עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by haimovichi,

שלום לכולם, אני מחובר באמצעות מודם של הוט שאליו מחובר נתב של tp-link (חיוג L2TP) הכתובת בשדה WAN IP ADDRESS שבנתב שונה מהכתובת שמופיעה בשירות כמו http://checkip.dyndns.com/. הכתובות האלה לא אמורות להיות זהות?

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. אני משתמש בשרת של XX והיום הורדתי פרק של הסידרה ------- ראתי שיש שם משתמש מישראל שמעלה לי את הקובץ במהירות של 450-500 למי בארץ יש כזה חיבור יש בכלל תשתית כזו תמונה --הקישור לתמונה נמחק ע"י מנהל הפורום--

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. שלום חברה לאחר תקופה מסרטנת של כמה שנים עם חברת 012 החלטתי שדי . גם אני רוצה לשחק קצת ברשת והוריד דברים פה ושם ו012 פשוט משתינים עלי. אני מחר בבוקר מתנתק מהם ועובר לאקספון 018! יש משהו טוב עליהם? עדיפים לפחות על 012 מבחינת עומס? יש לציין שזה אינטרנט דרך כבלים. תודה

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by Kremer,

בימים האחרונים הרוטל שבזק הביאו לי לפני פחות משנה התחיל לעשות בעיות כאשר הוא מוגדר כראוטר והתומכים של 166 אמרו שהאפשרות היחידה זה להחליף אותו. כרגע אני עובד בבית עם קונפיגירציה של הרוטל 1320 שמוגדר בראוטר ומחובר לסוויצ' ומשם ל 3 מחשבים. חשבתי להחליף את המודם ומבקום להישאר עם חיבור סוויצ' לבקש מהם את הראוטר שהם מביאים. הבנתי שיש כמה דגמים בבזק השאלה מה הכי מומלץ לקחת מהם או שאם בכלל עדיף לקבל מודם חדש במסגרת האחריות ולקנות ראוטר. כרגע אין לי שימוש ברשת אלחוטית אבל עוד כמה חודשים יש תכנון להביא לבית מחשב נייד או שתים ואני צריך את האופציה פתוחה אז מה ההמלצה שלכם ראוטר בזק או מודם + ראוטר אחד?

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. הנה התכובת באתר שלהם: http://www.aztv.co.il/serve/forYourService/General/mivtza_in.asp?docID=241 ושם רשום שמי שמנוי בטלוזיה של ערוצי זהב מקבל 4 חודשים ראשונים הנחה של 50 אחוז.. כלומר 60 שקל לחבילה של ה - 750/96 קילוביט

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. שלום לכולם, בזמן האחרון (יותר מחודשיים) עברנו לתשתית של הוט + ספק של הוטנט. לפני המעבר היינו בבזק + בינלאומי במהירות של 20Mbps. מאז המעבר אני מרגיש איטיות בכל מה שקשור לפתיחת אתרי אינטרנט, הורדה של קבצים (קיצר כל download). בכללי כל הממשק של האינטרנט נהפך לאיטי יותר. עדיין לא ניסתי להעביר קצבים ברשת הביתית.. מה שכן יש שיפור משמעותי ברשת האלחוטית דרך הפלאפון.. אני מחובר דרך HOTBOX וללא SWITCH או כל רכיב תקשורת אחרת. הדבר נבדק ב-3 מחשבים עם 3 מערכות הפעלה שונות (שכמובן מחוברים באופן חוטי). אשמח לכל כיוון והצעה. חשוב לציין שניסתי את ההצעות שלכם באשכול הדומים, אך ללא יעיל. תודה על העזרה

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by XLEE,

האם עוד מישהו חווה חווית גלישה "מעולה" בבזבל??? או שרק אצלי זה כזה מעולה שהצב האירני השיג את התוכי???

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by milgy,

שלום, ברצוני לבנות שרת אחסון ביתי שישמש לאחסון מדיה, תמונות,מוסיקה,סרטים וגיבוי מסמכים חשובים ברשותי מחשב פנטיום 3 שכבר אינו בשימוש וכן פנטיום 4 שגם כן אינו בשימוש אולם הייתי מעדיף להשתמש עם פנטיום 3 בגלל הביטים של צריכת חשמל, אמינות וטמפרטורת עבודה נמוכה יותר. הייתי רוצה להפוך אותו לשרת אחסון קבצים ביתי ואולי גם לראוטר ופיירוול ביתי אני מבין שמומלץ להשתמש במערכת לינוקס לצורך כך מכמה סיבות אבטחה טובה יותר אין ווירוסים ועבודה מהירה יותר השאלה היא באיזו מערכת לינוקס חינמית כדאי להשתמש והאם קיימת כזו שכל התכונות שציינתי כבר קיימות בה? תודה מראש שי מילגי

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. שלום, כיצד אני יכול לאפשר לחברים שלי להתחבר אלי למחשב (כל אחד ב client משלו) דרך האינטרנט ולגלוש באינטרנט דרך האינטרנט שלי (יש לי אינטרנט ממש מהיר) איזה גרסת Windows כדי להתקין כדי לבצע זאת ואיך הם יכולים להתחבר למחשב שלי מרחוק ולקבל כל אחד client משלו? תודה

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by cool_g,

שלום לכם, הקישור שלי לאתר www.kafe.co.il לא עובד, השאלה אם הוא עובד לכם או לא? אם לא ייתכן שקרס או מה? :s05:

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by chandler,

היי חבר'ה, היות ואני חייב קו אינטרנט פנוי ונקי 24/7 (מסיבות שלא אפרט כאן כי זה פשוט יותר מדיי) וההורים שלי התנתקו מחברת יס, וכרגע צופים בתכנים באינטרנט (ערוצים בלייב, קודי, תוכנות רבות אחרות של סטרימינג תמידי) ובנוסף לזה מבצעים הורדות ממושכות של תכנים, וזה פשוט מעמיס על הקו והופך אותו לבלתי נסבל בשבילי, [קפיצות חמורות, ובכללי פינג גבוה הרבה יותר באופן קבוע מן הסתם] (כשאפילו קפיצה בCMD של מעל 1-2MS מפריעה לי מאוד) החלטתי לנסות לבדוק את האפשרות להפעיל קו אינטרנט שני (כמובן שאני מוכן לשאת בתשלום הנדרש), אנחנו נמצאים בבזק ובזק בינלאומי (חיבור VDSL) , האם ניתן לעשות דבר כזה? פשוט שיהיה לי ראוטר משלי, בנפרד משלהם, וקו שהוא לגמרי נפרד , כמובן שאין צו…

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by ori83,

אני יודע שזה לא בדיוק הפורום המתאים אבל לא ידעתי איפה לשאול. אני מחפש אתר שבו אני יכול למצוא לינקים כדי להוריד סדרות טלויזיה (לא מה MIRC). כרגע אני מנסה להוריד survivor7-8 ואני לא מוצא כלום.

13. Started by frogman,

היי ושלום לכולם אני מחפש מדריך לחבר כבל רשת rg45 בצד אחד ובצד שני שקע גביס נקבה בקיר אשמח אם מישהו יכול לעזור? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  14. שלום חברים יש לי נתב ראשי, וליחידה שמאחורי הבית העברתי כבל רשת (שמחובר מהראוטר הראשי בבית). בדקתי את הכבל רשת בחיבור ישיר לטלויזיה ואכן יש אינטרנט. ברצוני לקנות ראוטר אשר יתן לי ביחידה שמאחורי הבית גם WIFI וגם אני יוכל לחבר אותו למחשב נייח וגם לטלויזיה ראיתי את המדריך הנ"ל שמאוד ברור http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm 1. רציתי לדעת אם אני חייב שהראוטר שאני קונה יהיה אותו סוג כמו הרואטר הראשי שבבית? 2. כמו כן אם אפשר לינק לראוטר מומלץ ולא יקר? 3. ראיתי את מה שכתוב בלינק " שנה את כתובת הנתב האלחוטי החדש כך שתהיה בתחומי הסגמנט של הנתב הקווי אך מחוץ לתחום הכתובות ששרת ה-DHCP שלו מחלק. לדוגמא, אם כתובת הנתב הקיים היא 192.168.1.1 ושרת ה-DHCP שלו מחלק כתו…

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. זה כבר צפוי, אבל למה לא לתת לנו קצת דמי חנוכה... שר התקשורת החליט לבטל את התשלום המכונה "אחזקת קו" עבור קו טלפון של בזק המשמש רק לצורכי ADSL (הידוע בכינוי Naked ADSL). כזכור, בזק גובה תשלום בסך 25 שקל לחודש עבור "אחזקת קו" וכאמור כחלון, אחרי הליך שימוע קצר, החליט לבטל תשלום זה.

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. השרת שלי עם cyberpanel מציג שגיאה בכניסה לדף הניהול שהדף לא מאובטח… חזרה לחוף מבטחים וכו, אבל בדפים של האתר זה לא מופיע. מה עושים עם זה? זה הקישור, אם זה משנה www.stamandsefer.co.il:8090

17. אז ככה, יש לי את ה D-Link המדובר שקיבלתי מבזק. הוא משמש גם כמודם לצורך העניין. ויש לי גם את ה Edimax שקניתי לא מזמן. עכשיו, אני רוצה ליצור בינהם קשר אלחוטי כך ש: ה D-Link יהיה בצד אחד של החדר , מחובר למדפסת ולקו הטלפון. המחשב נמצא בצדו השני של החדר , ואני רוצה לוותר על חוט הטלפון שיש לאורך כל החדר ולהשתמש ב Edimax כנתב , שיקלוט את האות האלחוטי מה D-link וינתב אותו בין מחשב אחד שיחובר אליו בצורה קווית ואחד שיתחבר אליו בצורה אלחוטית. האם הדבר אפשרי? ואם כן אפשר הסבר? (המטרה של כל העניין הוא ליצור מדםסת שיתופית ולוותר על כבל הטלפון הארוך שמקיף את החדר)

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by B.D.B,

אני משתמש ב-PS3 למטרת סטרימינג, אומנם סרטי SD עוברים חלק על הרשת האלחוטית, אבל סרטי HD מקרטעים בקטעים עמוסים (החל מ 5Mbps). בנוסף, בגלל שה-PS3 משתמש ב-FAT לא ניתן להעתיק מראש (הקבצים יותר גדולים מ 4GB). לסלול רשת Ethernet זו לא אופציה, אז חשבתי להשתמש במתאם Ethernet over Power, האם זה יחזיק קצבים של עד 15-20Mbps? ואיפה אפשר לקנות כאלו? הכי זול שמצאתי זה 350 שקל לזוג, שזה עדיין כמעט פי שתיים מה-49$ לזוג שראתי ב-eBay.

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. טוב אז ככה, הייתה הפסקת, נכבה המחשב כמובן, הדלקתי ומאז החיבור רשת במחשב לא מוכן להתחבר לשום מקום ומראה שאין כבל מחובר. ניתקתי אותו מראוטר, חיברתי אותו ישירות למודם - לא עבד. החלפתי כבל - לא עבד. שינתי חיבורים בראוטר - לא עבד. נסיתי לחבר אותו ישירות למחשב השני - לא עבד. איפסתי את הגדרות הרשת במחשב וראוטר - לא עבד. המערכת מזהה את החיבור הרשת, כתקין רק לכל מקום שאני מחבר אותו הוא מראה שאין כאילו כבל. יש מצב נשרף החיבור רשת בלוח אם? אם לא אז מה זה יכול להיות ? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by palin,

אוקיי יש לי מחשב חדש שמחובר לרשת ע"י מודם של HOT מוטורולה SB4200 אני מעוניין לחבר את המחשב הישן לרשת. הוא ממוקם בחדר אחר ואין אפשרות באמת להתחיל כבלים ברחבי הבית, הבנתי שהאפשרות הטובה בשבילי זה הקמת WIFI בבית. השאלה איך עושים את זה ומה זה דורש? האם תהיה קליטה טובה? דיברתי עם HOT והם אומרים שבתוספת של 10 שקל בחודש הם יעשו לי את הרשת האלחוטית בבית. השאלה אם לא כדאי פשוט לעשות הכל לבד? אני צריך בנוסף המלצה על ראוטר ומקלט טובים למחשב. דבר נוסף, יש לי מדפסת די חדשה HP OFFICEJET 6500A PLUS (יש עליה כיתוב Wireless) השאלה אם גם אותה ניתן לחבר למחשב הישן? בבקשה עזרה הידע שלי מינימלי. תודה ושבוע טוב.

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by שמעון 17,

אחים שלי יש לי ראוטר TRENDNET TEW-432 אל חוטי . אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים והספק שלי הוא 012 איך מגדירים את הראוטר הזה כדי שהיה אינטרנט בשני המחשבים.? תודה לעוזרים ( דחוף למה אין לי אינטרנט )

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. שלום.. קניתי מחשב חדש שאותו רוצה לחבר לאינטרנט דרך המודם שיש,קניתי סוויץ,אבל אני צריך להפוך את המודם לנתב.ויש לי מס שאלות: 1.האם אני צריך להתקין את החייגן של wow במחשב החדש? מצאתי מדריך דרך גוגל בכתובת הבאה(http://www.guides4u.co.il/xoops/modules/news/article.php?storyid=84),אבל מתקשה להבין את סדר העבודה. אם יש מדריך מאד פשוט(וחיפשתי בכל דרך אפשרית באתר שלכם)אשמח לקבל אותו. אבי

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. רכשתי את הדגם הבא של TPLINK , TP-Link TL-WN822N הענין הוא, מאז שהתחלתי להשתמש איתו, משום מה אני חווה פעם בכמה זמן ניתוקים. (פתאום עמודי דפדפן לא נטענים -"לא ניתן להציג דף זה", הDROPBOX פתאום מCONNECTED מראה חיווי של CONNECTING) זה יכול לקרות פעם ב20-30 דקות ויכל לפעמים לא לקרות. זה ממש מוזר, כי זה מראה לי כל הזמן קליטה EXCELLENT ובסביבות ה75-80%. מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות בעקבות הניתוקים הללו?

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by DJ_VAKNIN,

שלום חברים. יש לי רשת אלחוטית בבית הבנויה מנתב של EDIMAX. התקנתי בין הנייד שלי למחשב הנייח רשת להעברת קבצים ,ובנוסף שמתי רדמין לשליטה מרחוק על המחשבים. הרדמין עובד מצויין רק כאשר אני מחובר לרשת הביתית ונותן את האייפי שהראוטר נותן (10.0.0.19), כאשר אני עובר לרשת אחרת אינני יכול להתחבר למחשב מרחוק גם כאשר אני נותן את כתובת הנתב וגם כאשר אני נותן את כתובת האייפי הכללית שנכנסת לראוטר -אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי איך לעשות שבכל זאת אני יוכל להתחבר???? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by eliron,

איך אני מגדיר ראוטר 6740U של חברת DLINK למצב bridge? עוד שאלה: איך אני ואמר לדעת האם אני ATM או PTM ? (ומה זה אומר?)

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים