עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קודם כל הזמנתי את הראוטר שזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=151&catcode=274 והכרטיס רשת הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=149&catcode=274 איך הם? תנו תגובות. ועוד שאלה מזה הצפנה וניהול מרחוק?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  2. יש סיכוי שזה יקלוט בכל שלושת הקומות? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by X-ShaY,

שמעו יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת רגיל וכרטיס רשת אלחוטי אני רוצה לחבר לכרטיס רשת הרגיל מודם, ובעזרת הכרטיס רשת האלחוטי לשתף את האינטרנט למחשב אחר זה אפשרי? אם כן איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by alon038,

שלום , מי יכול לעזור לי : 1) איך אני חוסם את הלוח בקרה בGPO ? 2 ) איך אני חום כניסה לCMD בGPO ? תודה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  5. ברשותי רשת אלחוטית קיימת בפרוטוקול G הכוללת נתב+AP (הבית 3 קומות עם תקרות רביץ וקירות בטון). הנתב האלחוטי שלי מתחיל לגמגם (מפסיק להגיב הרבה פעמים גם בחיבור ישיר). אני מחפש המלצות לנתב אלחוטי אמין בתקן N שתואם גם לרשתות G (בשביל ה AP ושאר הציוד בבית). יש לי נסיון מר עם D-Link ו Level One, אני מוכן לשלם כמה שצריך כדי לקבל רשת אמינה יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  6. Started by chani2007,

שלום רב 1.אני קולט במחשב נייד אינטרנט מבניין סמוך - הקליטה לא משהו .. 2.האם אפשר לקחת ראווטר סימנס 141 של בזק הקיים ברשותי ולהגדירו כ-AP . 3.איך לקנפג אותו "הלכה למעשה" ? תודה למסייעים חן

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  7. Started by XEON123,

ערב טוב, שאלה למומחים,אני מחובר לבזק סיבים 1 GB והכל עובד תקין ומהיר.יש לי בסלון מסך OLED LG מחובר קווי לראוטר ובחדר משפחה מסך פלזמה PANASONIC VIERRA VT50 (מסך עם תמונה מצויינת,לכן חבל להחליף) למסך יש חיבור רשת אבל המהירות חלשה מאוד,לדוגמה אני רואה את התפריט של נטפליקס אבל הוא לא מסוגל להריץ סרט,וכך גם יוטיוב.השאלה אם אפשר בעזרת רכיב או מתאם רשת חיצוני להתגבר על הבעיה של המהירות תודה מראש

8. שלום לכולם, אני פונ אליכם בבקשת עזרה עקיפה מחבר שלי - הסיבה שהוא לא מבקש עזרה בעצמו היא שדפדפני האינטרנט שלו (IE, FF) לא פועלים. הוא מצליח לעשות Ping ולקבל תשובה (מגוגל), ובאופן מסתורי אימיול והדפדפן המובנה שלו פועלים (אבל הדפדפן המובנה מאפשר לו לגשת רק לאתר ספציפי), וגם ICQ פועל. System Restore לא עוזר. האם מוכר לכם וירוס בעל סימפטומים כאלה? אם כן, אולי אפשר להוריד מסיר-וירוס מאימיול. או שאולי זו שגיאה טיפשית במאפיינים של IE ו-FF?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  9. הגדרתי כל מה שאני צריך (לפחות אני חושב ככה) אבל אני בוחר ספריה לשתף והיא לא מופיע ב network group במחשב השני מה יכולה להיות הבעיה? :-\

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  10. האם יישנו אביזר חומרה ( עדיפות לחיצוני ) המאפשר הגברת אות ( לא קווי ) לראוטר.. ? במידה וכן, אשמח להמלצותיכם.. לעוזרים, המון תודה (:

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  11. Started by mosfos,

האם יש סיבה כלשהי שבגללה איני יכול לקבל או לשלוח קבצים דרך msn ? התקנתי גם את הגירסה האחרונה אך הדבר לא עזר. אני משתמש ב-win XP. עלי לציין שלפני שהיה לי אינטרנט מהיר יכולתי לקבל או לשלוח קבצים. האם יכול להיות הדבר בגלל שימוש במודם אלקטל מקונפג? תודה על תשומת הלב משה

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  12. אז ככה כרגע יש לי חיבור ADSL 1.5 מגה וראיתי שהמחיר של 5 מגה נפל ל100 שח אז אני מעוניין לשדרג אבל כמה זה יעלה לי בכללי (בתיקווה שאני קרוב למרכזיה) 100 שח + 60 שח קו? איך זה הולך? תודה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by galz,

שדרגתי לחבילת גיימרים של ברק ואני רוצה לבדוק שהמהירות האלעה באמת השתנתה. מהירות הורדה כולם יודעים לבדוק, אבל איך אני בודק מהירות האלעה?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  14. Started by lisly,

יש ליי ראוטר WRT54GL איך אני פותח בממשק הוובי שלו יש לי את הממשק של היצרן, איך אני פותח שם פורטים לתוכנות מסויימות או לכל דבר אחר אם אפשר פירוט כי אני לא מבין כל כך..

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by ELiA,

יש לי מחשב שמחובר אליו 2 כרטיסי רשת, ועוד מחשב עם כרטיס רשת אחד, הגדרתי שהמחשב "שרת" ישתף את האינטרנט עם המחשב השני. זה עבד עד שפירמטתי את השני, וניסיתי להגדיר את כל ההגדרות מחדש וזה מראה לי שהכל מחובר ותקין אבל עדיין אין אינטרנט במחשב השני מה עושים? תודה :][br]פורסם בתאריך: 13.04.2007 בשעה 14:52:07 זה די דחוף...

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by dragonXxX,

היי, רק רציתי לשאול איך אני יוצר רשת ביתית לשיתוף קבצים בעזרת הראוטר?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  17. יש לי שתי ראוטרים ושניהם מחוברים לאינטרנט אחד ADSL ואחד בכבלים אני הייתי רוצה לגשר בין שניהם בשביל לחבר את כל המחשבים ביחד איך אפשר לעשות זאת? בבקשה זה דחוף לי...

18. Started by dr2002,

מעוניין לחבר מדפסת אלחוטית אחת לרשת אלחוטית שלי בבית עם 3 מחשבים ונתב מסוג TP LINK האם יש למישהו המלצה על איזה מדפסת לקנות , טיפים מסוימים תודה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  19. ברשת SBS2000 אחת התחנות מחוברת באמצעות כבלים (WIN98), כיצד ניתן לשתף את האינטרנט כדי שתכנות אחרות יוכלו לגלוש

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by shuy,

יש לי PRINT-SERVER והחלטתי לחבר אותו למדפסת-סורק (מכונה משולבת), כשהמדפסת תחובר דרך ה-PS היא תהיה מדפסת רשת לכל דבר ללא תלות במחשב אחד, השאלה היא איך אני יכול לנצל את הסורק בקונפיגורציה הזאת?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  21. אז ככה, אני רוצה לחבר כמה מחשבים בבית בשביל זה קניתי את הראוטר הזה ואין לי מושג איך לעשות את זה.. לפי מה שהבנתי אני צריך להכניס את השם משתמש והסיסמא שאיתם אני מתחבר עם החייגן של 012 לתוך הראוטר וצריך גם לעשות הגדרות מסויימות ופשוט אין לי שמץ של מושג מה. זה הראוטר שיש לי: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm ואם זה חשוב, אז המודם שקיבלתי מהכבלים הוא: TERAYON TJ715X וגם יחד עם הראוטר קיבלתי איזשהו דיסק התקנה שאין לי מושג מה לעשות איתו. אני ממש חייב את העזרה שלכם, תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  22. שלום, התקנתי היום ראוטר level one 3406, בחיבור חוטי המחשב הנייח והמחשב הנייד מתחברים אבל הנייד (dell inspiron 1525) לא מצליח להתחבר לרשת באלחוטי למרות שהוא מזהה את הרשת, היא לא מאובטחת ויש קליטה טובה. אציין שמדובר בתשתית כבלים. נציג 013 ניסה לסייע אבל בשלב כלשהו הוא הציע לנסות להריץ פקודה שמאפסת את הגדרות הרשתות של כרטיס הרשת של הנייד, אבל הוא הזהיר שהדבר עשוי לפגוע במערכת ההפעלה ולהביא לכך שאני אצטרך לפרמט אז כמובן שלא ביצעתי. תודה מראש לעוזרים, ברק

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  23. Started by kobi_af,

תמיד כשאני משנה השתי מספרים ראשונים נשארים אותו הדבר...יש אפשרות לשנות גם אותם?תודה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  24. שלום, שמתי לב שהרבה אנשין מתקשים לפתוח פורטים בעיקר בראוטר ECI 312+ ורובם מקבלים את אותו ERROR במסגרת אדומה... הארור הזה נובע מכך שאנשים מכניסים תווך פורטים לפתיחה במקום פורטים אחד אחד או מכיוון שהם מכניסים מספר שגוי בPORT MAP... מה שצריך לעשות למשל באימיול במקום לכתוב Port start:5662 POrt End:5672 תכתבו port start:5662 port end:5662 port map:5662 זאת אומרת אותו מספר בכל התיבות.... חוץ מבתיבת השם... ובמקרה הזה הפורט הוא TCP והופרט השני שצריך לפתוח הוא UDP אז שימו לב שכשאתם פותחים את הפורט השני בתוכנות שצריך יותר מפורט אחד שימו לב אם הפורט הוא TCP או UDP ותסמנו בחלון שם..... מקווה שעזרתי...

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  25. דיברתי עכשיו עם ברק, ומתברר שבמשך החצי שנה האחרונה לא שילמתי להם גרוש (המנוי לדבריהם היה בהקפאה ולא היה בשימוש 1.5\96). אבל אני גלשתי ועוד איך שגלשתי..אוהויי כמה שחרשתי על ה BT (ועודני חורש). דיברתי עם הנציג לגבי זה והוא הסביר לי שלפני כחצי שנה הקפאתי את המנוי (אחרי תקופה של כמה שבועות החזרתי) כנראה שקרתה איזו תקלה, והיוזר שלי נפל בין הכסאות. הייתי אמור לשלם לכל יום גלישה (התנאים של מנוי מוקפא). בכל מקרה, לא שילמתי כלום, וגלשתי ללא הרף. הנציג אמר לי שהם לא יחייבו אותי, ושעכשיו הוא יחזיר לי את החבילה שבאמת הייתה צריכה להיות לי (ה1.5\96). לא כ"כ רציתי בזה (בגלל זה גם התקשרתי) ושאלתי אותו כמה יעלה לי לשדרג ל 2.5\150 הוא ענה שהמחיר של זה זהה ל 1.5\96 כלומר 39 ש"ח (ל…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים