רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה שמזהה את כל הפרטים על הרשת האלחוטית איזה תקן N/B/G כמה MPBS 300/150 יש תוכנה שמזהה את הנתונים האלה ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
האם יישנו אביזר חומרה ( עדיפות לחיצוני ) המאפשר הגברת אות ( לא קווי ) לראוטר.. ? במידה וכן, אשמח להמלצותיכם.. לעוזרים, המון תודה (:
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
האם יש סיבה כלשהי שבגללה איני יכול לקבל או לשלוח קבצים דרך msn ? התקנתי גם את הגירסה האחרונה אך הדבר לא עזר. אני משתמש ב-win XP. עלי לציין שלפני שהיה לי אינטרנט מהיר יכולתי לקבל או לשלוח קבצים. האם יכול להיות הדבר בגלל שימוש במודם אלקטל מקונפג? תודה על תשומת הלב משה
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי לכולם! בזמן האחרון נראה לי בערך שבוע אני לא מצליח לקבל שום קובץ לא בIRC מחברים ולא להוריד קבצים בDownload Accelerator. אין לי שום פיירוול ואני משמש כשרת ברשת של שני מחשבים כשכרגע השני מנותק.. למישהו יש רעיון? אולי זה בגלל הווירוס? (למרות שהצלחתי לעצור אותו בזמן והתקנתי עידכון)
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי אני מנסה לחבר עוד מחשב לחיבור אינטרנט שלי (ללא חייגן), עשיתי הכל לפי המדרך הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 כרגע בשני המחשבים הכל מופיע כתקין תחת החיבורים, אבל עדיין אין גישה לאינטרנט מהמחשב לקוח (פיירוואל מבוטל בשני המחשבים) תודה נתי
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני עדיין לא הצלחתי לעלות בדיוק על הבעיה אבל אני חייב עזרה דחופה. פירמטטי את המחשב ומיד ניסיתי להתחבר לאינטרנט, הוא לא מצליחה והנה כמה מהסימנים מקווה שזה יעזור לכם לעזור לי... הראוטר לא מדליק אור בשקע שאליו מחובר המחשב (הכבל תקין ניסיתי אותו על מחשב אחר כדי לוודא) LOCAL AREA CONNECRION לא מופיע בNETWROK CONNECTIONS כשהפעלתי AIDA (תוכנה לזיהוי חומרה) הוא לא אמר לי כלום בכרטיס רשת.\ התקנתי את הדרייבר מהדיסק המקורי של המחשב, הורדתי עידכונים במחשב אחר, מצאתי את סוג הכרטיס שאמור לבוא עם לוח האם הזה והורדתי לו דרייבר, כשניסיתי להתקין את הדרייבר שלו הוא טען שאין חומרה מתאימה... אני כבר לא יודע מה לעשות וזה אחרי שסרקתי המון פורומים באינטרנט עם השאלה הזאת אף אחד מהפטרונות שם (או …
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי שתי ראוטרים ושניהם מחוברים לאינטרנט אחד ADSL ואחד בכבלים אני הייתי רוצה לגשר בין שניהם בשביל לחבר את כל המחשבים ביחד איך אפשר לעשות זאת? בבקשה זה דחוף לי...
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
ברשת SBS2000 אחת התחנות מחוברת באמצעות כבלים (WIN98), כיצד ניתן לשתף את האינטרנט כדי שתכנות אחרות יוכלו לגלוש
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לחבר כמה מחשבים בבית בשביל זה קניתי את הראוטר הזה ואין לי מושג איך לעשות את זה.. לפי מה שהבנתי אני צריך להכניס את השם משתמש והסיסמא שאיתם אני מתחבר עם החייגן של 012 לתוך הראוטר וצריך גם לעשות הגדרות מסויימות ופשוט אין לי שמץ של מושג מה. זה הראוטר שיש לי: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm ואם זה חשוב, אז המודם שקיבלתי מהכבלים הוא: TERAYON TJ715X וגם יחד עם הראוטר קיבלתי איזשהו דיסק התקנה שאין לי מושג מה לעשות איתו. אני ממש חייב את העזרה שלכם, תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היום יש את כל טלפונים של הדור ה-3 שמשמשים גם כמודמים לכל דבר. רציתי לדעת, האם יש פיתרון לאינטרנט נייד, כלומר, שאני אוכל להתחבר לאינטרנט שלי דרך המחשב הנייד בכל מקום בכל זמן באמצעות מודם שפועל כמו הפאפונים של הדור ה-3 ? האינטרנט בדור ה-3 הוא פשוט שחיטה, אז רציתי לדעת, אני צריך את החיבור הזה בשביל להתבר למצלמות אבטחה הרבה פעמים ביום (ולא תמיד אני נמצא לייד רשת אל-חוטית). אז יש משהו כזה שלא לוקח מחיר שחיטה ? :s05:
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים ברשת ביתית מחוברים עם כבל רשת מוצלב וכרטיס רשת מע' הפעלה WINXP עם SP2. עשיתי הכל לפי המדריך אבל אני לא מצליח לגשת למחשב הראשי מהמחשב השני רק להפך. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה רבה --- אני לא משתמש בLOG ON PASSWORD במחשבים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום ראוטר level one 3406, בחיבור חוטי המחשב הנייח והמחשב הנייד מתחברים אבל הנייד (dell inspiron 1525) לא מצליח להתחבר לרשת באלחוטי למרות שהוא מזהה את הרשת, היא לא מאובטחת ויש קליטה טובה. אציין שמדובר בתשתית כבלים. נציג 013 ניסה לסייע אבל בשלב כלשהו הוא הציע לנסות להריץ פקודה שמאפסת את הגדרות הרשתות של כרטיס הרשת של הנייד, אבל הוא הזהיר שהדבר עשוי לפגוע במערכת ההפעלה ולהביא לכך שאני אצטרך לפרמט אז כמובן שלא ביצעתי. תודה מראש לעוזרים, ברק
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מה המהירות של העברת קבצים על רשת מהרד - דיסק אחד לשני על גבי הרדיסקים חדשים PATA כאשר מהירות הרשת עצמה היא 10\100?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עם חבילה של 10 מגה (NGN) בבזק בינ"ל + בזק. עד אתמול הייתי מקבל בטורנטים מהירות של מגה הורדה ומשום מה מאתמול המהירות שלי יורדת פלאים (ככה עד 300KB). הפורט בראוטר נשאר פתוח ואפילו שיניתי אותו וזה לא עזר, אני מדבר על טורנטים מטורנץ' ליצ' שבד"כ מאוד מהירים ואפילו אני עכשיו מנסה להוריד כמה קבצים ביחד ועדיין המהירות מצחיקה (יחסית כמובן). מישהו/משהו אולי חוסם אותי ?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר מדגם Xiaomi WiFi 3G שתומך במהירות 2.4GHz (300Mbps), 5GHz (867 Mbps). אני מחובר לראוטר אלחוטית בתדר 5GHz ויש לי HDD שמחובר לראוטר בחיבור USB3. כשאני מעביר קבצים ל HDD (ואני די קרוב לראוטר), אני מקבל מהירות מקסימלית של בערך 130Mbps. זה מה שאני רואה כרגע בהגדרות החיבור: הגיוני שאני מקבל מהירויות כל כך נמוכות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
- 1 follower
-
-
-
היה לי נתב 2WIRE שהתפגר. במחשב השני היה חיבור לרשת באמצעות מתאם PC PORT של 2WIRE. החלפתי נתב, לנתב רשת של סימנס. עכשיו אני רוצה לחבר מחשב שני לרשת. האם רכיב ה - PCPORT שיש לי "ידבר" עם הנתב שהינו ממשפחה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בביתי 4 מחשבים מחוברים ברשת, 3 מחוברים אלחוטית ואחד קווי, בחיבורים האלחוטיים אין בעיות גלישה , אבל במחשב המחובר באופן קווי לראוטר יש הרבה גימגוים בגלישה והכל הולך לאט ובקפיצות. אודה על עצה היכן להתחיל לבדוק ולחפש את הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל שהוא כבר Router יותר מחצי שנה. יש לי מחשב אחד שהוא defserver. אני משחק הרבה, והרבה פעמים אני פותח שרת משחק וכולם מתחברים אלי. ביומיים האחרונים כשאני פותח שרת משחק, אנשים לא מצליחים להתחבר אלי! הם מקבלים Connection refused/timed out למרות שהפורט פתוח! מה יכולה להיות הבעייה???
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי רשת קווית יש לי בעיה שבמחשב אחד האינטרנט עובד ובמחשב השני לא אמרו לי שאני צריך להגדיר הגדרות בווינדוס
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי נתב של EDIMAX(לא זוכר את השם אבל בין הזולים) וברשת יש 3 מחשבים. אחד מחובר דרך כבל(XP), השני באלחוטי-נייח(WIN98) והשלישי באלחוטי נייד(XP)(מחובר דרך כרטיס שהוספתי לו). הנייד כל הזמן עושה לי בעיות של התנקויות! לא משנה איפה אני בבית גם אם אני מטר מהראוטר עם קליטה מלאה. ניסיתי להשתמש בXP וניסיתי להתקין את התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס אבל שום דבר לא עוזר! יכול להיות שזה בגלל ששמתי אבטחה ברשת? אז למה זה רק בנייד?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הבנתי שאני מחזיר את המודם שלי (אלקטל 3 נורות) ומקבל מודם אחר, להתעקש על מודם כלשהו? (הוא יחובר לראוטר) במידה ולא יהיה את הכי מומלץ, איזה עוד מומלצים? אשמח לתשובה תודה!
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת במחשב אבל הוא תפוס ע"י המודם ואני רוצה לחבר למחשב את האקס בוקס שלי האם אפשר להתקין עוד כרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
טוב תראו דיברתי עם 012 לגבי בעיה שהאינטרנט נתקע לי ל10 וחוזר ועכשיו בדקתי דרך תוכנה כמה אחוז של Packet Loss יש לי וכתוב לי 8% עכשיו דיברתי איתם בערך שעה פלוס ועשינו כמה ניסיונות כמו tracert והנה קבצים (למעטה בצד שמאל) והם אמרו לי שהכל תקין חוץ מזה הוא ריענן לי את המנוי וזה לא עזר בנתיים אין לי מושג מה הבעיה אולי מישהו יכול לבדוק [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
ככה כמו שכתבתי בכותרת אני מחובר לאינטרנט זהב+HOT יש לי בעייה של פינג מאוד לא יציב שנע בין 0-2000 (שנייה אחת הוא נמוך.. 20,30 ושנייה אחרת פתאום 1500..) לא ניתן לשחק משחקי רשת בצורה הזו! או שיש לי לאגים כבדים או שאני פשוט מועף מהסרבר.. נסיתי לעקוב אחרי פס האינטרנט לראות אולי איזו תוכנה מפריעה אבל לא מצאתי כלום... מה שאני רוצה לדעת זה האם יש משהו שאני יכול לעשות (תוכנתית... להחליף ספקית זה רק אם אין ברירה) וגם הייתי רוצה לדעת האם עוד מישו נמצא בבעיה דומה.. אגב החיבור הוא 1.5MB ועוד משהו.. אני גם די מוגבל לסרברים מהארץ כי סרברים מחול יש לי פינג של 150+ ואז אני אוטומטית מועף מהסרבר.. האם זה אמור להיות ככה?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-