רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם אלקטל שהוא כבר Router יותר מחצי שנה. יש לי מחשב אחד שהוא defserver. אני משחק הרבה, והרבה פעמים אני פותח שרת משחק וכולם מתחברים אלי. ביומיים האחרונים כשאני פותח שרת משחק, אנשים לא מצליחים להתחבר אלי! הם מקבלים Connection refused/timed out למרות שהפורט פתוח! מה יכולה להיות הבעייה???
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
חברה מזה כל שנייה מתנתק לי האאינטרנט במחשב השני (לא המחשב שיש בו אתץ המודם)ובאותו הזמן האינטרנט במחשב הראשון עובד והכבל מחובר פיקס לפעמים מתנתק וחוזר לעצמו מה יכולה להיות הבעיה ?תעזרו לי לתור אותה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ניתן למצוא את הכתבה פה. http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?did=1000272462&fid=598 בגדול אני לא יודע מה זה אומר לגבי משתמשים שכבר נרשמו לשירות. התביעה היא של בזק בין לאומי (לא של בזק) בכך שיש לנטויזן "מונופול" בהספקה של חיבור אינטרנט במהירות 7 מגה ביט, ואין אפשרות לספקיות אחרות לספק אינטרנט באותה מהירות דרך הוט. אז כנראה שהחיבור 7 מגה ביט עדיין לא יהיה זמין לנו - בקרוב.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית יש לי נתב של 3COM מחשב PC רגיל
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אז ככה ישלי אינטרנט 2.5 מגה התשתית שלי זה הוט והספקית שלי היא נטוויז'ן אני הולך לשדרג את האינטרנט ל10-12 מגה ורציתי לדעת איזה ראוטר מתאים לי האם כדאי לבקש ראוטר מהוט ? או לקנות ראוטר ב250-300 שקל
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מבצע בתשתית בזק של 60 ש"ח על 2.5 מגה ומקבלים מודם אלקטל CT510. ואני רוצה לדעת איך הוא מבחינת ביצועים: 1. אם הוא מתנתק הרבה? 2. אם הוא מאט את האינטרנט? 3. ואיך הוא בכלל מבחינת ראוטר? יש לי בבית את הראוטר DYNALINK 1025W שהוא כל הזמת התנתק לי... אז אני רוצה לדעת איך האלקטל לעומתו?? תודה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום חברים. בביתי שני מחשבים מחוברים באמצעות כרטיסי רשת וכבל מוצלב. הגדרתי את ההגדרות שצריך להגדיר בווינדוס XP. הרשת ביניהם פועלת יופי (אני רואה אייקונים בשני המחשבים של כרטיס הרשת,ללא שגיאות) אבל יש בעיה- המחשב שמתחבר דרך המחשב השני לאינטרנט,לא מזהה את המודם (כבלים) שדרכו אני מתחבר לאינטרנט. כלומר, במחשב הזה אני רק רואה את החיבור למחשב השני, ולא את החיבור לאינטרנט. מישהו יודע מה הבעיה? חזרתי על ההגדרות מספר פעמים אבל הבעיה לא נפתרה. בברכה, תומר
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ראוטר מחבר בין רשתות אז דוגמא יש לי 2 סניפים בכול אחד 10 מחשבים שמחוברים למתג אז בכול רשת את הכבל של הסויץ עצמו נחבר לראוטר ככה ב2 החברות אז ל2 החברות יהיה אינטרנט וגם קשר ביניהם? וראוטר לפי איפי יודע למי המידע שיך?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו התנסה בשירות של ברק לשחקנים? האם הפינגים לחו"ל באמת יותר טובים משמעותית (או בכלל) או שהכל בעצם צעד שיווקי ? אשמח לתגובות לויש
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, לכל אחד כרטיס רשת אחד ו-windows XP מותקן. בנוסף יש לי מודם Alcatel ל-ADSL (שמתחבר לכרטיס רשת), והאב של Soho Connect (דגם DHD-801, למי שזה אומר משהו) בן כמה שנים. אני מנסה בסופו של דבר לגרום לכך ששני המחשבים יהיו מחוברים זה לשני ול-ADSL (באמצעות ICS), וזאת באמצעות ההאב. הצלחתי לחבר כל מחשב בנפרד ל-ADSL (באמצעות כבל ישר) והצלחתי לחבר את המחשבים אחד לשני באמצעות כבל מוצלב. כשאני מחבר אחד מהמחשבים להאב אז ה-Local Area Connection מודיע שהוא מחובר, אבל אם אני מחבר גם את המחשב האחר להאב אז הוא מודיע על ניתוק/חיבור לסירוגין, ואי אפשר לדבר בין המחשבים (ping לפעמים מחזיר תוצאות ולפעמים לא) כשניסיתי לחבר את אחד המחשבים ואת המודם להאב (גם עם כבל מוצלב וגם עם ישר), א…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי יש לי מגבר wifi של שיואמי - mi wifi repeater 2 עבד עד עכשיו מצוין, עברתי חברה ועקב כך הביאו לי ראוטר חדש, משום מה אחרי הגדרה של המגבר עם הראוטר החדש לא מקבלים אינטרנט כשמתחברים דרך המגבר עם הראוטר הישן עדיין עובד(אני צריך להחזיר אותו ככה שאי אפשר להישאר לעבוד איתו) מה יכולה להיות הבעיה? אני מניח שזה קשור לאיזו הגדרה בראוטר הראוטר הישן שזה עובד בו הוא dlink dsl-6850u החדש dlink dsl 224
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי בעיה לבצע WDS בין 3COM ל EDIMAX , ה 3COM הראוטר , והEDIMAX צריך להיות הריפיטר . כמובן שהאדימקס הוא 6204WG . לפי הוראות מאוד קצרות הצלחתי לקנפג אותם אב ל משום מה אין לי גלישה דרך הריפיטר (מוזר) . אני מתחבר לריפיטר שזה האדימקס , ומקבל כתובת מה 3COM אבל אני לא גולש . למישהו יש עצות אשמח לעזרה ...
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הגדרתי כל מה שאני צריך (לפחות אני חושב ככה) אבל אני בוחר ספריה לשתף והיא לא מופיע ב network group במחשב השני מה יכולה להיות הבעיה? :-\
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית 2 מחשבים שמחבורים בכבל שעובר דרך החדרים שהם כמובן מחוברים לראוטר חוטי. האינטרנט שיש לי כרגע הוא 1 מגה או 1.5. בקרוב יהיה בבית מחשב חדש נייד שכמובן יצטרך אינטרנט אל חוטי. מה הדרך הכי טובה בשביל שיהיה ל3 המחשבים אינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שדרגתי לחבילת גיימרים של ברק ואני רוצה לבדוק שהמהירות האלעה באמת השתנתה. מהירות הורדה כולם יודעים לבדוק, אבל איך אני בודק מהירות האלעה?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום חברים, טוב אני לא מבין יותר מדי ברשתות והייתי שמח לקבל עזרה. יש לי בבית 3 מחשבים, עד עכשיו רק אחד היה מחובר לאינטרנט ל ADSL. קניתי רואטר אלחוטי של אדימקס ושני כרטיסי רשת אלחוטים למחשבים האחרים. עכשיו השאלה איך מחברים הכל? את המודם של ה ADSL אני צריך לחבר לראוטר, ואת הרוטאר לכרטיס הרשת במחשב לידו. עכשיו, איך הוא מתקשר עם 2 המחשבים האחרים? איפה מתקינים את זה?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר רשת בין שני המחשבים. השרת הוא המחשב שבמפרט שלי (XP מותקן) והמחשב הלקוח הוא Pentium MMX עם כרטיס רשת 16/4 (WIN ME מותקן כולל דרייברים כרטיס רשת). ניסיתי להתקין את הרשת לפי המדריך שפורסם פה אבל אני לא מצליח להפעיל את הרשת כמו שצריך. בXP יש סמל של שני מחשבים ועליו X. בWIN ME אין שום סמל או משהו שמראה שחיברתי אותו למחשב השני. אני מחבר את המחשבים עם כבל רשת ישר וניסיתי גם להגדיר את הרשת לפי המדריך של WIN XP... ללא הצלחה עזרתכם נחוצה EranMor
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
-
יש לי בבית 4 מחשבים שולחניים, ואחד נייד (רוצה לחבר אותו באלחוטי) על מה לשים לב כשאני קונה ראוטר? האם כדאי שהראוטר יהיה גם המודם? איך אני מאבטח כמו שצריך את הרשת האלחוטית..... תודה
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מגדיל טווח עם תקן ax, ac ועוד שמחוברת לראוטר שייך אופטים סיבים מבזק בלי שינוי שם רשת וסיסמא , יהיה רשת אחת בדירה. אשמח לשמוע על הצעה שלכם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם אותה גרסת חלונות Xp paek serves 2 חיברתי קבל רשת מוצלב ושני המחשבים מזהים שחובר אליהם כבל. אבל שני המחשבים לא משדרים נתונים אחד לשני ביטלתי את fire wall אבל זה לא עוזר איך אני משמיש את הרשת תודה מראש ski farm
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי, רק רציתי לשאול איך אני יוצר רשת ביתית לשיתוף קבצים בעזרת הראוטר?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
השימוש המשמעותי שלי הוא טורנטים. אני זקוק לספק שלא יחסום לי את הטורנטים. אנא התייחסו, תודה
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים ולשתף אינטרנט בין שני מחשבים בחדרים נפרדים במרחק של כ- 10 מטר, האם ניתן לעשות זאת על ידי העברת כבל כלשהו בין שני המחשבים ? אם כן מה שם הכבל והאם אני צריך חומרה כל שהיא כגון נתב.
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-