עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, רציתי לדעת הם מנויים של נזק בינלאומי נתקלים בבעיות מהירות בזמן הנוכחי (סופי שבוע, שיש עומסים) אבל בעיות ממש מעצבנות כמו 4 קיי לשניה ופחות ובאיזור הזה מאתרים גדולים ורחבי פס מחול ? אין בעיה לגלוש לאתר של בזק בינלאומי או אתרים ישראלים שמאוחסנים אצלהם, המהירות מקסימלית, אבל לחו"ל זה פשוט זוחל. גם כשיש עומסים והרבה גולשים משתמשים ברוחב פס אני מצפה מנזק שתחזיק מספיק פס בשביל מהירות סבירה אם לא מקסימלית לכל גולש. זה בלתי נסבל, אני שוקל לעבור רק לפני זה אני רוצה לראות אם זה קורה לעוד אנשים. תודה.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  2. שלום, ברשותי מחשב נייח עם מערכת חלונות XP ומחשב נייד עם וויסטה הידועה לשמצה, אני חיברתי רשת ביתית בין מחשב המחשבים, כשאני מנסה לגשת מהאקס פי לוויסטה אין לי בעיה אני משתמש בפקודה- \\laptop\c$ אני מקבל חלון, מכניס את היוזר והסיסמא של המחשב הנייד ומקבל גישה מלא לכונן. אולם אם אני מנסה הפוך מהוויסטה לאקס פי, \\comp\c$ אני מקבל חלון עם יוזר כבר רשום בתוכו, ובלי אפשרות לשנות, כלומר היוזר ניים הרשום בו הוא של הנייד והוא במצב "גרי" כלומר אפור בלי אפשרות לשינוי. רק סיסמא אפשר לשנות אבל זה לא עובד כי כמובן שהיוזר במחשב הנייח שונה מהיוזר בנייד. זאת הבעיה, מה עושים בבקשה? אשמח לעזרה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by sTorMx,

פתחתי עוד אשכול כי הקודם ננעל (מהמנהלים אבקש את הסיבה). אני יודע שהספמתי, לא קראתי את החוקים של הפורום, אבל אני באמת חושב שנעילת האשכול איננה נחוצה... (אזהרה מספיקה?) עוד פרטים : הכל מוגדר כשורה כלומר המחשב הנייד מוצא את הרשת ומצליח להתחבר אליה ללא בעיות, אבל כשאני נכנס לאקספלורר הדף פשוט לא עולה. כמו כן אינני רואה את התקיות המשותפות. בתחילה השתמשתי באבטחת WPA PERSONAL (אני חושב) וקבעתי סיסמה, כאשר התבקשתי להזין אותה במחשב השני, הוא כתב שהוא "מחכה לרשת" ולאחר קצת זמן כתב "NOT CONECTED". לאחר מכן ניסתי אבטחת WEP וכם כאן אותה הבעיה. נכון לעכשיו אני גולש דרך המחשב הראשון דרך חיבור קווי לראוטר. שני כרטיסי הרשת בשני המחשבים מקבלים כתובות תקינות, 100,101. תודה לעונים..…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by firemebad,

האם יש דרך להוריד הורדות מרובות בבת אחת בחשבון PREMIUM ? כי יש לפעמים קבצים שמחולקים לאיזה 100 חלקים ואני צריך להתחיל להוסיף כל קובץ בנפרד, עבודה דיי מייגעת ומעצבנת. אני עובד גם עם תוכנות הורדה DAP ואני לא מצליח שהקישורים לקבצים יתחילו אחד אחר השני. פשוט הוא פותח לי את הדף שם אני צריך ללחוץ שוב על PREMIUM ואז רק להוריד , זה דיי מעצבן. האם יש דרך קלה יותר להוסיף בבת אחת עשרות קישורים לחלקים של הקובץ ?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by vipnisim,

יש לי שני מחשבים אחד נייד בשניהם יש XP SP2 המחשב הנייח מחובר לראוטר והשני דרך סוויץ . עד עכשיו הכל היה תקין מבחינת שיתוף קבצים וכרגע המחשב הנייח לא נותן לי לשתף אני מקבל את ההודעה הבאה : an error occurred while trying to share the server service is not started the shared resource was not created at this time הפעלתי את ההגדרות מחדש ב 2 המחשבים ניסיתי תקיות שונות כוננים שלמים ועדיין אין שיתוף . לפעמים הוא מראה לי חלון של הגדרת תיקיה לשיתוף וכשהוא מסיים עדיין לא ניתן השיתוף תודה מראש על העזרה עריכה : פתרתי את הבעיה אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by אוניה,

רכשתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה וינדוס 7 . חיברתי אותו ביום שישי והרשת פעלה כראוי .(עם מחשב נוסף שיש בבית עם וינדוס xp ) . אתמול החלפתי את המחשב המשני למחשב אחר שגם בו יש וינדוס xp , ומשום מה המחשב הזה אינו מצליח להיות מחובר לרשת . בהתקני הרשת מופיע שהוא מקושר ועם חומת אש אך איני מצליחה לגלוש באינטרנט . יש לציין שבמחשב המשני ביצעתי התקנת ווינדוס xp חדשה ( התקנה על התקנה , לא פירמטטי לגמרי את המחשב ) . מה אני אמורה לעשות כדי שאוכל לגלוש במחשב המשני ? אולי שינוי בהגדרות ? אני לא כל כך מכירה את הוינדוס 7 וכמה שלא ניסיתי אתמול לא הצלחתי להתחבר . אודה לעזרתכם

7. Started by JohnClark,

שלום יש לי שני מחשבים: אחד, עם שני כרטיסי רשת שרק אחד מהם משומש: 3com Gigabit LAN, ועוד איזה Realtek אחד שבו אני לא משתמש (הכרטיס הראשון הוא אונבורד והשני PCI) למחשב הזה מחובר מודם \terayon (ספקית אינטרנט ברק) המודם מחובר לUSB. המחשב השני הוא מחשב נייד עם כרטיס PCMIA של edimax שגם פועל על realtek. הרשת תמיד פעלה פחות או יותר כמו שצריך לפני כמה זמן התחילה בעיה: הרשת פשוט לא עובדת. אין לי מושג מה שיניתי שזה קרה. עכשיו, ניסיתי לפעול על פי המדריך שבסטיקי. קודם כל יש משהו מאד מוזר בחיבורי הרשת שלי. המודם שלי גם מוגדר כdialer וגם כרשת! ניסיתי בכל זאת לפעול על פי המדריך ועדיין לא הלך לי... ד"א גם שיתוף הקבצים תמיד עבד ועכשיו הוא לא עובד. ניסיתי הרבה פעמים לעשות setup לרשת וליצו…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by almog333,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש ראוטר בשביל שלושה מכשירים שונים בבית (לא כולל המחשב הראשי) : פליסטיישן, htpc ולפטופ. אני מחובר דרך הוט ובבית אין בעיות של ממ"ד או קומות. הקצבתי לדבר הזה 300 שקל בתקווה שיספיק לתקן n, אבל לא חייב. כמו כן אני אצטרך דונגל ל htpc. אני מאד אשמח להמלצה שלכם כי אני לא מבין הרבה בנושא. תודה

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by hellyeahmofo,

שאני לוחץ connect בחייגן אני מקבל את הודעת השגיאה 'The call was blocked by the remote computer - error 775' הבעיה נעלמת מעצמה , רבע שעה לקח לתומך טכני של בזק בינ"ל לנסות להבין מה קרה עד שזה נפטר אחרי שני ריסטים אז חבל לי אפילו לנסות להתקשר אליהם הם טענו שזאת בעיה שמתרחשת ב dial up , זה ממש לא עוזר לי

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  10. שלום! יש לי בבית את הנתב הזה BR-6216Mg EDIMAX. הנתב עובד אצלי כבר מספר שנים ומספק את הסחורה. אני מעוניין להגדיל את טווחת השידור שלו בעזרת נקודת גישה, אבל אין לי מושג איזה מכשיר יעבוד בהתאמה עם הנתב שיש לי. אני זקוק לעזרתכם בעניין. אני לא הכי מתמצא במחירים. לצורך העניין נניח ויש לי תקציב של כ 250 ש"ח. מה הייתם מציעים לי? אגב, כמה קשה להגדיר נקודת גישה? שבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  11. הבנתי שאני מחזיר את המודם שלי (אלקטל 3 נורות) ומקבל מודם אחר, להתעקש על מודם כלשהו? (הוא יחובר לראוטר) במידה ולא יהיה את הכי מומלץ, איזה עוד מומלצים? אשמח לתשובה תודה!

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by below_z,

אפשר המלצה לכרטיס רשת אל חוטי באזור 50-100 ש"ח מהמבחר של אייבורי (או חנות אחרת שיש בראשון). (לא משנה סוג החיבור).

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by Zerith,

שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש ופירמטתי לWindows XP Home Edition (SP2( אך כשאני מוריד קבצים, חלק גדול מהם מושחת. (File is corrupt). יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8168C/8111C PCI-E GIGABIT ETHERNET NIC. מישהו יודע על הבעיה הזאתי? איך לפתור אותה? ניסיתי עם כמה דפדפנים שונים, אך הבעיה חוזרת. תודה מראש.

14. Started by amir69,

החזרתי את החיבור שלי לחיבור אם חיגן שיניתי בהגדרות את החיבור ל l2tp כתבתי את הכתובת ip שבזק הביאו לי והכל עובד רגיל אבל שאני מנסה לעשות renew הוא מנתק אותי ואי אפשר להכנס מחדש צריך להגידר את ה l2tp מחדש מה עושים? אה והנתב הוא wrt54gl

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  15. שלום לכולם יש ברשותי ראוטר linksys wrt54g v.5 ורציתי לדעת איזה תוכנות אפשר להתקין עליו?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by ArielN,

תראו אנשים הבעיה שלי היא שהאינטרנט שלי קופא כל 5 דקות בערך לבין 10-15 שניות ואז חוזר, והבעיה היא לא בספק כי יש לי יוזר בבזק וב-013 ברק ובשתיהם הבעיה. אצל אח שלי במחשב מופיע לפעמים הודעת שגיאה של ה FIREWALL או משהו כזה שמישהו מנסה לגנוב נתונים מהרשת.. בקיצור ווירוסים. אח שלי קיבל את הווירוס ועכשיו אני סובל. עכשיו, לא מצאתי שום ווירוסים בעזרת סריקת ווירוסים אז זה חייב להיות ווירוס ברשת או משהו כזה. איך מתקנים דבר כזה אחים שלי? תודה מראש!

17. יש לי 3 מחשבים מחוברים לראוטר ברשת ביתית, האם יש תוכנה פשוטה (לא צריך משהו מקצועי), שיכול להראות לי בכל רגע נתון, איזה רוחב פס תופס כל מחשב ברשת / באיזו מהירות הוא מוריד / איזה קבצים הוא מוריד וכו' ? תודה.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by aquas,

שלום לכולם! יש לי רשת בבית של: 3 מחשבים נתב:speedtouch st - 510 -(מודם לשעבר) עם 2.5mb על 250kb סמייל 015+בזק רשת קווית יש לי את הנתב כבר שנתיים וחצי+ הנתב לא משהו - ניתוקים/מתחמם וכו' ואני חושב שהוא כבר עומד "לסיים את חייו" בשבוע האחרון היו לו בעיות , הוא פשוט התנתק לגמרי למשך יום וחצי אחרי בירורים אצל 015 ובזק שאמרו לי , שמבחינתם הכל בסדר ואני מחובר ללא בעיות לא מצאתי סיבה לניתוק החיבור היה חוזר לפעמים אחרי שמנתקים מהחשמל ומחזירים לזמן מוגבל , וגם כשמחשב אחד פועל אז יש חיבור והכל בסדר(לרוב) אבל , שיותר ממחשב אחד פועל אז זה כבר בעיה והחיבור "מת". ניסינו לחבר כבל קצר מהמחשב לראשי לנתב(אחרי שהחלפנו בכבל מאריך) אבל ללא תוצאות והבעיות נשארו אז מה אתם אומרים הוא , הנתב כבר א…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by itaim,

יש לי עכשיו מחשב ועוד מעט אני קונה חדש... ואני רוצה לעשות ביניהם רשת אני רוצה שדרך הרשת אני יוכל להעביר קבצים דרך ההארדיסקים של 2 המחשבים וגם אפשרות למשחקי רשת בין 2 המחשבים (נגיד אני ואח שלי משחקים - הפינגים אמורים להיות מעולים נכון?) עכשיו אני רוצה שגם 2 המחשבים יקבלו אינטרנט יש לי ADSL 1.5 (זה אומר שכל מחשב יקבל 750K? נכון?) ומודם alcatel מה אני צריך? מבחינת רכיבים כבלים וכו' ואיך להגדיר? (ואם ההגדרות מסובכות?) מקווה לקבל תשובות איתי

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  20. שלום, יש ברשותי מדפסת לייזר XEROX PHASER 3117, אני מעוניין להפוך אותה למדפסת רשת. אשמח לקבל המלצה לשרת מדפסות עם חיבור USB, בסביבות ה100 ש"ח. כנראה שאני אזמין מאי ביי. תודה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  21. שלום.. חבר שלי קונה בעזרת השם מחשב נייד, המחשב נייד לא מגיע עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה ולכן הוא צריך לקנות חדש אבל שיתאים למרחק די רחוק מכיוון שהוא מתחבר דרך הראוטר שלי והוא גר בערך 70 מטר מהטווח של הראטר שלי לבית שלו אולי טיפה אפילו, לא יודע במדויק. לקחתי את המחשב נייד שלי אליו עם הכרטיס רשת אלחוטי שלי (גם לא מובנה במחשב נייד) ולי יש 54mb ולא קלט כלום. אני לא מבין גדול בזה ואני לא יודע אם קיים לטווח יותר רחוק אבקש את עזרתכם, מבקש במחיר הכי נמוך שקיים. תודה רבה מראש לעוזרים ומצטער על החפירה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  22. אני כרגע ב בזב"ל ואין לי שום בעיות עם מיהירות הייתה לי לפני כמה זמן בעיה שלפעמים כשאני ניכנס לאתר כל שהוא אז היה מוצג לי Connection Interrupted עכשיו זה הסתדר כך שאין לי בעיות ובכל זאת עוד מעט ניגמר לי ההתחייבות לאיזה חברה הייתם ממליצםי לעבור? כרגע אני ב2.5 מגה משלם 89 ש"ח שזה כולל תשתית אחרי שזה יגמר יהיה לי 106

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  23. 1. אני מחפש כבל מאריך למוצר הנ''ל - Wireless LAN Antenna / Cables http://www.edimax.com/en/produce_list.php?pl1_id=1&pl2_id= אני רואה עכשיו שהוא 11G, ז''א שמהירות קליטה שלו היא עד 11 גם אם במחשב שלי מסומן 100? ובגלל זה הקליטה איטית ויש ניתוקים? 2. יש לנו בבית את המוצר הנ''ל - מחובר אליו 2 מחשבים ברשת קוווית ומודם של בזק. http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=12&pl1_id=3&pl2_id=18 בנוסף מחובר אליו ברשת אלחוטית נתב שיכול להכיל רק חיבור כבל קווי אחד וזה המחשב שלי שמחובר אליו. 3. האם אני מחבר ברשת קווית 2 מחשבים, מה תהיה מהירות העברת קבצים? איך אני יודע שזה שזה רשת 1GB ולא 100MB? וצריך לקנות כבל מיוחד? תודה ,אני די בור בנושא הרשתות. מה גם אני ממהר נורא…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by raananan,

אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי הביתה ואני שוקל לקנות את 3COM 3CRWER20075 קישור לאתר הבית שלו: http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWER200-75&pathtype=purchase רציתי לדעת האם למישהו יש את הדגם הזה ספציפי ויכול להגיד לי איך הוא. אני מעוניין לדעת כמה הממשק שלו נוח, להגדיר פורטים (האם יש הגבלה על כמות הפורטים) ודברים אחרים... תודה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  25. שלום לכולם, אני כרגע מנוי לבזק בינלאומי ואני ממש לא מרוצה מהפינג שלהם. בשעות היום הוא קופץ למספרים אסטרונומיים של מעל 300 (ה-300 לא יציב, אני מאמין שזה בין 300 ל-800. אבל 300 זה הכי נמוך שהוא מגיע!) אתמול היה השיא, הוא נשאר ב850 ומעלה. הסיבה שאני רוצה פינג נמוך ויציב היא שאני משחק במשחק שממש לא כיף לשחק בו עם פינג כזה (אבל אני לא מכיר משחק שכן כיף לשחק בו עם פינג גבוה) אם אתם מנויים לספק שאתם מרוצים ממנו מבחינת יציבות ואיכות פינג בבקשה תמליצו לי. אני כבר מיואש ??? תודה מראש אריאל

דיונים חדשים בפורומים