עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כרגע אני עושה את הMCITP ומעוניין לחזור על הלאבים שנלמדים בשיעור בבית, הבעיה שאני מחזיק בווינדוס 7 הום פרימיום 64 (ברשיון עם המחשב הנייד) ואין אני יכול להתקין וירטואל משין על מנת להריץ את המכונות שמגיעות בקבצי VHD, לעומת זאת התקנתי vmware אבל לא מצאתי תוכנה אחת נורמלית להמרת הVHD לקבצי VMDK , עזרה בנושא תתקבל בברכה ......... התכנון שלי הוא להתקין על המחשב 2 מערכות הפעלה , XP 64 ו- 7 ultimate , את ה-XP אני מעוניין להתקין כי שם אני יודע בוודאות שהכל יעבוד נורמלי, ולאחר מכן אתקין במחיצה נוספת את ה-7 מה שיאפשר לי לעבוד עם דואל בוט ללא כל התקנה של תוכנה צד שלישי , אם למישהו יש רעיון פשוט יותר אני אשמח לשמוע, כי אני ממש לא מעוניין להתחיל פירמוטים דרייבים וכל הביג'רס מה אתם או…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום, ראשית אומר תודה לעוזרים ואציין שהבעיה התחילה אחרי מעבר למשרד חדש.. ועכשיו לבעיה.. אז ככה יש לי ראוטר מסוג :WRT54GL עם frimware גרסה : v4.30.7 שמחוברים אליו 6 מחשבים כולם בחיבורים אלחוטיים עם כרטיסים רשת שונים משונים.. מאז המעבר למשרד החדש והגדול יותר (חד מפלסי) אני נתקל בחלק מהמחשבים בבעיית איכות ועוצמת קליטה רצינית ביותר כאשר בשתי המחשבים המרוחקים ביותר מהראוטר כ-12 מטר היא נהיית ממש קטסטרופלית עד רמה שקשה לעבוד ברשת המשרדית זמני התגובה של פינגים שנתתי מכל אחד מהמחשבים לראוטר נעו מ 1ms פחות או יותר קבוע עם פיקים עד סביבות ה30ms בשלושת המחשבים הקרובים ובשאר המחשבים המרוחקים יותר עשו עליות וירידות של בין ה1ms לסביבות ה1000ms ואפילו חצו אותו... נוסף על כן ב…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אז ככה. אני צריך להקים 3 רשתות, הנה הדרישות: הראשונה: צריך לפצל חיבור ADSL, עם מודם ALCATEL, לרשת אלחוטית ש2-3 מחשבים ניידים יתחברו אליו ב802.11, לא משנה אם A B או G (מהירויות), פשוט לפצל את החיבור, שכל הזמן יפעל ו3 מחשבים ניידים יוכלו להתבר אליו ברשת אלחותית ולגלוש באינטרנט. עכשיו שאלה בקשר לזה, המחשבים הניידים האלה מטיילים הרבה בין רשתות, בWIN XP צריך לשנות איזה הגדרות קבועות או משהו? פשוט המחשבים האלה כל הזמן על רשתות שונות ואי אפשר לשנות להם את ההגדרות ספציפית לרשת הזו. הדרך הפשוטה ביותר היא ROUTER אלחוטי? קניתי ROUTER אלחוטי יקר של DLINK וצריך לשנות הגדרות IP ונראה לי DNS בWINDOWS! השניה: חיבור כבלים עם מודם של מתב, אליו יתחברו מחשב רגיל (שולחני) ומחשב נייד. עכשיו פה…

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  4. היי כרגע אני בברק גולש על 1.5/96 אני מחפש אפלוד יותר גבוה... אחרי ברורים נאמר לי בבזק בן לאומי שהרוחב פס שלהם הכי גבוהה ולכן אצלם הגולשים נהנים ממהיריות יותר גבוהות על אותם חבילות כמו של המתחרים האם זה נכון? לפי מה שהם אומרים הרוחב פס שלהם הוא 11.8 ושל ברק 0.9 :s05:

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכם השאלה שלי היא כזאת: כרגע יש לי מודם ALE 130 שסופק על ידי בזק אבל הבעיה היא שהוא לא נתמך בWIN 7 (שאליה אני רוצה לעבור בשבוע-שבועיים הבאים). אז אני נקעתי קצת כי אני לא מבין כלום בעניין הזה. איזה מודם אני צריך לקנות כדאי שיעבוד עם חיבור האינטרנט שלי (ADSL) + שיאפשר לי לעשות WIFI בבית. האם זה יתאים לי? http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=312&pl1_id=3&pl2_id=18 וגם אני יוכל ליצור חייגן בWINDOWS ולהיתחבר עם השם משתמש שלי והסיסמא ללא בעיות? + האם אני צריך כרטיס רשת בשביל אחד כזה? אם יש לכם המלצות אחרות כלשהם בבקשה רק מKSP אם אפשר, לא מחפש לחסוך 50 שקל או משהו רק בגלל חנות.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום יש לי שני מחשבים בבית.. פעם הם היו מחוברים ברשת אלחוטית אבל עכשיו כשעברנו דירה המרחק יותר מדי גדול. הייתי רוצה לדעת איך לפתור את זה עם מינימום תשלום בלי להעביר חוט באורך של איזה 30 מטר.. עם מקסימום הוצאות של 400-500 ש"ח תודה מראש. המטרה שלי היא ששני המחשבים יוכלו לגלוש באינטרנט בו זמנית. עריכה: ברשותי ראוטר: EDIMAX Wireless broadband router ומודם של ADSL : B-FOCuS Router 270pr לא יודע אם זה עוזר P: יש גם דבר כזה שנקרא bluetooth שמחברים אותו למחשב אחד ואז הוא מתחבר לראוטר בטווח של עד 100 מטר?! או שסתם אני מדמיין? http://wex.co.il/product_info.php?products_id=1236 עכשיו גם ראיתי עוד כרטיס רשת לטווח של 30-100 מטר עם דלתות אם יהיה לי את זה אז אני יוכל לקלוט? http://www…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by davis5,

אני מחפש פרוקסי של ברק תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה יהיה בבית 2 מחשבים (השני עוד שבוע יגיע) ורציתי לדעת איזה סוג רשת תיהיה הכי טובה וזולה ממחשב אחד לשני אבל שלא יהיו יותר מידי חוטים ושהמהירות לא תרד תודה

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  9. אהלן בביתי יש 2 קומות ואני מעוניין להקים רשת אלוחטית חזקה וטובה שלא יהיו בה שום בעיות קשר.בקו אווירי יש בערך 10 מטרים אם לא טיפה יותר. חשבתי על פתרון MIMO ועל אנטנות.. והייתי רוצה לשמוע חוות דעת. מה אתם הייתם עושים? הכל אפשרי. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by Gohan,

טוב אז יש לי חצר יחסית גדולה עם 4 בתים שאני רוצה לרשת החצר בגודל של 1.5דונם ואני רוצה לרשת את כולה ברשת אלחוטית (רק למטרות אינטרנט אז 2מביט זה גם טוב) על איזה סוג רשת אתם ממליצים? (אני לא חושב שwifi תומך במרחק הזה) ועם אתם יכולים לתת לי קישורים למוצרים תודה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  11. שלום,יש לי בבית 2 כבלי רשת שיוצאים מהחדר שלי עולים על הגג ונכנסים לשני חדרים אחרים בבית. קניתי ראווטר חדש (צריך להגיע בקרוב) ועליתי לגג לבדוק את הכבלים,הם במצב נורא וחייבים החלפה, אני צריך את עזרתם למצוא צריכים לשמור על הכבלים מנזקי אקלים (גשם,שמש) אין אפשרות להעביר אותם בבית,וברשת אלחוטית אני לא מאמין,לא בשלב זה. אולי אפשר לעטוף את הכבלים במשהו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  12. שלום. קראתי את הפסקה הרלוונטית למה שאני צריך במדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הפסקה היא הפסקה האחרונה. איך אני יודע מה תחום הכתובות של הDHCP של הנתב הראשי (TP LINK WR841N)? הוא תומך בAUTO MDI/X? לא תהיה בעיה להתחבר באופן קווי לראוטר המשני (גם לטורנטים ודברים כאלה)? תודה ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום. קניתי לפני כמה ימים את הראוטר לפי המלצת הפורום כאן. הספק שלי הוא בזק בינלאומי (ולפי כמה שקראתי כאן, אתם לא המעריצים הכי גדולים שלהם אז אם יש מלצה במקום אשמח), הסוג חיבור היה L2TP. רציתי לשאול מה אני צריך בדיוק להגדיר לאחר שחיברתי את הראוטר. כרגע הוא מחובר (L2TP שמתי את הgateway, שם משתמש וסיסמא של בזק) ועובד, אבל יש כל הזמן ניתוקים והאינטרנט לא הכי יציב. תודה רבה, דניאל.

• 25 תגובות
    • 5k צפיות
  14. אז ככה , יש לי שני מחשבים . הזה שמחובר לאינטרט הוא ווינדווס 98 והשני עם ווינדווס 2000 , שניהם כרגע מחוברים ברשת והרשת מתפקדת בסדר גמור אני פשוט לא יודע איך להגדיר את המשב שמחובר לאינטרנט שייחלוק את הגישה לאינטרנט עם המחשב השני המחשב מחובר לאינטרט עם מודם adsl פנימי דרך אקווה נט תודה מראש מקווה שתעזרו

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  15. יש ראוטר שהקליטה שלו מגיע למרחק של כ-100\150 מטרים עם 2 או 3 קירות בינהם?

16. יש לי שלושה מחשבים בבית, בקרוב אנו מגדילים את הרוחב פס , ועם זאת ההטענאים של בזק המליצו להחליף את הראוטר ראיתי שהמליצו פה על זה EDIMAX 6204WG המחשבים מחוברים דרך מתאם רשת אלחוטי, האם הנתב יתפקד עם מתאם רשת? אשמח גם אם תמליצו לי גם על מתאם רשת עד 150 שח בערך. והאם זה נכון שמתאם רשת אלחוטי לא איכותי יכול להגביל את מהירות האינטרנט/הורדה/העלאה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Dorr,

שלום, אני צריך ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי לדירה בגודל 120מטר אני מאזור נתניה,אנא לא לעבור את תקציב ה250 לשניהם, תודה. עריכה: אנא להעביר בבקשה את האשכול לפורום "רשתות ואינטרנט",תודה.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by Refael Agronov,

היי אני צריך ראוטר טוב לתשתית וספק בזק 100מגה. הציעו לי תBe וקראתי שיש לו מלא בעיות. והבנתי שעדיף לקנות מאשר להשכיר ב 20₪ כל חודש. אפשרי משהוא טוב עד 350? חייב לציין ש Yes,Sony, יהיו מחוברים עם כבל מחשב נייד על WIfi וכמה טלפונים. מה שיש לי כרגע הוא בן 100 Netgear ישן.

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  19. שלום, לפני כמה זמן התקלקל לי הראוטר, ועכשיו אחותי משגעת אותי ורוצה את המחשב... ספק האינטרנט שלנו זה 012. יש לי 2 מכשירים שקשורים לאינטרנט, אם אתם צריכים, תמונות: http://www.pictor.co.il/lils22/221450/5326527.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/221450/5326532.jpg תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  20. הראוטר שלי כנראה לא עובד טוב. חיבור ישיר למודם הכל עובד אבל עם הראוטר יש לי כל הזמן ניתוקים. אני זקוק לראוטר חדש לחבר ל HOTBOX של HOT. מה הטווחי מחירים ומה ההמלצות? בדרך כלל יש לי ראוטרים של D-LINK. יש לי לפחות 4 מחשבים שמחוברים קווית, אם יש ראוטר עם קצת יותר כניסות קוויות זה יהיה יותר טוב.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by galh_5,

ויש לי שאלה יש לי תשתית של הוט אז אני לא ממש מבין בראוטרים אז בקיצור תנו לי ראוטר טוב עד 350 שקל ושיעבוד מאיפה קונים? תודה רבה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  22. א' בקשר לתקציב, נגיד יש משהו ב500 שיספיק אל תתנו בכוונה ב600, אני לא זורק לכל הכייונים כסף, באותה מידה, אם יש סיכון שראוטר ב600 לא יקלוט כמו שצריך, תחרגו כתאוות נפשכם. ב' אני יכול להגיד לכם שהבית שלי בעייתי מאוד, הראוטר הזה לא קלט אחרי מרחק של 5 מטר ככה: http://skypc.co.il/pl_product~AR-7064SG~23~0.htm (רק לפי התמונה לא בדקתי דגם). תודה רבה על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי מודם מעפאן גם של בזק WOW ALE 130,עכשיו אני לא רוצה להשתמש בו..אני צריך ראוטר שיהיה בו מודם מובנה נכון ?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  24. חובה ראוטר שלא צריך לפתוח לו פורטים, זאת אומרת שהוא פותח פורטים אוטומטי

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  25. שלום לכולם, יש ברשותי מודם-נתב של בזק, SIEMENS SL2-141, עידכנתי עליו קושחה של DYNALINK בגרסא 3.64y כדי שיתמוך ביותר פונקציות בwlctl הקונסולי. המטרה - להפוך אותו למתאם אלחוטי, הכוונה שיתחבר לרשת אלחוטית קיימת (יעשה associate) ויעביר לי לאחד הפורטים של הLAN את כל התעבורה מwl0, בקיצור להשתמש בו בתור מתאם אלחוטי לכל דבר. אפשרי גם בUSB. למי יש רעיון איך להרים דבר כזה? תיאורטית צריך להגדיר לו VLAN וROUTE דרך הSSH, שזה חצי בעיה, השאלה אם למישהו יש הכרות עם עבודה עם wlctl כי לא מצאתי דוקומנטציה מתאימה. צריך גם דרך יצירתית לשמור את כל זה בNVRAM לאחר REBOOT. תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים