רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני מנהל רשת בארגון קטן והמנהל אותו אני החלפתי עשה כמה בעיות.. וכרגע יש לי משתמש שהפרופיל שלו הוא לא תיקייה בכונן הפרופיל של הארגון אלה קובץ לא ידוע ואני לא מצליח לשחזר ממנו (אני משתמש בתוכנת גיבויים של סימנטק) לאחר שיצרתי למשתמש פרופיל חדש .. איך אני יוכל לשאוב מאותו קובץ לא ידוע את המידע של המשתמש שבו מאוחסן הMY DOCUMENT והגיבוי של הOUTLOOK זה חשוב לי מאוד
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני לא מתליח לראות למשל את הסירטונים בארץ נהדרת. לא יכול לראות את הסרטים שלמשל מראים אייך המטפלת התעללה בילד לא יכול לראות בMSN... וכן יש לי אינטרנט מהיר 1.5M ובדקתי את תקינותו... בבקשה עזרו... כנראה אולי ההגדרות בהבטחה לא מתאימות... כי פעם לםני 3 חודש זה עבד...
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, במתחם שכולל 3 דירות, כל דירה מחוברת לספק אינטרנט אחר. אני גר בדירה האמצעית (2) ויש לי סיב אופטי של סלקום (תשתית בזק). על מנת לחסוך בעלויות ומשום שדירות 1 ו-3 אינם צרכני אינטרנט גדולים (TV ו-WIFI לטלפונים ניידים בלבד), חשבתי לחבר את דירות 1 ו-3 לסיב האופטי. מצ"ב "תשריט" שערכתי ב-WORD כדי להמחיש את העניין. אשמח לקבל רעיונות/הצעות לביצוע + ציוד נדרש מומלץ.
-
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
- 1 follower
-
-
בגלל שאני לא חכם במיוחד קניתי ראוטר AX3000 Archer AX50 של TP-LINK (להחליף את הראוטר B של בזק) שמסתבר שלא כולל מודם. אני כבר לא יכול להחזיר אותו, אז צריך לקנות משהו שישלים את הפונקציה החסרה. אני עם תשתית קו טלפון של בזק, ולהבנתי אני צריך לקנות CABLE MODEM, הבנתי נכון? בשביל שלא אצא דביל פעמיים, מישהו יכול לעזור לי להבין מה אני צריך בדיוק? ואם אפשר המלצות על מוצרים ספציפיים זה בכלל מעולה, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר לעשות רשת שבמחשב אחד יהיה וינדוס XP ובשני יהיה 98 ? אפשר לעשות רשת כזאת?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
כאן הייתה חפירה שלא רציתם לקרוא. רק הייתי צריך לעשות Port Forwarding.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אז ככה ישלי אינטרנט 2.5 מגה התשתית שלי זה הוט והספקית שלי היא נטוויז'ן אני הולך לשדרג את האינטרנט ל10-12 מגה ורציתי לדעת איזה ראוטר מתאים לי האם כדאי לבקש ראוטר מהוט ? או לקנות ראוטר ב250-300 שקל
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי רשת של 2 מחשבים ומודם אלקטל מחוברים לסוויץ' על המחשב שלי אני מריץ אייסיקיו והכל טוב במחשב השני אני מנסה להתקין אייסיקיו, והוא נתקע ונכבה יש למישהו מוזג מה אני יכול לעשות ? ואגב, אני גם לא רואה את המחשב השני בשכנים ברשת והוא לא רואה אותי אבל עדיין יש אינטרנט קיצר משו מוזר
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום HW ZONE יש לי בעיה בראוטר wire less משו כזה... הוא מנתק את עצמו או ניכבה, לא יודע כל פרק זמן קצר של 10-30 דקות הוא מתחבר שוב לאחר שאני עושה ריסט, ולפעמים אם אני מוציא ומכניס אותו למחשב... הבעיה הזאת כבר הפכה למטרד, כיצד אני פותר אותה?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ראוטר מחבר בין רשתות אז דוגמא יש לי 2 סניפים בכול אחד 10 מחשבים שמחוברים למתג אז בכול רשת את הכבל של הסויץ עצמו נחבר לראוטר ככה ב2 החברות אז ל2 החברות יהיה אינטרנט וגם קשר ביניהם? וראוטר לפי איפי יודע למי המידע שיך?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם. קניתי קבל רשת מוצלב(לא יודע אם זה חשוב) אבל אני עושה הכל כמו שצריך ואני לא יכול להיכנס לרשת! אני יכול להיכנס למחשב השני אבל המחשב השני לא יכול להיכנס אלי! אולי אני עושה משהו שגוי? אולי יש איזה שהו מדריך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
קודם כל הזמנתי את הראוטר שזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=151&catcode=274 והכרטיס רשת הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=149&catcode=274 איך הם? תנו תגובות. ועוד שאלה מזה הצפנה וניהול מרחוק?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם יש קשר ומה אפשרי לעשות הגיוני שבכרטיס רשת יש הגדרה שצריך לשנות?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן אז המצב הוא כזה, הכל היה טוב ויפה, רציתי להדפיס משהו, הדלקתי את המדפסת, פתאום נפל האינטרנט, אמרתי מקרה (דא זה קרה כמה פעמים, אבל לא ייחסתי לזה חשיבות) בכל מקרה, מאז עד עכשיו היו פינגים גבוהים, החלטתי לבדוק באמת אם זאת הסיבה. ניתקתי את המדפסת, בום האינטרנט חזר להיות רגיל. מה? אין לי מושג אני מחובר לבזק, ומשתשמ בנתב B שלהם (כןכן יודע שהוא חרא), בכל מקרה, המדפסת מחוברת אליו ישירות ויש לה כתובת איפי סטטית. ממה זה יכול להיגרם?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
- 1 follower
-
-
שמעו יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת רגיל וכרטיס רשת אלחוטי אני רוצה לחבר לכרטיס רשת הרגיל מודם, ובעזרת הכרטיס רשת האלחוטי לשתף את האינטרנט למחשב אחר זה אפשרי? אם כן איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי המון ת'רדים על הקמת רשת , לא ממש עזר ולא ממש הבנתי , אני רוצה שמישו יתחשב במקרה וברכיבים שיש לי ויעזור לי באיך להגדיר בדיוק אז ככה הרכיבים: יש לי 2 מחשבים , מותקן בכל אחד וינדוז איקס פי פרו , במחשב הראשי יש לי 2 כרטיסי רשת ובמחשב השני יש כרטיס רשת אחד. במחשב הראשי , כרטיס אחד מחובר למודם של בזק( אלקטל), והכרטיס השני מחובר דרך כבל רשת מוצלב לכרטיס הרשת במחשב המשני. אני רוצה להקים רשת ביתית עם שיתוף אינטרנט למחשב השני , ואין לי בעיה שהמחשב השני יהיה מחובר רק אם הראשי מחובר מישו מוכן לעזור לי צעד צעד? ואם זה חשוב אני מחובר עם נטויג'ן במהירות מגה וחצי תודה רבה לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
גם לכם נשבר מהתחכמויות של חברות הסלולר? יש פתרון! http://www.netcheif.com/blog/?p=799
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום הביאו לי תרואטר הזה http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=402337 אני יודע שהוא לא מומלץ אבל קיבלתי מתנה. עכשיו יש לי שני מחשבים בבית אחד ישן ואחד חדש האם שניהם צריכים לתמוך ב WIFI ?? איך אני מחבר אותו מבחינה פיזית ? אני אמור לחבר אותו למודם שיש לי כרגע ואז איך הוא תחבר למחשב השני? האם צריך לקנות כרטיס WIFI גם למחשב השני? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הגדרתי כל מה שאני צריך (לפחות אני חושב ככה) אבל אני בוחר ספריה לשתף והיא לא מופיע ב network group במחשב השני מה יכולה להיות הבעיה? :-\
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מפה סכמטית של הדירה למטה. יש ראוטר של בזק במיקום המסומן באדום. הראוטר מחובר בכבל לטלוויזיה, XBOX ולמתאם להעברת רשת על קוי חשמל. מתאם נוסף נמצא בממד ומחובר לראוטר נוסף שמספק רשת למחשבים בממד. הקליטה בחדרי השינה מאוד חלשה, chromecast audio שנמצא שם מצליח לשדר מוזיקה, אבל נסיון לעבוד עם לפטופ בחדרי שינה לא מספק קליטה מספיקה. אני מעוניין לשפר את הקליטה בחדרי שינה. אפשרות אחת - תוספת נקודה על גבי רשת חשמל - אבל אני עושה שימוש בשקעים שם ואין לי ממש שקע פנוי בלי מפצל עליו. בעיה עיקרית - דירה שכורה. יש כבלים של hot להעברת טלויזיה לחדרים, אבל השקע המתאים ליד הראוטר פגום. בעיה נוספת - כל נסיון למשוך את הכבלים שבקירות נתקע - הם לא זזים. …
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
- 2 followers
-
-
צהריים טובים, במכללה שאני לומד יש רשת אלחוטית שפרוסה על פני כל הקמפוס, ואני אשמח אם אפשר להסבר איך זה אפשרי שבכל מקום יש קליטה, ואצלי בבית הראוטר בקושי מגיע לקומה השנייה (יש לי ראוטר חזק ומומלץ שקניתי בעקבות רשמים שלי מהפורום פה). דבר נוסף, יש מישהו שיש לו 2 קומות+ ומחובר לבזק והשתמש בהם בשביל שיתקינו לו רשת אלחוטית שתקלוט בכל הבית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי לכולם! בזמן האחרון נראה לי בערך שבוע אני לא מצליח לקבל שום קובץ לא בIRC מחברים ולא להוריד קבצים בDownload Accelerator. אין לי שום פיירוול ואני משמש כשרת ברשת של שני מחשבים כשכרגע השני מנותק.. למישהו יש רעיון? אולי זה בגלל הווירוס? (למרות שהצלחתי לעצור אותו בזמן והתקנתי עידכון)
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שדרגתי לחבילת גיימרים של ברק ואני רוצה לבדוק שהמהירות האלעה באמת השתנתה. מהירות הורדה כולם יודעים לבדוק, אבל איך אני בודק מהירות האלעה?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של D-LINK 524 שאני מחובר מהמודם למחשב בכבל רשת אני עובד על 195 K בהורדה אבל עם אני מוריד את אותו דבר מאותו אתר שהמודם מחובר לראוטר ומהראוטר מחובר בכבל רשת למחשב זה משחק על 80K 40 K ואף אחד לא מחובר לראוטר מה זה יכול להיות :s05:
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי להתייעץ איתכם לגבי משהו ... יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים עם וינדוס אקס פי שיתפתי להם גם את האינטרנט דרך ה ICS הכל עובד וכ'ו שניהם כמובן יוצאים עם אותה כתובת IP לאינטרנט רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך שכל אחד מהמחשבים יצא עם כתובת IP שונה לאינטרנט.... תודה לכל העוזרים....
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-