רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
איך הנתבים של level one http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=324 נראה קטלני
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
א.זה ידוע שעם הספקים אפשר להתמקח כי יש הרבה חברות אבל בתשתית (בזק)יש דרכים להוריד ולקבל מחירים יותר טובים או שזה מחירים קבועים ואין מקום למיקוח? ב.כמה אמורה לעלות תשתית של בזק 2.5 מגה ללא התחיבות? ג.איזה מחיר ללא התחיבות יהיה טוב בשביל ספק 2.5 מגה?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
גם לכם נשבר מהתחכמויות של חברות הסלולר? יש פתרון! http://www.netcheif.com/blog/?p=799
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת איך אני יכול לראות את כתובת שרת ה NAS שאני מחובר אליו מבלי לפנות לספקית יש אפשרות כזאת ?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ראוטר עצמו מצליח להתחבר לאינטרנט , כשאני מחבר את המחשב הנייד דרך כבל רשת לראוטר יש תקשורת באופן תקין , הבעיה היא האלחוטי של הראוטר ( גם האייפון לא מצליח להתחבר ) וכשהמחשב מצליח להתחבר לראוטר רשום לי : Limited access למרות שהראוטר מחובר לאינטרנט ... על פיו נראה שיש בעיה חמורה של איבודי מידע דרך התקשורת האלחוטית ( כשאני מנסה להתחבר לקושחה של הראוטר לוקח שנה עד שהדף עולה ... וזה גם נראה כמו HTML בסיסי , אבל ברגע שאני מחבר את המחשב עם כבל לראוטר לא רק שיש אינטרנט רציף גם אפשר להכנס לקושחה של הראוטר ורואים שהראוטר מחובר לאינטרנט ) ניסיתי לעדכן קושחה בראוטר , זה לא עזר ... עדיין אותה בעיה , השאלה , אם ישנה הגדרה בראוטר שאפשר לשנות שפותרת את הבעיה , או שהראוטר פשוט הלך ...
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
האם ה פיירוול שבנתב אלקטל 510 מספיק "חזק" או שכדאי להתקין פיירוול אחר?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הי, יש לי B-Focus ווהוא עושה בעיות עם emule. מכל מה שקראתי עושה רושם אין אפשרות לתקן את המצב. אלקטל, ממה שרשום בפורום, אינו עושה בעיות בנושא. האם אפשר פשוט להחליף את המודם לאלקטל בבזק סטור, ובכך לפתור את בעיית ה-LowId?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי 3 מחשבים בבית (אז היה 2) ומאז שארס פי יצא הייתי עשוה רשת רגיל יעני זוכר הכל וזה... קיצור קניתי לפני שבוע איי אם די .... והרשת פשוט לא עובדת.. למה זה 1 כי זה איי אם די??? 2 אולי יש לזה קשר ל1394 הזה? 3 זה בטוח לא קשור לבעיה בהתקנה או משהו כי פירמטתי אולי 3 פעמים בשביל זה.. לבדוק אולי משהו קרה... בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
טוב אז יש לי חצר יחסית גדולה עם 4 בתים שאני רוצה לרשת החצר בגודל של 1.5דונם ואני רוצה לרשת את כולה ברשת אלחוטית (רק למטרות אינטרנט אז 2מביט זה גם טוב) על איזה סוג רשת אתם ממליצים? (אני לא חושב שwifi תומך במרחק הזה) ועם אתם יכולים לתת לי קישורים למוצרים תודה.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לחבר שלי יש רשת ביתית בבית של 2 מחשבים...הוא משתמש בנתב..אני לא בדיוק יודע את כל הפרטים כי הוא לא כ"כ מבין בזה.. הוא לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו כנראה יש לו FIREWALL או משהו...ניסיתי לשנות הגדרות PEER TO PEER באייסיקיו שלו וזה לא עזר.. נכנסתי להגדרות הרשת שלו והפייר וול לא מסומן... כנראה הנתב חוסם את הקבצים הנכנסים... מה צריך לעשות בשביל שהוא יוכל לקבל קבצים??? תודה..
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי את מסנג'ר 6.1 ומיקרופון, ואני לא מצליח לעשות שיחות קול.. לא מתחבר יש לציין ש: 1.אני מתחבר דרך סוויץ' לאינטרנט (הגדרות IP אוטומטיות) 2. אני יכול לקבל קבצים באיסיקיו 3. אני יכול לקיים שיחות וידאו (אין לי מצלמה אבל הצחלתי לראות את חבר שלי בכל מקרה... 4. אני משתמש בXP אני לא מבין למה זה לא מתחבר...
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
הבנתי שבמודם כבלים ניתן ליצור שיתוף באינטרנט בין 2 מחשבי ע"י חיבור של אחד מהם בUSB והשני דרך כרטיס הרשת. קיבלתי את המודם הבא http://www.thomson.net/EN/Home/MiniSites/BAP/Cable/ModelDetail.html?category=cab%20modems%20DOCSIS&model=TCM%20425 לפי המנואל, אפשר לחבר 2 מחשבים,רק לא מוסבר איך (מוצלב או רגיל, ובאיזה מחשב יהיה החייגן)
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מחפש שרת חינמי שיהיה אפשר להעלות אליו קבצי RAR ושהוא יהיה מעל ל-150 מגה ושיהיה לו גישת FTP קיים דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
-
אם כן מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך כי כל המדריכים ברשת מבוססים על המודם ALCATEL תודה מראש ליאור
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
הי אני לא מצליח להמשיך הורדה בביטורנט, חיפשתי בגוגל את ההסבר לשגיאה ומצאתי: urlopen error - (7, 'getaddrinfo failed') This means that the tracker is overloaded, just keep the torrent window open and wait. זה לא מצליח להתחבר כבר הרבה זמן, משהו יודע איך אפשר להמשיך הורדה דרך tracker אחר לפי הhash של הקובץ או משהו? תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה משהו שיאיץ לי באמת .. את האיטרנאט וקיימים כאלה דברים הורדתי כמה דברים מה speedgudie וזה סתם דפק לי ... , עכשיו שאלה ההגדרות המקוריות של הwindwos הם הכי טובות ? יש לי 2 מגה אידסאל
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום מגדיל טווח tplink wa901nd חיברתי אותו עם כבל לראוטר והגדרתי אותו AP. הבעיה שיש לי שכל כמה זמן )שעות) המגדיל טווח מפסיק לתפקד. ואם עושים רסטרט אז מסתדר שוב. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני ממש לא מתלהב מכל הSMART wifi של הראוטר החדש.ראיתי שבדגמים אחרים יש אפשרות לעשות ROLLBACK לגרסא על מנת שאני אתחבר למכשיר אך ורק מהכתובת שלו בתוך הLAN. האם יש דרך כזאת?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני גר בבית עם 4 מפלסים (2קומות) ועד היום הרשת האלחוטית מבוססת 4 יחידות של טנדה ששירתו אותי נאמנה כבר מעל 6 שנים הזקנה נותנת אותותיה והגיע הזמן להחליף ועל הדרך אשמח לשדרג יש לי חיבורי רשת בכל קומה ובכל חדר כולל הממד במרתף אני מעונין במש שמאפשר לכל יחידה להתחבר ישירות לרשת ולא רק להגביר את האות של היחידה הראשית או המשורשרת תיאור קצר של התשתית הנוכחית: סיבים של סלקום על תשתית של בזק לתוך ראוטר של סלקום משם לסוויץ U10 בארון תקשורת שמפצל בקאט6 חיבורי רשת לכל החדרים בבית (ולשאר צרכני התקשורת) שימושים יחסית סטנדרטיים למשפחה בת 6 נפשות + כלב חכם אשמח להמלצות תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, אני עובד מהבית ואנחנו שוקלים לעבור לקראוון נייח שאין בו וייפי. אני צרמל אינטרנט יציב ומספיק לשיחות זום ללא הפרעות. אני שוקל לקנות נתב 4g (משהו כזה) ולחבר לו סים נוסף של אותו מספר שיש לי בטלפון. מה דעתכם? אם בטלפון הצלחתי לקבל 15mb מהירות גלישה, עם הראוטר אקבל יותר? או שהאנטנות הם רק בשביל המכשירים הקולטים ולא בשביל לקלות את הקליטה לאנטנה הסלולרית? האם אצטרך לשלם על עוד קו אם אני משתמש ב2 סימים תחת אותו מספר? אשמח לדעות ועצות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום אני מתלבט בין שני נתבים: D-link 655 TP-LINK TL-WR1043ND הTPLINK זול יותר מהDLINK ב140 שקל, אבל האם אני אתפשר על ביצועים, אני מכיר את DLINK והציוד שלהם איכותי, אבל אני לא מכיר את TPLINK . מישהו יכול לייעץ לי אם הם מכירים את הדגם הזה של TPLINK? אם יש לכם הצעות לנתב אחר, אני צריך פורטים של 1G ושיעבוד בתקן N. עד 450 שקלים תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מישהו זוכר איך מכניסים WUNDOWS 98 לדומין
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-