רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, יש לי חבר ששידרג מ30 מגה ל100 מגה בהוט עם בזק בינלאומי כספק. הנציגה אמרה לו שהכל מוגדר טוב מבחינת מהירות תשתית והוא צריך לשנות הגדרות בשביל לקבל את ה100 מגה. כרגע הוא גולש על 30 מגה ולא מצליח לעבור את ה30 . כרטיס הרשת שלום הוא 100 מגה. על איזה הגדרות היא דיברה? אני מעוניין לעזור לבחור לקבל את ה100. דרך אגב יש לו נתב של edimax לא זוכר את הדגם. בבקשה עזרתכם!!! תודה מראש...
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, ביומים שלושה האחרונים הראוטר הנ"ל מראה סימנים של אי יציבות. כמו גם ניתוקים מהאינטרנט. בנוסף שמתי לב כי כשאני נכנס להגדרות הוא הרבה יותר איטי מבעבר , ומהירות התגובה של הראוטר זהה למהירות של אתה מחו"ל בימים של האינטרנט בתשלום פר דקה. נכנסתי שוב להגדרות בכדי לראות מה שונה. הדברים שמצאתי : 1. איכשהו עודכנה לי גרסה בראוטר ( אני לא עידכנתי ) - הגרסה : BN_1.27-CCOD_OpenWifi , [table][tr][td]Release Date:[/td] [td]Mar. 20, 2013[/td][/tr][/table] כמו שאמרתי אני לא עידכנתי את הראוטר 2. רשת אלחוטית בשם 1 GUEST פשוט נעלמה ומופיע לי Bezeq FREE ... אציין שלא ביקשתי ולא אבקש להתחבר לבזק פריי ויפי האם יש סיכוי שחברת בזק ביצעה עידכון קושחה מרחוק לראוטר ? האם יש לי דרך כלש…
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , לכל מחוברי ה adsl . יש לי פינגים די נמוכים לארץ , למשל פינג ל www.bezeq.co.il אני מקבל 27-20 ול www.bezeqint.net אני גם מקבל פינג כזה. עכשיו לחו"ל (אפילו בבוקר מוקדם שאין עומס) אני מקבל פינג של 120 ועוד לסרבר שנחשב בין הטובים !! מה יכולה להיות הבעייה ? הקו בסדר , מהירות בסדר גמור (200-180 kb/sec). כל הזמן שאני מתקשר לנזק בינלאומי הם אומרים שהם יעבירו את זה הלאה (את האיי פי של השרת) , וזה אולי הפעם ה-5 שאני מתקשר וזאת התוצאה ("העברת הבעייה") בבקשה מישהו יכול להסביר מה יכולה להיות הבעייה ולמי לפנות ? (נזק ? או נזק בינלאומי ?? ) בתודה tiger
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם לגולשים בפורום זה זה חדש או לאו (לפחות לי זה חדש): אני יודע שיש אתר של netvision בו מורידים קובץ גדול לבדיקת המהירות. היום גיליתי שיש גם לבזק בינ"ל אתר כזה: http://speed.bezeqint.net/ אז לכל מי שצריך לבדוק מהירות. אני אשמח אם לקוחות של בזק בינ"ל שביניכם (בעיקר עם מהירות של 750K יכתבו בכמה הם מורידים משם) וזאת בכדי להשוות ולראות אם החיבור שלי (750 ממש חדש) בסדר.
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני כרגע לומד קורס MCITP אשצח אם אקבל את עזרתכם: עלי ליצור לכל משתמש תיקית בית נפרדת תוך שימות בקוד \\10.10.10.1\home folder\%username% עלי להכניס את זה בתוך הגדרה שמשום מה איני מוצא אותה בגרופ פוליסי מישהו מכיר את ההגדרה הזו?
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה למצוא פתרון להגן על הסיסמה של הWIFI שלי יש לי נתב netgear vvg2000 שרכשתי דרך בזק העניין הוא שיש לי מדפסת אלחוטית ואני חייב שיהיה לי WPS אני ניסתי לפרוץ לעצמי וזה לא יאמן כמה שניות קיבלתי את הסיסמה לwifi בינתיים עשיתי הגדרה בנתב שיהיה לי Wireless Station Access List רק משתמשים שאני מכיר ע"פ כתובת ה MAC או שם המוצר מורשים להכנס לWIFI אבל העבודה אם זה מסורבלת כשאני רוצה לשתף מוצר חדש לרשימה אני צריך לבטל את האופציה הזו ואז להתחבר לWIFI ורק אז אני אוכל להוסיף את המוצר החדש לרשימת מוצרים מורשים. יש דרך חזקה להגן על זה? מקווה שהייתי ברור, תודה
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לפעמים האינטרנט מתנהג מאוד מוזר במהירויות העלאה(תקוע). אם יש לי נתב אלחוטי באופן עקרוני אפשר לגלוש לי עליו?
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה להחזיר את הראוטר של בזק ולהביא ראוטר משלי (בעקבות כניסת חברות חדשות כתשתית וירטואלית) האם מישהו מכיר את הראוטר של ZTE? האם הוא יעבוד היטב עם תשתית של בזק? האם אוכל להשתמש בו בעתיד גם ל 100 MB וגם עם תשתית של הוט? http://www.ebay.com/itm/151665472653
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של siemens, כזה שמקבלים מבזקסטור... יש לי גם טלפון אלחוטי דיגיטלי של Uniden. הבעיה היא שבכל פעם שמתקשרים אליי לבית האינטרנט מתנתק... יש למישהו מושג למה זה קורה? אולי משהו בהגדרות? Aviko
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב-PS3 למטרת סטרימינג, אומנם סרטי SD עוברים חלק על הרשת האלחוטית, אבל סרטי HD מקרטעים בקטעים עמוסים (החל מ 5Mbps). בנוסף, בגלל שה-PS3 משתמש ב-FAT לא ניתן להעתיק מראש (הקבצים יותר גדולים מ 4GB). לסלול רשת Ethernet זו לא אופציה, אז חשבתי להשתמש במתאם Ethernet over Power, האם זה יחזיק קצבים של עד 15-20Mbps? ואיפה אפשר לקנות כאלו? הכי זול שמצאתי זה 350 שקל לזוג, שזה עדיין כמעט פי שתיים מה-49$ לזוג שראתי ב-eBay.
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי חלק בבית שבו אני לא מצליח לקבל כיסוי טוב של WIFI. קיבלתי לא מזמן מבזק את VDSL 600Mbps VEGN2610 מה ששיפר את הקליטה אבל היא עדין לא מספיק טובה בשביל סטרימינג למשל. חשבתי על HOMEPLUG בתור פיתרון. רשת החשמל שלי היא חד פזי. מחיפוש שעשיתי נראה שה TP-Link AV600 TL-PA6010 600Mbps שמוכרים ב KSP הוא הכי משתלם שניתן לקנות בארץ, אבל זה יוצא די יקר 400 שקל לשתיים. http://ksp.co.il/?uin=22169 בדקתי אפשרות להזמין מחול אבל לרוב זה יוצא אותו דבר כמו לקנות בארץ עד שניתקלתי באיבי במכירה של קיט TENDA 1000MBPS במחיר של 250 שקל http://www.ebay.com/itm/Tenda-1000Mbps-HD-Gigabit-Powerline-Adapter-Starter-KIT-Home-Plug-Adapter-x2Pcs-/281370278976?pt=UK_Computing_Powerline_Networking&…
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי אקסס פוינט (AP) של TP-link בדגם tl-wa830re בשביל להגדיל את טווח קליטת ה-WI-FI בבית. קודם כל, כשחיברתי אותו הוא לא ישר קלט את שידור הוייפיי, וכשרציתי להגדיר את הסיסמא שלו במחשב כפי שכתוב במדריך (כדי להגדיר את הסיסמת וייפיי שלי) כל פעם ששיניתי את כתובת ה-IP המחשב התנתק לי מהאינטרנט. בסופו של דבר הצלחתי לחבר אותם. שמתי את ה-AP במקום שאני רוצה בבית, ועכשיו לפעמים הוא עובד, ואז אחרי כמה דקות כתוב לי יש קליטה מלאה (גם בטלפון וגם במחשב נייד) אבל אין גישה לאינטרנט כלל. בשביל שהוא יעבוד שוב עליי לכבות את המודם ולהדליק מחדש (המחשב הנייח שמחובר בכבל למודם עובד טוב, רק האקסס פוינט עושה בעיות) מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה בלי שהוא ימשיך להתנתק לי? (זיכרו גם שהבעיה הי…
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן, כיום אני מחובר לבזק 2.5 MB ומשלם מחיר מופרז כולל לספק (בזק בינלאומי) יש לי הצעה דיי משתלמת לעבור לאינטרנט של HOT ל 12MB. האם האינטרנט בכבלים יהיה לי פחות אמין מבחינת התנתקויות, רוחב פס אמיתי שאני אקבל, אשמח לעצה או שתיים :-) תודה
-
- 35 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן, המבצע שלי עומד להסתיים, 2M ב69 (+ 39 לבזק בינלאומי), והוצע לי רק משהו שנראה לי לא סביר: אותה מהירות באותו המחיר , עם התחייבות לשנתיים, ועם התחייבות רק לשנה ב 5 ש"ח נוספים. 2.5M ב 79.9... נראה לכם נורמלי? תודה...
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין: ns1.nameserver.com ל NS1.NAMESERVER.COM כשמגדירים אותם בדומיין? או - האם צריך דיוק באותיות גדולות\קטנות?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מודם thomson tcm425 : אני מחובר עם כבלים,ספק ברק 013 , 4 מגה. מאחורה יש לי שני יציאות אחת usb והשניה כבל רשת. אני מתחבר למחשב עם כבל רשת,בעבר התחברתי עם היציאת usb,אבל כרגע עם כבל רשת. לא מזמן קניתי עוד מחשב,השאלה אם אני יכול לחבר את המחשב הנוכחי שלי עם usb, ואת המחשב החדש עם כבל רשת. כלומר מהמודם יצאו שני כבלים אחד רשת למחשב החדש והשני usb למחשב הנוכחי. הכבל רשת צריך להיות באורך של כ- 25- 30 מטר,האם שני המחשבים יחוברו לאינטרנט?? אם כן 25 מטר זה הרבה ואני לא יקבל מהירות גלישה טובה במחשב החדש??? אנא ממכם לא להמליץ לי על ראוטר,אלחוטי,ודברים כאלה. (סיבות שמורות למערכת ) תודה רבה מראש!
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון, המחשבים שלי לא מצליחים לסנכרן את השעון, אני מקבל הודעה: an error occurred while windows was synchronizing with time.windows.com ניסיתי גם סרברים אחרים ויש אותה הודעה (בשני מחשבים שמריצים ויסטה ו 7 ) הכל עבד תקין עד לפני כמה ימים ולא שיניתי כלום שנראה קשור במחשב או בנתב. ניסיתי לעשות PORT FORWARD בנתב לפורט 123 ואז הסנכרון עבד, אבל הפורט לא היה פתוח עד היום וגם אני יכול להפנות את הפורט הזה רק למחשב אחד. תוכנה אחרת (NETTIME) עבדה ללא בעייה. הנתב הוא TP LINK 841 רעיונות איך לפתור את הבעייה? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי תוכנה של VPN במחשב ולפני כמה ימים ספק האינטרנט חסם את אפשרות ה VPN לפי מה שהבנתי הוא עשה שרק כתובת האינטרנט הראשית תהיה ורק היא שום כתובת אחרת מה שבעצם עושה VPN רציתי לשאול האם אפשר לסדר עם איזה תוכנה או עם הוספת פורטים לא יודע איך שהוא הVPN יעבוד? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דיי ישן THINKPAD W510 של לנובו וכדי לשדרג את מהירות הגלישה קניתי את המתאם הזה https://www.amazon.com/gp/product/B01MY7PL10/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1 התקנה קלה ועברה בשלום ,אבל כשאני עומד על הסמן של הרשת האלחוטית מופיע 5ghz 802.11 N ולא AC. האם זה תקין או חייב להופיע AC אדגיש שיש לי כמובן ראוטר שתומך ומוגדר AC.
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כ 5 דקות התנתק לי ה HOTBOX במהלך גלישה ולפתע אני רואה במיקומי רשת ("מחשב שלי") HOTBOX שרת מדיה התחברתי ל HOTBOX וראיתי שהקושחה התעדכנה ל HOT_2.1.11 יש למישהו מושג איך משתמשים בשרת מדיה הזה ?
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הכרטיס רשת יחובר למחשב שנמצא בחדר ממ"ד ובמרחק של כ6 מטרים מהנתב BR-6424n (אשמח לתגובות על בחירת הנתב, תקציב עבורו נופל על איזור ה200 ש"ח). הנתב נמצא בחדר אחר באותה הקומה.. הכרטיסים העומדים על פרק הרכישה: EW-7727 EW-7717 usb במידה וזה משנה- גב המחשב נמצא הפוך לפתח הדלת. מבחינת מחיר שניהם באותו המחיר כך שהמחיר במקרה הזה הוא לא פונקציה מבחינתי. עקב הימצאות המחשב בחדר ממ"ד איזה מבין המתאמים הנ"ל יתן תמורה הכי מספקת? ומה ההבדלים ביכולת הקליטה שלהם? שאלה נוספת היא האם השקעה של 50 ש"ח נוספים על מנת לרכוש את EW-7728 באמת יעשו הבדל במרחק שעליו אני מדבר? שבוע טוב
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני עובר דירה חודש הבא ורציתי לדעת איך האינטרנט של הוט? אני רוצה משהו חסכוני אז אני הייתי רוצה לעשות טריפל הוט, איך האינטרנט שלהם? אני משחק הרבה במולטיפלייר בps4 אז חשוב לי שהכל יעבוד חלק בלי לאגים וכו. תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב. הציעו לי בבזק ADSL (אני לקוח קיים) - 79 שקל עבור 4MB. ובבזק בינלאומי 30 שקל עבור 4MB. האם החבילה משתלמת? תודה. איך הגלישה דרך בזק בינלאומי? (כרגע אני בנטוויז'ן - אבל הם לא מוכים להשוות מחרי...)
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בדיון קודם שפתחתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477657.0 (למה כל כך קשה לעשות פה קישור?) דיברתי על הצורך שלי להעביר קבצים ענקיים במהירות בין מחשבים ברשת האלחוטית שלי, ועל זה שהקצב נורא איטי (העברת קבצים בין שני מחשבים בקצב של 1.3MB/Sec). עזרו לי והמליצו (בעיקר Art Tatum) לעבור לרשת קווית Gbit. הלכתי עכשיו לפנדה לחפש כבלים, וראיתי שם כבל מוצלב, ונזכרתי שפעם, עוד לפני שהיו רשתות אלחוטיות ורשתות בכלל, היינו מחברים סתם מחשב למחשב ישירות עם כבל מוצלב (ואפילו, אם אני זוכר נכון, עם RS-232 ) עכשיו הפתרון של רשת קווית הוא נכון, ואני אגיע אליו אבל הוא עושה לי בלגאן בגלל הכבלים - אני צריך להעביר כבלים בצורה שלא תחרב לי את הבית. הייתה לי כבר רשת קוו…
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חברת צ'רלטון תובעת ב-10 מיליון שקל את ספקיות האינטרנט שלטענתה לא חסמו את הגישה לאתרי צפיה "פיראטיים". היא גם רוצה לקבל את הפרטים של הגולשים באתרים אלה. הידיעה הזו פורסמה היום במגזין ממון של "ידיעות אחרונות".
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-