רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, יש לי שני מחשבים בבית, במחשב שלי נמצא הראוטר/מודם (מכשיר אחד מחובר) והמחשב שלי מחובר לראוטר עם כבל. המחשב של אח שלי גם מחובר לראוטר עם כבל.. עכשיו לי יש אינטרנט וגם אני רואה בראוטר שהמנורות שמסמנות האם מחשב מחובר לראוטר או לא, המנורות האלה דולקות. עכשיו לאח שלי אין אינטרנט וגם הוא לא מזהה בכלל שהוא מחובר לרשת שלנו.. הוא מזהה רק את רשת ה- hamachi שיש שם על המחשב מאיזה משחק ששיחקתי עם חבר שלי.. אין לי מושג מה לעשות.. הנה התמונה מהחשב של אח שלי: http://imageshack.us/photo/my-images/64/desktopdd.jpg/
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה התחדשתי באייפון,הבעיה היא שאין לי ראוטר אלחוטי וכבד לי על הכיס לקנות אחד כרגע,רציתי לשאול אם יש איזה מכשיר USB שמסוגל "לקחת" אינטרנט מהמחשב שלי (מחובר עם כבל לראוטר) ולתת לי רשת אלחוטית כדי שאני אוכל לעדכן את האייפון?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני צריך כ.רשת אלחוטי טוב שיוכל לקלוט טוב במרחק של 10 מטר ובהפרדה של שלושה קירות. ניסיתי למצוא פוסטים קודמים על זה אך לא מצאתי משהו מעודכן. בתודה עומר.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב שהאינטרנט שלי (1.5 מגה) מקרטע ועובד בצורה איטית יחסית. יש לי אלקטל פרו שמחובר בכל ישר דרך יציאת האפלינק להאב. שמתי לב שבמנורות של ההאב, איפה שמחוברים המחשבים, דלוקים שלושת הנורות, אך בחיבור של האפלינק (מודם להאב) דלוקה רק הנורה התחתונה. אני לא יודע אם כך זה היה ואם כך זה אמור להיות... יש למישהו מושג??? תודה, וכמובן שנה טובה! יונתן
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב הרצתי חיפוש קטן ולא כל כך מצאתי היום קיבלתי אותו עד עכשיו עושה עבודה דיי טובה.. לקח לי בערך 5 דקות לסדר שיפעל ממש נוח לבינתיים רק פשוט לא מצאתי איפה אפשר לפתוח לו פורטים בשביל האימיול :\ מישהו יודע ?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכם ל מזממן קניתי מחשב חדש ועשיתי רשת עם אחי................... עכשיו כל פעם שהוא מוריד משהו 90% מהפס הרחב מוקדש לו....... רציתי לדעת אם אני יכול לעשות שחצי מהפס הרחבס יוקדש לי וחצי לו ואם אי אפשר זה אומר שכל פעם שהוא יוריד דברים אז כמעט כל הפס יוקדש לו?? ואם כן מה הפיתרון שאתם מציאים לי?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני משתמש ב Azureurs ככה שאין לי מושג אם זה קורה גם בקליינטים אחרים של ביטורנט. אני שם לב שהוא תמיד מוריד יותר מידע מהקובץ עצמו. ינעו אם הקובץ 700 מגה הוא מוריד 715 מגה ורק אז מסיים, אני בטוח שיש לזה הסבר הגיוני ואני מעוניין לדעת מהו. תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
יש לי מידיי כמה ימים בעיה במהירות ההורדה אז אני נצרך כל פעם מחדש לעשות איפוס לwinsock.... למה זה ככה והאם יש לזה פיתרון???
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הפעם הם הגזימו 013 נטוויז'ן כל היום לאאגים במשחקי רשת כמו AMERICAS ARMY , FIREWALL (חסימת פורטים כנראה ) מצד החבר'ה .. LOW ID באימיול ( פתחתי פורטים והייתי מרוצה מהאימיול עד שיום אחד קיבלתי LOW ID ) לדוגמא באימול אני מקבל 500\478 במקורות .. אבל מוריד על 12 ותוקע את האינטרנט ( המשחבים מחוברים כרשת וזה אף פעם לא היה ככה .. כשאני מפעיל את האימיול אני תוקע לאבא שלי את האינטרנט , כאילו הרוחב פס מלא אבל האימיול מוריד לאט .. ) התקשרתי לנטויז'ן .. דיברתי עם נציג מתחנגל ברמות ( סליחה על הדיבור ) מה שהיה לו להגיד זה להסכים איתי בקשר לחסימות פורטים ולא להוציא מילה ... אה.. הוא גם הציע לי ללכת לשירות לקוחות להתנתק אם אני רוצה ... אידיוט . הסברתי לו את העניין וזה שהם מרמים א…
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
תיאור הבעיה: אני גולש באינטרנט כרגיל לפני כמה ימים, ונכנס לפורום מסוים (ישראלבאדי (מקווה שמותר להגיד)) שאני חבר בו ואני נכנס אליו כמעט כל יום. האתר לא עלה והם אמרו כמה ימים לפני שהם עושים בו שינויים אז חשבתי שהאתר יעלה עוד מעט... ככה זה נמשך כבר יותר משבוע וקראתי במקום אחר שלאנשים אחרים הפורום כן עולה, אז ניסיתי לגלוש אליו דרך אתר שהוא פרוקסי (youhide) והפלא ופלא הפורום עולה (רק דרך הפרוקסי)! ומסתבר שהוא אף פעם לא ירד! רק למספר שעות לפני שבועיים שהם עשו בו שינויים ומאז גם נכנסתי אליו כמה פעמים אז לא נראה לי שזה קשור. כל שאר האתרים באינטרנט עולים כרגיל חוץ מעוד אתר (iatraf) שנראה לי שהם על אותו שרת... *אני גולש דרך ראוטר וגם במחשב השני על אותו מודם אני לא מצליח להכנס לאתר!…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני חיבורים לאינטרנט (ספקים שונים), אחד על גבי ה LAN ואחד על גבי WIRELESS. אני רוצה שהאינטרנט (דפדפן בלבד) יעבוד על גבי הרשת האלחוטית וששאר החיבורים יעבדו על גבי ה LAN. תוכלו לייעץ לי איך לעשות את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
מה עליי לבדוק ,או לחלופין, יש הצעה לנתב מסויים? תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת העם יש אפשרות לדעת למי עוד נישלך אימיל מסוים למרות והנעמעניים האחרים הוי בחסוי ?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שמעתי שיש אי מיילים כמו walla שאפשר להתחבראליהם עם תוכנת outlook האם זה נכון? ואיך עושים זאות?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר TP LINK שקניתי לא מזמן, הוא עבד עד עכשיו סבבה, אין לי מושג מה קרה אבל האינטרנט לא עובד כבר כמה ימים. בwifi כתוב לי עוצמת אות-מצוין ומצב-מקושר. ככה שאין לי מושג מה הבעיה יש לי וינ' xp. תודה רבה לכל מי שינסה לעזור.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי PRINT-SERVER והחלטתי לחבר אותו למדפסת-סורק (מכונה משולבת), כשהמדפסת תחובר דרך ה-PS היא תהיה מדפסת רשת לכל דבר ללא תלות במחשב אחד, השאלה היא איך אני יכול לנצל את הסורק בקונפיגורציה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
חזרתי לשננן את היסודות שלי בהכרות של מערכות הפעלה מסוגי שרתים לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין Windows 2000 Advanced Server ל - Windows 2000 Server מה ההבדלים בינהם? האמת שגם Windows 2000 Pro זה גם בדיוק כמו שני הקודמים בשלושתם אפשר להתקין IIS (בטח גירסה 4) אולי ההבדל היחידי שהצלחתי למצוא זה בין גירסת הפרו לשרתים שאין בפרו אפשרות ל DHCP DNS וכל זה..
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
או שמא עלי לומר "משוייך"? שלום! תחת הגדרות הראוטר, הבחנתי שכתובת האייפי מתחילה ב-100, בעוד שבאתר whatismyip היא מתחילה ב-77. המסקנה, כולם כבר בטח יודעים - שיוך ל-NAT. אז פניתי לספק. לא הייתה בעיה לקבל מהם אישור להסיר את השיוך. מה שקרה אח"כ זה שהאייפי אכן שונה מ-100 ל-213 (תחת הגדרות הראוטר), אך ב-whatismyip נותרה עדיין הכתובת שמתחילה ב-77! אז האם אני עדיין משויך ל-NAT? יותר מהאכזבה שאני עדיין משויך, אהיה מאוכזב יותר ששיקרו לי במצח נחושה. אזדקק לתשובה חד משמעית על מנת שאוכל לחזור אליהם ולטפל בנושא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, התקנתי היום ראוטר level one 3406, בחיבור חוטי המחשב הנייח והמחשב הנייד מתחברים אבל הנייד (dell inspiron 1525) לא מצליח להתחבר לרשת באלחוטי למרות שהוא מזהה את הרשת, היא לא מאובטחת ויש קליטה טובה. אציין שמדובר בתשתית כבלים. נציג 013 ניסה לסייע אבל בשלב כלשהו הוא הציע לנסות להריץ פקודה שמאפסת את הגדרות הרשתות של כרטיס הרשת של הנייד, אבל הוא הזהיר שהדבר עשוי לפגוע במערכת ההפעלה ולהביא לכך שאני אצטרך לפרמט אז כמובן שלא ביצעתי. תודה מראש לעוזרים, ברק
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
המחשב נייח שלי התקלקל לכמה זמן ועבדתי עם הלפטופ. עכשיו אני צריך להעביר נתונים מהלפטופ לנייח - האם זה אפשרי דרך הרשת? יש בין המחשבים רשת - מחשב נייד עם רשת אלחוטית והמחשב נייח מחובר לנתב של בזק DLINK במחשב נייד אני מזהה את הנייח ויכול להעביר נתונים אך במחשב נייח איני יכול לקלוט את הנייד... האם זה בגלל שעליי לחבר פיזית עם כבל את הנייד לנייח או משהו בהגדרות אינו נכון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני נתבים: D-link 655 TP-LINK TL-WR1043ND הTPLINK זול יותר מהDLINK ב140 שקל, אבל האם אני אתפשר על ביצועים, אני מכיר את DLINK והציוד שלהם איכותי, אבל אני לא מכיר את TPLINK . מישהו יכול לייעץ לי אם הם מכירים את הדגם הזה של TPLINK? אם יש לכם הצעות לנתב אחר, אני צריך פורטים של 1G ושיעבוד בתקן N. עד 450 שקלים תודה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני לא מתליח לראות למשל את הסירטונים בארץ נהדרת. לא יכול לראות את הסרטים שלמשל מראים אייך המטפלת התעללה בילד לא יכול לראות בMSN... וכן יש לי אינטרנט מהיר 1.5M ובדקתי את תקינותו... בבקשה עזרו... כנראה אולי ההגדרות בהבטחה לא מתאימות... כי פעם לםני 3 חודש זה עבד...
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לאינטרנט 2.5-3 מגה,אני לא רוצה להתחייב לשנה ,אני לא סומך על הנציגים שלהם כי הם פשוט שוחטים ומיצדם הם יספרו לך שאתה צריך להתחייב ל100 שנה ומתחת לזה זה "לא מקובל".
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כאן הייתה חפירה שלא רציתם לקרוא. רק הייתי צריך לעשות Port Forwarding.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חברי הפורום הנכבדים שלום רב. לפני מספר חודשים עברו לאינטרנט המהיר של HOT במהירות 3 מגה. בהתחלה הכל היה בסדר והמהירות גלישה וההורדה היו יותר גבוהות (עברנו מADSL 750 קילובייט). אבל עכשיו מהירות ההורדה ירדה מאוד, וכרגע המהירות הכי גבוהה שהוא מוריד עליה זה ממוצע של 90kb/s. עשיתי בדיקה בספיד טסט.נט, והתוצאות הפתיעו אותי מאוד. Download 765 kb/s Upload 155 kb/s דיברנו עם HOT ודיברנו עם אינטרנט זהב, והתשובות היו זהות - הבעיה לא אצלנו. האינטרנט מחובר לראוטר אדימקס 6216Mg. אני כבר לא יודע מה לעשות, אבל יש חשד שהבעייה קשורה לראוטר. ניסיתי להתחבר לאינטרנט בחיבור ישיר למחשב נייד, אבל משום מה האינטרנט לא עובד בחיבור ישיר, אלא רק בחיבור לראוטר, ככה שאיני יכול לקבוע האם הראוטר בעייתי. א…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-