עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ראיתי בזאפ את הכרטיס רשת הזה ואני צריך המלצות עליו. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 שווה לקנות מלמיר? הכרטיס הזה שווה בכלל, מישהו ניסה? תודה.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  2. Started by RX7,

יש לי ראוטר חדש ועכשיו כל פעם כתוב לי בשני המחשבים "שם כפול ברשת" משהו כזה .. מה זה? ואיך אני פותר את זה? תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dror_gh,

שלום , יש לי בעיה עם ה wireless בראוטר. עשיתי ENABLE לwireless בראוטר ושמתי סיסמא עליו. ניסיתי להתחבר עם ה IPHONE ועם ה N95 (הוא תמיד מתחבר לי בקלות לכל רשת אלחוטית) וזה לא התחבר עשיתי את הראוטר פתוח לגמרי בלי שום סיסמא ועדיין גם ה N95 וגם ה IPHONE לא מצליחים להתחבר לראוטר. ה N95 למשל מתחבר לי בקלות לרשת אלחוטית אחרת מה אני עושה בראוטר ואיך אני מסדר את הבעיה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  4. מודם למחשב אני נכנס לכתובת 10.0.0.138 אני לא מצליח לגשת אליו פשוט כאילו אין כזה דף , כאילו אין חיבור למודם מודם AZTECH 600E מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  5. Started by matan101010,

כמה עולה נתב אלחוטי, והאם הקליטה תהיה טובה בממ"ד?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  6. Started by freefall,

אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר (TP-LINK). הראוטר מחובר למחשב דרך ה-LAN. 1. נכנס ל- 192.68.0.1 > NETWORK > ת LAN > משנה IP ADDRESS ל- 192.68.3.3. שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנס ל- 192.68.3.3 > WIRELESS ת > WIRELESS SETTINGS ת : א. SSID > מזין שם רשת. ב. CHANNEL > בוחר AUTO. ג. MODE > בוחר BGN MIXED. ד. מסמן ENABLE WDS. 3. SURVEY > בוחר את הרשת שלי; מזין סיסמא. שמירה. איתחול ראוטר. האם הבנתי נכון שבשלב הזה הראוטר אמור להיות מוגדר כרפיטר? האם כרפיטר ניתן להתחבר אליו הן קווית והן ב WIFI? כי לי זה לא עובד... (השימוש התכוף ב"ת" הוא לצורך שמירת כיוון טקסט בלבד)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by lspmaster,

שלום יש לי ראוטר DLINK של בזק החדש וראוטרRTA1025 הראוטר DLINK מחובר לקו בזק ולמחשב קווי ואותו הגדרתי לתת אינטרנט גם אלחוטי עכשיו יש לי עוד ראוטר של RTA1025 שאני רוצה שהוא ישמש בבריג' אלחוטי ולתת אינטרנט למחשב שמחובר אליו קווי. הראוטר DLINK מוגדר טוב. ראוטר DLINK - 10.0.0.138 ראוטר RTA - 192.168.1.1(הגדרתי ידנית) מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. שמעתי שהתקן יותר טוב רק אם יש לך יותר מ5 מגה מהירות, אני כרגע לא מדבר על שאפשר לקלוט גם מיותר מרחק. האם זה נכון? אשמח לקבל לינק

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  9. האם זה אפשרי? במידע שימושי וקישורים יש את ה Bandwidth Controller אבל לא נראה לי שהוא יעבוד עם נתב. (לא נשמע לי פשוט הגיוני).

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  10. מזה שבוע שיש לי timeout בשעות הבוקר\יום בכל דבר שדורש אינטרנט, שיחה עם תמיכה של הספק (אקספון) לא עזרה, מבחינתו הכל מצויין ואין תשובה, מעבר ספק ל ccc גם לא עזר, מתישהו בין הבוקר לצהרים מידי יום החיבור הופך למינימום האפשרי, בלתי סביר לגלישה\עבודה, ובשעות הלילה הכל עובד מצויין כאילו הסתדר, החלפתי את כל הציוד כדי לאמת שהבעיה לא אצלי... עוד מישהו חווה את זה?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  11. Started by BSOF,

שלום! רציתי לדעת, מה אני צריך בשביל שתיהיה לי רשת אלחוטית [ואינטרנט] בבית כאשר יש לי אינטרנט בכבלים. עד 5 מחשבים ניידים אלחוטיים + מחשב אחד קווי. יש איזשהו ראוטר שאתם ממליצים עליו? וגם - ראוטר מסוים שצריך אם ארצה באיזשהו שלב לעבור ל-ADSL? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  12. Started by Shasoosh,

שלום, ברשותי ראוטרים מסוג WR941ND ו 6740U מבזק. קראתי הרבה שה 6740U אינו מומלץ לשימוש בתור ראוטר לכן נכון לעכשיו הגדרתי אותו בתור Bridge. האם הראוטר הנוכחי שלי יגביל אותי במהירות? (יש לי 50 מגה בבזק) אולי בכל זאת עדיף להשתמש עם ה 6740U בתור ראוטר כי הוא יתן ביצועים יותר טובים מהראוטר הנוכחי? תודה

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  13. זה מחליף ראוטר או מחליף רק כרטיס רשת?

14. שלום רב לכולם, בימים אלו מתנהלת תביעה ייצוגית כנגד ספק אינטרנט ישראלי שמעל בהבטחות המהירות לציבור הגולשים הישראלי, וסיפק מהירות איטית להחריד ואף לזמנים בכלל לא היה אפשר לגלוש. אם התביעה היצוגית תאושר כל לקוח של אותו ספק יזכה לפיצוי כספי משמעותי בעבור אותה תקופה. לאחר שאותו ספק פירסם נתוני גלישה לא ברורים, השופט רוצה לשמוע דעת מומחה (המבין בתשתיות אינטרנט ועוד') על נתונים אלו ולהבין לעמוק יותר את המצב שקרה. אוכל לפרט יותר בשיחה. אנו מחפשים מומחה או בעל ידע בתחום אשר יוכל לייעץ בנושא זה - כמובן שייעוץ שאותו אנו מבקשים הוא בתשלום. אשמח אם אנשי הפורום יוכלו להפנות אותי למומחים, או אם אתם מומחים אשמח לשמוע ממכם במייל guy.shir@gmail.com או בהודעה פרטית.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. Started by chenrp,

שלום, יש לי במשפחה עסק בעל אתר אינטרנטי. יש ללקוחות ססמא, אבל האתר לא מאובטח כראוי. איזו אבטחת מידע העסק יכול לרכוש על מנת שהאתר יהיה מאובטח? במידה והעסק יפנה לגורם שלישי שיאבטח את האתר, אילו אמצעי אבטחה יש לבקש? (באתר יש מידע כספי של לקוחות של רואה חשבון).

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  16. שלום, לאחרונה אני מחפש ב"נרות" לקנות ראוטר חדש לבית, כרגע קיים אצלי בבית ראוטר של בזק שכולל בתוכו מודם. הסתכלתי על כמה ראוטר שמגיעים ללא מודם, מה המשמעויות מבחינת ביצועים בין ראוטר שכולל מודם לאחד שלא?

17. יש לי שני מחשבים צמודים ואני רוצה לחברם לאינטרנט. יש לי מודם של מו8טורולה BS5101 ויש לו יציאה אחת של LAN ואחת של USB. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  18. Started by Buffer,

היי, לפני כמה חודשים קניתי ראוטר WRT54GL של לינקסיס.. ולא מזמן הוא התחיל לעשות בעיות, מדי פעם הוא "מתעייף" אם לקרוא לזה ככה. הוא פשוט מפסיק לעבוד לכמה שעות ועד שלא מוציאים אותו מהחשמל אי אפשר להיכנס להגדרות בדפדפן בכלל.. לא משנה מה עושים, זה בדר"כ לוקח לו חצי יום להתאושש ואז אפשר לגלוש שוב.. אני משתמש ב-Firmware גירסה v4.71.1, Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15c אני משתמש ביוטורנט לא מעט, אבל עדיין זה לא נראת לי סיבה הגיונית שהראוטר ישבית את האינטרנט לחצי יום.. מישהו מכיר את התופעה? יש פתרונות?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  19. Started by yigal33,

יש לי אינטרנט דרך הוט כבלים ללא חייגן לאינטרנט אייך אני יכול לשנות את האיפי כי הבנתי שהוא קבוע? תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  20. Started by yp3,

חייבים להאריק את הסיכוך אחרת זה לא שווה כלום? בשקעי רשת יש שני חריצים מיותרים - האם זה נועד שיחברו אליהם את חוט הברזל של כבל הרשת? שאלות בסיסיות, אבל אם לא תשאל איך תדע?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  21. שלום... אתמול קניתי מחשב חדש מפרט Q6600 P35C-DS3R GIGA 2 RAM CORSAIR 550W עכשיו חיברתי את הכל כמו שצריך המחשב עובד והכל טוב אני הייתי צריך לפרמט בגלל בעיה שהייתי לי עכשיו הוא רושם לי קישורית מוגבלת או חסרה (על האיקון של המחשבים יש סימן קריאה) אז היום חייגתי לבזק שאלתי מה הבעיה אמרו שהם לא יודעים לענות לי עשו איתי כמה נסיות ולא הצליחו אמרו לי אולי יש בעיה בוינדוס התקנתי אחד חדש 2004 לא עבד אני מתקין שנת 2007 (וינדוס מקורי) וזה עדיין קורה עכשיו הוא גם אמר יכול להיות שזה בעיה בדרייברים או בכרטיס רשת (מובנה) או במודם ואני לא יודע מה לעשות אין לי אינטרנט איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  22. Started by stio,

שלום רב, ברשותי מחשב נייח העובד על Windows XP SP3. יש במחשב לוח אם ובו מותקן כרטיס רשת מובנה (רגיל), הבעיה היא שהנתב רחוק מהמחשב ואין אפשרות להעביר כבל רשת. ראיתי שיש אפשרות לרכוש כרטיס רשת אלחוטי ולהתקינו. שאלתי היא: אני מתקין את הכרטיס רשת על הלוח ומיד הוא מזהה את הנתב? האם צריך להתקין דריוור? האם יש עוד משהו שעליי לדעת? תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 6.4k צפיות
  23. מוזר מאד אני ב012 בכבלים ושמתי לב שהביאו לי מודם Samsung Info Ranger SCM-110R ואצל כל החברים שלי הם קיבלו מודם 3com הזה בצורת כריש ויש לו שתי יציאות אחת usb והשניה Ethernet עכשיו התקשרתי לחברת 012 ואמרתי להם שקיבלתי מודם סאמסונג והם אמרו לי זה בטח הסוג הישן. כי לי יש רק יציאה אחת מאחורה והיא Ethernet ואם זה עוזר אני בחבילת 150 KBPS יכול להיות הם עבדו עלי?? או שהם מחלקים כאלה מודמים לחבילות נמוכות במיוחד

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  24. Started by mrraz,

http://www.suprnova.org/ מה שקורה אחרי שכותבים שאתה אחראי לרוב העברות הפיראטיות בעולם

25. Started by bomba90,

להורים שלי יש הוטנט על תשתית בזק. כרגע החיוג מוגדר כ-PPPoE. רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לחיבור להוט נט ללא חייגן ואם כן איך.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.