עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mico,

איך אפשר לחבר WIN-XP עם WIN98 דרך רכזת לאינטרנט שהמודם מודם כבלים!!!!!! חיברתי את 2 המחשבים לרכזת והמודם מחובר גם כן !!!! מה עושים עכשיו (אני מדבר על מודם כבלים THOMSON )

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  2. Started by amigamerlin,

שלום, אני מתחיל להקים מן אתר קטן. אני משער שהתעבורה בו לא תהיה גדולה מדי (נאמר, 100 איש ליום). ויש לי פנטיום III 1000 תקין שעומד בצד. רציתי לדעת האם מערכת מחשב כזאת (נניח שארכוש דיסק קשיח חדש וכל העניין) תהיה יעילה בתור שרת אינטרנט + שרת DB בהנחה שאני בונה את האתר כמו שצריך ומה שלא אמור להיות מועמס על השרת, לא מועמס עליו. תודה.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by beitar king,

היי, אני רוצה לעשות קו טלפון(שקע) באחד החדרים בבית אבל שלא יהיה לו מספר טלפון שונה וקו שונה אלא אותו קו רק עוד שקע בקיר בשביל לחבר אינטרנט וVOD והדברים של הטלוויזיה(yes). השאלה שלי האם זה אפשרי והאם טכנאי בזק יוכל לעשות את זה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  4. שלום לכולם! לאחר שאני מחובר כבר כמה שנים טובות לADSL וממש לא מרוצה לאחר שהייתי בכל החברות! אני עובר לכבלים גם בגלל מהירות ה UL הגבוהה יחסית. יש לי 2 שאלות: 1.האם אני עושה אינטרנט בכבלים האם אני חייב להתקין גם TV שלהם?ואם יש לי YES זה מפריע? 2.לאיזה ספקית הייתם ממליצים לי להתחבר? תודה מראש נועם

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  5. האם ישנה אפשרות לחבר מחשב ישן שאין בו WIFI לאינטרנט אלחוטי? כלומר לקנות איזה מתאים USB או משהו כזה שבעזרתו הוא יתחבר?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  6. Started by mongoL---,

אני עובד עם ראוטר של חברת edimax br 6104 , הוא עובד מעולה רק שיש בעיה במסגרת מספר שרתי ftp , למספר שרתי ftp לוקח תהליך עד שנוצר חיבור לשרת , כיביתי באופן זמני את הפייר וול ועבד מהר, שאלתי אם יש איזושהיא אפשרות להאיץ את עניין ההתחברות על ידי פתיחת פורט כלשהוא ( ניסיתי לפתוח ספציפית את הפורט ולא עזר).

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  7. יש לי בעיה משום מה כול המיילים שאני שולח החוצה דרך חשבון ה GMAIL שלי אני מקבל את המייל בחזרה עם הפרטים הבאים : THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE. Delivery to the following recipient has been delayed: ( כתובת מייל שאני שולח אליו ) Message will be retried for 2 more day(s) Technical details of temporary failure: TEMP_FAILURE: Could not initiate SMTP conversation with any hosts: [mx.hotmail.co.il. (5): 554 Service unavailable; Client host [64.233.166.179] blocked using bl.spamcop.net; Blocked - see http://www.spamcop.net/bl.shtml?64.233.166.179] [etrn.inter.net.il. (100): 554 Service unavailable; Client host [64.233.166.179] blocked …

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  8. מחשב קולנוע ביתי נמצא בשלב בחירת המפרט, שהוא סגור כמעט עד הסוף. מה שנשאר פתוח הוא רשת אלחוטית. יש לי ניסיון רב בהתחברות לאינטרנט ובשימוש בנתב חוטי לחיבור בין מחשבים סמוכים. לצורך מחשב הקולנוע הביתי נדרשת רשת אלחוטית לחיבור בין 2 מחשבים בלבד המחשב האחד של הקולנוע הביתי נמצא בסלון והמחשב השני, המקבל תכנים דרך האינטרנט, נמצא בחדר העבודה, כאשר המרחק בי החדרים הוא די קטן, בסביבות 5 - 6 מטר. השאלות: 1. לחיבור אלחוטי בין שני מחשבים בלבד, האם יש צורך בנתב אלחוטי, או שמספיק 2 כרטיסי רשת אלחוטיים, אחד בכל מחשב? 2. מבקש המלצה לכרטיס (ונתב, אם נדרש) אלחוטיים, שיתנו העברת נתונים בקצב גבוה מאד, או קצב גבוה מספיק לנגינה בזמן אמת של תכני Full HD (1080p) . יש חריצי PCI פנויים בשני המחשבי…

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by חובב,

לאחר פירמוט שני מחשבים והתקנה של ווינדוס 7 X64 (באנגלית) ושיתוף כוננים או תיקיות אין אפשרות להכנס אליהם ברשת. כלומר כאשר אני מנסה להכנס ממחשב אחר ברשת לאחד מהתיקיות המשותפות אז יש הודעה של אין אישור מהאדמין וכל זה..וגם אי אפשר להכנס מהסטרימר. אין סיסמא (ביטלתי אותה) וכולם באותו WORKGROUP .וזה תקף לשני המחשבים עם ה 7 וגם עוד נייד עם XP שלא מצליח להכנס לאף אחד מהם. חשוב לציין שהכל היה בסדר עד לפני הפירמוט עם אותם הגדרות(אם אני לא טועה). מה יכולה להיות הבעיה ???

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  10. Started by igeorgy,

שלום, עד היום הייתה לי רשת חוטית והחלטתי שאני רוצה לעבור לרשת אלחוטית. אין לי מושג מה עלי לקנות, ולכן הייתי רוצה לדעת על איזה ראוטר וכרטיסי רשת אתם ממליצים . הבית הוא בן שתי קומות, כאשר מחשב אחד נייח נמצא בקומה העליונה והמחשב הנייד נמצא בקומה התחתונה בדר"כ (אף אחד מהמחשבים לא ממוקם בתוך ממ"ד).

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  11. הבעיה קשורה איכשהו ל- upload שלי או משהו שחוסם קשר מהמחשב שלי למחשב המארח יש לי ראוטר אלחוטי RTA 1025W של בזק והנה תמונה של בדיקות שעשיתי משהו באמת לא פועל כמו שצריך?

12. היי.. אני רכשתי לאחרונה נתב אלחוטי G בשביל בשביל לגלוש בבית בכל מקום באלחוטי. הנתב היה של Trendnet ועשה את העבודה די נאמנה בלי שום בעיות והאות היה יציב. הבעיה היא שהפעלתי תוכנת Emule. אז הנתב התחרפן ואיבדתי את האות. למזלי קניתי אותו אצל חבר שלי שהוא מכר אותו בחנות שהוא עובד אז הוא החזיר לי את מלוא הכסף וביטל את העיסקה. עשיתי מחקר ברשת וראיתי שEmule גומרת לתופעה הזאת בהרבה נתבים. אז החלטתי למה לא לקחת מחשב ישן למקם אותו במרכז הבית עם כרטיס רשת אלחוטי PCI ואז להפוך את המחשב הזה לנתב. מצאתי כמה סוגי כרטיסי רשת אלחוטיים PCI ורציתי לקבל המלצה ממי שיש לו כרטיס כזה ומה הטווח קליטה שלו ואם הוא תומך WPA. ומה היציבות של האות.. תודה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by sofix4,

אז ככה, לכמה חנויות שבהם הזמנתי, אין את הנתב EDIMAX BR6104K במלאי, וזה גרם לי לחשוב פעמיים איזה ראוטר לקנות (כבלים HOT עם 012, שלושה מחשבים קרובים שמחוברים בכבל רשת לראוטר). יש שתי אפשרויות: 1. לחפש בעוד חנויות את הראוטר BR6104K. 2. לקנות את LinkSys WRT54GL ולכבות, אם אפשר, את האופציה הלאחוטית (אפשר דבר כזה?). מה אתם אומרים? יש הבדל בין שניהם? (בהנחה ושניהם ראוטרים קווים), שניהם עומדים בעומס גלישה (אימיול..)?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  14. ^^^^^^^^ נגיד אם אני מוריד\ מעלה דרך כמה תוכנות במקביל ומרגיש האטה מטורפת, אני יוכול לראות אם אני במקסימום של הפס שלי או שזה בעייה בספק\ תשתית וצריך להתקשר ולצעוק על מישהו... תודה

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  15. תאמת עד היום עוד אף פעם לא עבדתי עם VISTA זה קצת שונה ממה שהתרגלתי לעבוד איתו עד היום אבל אני לומד מהר. מבחינת תקשורת כבר הגדרתי הכול, כל המחשבים גולשים באינטרנט ויש לי גישה מכולם לכולם. כולם נמצאים באותה קבוצת עבודה וכו... אבל בניגוד לרשת משרדית ברשת הביתית שלי כמו לכולנו אין לי שרת הזדהות מרכזי, כך שכל מחשב אדון לעצמו מבחינת הרשאות. וזה בדיוק הדבר שאני מנסה לפתור איך אני מסדר כך שאני אוכל להכנס לכל מחשב ללא הקשה מוקדמת של שם משתמש וסיסמה. יש מצב שמסדרים את זה ב MANGE NETWORK PASSWORDS ? וכן מישהו יודע אם יש צורך לעשות משהו מיוחד כדי לשתף מדפסת ב VISTA? שיתפתי אני רואה אותה במחשבים אחרים נכנס לשיתופים באותו מחשב שבה היא מותקנת אבל כשאני מנסה ללהתחבר עליה מופיעה לי שיש …

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  16. יש לי שני מחשבים, לכל אחד כרטיס רשת אחד ו-windows XP מותקן. בנוסף יש לי מודם Alcatel ל-ADSL (שמתחבר לכרטיס רשת), והאב של Soho Connect (דגם DHD-801, למי שזה אומר משהו) בן כמה שנים. אני מנסה בסופו של דבר לגרום לכך ששני המחשבים יהיו מחוברים זה לשני ול-ADSL (באמצעות ICS), וזאת באמצעות ההאב. הצלחתי לחבר כל מחשב בנפרד ל-ADSL (באמצעות כבל ישר) והצלחתי לחבר את המחשבים אחד לשני באמצעות כבל מוצלב. כשאני מחבר אחד מהמחשבים להאב אז ה-Local Area Connection מודיע שהוא מחובר, אבל אם אני מחבר גם את המחשב האחר להאב אז הוא מודיע על ניתוק/חיבור לסירוגין, ואי אפשר לדבר בין המחשבים (ping לפעמים מחזיר תוצאות ולפעמים לא) כשניסיתי לחבר את אחד המחשבים ואת המודם להאב (גם עם כבל מוצלב וגם עם ישר), א…

17. רציתי לדעת איך אני יכול לשנות IP עם חיבור MPLS בכבלים. הדרך הכי פשוטה ומהירה שיכולה אני אשמח לדעת. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  18. שלום לכולם אוקיי אז חשבתי להזמין את הLINKSYS WRT54GL כמו שהמלצתם פה, נראה שאנשים מאוד מרוצים ממנו והוא גם מריץ לינוקס, זה נשמע נחמד. עכשיו יש לי טלפון אלחוטי בבית ושמעתי פעם מזמן שאם הטלפון עובד בתדר 2.4 גיגה (אני עוד צריך לראות באיזה תדר מה שיש *לי* בבית עובד) אז יכול ליהיות מצב שהנתב והטלפון משבשים את הפעילות האחד של השני ... האם מצב כזה יכול להתרחש כיום? אם כן יש לעניין פתרונות?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by tepez,

אני צריך להקים רשת ביתית חדשה ומחפש חנות טובה שמוכרת ציוד רשת, באיזור תל אביב. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by 69,

רציתי להוסיף מחשב נוסף לרשת NOVELL קיימת, חיברתי את המחשב לנקודת רשת - קיבלתי אינטרנט. הורדתי מהאתר של נובל את Novell Client For XP, התקנתי. לסרבר של העסק קוראים DDMK, איפה בדיוק אני מקנפג במחשב, ע"מ שידבר מול DDMK ? והבנתי שצריך גם להגדיר "עץ תיקיות" ? או בקיצור, מה עלי לעשות כדי שהמחשב החדש יהיה ברשת ? תודה !!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by JediMaster,

היי לכולם! בזמן האחרון נראה לי בערך שבוע אני לא מצליח לקבל שום קובץ לא בIRC מחברים ולא להוריד קבצים בDownload Accelerator. אין לי שום פיירוול ואני משמש כשרת ברשת של שני מחשבים כשכרגע השני מנותק.. למישהו יש רעיון? אולי זה בגלל הווירוס? (למרות שהצלחתי לעצור אותו בזמן והתקנתי עידכון)

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  22. שלום! אני רוצה לקנות נתב ב- 300 ש"ח, ומצאתי את שני אלה והייתי רוצה לדעת איזה עדיף יותר מבחינת איכות אבטחה וכו' http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWER100-75&pathtype=purchase http://www.dlink.com/products/?pid=316 ומצאתי עוד אחד אבל אני לא בטוח לגביו: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6204Wg.htm כרגע השימוש שלי יהיה חוטי, אבל האופציה האלחוטית די חשובה(אולי שימושית בקרוב). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by dj shay 30010,

יש לי ראוטר של D-LINK 524 שאני מחובר מהמודם למחשב בכבל רשת אני עובד על 195 K בהורדה אבל עם אני מוריד את אותו דבר מאותו אתר שהמודם מחובר לראוטר ומהראוטר מחובר בכבל רשת למחשב זה משחק על 80K 40 K ואף אחד לא מחובר לראוטר מה זה יכול להיות :s05:

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  24. היי אני מנסה לחבר עוד מחשב לחיבור אינטרנט שלי (ללא חייגן), עשיתי הכל לפי המדרך הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 כרגע בשני המחשבים הכל מופיע כתקין תחת החיבורים, אבל עדיין אין גישה לאינטרנט מהמחשב לקוח (פיירוואל מבוטל בשני המחשבים) תודה נתי

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by shai_tubul,

יש לי שני מחשבים עם win xp ויש ביניהם רשת על ידי כבל מוצלב ומודם adsl במחשב א' אין צורב ואילו במחשב ב' יש צורב...איך נותנים פקודה ממחשב א' למחשב ב' שיצרוב קבצים ממחשב א'??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים