רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי מחשב נייח חדש והבעיה היא קליטת הרשת האלחוטית הנמוכה. התקנתי את הדרייברים של כרטיס הרשת האלחוטי, אני לא משתמש בפלאג USB שמזהה רשתות אלחוטיות. העיניין הוא שהמחשב הנייד שלי על השולחן שמעל המחשב הנייח מקבל קליטה מצויינת... יש לי בבית, במרחק 2 חדרים נתב פשוט של TPLINK. עצות לשיפור הקליטה?
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, הבניין בו אני מתגורר עבר תהליך חיזוק תמא 38 בו הוכפל עובי הקירות וכתוצאה מכך קליטת 3G ב-IPHONE 5 בתוך הדירה כמעט בלתי אפשרית או גרועה מאוד. להפתעתי גם הקליטה של WI FI מהראוטר לא מאפשרת שיחה ברורה, גלישה מאוד איטית וניתוקים רבים. הראוטר נמצא על שידה באותו חדר עם ה-IPHONE. עוצמת הקליטה נמוכה מאוד(נקודה אחת מתוך 5). יש לי ראוטר NETGEAR של בזק ורוחב פס 40מגה. ניתן לעשות משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי המודם/הנתב Siemens SL2-141 עם חיבור USB, אני רוצה להפוך אותו מראוטר שמשדר wireless לקולט wireless איך עושים זאת??? ושאלה נוספת היא האם אני יכול לחבר את הראוטר הזה בUSB וראוטר נוסף בחיבור RJ-45 למחשב במקביל כך שרשת אחת תופעל ואחת תהיה "רדומה" (קיימת אך לא מחוברת)?? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה קצת מוזרה ולא ספציפית, כחלת מעבודתי נתקלתי במספר רב של מחשבים ניידים מסוגים וגרסאות שונות בעלות אותו ת.תקשורות אינטרנט אלחוטי. אך אותם מחשבים היו קולטים רשתות ואיכות רשתות (עוצמת אות) בצורות שונות למרות שהם מחזיקים באותה תו תקשורות... מדוע ? ואיך אני יכול לדעת איזה מחשב יקלוט לי יותר טוב ואיזה פחות טוב ?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה , לא כל כך מבין בכל נושא התכנות והרשתות אני רוצה להשתמש באינטרנט של השכן (זה באישור) אבל האות שמגיע אליי חלש ולפעמים גם אני לא קולט אותו מעוניין לקבל פיתרון איך אפשר בכל זאת להתחבר אליו האם יש אמצעי שמחברים למחשב (נייד) שיקלוט אות בצורה יותר טובה? מזה אקסס פוניט ? והאם אני יכול להפעיל אותו מבלי להגיע פיזית אל הראוטר שאליו הוא מחובר?. האם יש איזשהו רסיבר שקולט רשתות אלחוטיות במחיר סביר ?. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיות קליטה של הwifi בשני חדרים בבית רוב הזמן אין שם אינטרנט בכלל. התחלתי לקרוא קצת על הנושא ואני לא סגור על מה לעשות. בעקרון יש לי עכשיו את הראוטר של הוטבוקס חשבתי לקנות ראוטר רק לwifi ,מה ממומלץ לקנות? הבית זה 2 קומות והראוטר עכשיו נמצא בקומה העליונה.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
טוב , הבעיה שלי היא כזאת : יש לי HOTBOX שהוא ממוקם בממ"ד. בסלון אני מצליח לגרד קו אחד.. (העוצמה נורא נורא חלשה , לרוב לא מצליח להתחבר אפילו) אני רוצה לקנות AppleTV אבל אני דיי מוגבל כיוון ש : 1. אני בספק אם הוא יצליח לקלוט את הרשת. 2. גם אם הוא יצליח להתחבר, האייפון בכל מקרה לא יצליח להתחבר לאינטרנט ואני לא יצליח להזרים כלום..ובהנחה שהאייפון יצליח לגרד קליטה נמוכה של הרשת אני יזרים באיכות נמוכה עם תקיעות רבות. בקיצור, בלאגן אחד גדול .. איך אתם יכולים לעזור לי ? נ.ב יש לי דירה רגילה לא בית פרטי עם קומות וכדומה ...
-
- 15 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
אני קולט את ערוצי הטלוויזיה דרך האפליקציות שלהם שכלולות במכשיר הטלוויזיה - SONY Android מזה כ3 שנים, באיכות מצויינת. מזה כשבועיים ערוץ 12 מציג ״תקלה״ בעוד יתר הערוצים נקלטים כרגיל.כעבור זמן גיליתי שדרך האינטרנט הסלולרי בטלפון אני קולט היטב את הערוץ.באופן טבעי פתחתי את הגדרות הנתב - pt Archer AX50 - ולא הבחנתי בשום שינוי. אין בנתב רשימת ״אתרים מותרים״ אלא רק הגדרות אבטחה כלליות: WPA2-Personal / AES. האם יש למישהו רעיון מה הסיבה ומה ניתן לעשות? …
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי ראוטר tp link w9970 . עד 100 מגה, בחיבור כבל רשת ישיר הוא מוריד לי על 8 מגה ובwifi במרחק של 10 מטר מהראוטר הוא מוריד לי על 500-1000 קילו בית. יכול להיות שזה הגדרה כלשהיא במחשב? לאחרונה שידרגתי לווינדאוס 10
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקלוט רשת אלחוטית עם מחשב ללא כרטיס רשת אלחוטית, חשבתי על משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/USB-802-11n-150M-WiFi-Wireless-Lan-Network-Card-Adapter-SL-1507N-Black-/271025331345?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item3f1a5e5c91#ht_4366wt_952 זה יעבוד טוב? כששמתי מחשב נייד במקום בו המחשב אמור להימצא, הקליטה הייתה של 2 קווים (רשום "קליטה סבירה"). האם המכשיר הנ"ל יקלוט את הרשת? האם המהירות תהיה סבירה? ניתוקים, משהו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם... המצב כך: יש בית קפה שיש בו נתב SIEMENS SL2-141 עכשיו יש בניין (מעונות) ליידו שמשם מצליחים להתחבר לרשת האלחוטית. הבניין שלי ( גם מעונות) נמצא מאחורי הבניין הראשון ושם אין קליטה לרשת ברשותי נייד עם כ.רשת אלחוטית מסוג 802.11B או 802.11G שטווח הקליטה המקסימלי הוא 50 מטר כולל בניינים. עכשיו רציתי לשאול איזה ACCESS POINT מתאים לי והאם הוא מתאים בכלל למצב שלי? המרחק הוא פחות או יותר 100 מטר כולל בניין גדול שעומד בין הבניין שלי לבית קפה. ואם אני אמצא AP שיתאים לי, האם אני צריך להגדיר אותו או משהו? כי אני לא יכול לגעת בנתב שנמצא בבית קפה. המלצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי המצב הוא כזה: עברתי לבית חדש ושם בניתי רשת עם ארון תקשורת ונקודות לכל החדרים,המודם של הוט מחובר לראוטר טיפילינק ושניהם יושבים בארון התקשורת. הבעיה היא שהמחשבים שלי בממ"ד וכמובן גם מהסמרטפון אני גולש ומתעסק באותו חדר מן הסתם ואין לי קליטה אלחוטית כמעט בכלל בתוך הממ"ד ולכן מה שאני עושה כרגע הוא לנתק את הראוטר מארון התקשורת ומעביר אותו לתוך הממ"ד (כאשר אני יושב שם בערב) מחבר את המודם של הוט לנקודה בפאנל בארון ומחבר את הראוטר לWAN וכמובן את המחשב לראוטר.כל זה בשביל שיהיה לי קליטה לטלפון שלי. האם יש איזה פתרון אחר במקום כל הבלגן הזה כל פעם? משהו שאני יכול לחבר בממ"ד שיעצים את האות ויגרום לקליטה יותר טובה של הרשת האלחוטית?
-
- 12 תגובות
- 11k צפיות
-
-
שלום, להורים שלי יש בית פרטי והם משתמשים בטכנולוגית ה-HomePlug כאשר הנתב נמצא באחד החדרים, וקיים מתאם של Dlink בחדר הממ"ד. אני מעוניין להוסיף קליטה אל-חוטית למרתף ולכן חייב נתב אלחוטי. בדקתי גם עם בזק וגם עם Dlink והבנתי שכבר לא מוכרים מוצר שיכול לתמוך בקליטה אלחוטית במרתף (DHP-1220AV,DHP-306). האם אפשר לקנות את המוצר באינטרנט עם משלוח לארץ? האם מישהו מכיר דרך אחרת? תודה, הראל
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב קליינט בקומה למטה שלפעמים מגלה את הראוטר האלחוטי שלי בקומה למעלה ב3 פסי קליטה, ולפעמים לא מזהה אותו כלל. מה יכולים להיות הגורמים המשפיעים על הקליטה, האם זו נחשבת פעילות נורמלית של הראוטר ורשתות אלחוטיות בימינו ואם לא, מדוע זה קורה ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור סקריפט פשוט בTELNET שיעשה RESET למתאם (המעפן) של 012 אוטומטית. אני מחפש תוכמנה שמאפשרת לכתוב סקריפט כזה ולקמפל אותו לקובץ EXE. בזמנו עשיתי זאת בצורה מאוד פשוטה אבל אני לא זוכר באיזו תוכנה השתמשתי. אשמח להמלצה על תוכנה מתאימה (אשמח אם לא תהיה מתוסבכת מדי)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל בבניית קנטנה. עכשיו השגתי את כל החומרים חוץ מהפחית שפשוט לא מצאתי בגודל המתאים! או שהוא קצר מידיי (פחית שימורים) או רחב מידיי (קופסאת מלפפונים/זיתים של קילו). או שהוא צר מידיי (פרינגלס. כן אני יודע שאפשר להכין גם ממנו אבל הבעיה שצריך להשיג חלקים נוספים ולבנות אותם בתוכו ולא מצאתי מאיפה משיגים אותם , חוץ מזה הוא לא נראה לי ברמה של פחית בקוטר המתאים). אני הולך לפי המדריך הזה: http://www.turnpoint.net/wireless/cantennahowto.html הפחית צריכה להיות בקוטר של של בין 3-3.75 אינץ' שזה 7.6-9.5 ס"מ. באורך של +14 ס"מ לפחית הרחבה ביותר ו-28 ס"מ+ לצרה ביותר. מישהו יכול לעזור לי מאיפה אני מוצא פחית בגודל המתאים?! ואם כן פחית של איזה מוצר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
תאור המצב: 1. אני גיימר מושבע וככזה רציתי לרכוש ראוטר איכותי ומהיר עם ממשק נוח לגיימרים. מצאתי ראוטר מצויין, קצת יקר אבל מעולה - Asus RT-AX88U. 2. הספסיפיקציות של הראוטר החדש הן- א. תקן ax (wifi6 ב. dual band 2.4, 5 ג. AiMesh ד. מעבד Quad core, 1.8GHz ה. אפשרות לסיגנל ברוחב של עד 160MHz 3. הבעיה היחידה (גדולה) היא שלא שמתי לב שהראוטר לא מכיל מודם... ופתחתי את הקופסא... עכשיו, בהינתן המצב הזה - מה כדאי לי לעשות ? 1. האם כדאי לי להשתמש במודם-ראוטר של חברת התשתית/ספק ולהגדירו כ bridge ? אם כן, לדעתי אאבד את כל היתרונות של הראוטר החדש? 2. האם כדאי לי לרכוש (שוב הוצאה כספית גדולה) מודם טוב עבור הראוטר החדש? תודה ר…
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
טוב, כמו שכתבתי, דוד שלי ביקש ממני מחירים וחנויות שאפשר לקנות בהן את הראוטר הזה. Edimax BR-6104k - הדגם *איזה כיף !
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דברים למשפחה שלי בארה"ב כדי שיביאו לי אותם בפעם הבאה שהם באים לבקר. הבעיה שהאתר שאני רוצה לקנות ממנו לא נותן משום מה להתחבר מהארץ ויכול להיות שיעשה לי לי בעיות אם הוא יראה בחיוב שהאשראי ישראלי (אנטישמים מגעילים). אז לפתוח חשבון בחו"ל זו כנראה לא כלכך בעיה למרות שאני עדיין מחפש משהו שמזכיר את הויזה הנטענת שיש בארץ, אבל יותר חשוב זה למצוא פרוקסי או VPN מאובטח שאפשר להעביר דרכו אשראי. חשבתי לקנות דומיין לאיזה חודש ולהשתמש באיי פי שלו כדי לגלוש לאתר, זה נראה לכם בטוח? אני מניח שהרבה אנשים שכותבים פה קונים משחקים במבצעים אזוריים, איך אתם מאבטחים את החיבור?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרשת בית בתהליך שיפוץ ברשת קווית. בתכנית יעברו צינורות וחוטי משיכה מארון התקשורת לכל החדרים. אני מתכוון לרשת בעצמי ומחפש חנות טובה וזולה שאוכל גם להתייעץ וגם לרכוש את החומרים: כבלים, שקעים, תקעים וכו'. אין לי נסיון קודם אבל מקריאה של המדריכים השונים נראה שזה לא מסובך מידי. האם מישהו מכיר חנות באיזור השרון שגם מציעה מחירים סבירים? נתקלתי באתר של מדיה גלאקסי בחיפה אבל היא רחוקה מידי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שניתן לרכוש אנטנות שמשדרות לטווח גדול יותר למודמים של TP-LINK. 1. מה האופציות שעומדות בפני קנייה רק של אנטנות. 2. מה האומדן בגידול בטווח ובקרינה כתוצאה מההחלפה ?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , יש לי נתב אדימקס בטכנולוגית מימו וכרטיס רשת דומה (עם שלוש אנטנות).. ואני בתוך ממד ומפרידה בין הנתס והמחשב עם הכרטיס קומה וקיר ממד... הכרטיס עשה את העבודה בערך עד שהוא הלך לעולמו. אני רוצה לקנות נתב אחר להגדיר אותו כAP ראיתי שאפשר לעשות את זה בראוטר העכשווי.. האם אפשר לעשות את זה בכל ראוטר? אם כן איזה ראוטר עדיף? Edimax BR6424N TP-LINK TL-WR841ND ובכמה זה יגדיל את הקליטה שלי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי A6200 משוחזר שנקנה מאיביי תמורת סכום מגוחך, מתחיל לעשות בעיות של התנתקות, ולא מוצא הרבה פעמים את ה5GHZ. הוא מחובר לראוטר NETGEAR VEGN2610 של בזק, בן כ3 חודשים, עובד מצויין. הכרטיס הוא כרטיס מדהים בבסיסו, הקליטה גם ממרחק הייתה מדהימה, והפינג והמהירויות היו זהים לחיבור קווי, גם ממרחק. הכרטיס היה מדהים. אני מחפש שידרוג/משהו באותה רמה. חשבתי על הA6210 החדש שיצא עכשיו, או על הLinksys WUSB6300 - אשמח אם למישהו תהיה הצעה מוצלחת יותר... (מעדיף USB3 - שיהיה לעוד הרבה שנים) יש לציין שהכרטיס ירכש דרך אמזון/איביי תלוי איפה יהיה זול יותר ולא בארץ תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה להקיים רשת ביתית עם שיתוף אינטרנט מהיר בטכנוגליית ADSL. ליאור כהן הסביר לי הכל והבנתי שכדי לי לקנות HUB ולחבר את שתי המחשבים שלי גם ברשת וגם בשיתוף אינטרנט. תביאו לי אתרים ישראלים שמוכרים HUB טובים איכותיים ומחירים לא בשמים גם אתרי מכרזיים ממש יעזרו לי. תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות לקנות בארץ SWITCH בעל 24 פורטים של גיגה ושיהיה MANAGED באזור ה1000 שקל? אם כן, אשמח לדעת איפה.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-