רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אחרי המלצה של חבר ומספר פוסטים שקראתי פה, החלטתי לשדרג את הרשת בבית בעזרת רכיבי moca. לצערי גיליתי שאין כמעט מבחר של ציוד, כאשר ActionTec די שולטת בשוק, לא נמכרת בארץ, ובמכירות היותר זולות שלה שהצלחתי למצוא באיביי, אין משלוח / משלוח יקר לארץ. במקביל, נתקלתי במכירה בebay של מוצר סיני שלפי שמועות משמש בארץ את הוט, והמוכר הוא ישראלי, אבל זה לא בדיוק מוצר מסוקר ברשת. על כן, לפני שאני מוציא 400 שקל על הזמנה, אשמח לשאול גם אם למישהו יצא להשתמש במוצר הנ"ל, גם חוו"ד של מי שמשתמש היום במוצרים של ActionTec מעל תשתית הוט (מפריע במשהו לשידורי הטלוויזיה?), ואם מישהו יכול לתת הערכה אם יהיו הבדלים עבורי בשימוש (סטרימינג של וידאו ב1080p) בין המוצרים הללו. המון תודה
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מחפש עצה לגבי פרטנר פייבר - כרגע אני עם הוט במהירות 100 וספק של בזק בינלאומי - הכל עובד תקין, מקבל את כל רוחב הפס ופינגים טובים לשרתים בחול לצרכי גיימינג. פרשו פרטנר פייבר פייבר ושוקל לעבור - קוסם לי החסכון במחיר (כנראה שאעשה חבילה של 200 או 500) והאופציה לרוחב פס אימתני. כרגע, הדבר שאני הכי חושש ממנו הוא יציבות החיבור וה latency לשרתים בחו"ל. האם מישהו ממליץ לגיימינג? כדאי להחליף למרות שהיום הכל תקין? אשמח לעצה אם למישהו יש. תודה!
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר מודם D LINK 2650U אני אני רוצה שרק אני יוכל להתחבר עם המחשבים שלי,שאף אחד אחר לא יתחבר... תודהה.
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, ראיתי ש 018 מציעים 100 מגה ספק+תשתית דרך בזק לשנה, רק שצריך לרכוש מודם. נתב יש לי (1043 של TP-Link) ואני מרוצה ממנו. ראיתי את הרשימה הזו: http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm האם למישהו יש נסיון? המלצה? כמו כן, במידה ויש לי מוצר משולב (נתב+מודם) ואני מעוניין להשתמש במודם בלבד, האם זה אפשרי? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם עוד מישהו חווה חווית גלישה "מעולה" בבזבל??? או שרק אצלי זה כזה מעולה שהצב האירני השיג את התוכי???
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, המבצע שלי עומד להסתיים, 2M ב69 (+ 39 לבזק בינלאומי), והוצע לי רק משהו שנראה לי לא סביר: אותה מהירות באותו המחיר , עם התחייבות לשנתיים, ועם התחייבות רק לשנה ב 5 ש"ח נוספים. 2.5M ב 79.9... נראה לכם נורמלי? תודה...
-
- 28 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני בודק אפשרות לרכוש את הסוויץ' הבא: http://www.nexstor.co.uk/products/1/34/171/860/Networking/Cisco/Cisco_Catalyst_2960_Series_Switches/Cisco_Catalyst_2960-8TC-L_Compact_Switch_(WS-C2960-8TC-L) אני לא בטוח שהצלחתי להבין את נתוני הסוויץ'. אני מחפס סוויץ' בעל פורטי ג'יגה, וישנה הצעה לרכוש את הסוויץ' הזה במחיר מוזל. את הסוויץ' אני מעוניין על מנת להקים רשת ביתית חוטית ומהירה. אני יודע שישנם סוויצ'ים של חברות אחרות, כמו של 3COM עם 8 פורטי ג'יגה 0לא מנוהל). אני מבקש כאן, עזרה להבין את נתוני הסוויץ' הנדון; אני הבנתי שהפורטים בעלי מהירות תעבורת Ethernet 10/100, ושני פורטים בעלי מהירות תעבורה 10/100/1000 Ethernet בעלי תכונות מיוחדות?! , שאותם לא הבנתי, ושרק אחד יכול …
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי אקסס פוינט (AP) של TP-link בדגם tl-wa830re בשביל להגדיל את טווח קליטת ה-WI-FI בבית. קודם כל, כשחיברתי אותו הוא לא ישר קלט את שידור הוייפיי, וכשרציתי להגדיר את הסיסמא שלו במחשב כפי שכתוב במדריך (כדי להגדיר את הסיסמת וייפיי שלי) כל פעם ששיניתי את כתובת ה-IP המחשב התנתק לי מהאינטרנט. בסופו של דבר הצלחתי לחבר אותם. שמתי את ה-AP במקום שאני רוצה בבית, ועכשיו לפעמים הוא עובד, ואז אחרי כמה דקות כתוב לי יש קליטה מלאה (גם בטלפון וגם במחשב נייד) אבל אין גישה לאינטרנט כלל. בשביל שהוא יעבוד שוב עליי לכבות את המודם ולהדליק מחדש (המחשב הנייח שמחובר בכבל למודם עובד טוב, רק האקסס פוינט עושה בעיות) מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה בלי שהוא ימשיך להתנתק לי? (זיכרו גם שהבעיה הי…
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , לכל מחוברי ה adsl . יש לי פינגים די נמוכים לארץ , למשל פינג ל www.bezeq.co.il אני מקבל 27-20 ול www.bezeqint.net אני גם מקבל פינג כזה. עכשיו לחו"ל (אפילו בבוקר מוקדם שאין עומס) אני מקבל פינג של 120 ועוד לסרבר שנחשב בין הטובים !! מה יכולה להיות הבעייה ? הקו בסדר , מהירות בסדר גמור (200-180 kb/sec). כל הזמן שאני מתקשר לנזק בינלאומי הם אומרים שהם יעבירו את זה הלאה (את האיי פי של השרת) , וזה אולי הפעם ה-5 שאני מתקשר וזאת התוצאה ("העברת הבעייה") בבקשה מישהו יכול להסביר מה יכולה להיות הבעייה ולמי לפנות ? (נזק ? או נזק בינלאומי ?? ) בתודה tiger
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בעבר אני יודע שזה היה נכון. כרגע הם הכי זולים - אז כשירות לציבור @Cheif
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אז ככה בגלל שיש בבית את החבילה של המבצע טריפל הכל פתוח יוצא אותו מחיר ואפשר לעבור לחבילה החדשה שהיא הטריפל iPlatinum ולבחור או בHotbox2 שאותו צריך להביא מנקודת השירות ולחבר עצמאית שזה ממש לא בעיה(אחרת זה 200ש"ח התקנה) או Fiberbox(התקנה חינם) יחד עם ציוד משלים שהוא לא ממש ידוע כי זה לא הMoCA שתומך עד 100Mb אבל כששאלתי את הנציגה היא אמרה שבמידה ואני לוקח את הFiberbox אני יקבל ציוד שיתמוך עד 200Mb אבל היא לא יודעת לענות לי איזה בדיוק. אז האם מישהו יודע בדיוק מה הציוד המשלים של Hot ל200Mb חוץ מהHotbox2? כעיקרון אני יכול לקחת את הFiberbox ולשנות אם אני לא ירצה הבעיה שאין לי כוח לכל הסיפור הזה ולציוד הלא ידוע שיאפשר 200Mb בנוסף הFiberbox יהיה בסלון ולא ידוע לי עד כמה ח…
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם לגולשים בפורום זה זה חדש או לאו (לפחות לי זה חדש): אני יודע שיש אתר של netvision בו מורידים קובץ גדול לבדיקת המהירות. היום גיליתי שיש גם לבזק בינ"ל אתר כזה: http://speed.bezeqint.net/ אז לכל מי שצריך לבדוק מהירות. אני אשמח אם לקוחות של בזק בינ"ל שביניכם (בעיקר עם מהירות של 750K יכתבו בכמה הם מורידים משם) וזאת בכדי להשוות ולראות אם החיבור שלי (750 ממש חדש) בסדר.
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני כרגע לומד קורס MCITP אשצח אם אקבל את עזרתכם: עלי ליצור לכל משתמש תיקית בית נפרדת תוך שימות בקוד \\10.10.10.1\home folder\%username% עלי להכניס את זה בתוך הגדרה שמשום מה איני מוצא אותה בגרופ פוליסי מישהו מכיר את ההגדרה הזו?
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה קניתי נתב אלחוטי וחיברתי אליו 2 מחשבים מחשב אחד דרך חיבור קווי ומחשב שני דרך כרטיס רשת אלחוטי יש לי אינטרנט דרך כבלים של ברק ואני רגיל להתחבר אליו דרך החייגן שלהם הבעיה שלי זה איך להגדיר את הנתב שיתחבר ללא החייגן הזה כלומר שהנתב יחייג ישירות לברק הנתב שלי זה TP-LINK WR542G אשמח מאוד אם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כפי שציינתי, יש ברשותי את ה Netgear DGN2200 שמסופק ע"י בזק. בחיבור הקווי הוא יציב מאוד והפינג ל DW עומד על 1ms. איך בחיבור האלחוטי, ישנן קפיצות שיכולות להגיע עד 100ms ויותר. כרטיס הרשת האלחוטי הוא, Edinax EW-7727In, עם אנטנה מוגברת. (הקליטה עומדת על 4 קווים). שללתי בעיה בכרטיס הרשת, ע"י התחברות לשכן ובדיקת Ping אליו. (4ms לכל היותר). המחשב מריץ Win 7 מעודכן, כמו כן, מותקן הדרייבר העדכני ביותר של יצרן ה Chipset. החלפת ערוץ לא פתרה את הבעיה. מצורף עמוד הגדרות ה - Wireless:
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
משום מה אני חסום ממנוע החיפוש של גוגל. החלפתי דפדפנים, ניסיתי מחשבים שונים ברשת. מחובר דרך הוט ניסיתי לנתק ולחבר את המודם. ל-Gmail כן מצליח להיכנס. דרך VPN כן מצליח להיכנס לגוגל. מוזר לי מאוד. לא עושה שום דבר חריג במחשב... למישהו יש רעיון? תודה
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עכשיו בבזק בילאומי שהיו לא רעים תקופה (אני מחבר בכבלים ללא חייגן) אבל בזמן האחרון אני נתקל באיטיות דיי רצינית לחול... ממשחקים שלא עובדים בגלל מידע שאובד (League of Legends( חשבתי להחליף ספק והייתי שמח לשמוע איזה ספק נחשב למהיר ואמין לשירות לחול ולא יתן לי משפטים בזמן תמיכה כמו "אנחנו לא מתחייבים לספקים לחול ואם אתה רוצה אתה יכול לעבור לשירות גיימר שלנו" כי זה לא באמת היחס שאני רוצה לקבל... -___- כעקרון אני לא מחפש אינטרנט מהיר והמחיר כן חשוב גם מגה וחצי זה מספיק בשביל הורדה פעם ב.. משחקי רשת וסטרימניג... השאלה היא איזה ספק יתן לי בעצם את השירות המהיר באמת (והלא יקר ) תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני כרגע נמצא בספקית נטוויזין ומאוד מאוכזב... היו לי חסימות פורטים(שהתלחתי לפתור בעזרת צעקות ותלונות ממושכות של חודש שלם... באמת חודש שלם..), פינגים מטורפים במשחקי רשת עם שרתים בחו"ל... אני מתכוון לעבור ספקית אינטרנט כבר ב-1 ליוני ואני רוצה לדעת למי הכי כדאי? אני ישמח אם תוכלו לבסס את החירתכם, במה היא טובה, במה לא... וביחוד איך הפינג במשחקי רשת (בעיקר בשרתים בחו"ל). תודה רבה לעונים!!
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי Triple-Hot ככה שאני מחובר עם HOT כתשתית ו - Hot-net הוא הספק שלי, שניהם ב - 30 מגה. באופן כללי האינטרנט זז לאט מה שממש מבאס אותי - אשמח לתגובות בנושא, יש תקווה בכלל? כשאני מתחבר קווית יש שיפור, עדיין פחות ממה שאני רגיל לקבל מבזק. אחד החדרים רחוק כ - 7 מטרים מהראוטר שהגיע עם HOT וחשבתי שכדאי לקנות Router שלי, שיתחבר קווית לשלהם ויגביר את האות. ככה גם אם אני עובר לבזק אני אוכל להשתמש בו. 1. האם אני צריך תמיכה בכבלים ? אני חושב שלא כי אני מתחבר ליציאה של הראוטר שלהם אז הראוטר שלי לא רואה שזה כבלים, נכון? 2. האם עדיף לקנות hub שיגביר את האות? (אני מעדיף ראוטר כי הוא יותר שימושי אח"כ אם אני מחליף ספק וכו') 3. טיפים אחרים בנוגע ל - HOT? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חברת צ'רלטון תובעת ב-10 מיליון שקל את ספקיות האינטרנט שלטענתה לא חסמו את הגישה לאתרי צפיה "פיראטיים". היא גם רוצה לקבל את הפרטים של הגולשים באתרים אלה. הידיעה הזו פורסמה היום במגזין ממון של "ידיעות אחרונות".
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, לאחרונה אני רואה שמשומה יש לי ניתוקים מהאינטרנט (בעיקר בעת הורדות של נפחים גדולים). בבדיקה מול התשתית (בזק) והספק (בזק בינלאומי) הם אומרים שהם לא רואים ניתוקים. אבל אני לא ממש משוכנע שזה נכון. כשאני מוריד מאימיול, ביט-קומט, הורדה ישירה או כשאני משחק WOW אני רואה מידי פעם שקצב ההורדה מתאפס (כאילו מתחיל מהתחלה) וב- WOW אני מתנתק באופן תדיר. אני לא יודע אם הבעיה קשורה לתשתית/ ספק, לתוכנות או למחשב שלי. האם יש תוכנה שתוכל לנטר את הפעילות כך שאראה באמת אם יש ניתוקים ומהיכן הם. רק אציין שעברתי לפני שבועיים ל- 30 מגה ובלית ברירה התקינו לי את האוטר של בזק של חברת נטגיר (לדבריהם, הראוטר היחידי שיש בו חייגן למהירויות הללו). יש לי חשד עמוק שמקור הבעיה בראוטר. אודה לעזרתכם ב…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה המצב חברים? טוב אמרתי לעצמי, יש לי ראש על הכתפיים וידיים טובות, ינסה לרשת את הבית לבד, קניתי לוחץ קרונה וחותך כבלים מסיבי, שקעים וכבל, מדובר ב TEL FTP CAT5E PATCH CORD 26AWG, קודם כל האם כבל FTP טוב לעסק? חשבתי האמת שחוטים בכבל FTP מורכבים מחוט אחד, אבל הם בנויים והרבה חוטים קטנים, לא יודע אם ככה זה צריך להיות ודבר שני, יש לו חוט כסוף נוסף שאני לא יודע לאן לחבר ומה תפקידו, בחיבור של השקע יש 10 מקומות, 2 לא צבועים בשום צבע, חיברתי בשיטת B כי כך גם הכבל עצמו (קניתי כבל של 20 מטר וחתחתי את הראשים, אבל הסדר ב ראש עצמו הוא B, השאלה האם יש עדיפות ל A או B? וזה הכל בעצם, אה והנה מספר תמונות..בהתחלה היה מסובך אבל למדתי את העסק אחרי כמה דקות, והלוחץ קרונה הוא מיוחד, הוא חות…
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב-PS3 למטרת סטרימינג, אומנם סרטי SD עוברים חלק על הרשת האלחוטית, אבל סרטי HD מקרטעים בקטעים עמוסים (החל מ 5Mbps). בנוסף, בגלל שה-PS3 משתמש ב-FAT לא ניתן להעתיק מראש (הקבצים יותר גדולים מ 4GB). לסלול רשת Ethernet זו לא אופציה, אז חשבתי להשתמש במתאם Ethernet over Power, האם זה יחזיק קצבים של עד 15-20Mbps? ואיפה אפשר לקנות כאלו? הכי זול שמצאתי זה 350 שקל לזוג, שזה עדיין כמעט פי שתיים מה-49$ לזוג שראתי ב-eBay.
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לחסום כתובת IP ספציפית ברשת LAN בייתית, בצורה כזו שאוכל לחסום ולאפשר גישה כאוות נפשי. יש למישהו רעיון? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-