רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
דבר מוזר זה מתנתק לי את הגישה לאינטרנט אבל לא מתנתק מהאינטרנט .. כלומר החיבור לא מתנתק אבל אי אפשר לגלוש ולקבל שום דבר באינטרנט מבחינת תקשורת חוץ כאשר אני עושה כיבוי למחשב והפעלה מחדש זה פתאום עובד בסדר מה יכולה להיות הסיבה ? יש לציין שאין ספייואר ווירוסים!
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מסיים מסלול 74 שח עם תשתית הוט 200 מגה מודם 12 שח לחודש ,האם מישהו מכיר דיל טוב? לצערי אין חיבור לסיבים.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שאלה לא ממש קשורה לפורום... אבל אודה לכם אם תוכלו לענות לי. כחלק מעבודה בסמינר במימון אני צריך לדעת כמה עולה רוחב פס באינטרנט? הכוונה לדוגמא: כמה גוגל, מיקרוסופט וכו' משלמות על רוחב פס שלהם? כמה עולה לעלות משרת של עצמך GB 1???? אם תוכלו גם לכתוב כתובות אינטרנט של חברות שמתמחות בתחום זה ממש יעזור! בתודה מראש, :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
היום יש את כל טלפונים של הדור ה-3 שמשמשים גם כמודמים לכל דבר. רציתי לדעת, האם יש פיתרון לאינטרנט נייד, כלומר, שאני אוכל להתחבר לאינטרנט שלי דרך המחשב הנייד בכל מקום בכל זמן באמצעות מודם שפועל כמו הפאפונים של הדור ה-3 ? האינטרנט בדור ה-3 הוא פשוט שחיטה, אז רציתי לדעת, אני צריך את החיבור הזה בשביל להתבר למצלמות אבטחה הרבה פעמים ביום (ולא תמיד אני נמצא לייד רשת אל-חוטית). אז יש משהו כזה שלא לוקח מחיר שחיטה ? :s05:
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מחפש אתר ולא תוכנה (אני יודע שיש תוכנה כזו) תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המחשב נייח שלי התקלקל לכמה זמן ועבדתי עם הלפטופ. עכשיו אני צריך להעביר נתונים מהלפטופ לנייח - האם זה אפשרי דרך הרשת? יש בין המחשבים רשת - מחשב נייד עם רשת אלחוטית והמחשב נייח מחובר לנתב של בזק DLINK במחשב נייד אני מזהה את הנייח ויכול להעביר נתונים אך במחשב נייח איני יכול לקלוט את הנייד... האם זה בגלל שעליי לחבר פיזית עם כבל את הנייד לנייח או משהו בהגדרות אינו נכון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום. יש אצלי במחשב קישור לתיקייה נמצאת ברשת על מחשב אחר. קיימת גישה מלאה לחומר בתיקיה זו, ובכ"ז אם אני לוחץ על קבצים בתוכה (JPEG למשל) בקליק ימני ובוחר הדפס - אין אפשרות להדפיס ישירות. צריך להעתיק תחילה הקבצים למחשב הנוכחי. נפתחה הרשאת EVERYONE לתיקיה. לא עזר.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני מחובר ברשת, מודם אלקטל משורדג, סוויץ', שני מחשבים מחוברים. פתחתי את הפורטים למחשב, פורטים 6767 וגם 21, משתמש בתוכנת BulletProof אבל היא פותחת שרת לפי איי פי פנימי של הרשת. כשמנסים להתחבר אלי, לפי האיי פי הראשי, אני רואה בתוכנה חיבור ראשוני אבל מייד ניתוק. מישהו יכול לעזור? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות קו טלפון(שקע) באחד החדרים בבית אבל שלא יהיה לו מספר טלפון שונה וקו שונה אלא אותו קו רק עוד שקע בקיר בשביל לחבר אינטרנט וVOD והדברים של הטלוויזיה(yes). השאלה שלי האם זה אפשרי והאם טכנאי בזק יוכל לעשות את זה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
איזה מודם רשת לבקש מבזק על מנת לשדרגו לנתב? כמה מחשבים ניתן לחבר לנתב המומלץ? האם הנתב הוא בעל FIREWALL מובנה?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
התחברנו לאינטרנט בכבלים של קוי זהב . כאשר כל מחשב מבין ה2 שיש בדירה מחוברים למודם בנפרד אין בעיות. לאחר חיבור המחשבים לראוטר אדימקס ברודבנד (חיובור עם הכתובת שקיבלנו מהספק דרך שירות הלקוחות),באחד המחשבים יש בעיות גלישה כגון: המסנג'ר מסרב להתחבר , האימיול לא מתחבר (רק האפלואד עובד), אתרים עם סקריפטים לא עובדים (צ'טים וכדומהלא עובדים). ובמחשב השני התקשורת עובדת כראוי. יש לציין שכאשר המחשב הבעייתי מחובר ישירות למודם ללא הראוטר בדרך ,הכל עובד כשורה. תודה מראש לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום HW ZONE יש לי בעיה בראוטר wire less משו כזה... הוא מנתק את עצמו או ניכבה, לא יודע כל פרק זמן קצר של 10-30 דקות הוא מתחבר שוב לאחר שאני עושה ריסט, ולפעמים אם אני מוציא ומכניס אותו למחשב... הבעיה הזאת כבר הפכה למטרד, כיצד אני פותר אותה?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
https://twitter.com/moc_israel/status/1769737172746174916?s=46 https://twitter.com/moc_israel/status/1769737175015244189?s=46 לידיעתכם !
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
- 2 followers
-
-
מחשב קולנוע ביתי נמצא בשלב בחירת המפרט, שהוא סגור כמעט עד הסוף. מה שנשאר פתוח הוא רשת אלחוטית. יש לי ניסיון רב בהתחברות לאינטרנט ובשימוש בנתב חוטי לחיבור בין מחשבים סמוכים. לצורך מחשב הקולנוע הביתי נדרשת רשת אלחוטית לחיבור בין 2 מחשבים בלבד המחשב האחד של הקולנוע הביתי נמצא בסלון והמחשב השני, המקבל תכנים דרך האינטרנט, נמצא בחדר העבודה, כאשר המרחק בי החדרים הוא די קטן, בסביבות 5 - 6 מטר. השאלות: 1. לחיבור אלחוטי בין שני מחשבים בלבד, האם יש צורך בנתב אלחוטי, או שמספיק 2 כרטיסי רשת אלחוטיים, אחד בכל מחשב? 2. מבקש המלצה לכרטיס (ונתב, אם נדרש) אלחוטיים, שיתנו העברת נתונים בקצב גבוה מאד, או קצב גבוה מספיק לנגינה בזמן אמת של תכני Full HD (1080p) . יש חריצי PCI פנויים בשני המחשבי…
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שידרגתי לאת האינטרנט ל5 מגה ולא הורדתי על המירות המקסימלית (~640KB) אלא יותר על 450. הזמנתי טכנאי מבזק והוא אמר שהראוטר לא מספיק טוב (לא יודע אם זה בכלל הגיוני, אם אני לא טועה הוא תומך עד 100MB) והוא אמר שכדאי שנזמין נתב של בזק, לא רציתי לעשות החלטה פזיזה אז החלטתי לבוא ולשאול אותכם מה כדאי לעשות. הנתב שלי הוא EDIMAX 6114 או משהו בסיגנון, לא זוכר :-\ תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי שני מחשבים בבית, במחשב שלי נמצא הראוטר/מודם (מכשיר אחד מחובר) והמחשב שלי מחובר לראוטר עם כבל. המחשב של אח שלי גם מחובר לראוטר עם כבל.. עכשיו לי יש אינטרנט וגם אני רואה בראוטר שהמנורות שמסמנות האם מחשב מחובר לראוטר או לא, המנורות האלה דולקות. עכשיו לאח שלי אין אינטרנט וגם הוא לא מזהה בכלל שהוא מחובר לרשת שלנו.. הוא מזהה רק את רשת ה- hamachi שיש שם על המחשב מאיזה משחק ששיחקתי עם חבר שלי.. אין לי מושג מה לעשות.. הנה התמונה מהחשב של אח שלי: http://imageshack.us/photo/my-images/64/desktopdd.jpg/
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מחפש סוויצ', משום שיש לי מודם סמסונג (AHT-E300) אשר פתחתי לראוטר. אז... איזה סוויצ'? האם יש הבדלים בין היצרנים השונים? תודה! נדב.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
היי.. אני רכשתי לאחרונה נתב אלחוטי G בשביל בשביל לגלוש בבית בכל מקום באלחוטי. הנתב היה של Trendnet ועשה את העבודה די נאמנה בלי שום בעיות והאות היה יציב. הבעיה היא שהפעלתי תוכנת Emule. אז הנתב התחרפן ואיבדתי את האות. למזלי קניתי אותו אצל חבר שלי שהוא מכר אותו בחנות שהוא עובד אז הוא החזיר לי את מלוא הכסף וביטל את העיסקה. עשיתי מחקר ברשת וראיתי שEmule גומרת לתופעה הזאת בהרבה נתבים. אז החלטתי למה לא לקחת מחשב ישן למקם אותו במרכז הבית עם כרטיס רשת אלחוטי PCI ואז להפוך את המחשב הזה לנתב. מצאתי כמה סוגי כרטיסי רשת אלחוטיים PCI ורציתי לקבל המלצה ממי שיש לו כרטיס כזה ומה הטווח קליטה שלו ואם הוא תומך WPA. ומה היציבות של האות.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אז ככה, לכמה חנויות שבהם הזמנתי, אין את הנתב EDIMAX BR6104K במלאי, וזה גרם לי לחשוב פעמיים איזה ראוטר לקנות (כבלים HOT עם 012, שלושה מחשבים קרובים שמחוברים בכבל רשת לראוטר). יש שתי אפשרויות: 1. לחפש בעוד חנויות את הראוטר BR6104K. 2. לקנות את LinkSys WRT54GL ולכבות, אם אפשר, את האופציה הלאחוטית (אפשר דבר כזה?). מה אתם אומרים? יש הבדל בין שניהם? (בהנחה ושניהם ראוטרים קווים), שניהם עומדים בעומס גלישה (אימיול..)?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לפני כחודש הקמתי אתר חדש והכנסתי את האתר למספר מנועי חיפוש (google ו walla) האתר n מכיל גלריית תמונות של צייר שאני מכיר השתמשתי ב angelfire למקום אחסון. הבעייה היא שהאתר לא מופיע במנועים כשאני מחפש אותו בנוסף רציתי לדעת אם יש אתר או תוכנה שתפרסם את האתר למספר מנועי חיפוש במקביל. כתובת האתר: www.angelfire.com/art2/gabbay תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
... [= ? מה הכי מהיר? יש כבר 50 מגה לפי מה ששמעתי נכון?כמה זה עולה?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לשנות IP עם חיבור MPLS בכבלים. הדרך הכי פשוטה ומהירה שיכולה אני אשמח לדעת. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אוקיי, שמעו... יש לי מודם RTA100 ובו יש נתב מובנה. עכשיו, הכל טוב ויפה, זה מצוין מבחינת אבטחה (לא פרצו לי מאז וגם לא נדבקתי בבלאסטר, למרות שבאותה תק' לא עידכנתי את הווינדואוז) וגם די נוח להתחבר ללא חייגן. אבל יש משהו "קצת" מעיק בכל הסיפור... אני לא יכול לקבל קבצים ב-ICQ, אני לא יכול לארח משחקים ברשת ועוד כל מיני הגבלות בסגנון הזה... עכשיו השאלה שלי היא האם יש משהו לעשות? מצד אחד אני לא רוצה לנטרל את הפיירוול של הראוטר כי זה יחליש את רמת האבטחה במחשב שלי. מצד שני זה מעצבן שאי אפשר לקבל קבצים באייסיקיו וכאלה... מה לעשות ???
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם אוקיי אז חשבתי להזמין את הLINKSYS WRT54GL כמו שהמלצתם פה, נראה שאנשים מאוד מרוצים ממנו והוא גם מריץ לינוקס, זה נשמע נחמד. עכשיו יש לי טלפון אלחוטי בבית ושמעתי פעם מזמן שאם הטלפון עובד בתדר 2.4 גיגה (אני עוד צריך לראות באיזה תדר מה שיש *לי* בבית עובד) אז יכול ליהיות מצב שהנתב והטלפון משבשים את הפעילות האחד של השני ... האם מצב כזה יכול להתרחש כיום? אם כן יש לעניין פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן. הגעתי לפני חודש מאוסטרליה, שם רכשתי לי ראוטר אסוס RT-AX88U שעבד מעולה. בתדר של 5GHZ עם ערוץ 149 לא היו לי שום בעיות עם המכשירים בבית כמו הטלפון שלי Xiaomi Mi 10T. את הראוטר הבאתי איתי במזוודה ומשום מה הטלפון לא מראה לי רשת 5GHZ יותר, כל עוד הערוץ הוא מעל 100 כולל. אין לי מושג אם זה קשור למשהו גיאוגרפי בטלפון או בראוטר. הראוטר כרגע מכוון על ASIA. אני מריץ עליו פירמוור של מרלין. אשמח לרעיונות.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-