עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by adibs7,

יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת מובנה, אני מחובר להוט ול 014 במהירות 2.5 עם מודם TERAYON tj715x בימים אלו אני קונה עוד מחשב, מחשב נייד ורוצה לחבר אינטרנט אלחוטי שאני אגלוש בשני המחשבים. 1. אני צריך כרטיס רשת אלחוטית למחשב הנייח שלי ואם כן איזה ? 2.שווה לקנות ראוטר ממקום חיצוני ? או "להשכיר" מהוט ב 10 שח לחודש ?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  2. Started by KyleIsle,

הי, יש לי B-Focus ווהוא עושה בעיות עם emule. מכל מה שקראתי עושה רושם אין אפשרות לתקן את המצב. אלקטל, ממה שרשום בפורום, אינו עושה בעיות בנושא. האם אפשר פשוט להחליף את המודם לאלקטל בבזק סטור, ובכך לפתור את בעיית ה-LowId?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by darkman,

אני רוצה לעשות רשת בבית(חוטית) וראיתי שיש הרבה מבחר חשבתי על ה ?D-Link Router DI-604? למישהו יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  4. שלום יש לי 3 מחשבים. הראשון עם הראוטר שמחובר לקיר והשתיים האחרים [אני ואחותי] הם אלחוטיים. יש לנו 4MB [ בדקתי ב SPEEDTEST יצא 4100 בערך] אבל רציתי לדעת איך המהירות מתפצלת. אני מעוניין לעשות שאני יקבל כ 2. מגה ו-2 המחשבים האחרים יקבלו מגה כל אחד,מכוון שהשימושים שלי מצריכים יותר. אז איך אני בודק את זה,ואיך אני משנה? אני חושב שאני מדבר על רוחב פס פה... תודה מראש,אבי.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by qwerty1987,

כיצד ניתן לפתור זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  6. שלום, התקנתי היום ראוטר level one 3406, בחיבור חוטי המחשב הנייח והמחשב הנייד מתחברים אבל הנייד (dell inspiron 1525) לא מצליח להתחבר לרשת באלחוטי למרות שהוא מזהה את הרשת, היא לא מאובטחת ויש קליטה טובה. אציין שמדובר בתשתית כבלים. נציג 013 ניסה לסייע אבל בשלב כלשהו הוא הציע לנסות להריץ פקודה שמאפסת את הגדרות הרשתות של כרטיס הרשת של הנייד, אבל הוא הזהיר שהדבר עשוי לפגוע במערכת ההפעלה ולהביא לכך שאני אצטרך לפרמט אז כמובן שלא ביצעתי. תודה מראש לעוזרים, ברק

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  7. מה המהירות של העברת קבצים על רשת מהרד - דיסק אחד לשני על גבי הרדיסקים חדשים PATA כאשר מהירות הרשת עצמה היא 10\100?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  8. שלום חברים, שיחקתי COD4 ולפתע הוא נתן ליconnection interrupted ,יצאתי ,בדקתי מה קורה עם האינטרנט, וגילתי שהוא אכן התנתק לי בלי סיבה מיוחדת, סידרתי את הבעייה, האינטרנט עובד אבל כמה דברים לא, COD4 לא מזהה לי שום שרת, לא בFAVORITES ולא בINTERNET ,בFAVORITES הוא מראה לי סימני שאלה על כולם, ובאינטרנט הוא מריץ את כל השרתים ,ז"א רק סופר אבל לא מראה כלום, בעייה נוספת היא שאני לא מצליח להתחבר לתוכנות מסרים כגון MSN ו ICQ ,וגם בעת ניסיון כניסה לFACEBOOK הוא נכשל, מזה יכול להיות? זה קרה לי בדיוק אחרי שהתנתק, תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by Shashay,

אני צריך ראוטר בשביל לחבר ברשת ביתית מחשב שבסלון ומחשב שבחדר...הבית די קטן ככה שאין מרחק כל כך גדול מהחדר עד הסלון. משהו בסביבות 200-300 שקל...תודה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by isotoper,

שלום יש לי מודם של כבלים שיוצא ממנו כבל רשת שאם אני מחבר אותו למחשב שלי יש לי אינטרנט. השאלה : אני רוצה לחבר עוד 2 מחשבים לאינטרנט, האם אני יכול לקנות SWITCH, שעולה 90 ש"ח לדוגמא, עם 8 PORTS, ואז לחבר את הכבל שיוצא מהמודם לתוך הכניסה של ה SWITCH, ולחבר את 3 המחשבים ליציאות של ה SWITCH ? האם זה יעבוד לי ככה בצורה פשוטה ? תודה

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by matityahoo,

כשאני משנה את שם הקובץ ל index אייקון הדפדפן נהיה לא מזוהה בממשק התוכנה וכמובן שהאתר לא רץ ברשת עם אני לא משנה ל index אין שום בעיה חוץ מזה שצריך לכתוב בדפדפן את השם המלא .html האתר הוא 100 אחוז פלאש אשמח לקבל יעוץ [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by Moty_p,

שלום לכולם, כמו שאתם יודעים מקבלים IP אחד כאשר מתחברים לאינטרנט לא משנה אם זה עם חייגן או באופן אוטומטי למחשב שלי מחוברים עוד כמה מחשבים ב - LAN ובתוכנה VMWare כולם מקבלים אינטרנט אני רוצה להתחבר למחשבים האלה מרחוק דרך האיפי שלי איך אני יכול לעשות את זה? איך אני יכול לנתב בניהם? תודה לכל העונים מראש..

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  13. היי יש לי מחשב נייד ומחשב נייח.. כרגע הם מחוברים בחיבור חוטי... אינטרנט הכל עובד כמו שצריך יש רק בעיה אחת בשליחה שממש משגעת אותי פתחתי שיתוף בניייח למלא קבצי וידאו (avi mpeg) כדי לגשת אליהם דרך הנייד... דבר פשוט שלא צריך לגרום לשום בעיה.. אבל שאני מנסה להעתיק אותם לנייד אני מקבל שגיאה שאין מספיק מקום או שהקובץ בשימוש... כמובן שיש מקום יש 30 גיגה פנוי. והקובץ לא בשימוש . אפילו אני זוכר את הקטע שאי אפשר היה למחוק סרט בגלל שהוא ניכנס לזיכרון אז הלכתי לפי המדריך ומחקתי את הערכים שגורמים לבעיה בגלל שחשבתי שבגלל זה אני מקבל את ההודעה של השימוש אבל גם זה לא עזר http://personal-computer-tutor.com/abc3/v31/vic31.htm ניסתי לשנות את השם ל 1.avi אבל אותה שגיאה חשבתי אולי זה משהו בניי…

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  14. בעזרת חברי הפורום קניתי ראוטר (edimix)....זו גם הזדמנות להגיד תודה.... עכשיו צצה בעיה חדשה, לאחר שחיברתי את המחשב לראוטר מופיע מידי פעם ההודעה כי נדרש חיבור מחדש לרשת , למרות שבמידה ואני אלחץ " ביטול" החיבור עדיין קיים ולא נזקקת כל הקלדה של סיסמא ושם משתמש...... האם קיים פתרון לכך? הגלישה עצמה נמשכת כרגיל ואין כל בעיה....פשוט ההודעה דיי מציקה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  15. שלום יש ברשותי SWITCH ישן למידי של 8 פורטים של 10/100 חשבתי להחליף אותו ל10/100/1000 לרוב אומרים לי שעדיף ללכת על 8 פורטים, גם אם יש לך רק 3-4 (כמו שיש לי) מה אתם ממליצים? אני מחפש את האיכותי ביותר שיש. כלומר שלא יסבול מבעיות של מהירות, ניתוקים, עומס יתר (הורדות וכו'), שינתב מהיר, שיכיל פאקטות גדולות (להאצה) AUTO SENSTING וכו' וכו'. פחות משנה לי מחיר (מ200 עד 800 אין לי בעיה, לא נראה לי שיש יותר גבוהה מזה) יש לכם סוגים שאתם מאוד ממליצים עליהים בחום?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  16. שלום רב, אחד המחשבים ברשת הביתית אצלי מסרב לקבל IP באופן אוטמטי והוא מחובר לרשת דרך SWITCH אשר מחובר למודם רשת של בזק אז הגדרתי לו IP ושאר ההגדרות באופן ידני כולל DNS אז הוא התחבר לרשת אבל הגלישה באינטרט כל כך כל כך איטית מה זה איטית... מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתירת בעיה זו... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  17. שלום חברה עריכה: התברר לי כרגע שפשוט העלתי יותר מדי קבצים ביחד והשרת כנראה חסם אותי. תודה בכל מקרה. יש לדוד שלי אתר שאני מדי פעם מעדכן לו אותו אני משתמש בתוכנה CuteFTP 6 כדי לערוך את הקבצים באתר. תמיד הכל עבד כמו שצריך אבל היום משהו שונה קרה: התחברתי לשרת של האתר והעלאתי קבצים ובאמצע התוכנה איבדה תקשורת עם השרת. ניסיתי להיכנס לאתר בhttp דרך האינטרנט אקספלורר בתור גולש רגיל שרוצה להיכנס לאתר והאתר לא עלה. התברר לי שרק לי זה קורה כי לאחרים האתר עולה. ניסיתי להיכנס לאתרים אחרים וכולם עבדו בלי בעיות חוץ מהאתר הזה. בסוף התברר לי שהייתי צריך להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר מחדש והבעיה הסתדרה. ואז ניסיתי להעלות עוד פעם את הקבצים ונחשו מה קרה...עוד פעם איבדתי תקשורת עם השרת. הבעיה לא קר…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  18. נדמה לי ששמעתי פעם על דרך לחבר את המודם לראוטר כך שהמחשב יהיה און ליין כל הזמן (ללא חייגן) מה שאני מתכוון זה שאני אוכל לגלוש במחשב הנייד שלי כאשר המחשב השני כבוי (והראוטר האולחוטי מחובר ישירות למודם כבלים) תודה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by Dumbass,

ברשותי ראוטר של Cnet: Conexant ADSL 4 Port Router לא מצאתי שום מדריך איך לפתוח בו פורטים, אז רשמתי את כתובת המחשב המקומי שלי והגעתי לעמוד שמבקש שם וסיסמא, קראתי באיזה פורום מהן הגדרות הDefult (המשתמש+סיסמא) וזה לא עובד. ישנה איזושהי דרך כדי לדעת את שם המשתמש והסיסמא או לשחזר אותם איכשהו? (חשבתי להתקשר לתמיכה טכנית של אינטרנט זהב שהתקינו לי את הרשת ולשאול אבל אני לא בטוח אם זה מה שכדאי לעשות). תודה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  20. Started by adlanm,

שלום, יש לי שני מחשבים ברשת. כשאני מעביר קבצים ממי לאקס פי הם עוברים מאוד לאט. FAT32 בשני המערכות. שאני מתקין אקס פי בשני המחשבים העברת קבצים מתבצעת כרגיל.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  21. שלום אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך קוי זהב, ואני משתמש בחייגן שלהם כדי להתחבר לאינטרנט. אך החייגן הזה גורם להתנתקות כל פרק זמן קצר שבו לא עובר מידע. אני אני יכול להתחבר אליהם בלי החייגן אלא דרך הווינדוס?(xp)

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  22. בדקתי מול שטרודל 1 ו-2 ואני מקבל מהירויות של 7 או 8 קילוביט ואני על 5 מגה!!! איפסתי ראוטר פעמיים ,דיברתי עם בזק הם הודיעו לי ש3 אנשים מהאזור התלוננו ולכן זו בעיה מקומית שלי כנראה ולא במרכזת.משום מה אני כבר מכיר את זה מהעבר ואני די בטוח שזו בעיה שלהם ולא שלי. ממש מעצבן אי אפשר לזוז ככה!!! פעם קודמת שהיה לי דבר כזה אז הם טענו שהראוטר שלי דפוק נתנו לי אישור להחליף אותו,אבל כשקמתי בבוקר למחרת הכל הסתדר (עוד לפני החלפת הראוטר) מה שאומר שהם לא מבינים מהחיים שלהם הבזק האלה.הם רוצים לשלוח לי טכנאי לבדוק אבל משום מה יש לי הרגשה שביום שני שהם יחזרו לעבודה הכל יסתדר.(אני מקווה) בכל מקרה אם מישהו נתקל בזה אשמח לדעת כי אז זה אומר שאכן יש בעית ציוד אצלם...

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by Cheif,

גם לכם נשבר מהתחכמויות של חברות הסלולר? יש פתרון! http://www.netcheif.com/blog/?p=799

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by LOL,

יש לי בבית רשת חוטית ואני רוצה שהpsp שלי יוכל גם להתחבר לרשת אז חשבתי אולי לחבר למחשב שלי כרטיס רשת אלחוטי ובעצם ליצור רשת אלחוטית רק בין המחשב לpsp זה אפשרי? והעיקרון כל מה שאני יצטרך זה כרטיס רשת אלחוטי?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by stav_r,

שלום לכולם לאחרונה נתקלתי בבעיה מעצבת במחשב שלי , כל מה שאני מוריד ההורדה נתקעת באמצע כלומר אני רואה את חלון ההורדה אבל הנתונים תקועים ולא זזים . כך גם כאשר אני מנסה לעשות סטרים של וידאו . איך ניתן לפתור את הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים