רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה שמזהה את כל הפרטים על הרשת האלחוטית איזה תקן N/B/G כמה MPBS 300/150 יש תוכנה שמזהה את הנתונים האלה ?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים בתצורה כזאת: שני המחשבים מחוברים להאב שמחובר בתורו לראוטר, ומשם היציאה לאינטרנט (ADSL). פיזית, מחשב אחד נמצא צמוד להאב וראוטר ואילו המחשב השני בחדר אחר (החיבור באמצעות כבל פנימי שרץ על הקיר). כעת, אנחנו מתרחבים, וברצוני לחבר לרשת מחשב שלישי, שיהיה מרוחק כ-15 מ' מרחק כבל או כ-12 מ' מרחק אוויר מכל אחד מהמחשבים הקיימים. הנה השאלות שמטרידות אותי: 1. האם המרחק הנ"ל רלוונטי לחיבור כבלי סטנדרטי, או שהוא גדול מדי? איזה סוג כבל דרוש, ומהי העלות המשוערת? 2. חיבור אלחוטי עבור המחשב השלישי בלבד - האם רלוונטי בהתחשב במרחק, ובעובדה כי קימים מספר קירות מפרידים? כמו-כן, איזה רכיב נדרש להוסיף למחשב השלישי כדי שידע "לדבר" עם החיבור האלחוטי (יצוין כ…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
כרגע אני מחובר לאינטרנט זהב ולבזק adsl 1.5 128 88 שקל לזהב 130 שקל לבזק מוריד על 190 בערך מעלאה על 15 בערך פינגים במשחקים בערך 140-180~ סהכ אני משלם דיי הרבה 218 התקשרתי לזהב כדי להוזיל והם אמרו לי ש60 שקל משולב גם לבזק ולזהב זה ללקחות חדשים.P: אז איזה ספקית טובה יותר כדי לקבל פינג 140-180 ,1 וחצי כמובן128 או 96 העיקר שפינג יהיה 140-180 ומחיר משולב או לא משולב עד 100 שקל. ובלי התנתקויות, עדיף adsl אני לא יודע מהם ההיתרונות של כבלים, ללא התחיבות.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית 2 מחשבים שמחבורים בכבל שעובר דרך החדרים שהם כמובן מחוברים לראוטר חוטי. האינטרנט שיש לי כרגע הוא 1 מגה או 1.5. בקרוב יהיה בבית מחשב חדש נייד שכמובן יצטרך אינטרנט אל חוטי. מה הדרך הכי טובה בשביל שיהיה ל3 המחשבים אינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות נתב ב- 300 ש"ח, ומצאתי את שני אלה והייתי רוצה לדעת איזה עדיף יותר מבחינת איכות אבטחה וכו' http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWER100-75&pathtype=purchase http://www.dlink.com/products/?pid=316 ומצאתי עוד אחד אבל אני לא בטוח לגביו: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6204Wg.htm כרגע השימוש שלי יהיה חוטי, אבל האופציה האלחוטית די חשובה(אולי שימושית בקרוב). תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי בעיות של ניתוקים עם מודם סמסונג כחול(המנורה של הלינק מתחילה להבהב) ,לפעמים אני מכבה ומדליק ואז זה מסתדר לפעמים זה מסתדר רק אחרי איזה זמן ,המודם מחובר לראוטר אדימקס 6114 ,הספק בזק בינלאומי\ADSL אשמח לקבל עצות- טיפים לפתרון הבעיה שאלה נוספת כשאני כן מחובר לפעמים בסטטוס בראוטר PRIMARY DNS נשאר ריק משום מה לפעמים ה פריימרי והסקונדרי הפוכים ,זה בעייתי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום! ברשותי סוויטצ' וראוטר. אני מעוניין לחבר את הראוטר לסוויצ' כיצד עלי לעשות זאת? ראוטר: edimax br-6204wg תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
חזרתי לשננן את היסודות שלי בהכרות של מערכות הפעלה מסוגי שרתים לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין Windows 2000 Advanced Server ל - Windows 2000 Server מה ההבדלים בינהם? האמת שגם Windows 2000 Pro זה גם בדיוק כמו שני הקודמים בשלושתם אפשר להתקין IIS (בטח גירסה 4) אולי ההבדל היחידי שהצלחתי למצוא זה בין גירסת הפרו לשרתים שאין בפרו אפשרות ל DHCP DNS וכל זה..
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אתמול התקנתי נתב/מודם אלחוטי של בזק (סימנס SL2-141), ומאז אני חווה בעיות עם העכבר שלי - LOGITECH MX REVOLUTION. הייתכן קשר? הנה עוד פרטים: הנתב אמנם אלחוטי, אך אני מחובר רק באופן חוטי (שני מחשבים). הפעלתי את הרשת האלחוטית. מידי פעם אני מתחבר עם הפלאפון. מה שקורה כעת הוא שהעכבר לפעמים נתקע ומשתחרר ולפעמים נתקע ולא משתחרר. ודבר מוזר נוסף הוא ששלושה כפתורים בעכבר עובדים ושלושה לא עובדים, לא משנה למה אני מכנת אותם. לגבי הנתב, שם רשת מוסתר, הצפנת WEP פועלת, ו MAC גם כן. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש ברשותי לפטופ פנטיום 2 שבו אין כרטיס רשת מובנה אז קניתי ממישהו כרטיס רשת אלחוט של חברת EDIMAX הכרטיס מסוג PCMACIA דגם:7106PC יש לצין שכל מה שעשיתי לא הצלחתי ככ"כ להפעיל את הכרטיס.ז"א המחשב מזהה אוות והכל והתקנתי דרירברים אך אני לא מצליח להתחבר ממש לראוטר שלי (אין פירוול ואין הצפנה) עכשיו קראתי באתר היצרן ככה: Please note EW-7106PC is a card bus (32bit) adapter. Should your laptop does not have card bus controller and only has PCMCIA controller, the EW-7106PC will not work with your laptop. (You can check the PCMCIA Socket Services in the Device Manager.) מישהו מוכן להסביר לי מזה אומר?כאילו אם אין לי לא הבנתי כ"כ מה מזה BUS CONTROLLER? יש במחשב ש…
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שנים שלא הייתי קשור לכלום (באינטרנט). עכשיו אני נכנס ל"ליון נטוורק" ואין שם אפשרויות הורדה, זה בכוונה או רק אצלי? איך אני מוריד משחקים? אם זה בכוונה אז מאיפה אפש להוריד משחקים? ישנו איזשהו אתר שהחליף את זה שאני מכיר?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה שאני כבר המון זמן מחפש ברשת פתרון ואין. יש לי רשת ביתית עם 4 מחשבים, 3 שסתם גולשים ומשחקים במשחקים ואחד שהוא שרת אימיול. יש לי 2 HUB-ים שונים מחברות שונות, בגדלים שונים, אחד של 16 פורטים ואחד של 8. הנתב הוא אלקטל 510 שבעבר הרחוק היה HOME (עכשיו פרוץ). אם כל המחשבים גולשים ומורידים קבצים בצורה רגילה.. אפילו קבצים גדולים אין שום בעיה, ברגע שאני מדליק אימיול לאחר זמן קצר של עבודה נדלקת לי נותר הBNC (הקואקסית) ונדלקת נורת השגיאה ולאחר זמן קצר המודם מפעיל את עצמו מחדש, תופעה זאת קוראת אצלי בHUB של ה8 פורטים. ב-16 פורטים לעומת זאת יש לי עוד יציאה של AUI שדומה לחיבור הMIDI הישן בנוסף לחיבור ה BNC ועם הHUB חוץ מהBNC יש לי גם נורת JABBER, גם כאן, אחרי משך עב…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 3 מחשבים בבית והייתי רוצה לחבר את כולם לרשת אלחוטית. אחד מהם כבר מחובר למודם השחור של אלקטל (ADSL). איזה חומרה אני צריך לקנות וכמה זה עולה?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה הסיסמה והUSER אחריי מאפסים אותו. מישהו יכול להגיד לי?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מסוימת שאני מקווה שתוכלו לתת לי פיתרון יעיל בשבילה. אני ועוד 2 חברים שוכרים דירה ויש לנו חיבור 2 מגה וחצי. שניים מהמחשבים מתחברים דרך wireless ואחד בLAN. הבעיה מתחילה כשהאימיול נכנס לפעולה. ברגע ששני מחשבים מפעילים את האימיול המחשב השלישי לא יכול אפילו לשוטט בין אתרים. אני צריך למצוא פיתרון שיחלק את רוחב הפס שווה בשווה בין שלושת המחשבים. הרצתי בדיקה וראיתי שמהירות ההורדה היא 2600kb/s וההעלאה היא 260kb/s. חשבתי על NetLimiter אבל קצת הלכתי לאיבוד שם. גם לא מצאתי אפשרות שהתוכנה תעבוד ברקע בלי שיופיע אייקון ליד השעון או שהיא תדרוש סיסמה ביציאה, וזה קצת בעייתי כי אני חייב שהתוכנה תהיה מאובטחת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי- OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router Version 2.01.10 ביום ד אני מיתחבר לכבלים מחר אני אמור להזמין תשרות מהספק אינטרנט בישביל שהכבלים יגיעו לא יהיו בעיות והפרוצדורה תיהיה יותר מהירה 1-אז קודם כל הראוטר שלי בסדר לחיבור כזה? כתוב גם CABLE אבל אני לא יודע מה השיטות בארץ במידה ויש סוגים שונים של חיבור אינטרנט בכבלים 2-איזה ספק טוב יש באזור רעננה אני חשבתי על בזק בין לאומי (נכון קצת מצחיק אבל בניגוד לנזק השרות שלהם היה טוב עד אכשיו) הם טובים בכבלים? ללכת על חברה אחרת? בפרטי מאיזה חברות להיזהר? 3-איזה מודם ליבחור במידה ואפשר ומה עוד אני צריך לדעת סך הכל יש לי כמה שעות אחרי העבודה מחר לסדר את בכל לפני שהם באים וביום רבעי יהיה לי רק קצת זמן כי קצת אחרי העבודה הם אמ…
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ראוטר אלחוטי בסיסי ביותר, מכיוון שכרגע יש לי מחשב נייח וPS3, שניהם מחוברים למודם בMPLS, עכשיו אני צריך לחבר את הiPod לאינטרנט, והדרך היחידה זה אלחוטית, מכיוון שהצורך היחידי שלי בראוטר זה הIPOD אז כמה שיותר בסיסי וכמה שיותר זול. תשתית של הוט ספקית בב"ל . תודה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איך אני מבטל את הפפיר וול באזדק DSL600E לאחר שנכנסתי לממשק? ....???
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת של edimax - IEEE 802.11g Turbo Mode יש לי ראוטר שבזק סיפקו לי של ROTAL - RTA 1025W יש עוד 4 מחשבים בבית, חלק מחוברים חוטית וחלק אלחוטית. אחד האלחוטיים בקומה למטה וכולם קולטים מצויין ובמהירות מלאה (עשיתי בדיקת הורדה לכולם). רק המחשב הזה בעייתי. ניסיתי לחבר אותו חוטית לחיבור שיש על הלוח אם והמהירות הייתה מלאה כמו בשאר המחשבים. ניסיתי להתחבר עם הכרטיס האלחוטי לרשת של השכנים וגם שם המהירות הייתה מלאה. ככה שהבעיה היא בתאימות או בתקשורת בין הראוטר לכרטיס רשת. התקנתי דרייברים והכל. ד"א הקליטה תמיד על 5 קווים (מלאה לגמרי) אבל אני מוריד במהירות 30-40kbps לעומת מה שצריך להיות ויש בשאר המחשבים - 250kbps. רעיונות, מישהו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין כלום בנושא הזה אז מצטער.. אני ירשום מה שיחשוב שנחוץ לרשום... אוקיי אני בממ"ד ואני רוצה לשים אצלי את הראוטר ובחדר של אחותי את המקלט, החדר בערך 10 מטר מכאן.. שתמיד תהיה קליטה טובה ושהממ"ד לא יעשה בעיות... אני לא יודע אם יש שיתוף קבצים באלחוטי.. אבל אם יש אז עדיף.. והדברים הרגילים.. גלישה וכו'.. האינטרנט שלי זה 1.5MB.. הלוח אם שלי במחשב הראשי זה GIGABYTE P965 DS3 אם זה חשוב... ואם אפשר חנות בירושלים על הרכיבים שאתם ממליצים עליהם.. זה יהיה טוב... התקציב עצמו הוא בין 400 למקסימום 600... כמה שפחות יותר טוב.. אני רוצה לסגור את זה היום.. אז כמה שיותר מהר בבקשה.. תודה לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי. הזמנתי את הלוח (ועוד כמה חלקים) ASUS P5Q PRO. עכשיו, המודם שלי (L2TP 012), של מוטורולה מתחבר למחשב דרך הלוח (לא דרך USB). השאלה שלי היא כזאת, האם הלוח החדש יזהה את המודם אוטומטית ואני אוכל להתחבר, או שאני אצטרך להזמין טכנאי בשביל התקנה מחדש? יש לי לוח עכשיו Intel XBXLKR, וזה הדגם של המודם: SB4200. אז איך זה ילך, אני פשוט אחבר את המודם ואז אוכל להתחבר? אגב, אני מתחבר דרך תוכנה של 012 ולא דרך האפשרות של המחשב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יבלתי מתנה מאיזה מבצע מבזק בינלאומי נתב אלחוטי SPEED TOUCH 570 וכרטיס רשת אלחוטי (למחשב של אחותי) שנקרא VIGOR WLAN USB ADAPTER 510 כרגע אני נמצא על מודם ALCATEL HOME ששודרג לפרו ואז ל510, והוא מחובר לHUB שמפצל את האינטרנט למחשב שלי ושל אחותי משם יוצאים כבלים דרך הקירות לחדר שלה למעלה. האם כדאי לחבר את האלחוטי? החדר שלה נמצא למעלה, ככה שאני יוצא מהחדר, עולה במדרגרות ומגיע לחדר שלה ויש איזה 3 קירות בדרך, ככה שאני לא ממש יודע את הטווח. מממ האם אני יקבל הטבות מהחיבור? מהירות גבוהה יותר? יותר נוחות? ולא קיבלתי אנטנה לחבר על המודם, אני אמור לקבל?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מה כדאי לשנות? האן יש שם אופציות שיעשות אותו יותר טוב?? למי שיש את המודם הנ"ל ידע על מה מדובר.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה מוצרים יש בשוק שהם במחירים נורמליים.... חשבתי על ראוטר של אדימקס Edimax 802.11g Wireless LAN AP Router BR-6114Wg ועל כרטיס רשת גם של אדימקס EDIMAX 802.11g 54Mbps Wireless PCI Card- EW-7128G אז למי שיש תמוצרים הנ"ל או שיכול להמליץ על אחרים במחיר סביר אז שימליץ לי או שימליץ לי למה לא לקנות אותם....
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כאמור, רבותי, ה-FIREWALL מנותק, אין אנטי-וירוס או כל דבר אחר בסגנון, ולמרות הכל, החל מהיום, לפי האתר whatsmyip.org כל הפורטים שלי חסומים! עשיתי סריקת ADWARE,SPYWARE,MALWARE ושאר ירקות, ניקיתי הכל, בכל זאת לא עזר. הפינגים בהתאם למצב... * בדקתי עם הספק, אין להם מענה - הם טוענים שזה משהו אצלי. חשוב לציין שזה התחיל מהיום, ואף אחד לא שינה שום הגדרות, לא התקין שום תוכנות... ממש כלום. יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-