עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by IlyaN,

אהלן, אני מעוניין להשתמש בכרבטיס הקווי (marvell yukon מובנה) בחיבור LAN לסטרימר במקביל לחיבור האלחוטי לאינטרנט. הבעייה שבהגדרות הIP הethernet מופיע כלא מחובר (media disconnected), ואני לא מצליח להפעיל אותו (מחיקה ואיתחול, עידכון דרייבר, טוויקיניג בהגדרות advanced). האם ניתן לשלב חיבור wifi וקווי במקביל או שאחד בא על חשבון השני?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום יש לי נתב של siemens sl2 141, והוא מחובר לשני מחשבים על ידי כבל RJ-45, ולפני שבועיים התחילה לי בעיה, כל פעם שניסיתי להתחבר לאיטרנט הוא כתב לי לא ניתן להציג דף זה, בדקתי את החיבורים והכל סומן בראוטר כמחובר, הלכתי לבדוק האם האיטרנט עובד במחשב השני, ואכן הוא עבד, בתחילה חשבתי שזה איזה וירוס אז החלטתי לפרמט את המחשב שגם ככה היה זקוק לפירמוט, לאחר הפירמוט חיברתי את האיטרנט והוא עבד לי למשך יומיים בשני המחשבים, אתמול בלילה בעיה זו התחילה עוד פעם ,ניתקתי את הנתב וחיברתי מודם רגיל, גם שם האיטרנט לא עבד, ניתקתי את המודם וחיברתי את הנתב אבל רק למחשב שהאיטרנט עבד בו תמיד, ולמחשב שהאיטרנט לא עבד בו חיברתי מתאם USB לרשת אלחוטית, והאיטרנט כן עבד.אני מציין שבשני המחשבים מותקנת מערכ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by rollita,

הפיירוול חוסם לי את Azureus. יש לי פיירוול של נורטון (שבעבר, כשהיה לי מחשב יחיד, לא היתה לי איתו בעיה) ופיירוול מובנה בנתב של בזק b-focus 312+. עכשיו בזה של נורטון הגדרתי את אזורס כתוכנה מורשה עם גיש מלאה לאינטרנט וכמו כן הוספת את פורט ברירת המחדל של אזורס 6881 לרשימת הפורטים המותרים בנורטון. אלא,שעדין כאדר אני עושה בדיקת פורטים באזורס הוא מציין בפני: פורט לבדיקה 6881 ... שגיאת חומת-אש אני מניח שהבעיה אם כן בפיירוול שבנתב. האם אני צודק? איך אני ניגש לפיירוול בנתב ומה עלי לשנות שם? תודה.

• 14 תגובות
    • 5.8k צפיות
  4. Started by wooper,

הי אני חווה ב 2 המחשבים בשבוע האחרון בעיה שכאשר אני מוריד קובץ בפירפוקס או ב jdownloader הקובץ יורד עד שהוא מגיע לסיום ונתקע בשניהם מתקבל הודעת שגיעה ב jdownloader מתקבל no permission to write to hd בפירפוקס מתקבל could not read the source שניהם מעודכנים מה אתם מציעים?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by viperain,

שלום! יש לי כבר כבר שנים את ה EDIMAX 6204WG הייתי מרוצה אך לאחרונה האינרטנרט מתנתק ומתחבר לאחר כמה שניות וזה קורה כמה פעמים ביום..הבעיה היא בטוח בראוטר כי עברתי מכבלים לADSL והבעיה עדיין נמשכת . אני מחפש ראוטר יציב אך באותה רמה לא MIMO. איזה חברה מומלצת?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by scriewy,

חיפשתי לפי מילה פינגים \ ספק \ בפורום ומה שמצאתי לא זה. אני אדחוף פה תמילה PING פינג השוואה, לעתיד אם מישו יחפש hardcore pings אני בכבלים דרך נזק לאומי ב 1.5מ'ב יותר מחצי שנה, ועד אז היתי ב 750 מסוף 2002. בחודשים אחרונים הפינגים לחול מטורפים בסביבות 400+. שמתי לב שאחרי שעה 01:00 בלילה הפינגים יורדים לסבירים בסביבות 100-250, אני מדבר על פינגים במשחקים. אבל מה שאני מקבל ב CMD לאתרים משקף מה שבמשחקים. בעיקר אני עושה PING לכתובות הבאות מארה'ב 1] www.gamespot.com 2] www.gamershell.com אני מציע בשביל לבדוק את ניטוב הספקיות לבדוק פינגים כל שעתיים בערך ולרשום פה. אפילו לא צריך לפתוח הודעה חדשה 3] www.americasarmy.com פשוט תעשו עריכה כל פעם וזהו. כמובן ש…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by asi1998,

קניתי את הראוטר tplink1043nd לפני שבועיים בערך, עכשיו רציתי לדעת אם הוא יהיה שימושי כאשר אני עובר לתשתית בזק כי שמעתי שיש שם אפשרות של מודם+ראוטר. מה זאת האופציה הזאת? אני בינתיים הייתי רגיל להוט שהיה לי מודם וראוטר בנפרד האם עכשיו יהיה שימוש לראוטר שלי? או שסתם קניתי אותו? ואיזה אופציה יותר טובה, מודם משולב עם ראוטר או מודם וראוטר בנפרד? תודה!

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. קניתי 2 כבלים של CAT 6 ethernet cable . של בלקין. בעקרון מה שאני צריך זה : 1. הזרמת תכני HD והעברת קבצים ושיתוף אינטרנט בין 2 מחשבים. שאחד מהם מחובר ברשת אלחוטית לרשת. 2. חיבור סטרימר למחשב והזרמת תכני HD בממהירות גבוהה לא קרטועים. מה מתאים מה אני צריך? האם הכבלים מתאימים מה הבדל בין הכבל הנ''ל שקניתי לבין כבל מוצלב?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. יש לי ראוטר 3COM שנמצא אצלי קרוב לשנתיים, מעודכן לגרסא אחרונה. מודם כבלים של Thompson. אני הייתי מחובר לברק דרך כבלים במשך תקופה די ארוכה עד שהבנתי שהם בלתי נסבלים ועברתי לבזק בין-לאומי כספק שירות - תשתית כבלים. אני מחובר כבר שבוע לבזק ושמתי לב שיש נתוקים תכופים מדי לטעמי של האינטרט. זה לא שאני תזמנתי או מדדתי אבל זה מרגיש שיותר מדי פעמים אני מחכה בזמן שהראוטר מנסה להתחבר מחדש. צירפתי כאן log של הראוטר שרואים שהוא מתנתק ומתחבר לאחר כמה דקות. ניסיתי חיבור ב L2TP וגם PPTP ולר נראה שיש הבדל בהתנהגות/בצועים. עצתכם עד כמה המצב גרוע ואיך כדאי לגשת לפתראון הבעיה. האם זה תשתית בכבלים או הספק? אני לא בטוח שלא התנתתי גם קודם אלה שאולי לא שמתי לב לזה.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by PayneBack3251,

שלום... ביומיים האחרונים יש לי בעיה של פינג גבוה במשחקי רשת... המשחק שאני משחק בו הוא CS:S הפינג שלי פעם עמד על 50+- ועכשיו הוא על 400-500 בדקתי איזה תוכנות עבודות רצלי ברקע מצאתי כמה דברים מוזרים כמו optimize ועוד משהו שאני לא זוכר... מחקתי אותם... עשיתי סריקות עם ad aware ו spybot spybot לא מצא כלום !!! ad aware מצא כמה דברים אבל זה לא שיפר כלום... אין לי שום דבר שעובד ברקע...כמו אימיול או משהו למרות שאני יכול לציין שפעם היה לי אימיול ברקע ועדיין הייתי משחק חלק בקאונטר אם מישהו יוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד למה אני משתגע פה ! תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by PrefaceAlumni,

WR1043ND או WR941ND הבדל במחיר כ100 שקל. הראוטר ישמש להורדות כבדות(לכן חשובה מאוד תמיכה בריבוי חיבורים, שלא יתנתק הרבה). כמו כן חובה שיכול להיות כחייגן להוט. תודה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. צריך המלצות ל-wireless טווח מחירים 100 - 150 עם אפשרות של חריגה ל-200. usb כמובן, תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם! היום החליפו לי את הראוטר כפי שמתואר בכותרת. הראוטר שאליו הוחלף הוא זה שלא רציתי כאשר הוצע לי בפעם שעברה מאחר ונראה שהוא ירידה ברמה מהראוטר הקודם, שהוא הD LINK. האם אני צודק וכדאי לחזור לבזק סטור ולהתעקש שיחליפו לי לראוטר ברמתו, או שהמראה והפיצ'רים שלו או יותר נכון שחסרים (כמו USB, לא שהשתמשתי בהם) מטעים וזהו ראוטר איכותי כמו ה2650 U. תודה מראש לעוזרים. זאב.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. בשבוע שעבר יצא לי להוריד די הרבה בשבוע אחד (מעל 70 ג'יגה, מהם 2-3 בביטורנט). בסופ"ש כבר הפסקתי לעבור את ה600K גם מ HTTP בחו"ל. ספידטסטים לא מגיעים ל5 מגה לאירופה. בבזב"ל באותו זמן, בלי גיימר, עובד כרגיל. תשתית 50 מגה של בזק. חבל.

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. שלום וברכה, לאחרונה שדרגתי את המהירות של האינטרנט ל30מגה, ואמרו לי בבזק שאני צריך ראוטר שתומך בהעברה של 30 מגה. יש לי את הראוטר הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=694190 איך אני יודע עד איזה מהירות הוא תומך? זה מה שכתוב שם 300Mbps? תודה.

• 14 תגובות
    • 8.2k צפיות
  16. יש לי כרגע edimax br-6574 ונמאס לי שהוא לא מצליח לסחוב שימוש בחיבורים רבים. למשל שימוש בתוכנות p2p, אומנם הוא לא מתנתק, אך הוא מפסיק להגיב ולא ניתן לגלוש במקביל עד שעושים לו אתחול. אני מעוניין לרכוש ראוטר חדש שאין לו בעיה עם חיבורים רבים. בנוסף עם Lan 1gb תמיכה בתקן N במהירות 300MB ומעלה . אם זה אפשרי שיתמוך ב- dual- band ו- NAS. התקציב הוא כ- 100$ בקניה מחו"ל או 500ש"ח בקניה בארץ. לגבי ה- dlink 655, האם מישהו קנה לאחרונה את הראוטר הזה בארץ ויכול לומר לי איזה revision החומרה שלו (צריך להיות כתוב עליו מאחור תחת H/W Ver) יש A1/A2/A3/A4 ומאיפה הוא קנה (יבוא רשמי/מקביל)... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום, פתחתי לפני כמה חודשים אשכול על בחירה של נתב אלחוטי, והמליצו לי על הלינקסיס: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WRT54GL&cart=1178519346510464〈=heb אבל עכשיו דברים השתנו וEDIMAX הוציאו דגם חדש: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BR-6216MG&cart=1178519346510464〈=heb אני יודע שמבחינת הקליטה שניהם בערך אותו דבר, אבל מבחינת התפעול שלו והQOS מי מהם טוב יותר? וגם בכרטיסי האלחוטיים: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EW-7628IG&cart=1178519346510464〈=heb http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EW-7128G&cart=1178520435538421〈=heb http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WMP54G&cart=1178519346510464〈=heb או הצעות אחרות בתקציב תתקבלנה בברכה , תודה

• 14 תגובות
    • 923 צפיות
  18. שלום. לאחרונה קניתי ראוטר אלחוטי של 3com למשרד (מאייבורי), כדי להחליף את הרשת הקווית. כשחיברתי אותו הוא עבד בסדר, אבל אחרי כמה שבועות, הוא התחיל לעשות בעיות. אנחנו מנתקים את הרשת בסוף כל יום עבודה, ומדליקים אותה מחדש בבוקר. הבעיה של הראוטר היתה שהוא לא תמיד היה מתחבר. חשוב לציין שכשהוא לא התחבר, אז גם לא היה רשום שום דבר ב-logs. בכל פעם שהמודם לא היה מתחבר, ניסיתי לקנפג אותו גם על L2TP וגם על PPTP אבל בשניהם היתה את אותה בעיה. אז הלכתי לאייבורי והחלפתי אותו, ובחדש היתה את אותה בעיה מהתחלה. ניסיתי לקבל ייעוץ מ-3com אבל כשדיברתי איתם, הראוטר עבד פתאום, והם לא ידעו איך לענות לי. בכל אופן, אחרי כל הבעיות, החלטתי להחזיר את הראוטר הישן (ראוטר קווי של Edimax), ולהפוך את הראוטר …

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. יש ברשותי ל.אם עם כרטיס רשת שתומך במהירות 1000Mbps, והמודם שלי תומך במהירות 100Mbps, העם יש מודמים שתומכים ב-1000Mbps שהכבלים יכולים לספק לי?

• 14 תגובות
    • 974 צפיות
  20. ניסיתי להחליף ראוטר אבל זה לא קשור........ מה זה יכול להיות? כל נתוני הקו תקינים אני בבזק בנלאומי וADSL עם מודם של B FOCUS 312

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yuvalnus,

*אני מקווה שזה הפורום הנכון... מטרה: שלב 1. אתר שבו אני אוכל להעלות מידע (ברובו - וורד ומצגות) ולקטלג אותו בצורה נוחה לפי נושאים ותתי נושאים. (כמובן - גישה נוחה למידע לאנשים מורשים) שלב 2. נתינת אפשרות לאנשים אחרים להעלות מידע שיצורף למאגר לאחר סינון שלי. תקציב: יש, תלוי בצרכים. דרך: פה אני צריך עזרה - על מה אתם ממליצים? - האם צריך לקנות שרת ולשלם למישהו שיבנה אתר? - כמה זה עולה? - האם זה נוח לשימוש? - האם יש דרך אחרת? - האם יש חברות שעוסקות בתחום וממולצות לפי יחס עלות-מחיר? *זה לא צריך להראות מדהים - רוב העניין זה ניהול וגישה נוחה למידע... כל מה שאתם חושבים שיעזור לי - אני אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by OSTM,

קניתי מחשב חדש. חיברתי את החדש לישן בקבל רשת ושיתפתי כוננים. אך הבנתי שדרך Remote Desktop אני יכול ממש לשלוט על השני דרך הראשון. כל ניסיונותי להגדיר זאת כשלו. העזרה של הווינדוס ממש לא עזרה. אהה כן, ווינדוס אקס פי כמובן.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by hugo_hand,

הי, שדרגתי את רוחב הסרט מ2.5M ל-12M (נטוויזן/הוט) בעבודה דרך הראוטר המהירות נשארה 2.5M. עשיתי בדיקת מהירות: באתר של הוט רואים 12M באתר של נטוויזן יש רק 2.5M (בלי הראוטר יש 12M). מחיפושים שעשיתי בפורום הזה ואחרים נתקלתי באנשים שאין להם בעיות עם הראוטר הזה ובכאלו שלא הצליחו להוריד ביותר מ-8M. מה שגורם לי לחשוב שהראוטר אינו הבעיה אולי ההגדרות שלו. האם יש הגדרות מיוחדות שיעזרו לי לשפר את המצב (שדרגתי את הקושחה ל-tomato ואין שיפור) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום ! רציתי לשאול אתכם לגבי קליטת רשת אלחוטית שרחוקה ממני קצת בעבודה, אני מאתר אותה אבל לא מצליח להתחבר הוא רושם שיש בעיות בהתחברות ואם אני מתקדם איזה 10 מטר אני קולט בלי בעיה.. השאלה אם אני בנייד שלי יכול להגביר את הקליטה או לקנות איזשהו מתאם שיגביר אצלי את הקליטה למרחק יותר רחוק. אני פשוט גרוע במרחקים ולא יכול להגיד מה המרחק בין הרשת אליי כי זה בעבודה ואני שומר ואני פשוט מתחבר דרך ראוטר של אחד המשרדים שנמצאים נגיד במרחק של 40-50 מטר בהגזמה (אני ממש גרוע בחישוב מרחקים, כן סתום, קורה ;D). אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי אם יש איזשהו התקן מגביר

• 14 תגובות
    • 7.3k צפיות
  25. Started by gabrielf,

אני מחובר במהירות 30 מגה עם 014 וחיבור גיימר. מכיוון שיש כנראה בעיית RESOLVING בנתב ה LINKSYS E4200 עם גרסת TOMATO האחרונה 1.284488 לכתובת ה L2TP השאלה שלי היא מה IP הטוב ביותר לשים שם במקום ה HOT.BEZEQINT.NET - מ014 נאמר לי שזה משתנה כל הזמן וגם אם אני אגדיר אייפי זה לא תקין וזה עלול לא לעבוד ביום למחרת - או להצליח להתחבר במקרה של נתק. האם קיים איפי טוב למהירויות הגבוהות שיעבוד טוב עם הכבל החדש? אגב גיליתי שה SLINGBOX לא עובד עם כל כתובות האייפי ב L2TP

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.