רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
זה קורה לי הרבה פעמים במיוחד כשאני כותב נגיד בפורומים דברים ארוכים או משהו כזה ככה שזה עושה ריפרש ואז אני צריך להתחיל הכל מהתחלה בכל אופן אני מאמין שהבנתם אותי איך אני מפסיק את זה?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
מחשב אחד מחובר לאינטרנט דרך ADSL עם כרטיס רשת (מודם alcatel) ואותו מחשב משתף עם המחשב השני המחובר אליו בכרטיס רשת נפרד. האינטרנט עובד מצוין בשניהם! ;D אבל הבעיה היא שאני לא יכול לשתף קבצים... :'( אני עשיתי על כל הכוננים שיתוף אבל אני לא רואה את זה ב my network places באף אחד מהמחשבים... ואפילו את המחשב שלי אני לא רואה משותף... למה זה? תודה למגיבים ולעוזרים! 8) :
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים שמחוברים לראוטר.. רוצה למצוא תוכנה שתוכל להגביל כל מחשב. מה מומלץ? ויאך זה מתבצע?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
OK...זה המצב. אני מחובר בבית דרך שרת, שמשטף אינטרנט בין 2 מחשבים, והוא מחובר דרך מודם 56K של מוטורולה לרפא"ל, שיש שם איזה פיירוואל ואין לי שמץ' איזה פיירוואל זה, והם...מחוברים עם סיב אופטי לנטויז'ין.... האינטרנט טס ועובד מעולה, אבל אף תוכנה של הורדת שירים לא מצליחה להתחבר.. יש למישהוא פיטרון?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 12 M דרך בזק בינלאומי והוט ללא חייגן. אני מחובר דרך ראוטר לינקסיס 54WRTG ומודם TERAYON. הבעיה שלי היא במחשב הנייח אשר מחובר ע"י מתאם אלכוטי מסוג VIGOR. כאשר אני מחבר אותו הוא מתחבר באופן תקין ומוריד במהירות מקסימלית (1400 KBS לערך) ולאחר מספר דקות המהירות צונחת לכ - 60KBS. בעיה נוספת שקורית היא שברגע שהמהירות נופלת זה מאט את כל המחשבים המחוברים לרשת ולא רק את המחשב הנייח. על מנת לפתור את הבעייה אני מנתק את המתאם מהמחשב ושאר המחשבים ברשת חוזרים למהירות תקינה. היכן הבעיה ומה עליי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
היי כולם, יש לי מחשב ראשי... שמחובר ל ADSL ע"י מודם USB ALE070 במהירות מיגא וחצי מחברת נטויג'ן , העברתי כבל רשת מהמחשב הזה לעוד מחשב בבית.. ועשיתי רשת ביתית.. שבמחשב השני יהיה אינטרנט בתנאי שהמחשב הראשי יהיה מופעל ומחובר לאינטרנט. עכשיו אני לא מומחה רשתות.. עשיתי את זה לבד.. כי זה קל.. כבל רשת מוצלב ונגמר הסיפור , אבל שמעתי שיש מודמים לא USB אלא ע"י כרטיסי רשת.. ושמעתי שהם יותר איכותיים ויותר טובים.. אם יש מישו שיוכל להסביר לי ההבדל במהירות בביצועים בכל... והאם המודם שמחובר למחשב דרך כרטיס רשת גם מחליף אייפי בכל פעם שמתנתק ומתחבר? ואם מדובר על המודם אלקטל 510 מומלץ יותר מה USB? האם המודם אלקטל 510 יתן יותר ביצועים ברשת הביתית שיש לי? מומלץ יותר? עדיף יותר? בבקשה תבהירו ות…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק איזה פורטים הספקית חסמה לי?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
צריך עזרה דחופה בחיבור ראוטר- OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router Version 2.01.10 לכבלים מישהו יכול לתת לי לינק להדרכה בזה או איך לעשות את זה הספק זה בזק בין לאומי עריכה טוב בסוף זה היה מאוד פשוט רק היתי צריך ליכתוב לראוטר לימצוא תIP אוטומטית ככה זה במודם שנתנו לי
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת בבית. רציתי לדעת אם אני יכול לפתח משחק שבו ישחקו אני המחשב השני ועוד אנשים מהאינטרנט. יש לי מחשב פנטיום 3 800MHZ, WINDOWS XP, כרטיס רשת ETHERNET, ADSL 1.5MB
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום, יש לי אניטרנט ADSL מגה וחצי, וכשאני משחק ET בשרתים אירופאים הפינגים שלי ממש גבוהים ואני בקושי מצליח לזוז הספקית שלי היא נטויז'ן מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
כי כרגע הוא חוזר למקום כשאני מכניס אותו לממד (XIAOMI) תזכירו לי מהן האופציות הקיימות לשיפור הקליטה בממד? זה גם יעזור לי עם המכשירים האחרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי תראדים רבים בהם אנשים לא מצליחים לגשת למחשב כלשהו בקבוצת העבודה שלהם כתוצאה מהרשאות. ובכן, היום פירמטתי את המחשב השני ונתקלתי באותה בעיה. עמלתי קשות ומצאתי את הפתרון- תיגשו לכלי ניהול->מדיניות אבטחה מקומית->פריטי מדיניות מקומיים->הקצאת הרשאות למשתמשים->תורידו את המשתמש Guest מ"מנע גישה למחשב זה מהרשת". אם יש הודעה דומה עבור תיקייה מסויימת שניסיתם לשתף, עליכם לתת לה גישה לEveryone בהגדרות אבטחה של התיקייה. שרפתי כמה שעות עד שעליתי על זה. אני מקווה שזה יעזור לאנשים ויחסוך קצת זמן. עריכה: הפתרון צריך לעבור רק אם אתם מצליחים לעשות ביניהם פינג, והמחשב מודיע שאין לכם הרשאות.
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע רשת ביתית עם נתב אלחוטי אליו מחובר בצורה אלחוטית נתב אלחוטי נוסף המשמש כנקודת גישה (גילוי נאות: הרשת הוקמה בעזרת אתר זה וע"י עזרה מהמשתמש - Cheif - תודה רבה). המחשבים המרוחקים בבית עדיין לא קולטים טוב ואני שוקל לחבר את הנתבים בצורה חוטית. לפני שאני משקיע ברכישת פריטים ותשתית רציתי לדעת כמה נתונים. 1. האם כתוצאה מכך יכולות להיווצר לי בעיות בתשתית הקווית או האלחוטית הקיימת (דרך הנתב הראשי) ? 2. האם חיבור חוטי מהנתב המשני יהיה כמו חיבור חוטי מהנתב הראשי (האם הנתב המשני משמש כעיקרון כמו הוספת פורטים מ-4 ל-6) ? 3. האם ועד כמה ישתפר החיבור האלחוטי מהנתב המשני? אם יש עוד דברים שאני צריך לשקול אשמח לשמוע. ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בDIR 655 כבר כמה שנים. לאחרונה עשיתי שדרוג לfirmware 1.35 ומאז אני לא יכול לשנות שם הגדרות בנתב! אפילו לא להתחבר לאינטרנט. בכל פעם שאני מנסה לשנות משהו בהגדרות אני מקבל ap should not be locked before configuring ניסיתי לעשות ריסט, שחזור הגדרות יצרן, להתקין מחדש firmware. אשמח לקבל עזרה! תודה.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, יש לי נתב ישן Netgear WGR614 שכבר לא עושה את העבודה (ניתוקים, יציבות) + מודם של בזק (Alcatel speedtouch עם ה-5 נורות). אני רוצה לקנות נתב חדש שגם שיחליף את המודם. אלה הדגמים שמצאתי ואשמח לקבל המלצות (גם לאחרים) D-Link DIR-300N/NRU NETGEAR WNR3500 או WNR2000 Edimax BR6574N אני עובד בעיקר בחדר שאינו ממ"ד (שבו ממוקם הנתב) ובסלון. כשאני עובד בסלון אין לי בעיית קליטה עם הנתב הנוכחי. תודה
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
בלי קשר לשאלה הקודמת,מי אמין יותר?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים (קווית) למודם אחד (כרגע מודם כבלים, אך אולי אח"כ מודם ADSL). איזה רכיבים אני צריך (נתב או רכז רשת) והאם אפשר לשלוט בתעבורה (למשל שמחשב אחד יקבל 850 סל"ש והשני 650 סל"ש) וכל זאת במחיר מינימלי
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי פלאפון נוקיה 6230 וקבלתי איתו את הדונגל של הבלותות' , רציתי לדעת מה אני יכול לעשות איתו חוץ מלהעביר קבצים מהפלאפון למחשב ולהפך? תודה מראש! ;D נ.ב. יש שם כמה אפשרויות נוספות של פקס וכמה דברים! אז אם למישהו יש גם כזה ויודע שאפשר לעשות עוד דברים איתו אז תודה..
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
יש לי CSS ואני משחק בשני מחשבים וזה עושה לי קפיצות של פינג מידיי פעם גם שאני משחק BF2. יש נתב עם אנטי לאג או משהו כזה?? נתב עד 500 ש"ח שיכלול אלחוטי
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
חבר מנסה לראות תוכן מסין (וידאו סטרימינג), והאתר נותן להתחבר לתוכן רק מכתובת IP מקומית (סינית), בשימוש ב- Proxy/VPN חינמי הסטרימינג מקרטע קשות, לכן אני מחפש המלצה לשירות כזה, גם בתשלום (סביר) שיהיה אמין ומהיר. אשמח להמלצות. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! יש לי eci B-FOCuS Router 312+ ורציתי לשאול 2 דברים: 1. מה ההבדל בין ההגדות כאן? http://img504.imageshack.us/img504/3375/paint11bt.jpg 2. ומה ההבדל בין ההגדרות כאן? http://img504.imageshack.us/img504/3639/paint27me.jpg תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
הבנתי שיכולת ניצול האינטרנט תלויה גם בחומרה של המחשב רציתי לדעת עד כמה זה משפיע ואיך אני יכול לבדוק מה המהירות שיא שהמחשב שלי יכול לנצל?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הנתב הבא האם הוא טוב כדאי ? האם כדאי לקנות אחר של טכנולוגיית ה MIMO? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום לכם, האם יש למישהו איזה שהיא דרך יעילה לחיבור כרטיס רשת אלחוטי נוסף למחשב הביתי, כך שיוכל לגלוש בנוסף בלי שום קשר לכרטיס רשת הרגיל הקיים אשר גם הוא מחובר לאינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
בבית החדש שלי יש לנו בשקע של הטלפון שישה או שמונה קבלים, שנים מהם מיועדים לכבל טלפון... את השאר אני רוצה לייעד לכבל רשת. כפי שאני יודע ציריכם שמונה כבלים לכבל רשת עבור תמיכה ב 1GBps , לעומת זאת, ניתן להשתמש בארבעה כבלים ולקבל תמיכה ב 10/100 MBps . השאלה שלי היא כזאת, האם עלי להתעקש ולהכין את הרשת שלי עבור 1G ולהעביר כבלים חדשים, או פשוט להשמתמש בארבע כבלים שיש לי וזה יפסיק... עוד שאלה, אילו כבלים כדי לי לקנות ? CAT5 או CAT5E או שאר הסוגים... הבנתי שהשוני הוא באיכות הכבל... אני ישמח אם מישהי יוכל להביא לי הסבר יותר לעומק על הדבר. בתודה מראש, מתן.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-