עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ברשת SBS2000 אחת התחנות מחוברת באמצעות כבלים (WIN98), כיצד ניתן לשתף את האינטרנט כדי שתכנות אחרות יוכלו לגלוש

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by shuy,

יש לי PRINT-SERVER והחלטתי לחבר אותו למדפסת-סורק (מכונה משולבת), כשהמדפסת תחובר דרך ה-PS היא תהיה מדפסת רשת לכל דבר ללא תלות במחשב אחד, השאלה היא איך אני יכול לנצל את הסורק בקונפיגורציה הזאת?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  3. Started by urielka,

עד כמה מרחק אפשר להגיע רשת אלחוטית עם אנטנות וכמה זה יעלה וכמה בלי אנטנה ואיזה טכנולוגיה כדי בשבילל מרחק גדול שקצב יהיה לפחות mbyte/s ואם אפשר גם במרחק של 300m בלי אנטנה בקצב הנ"ל ותביוא את הטווח גם עם מחשולים וגם בלי?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  4. שלום, התקנתי היום ראוטר level one 3406, בחיבור חוטי המחשב הנייח והמחשב הנייד מתחברים אבל הנייד (dell inspiron 1525) לא מצליח להתחבר לרשת באלחוטי למרות שהוא מזהה את הרשת, היא לא מאובטחת ויש קליטה טובה. אציין שמדובר בתשתית כבלים. נציג 013 ניסה לסייע אבל בשלב כלשהו הוא הציע לנסות להריץ פקודה שמאפסת את הגדרות הרשתות של כרטיס הרשת של הנייד, אבל הוא הזהיר שהדבר עשוי לפגוע במערכת ההפעלה ולהביא לכך שאני אצטרך לפרמט אז כמובן שלא ביצעתי. תודה מראש לעוזרים, ברק

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  5. מה המהירות של העברת קבצים על רשת מהרד - דיסק אחד לשני על גבי הרדיסקים חדשים PATA כאשר מהירות הרשת עצמה היא 10\100?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  6. דיברתי עכשיו עם ברק, ומתברר שבמשך החצי שנה האחרונה לא שילמתי להם גרוש (המנוי לדבריהם היה בהקפאה ולא היה בשימוש 1.5\96). אבל אני גלשתי ועוד איך שגלשתי..אוהויי כמה שחרשתי על ה BT (ועודני חורש). דיברתי עם הנציג לגבי זה והוא הסביר לי שלפני כחצי שנה הקפאתי את המנוי (אחרי תקופה של כמה שבועות החזרתי) כנראה שקרתה איזו תקלה, והיוזר שלי נפל בין הכסאות. הייתי אמור לשלם לכל יום גלישה (התנאים של מנוי מוקפא). בכל מקרה, לא שילמתי כלום, וגלשתי ללא הרף. הנציג אמר לי שהם לא יחייבו אותי, ושעכשיו הוא יחזיר לי את החבילה שבאמת הייתה צריכה להיות לי (ה1.5\96). לא כ"כ רציתי בזה (בגלל זה גם התקשרתי) ושאלתי אותו כמה יעלה לי לשדרג ל 2.5\150 הוא ענה שהמחיר של זה זהה ל 1.5\96 כלומר 39 ש"ח (ל…

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  7. שלום לכולם אני עם חבילה של 10 מגה (NGN) בבזק בינ"ל + בזק. עד אתמול הייתי מקבל בטורנטים מהירות של מגה הורדה ומשום מה מאתמול המהירות שלי יורדת פלאים (ככה עד 300KB). הפורט בראוטר נשאר פתוח ואפילו שיניתי אותו וזה לא עזר, אני מדבר על טורנטים מטורנץ' ליצ' שבד"כ מאוד מהירים ואפילו אני עכשיו מנסה להוריד כמה קבצים ביחד ועדיין המהירות מצחיקה (יחסית כמובן). מישהו/משהו אולי חוסם אותי ?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by the hero,

יש לי נתב של EDIMAX(לא זוכר את השם אבל בין הזולים) וברשת יש 3 מחשבים. אחד מחובר דרך כבל(XP), השני באלחוטי-נייח(WIN98) והשלישי באלחוטי נייד(XP)(מחובר דרך כרטיס שהוספתי לו). הנייד כל הזמן עושה לי בעיות של התנקויות! לא משנה איפה אני בבית גם אם אני מטר מהראוטר עם קליטה מלאה. ניסיתי להשתמש בXP וניסיתי להתקין את התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס אבל שום דבר לא עוזר! יכול להיות שזה בגלל ששמתי אבטחה ברשת? אז למה זה רק בנייד?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by ORBIT,

יש לי שני מחשבים המחוברים באמצעות ראוטר + מודם (נפרדים). לפתע פתאום אין לי יכולת לא רק לראות את שני המחשבים ברשת, אלא גם לנסות להגדיר מחדש שיתוף מחשבים/קבצים. זה התחיל כך: מחשב ראשי ומשני, את המשני כיביתי לצורך מסויים במשך יומיים וכשהפעלתי אותו שוב גיליתי שאין לי רשת, שיתוף בין המחשבים בלבד. יש לציין ששני המחשבים יכולים כרגע להתחבר לאינטרנט, אין עם זה בעיה. עשיתי איתחול לשני המחשבים כמו גם למודם והראוטר, בדקתי את ההגדרות בראוטר ואין שינוי הכל בסדר, כולל ה-IP של שני המחשבים. (גם אין הודעה על בעיה עם כרטיסי הרשת, מה שלא צריך להיות אם יש לי חיבור לאינטרנט) בשני המחשבים הכוננים מסומנים כשיתוף (סמל של כף יד על כל כונן), הסרתי את השיתוף ע"י ביטול השיתוף של הכוננים ושיתפתי אות…

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by lion03,

יש לי כרטיס רשת במחשב אבל הוא תפוס ע"י המודם ואני רוצה לחבר למחשב את האקס בוקס שלי האם אפשר להתקין עוד כרטיס רשת?

11. Started by eladbu,

איך אני מבטל את הפפיר וול באזדק DSL600E לאחר שנכנסתי לממשק? ....???

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by mongoL---,

אני עובד עם ראוטר של חברת edimax br 6104 , הוא עובד מעולה רק שיש בעיה במסגרת מספר שרתי ftp , למספר שרתי ftp לוקח תהליך עד שנוצר חיבור לשרת , כיביתי באופן זמני את הפייר וול ועבד מהר, שאלתי אם יש איזושהיא אפשרות להאיץ את עניין ההתחברות על ידי פתיחת פורט כלשהוא ( ניסיתי לפתוח ספציפית את הפורט ולא עזר).

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  13. היי חברה, ברשותי ראוטר של בזק מדגם dgn2200, עד כה הראוטר שירת אותי נאמה. היום התחדשתי בראוטר חדש ועוצמתי ולכן אני מעוניין שה dgn2200 יהיה מודם בלבד אשמח אם מישהו שיש לו מושג יגיד לי איך עושים זאת בברכה, שי

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  14. Started by shon,

שלום חברה רציתי לשאול איך פותחים פורטים ספציפיים ב windows xp sp2 תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by tommy_g,

שלום חברים. בביתי שני מחשבים מחוברים באמצעות כרטיסי רשת וכבל מוצלב. הגדרתי את ההגדרות שצריך להגדיר בווינדוס XP. הרשת ביניהם פועלת יופי (אני רואה אייקונים בשני המחשבים של כרטיס הרשת,ללא שגיאות) אבל יש בעיה- המחשב שמתחבר דרך המחשב השני לאינטרנט,לא מזהה את המודם (כבלים) שדרכו אני מתחבר לאינטרנט. כלומר, במחשב הזה אני רק רואה את החיבור למחשב השני, ולא את החיבור לאינטרנט. מישהו יודע מה הבעיה? חזרתי על ההגדרות מספר פעמים אבל הבעיה לא נפתרה. בברכה, תומר

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by roey1rg,

אני מעוניין לחבר 10 מחשבים אחד לשני וליצור רשת, איך עושים את זה? בלי ראוטר ובלי גישה לאינטרנט. תודה רבה

17. Started by t-macc,

האלן למי שמבין. לפי מה שאמרו לי זה אמור להיות יציב (בTASK MANGER )אצלי זה קופץ בקפיצות מטורופות. הייתה לי בעיה באינטרנט:הורדתי על 100 בעוד ש המהירות שלי הייתה אמורה להיות 2.5 מגה.התקשרתי לספקית הם החזירו לי את זה ל2.5 (סתם רציתי לצין) בכל מקרה,אני מוריד דברים במהירות ממש איטיות,אני לא יודע אם יש קשר אבל אני מאמין מאוד שכן. יש משהוא אולי שאני אמור להגדיר ? לשנות ? אגב פירמטתי את כונן C מפאת הספק. תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by igeorgy,

שלום, עד היום הייתה לי רשת חוטית והחלטתי שאני רוצה לעבור לרשת אלחוטית. אין לי מושג מה עלי לקנות, ולכן הייתי רוצה לדעת על איזה ראוטר וכרטיסי רשת אתם ממליצים . הבית הוא בן שתי קומות, כאשר מחשב אחד נייח נמצא בקומה העליונה והמחשב הנייד נמצא בקומה התחתונה בדר"כ (אף אחד מהמחשבים לא ממוקם בתוך ממ"ד).

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  19. אהלן אנשים. אני בקרוב רוכש מחשב חדש אשר ישמש אותי גם להורדות דרך האימיול וכו'. האינטרנט הנוכחי שלי הוא במהירות 5MB. בכל אופן, אני מעוניין לנצל את המהירות עד הסוף (קוראים לזה רוחב הפס? ) ומאמין שכרטיס רשת איכותי יעזור לי. אני מניח שהם לא עולים יותר מדי, אז אין הגבלת תקציב. אם הכרטיס ONBOARD יספיק אז אני מניח שאפשר פשוט לסגור את הטופיק. תודה רבה לעוזרים והמשך יום נעים.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  20. ^^^^^^^^ נגיד אם אני מוריד\ מעלה דרך כמה תוכנות במקביל ומרגיש האטה מטורפת, אני יוכול לראות אם אני במקסימום של הפס שלי או שזה בעייה בספק\ תשתית וצריך להתקשר ולצעוק על מישהו... תודה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  21. היי חברה. נתקלתי בבעיה בשיתוף קבצים בין שני מחשבים, אחד עם XP, ואחד עם VISTA הגדרתי במחשב עם XP תיקיות לשיתוף וכל מה שצריך. כשאני מתחבר מהמחשב עם הויסטה אליו, אני יכול לראות את התיקיות שמשותפות, אבל זה לא נותן לי גישה אליהן. הגדרתי FULL CONTROL, ו EVERYONE ב PERMISSIONS... פיירוול מבוטל... עוד משהו ששכחתי?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  22. שלום! כיום אני גולש בחדרי דרך חיבור רגיל של הכבלים עם נקודה שממנה יש לי אינטרנט ואפשרות לטלויזיה (בדקתי) זהו המחשב היחידי בבית ועומד לשירות כל בני הבית, בנוסף יש לנו עוד נקודה בסלון הבית שם אנחנו מחברים את ממיר הטלוויזיה. עכשיו קניתי לא מזמן xbox360 שבו אני משחק בסלון ויש לי גם חיבור לרשת הלייב אם אני מעביר לשם את המודם ומחבר אותו לנקודה הזו. דיברתי עם ספק התשתית ומוכנים במסגרת מבצע להציע לי ראוטר אלחוטי בעל טווח של כ 30 מ' (מכסה את המרחק בין החדרים) אבל הבעיה שאני לא יודע איך לחבר אלחוטית לא את המחשב ולא את xbox360 ובאופן כללי אני לא מבין כלום ברשות אלחוטיות. בנוסף אני מבין שעם רשת אלחוטית רצוי לשים הגנה טובה כלשהי וגם בנושא זה אני לא מבין כלום. השאלה שלי היא האם יש דר…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  23. Started by Internal,

בזמן האחרון לא זז כלום יש לי 2.5 של בזק האם הבעיה רק אצלי ? המהירויות לא עולות לי יותר מי 100 בקושי ,אפילו מי רפידשר שזה אמור לטוס. איך אני בודק מה הבעיה אין לי פיירוואל רק של וינדוס ו נוד32

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  24. שלום, לאחר בעיות שהיו לי במשחקי רשת של לאגים מטורפים כל כמה דקות עשיתי בדיקה לראוטר. המחשב שלי היה מחובר לראוטר בצורה אלחוטית עם כרטיס רשת תקן G ללא MIMO. חיברתי את המחשב ישירות למודם והכל עבד חלק, ואז חיברתי את המחשב לראוטר בכבל וגם הכל רץ חלק (למזלי) אז רציתי לשאול איך אני אסדר את הבעיה הזו? בקרוב אני אקבל לפטופ עם תקן N שיוכל להתחבר לראוטר. עד אז רציתי לשאול אם בשביל לתקן את הבעיה הזו אני צריך לקנות כרטיס רשת חדש בתקן N? וגם עם MIMO? תודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  25. יש לי Inspiron 6400 אני לא מצליח להתחבר איתו בעזרת כבל לרשת. למישהו יש מושג למה? תודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים