רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם מעפאן גם של בזק WOW ALE 130,עכשיו אני לא רוצה להשתמש בו..אני צריך ראוטר שיהיה בו מודם מובנה נכון ?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם אני יכול להתחבר מהמחשב הנייח שלי לwifi ואם כן איך אני עושה את זה ? יש לי כרטיס רשת realtek rtl8139/810x family fast ethernet NIC (יש לי גם את הכרטיס המובנה על הלוח אם אם יש אפשרות ממנו...)
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קניתי את הראוטר הנ"ל שאליו מחוברים 2 מחשבים נייחים (בעזרת כבל כי הם נמצאים באותו החדר) ברשותי עוד מחשב נייד. הגדרתי סיסמא של בערך 10 תווים (אותיות גדולות,קטנות ומספרים). בחרתי ב-SECURITY MODE בחרתי ב-WPA2 PERSONAL וב-WPA Algorithm ב-TKIP + AES. 1 מה זה בדיוק ה-TKIP + AES והאם זה מומלץ לבחור את זה (האפשרויות שהיו לי הם TKIP או AES או שניהם ביחד שזה מה שרשמתי) ? 2 האם כדאי לי לשים גם את ה-MAC FILTER ? 3 שמעתי גם משהו על סדרה של תווים ראנדומליים ונתנו לי פה איזה לינק לאתר לקבלת רצפים ראנדומליים,האם אני צריך להשתמש בו או לבחור משהו משלי ? 4 תודה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
מה ההבדל בעצם בין שני החיבורים ? מה היתרונות של כל אחד ? ובאיזה מהם עדיף לי לגלוש בעצם ?? במאפיינים networking - יש לי פרוטוקול tcp , ip , qos packet schelduer , clinet for microsoft windows , file priner sharing for windows מה מהדברים האלה אפשר לבטל ?? אפשר לבטל הכל חוץ מה tcp\ip ? איך אני מבטל את ה qs packet schlduer ? הבנתי שביטול שלו מעלה את מהירות הגלישה ?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה שאני כבר המון זמן מחפש ברשת פתרון ואין. יש לי רשת ביתית עם 4 מחשבים, 3 שסתם גולשים ומשחקים במשחקים ואחד שהוא שרת אימיול. יש לי 2 HUB-ים שונים מחברות שונות, בגדלים שונים, אחד של 16 פורטים ואחד של 8. הנתב הוא אלקטל 510 שבעבר הרחוק היה HOME (עכשיו פרוץ). אם כל המחשבים גולשים ומורידים קבצים בצורה רגילה.. אפילו קבצים גדולים אין שום בעיה, ברגע שאני מדליק אימיול לאחר זמן קצר של עבודה נדלקת לי נותר הBNC (הקואקסית) ונדלקת נורת השגיאה ולאחר זמן קצר המודם מפעיל את עצמו מחדש, תופעה זאת קוראת אצלי בHUB של ה8 פורטים. ב-16 פורטים לעומת זאת יש לי עוד יציאה של AUI שדומה לחיבור הMIDI הישן בנוסף לחיבור ה BNC ועם הHUB חוץ מהBNC יש לי גם נורת JABBER, גם כאן, אחרי משך עב…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
השיתוף אינטרנט עבד בסדר גמור עם ה-ADSL שלי ועכשיו עברתי לכבלים ופתאום כל ריסט מצד אחד מהמחשבים דורש הגדרה מחדש של הרשת בשני המחשבים בשביל שהרשת תפעל בכלל לא רק לשיתוף אינטרנט. עריכה: הגדרתי את הרשת כך שאני מתחבר ראשוני ואצל המחשב השני שהוא מתחבר דרך המחשב השני ברשת, קבעתי שם ל-WORKGROUP ושם לכל מחשב כמובן. ה-ADSL מחובר למחשב הראשון ודרך הכרטיס רשת המחשב השני מחובר לאינטרנט. כל ריסט מצד אחד המחשבים עלול, אבל לא תמיד, לדרוש הגדרה מחדש של הרשת בשני המחשבים כדי שהרשת בכלל תיקלט. יוצא מצב שכל יום-יומיים צריך להגדיר מחדש את הרשת. זה חשוב ודחוף מאוד אז כל תשובה תתקבל בברכה! תודה חברה!
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
(ההגדרה של 10% בבררת מחדל) תודה. (לא ידעתי לאיפה זה מתאים, לפה או ל"רשתות")
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום, מזה כמה חודשים יש לנו בבית רשת ביתית של שני מחשבים, על תשתית החשמל, באמצעות המתאם של MSI. שני המחשבים מרוחקים זה מזה (הלקוח נמצא 2 קומות מתחת לשרת) - הרשת עבדה בצורה טובה עד לאחרונה. 2 המחשבים נותקו מהחשמל (בגלל שצבענו את הבית) וחוברו אח"כ מחדש, מאוד יכול להיות שהמתאמים מחוברים לשקע אחר, אולי עם מפצל שונה, ומכשירים שונים על אותו שקע (אני לא זוכר בדיוק איך זה היה מחובר קודם). יש תקשורת בין המחשבים, ויכולת לשתף אינטרנט - אבל איטית. בדיקה של פינג מהלקוח לשרת של 40 חבילות מראה זמני עכוב שנעים בין מילי שניות בודדות לבין מאות מילי שניות ואף time-outs לפעמים (בין חבילה לחבילה). האם יש דרך לדעת מהי בדיוק הבעיה ואיך כדאי לחבר? יש כללים בעניין הזה? (מכשירים מסוים שעלולים לגר…
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום . ברשותי HP/4700 . כל ניסיונתי כשלו בחיבור של ה wi-fi . הנורה והחיבור מראה שזה מחובר{ מופיע ביכולת החיבור מופיע מחובר } כשהמכשיר מחובר למחשב במצב של סינכרון אז ניתן לגלוש באינטרנט אך לא קבלת / שליחת דואר / . יש לציין שכל ההגדרות נכונות / אך משום מה לא ניתן לגלוש / לקבל דואר { מופיעה שגיעה -לא ניתן להתחבר לשרת הדואר הנכנס . ודא כי שם השרת נכון ולאחר מכן נסה שוב .................} מה עושים תודה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בן כ-6 שנים עם כרטיס רשת גיגה עובד עם כבל רשת CAT5 כאשר ניסיתי להחליף לכל כבל CAT5E אחר או כל פורט גיגה אחר המחשב מתחרפן - הדרך היחידה לעבוד עם הכרטיס הנ"ל היא אך ורק ב-CAT5 בלבד - יש פיתרון ? או רק להחליף כרטיס רשת או מחשב תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות לחבר מחשב ישן שאין בו WIFI לאינטרנט אלחוטי? כלומר לקנות איזה מתאים USB או משהו כזה שבעזרתו הוא יתחבר?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ומחשב נייח.. כרגע הם מחוברים בחיבור חוטי... אינטרנט הכל עובד כמו שצריך יש רק בעיה אחת בשליחה שממש משגעת אותי פתחתי שיתוף בניייח למלא קבצי וידאו (avi mpeg) כדי לגשת אליהם דרך הנייד... דבר פשוט שלא צריך לגרום לשום בעיה.. אבל שאני מנסה להעתיק אותם לנייד אני מקבל שגיאה שאין מספיק מקום או שהקובץ בשימוש... כמובן שיש מקום יש 30 גיגה פנוי. והקובץ לא בשימוש . אפילו אני זוכר את הקטע שאי אפשר היה למחוק סרט בגלל שהוא ניכנס לזיכרון אז הלכתי לפי המדריך ומחקתי את הערכים שגורמים לבעיה בגלל שחשבתי שבגלל זה אני מקבל את ההודעה של השימוש אבל גם זה לא עזר http://personal-computer-tutor.com/abc3/v31/vic31.htm ניסתי לשנות את השם ל 1.avi אבל אותה שגיאה חשבתי אולי זה משהו בניי…
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איזה מודם רשת לבקש מבזק על מנת לשדרגו לנתב? כמה מחשבים ניתן לחבר לנתב המומלץ? האם הנתב הוא בעל FIREWALL מובנה?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
-
אני מספר את זה סתם לידע כללי של הקוראים, כאמור הבעיה נפתרה אבל זה סתם מקרה מצחיק וגם קצת מעניין. מצטער על הפוסט המגילתי משהו, אבל למי שיש כוח לקרוא, יש מסקנה נחמדה בסוף. ובכן, מעשה שהיה כך היה: ;D הרכבתי מחשב חדש, התקנתי עליו ויסטה, ואני עובד עליו במקביל למחשב הישן, שמחובר לאינטרנט. אני גולש בפורום כלשהו כבר די הרבה זמן ואני משתמש וותיק שם ללא שום בעיות מעולם. עכשיו, יש לי חיבור פתוח (ללא חייגן) דרך הכבלים. אז מתי שהגיע הזמן המתאים, העברתי את כבל הרשת למחשב החדש, ובאמת המחשב קיבל IP אוטומטית והכל בסדר, התחבר לאיטרנט תוך כמה שניות בלי בעיות. אז אני ניגש לכמה אתרים לוודא שהכל עובד כשורה, וכולם עובדים חוץ מאותו פורום. לא זאת ועוד, אלא שאני מקבל הודעה: "נחסמת לצמיתות מהפורום"…
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי יש לי את הראוטר המדובר (LinkSys WRT54GL) בערך שנתיים ובחיים לא עדכנתי לו קושחה כי לא ראיתי צורך בזה... הראוטר מחובר ל 3 מחשבים בצורה חוטית ועוד לפטופ אחד בצורה אלחוטית. באופן כללי הכל עובד כמו שצריך ואין לי שום תלונות משום מה הקליטה האלחוטית דיי חלשה (שני קווים), אבל זה לא מזיז לי כי הלפטופ קולט את הרשת בכל מקום בבית... (אני מחובר דרך הכבלים) האם בכלל יש לי איזה שהוא יתרון בלהתקין קושחה לא רשמית? זה יועיל באיזו שהיא צורה? או שסתם חבל על המאמץ והסיכון אם בסה"כ אני מרוצה.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, התשתית שלי זה נטוויז'ן והספק זה בזק. מאז שעברתי לבזק האינטרנט עושה בעיות- כל כמה דקות הוא קופא למשהו כמו חצי דקה. ניסיתי להגדיר שרת DNS אבל גם זה לא פתר את הבעייה. כל פעם שאני מוריד קובץ אחרי כמה שניות זה מפסיק להוריד וכותב לי 'עם הפסקה'. יוטיוב גם מקפיא את ההטענה של הסרטונים אחרי כמה שניות וכו'. התקשרתי כבר כמה פעמים לתמיכה טכנית שלהם אבל הם לא מבינים בזה, סתם אומרים לי לבדוק מהירות אינטרנט ודברים לא קשורים. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של 012, שמרתי את החייגן ואת המדריך התקנה צרבתי והבאתי לחבר, עשינו הכל לפי איך שכתוב... אבל אנחנו מקבלים שגיאה 752 (אני כמעט בטוח שזו מספר השגיאה...) אני מדבר על המדריך הזה http://012.net/pages/techSupport/win98Cables.html יש לו מודם Terayon TJ x715.. אין לי מושג למה זה לא מתחבר.. ניסיתי גם את החייגן של 012 וזה לא עזר.. יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום! כיום אני גולש בחדרי דרך חיבור רגיל של הכבלים עם נקודה שממנה יש לי אינטרנט ואפשרות לטלויזיה (בדקתי) זהו המחשב היחידי בבית ועומד לשירות כל בני הבית, בנוסף יש לנו עוד נקודה בסלון הבית שם אנחנו מחברים את ממיר הטלוויזיה. עכשיו קניתי לא מזמן xbox360 שבו אני משחק בסלון ויש לי גם חיבור לרשת הלייב אם אני מעביר לשם את המודם ומחבר אותו לנקודה הזו. דיברתי עם ספק התשתית ומוכנים במסגרת מבצע להציע לי ראוטר אלחוטי בעל טווח של כ 30 מ' (מכסה את המרחק בין החדרים) אבל הבעיה שאני לא יודע איך לחבר אלחוטית לא את המחשב ולא את xbox360 ובאופן כללי אני לא מבין כלום ברשות אלחוטיות. בנוסף אני מבין שעם רשת אלחוטית רצוי לשים הגנה טובה כלשהי וגם בנושא זה אני לא מבין כלום. השאלה שלי היא האם יש דר…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אם כן מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך כי כל המדריכים ברשת מבוססים על המודם ALCATEL תודה מראש ליאור
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
מה דעתכם על הראוטר הזה- http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=222 ??? יש דברים נוספי שאני צריך לקנות עם קנייתו? כמו כרטיס רשת אלחוטי מתאים.. שלי עובד בטכנולוגיית ה-G... זה מתאים?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מלומדי שלום. לאחרונה רכשתי נתב אלחוטי שהתגלה כצרה צרורה. לאחר חחחיבור מהיר וכמה הגדרות הנייד התחבר לרשת אך המחשב השולחני עשה המון העיות ... חיבור איטי מאוד קשור לא יציב.. והאמיול מסרב להתחבר בחיבור הרשת רשום שהמהירות היא 10 mbps וכל הנסיונות לשנות ת כרטיס הרשת נכשלו ..... אשמח מאוד לעזרה ........... בברכת כל טוב .
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הרבה נושאים יש כאן על כל מיני DVD DIVX אבל הרוב מתלוננים נתקע לא עובד לא עובד בצורה טובה יש DVD שלא עושה בעיות ??? מחפש תשובה במהירות חשוב לקניה בארץ
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הכרטיס רשת מחובר למחשב דרך חיבור PCI והמחשב הפסיק לזהות אותו היום עד עכשיו הכרטיס היה מזוהה באופן אוטומטי ללא כל צורך בדריברים ועכשיו הוא מבקש ממני לעשות חיפוש בשביל למצוא דרייבר לחומרה כדי שהוא יוכל לזהות את הכרטיס הכרטיס לא עשה שום בעיות עד היום והוא כרטיס רשת רגיל לא אלחוטי של חברת TP LINK איך אני מזהה אותו מחדש? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-