רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
מאז ש שעמתי router בבית מתנתק לי ה icq באצמו כל כמה זמן כבר פתחתי פורטים לא עזר שום דבר :s05:
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
(ההגדרה של 10% בבררת מחדל) תודה. (לא ידעתי לאיפה זה מתאים, לפה או ל"רשתות")
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אני לא יכול להוריד כלום....... פשוט כלום.... תוכנות שיתוף לא זזות לי אני מקבל גם תמיד LOWID ואין פירוואל בכלל. הכל קרה מאז ששמנו ראוטר בבית. הבנתי שצריך לפתוח איתו פורטים. מישהו מוכן להסביר איך בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
בכל אופן קרה לי גם במחשב הקודם עם מערכת הפעלה xp ועכשיו היא עשתה קאמבק במחשב החדש עם הvista . בכל פעם שאני מפעיל את המחשב או מאתחל אותו לוקח כמה דקות עד שהחייגן (מחובר דרך בזק גם כספק ) עולה (וגם חלק מהתוכנות ) , אני יודע שזו בעיה מוכרת ומשום מה לא מצאתי לה פתרון . חשוב לציין שבדקתי וירוסים כך שזה יורד מהפרק ( הרצתי Ad-Aware ודומיהם ) . מישהו שמע , נתקל בבעיה ויש לו תשובה ? תודה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מצטער על הפיגור, אבל רציתי לשאול אך אפשר להגדיר את חיבור ה-ADSL דרך מודם ה-b-FoCus 270PR בחלונות אקס.פי באופן אופטימלי. זה נשמע מוזר, אבל אמרו לי שב-XP סוף-סוף יש אפשרות לזיהוי ADSL ולא כמו ב-98 להיות מוגדר כ-ISDN. אז כאשר התקנתי את החיבור דרך דיסק נזק, זה עדיין באופן מוזר הוגדר כ-ISDN. יש לי XP Pro SP1. אם יש איזה משהו שאפשר להציע, אז זה יתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אוקיי יש לי מהירות 2.5MB וכשפועל לי האימיול, האינטרנט לא זז.. בכלל, אפילו לא במהירות 750KB אני חושב.. במה זה קשור? איך אני פותר את זה? הנתב זה ROTAL ועוד דבר.. פתחתי פורטים אפילו עם בזק על הקו וזה עדיין רושם לי באימיול שגיאה בפורטים או עבר זמן ניסיון התחברות וכל השגיאות של הLOWID, אבל כשזה מתחבר לאיזשהו שרת זה HIGH ID בכל זאת..
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום HW ZONE יש לי בעיה בראוטר wire less משו כזה... הוא מנתק את עצמו או ניכבה, לא יודע כל פרק זמן קצר של 10-30 דקות הוא מתחבר שוב לאחר שאני עושה ריסט, ולפעמים אם אני מוציא ומכניס אותו למחשב... הבעיה הזאת כבר הפכה למטרד, כיצד אני פותר אותה?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי אני אני צריך המלצה לכרטיס רשת חוטי למחשב נייח כרטיס שיהיה טוב לא חברת מדבקה כלשהי.. בעלות של עד מאה שקלים ושאלה קטנה אם כבר אני פה.. אני כרגע לקוח של בזק במהירות של 30 מגה (מודם ראוטר TP LINK מהדגם החדש של הVDSL ) וספק בזק בן לאומי... ושוקל לעזוב לCCC למרות שהם יותר יקרים מבזק בן לאומי השאלה שלי היא.. מניסיון שלכם מבחינת יציבות האינטרנט והשירות והתמיכה טרפיל C טובים? שווה לבצע את המעבר הזה?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מדפסת לייזר XEROX PHASER 3117, אני מעוניין להפוך אותה למדפסת רשת. אשמח לקבל המלצה לשרת מדפסות עם חיבור USB, בסביבות ה100 ש"ח. כנראה שאני אזמין מאי ביי. תודה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר מרכזי שמתחבר לאינטרנט ואליו חיברתי גם Access point בצורה חוטית על מנת לכסות את הקומה השניה בבית. עד כאן הכל בסדר. לאחרונה קניתי עוד ראוטר כדי לכסות עוד שטח בבית ברשת אל חוטית. חיברתי אותו בכבל רשת לראוטר המרכזי וניסיתי להפוך אותו לעוד access point כך שייתן לי עוד כיסוי רשת הבעיה שכנראה הראוטר החדש מתנגש עם ה AP שבקומה השניה והוא לא מעביר דרכו את האינטרנט. למישהו יש פיתרון מה עושים במקרה כזה??... תודה.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שאלה פשוטה: יש לי מודם רשת של בזק בבית (לא USB) ואני מתכנן לחבר אותו אל ראוטר אלחוטי של LINKSYS (דגם WRT54G) ואת הראוטר הזה לחבר בכבלים אל שני נתבים (סוויצ') של DLINK מסוג DES1008D כך שבסופו של דבר תהיה אפשרות של רשת של כ-10 עד 14 מחשבים שלכולם יהיה חיבור אינטרנט ובנוסף יהיה לי לפטופ עם חיבור אלחוטי לאינטרנט. האם התכנון שלי יעבוד, וכיצד (בגדול) אני צריך להגדיר את הראוטר והמחשבים?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי router מסוג cisco800 , ואני רוצה מאוד לדעת איך אני מאפס אותו כדי שאוכל לקנפגו מחדש לכל מי שיודע איך
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של 012, שמרתי את החייגן ואת המדריך התקנה צרבתי והבאתי לחבר, עשינו הכל לפי איך שכתוב... אבל אנחנו מקבלים שגיאה 752 (אני כמעט בטוח שזו מספר השגיאה...) אני מדבר על המדריך הזה http://012.net/pages/techSupport/win98Cables.html יש לו מודם Terayon TJ x715.. אין לי מושג למה זה לא מתחבר.. ניסיתי גם את החייגן של 012 וזה לא עזר.. יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית ראוטר אחד שמחובר למודם ואליו מתחברים שני מחשבים ועוד ראוטר אחד שמתחבר לראוטר הראשון ומתפקד בתור accesspoint וגם אליו מחוברים שני מחשבים. לכל המחשבים מגיע אינטרט אבל רשת יש רק בין המחשבים שמחוברים לכל ראוטר כלומר יש רשת בין שני המחשבים שמחוברים לראוטר הראשון ויש רשת בין שני המחשבים שמחוברים לראוטר השני. איך אני יכול לגרום שתהיה רשת בין כל ארבעת המחשבים? לפני שהיה לי את הראוטר היה לי accesspoint יעודי והיה לי רשת בין כל המחשבים ומאז שהחלפתי אין. תודה יואב.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום מאתמול אין אינטרנט הכלי אבחון של המחשב רשם dns server might be unavailable איך אפשר לסדר את הבעיה שיהיה אינטרנט ?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי Inspiron 6400 אני לא מצליח להתחבר איתו בעזרת כבל לרשת. למישהו יש מושג למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת של כ20 מחשבים עם WINDOWS XP3 ומחשב אחד עם WINDOWS 7 שבו יש תקייה אחת משותפת לכל המחשבים אני רוצה שבכל פעם שאני נכנס לתקייה הזאת ממחשב מסויים ברשת הוא יבקש שם משתמש וסיסמא הבעיה שאם ניכנסתי ממחשב כלשהו ברשת לתקייה המשותפת והכנסתי שם משתמש וסיסמא וניכנס יפה בפעם הבאה שאני אנסה להיכנס לאותה תקייה הוא יזכור את שם המשתמש והסיסמא ולא יבקש אותם יותר אני רוצא לבטל זאת. שתמיד יבקש שם משתמש וסיסמא
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי בעיה לבצע WDS בין 3COM ל EDIMAX , ה 3COM הראוטר , והEDIMAX צריך להיות הריפיטר . כמובן שהאדימקס הוא 6204WG . לפי הוראות מאוד קצרות הצלחתי לקנפג אותם אב ל משום מה אין לי גלישה דרך הריפיטר (מוזר) . אני מתחבר לריפיטר שזה האדימקס , ומקבל כתובת מה 3COM אבל אני לא גולש . למישהו יש עצות אשמח לעזרה ...
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אוקיי, שמעו... יש לי מודם RTA100 ובו יש נתב מובנה. עכשיו, הכל טוב ויפה, זה מצוין מבחינת אבטחה (לא פרצו לי מאז וגם לא נדבקתי בבלאסטר, למרות שבאותה תק' לא עידכנתי את הווינדואוז) וגם די נוח להתחבר ללא חייגן. אבל יש משהו "קצת" מעיק בכל הסיפור... אני לא יכול לקבל קבצים ב-ICQ, אני לא יכול לארח משחקים ברשת ועוד כל מיני הגבלות בסגנון הזה... עכשיו השאלה שלי היא האם יש משהו לעשות? מצד אחד אני לא רוצה לנטרל את הפיירוול של הראוטר כי זה יחליש את רמת האבטחה במחשב שלי. מצד שני זה מעצבן שאי אפשר לקבל קבצים באייסיקיו וכאלה... מה לעשות ???
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחזיר את המודם אלקטל שלי להיות כמו פעם, רגיל, ולהתחבר דרך חייגן. עשיתי בטלנט drv_write 2 1 b 8604 כדי להחזיר אותו לגרסה הישנה ואז עשיתי reboot למודם והחייגן לא התחבר לי. אז נזכרתי שכשהפכתי אותו לפרו, היה בהוראות כתוב שצריך למחוק RELAY_PPP1, אין לי מושג מה לרשום בהגדרות של ה-RELAY_PPP1 ואיך ממשיכים משם. אשמח לקבל כיוון והדרכה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ על כרטיס רשת אלחוטי טוב(לא מבין כל כך בכל הסוגים)? יש לי מודם נתב 2WIRE שמחובר למחשב הראשי ויש לי עוד מחשב ששמה אני רוצה לחבר את הכרטיס רשת(אני לא צריך כרטיס גם במחשב הראשי נכון? המודם נתב מספיק?)
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הרבה נושאים יש כאן על כל מיני DVD DIVX אבל הרוב מתלוננים נתקע לא עובד לא עובד בצורה טובה יש DVD שלא עושה בעיות ??? מחפש תשובה במהירות חשוב לקניה בארץ
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת העם יש אפשרות לדעת למי עוד נישלך אימיל מסוים למרות והנעמעניים האחרים הוי בחסוי ?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-