עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Yehudaa,

לא מזמן התלוננתי שאינטרנט זהב מאוד איטיים ובאמת האינטרנט זחל והיו לי הרבה בעיות/איטיות בגלישה , וגם לא היה ניתן להיכנס לאתרים מסוימים מדי פעם . אבל למעשה הבעיה הייתה כך : יש לי חיבור ללא חייגן , ואני משתמש בראוטר כמו במפרט משום מה הגדרתי את הראוטר שיהיה מחובר בפרוטוקול l2tp (חייגן כבלים) - מכאן היו כל הבעיות ברגע שהגדרתי את הראוטר שיעבוד dhcp ללא חייגן , כל הבעיות נפתרו כלא היו . אז לא יהיה הוגן להכפיש את אינטרנט זהב ולמעשה אני מרוצה מאוד ואמשיך להיות מנוי אצלם ללא ספק . השם עדי שאין לי שום אינטרס בפרסומת סמויה או משהו כזה .

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  2. Started by adirze,

שלום, לאחרונה התחילו להיות לי בעיות עם הנתב linksys wrt54gl, יש לי אותו כבר איזה שנתיים, מותקן עליו dd-wrt. לאחרונה שאני עושה בדיקת מהירות אם זה ב-speedtest.net או באתר של בזק וגם ניסיתי להוריד את הקבצים לבדיקת מהירות מהאתר של בזק והמהירות לא קרובה למה שאני אמור לקבל-מוריד על 600 קיי לשנייה בערך וזה כמובן גם בא לידי ביטוי בהורדות באופן כללי(יש לי 15 מגה, אני מקבל ב-speedtest.net בערך 8-7 מגה- כל פעם קצת משתנה). האמת שלא נגעתי בהגדרות שלו כבר הרבה זמן כך שזה קצת מוזר שפתאום התחילה הבעיה עם המהירות. היום ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב והבדיקת מהירות הייתה בדיוק 15, כנ"ל בחיבור ישיר של הראוטר עם כבל רשת מהראוטר למחשב(לא דרך הכרטיס רשת האלחוטי). היום ניסיתי גם לעשות ריסט ל…

3. שלום לכולם אני מנסה לבטל את ההשתלטות מרחוק לנתב 3COM ואני לא מוצא את האפשרות הזאת בהגדרות הנתב מישהו יודע איפה היא נמצאת ? תודה.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by liav12,

חיבור USB מאט את המחשב? יש לי מחשב לא משהו 1.4 GHZ ו 128 RDRAM, גם שמעתי שכרטיס רשת יותר טוב..זה נכון?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by ariel-ro,

יש לי כמה שאלות כלליות על רשת ביתית(שכנראה הולכת ליהיות מוקמת בקרוב בגלל קניית STREAMER) 1. כמה עולה נתב קווי, עם יציאות של 1000MBS? 2. במידה ואני מחבר לנתב 4 כבלי רשת, שמתוכם 3 מחוברים למחשב, ועוד אחד מחובר לנתב קווי בקצה השני שמפצל לשניים(סטרימר, וVOD של יס בעתיד) איך זה מתחלק? האם הVOD לדוג', יכול לקבל 10MB אינטרנט במידה ואין שום מחשב אחר שגולש על הרשת? 3. יש לי ארון תקשורת חיצוני, והוא בלי פתחי איוורור ודי צפוץ(ראוטר ומודם נכנסים שם אבל בעמידה), יש סכנה שבקיץ הראוטר והמודם יתחממו ויתקלקלו? 4. האם יש בעיה להעביר כבל רשת מסוכך, באותה תעלה עם כבל טלוויזיה? והאם זה יעבור בתעלות? תודה, אריאל

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  6. Started by amigamerlin,

שלום, אני מתחיל להקים מן אתר קטן. אני משער שהתעבורה בו לא תהיה גדולה מדי (נאמר, 100 איש ליום). ויש לי פנטיום III 1000 תקין שעומד בצד. רציתי לדעת האם מערכת מחשב כזאת (נניח שארכוש דיסק קשיח חדש וכל העניין) תהיה יעילה בתור שרת אינטרנט + שרת DB בהנחה שאני בונה את האתר כמו שצריך ומה שלא אמור להיות מועמס על השרת, לא מועמס עליו. תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  7. לא יאומן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3426937,00.html קבלו את צרפת. שתבינו שזה בכלל לא מעודכן (2006).

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  8. Started by shibby15,

איך ניתן לגשת להגדרות מודם speedtouch5100 של Alcatel? האם דרך IP מסויים? אם כן מהו? האם המודם צריך תוכנת ניהול/ ממשק אחר?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  9. כחלק ממערכת Triple-boot, התקנתי דיסק ישן של XP 1a על מחיצה חדשה. ההתקנה רצה יפה וחלק, אבל אני לא מצליח להגדיר את הרשת כדי לבצע Activation וכדי להוריד תכנות ועדכונים. יש לציין שעל המחשב שאני עובד עליו כרגע יש לי Vista 64 ו-Win 7 64 שעובדים מושלם עם הראוטר, ומחשב שני שמחובר בבית ועליו Vista 32. עזרה?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by dbenyakar,

הי קיבלתי את הראוטר של בזק 2760 וגם רכשתי כרטיס רשת Dlink DWA-547 תקן N. איך אני יודע שאכן התקשורת בין המחשב לראוטר מבוצעת בתקן N ולא ב-G? האם יש חיווי על כך בקינפוג של הראוטר? האם אני צריך לבחור באופציות נוספות בדף ה advanced setup של ה wireless? מצורף screenshot של הדף. דני [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  11. שלום לכולם! לאחר שאני מחובר כבר כמה שנים טובות לADSL וממש לא מרוצה לאחר שהייתי בכל החברות! אני עובר לכבלים גם בגלל מהירות ה UL הגבוהה יחסית. יש לי 2 שאלות: 1.האם אני עושה אינטרנט בכבלים האם אני חייב להתקין גם TV שלהם?ואם יש לי YES זה מפריע? 2.לאיזה ספקית הייתם ממליצים לי להתחבר? תודה מראש נועם

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  12. היי חברה, ברשותי ראוטר של בזק מדגם dgn2200, עד כה הראוטר שירת אותי נאמה. היום התחדשתי בראוטר חדש ועוצמתי ולכן אני מעוניין שה dgn2200 יהיה מודם בלבד אשמח אם מישהו שיש לו מושג יגיד לי איך עושים זאת בברכה, שי

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  13. Started by DrStyle,

אוקיי יש לי מהירות 2.5MB וכשפועל לי האימיול, האינטרנט לא זז.. בכלל, אפילו לא במהירות 750KB אני חושב.. במה זה קשור? איך אני פותר את זה? הנתב זה ROTAL ועוד דבר.. פתחתי פורטים אפילו עם בזק על הקו וזה עדיין רושם לי באימיול שגיאה בפורטים או עבר זמן ניסיון התחברות וכל השגיאות של הLOWID, אבל כשזה מתחבר לאיזשהו שרת זה HIGH ID בכל זאת..

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by Gohan,

טוב אז יש לי חצר יחסית גדולה עם 4 בתים שאני רוצה לרשת החצר בגודל של 1.5דונם ואני רוצה לרשת את כולה ברשת אלחוטית (רק למטרות אינטרנט אז 2מביט זה גם טוב) על איזה סוג רשת אתם ממליצים? (אני לא חושב שwifi תומך במרחק הזה) ועם אתם יכולים לתת לי קישורים למוצרים תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by pavelb,

שלום, כרטיס רשת סטנדרטי מגיע עם אנטנה קטנה של 2 dbi האם ניתן לחבר אליו אנטנה עם הגבר גבוה יותר, למשל 15 dbi? לא ראיתי משהו דומה במפרטים. מישהו יודע האם זה באמת צפוי להועיל? תודה!

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by talmAn,

כשאני מנסה לעדכן את הווינדוס בווינדוס update וכשאני גולש באינטרנט אני מקבל הודעת שגיאה כזאת you currunt security prohibit running activeX controls on this page As a result this page may not display correctly OK או HELP מה זאת ההודעת שגיאה הזאת? אני יודע שזה על הורדת סקריפטים וכאלה קבצים שיורדים למחשב תוך כדי גלישה ואני לא יכול להוריד אותם בגלל אבטחה איך אני מסדר את זה? תודה, טל

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  17. Started by Memtest,

ראוטר עצמו מצליח להתחבר לאינטרנט , כשאני מחבר את המחשב הנייד דרך כבל רשת לראוטר יש תקשורת באופן תקין , הבעיה היא האלחוטי של הראוטר ( גם האייפון לא מצליח להתחבר ) וכשהמחשב מצליח להתחבר לראוטר רשום לי : Limited access למרות שהראוטר מחובר לאינטרנט ... על פיו נראה שיש בעיה חמורה של איבודי מידע דרך התקשורת האלחוטית ( כשאני מנסה להתחבר לקושחה של הראוטר לוקח שנה עד שהדף עולה ... וזה גם נראה כמו HTML בסיסי , אבל ברגע שאני מחבר את המחשב עם כבל לראוטר לא רק שיש אינטרנט רציף גם אפשר להכנס לקושחה של הראוטר ורואים שהראוטר מחובר לאינטרנט ) ניסיתי לעדכן קושחה בראוטר , זה לא עזר ... עדיין אותה בעיה , השאלה , אם ישנה הגדרה בראוטר שאפשר לשנות שפותרת את הבעיה , או שהראוטר פשוט הלך ...

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  18. Started by Gal Tamar,

תיאור המבנה: בית פרטי של 2 קומות, כל קומה בערך כ-80 מ"ר. כרגע ישנו בקומה התחתונה נתב VEGN2610 ששייך לבזק. ישנן נקודות אינטרנט בקומה העליונה (כלומר, יש כבלי אינטרנט שמושחלים מהקומה התחתונה לעליונה וניתן לחבר קווית בין הנתב הנוכחי לנתב שאני מעוניין להוסיף). כרגע קליטת ה-wifi בקומה העליונה במקרה הטוב סבירה ובמקרה הרע לא קיימת (תלוי מיקום). לפי גודל הקומה העליונה, ובמידה שהתקציב עומד סביב ה-300 ש"ח (אפשר לחרוג ב 100-150 אם הכרחי), איזה נתב מומלץ לרכוש כדי להתקינו בקומה העליונה כנקודת גישה, על מנת שקליטת ה-wifi בכל הקומה תהיה סבירה פלוס-טובה (שוב, תלוי מיקום)? רק אציין שהקומה העליונה היא הקומה עם כל חדרי השינה, כלומר- יותר קירות. עריכה: האם …

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by Amir c,

טוב הרצתי חיפוש קטן ולא כל כך מצאתי היום קיבלתי אותו עד עכשיו עושה עבודה דיי טובה.. לקח לי בערך 5 דקות לסדר שיפעל ממש נוח לבינתיים רק פשוט לא מצאתי איפה אפשר לפתוח לו פורטים בשביל האימיול :\ מישהו יודע ?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by arkady,

היי :-) בזמן האחרון האינטרנט שלי עובד מוזר, אין לי מושג אם זה תלוי באינטרנט, ברשת האלחוטית או בגורם אחר. אני אשמח אם מישהו שמבין בעניינים האלה יסביר לי, בכל אופן. בהמון תוכנות שאני משתמש בהם, רשום לי שהתוכנה לא יכולה לעבוד בגלל שTCP Failed, אין לי מושג מה זה TCP ואין לי מה הבעייה איתו ובטח שלא איך לתקן אותו. אני אשמח לעזרה תודה..

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by San Goku,

יש לי בעיות מאז שיש לי את הראוטר הזה הוא ראטור adsl עם 4 פורטים ויש לי בעיות שאני לא מצליח להתחבר לקאזה ובאמיול יש לי low id באימיול ויש לי התנתקויות באי סי קיו ואני לא מצליח לקבל קבצים מה אני עשוה במצב כזה? אני לא בדיוק יודע איך לפתוח פורטים בראוטר הזה למרות שנכנסתי להגדרות של הראוטר ואז לvirtual server ושם היתה אמורה להיות לי טבלה של פורטים סגורים ופתוחים ולא היה לי את זה היה לי סתם כאלה מקומות למלא פורט שאני רוצה לסגור או לפתוח לא ממש הבנתי מה הולך שם בבקשה שמישו יגיד לי מה לעשות

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  22. Started by ori-silver,

א.זה ידוע שעם הספקים אפשר להתמקח כי יש הרבה חברות אבל בתשתית (בזק)יש דרכים להוריד ולקבל מחירים יותר טובים או שזה מחירים קבועים ואין מקום למיקוח? ב.כמה אמורה לעלות תשתית של בזק 2.5 מגה ללא התחיבות? ג.איזה מחיר ללא התחיבות יהיה טוב בשביל ספק 2.5 מגה?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by ThaOG,

התקציב הוא כמו שכתוב בכותרת. אני קונה אותו בnewegg ככה שאני צריך שתביאו לי אחד מהרשימה שם. http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=145&name=Wireless-Routers לגבי מתאמים האם אני צריך? יש לי לוח P5W DH ו965P S3. אם אני צריך אז התקציב להם הוא עד 100$ לשני מתאמים. http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=31&name=Wireless-Adapters יש לי סרבר פרטי של WOW ואני צריך ראוטר טוב שיקשר בין 2-3 מחשבים שיש לי בבית (הם לא באותם קומות) וגם לא יצור לי בעיות ב WOW, הבנתי שיש בעיות עם ראוטרים שמעתי שאם מפעילים איתו את האמיול אז זה חונק אותו והסרבר שלי לוקח כמעט את כל המהירות העלאה שלי אז אני צריך ראוטר שזה לא תהיה בעיה איתו. (המהירות שלי זה…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  24. עשיתי היום רשת אלחוטית בבית וניהיה לי LOD ID באימיול בשני המחשבים מה שלא היה לי לפני הרשת. עכשיו אין לי מושג על כל הפורטים וכל אלה אז בבקשה מי שיכול לתת לי הסבר ולהדריך אותי זה יהיה מצויין. יש לי ראוטר מבזק-סטור : ROTAL RTA 1025W

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by Posford,

חבר שלי לא מצליח להיכנס לאתר מסויים. הוא מקבל הודעה "DNS Erorr" בזמן שאני כן מצליח להיכנס ולגלוש באתר. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.