עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gabrielf,

אילו גיימרים טובים יותר ב 014 - מבחינת כתובות ה IP? 62.219 או 212.179 אני זוכר שבעבר היו דיונים על כך...וכן נמצאו הבדלים

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  2. יש לי נתב אל חוטי של Edimax מחובר למחשב שולחני, עובד בשיטת הG. ישנו מחשב נייד, המתחבר אליו ללא בעיות וללא תקלות, בעל גישה לאינטרנט דרכו וכו'. לאחרונה הוספנו מחשב נייח נוסף לבית, ובכדי לחבר אותו לרשת, קנינו לו כרטיס רשת אל חוטי המתחבר בPCI, גם הוא של Edimax. בגלל סיבה מסויימת, כאשר אני מתחבר לנתב שלי דרך המחשב החדש, הוא מתחבר ומתנתק לסירוגין כל שניה עד 2 שניות. האם יש סיבה שיכולה לגרום לזה לקרות? חשוב לציין שמרחק בין המחשבים הוא בערך 5 מטרים, אפילו פחות, דרך דלת עץ ואולי קצת דרך קיר. תודה לעוזרים!

3. Started by yk241,

שלום! ברשותי סוויטצ' וראוטר. אני מעוניין לחבר את הראוטר לסוויצ' כיצד עלי לעשות זאת? ראוטר: edimax br-6204wg תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by Psy,

אם יש עוד מחשב שמחובר על אותו ראוטר שלי אבל המחשב נגוע בSPYWARE ווירוסים למיניהם.... זה יכול לפגוע גם במחשב שלי שמחובר על אותו ראוטר או שאין קשר בין הדברים ?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by kupo,

יש לי בעיה ברשת הביתית. יש לי ראוטר אלחוטי של d-link מדגם DI 624 והרשת כל הזמן נופלת בשני המחשבים שלנו. הספק אינטרנט שלי הוא אינטרנט זהב. מה אני צריך לעשות ?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  6. שלום, אני מחפש מגדיל טווח עם תקן ax, ac ועוד שמחוברת לראוטר שייך אופטים סיבים מבזק בלי שינוי שם רשת וסיסמא , יהיה רשת אחת בדירה. אשמח לשמוע על הצעה שלכם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  7. מחשב נייח מחובר ישירות לראוטר, מחשב נייד מחובר בצורה אלחוטית. איפי של הנייח 192.168.2.136, של הנייד 192.168.2.137 שני המחשבים על אותו השם ב-work group. בשניהם, מסומן V ליד האפשרות של SHARING בכרטיס הרשת. יש בנייח מחיצה שלמה (D) שאני רוצה לשתף עם הנייד, אז פעלתי לפי המדריך שיש בסטיקי (מקש ימני, sharing, הפעלתי את הוויזארד, סימנתי ב-V לשתף את הכונן וגם לאפשר שינויים בו, הפעלה מחדש). אחרי שהמחשב עלה, דווקא הצלחתי להיכנס לכונן D מהנייד, התקנתי תוכנת Daemon tools ושוב הפעלה מחדש, ומכאן כבר לא מצליח להיכנס לכונן D! ב-My Network places, כונן D לא מופיע, מופיעים סתם תיקיות טיפשיות שיש במחשב הנייח (MY shared pictures ETC). כשאני לוחץ על ADD A NEW NETWORK, תחת ה-WORK GROUP שלי שוב …

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  8. אהלן אנשים, הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה ברורה לשאלה אז חשבתי על לפחות ת'רד פשוט. קנינו לפטופ לפני כמה ימים ודיברתי עם נטויז'ן כדי להזמין רשת אלחוטית (נכון שסביר להניח שהטכנאי לא ידע רבע ממה שאני יודע במחשבים אבל פחות אם יקרה משהו יהיה מי שיקח אחריות). העניין הוא שלפי טענתם אין בעיה, אבל עליי להחליף את מודם ה-USB שיש לי (ALE070), למודם רשת. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה העניין ובמה מדובר, שכן בראווטר האלחוטי עצמו אמור להיות כבר מודם אצל חבר שלי למשל יש אותו מודם בדיוק ולא היה צורך בהחלפת המודם USB למודם רשת אלא פשוט הראווטר האלחוטי מתפקת כשניהם. תודה

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by King Kong,

יש לי חבילה דיי מעפנה של 750 אבל עדיין לפעמים האינטרנט איטי כמו צלמי חתונות ... חשבתי במקום להשתמש במתאם רשת אלחוטי להחליף את זה בכבל רשת אני ארגיש הבדל ? כי במחשב הראשי הכול סבבה .. ((:

10. Started by adibs7,

יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת מובנה, אני מחובר להוט ול 014 במהירות 2.5 עם מודם TERAYON tj715x בימים אלו אני קונה עוד מחשב, מחשב נייד ורוצה לחבר אינטרנט אלחוטי שאני אגלוש בשני המחשבים. 1. אני צריך כרטיס רשת אלחוטית למחשב הנייח שלי ואם כן איזה ? 2.שווה לקנות ראוטר ממקום חיצוני ? או "להשכיר" מהוט ב 10 שח לחודש ?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  11. Started by ronen_pr,

שלום, אני מעוניין להקים רשת ביתית דרך כבל מוצלב. רציתי לדעת איך אני יודע אם יש לי כרטיס רשת במחשב שלי (קניתי אותו לפני חצי שנה). רצוי לציין שיש לי לוח אם של ASRock. ורציתי לקבל המלצה לגבי כרטיס רשת בשביל המחשב השני והישן שלי. האם ההבדל בין הכרטיסים השונים משמעותי? האם כדאי לקנות של אינטל? האם כדאי לקנות פנימי או חיצוני שמתחבר ל- USB? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by isotoper,

שלום יש לי מודם של כבלים שיוצא ממנו כבל רשת שאם אני מחבר אותו למחשב שלי יש לי אינטרנט. השאלה : אני רוצה לחבר עוד 2 מחשבים לאינטרנט, האם אני יכול לקנות SWITCH, שעולה 90 ש"ח לדוגמא, עם 8 PORTS, ואז לחבר את הכבל שיוצא מהמודם לתוך הכניסה של ה SWITCH, ולחבר את 3 המחשבים ליציאות של ה SWITCH ? האם זה יעבוד לי ככה בצורה פשוטה ? תודה

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by crow3d,

יש לי נתב של edimax br6104k ויש לי מודם כבלים אני לא יודע מה לעשות כשאני מחבר את המודם לנתב אין תגובה מצד המודם ולא מצד הנתב אין נורת חיווי של פי סי ו דאטה מצד המודם ואין לינק אקטיב מצד הנתב עכשיו כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב אז הוא עובד ניסיתי לעבור על כל ההגדרות בנתב ושום דבר לא עזר מה אני יכול לעשות? אני משתגע כבר מתוסכל לגמרי אינטרנט זהב טוענים שהם לא יכולים להעביר לחיבור ללא חייגן כי זה לא בטיחותי או משהו והמדיניות שלהם זה לתת את חווית הגלישה הכי בטוחה ללקוח והיה שם איזה אחד מנייק בתמיכה שלהם שדי עשה לי פרנציפ לא כל כך עזר לי כי לא קנינו את הנתב דרכם ולא מוסמך לעבוד עם זה והציע לי או פורומים של תמיכה או לשלוח אליי טכנאי שאני אשלם לו וזה נתב חדש ומחשב חדש לא משנה …

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by GunBlade,

יש לי מודם אלקטל שהוא כבר Router יותר מחצי שנה. יש לי מחשב אחד שהוא defserver. אני משחק הרבה, והרבה פעמים אני פותח שרת משחק וכולם מתחברים אלי. ביומיים האחרונים כשאני פותח שרת משחק, אנשים לא מצליחים להתחבר אלי! הם מקבלים Connection refused/timed out למרות שהפורט פתוח! מה יכולה להיות הבעייה???

15. Started by eegg,

שלום אני מתלבט בין שני נתבים: D-link 655 TP-LINK TL-WR1043ND הTPLINK זול יותר מהDLINK ב140 שקל, אבל האם אני אתפשר על ביצועים, אני מכיר את DLINK והציוד שלהם איכותי, אבל אני לא מכיר את TPLINK . מישהו יכול לייעץ לי אם הם מכירים את הדגם הזה של TPLINK? אם יש לכם הצעות לנתב אחר, אני צריך פורטים של 1G ושיעבוד בתקן N. עד 450 שקלים תודה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by u_o,

012 שינו לי תסיסמא ואני לא יודע ת'סיסמא עכשיו אני צריך לאפס את זה אני יודע איך לאפס השאלה אם אני יאפס זה יהרוס תהגדרות ? אני אצטרך להגדיר שוב הכל?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  17. אורח יוסי
    Started by אורח יוסי,

היי מישהו יכול להמליץ לי מה יותר טוב LINKSYS X6200 NETGER D6400

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  18. אז ככה אני סוף סוף מתנתק מ ברק - חרא של חברה לא להתקרב אליה! זה 1. ( זה ב ADSL ) 2 . אני הולך הפעם לחזור לכבלים במהירות גלישה של 1.5 ו upload 128 יש מבצעים נחמדים אני חושב על smile 015 יש להם הצעה נחמדה מאוד.( חודשיים חינם לא לא התחייבות ולאחר מכן 49 כל חודש ללא התחייבות + 45 לכבלים למשך שנה) מה דעתכם על החברה הזאת ( דרך אגב סמייל זה אינטרנט זהב)* איך החיבור שלהם איך הגלישה איתם ? מה הנסיון שלכם איתם? עוד חברות זה כמובן נזק בין לאומי שהתלהבו שיש לכם את הפס הכי רחב שיש יש גם את 012. ( בחברות האחרות זה דיי אחיד 39 שקל לחודש ללא התחייבות + 45 לכבלים למשך שנה) אם יש לכם עוד אופציות ? תודה, כי היום אני עושה את זה ,אז אני ישמח לתגובות. ( אני לוקח חבילה ללא התחייבות נמעס לי …

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד, על פניו נראה שהאינטרנט פועל כרגיל הבעיה היא שאני לא מקבל התראות בפלאפון באפליקציות כמו וואטסאפ וסקייפ, בדקתי ב3 מכשירים (אחד חדש מהניילון) של שיאומי וסמסונג בכולם אותה הבעיה... ברשת הסלולרית או על ויי פיי אחר הכל פועל כרגיל רק בויי פיי שלי יש את הבעיה אני עם דקו X20, מחובר ישירות עם ממיר סיב, ניסיתי להחליף אותו עם ראוטר של VTECH שיש לי בבית ועדיין אותה בעייה דיברתי עם בזק ובזק בינלאומי ואף אחד לא יודע לתת מענה... הבעיה לא בהגדרות בפלאפון כי אם זה היה המצב לא היה פועל על שום רשת, חוץ מזה שזה קורה ב3 מכשירים שונים וגם לאחר פירמוט ואיפוס של הראוטר... מה יכולה להיות הבעיה אני כבר מאבד את השפיות

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  20. Started by amir69,

החזרתי את החיבור שלי לחיבור אם חיגן שיניתי בהגדרות את החיבור ל l2tp כתבתי את הכתובת ip שבזק הביאו לי והכל עובד רגיל אבל שאני מנסה לעשות renew הוא מנתק אותי ואי אפשר להכנס מחדש צריך להגידר את ה l2tp מחדש מה עושים? אה והנתב הוא wrt54gl

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  21. היי. הזמנתי את הלוח (ועוד כמה חלקים) ASUS P5Q PRO. עכשיו, המודם שלי (L2TP 012), של מוטורולה מתחבר למחשב דרך הלוח (לא דרך USB). השאלה שלי היא כזאת, האם הלוח החדש יזהה את המודם אוטומטית ואני אוכל להתחבר, או שאני אצטרך להזמין טכנאי בשביל התקנה מחדש? יש לי לוח עכשיו Intel XBXLKR, וזה הדגם של המודם: SB4200. אז איך זה ילך, אני פשוט אחבר את המודם ואז אוכל להתחבר? אגב, אני מתחבר דרך תוכנה של 012 ולא דרך האפשרות של המחשב. תודה.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by guymay,

כבר 3 שבועות אני מקבל הודעות כאלה שאני מנסה להוריד ישירות המנהל הורדות שלFF או IE (על ויסטה וגם XP) יש לי ראוטר 6504N של EDIMAX שמחובר לנתב סימנס של נזק . וחיבור חוטי ד"א .

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  23. היום הלכתי לחנות המחשבים השכונתית וביקשתי כבר רשת מוצלב לשיתוף אינטרנט בלבד (אולי גם הדפסה בעתיד). המוכר אמר שאם זה רק לשיתוף אינטרנט אין צורך בכזה כבל ואפשר להסתפק בכבל רשת רגיל. בנוסף, הוא אמר שאם אני אחבר את הרשת עם מוצלב זה לא יעבוד. אני, שממש לא מתמצא בתחום הזה, הלכתי לפי מה שקראתי כאן בפורום. אז האם זה נכון או שהוא סתם מנסה לעבוד עלי ? *החיבור הוא בין שני כרטיסי רשת, בלי האב ראטור או משהו אחר. תודה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by adlanm,

שלום, יש לי שני מחשבים ברשת. כשאני מעביר קבצים ממי לאקס פי הם עוברים מאוד לאט. FAT32 בשני המערכות. שאני מתקין אקס פי בשני המחשבים העברת קבצים מתבצעת כרגיל.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  25. שלום אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך קוי זהב, ואני משתמש בחייגן שלהם כדי להתחבר לאינטרנט. אך החייגן הזה גורם להתנתקות כל פרק זמן קצר שבו לא עובר מידע. אני אני יכול להתחבר אליהם בלי החייגן אלא דרך הווינדוס?(xp)

• 0 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים