסלון. כעבור זמן מסויים , הקליטה באותו מכשיר התחזקה משמעותית במטבח בכל הבית ושוב פעם ירדה (ניתן לגלוש רגיל) נכון להיום הקליטה בסלון חלשה ! האם זה נובע מהראוטר הישן ושהוא פגום ? כשבזק מבקשים את שמו אני מציין "דילינק 2650" תודה .

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  3. Started by h_yoav,

יש לי accses point במרחק של 3-4 מטר מהמחשב בלי קירות באמצע קו נקי בהתחלה שהתקנתי אותה הייתה קליטה מלאה אבל בזמן האחרון יש קליטה של 3 קווים קבוע מה יכולה להיות הסיבה שירדה ככה הקליטה? לא שיניתי כלום לא בהגדרות לא במקום של המחשב ולא במקום של הaccses point

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  4. אני כנראה אקים רשת אלחוטית לכן אני רוצה לדעת מראש יש לי שני מחשבים נייחים ואחד מהם בממ"ד התכנון הוא לשים את הנתב סמוך למחשב שלא בחדר ההמ"ד בין הממ"ד לבין החדר שבו נמצא המחשב השני(וסמוך אליו הנתב) יש אמבטיה השאלה שלי האם תהיה בעיה לקלוט אינטרנט אלחוטי בתוך הממ"ד כאשר הנתב נמצא במרחק שני חדרים ובנוסף לכך הנתב צריך לשדר דרך קיר בטון? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by pringles,

אני רוצה לקנות כ. אלחוטי למחשב שלי(נייח) ושיהיה לו טווח קליטה הכי גדול שאפשר מה אפשר לקנות? עד 200 שקל

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by WaRez.,

הבעיה שלי - ROUTER בבית, משדר למחשבים בבית. מבנה ליד הבית שמשמש כזולה עם מחשב, במרחק 20 מטר מהROUTER, לא קולט את הרשת. עשיתי אנטנה מקלקר קרטון וניירכסף כמו שבמדריך, ועדין לא קולט. איזה עוד מפרונות יש ? למחשב בזולה יש כרטיס קשת ויש גם אנטנה קטנה שמתחברת לכרטיס רשת הזה עם חוט קצר, שלא ממש עוזרת לו לקלוט. עשיתי מה שכתוב במדריך של עם בניית אנטנה ועדין לא עובד לי כלכך.. יש עוד רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by 1shimi,

שלום לכולם, יש לי בית 2 קומות אך בקומה העליונה אין קליטה של wifi רכשתי מגדיל טווח אך הדבר לא עזר (יש קליטה מאוד נמוכה ולא יציבה של ה wifi ). ניסיתי לשים את מגדיל הטווח בכמה נקודות שונות, אך ללא שינוי. ספקית האינטרנט שלי היא hot, ויש בבית תשתית של בזק ישנה מאוד (בית ישן) כך שסוגי החיבור הם כבל טלפוני רגיל. לצערי המודם נמצא בממד כי שם יש נקודה של כבל קואקסיאלי. בקומה העליונה גם כן יש נקודה שכזו אך בהחלפה בממד אין קליטה. איך אני יכול לקבל קליטה טובה בקומה העליונה? מה אני צריך לרכוש בשביל זה (לא משהו יקר)?? תודה

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי באוטו מחשב רכב, יש לי קליטה של WIFI יחסית סבירה ואני מעוניין לשפר אותה. ראיתי הרבה מדריכים לאנטנות שמכוונות לכיוון מסוים, אבל במקרה שלי אין כיוון ספציפי. חשבתי על פתרון של הרצת כבל נחושת הלוך ושוב לאורך הגג של האוטו. מה אתם אומרים? יש רעיון יותר טוב? האם הגג פוגע לי בקליטה (לא שיש לי הרבה ברירות :'( ) , הרבה גונבים אנטנות כאלו. האם יהיה בעיה בגלל שהגג מוליך בתוכו את המינוס של האוטו ? אם אלך על הרעיון, יש איזה כבל מומלץ? חשבתי על כבל חשמל נחושת רגיל (לא שערות כאלו) אלא כבל אחד עבה ויחסית קשה לכיפוף האם הוא יהיה לי טוב? יש כאלו עם בידוד ויש כאלו בלי, האם הבידוד פוגע בקליטה? (הרי לרוב האנטנות הנמכרות בחנויות יש בידוד של פלסטיק... ) בתודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by yotamgiu,

שלום רב, שמי יותם ועברתי דירה בקיבוץ בו אני גר. הבעיה היא שלדירה שעברתי אליה אין תשתית אינטרנט אז במקום זאת הקיבוץ שלי התקין סוג של אנטנה לשכונה בה אני גר והיא "משדרת" את האינטרנט אלינו והאות ממש חלש. אני נמצא בסביבות ה30 מטר מאותה אנטנה. האם יש איזו דרך לשפר את קליטת האות? האם יש סוג של בוסטר שאני יכול לקנות? אני משתמש בלפטופ ובטלפון שלי, בשניהם קליטת האות נמוכה נורא. לקיבוץ אין פיתרון הנראה לעין.

10. יש לי קליטת WiFi חלשה בממ"ד (כרגע המחשב השולחני בממ"ד מחובר בחיבור אלחוטי) האם מתאם רשת אינטרנט על גבי רשת החשמל יכול לעזור ? אני עם פרטנר פייבר חצי ג'י'גה האם הדבר הזה יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  11. שלום לכולם ושבת שלום. לאחר שדיברתי עם השכן שלידי, הוא אמר לי אם אני רוצה אני יכול להתחבר על הWIFI שלו והוא גם מתחבר על שלי, בדרך כלל איכשהו אני מתחבר על שלו והוא על שלי קבוע זה מוזר. בכל מקרה. השאלה שלי היא כזאת, האם אני למשל, יכול לקלוט WIFI שלו, ואז להכניס את האינטרנט שאני קולט ממנו, לתוך הראוטר שאצלי בבית ואז לפצל לשאר המחשבים בבית באמצעות כבל/אלחוטי? כלומר במקום לפצל את האינטרנט שאני מקבל מהקיר שאצלי בבית ומפצל אותו אז לפצל את האינטרנט שאני קולט בצורה אלחוטית מהשכן, לשאר הבית. תודה למבינים עניין שיענו

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by ezb2co,

שלום, קניתי מחשב נייח חדש והבעיה היא קליטת הרשת האלחוטית הנמוכה. התקנתי את הדרייברים של כרטיס הרשת האלחוטי, אני לא משתמש בפלאג USB שמזהה רשתות אלחוטיות. העיניין הוא שהמחשב הנייד שלי על השולחן שמעל המחשב הנייח מקבל קליטה מצויינת... יש לי בבית, במרחק 2 חדרים נתב פשוט של TPLINK. עצות לשיפור הקליטה?

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  13. שלום, הבניין בו אני מתגורר עבר תהליך חיזוק תמא 38 בו הוכפל עובי הקירות וכתוצאה מכך קליטת 3G ב-IPHONE 5 בתוך הדירה כמעט בלתי אפשרית או גרועה מאוד. להפתעתי גם הקליטה של WI FI מהראוטר לא מאפשרת שיחה ברורה, גלישה מאוד איטית וניתוקים רבים. הראוטר נמצא על שידה באותו חדר עם ה-IPHONE. עוצמת הקליטה נמוכה מאוד(נקודה אחת מתוך 5). יש לי ראוטר NETGEAR של בזק ורוחב פס 40מגה. ניתן לעשות משהו?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Compiler,

שלום, יש ברשותי המודם/הנתב Siemens SL2-141 עם חיבור USB, אני רוצה להפוך אותו מראוטר שמשדר wireless לקולט wireless איך עושים זאת??? ושאלה נוספת היא האם אני יכול לחבר את הראוטר הזה בUSB וראוטר נוסף בחיבור RJ-45 למחשב במקביל כך שרשת אחת תופעל ואחת תהיה "רדומה" (קיימת אך לא מחוברת)?? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה קצת מוזרה ולא ספציפית, כחלת מעבודתי נתקלתי במספר רב של מחשבים ניידים מסוגים וגרסאות שונות בעלות אותו ת.תקשורות אינטרנט אלחוטי. אך אותם מחשבים היו קולטים רשתות ואיכות רשתות (עוצמת אות) בצורות שונות למרות שהם מחזיקים באותה תו תקשורות... מדוע ? ואיך אני יכול לדעת איזה מחשב יקלוט לי יותר טוב ואיזה פחות טוב ?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by ooommm1212,

שלום לכולם אני צריך עזרה , לא כל כך מבין בכל נושא התכנות והרשתות אני רוצה להשתמש באינטרנט של השכן (זה באישור) אבל האות שמגיע אליי חלש ולפעמים גם אני לא קולט אותו מעוניין לקבל פיתרון איך אפשר בכל זאת להתחבר אליו האם יש אמצעי שמחברים למחשב (נייד) שיקלוט אות בצורה יותר טובה? מזה אקסס פוניט ? והאם אני יכול להפעיל אותו מבלי להגיע פיזית אל הראוטר שאליו הוא מחובר?. האם יש איזשהו רסיבר שקולט רשתות אלחוטיות במחיר סביר ?. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by XpR,

שלום, יש לי בעיות קליטה של הwifi בשני חדרים בבית רוב הזמן אין שם אינטרנט בכלל. התחלתי לקרוא קצת על הנושא ואני לא סגור על מה לעשות. בעקרון יש לי עכשיו את הראוטר של הוטבוקס חשבתי לקנות ראוטר רק לwifi ,מה ממומלץ לקנות? הבית זה 2 קומות והראוטר עכשיו נמצא בקומה העליונה.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by tttmmm,

טוב , הבעיה שלי היא כזאת : יש לי HOTBOX שהוא ממוקם בממ"ד. בסלון אני מצליח לגרד קו אחד.. (העוצמה נורא נורא חלשה , לרוב לא מצליח להתחבר אפילו) אני רוצה לקנות AppleTV אבל אני דיי מוגבל כיוון ש : 1. אני בספק אם הוא יצליח לקלוט את הרשת. 2. גם אם הוא יצליח להתחבר, האייפון בכל מקרה לא יצליח להתחבר לאינטרנט ואני לא יצליח להזרים כלום..ובהנחה שהאייפון יצליח לגרד קליטה נמוכה של הרשת אני יזרים באיכות נמוכה עם תקיעות רבות. בקיצור, בלאגן אחד גדול .. איך אתם יכולים לעזור לי ? נ.ב יש לי דירה רגילה לא בית פרטי עם קומות וכדומה ...

• 15 תגובות
    • 10.7k צפיות
  19. Started by michaelnmnn,

אני קולט את ערוצי הטלוויזיה דרך האפליקציות שלהם שכלולות במכשיר הטלוויזיה - SONY Android מזה כ3 שנים, באיכות מצויינת. מזה כשבועיים ערוץ 12 מציג ״תקלה״ בעוד יתר הערוצים נקלטים כרגיל.כעבור זמן גיליתי שדרך האינטרנט הסלולרי בטלפון אני קולט היטב את הערוץ.באופן טבעי פתחתי את הגדרות הנתב - pt Archer AX50 - ולא הבחנתי בשום שינוי. אין בנתב רשימת ״אתרים מותרים״ אלא רק הגדרות אבטחה כלליות: WPA2-Personal / AES. האם יש למישהו רעיון מה הסיבה ומה ניתן לעשות? …

20. Started by bati6,

אהלן, יש לי ראוטר tp link w9970 . עד 100 מגה, בחיבור כבל רשת ישיר הוא מוריד לי על 8 מגה ובwifi במרחק של 10 מטר מהראוטר הוא מוריד לי על 500-1000 קילו בית. יכול להיות שזה הגדרה כלשהיא במחשב? לאחרונה שידרגתי לווינדאוס 10

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by PuG3o6,

שלום לכולם... המצב כך: יש בית קפה שיש בו נתב SIEMENS SL2-141 עכשיו יש בניין (מעונות) ליידו שמשם מצליחים להתחבר לרשת האלחוטית. הבניין שלי ( גם מעונות) נמצא מאחורי הבניין הראשון ושם אין קליטה לרשת ברשותי נייד עם כ.רשת אלחוטית מסוג 802.11B או 802.11G שטווח הקליטה המקסימלי הוא 50 מטר כולל בניינים. עכשיו רציתי לשאול איזה ACCESS POINT מתאים לי והאם הוא מתאים בכלל למצב שלי? המרחק הוא פחות או יותר 100 מטר כולל בניין גדול שעומד בין הבניין שלי לבית קפה. ואם אני אמצא AP שיתאים לי, האם אני צריך להגדיר אותו או משהו? כי אני לא יכול לגעת בנתב שנמצא בבית קפה. המלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by bigi37,

שלום לכולם אני רוצה לקלוט רשת אלחוטית עם מחשב ללא כרטיס רשת אלחוטית, חשבתי על משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/USB-802-11n-150M-WiFi-Wireless-Lan-Network-Card-Adapter-SL-1507N-Black-/271025331345?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item3f1a5e5c91#ht_4366wt_952 זה יעבוד טוב? כששמתי מחשב נייד במקום בו המחשב אמור להימצא, הקליטה הייתה של 2 קווים (רשום "קליטה סבירה"). האם המכשיר הנ"ל יקלוט את הרשת? האם המהירות תהיה סבירה? ניתוקים, משהו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by galza,

היי המצב הוא כזה: עברתי לבית חדש ושם בניתי רשת עם ארון תקשורת ונקודות לכל החדרים,המודם של הוט מחובר לראוטר טיפילינק ושניהם יושבים בארון התקשורת. הבעיה היא שהמחשבים שלי בממ"ד וכמובן גם מהסמרטפון אני גולש ומתעסק באותו חדר מן הסתם ואין לי קליטה אלחוטית כמעט בכלל בתוך הממ"ד ולכן מה שאני עושה כרגע הוא לנתק את הראוטר מארון התקשורת ומעביר אותו לתוך הממ"ד (כאשר אני יושב שם בערב) מחבר את המודם של הוט לנקודה בפאנל בארון ומחבר את הראוטר לWAN וכמובן את המחשב לראוטר.כל זה בשביל שיהיה לי קליטה לטלפון שלי. האם יש איזה פתרון אחר במקום כל הבלגן הזה כל פעם? משהו שאני יכול לחבר בממ"ד שיעצים את האות ויגרום לקליטה יותר טובה של הרשת האלחוטית?

• 12 תגובות
    • 11.2k צפיות
  24. Started by harelrl9,

שלום, להורים שלי יש בית פרטי והם משתמשים בטכנולוגית ה-HomePlug כאשר הנתב נמצא באחד החדרים, וקיים מתאם של Dlink בחדר הממ"ד. אני מעוניין להוסיף קליטה אל-חוטית למרתף ולכן חייב נתב אלחוטי. בדקתי גם עם בזק וגם עם Dlink והבנתי שכבר לא מוכרים מוצר שיכול לתמוך בקליטה אלחוטית במרתף (DHP-1220AV,DHP-306). האם אפשר לקנות את המוצר באינטרנט עם משלוח לארץ? האם מישהו מכיר דרך אחרת? תודה, הראל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. שלום ! יש לי מחשב קליינט בקומה למטה שלפעמים מגלה את הראוטר האלחוטי שלי בקומה למעלה ב3 פסי קליטה, ולפעמים לא מזהה אותו כלל. מה יכולים להיות הגורמים המשפיעים על הקליטה, האם זו נחשבת פעילות נורמלית של הראוטר ורשתות אלחוטיות בימינו ואם לא, מדוע זה קורה ? תודה !

• 3 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.