עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. דבר מוזר זה מתנתק לי את הגישה לאינטרנט אבל לא מתנתק מהאינטרנט .. כלומר החיבור לא מתנתק אבל אי אפשר לגלוש ולקבל שום דבר באינטרנט מבחינת תקשורת חוץ כאשר אני עושה כיבוי למחשב והפעלה מחדש זה פתאום עובד בסדר מה יכולה להיות הסיבה ? יש לציין שאין ספייואר ווירוסים!

2. Started by x-dude,

רציתי קצת חוות דעת למי שיש את הדבר הזה,קראתי וקראתי אליו והחלטתי להזמין אותו.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by ilstockman,

שאלה לא ממש קשורה לפורום... אבל אודה לכם אם תוכלו לענות לי. כחלק מעבודה בסמינר במימון אני צריך לדעת כמה עולה רוחב פס באינטרנט? הכוונה לדוגמא: כמה גוגל, מיקרוסופט וכו' משלמות על רוחב פס שלהם? כמה עולה לעלות משרת של עצמך GB 1???? אם תוכלו גם לכתוב כתובות אינטרנט של חברות שמתמחות בתחום זה ממש יעזור! בתודה מראש, :yelclap:

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  4. Started by Radical Dreamer,

אוקיי. כמו שאתם יודעים (אני מקווה) כל עניין החבילות של בזק וספקיות האינטרנט הוא כמו שוק. אין מחיר אחיד וכל לקוח יוצא עם מחיר אחר בהתאם לכמה הוא התווכח. בקיצור: 1. איזה רוחב פס יש לכם? 2. כמה אתם משלמים לבזק? 3. לאיזה ספק את מחוברים? כמה אתם משלמים לו? בתקווה שזה יציג קצת את המחירים הכי נמוכים שאפשר להוציא מנזק וספקיות האינטרנט...

5. Started by crik,

שלום, ברשת שלי יש כ6 מחשבים, חלקם מחוברים ברשת קווית וחלקם ברשת אלחוטית. ברצוני לדעת האם יש כלי שאני אוכל לנהל עידכונים נניח אנטי וירוס, ווינדוס וכו'.... שאני אוכל להגיד להם מתי לעדכן ומה לעדכן וכמו כן, מעקב לאחר המחשבים ותפעולם. בברכה, משה

6. דיברתי עכשיו עם ברק, ומתברר שבמשך החצי שנה האחרונה לא שילמתי להם גרוש (המנוי לדבריהם היה בהקפאה ולא היה בשימוש 1.5\96). אבל אני גלשתי ועוד איך שגלשתי..אוהויי כמה שחרשתי על ה BT (ועודני חורש). דיברתי עם הנציג לגבי זה והוא הסביר לי שלפני כחצי שנה הקפאתי את המנוי (אחרי תקופה של כמה שבועות החזרתי) כנראה שקרתה איזו תקלה, והיוזר שלי נפל בין הכסאות. הייתי אמור לשלם לכל יום גלישה (התנאים של מנוי מוקפא). בכל מקרה, לא שילמתי כלום, וגלשתי ללא הרף. הנציג אמר לי שהם לא יחייבו אותי, ושעכשיו הוא יחזיר לי את החבילה שבאמת הייתה צריכה להיות לי (ה1.5\96). לא כ"כ רציתי בזה (בגלל זה גם התקשרתי) ושאלתי אותו כמה יעלה לי לשדרג ל 2.5\150 הוא ענה שהמחיר של זה זהה ל 1.5\96 כלומר 39 ש"ח (ל…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by elad_jacoby,

כנראה ששאלתי בנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242110.0 יותר מדי שאלות, ואף אחד לא ממש עונה לי :s05:, והמחשב החדש בפתח ואני צריך רשת בדחיפות. אז פתחתי אשכול חדש לאחר שאת רוב השאלות הבנתי לבד ונסכם כך: שמעתי המלצות על הLinksys WRT54GL ועל הEdimax BR-6216MG - שאפילו סוקר בnetchief. בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני קונה כל אחד מהם מה אני עוד צריך לקנות? כרגע בבית יש לי מודם כחול 600E אני חושב Aztec שבזק סיפקה לי. שמעתי שצריך לרכוש מתאם למחשב שיקבל מרחוק את האות של הרשת האלחוטית, והבנתי שלEdimax צריך מתאם MIMO, ולLinksys צריך מתאם רגיל, אז דבר ראשון אשמח אם מישהו יתן לי קישורים לכל אחד מהם והפרשי מחיר. האם לשניהם יש אפשרות לפתיחת פורטים כמו של ביטורנט \ אימ…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by viper_sb,

אני מנהל רשת בארגון קטן והמנהל אותו אני החלפתי עשה כמה בעיות.. וכרגע יש לי משתמש שהפרופיל שלו הוא לא תיקייה בכונן הפרופיל של הארגון אלה קובץ לא ידוע ואני לא מצליח לשחזר ממנו (אני משתמש בתוכנת גיבויים של סימנטק) לאחר שיצרתי למשתמש פרופיל חדש .. איך אני יוכל לשאוב מאותו קובץ לא ידוע את המידע של המשתמש שבו מאוחסן הMY DOCUMENT והגיבוי של הOUTLOOK זה חשוב לי מאוד

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי מחשב בן כ-6 שנים עם כרטיס רשת גיגה עובד עם כבל רשת CAT5 כאשר ניסיתי להחליף לכל כבל CAT5E אחר או כל פורט גיגה אחר המחשב מתחרפן - הדרך היחידה לעבוד עם הכרטיס הנ"ל היא אך ורק ב-CAT5 בלבד - יש פיתרון ? או רק להחליף כרטיס רשת או מחשב תודה רבה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by GetRich,

כאן הייתה חפירה שלא רציתם לקרוא. רק הייתי צריך לעשות Port Forwarding.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  11. האם ישנה אפשרות לחבר מחשב ישן שאין בו WIFI לאינטרנט אלחוטי? כלומר לקנות איזה מתאים USB או משהו כזה שבעזרתו הוא יתחבר?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. Started by _Cyoher_,

אז ככה ישלי אינטרנט 2.5 מגה התשתית שלי זה הוט והספקית שלי היא נטוויז'ן אני הולך לשדרג את האינטרנט ל10-12 מגה ורציתי לדעת איזה ראוטר מתאים לי האם כדאי לבקש ראוטר מהוט ? או לקנות ראוטר ב250-300 שקל

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  13. איזה מודם רשת לבקש מבזק על מנת לשדרגו לנתב? כמה מחשבים ניתן לחבר לנתב המומלץ? האם הנתב הוא בעל FIREWALL מובנה?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  14. Started by mongoL---,

אני עובד עם ראוטר של חברת edimax br 6104 , הוא עובד מעולה רק שיש בעיה במסגרת מספר שרתי ftp , למספר שרתי ftp לוקח תהליך עד שנוצר חיבור לשרת , כיביתי באופן זמני את הפייר וול ועבד מהר, שאלתי אם יש איזושהיא אפשרות להאיץ את עניין ההתחברות על ידי פתיחת פורט כלשהוא ( ניסיתי לפתוח ספציפית את הפורט ולא עזר).

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by mystikal,

התחברנו לאינטרנט בכבלים של קוי זהב . כאשר כל מחשב מבין ה2 שיש בדירה מחוברים למודם בנפרד אין בעיות. לאחר חיבור המחשבים לראוטר אדימקס ברודבנד (חיובור עם הכתובת שקיבלנו מהספק דרך שירות הלקוחות),באחד המחשבים יש בעיות גלישה כגון: המסנג'ר מסרב להתחבר , האימיול לא מתחבר (רק האפלואד עובד), אתרים עם סקריפטים לא עובדים (צ'טים וכדומהלא עובדים). ובמחשב השני התקשורת עובדת כראוי. יש לציין שכאשר המחשב הבעייתי מחובר ישירות למודם ללא הראוטר בדרך ,הכל עובד כשורה. תודה מראש לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  16. מחשב קולנוע ביתי נמצא בשלב בחירת המפרט, שהוא סגור כמעט עד הסוף. מה שנשאר פתוח הוא רשת אלחוטית. יש לי ניסיון רב בהתחברות לאינטרנט ובשימוש בנתב חוטי לחיבור בין מחשבים סמוכים. לצורך מחשב הקולנוע הביתי נדרשת רשת אלחוטית לחיבור בין 2 מחשבים בלבד המחשב האחד של הקולנוע הביתי נמצא בסלון והמחשב השני, המקבל תכנים דרך האינטרנט, נמצא בחדר העבודה, כאשר המרחק בי החדרים הוא די קטן, בסביבות 5 - 6 מטר. השאלות: 1. לחיבור אלחוטי בין שני מחשבים בלבד, האם יש צורך בנתב אלחוטי, או שמספיק 2 כרטיסי רשת אלחוטיים, אחד בכל מחשב? 2. מבקש המלצה לכרטיס (ונתב, אם נדרש) אלחוטיים, שיתנו העברת נתונים בקצב גבוה מאד, או קצב גבוה מספיק לנגינה בזמן אמת של תכני Full HD (1080p) . יש חריצי PCI פנויים בשני המחשבי…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by EnerGy,

שלום, לאחרונה שידרגתי לאת האינטרנט ל5 מגה ולא הורדתי על המירות המקסימלית (~640KB) אלא יותר על 450. הזמנתי טכנאי מבזק והוא אמר שהראוטר לא מספיק טוב (לא יודע אם זה בכלל הגיוני, אם אני לא טועה הוא תומך עד 100MB) והוא אמר שכדאי שנזמין נתב של בזק, לא רציתי לעשות החלטה פזיזה אז החלטתי לבוא ולשאול אותכם מה כדאי לעשות. הנתב שלי הוא EDIMAX 6114 או משהו בסיגנון, לא זוכר :-\ תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by AdiR^SiNaI,

ראוטר מחבר בין רשתות אז דוגמא יש לי 2 סניפים בכול אחד 10 מחשבים שמחוברים למתג אז בכול רשת את הכבל של הסויץ עצמו נחבר לראוטר ככה ב2 החברות אז ל2 החברות יהיה אינטרנט וגם קשר ביניהם? וראוטר לפי איפי יודע למי המידע שיך?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by חובב,

לאחר פירמוט שני מחשבים והתקנה של ווינדוס 7 X64 (באנגלית) ושיתוף כוננים או תיקיות אין אפשרות להכנס אליהם ברשת. כלומר כאשר אני מנסה להכנס ממחשב אחר ברשת לאחד מהתיקיות המשותפות אז יש הודעה של אין אישור מהאדמין וכל זה..וגם אי אפשר להכנס מהסטרימר. אין סיסמא (ביטלתי אותה) וכולם באותו WORKGROUP .וזה תקף לשני המחשבים עם ה 7 וגם עוד נייד עם XP שלא מצליח להכנס לאף אחד מהם. חשוב לציין שהכל היה בסדר עד לפני הפירמוט עם אותם הגדרות(אם אני לא טועה). מה יכולה להיות הבעיה ???

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  20. Started by igeorgy,

שלום, עד היום הייתה לי רשת חוטית והחלטתי שאני רוצה לעבור לרשת אלחוטית. אין לי מושג מה עלי לקנות, ולכן הייתי רוצה לדעת על איזה ראוטר וכרטיסי רשת אתם ממליצים . הבית הוא בן שתי קומות, כאשר מחשב אחד נייח נמצא בקומה העליונה והמחשב הנייד נמצא בקומה התחתונה בדר"כ (אף אחד מהמחשבים לא ממוקם בתוך ממ"ד).

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  21. היי.. אני רכשתי לאחרונה נתב אלחוטי G בשביל בשביל לגלוש בבית בכל מקום באלחוטי. הנתב היה של Trendnet ועשה את העבודה די נאמנה בלי שום בעיות והאות היה יציב. הבעיה היא שהפעלתי תוכנת Emule. אז הנתב התחרפן ואיבדתי את האות. למזלי קניתי אותו אצל חבר שלי שהוא מכר אותו בחנות שהוא עובד אז הוא החזיר לי את מלוא הכסף וביטל את העיסקה. עשיתי מחקר ברשת וראיתי שEmule גומרת לתופעה הזאת בהרבה נתבים. אז החלטתי למה לא לקחת מחשב ישן למקם אותו במרכז הבית עם כרטיס רשת אלחוטי PCI ואז להפוך את המחשב הזה לנתב. מצאתי כמה סוגי כרטיסי רשת אלחוטיים PCI ורציתי לקבל המלצה ממי שיש לו כרטיס כזה ומה הטווח קליטה שלו ואם הוא תומך WPA. ומה היציבות של האות.. תודה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  22. אני משתמש ב Azureurs ככה שאין לי מושג אם זה קורה גם בקליינטים אחרים של ביטורנט. אני שם לב שהוא תמיד מוריד יותר מידע מהקובץ עצמו. ינעו אם הקובץ 700 מגה הוא מוריד 715 מגה ורק אז מסיים, אני בטוח שיש לזה הסבר הגיוני ואני מעוניין לדעת מהו. תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  23. Started by X-ShaY,

שמעו יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת רגיל וכרטיס רשת אלחוטי אני רוצה לחבר לכרטיס רשת הרגיל מודם, ובעזרת הכרטיס רשת האלחוטי לשתף את האינטרנט למחשב אחר זה אפשרי? אם כן איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  24. אהלן אנשים. אני בקרוב רוכש מחשב חדש אשר ישמש אותי גם להורדות דרך האימיול וכו'. האינטרנט הנוכחי שלי הוא במהירות 5MB. בכל אופן, אני מעוניין לנצל את המהירות עד הסוף (קוראים לזה רוחב הפס? ) ומאמין שכרטיס רשת איכותי יעזור לי. אני מניח שהם לא עולים יותר מדי, אז אין הגבלת תקציב. אם הכרטיס ONBOARD יספיק אז אני מניח שאפשר פשוט לסגור את הטופיק. תודה רבה לעוזרים והמשך יום נעים.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  25. ^^^^^^^^ נגיד אם אני מוריד\ מעלה דרך כמה תוכנות במקביל ומרגיש האטה מטורפת, אני יוכול לראות אם אני במקסימום של הפס שלי או שזה בעייה בספק\ תשתית וצריך להתקשר ולצעוק על מישהו... תודה

• 5 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.