רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אם לדוגמא יש לי את מחשבים X, Y וZ מקושרים אחד לשני, והם צריכים להיות מקושרים למחשב נוסף שיהיה מקושר למערכת הכללית. איך אני מקטין את חשיפת המידע ביניהם לרמה הקטנה ביותר? זתומרת שY לא יקבל את כל המידע על X ועל Z וככה גם האחרים.. ציור להמחשה: אני צריך תשובה תאורתית. תודה רבה רבה לעוזרים, אסף
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מודם למחשב אני נכנס לכתובת 10.0.0.138 אני לא מצליח לגשת אליו פשוט כאילו אין כזה דף , כאילו אין חיבור למודם מודם AZTECH 600E מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם ספק האינטרנט שלי חוסם שלי חלק מהרוחב פס??? תמיד הם יגידו שהם לא חוסמים.... אבל איך אפשר לדעת בוודאות???
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הנה הגעתי לאתר ההורדות אבל איזה גירסא להוריד פה ? http://dd-wrt.com/dd-wrtv3/dd-wrt/downloads.html יש לי גירסא V1.1
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים בבית מחוברים ברשת. בכולם יש אקס פי. המודם מחובר ביו אס בי. פעלתי לפי ההוראות בפורום והרשת עובדת כמו שצריך. מה שבעצם קורה אצלי זה שהמחשבים הלקוחות צריכים להתחבר לרשת (Local Area Connection), ואז אוטומטית מופיע אייקון של החיבור לאינטרנט, אשר כבר פועל אוטומטית. כדי לצאת מהאינטרנט המחשבים הלקוחות צריכים לנתק את Local Area Connection אצלם. והנה הבעייה: כאשר (בטעות) מנתקים את האינטרנט ידנית (האייקון שהופיע אוטומטית), אי אפשר להחזיר את המצב לקדמותו, ואז שני המחשבים הלקוחות מאבדים את היכולת להתחבר לאינטרנט, גם אם הניתוק היה באחד מהם, גם אם הגדרתי את הכל מחדש בכל המחשבים, וגם אם התקנתי את המודם מחדש. יש לציין שהרשת עצמה עדיין פועלת, ומה שנדפק זה רק החיבור לאינ…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת העם יש אפשרות לדעת למי עוד נישלך אימיל מסוים למרות והנעמעניים האחרים הוי בחסוי ?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להגדיר את הכתובת דואר שלי שקבלתי מבזק שתעבוד באווטלוק אבל אני נתקע כאן ואני לא יודע מה צריך לרשום איפה שמסומן באדום מי שידע שיגיד לי בקשה תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נתב יציב, בסיסי, שלא יגרום להתנתקויות בכלל, עם התקנה נוחה. אין צורך בכל התוספות המיוחדות שמגיעות עם נתבים ב-800 שקל. התקציב הוא בסביבות ה- 200 שקל, מקסימום 250. אה, כמובן שהנתב הוא קווי. אשמח לשמוע הצעות. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
יש לי בעיות מאז שיש לי את הראוטר הזה הוא ראטור adsl עם 4 פורטים ויש לי בעיות שאני לא מצליח להתחבר לקאזה ובאמיול יש לי low id באימיול ויש לי התנתקויות באי סי קיו ואני לא מצליח לקבל קבצים מה אני עשוה במצב כזה? אני לא בדיוק יודע איך לפתוח פורטים בראוטר הזה למרות שנכנסתי להגדרות של הראוטר ואז לvirtual server ושם היתה אמורה להיות לי טבלה של פורטים סגורים ופתוחים ולא היה לי את זה היה לי סתם כאלה מקומות למלא פורט שאני רוצה לסגור או לפתוח לא ממש הבנתי מה הולך שם בבקשה שמישו יגיד לי מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
עד היום שילמתי 39 ש"ח לשנה לברק ללא התחייבות בעבור 1.5 מגה ב-ADSL מספטמבר מכיוון שאנו מדברים מאות שקלים. כעת הגיעה לי ידיעה שבזק בינלאומי נותנים את אותם תנאים... לכמה כסף אתם אומרים להוריד את ברק? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
תראו אני מחובר לתשתית 750 ADSL דרך יס (Yes), והספקית שלי היא נטוויז'ן. עשינו מבצע ביס לשלוש שנים כולל תשתית ADSL 750K. כמה אני צריך להוסיף לYes כדי לשדרג ל1.5? ז"א מה ההבדל בין תשתית של 750K לתשתית של 1.5? וכמה עולה בדר"כ חיבור 1.5 של הספק? אני יודע שבשלושה חודשים ככה אני יכול להשיג את זה ב40 שקל בנטוויז'ן, מה אח"כ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אפשר לעשות רשת שבמחשב אחד יהיה וינדוס XP ובשני יהיה 98 ? אפשר לעשות רשת כזאת?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי כבלים ומודם Tj 715 וספק בזק 1.5 בנוסף לכך יש 2 מחשבים בבית והשתמשתי במדריך (המחשב שלי הוא הראשי ודרכו מתחברים לרשת) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 כדי להגדיר אינטרנט גם למחשב השני הבעיה היא שכעת למרות שלמחשב השני יש אינטרנט לי אין בכלל גישה ל FTP בכלליות לא משנה מה, אני בכלל לא יכול לגשת לזה מאחר וזה חסום לאחר שהורדתי את החיבור של המחשב השני, הגישת FTP חזר בלי בעיה וטופל אבל להם אין אינטרנט אז אני תקוע מה אפשר לעשות כדי שיהיה לי גישת FTP וגם שיהיה להם אינטרנט בנוסף לא רק שלי אין FTP דווקא למחשב השני אין בעיית התחברות ל FTP
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת חוטית ואני רוצה שהpsp שלי יוכל גם להתחבר לרשת אז חשבתי אולי לחבר למחשב שלי כרטיס רשת אלחוטי ובעצם ליצור רשת אלחוטית רק בין המחשב לpsp זה אפשרי? והעיקרון כל מה שאני יצטרך זה כרטיס רשת אלחוטי?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ראוטר מחבר בין רשתות אז דוגמא יש לי 2 סניפים בכול אחד 10 מחשבים שמחוברים למתג אז בכול רשת את הכבל של הסויץ עצמו נחבר לראוטר ככה ב2 החברות אז ל2 החברות יהיה אינטרנט וגם קשר ביניהם? וראוטר לפי איפי יודע למי המידע שיך?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם אם למישהו כאן יש אתר של ביטורנט טוב ויש לו הזמנה והוא יכול להזמין אותי אז שיוסיף אותי להזמנות dani_104@walla.com תודה רבה דני
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו התנסה בשירות של ברק לשחקנים? האם הפינגים לחו"ל באמת יותר טובים משמעותית (או בכלל) או שהכל בעצם צעד שיווקי ? אשמח לתגובות לויש
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להקים שרת למשחק World of warcraft בעזרת תכנה WDDG WowEmu אולם לאחר שאני מצליח להקים אותו ולהתחבר לשרת הוא מתנתק כל שניה ולא עובד מישהו מבי יכול לעזור לי ואולי באותו נושא יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להתקין IIS ל Windows XP עם SP2, מכיוון שאני לא מצליח להתקין אותו דרך הדיסק של WINDOWS... תודות מראש
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר רשת בין שני המחשבים. השרת הוא המחשב שבמפרט שלי (XP מותקן) והמחשב הלקוח הוא Pentium MMX עם כרטיס רשת 16/4 (WIN ME מותקן כולל דרייברים כרטיס רשת). ניסיתי להתקין את הרשת לפי המדריך שפורסם פה אבל אני לא מצליח להפעיל את הרשת כמו שצריך. בXP יש סמל של שני מחשבים ועליו X. בWIN ME אין שום סמל או משהו שמראה שחיברתי אותו למחשב השני. אני מחבר את המחשבים עם כבל רשת ישר וניסיתי גם להגדיר את הרשת לפי המדריך של WIN XP... ללא הצלחה עזרתכם נחוצה EranMor
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות router אלחוטי כרטיס pcmcia ו3 כרטיסי pci אלחוטים , על מה אתם ממליצים?. המרחק בין הנקודות יהיה של כ100 מטר ~ תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ההודעה באנגלית-אשמח לתגובה מהירה בעברית I have 2 computers that i want to network. 1) The first connects to the internet via a usb cable modem and has a wireless d-link network card and works on Win2000pro. 2) The second has a wireless card and works on Win Me. Now for the problem: The modem gets a dynamic(automatic) IP address. In "newtork connections I see 2 local area connections(local area connection local area connection 2). When I go to the modem's local area connection and check "share", I get a windows popup message stating that the IP address will be changed to IP=192.168.0.1 and then it wont allow me to browse the net. Only if I Uncheck the "share" can I surf…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ראשי עם שני כרטיסי רשת המשמש שרת ICS. התקנתי (Zone Alarm (ZA וכעת אני לא יכול להשתמש במחשב הלקוח כל עוד התוכנה עובדת. כאשר ניסיתי לגלוש מהמחשב הלקוח, שאלה אותו ZA לגבי SVCHOST שמנסה לגשת לאינטרנט ועניתי YES. למרות זאת, לא ניתן לגלוש מהמחשב הלקוח (כולל מסנג'ר שלא מצליח להתחבר וגם לא להישאר מחובר) האם התופעה ידועה? דרך אגב, בעבר היתה מותקנת internet security שאמנם מנעה גלישה באינטרנט, אך איפשרה שימוש במסנג'ר גם בזמן שהיא פועלת. תודה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה שאני כבר המון זמן מחפש ברשת פתרון ואין. יש לי רשת ביתית עם 4 מחשבים, 3 שסתם גולשים ומשחקים במשחקים ואחד שהוא שרת אימיול. יש לי 2 HUB-ים שונים מחברות שונות, בגדלים שונים, אחד של 16 פורטים ואחד של 8. הנתב הוא אלקטל 510 שבעבר הרחוק היה HOME (עכשיו פרוץ). אם כל המחשבים גולשים ומורידים קבצים בצורה רגילה.. אפילו קבצים גדולים אין שום בעיה, ברגע שאני מדליק אימיול לאחר זמן קצר של עבודה נדלקת לי נותר הBNC (הקואקסית) ונדלקת נורת השגיאה ולאחר זמן קצר המודם מפעיל את עצמו מחדש, תופעה זאת קוראת אצלי בHUB של ה8 פורטים. ב-16 פורטים לעומת זאת יש לי עוד יציאה של AUI שדומה לחיבור הMIDI הישן בנוסף לחיבור ה BNC ועם הHUB חוץ מהBNC יש לי גם נורת JABBER, גם כאן, אחרי משך עב…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם win xp ויש ביניהם רשת על ידי כבל מוצלב ומודם adsl במחשב א' אין צורב ואילו במחשב ב' יש צורב...איך נותנים פקודה ממחשב א' למחשב ב' שיצרוב קבצים ממחשב א'??? ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-