רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
עברנו להוטנט מ-012, ולא החלפנו ראוטר או מודם. שדרגנו מ-12 מגה ל-30 מגה, ואני שם לב שהאינטרנט לא הכי מהיר שיש, מה גם שלעיתים לוקח לדפדפן לטעון דף במשך 10 שניות אפילו.. לאגים כאלה.. למה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שתי מחשבים בבית שניהם מחוברים ברשת אלחוטית עכשיו אני ממנסה לשחק עם חברים ברשת בכל מיני משחקים ולא מצליח זה לא נותן אולי בגגל שאני צריך לשנות הגדרות או לפתוח פורטים או שאולי זה קשור לFirewall למרות שהגדרתי אותו גלא פיעל בלוח בקרה וזה עדיין ככה או אולי בגלל הסרויס פק 2 של הוינדוס אקס פי כה חבר אמר לי אז מי שיודע אולי מה לעשות בבקשה שיעזור..
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני מחפש כתבה של Ynet מחשבים על אתרים חינמים שאפשר לאחסן בהם אתרים. חיפשתי מלא זמן אבל לא הצלחתי למצוא. אני בטוח שהכתבה קיימת (או לפחות הייתה קיימת) כי קראתי אותה כשהיא התפרסמה. מישהו יכול למצוא לי אותה?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום, עד היום עבדתי עם מודם של Netgear dm200 בתשתית של 100 מגה בבזק (אין פה סיבים). המודם עושה בעיות, ואני מחפש לרכוש מודם חדש. איזה דגם מומלץ פשוט כמו ה dm200 יש היום? בנוסף ראיתי שיש ראוטר/מודם של tp link דגם vr600 v3, האם מומלץ לתשתית של 100 מגה בבזק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה איך המודם של dynamode pci זה של אינטרנט מהיר ???
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
hi I have an issue with my Intel(R) Ethernet Network Adapter E810-XXV the issue from the event log: The network interface "Intel(R) Ethernet Network Adapter E810-XXV-2 #4" has begun resetting. There will be a momentary disruption in network connectivity while the hardware resets. Reason: The network driver detected that its hardware has stopped responding to commands. This network interface has reset 2 time(s) since it was last initialized. my system is : OS Name Microsoft Windows 10 IoT Enterprise LTSC Version 10.0.19044 Build 19044 System Manufacturer Supermicro System Model Super Server System Type x64-based PC SMBIOS Version 3.2 BaseBoard Product X11DPG-QT BaseBo…
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
- 3 followers
-
-
יכולה להיווצר בעיה עם המחק הגדול של הכבל ? (החיבור לא נעשה בעזרת האב אלא ישיר בין 2 כ.רשת) תודה מראש. באופן אישי לא נראה לי אבל איזה מישהו התחיל לז**ן לי את המוח אז החלטתי לשאול גם בשבילו.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
נכון להיום אני מחובר כדרך הוט ל100 מגה עם הורדה של 2 מגה בייט, אני לא משתמש כבד ואוכל לחכות קצת יותר להורדות של משחקים וכו'... אני לא משחק ON-LINE ולרשת מחובר רק מחשב אחד ומדי פעם גם סמארט פון שגולש קצת בפייסבוק, מקום מגורים ראשון לציון. קיים תכנון לעשות שימוש בנטפליקס, אני מאמין שאין לי צורך ב100 מגה אך האם אוכל להסתפק גם בחבילות של כ10 מגה? אשמח להמלצה על אינטרנט שייתן את התמורה הכי טובה לכסף. בתודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נגיד כשאני מנסה לפתוח שרת (FTP) במחשב שלי על פורט 2003 או 2033 אז הוא כותב לי שהפורטים כבר בשימוש מה לעשות ?? ניראה לי שמישהו עשה לי מהמחשב סטרו !!!
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
השתמשתי עם התוכנה LOG ME IN כדי ליצור קישור להורדת קובץ ממחשב ולמרות שמהירות העלאה אצלי בבית היא 600KB זה הוריד על 100KB מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה הוא שככה זה אמור להיות
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך להיות עכשיו שנה בנגב ורציתי לדעת מה הפתרונות הכי טובים לטובת חיבור לאינטרנט. ובאופן כללי לגבי החיבור הסלולרי אם מישהו התנסה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שני מחשבים שעומדים בחדרים סמוכים גג 10 מטר הבדל אין בעיה של קליטה התשתית כבלים אבל מעדיף שהראוטר יהיה גם כבלים גם ADSL סביבות 250שח משהו טוב בלי בעיות קליטה וניתוקים בנוסף עוד כ.רשת אלחוטי
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעיה לאחרונה להגדיר שיתוף אינטרנט בין שתי מחשבים.. יש לי בינהם רשת תקינה יש WORKGROUP ויש כוננים ומדפסת שאפשר להשתמש בהם דרך הרשת. ברשת קיימים שני המחשבים. עשיתי את התהליך של שיתוף אינטרנט נכנסתי לחייגן הגדרתי לו שישתף את הLOCAL CONNECTION 2 שזה החיבור למחשב השני. במחשב השני הגדרתי את כל ה IP ו DNS , ( לא בטוח שה DNS עדכני).. בדקתי ב FIRE WALL הכל נראה שם בסדר, ועדיין במחשב השני שמחובר למחשב "שרת" לא מקבל אינטרנט... מישהו ליכול לתת כיוון מה לבדוק? הפייר וול מותקן במחשב GATEWAY "שרת"... ZAP. במחשב ה CLIENT אין פייר וול. תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
איך אפשר לחבר WIN-XP עם WIN98 דרך רכזת לאינטרנט שהמודם מודם כבלים!!!!!! חיברתי את 2 המחשבים לרכזת והמודם מחובר גם כן !!!! מה עושים עכשיו (אני מדבר על מודם כבלים THOMSON )
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מחיר ~500-400 ש"ח. אפשר להתפשר על הפיירוול אם אין בתקציב... תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום כמה אתם משלמים לבזק בינלאומי ל10 מגה?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר את כל המחשבים בבית לרשת קווית ואני חושב איך לעשות את זה נכון, לכן אשמח לעזרה. יש לי ראוטר בקומה 2, שמתחבר ליציאה בקיר ומשם עובר כבל CAT5e לארון תקשורת בקומה שמתחת. משם יש פיצול ל-2 נקודות אחרות, ע"י סוויצ': http://www.amazon.com/gp/product/B001QUA6RA/ref=oh_details_o00_s00_i00 נקודה ראשונה מתחבר ישירות למחשב מהקיר, נקודה שנייה אני צריך לחבר 3 מכשירים שונים. האם אני יכול להוסיף עוד סוויצ' בנקודה ה-2 בשביל שיחלק עוד 3 כתובות IP? האם לא תהיה בעיה לעבוד עם סוויצ' מאחורי סוויצ'? האם יש צורך בסוויצ' עם ניהול (הסוויצ'י השני)? הסוויצ' בקישור הנ"ל הוא ללא ניהול והוא עובד מצויין, אני רק לא יודע איזה סוויצ' לרכוש לנקודה שמתפצלת ל-3. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת האם מישהו מכיר תוכנה, פשוטה ככל האפשר. שמטרתה בסה"כ לדבר בין המחשבים ברשת באמצעות המיקרופון והאוזניות.. למטרת משחקי רשת וכד'.. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום ברשותי נתב אלחוטי TP LINK דגם TL-WR841N שקיבלנו מהוט. לפני מספר ימים החלה תופעה מרגיזה שכל שעתיים שלוש הנתב מתנתק (תקשורת) יש צורך לעשות לו RESET - להוציא מהמתח ולהפעיל מחדש וכך חוזר חלילה. יש לי שתי שאלות: הראשונה, האם ישנה דרך לתיקון התקלה? (שינוי קושחה, או משהו דומה?) שאלה שניה, האם תוכלו להמליץ על נתב אחר (לרכישה) שעובד היטב ואמין? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בגלל שנדפקו לי הפינים בכבל שמחבר את המודם כבלים לחשמל( :'() אני גולש דרך 56K, ואני לא יכול לגלוש בשום מקום חוץ מבHWZONE, שזה האתר הראשון שנכנסתי אליו היום! > ICQ מתנתק כל חצי דקה, ושום אתר אחר לא עולה!~!!! מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
hey, I'm having little bit of a problem. I got a CISCO router 1721, and I'd like to DENY all inbound traffic and PERMIT specific IPs, not range of IPs but a static IPs. I know the first thing I need to do is permit the IPs and as last command deny any. I'm still learning the CCNA alone and having a problem. can you please write me the exact commands from the begining how to do it? thanks alot, really, strife
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי - עבור מחשב desktop - ( לא נייד !) מה עדיף ? pci or usb ? תמליצו לי בבקשה על דגם ספציפי בבית יש לי ראוטר אלחוטי dlink
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים... שלי מחובר לאינטרנט ושל אח שלי מחובר למחשב שלי בשני המחשבים יש וינדוס אקס פי SP2 עכשיו פירמטטי את המחשב והתקנתי וינדוס עם SP2 כלול... לפני הפירמוט לא היה לי SP2.... ולפני הפירמוט היה רשת והאינטרנט עבד מצויין... מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך להגדיר את הרשת שיהיה אינטרנט בשני המחשבים... *אולי יש איזה תוכנה שמסדרת רשת... תוכנת ניהול כזאת.. שמגדירה את הרשת.. שמגבילה את המהירות של האינטרנט במחשב השני (של אח שלי) וכו'... תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי מודם IDSL של בזק כל פעם שאני מתנתק מאינטרנט הוא תוקע לי את המחשב(יש לי אמיול שרץ מהר) גם אחרי שאני עושה כיבוי לXP הוא נתקע על שומר הגדרות מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-