עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by asafmag,

שלום! יש לי רשת בין שני מחשבים שמעבירה אינטרנט ממחשב א' לב' , פתאום הרשת לא פעלה. הצלחתי לחבר את שתי המחשבים אבל זה לא מעביר למחשב השני אינטרנט, אני חייב עזרה, תודה רבה אסף!

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by The-Sun,

היי ... אני השתמשתי ב"המדריך המלא לשיתוף אינטרנט (ICS) עם מחשב שרת ומחשב/ים לקוח/ות בווינדוס XP" בדיוק לפי מה שכתוב ... וזה לא עובד לי ... יש לי 3 מחשבים בבית ... אחד (ה"שרת") ושני קליינטים ... כל השלושה עבדו בהרמוניה עד לפני מספר ימים כשה"שרת" חטף וירוס ונעלצתי לפרמטו ... מאז הפירמוט התקנתי את האינטרנט מחדש על השרת וזה עובד יופי (אחרת לא הייתי פה) אבל אני לא מצליח לשתף עכשיו את שני המחשבים האחרים ... (כולם על בסיס XP) ... ??? ניסיתי גם לבטל את הפיירוול ... ניסיתי עם האיי פי השונים ... עם הדי אן אסים .... !!! HELP !!!

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by khaled20,

שלום לכם חברה... אני זקוק לעזרה שלכם בקשר לנתב EDIMAX יש לי נתב אידימאקס חוטי ואני מחובר לNETVISION הנתב שלי כל כמה חודשים מאבד את ההגדרה שלו ואז אני נאלץ לתקשר לספק בכדי להגדיר אותו מחדש והם מחיביים אותו 40 שקל בכל פעם וכבר אני עשיתי את זה אולי 6 פעמים 6*40 240 שקל חבל על כסף נסיתי להגדיר אותו כמה פעמים ולא הצלחתי אז אני מבקש ממכף להדריך אותי איך להגדיר אותו מ 0 % עד 100% אם אפשר לצרף תמונות -- למה לא גם טןב ויפה תודה! :-[ :nixweiss:

4. Started by elyaz,

שלום לאחרונה שידרגתי את המהירות של האינטרנט דרך בזק ב"ל מ5Mb ל 15Mb. אני גולש דרך ראוטר של tp-link מדגם wr541-g. הנציג של בזק בינלאומי אמר לי בטלפון שכדאי להחליף לראוטר מתקן N שהוא מתקדם יותר. (יש לציין שהוא לא הציע לי לקנות ראוטר או משהו כזה, רק המליץ להחליף) אבל כמובן שלפני שאני רץ להחליף ראוטר, רציתי לשמוע את חוות דעתו המקצועית של הפורום, וכמובן המלצה לדגם פשוט וטוב. (יש לציין כמו כן שלאחר השידרוג בבדיקת מהירות ב speedtest מתקבלת מהירות הורדה של 10 Mb בלבד) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  5. צהריים טובים, במכללה שאני לומד יש רשת אלחוטית שפרוסה על פני כל הקמפוס, ואני אשמח אם אפשר להסבר איך זה אפשרי שבכל מקום יש קליטה, ואצלי בבית הראוטר בקושי מגיע לקומה השנייה (יש לי ראוטר חזק ומומלץ שקניתי בעקבות רשמים שלי מהפורום פה). דבר נוסף, יש מישהו שיש לו 2 קומות+ ומחובר לבזק והשתמש בהם בשביל שיתקינו לו רשת אלחוטית שתקלוט בכל הבית? תודה.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  6. אהלן. שני מחשבי WIN7 ULT. באחד מהם יש ספריה משותפת. כאשר מנסים להיכנס מהמחשב השני לספריה אז נדרשת ססמה. אף אחד לא זוכר מהי הססמה. איך אפשר לשחזר אותה? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by ofirrjd,

היי, אז הנה הקונפיגורציה שלי: מחשב "חזק" מחובר לראוטר אלחוטי מחשב "חלש" מחובר אלחוטית לראוטר מחשב "נייד" שרוצה להתחבר קווית (לא אלחוטית!) למחשב החלש, למרות שבנייד יש תקשורת אלחוטית (הנייד רחוק מאוד מהראוטר כך שאין קליטה לרשת אלחוטית ולכן רוצה תקשורת קווית). אני מקבל את ההודעה "limited conectivity or no conectivity" בשני המחשבים שמחוברים קווית. בעבר עבד יופי. הבעיה נוצרה לאחר שהותקן חייגן (ע"י קובץ EXE של קווי זהב) בשני המחשבים: הנייד והחלש. מאז, הסרתי את החייגן (אני כבר מחובר מחברה אחרת) כמו כן הסרתי את כרטיסי הרשת בשני המחשבים (נייד וחלש) והתקנתי שוב (אולי כדי לאפס הגדרות) אבל זה לא עזר. מה עושים?? תודה אופיר

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by ילד-hw,

שלום רציתי לדעת אני מחבר רשת בייתית בבית ויש לי אפשרות ב-HUB שנקראת cross-over רציתי לדעת עם אני יהפוך את האב ל- cross-over אני לא יצטרך לקנות כבל מוצלב בשביל חיבור המודם עם ה-HUB במוצלב, ו- העם זה יהפוך את הכבלים הרגילים שמתחברים לכרטיסיי רשת למוצלבים ? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  9. Started by חשיש,

כאשר אני מתחבר לאינטרנט רשום בצד את המיהירות שתמיד היתה 620kbfs אצלי אבל היום לא יודע למה כשהתחברתי היה רשום 320kbfs מישהוא יודע למה (דרך אגב אני לא מרגיש הבדל בביצועי האינטרנט)

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  10. המחשב מיתחבר לאינטרנט מוצא את הרשת (למחשב כרטיס רשת אלחוטי מובנה של אינטל) אך לא מצליח לזהות את המחשבים האחרים ברשת הוא בעצמו לא מצליח להיכנס להגדרה של MSHOME ליפעמים מחשבים אחרים רואים אותו אך לא מצליחים להיכנס אליו... ומכאן נוצרה לי הבעיה שאני לא מצליח להדפיס מהמחשב הזה בעוד שמחשבים אחרים (3 נייחים) רואים אחד את השני ומצליחים להדפיס במדפת ששתופה ברשת המחןברת לאחד המחשבים... אם מישהו יודע מה לעשות אני ישמח

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by esaly,

באיזה פורטים הכי מומלץ להשתמש בעבודה עם האמיול..? עד עכשיו השתמשתי ב7019 ו7029 ובשבוע האחרון נראה שחסמו אותם כי הקצב על הפנים.. הCONNECTIONS שלי מורחבים, אין מה לדאוג... אשמח לתגובות...

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by neeto,

1. האם 2 הראוטרים הבאים מותאמים לכבלים? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473088 2. במידה ואני עוברת בשלב כלשהו לADSL הראוטרים של הכבלים מותאמים? 3. איפה אני יכולה למצוא מדריך להתקנת כרטיס אלחוטי פנימי במחשב נייח ומדריך להתקנת רשת אלחוטית בבית? תודה.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by אוהד הפועל בדם,

אני המחשב השרת וכשאני משתף קבצים למחשב הלקוח הכל בסדר. אבל כשאני משתף קבצים מהמחשב הלקוח למחשב השרת אני מצליח לעשות תיקייה ב-add network place ורואים אותה אבל כשאני מנסה להיכנס אליה הוא לא מליח ורושם לי את הדבר הבא: תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  14. Started by kong5,

אז ככה יש לי רשת בין שתי מחשבים... עכשיו ברכזת יש לי מספרים 12345678 שלכל אחד יש נורה.. מאז שהתקנתי תרשת הנורה של 123 היו דלוקות.. והיום פתאום 15678 דלוקות...למה זה? :

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by wild_3d_raptor,

איפה אפשר לימצוא סרטים ומישחקים להורדה ?? ????

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by yanipc,

איך אני בודק מהירות אינטרנט? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by amit2681,

שלום, יש לי אינטרנט 12 M דרך בזק בינלאומי והוט ללא חייגן. אני מחובר דרך ראוטר לינקסיס 54WRTG ומודם TERAYON. הבעיה שלי היא במחשב הנייח אשר מחובר ע"י מתאם אלכוטי מסוג VIGOR. כאשר אני מחבר אותו הוא מתחבר באופן תקין ומוריד במהירות מקסימלית (1400 KBS לערך) ולאחר מספר דקות המהירות צונחת לכ - 60KBS. בעיה נוספת שקורית היא שברגע שהמהירות נופלת זה מאט את כל המחשבים המחוברים לרשת ולא רק את המחשב הנייח. על מנת לפתור את הבעייה אני מנתק את המתאם מהמחשב ושאר המחשבים ברשת חוזרים למהירות תקינה. היכן הבעיה ומה עליי לעשות?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  18. יש לי רשת בבית עם ראוטר של 3com. הגדרתי שכל תקשורת נכנסת מהרשת תגיע למחשב ספציפי [מעין שרת] ועכשיו אין לי בעיה להגיע למחשב הזה ספציפי. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לגשת לכל מחשב ברשת הזו מהאינטרנט ולא רק למחשב ספציפי שאני מגדיר בהגדרות של הראוטר. כמו נגיד, כמה שרתים שמחוברים ברשת ושאני רוצה להיות מסוגל לגשת לכל אחד מהם. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה במחשב, כאשר אני נכנס לאתר פייסבוק, אחרי כמה דקות של גלישה הדפדפן אומר לי שהדף לא נמצא וחוזר לפעול רק לאחר שאני מנקה את כל נתוני הגלישה. זה קורה בפיירפוקס, כרום ואקספלורר. תודה מראש )

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by lox,

hey im buying a new computer this week and i need to know how to make a network between 2 computers and i have no idea how and i want both of them to be conected to the same internet all the time so ho do i do this? please give me a guide or something because i have no idea!!! thanx bye

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  21. לפי הבירורים שערכתי עד עתה: נטוויז'ן- לא נותנים ברק- נותנים תמורת 19.9 לחודש - מוגזם. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  22. שלום יש ברשותי SWITCH ישן למידי של 8 פורטים של 10/100 חשבתי להחליף אותו ל10/100/1000 לרוב אומרים לי שעדיף ללכת על 8 פורטים, גם אם יש לך רק 3-4 (כמו שיש לי) מה אתם ממליצים? אני מחפש את האיכותי ביותר שיש. כלומר שלא יסבול מבעיות של מהירות, ניתוקים, עומס יתר (הורדות וכו'), שינתב מהיר, שיכיל פאקטות גדולות (להאצה) AUTO SENSTING וכו' וכו'. פחות משנה לי מחיר (מ200 עד 800 אין לי בעיה, לא נראה לי שיש יותר גבוהה מזה) יש לכם סוגים שאתם מאוד ממליצים עליהים בחום?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by ביז'ו המוס,

אני לא יודע בדיוק מה קרה.. אבל אני לא מצליח להכנס לHWZONE.. חשבתי שזה בעיה במחשב שלי או משהו אבל ירדתי למחשב השני שלי בבית וגם משם אני לא יכול להכנס, טילפנתי לחבר שלי וגם אצלו.. פשוט אי אפשר להכנס לפה. זה קורה גם לכם? אם הפורום לא עובד גם לכם אז תפרסמו פה.. אולי זאת בעיה של השרת או משהו. הפורום עדיין לא עובד לי מסיבה כלשהי.. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

קניתי למחשב הנייח כרטיס אלחוטי תקן N של TENDNET TEW-643PI הוא לא קולט את הראוטר אלא אם כן הם קרובים בצורה די מצחיקה יש ליד המחשב הנייח מחשב נייד עם תקן G שקולט את הראוטר בלי שום בעיה. מדי פעם קורה שהמחשב הנייח קולט את הראוטר מהמרחק שאני רוצה (בערך 15 מטר עם שני קירות) ואחרי מספר שניות הוא שוב מאבד אותו. אני שוב אומר - הם מצליחים להתחבר אבל רק כשהם קרובים[br]פורסם בתאריך: 12.08.2009 בשעה 20:04:16 יכוליות שיש בעיה בכרטיס? תקן N אמור לקלוט מכזה מרחק על בטוח. התקן G של המחשב נייד קולט אפילו.נראה לי שהכרטיס דפוק כי המחשב הנייד קולט גם של השכנים וגם את זה הנייח לא קולט. מה אומרים?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  25. Started by tal_be,

שלום לכולם, יש מבצע בתשתית בזק של 60 ש"ח על 2.5 מגה ומקבלים מודם אלקטל CT510. ואני רוצה לדעת איך הוא מבחינת ביצועים: 1. אם הוא מתנתק הרבה? 2. אם הוא מאט את האינטרנט? 3. ואיך הוא בכלל מבחינת ראוטר? יש לי בבית את הראוטר DYNALINK 1025W שהוא כל הזמת התנתק לי... אז אני רוצה לדעת איך האלקטל לעומתו?? תודה לעוזרים!!

דיונים חדשים בפורומים