עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברים, אני כרגע בתשתית של הוט, וספק אינטרנט הוט נט. אני רוצה להתנתק מהוט נט ולעבור ספק, אבל בכל ספק שניסיתי לחפש, כולם היו זה רק חבילה אחת של ספק + תשתית וחייב להעביר הכל. האם יש ספק שמוכן להיות רק ספק שעובד הוט, והוא בסדר מבחינת גלישה ?

2. כחלק ממערכת Triple-boot, התקנתי דיסק ישן של XP 1a על מחיצה חדשה. ההתקנה רצה יפה וחלק, אבל אני לא מצליח להגדיר את הרשת כדי לבצע Activation וכדי להוריד תכנות ועדכונים. יש לציין שעל המחשב שאני עובד עליו כרגע יש לי Vista 64 ו-Win 7 64 שעובדים מושלם עם הראוטר, ומחשב שני שמחובר בבית ועליו Vista 32. עזרה?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by dbenyakar,

הי קיבלתי את הראוטר של בזק 2760 וגם רכשתי כרטיס רשת Dlink DWA-547 תקן N. איך אני יודע שאכן התקשורת בין המחשב לראוטר מבוצעת בתקן N ולא ב-G? האם יש חיווי על כך בקינפוג של הראוטר? האם אני צריך לבחור באופציות נוספות בדף ה advanced setup של ה wireless? מצורף screenshot של הדף. דני [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  4. שלום לכולם! לאחר שאני מחובר כבר כמה שנים טובות לADSL וממש לא מרוצה לאחר שהייתי בכל החברות! אני עובר לכבלים גם בגלל מהירות ה UL הגבוהה יחסית. יש לי 2 שאלות: 1.האם אני עושה אינטרנט בכבלים האם אני חייב להתקין גם TV שלהם?ואם יש לי YES זה מפריע? 2.לאיזה ספקית הייתם ממליצים לי להתחבר? תודה מראש נועם

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by J0HNiE,

טוב תראו דיברתי עם 012 לגבי בעיה שהאינטרנט נתקע לי ל10 וחוזר ועכשיו בדקתי דרך תוכנה כמה אחוז של Packet Loss יש לי וכתוב לי 8% עכשיו דיברתי איתם בערך שעה פלוס ועשינו כמה ניסיונות כמו tracert והנה קבצים (למעטה בצד שמאל) והם אמרו לי שהכל תקין חוץ מזה הוא ריענן לי את המנוי וזה לא עזר בנתיים אין לי מושג מה הבעיה אולי מישהו יכול לבדוק [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  6. Started by אוורסט,

שלום! ברשותי מערכת הפעלה WIN 7 ראווטר של בזק מהירות 2.5. אני גולש אלחוטי עם ראווטר TP LINK. לאחרונה אני חווה כל הזמן ניתוקים בגלישה. כאשר אני בודק את החיבור לאלחוטי,אני מחובר, הראווטר של בזק בסדר (מנורות החיווי פועלות). מה שאני עושה אני מנתק את הראווטר של בזק מן החשמל, מחבר ורק אז שוב הגלישה חוזרת. מה יכולה להיות הבעייה ? איך אני יכול לבדוק ? תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  7. איזה מודם רשת לבקש מבזק על מנת לשדרגו לנתב? כמה מחשבים ניתן לחבר לנתב המומלץ? האם הנתב הוא בעל FIREWALL מובנה?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  8. Started by DrStyle,

אוקיי יש לי מהירות 2.5MB וכשפועל לי האימיול, האינטרנט לא זז.. בכלל, אפילו לא במהירות 750KB אני חושב.. במה זה קשור? איך אני פותר את זה? הנתב זה ROTAL ועוד דבר.. פתחתי פורטים אפילו עם בזק על הקו וזה עדיין רושם לי באימיול שגיאה בפורטים או עבר זמן ניסיון התחברות וכל השגיאות של הLOWID, אבל כשזה מתחבר לאיזשהו שרת זה HIGH ID בכל זאת..

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  9. יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים המחשב הבעייתי לא מחובר ישירות למודם.. כשאני נכנס לצ'ט אני יכול לקבל תמונה אבל אני לא מצליח לשלוח זה קורה רק בצ'ט.. בתוכנות אחרות(אייסיקיו ומסנג'ר) אני מצליח להעביר תמונות וקבצים אם מישהו יוכל לעזור לי אני מודה לו מראש.... תודה

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by Gohan,

טוב אז יש לי חצר יחסית גדולה עם 4 בתים שאני רוצה לרשת החצר בגודל של 1.5דונם ואני רוצה לרשת את כולה ברשת אלחוטית (רק למטרות אינטרנט אז 2מביט זה גם טוב) על איזה סוג רשת אתם ממליצים? (אני לא חושב שwifi תומך במרחק הזה) ועם אתם יכולים לתת לי קישורים למוצרים תודה.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by barak19876,

התקנתי רשת ואני יכול עכשיו בשני המחשבים להכנס לאינטרנט אבל אני לא יודע איך לעשות שאני אוכל לשטף את כל הכוננים ואת כל הדברים בין המחשבים וגם אני רוצה לעשות שהמחשב הראשי ישלוט על המחשב המישני בכל דבר ושמעתי שיש איזו שהיא תוכנה שמאפשרת לעשות את זה כמו להשטל על העכבר ולראות בדיוק כל דבר שהמחשב השני עושה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by ccc,

יש לי את מסנג'ר 6.1 ומיקרופון, ואני לא מצליח לעשות שיחות קול.. לא מתחבר יש לציין ש: 1.אני מתחבר דרך סוויץ' לאינטרנט (הגדרות IP אוטומטיות) 2. אני יכול לקבל קבצים באיסיקיו 3. אני יכול לקיים שיחות וידאו (אין לי מצלמה אבל הצחלתי לראות את חבר שלי בכל מקרה... 4. אני משתמש בXP אני לא מבין למה זה לא מתחבר...

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by arkady,

היי :-) בזמן האחרון האינטרנט שלי עובד מוזר, אין לי מושג אם זה תלוי באינטרנט, ברשת האלחוטית או בגורם אחר. אני אשמח אם מישהו שמבין בעניינים האלה יסביר לי, בכל אופן. בהמון תוכנות שאני משתמש בהם, רשום לי שהתוכנה לא יכולה לעבוד בגלל שTCP Failed, אין לי מושג מה זה TCP ואין לי מה הבעייה איתו ובטח שלא איך לתקן אותו. אני אשמח לעזרה תודה..

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  14. היי חברים, דבר ראשון, כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה. דבר שני, יש לי בעיה שאני לא מצליח להסביר שדרגתי את גירסת הווינדוס שלי מ XP לווינדוס 7 ומאז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייח, אבל מלפטופים ואייפונים ניתן כי החיבור האלחוטי עובד. משתמע מכך - שיש אינטרנט במחשב הנייח שלי אני לא מצליח להתחבר, הכרטיס רשת מזוהה ע"י המחשב ולא מסתמנת בעיה איתו...אבל! כשניסיתי להתחבר דרך אינטרנט אקספלורר והוא סרק לי בעית חיבורים הוא כתב שכנראה החיבור לכרטיס רשת לא עובד או שהוא כנראה שבור. זה לא הגיוני כי כשעבדתי עם XP הכל עבד מצוין.. אז יתכן שצריך להגדיר משהו חדש עכשיו בווינדוס 7 על מנת שאוכל לגלוש? תודה על העזרה (: שגיא...

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  15. Started by alon038,

שלום , מי יכול לעזור לי : 1) איך אני חוסם את הלוח בקרה בGPO ? 2 ) איך אני חום כניסה לCMD בGPO ? תודה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by Internal,

בזמן האחרון לא זז כלום יש לי 2.5 של בזק האם הבעיה רק אצלי ? המהירויות לא עולות לי יותר מי 100 בקושי ,אפילו מי רפידשר שזה אמור לטוס. איך אני בודק מה הבעיה אין לי פיירוואל רק של וינדוס ו נוד32

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  17. אז ככה כרגע יש לי חיבור ADSL 1.5 מגה וראיתי שהמחיר של 5 מגה נפל ל100 שח אז אני מעוניין לשדרג אבל כמה זה יעלה לי בכללי (בתיקווה שאני קרוב למרכזיה) 100 שח + 60 שח קו? איך זה הולך? תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by ThaOG,

התקציב הוא כמו שכתוב בכותרת. אני קונה אותו בnewegg ככה שאני צריך שתביאו לי אחד מהרשימה שם. http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=145&name=Wireless-Routers לגבי מתאמים האם אני צריך? יש לי לוח P5W DH ו965P S3. אם אני צריך אז התקציב להם הוא עד 100$ לשני מתאמים. http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=31&name=Wireless-Adapters יש לי סרבר פרטי של WOW ואני צריך ראוטר טוב שיקשר בין 2-3 מחשבים שיש לי בבית (הם לא באותם קומות) וגם לא יצור לי בעיות ב WOW, הבנתי שיש בעיות עם ראוטרים שמעתי שאם מפעילים איתו את האמיול אז זה חונק אותו והסרבר שלי לוקח כמעט את כל המהירות העלאה שלי אז אני צריך ראוטר שזה לא תהיה בעיה איתו. (המהירות שלי זה…

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by eranmor,

אני מנסה לחבר רשת בין שני המחשבים. השרת הוא המחשב שבמפרט שלי (XP מותקן) והמחשב הלקוח הוא Pentium MMX עם כרטיס רשת 16/4 (WIN ME מותקן כולל דרייברים כרטיס רשת). ניסיתי להתקין את הרשת לפי המדריך שפורסם פה אבל אני לא מצליח להפעיל את הרשת כמו שצריך. בXP יש סמל של שני מחשבים ועליו X. בWIN ME אין שום סמל או משהו שמראה שחיברתי אותו למחשב השני. אני מחבר את המחשבים עם כבל רשת ישר וניסיתי גם להגדיר את הרשת לפי המדריך של WIN XP... ללא הצלחה עזרתכם נחוצה EranMor

20. Started by Imtheman,

איך אני פותח שרת CGI בWINDOWS XP ?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  21. היי אני מנסה לחבר עוד מחשב לחיבור אינטרנט שלי (ללא חייגן), עשיתי הכל לפי המדרך הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 כרגע בשני המחשבים הכל מופיע כתקין תחת החיבורים, אבל עדיין אין גישה לאינטרנט מהמחשב לקוח (פיירוואל מבוטל בשני המחשבים) תודה נתי

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by doktor,

צ'לום . יש לי רשת ICS , אני המחשב המשני והשאלה היא האם אני יכול באיזהשהיא דרך לארח כתובות אייפי סתומרת לדוגמא לשמש כהוסט במשחק כמו NBA או לעשות שרת רדיו על המחשב המשני. לפי דעתי הבעיה היא שיש לנו אותו אייפי..מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  23. שלום, אני מנסה להקים שרת למשחק World of warcraft בעזרת תכנה WDDG WowEmu אולם לאחר שאני מצליח להקים אותו ולהתחבר לשרת הוא מתנתק כל שניה ולא עובד מישהו מבי יכול לעזור לי ואולי באותו נושא יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להתקין IIS ל Windows XP עם SP2, מכיוון שאני לא מצליח להתקין אותו דרך הדיסק של WINDOWS... תודות מראש

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by shai_tubul,

יש לי שני מחשבים עם win xp ויש ביניהם רשת על ידי כבל מוצלב ומודם adsl במחשב א' אין צורב ואילו במחשב ב' יש צורב...איך נותנים פקודה ממחשב א' למחשב ב' שיצרוב קבצים ממחשב א'??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  25. שלום אני מנסה להגדיר את הכתובת דואר שלי שקבלתי מבזק שתעבוד באווטלוק אבל אני נתקע כאן ואני לא יודע מה צריך לרשום איפה שמסומן באדום מי שידע שיגיד לי בקשה תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.