רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
מתכנן לקנות ראוטר צריך המלצה ,עד 200 שח תודה ,ישמש בתוך בית יחסית קטן 70 מ"ר מרובע . תודה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כאן הייתה חפירה שלא רציתם לקרוא. רק הייתי צריך לעשות Port Forwarding.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום רב, אחד המחשבים ברשת הביתית אצלי מסרב לקבל IP באופן אוטמטי והוא מחובר לרשת דרך SWITCH אשר מחובר למודם רשת של בזק אז הגדרתי לו IP ושאר ההגדרות באופן ידני כולל DNS אז הוא התחבר לרשת אבל הגלישה באינטרט כל כך כל כך איטית מה זה איטית... מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתירת בעיה זו... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שידרגתי לאת האינטרנט ל5 מגה ולא הורדתי על המירות המקסימלית (~640KB) אלא יותר על 450. הזמנתי טכנאי מבזק והוא אמר שהראוטר לא מספיק טוב (לא יודע אם זה בכלל הגיוני, אם אני לא טועה הוא תומך עד 100MB) והוא אמר שכדאי שנזמין נתב של בזק, לא רציתי לעשות החלטה פזיזה אז החלטתי לבוא ולשאול אותכם מה כדאי לעשות. הנתב שלי הוא EDIMAX 6114 או משהו בסיגנון, לא זוכר :-\ תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, המחשב מתחבר לרשת של אוניברסיטת בן גוריון דרכה הוא מתקשר לאינטרנט (חיבור קווי רגיל LAN). אני רוצה להתקין במחשה הזה את התוכנה no-ip (שהורדתי מכאן http://www.no-ip.com/). שאלתי היא, האם המחשב עדיין יוכל להתחבר לאינטרנט? אני חושש שהתוכנה תקנפג את המחשב שלי בצורה כזו שהדבר לא יתאפשר גם לאחר שאסיר אותה. תודה, אופיר
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מחפש סוויצ', משום שיש לי מודם סמסונג (AHT-E300) אשר פתחתי לראוטר. אז... איזה סוויצ'? האם יש הבדלים בין היצרנים השונים? תודה! נדב.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לכם ל מזממן קניתי מחשב חדש ועשיתי רשת עם אחי................... עכשיו כל פעם שהוא מוריד משהו 90% מהפס הרחב מוקדש לו....... רציתי לדעת אם אני יכול לעשות שחצי מהפס הרחבס יוקדש לי וחצי לו ואם אי אפשר זה אומר שכל פעם שהוא יוריד דברים אז כמעט כל הפס יוקדש לו?? ואם כן מה הפיתרון שאתם מציאים לי?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת חוטית ואני רוצה שהpsp שלי יוכל גם להתחבר לרשת אז חשבתי אולי לחבר למחשב שלי כרטיס רשת אלחוטי ובעצם ליצור רשת אלחוטית רק בין המחשב לpsp זה אפשרי? והעיקרון כל מה שאני יצטרך זה כרטיס רשת אלחוטי?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום! כיום אני גולש בחדרי דרך חיבור רגיל של הכבלים עם נקודה שממנה יש לי אינטרנט ואפשרות לטלויזיה (בדקתי) זהו המחשב היחידי בבית ועומד לשירות כל בני הבית, בנוסף יש לנו עוד נקודה בסלון הבית שם אנחנו מחברים את ממיר הטלוויזיה. עכשיו קניתי לא מזמן xbox360 שבו אני משחק בסלון ויש לי גם חיבור לרשת הלייב אם אני מעביר לשם את המודם ומחבר אותו לנקודה הזו. דיברתי עם ספק התשתית ומוכנים במסגרת מבצע להציע לי ראוטר אלחוטי בעל טווח של כ 30 מ' (מכסה את המרחק בין החדרים) אבל הבעיה שאני לא יודע איך לחבר אלחוטית לא את המחשב ולא את xbox360 ובאופן כללי אני לא מבין כלום ברשות אלחוטיות. בנוסף אני מבין שעם רשת אלחוטית רצוי לשים הגנה טובה כלשהי וגם בנושא זה אני לא מבין כלום. השאלה שלי היא האם יש דר…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
כל האתר שאני מוריד מימנו זה מוריד לאט ניסיתי להוריד מכל אתר אפשר זה מוריד לי 18kb ויש לי 2.5 מגה תעזרו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, לאחר בעיות שהיו לי במשחקי רשת של לאגים מטורפים כל כמה דקות עשיתי בדיקה לראוטר. המחשב שלי היה מחובר לראוטר בצורה אלחוטית עם כרטיס רשת תקן G ללא MIMO. חיברתי את המחשב ישירות למודם והכל עבד חלק, ואז חיברתי את המחשב לראוטר בכבל וגם הכל רץ חלק (למזלי) אז רציתי לשאול איך אני אסדר את הבעיה הזו? בקרוב אני אקבל לפטופ עם תקן N שיוכל להתחבר לראוטר. עד אז רציתי לשאול אם בשביל לתקן את הבעיה הזו אני צריך לקנות כרטיס רשת חדש בתקן N? וגם עם MIMO? תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי בעיה לבצע WDS בין 3COM ל EDIMAX , ה 3COM הראוטר , והEDIMAX צריך להיות הריפיטר . כמובן שהאדימקס הוא 6204WG . לפי הוראות מאוד קצרות הצלחתי לקנפג אותם אב ל משום מה אין לי גלישה דרך הריפיטר (מוזר) . אני מתחבר לריפיטר שזה האדימקס , ומקבל כתובת מה 3COM אבל אני לא גולש . למישהו יש עצות אשמח לעזרה ...
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מישהו יודע למה ? בשאני לוחץ על הלינק מופיע בתחתית הדף Pop-up window blocked
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לאחרונה שידרגתי את המהירות של האינטרנט דרך בזק ב"ל מ5Mb ל 15Mb. אני גולש דרך ראוטר של tp-link מדגם wr541-g. הנציג של בזק בינלאומי אמר לי בטלפון שכדאי להחליף לראוטר מתקן N שהוא מתקדם יותר. (יש לציין שהוא לא הציע לי לקנות ראוטר או משהו כזה, רק המליץ להחליף) אבל כמובן שלפני שאני רץ להחליף ראוטר, רציתי לשמוע את חוות דעתו המקצועית של הפורום, וכמובן המלצה לדגם פשוט וטוב. (יש לציין כמו כן שלאחר השידרוג בבדיקת מהירות ב speedtest מתקבלת מהירות הורדה של 10 Mb בלבד) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית 2 מחשבים שמחבורים בכבל שעובר דרך החדרים שהם כמובן מחוברים לראוטר חוטי. האינטרנט שיש לי כרגע הוא 1 מגה או 1.5. בקרוב יהיה בבית מחשב חדש נייד שכמובן יצטרך אינטרנט אל חוטי. מה הדרך הכי טובה בשביל שיהיה ל3 המחשבים אינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
למרות שמהירות ההורדות תקינה. אתמול בגלל זה התקנתי מחדש את הוינדוס וזה עזר לכמה דקות ואז חזר. המחשב נקי. אנא עיזרו לי אני לא יכול לעבוד כך
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
-
שלום, אני מנסה להקים שרת למשחק World of warcraft בעזרת תכנה WDDG WowEmu אולם לאחר שאני מצליח להקים אותו ולהתחבר לשרת הוא מתנתק כל שניה ולא עובד מישהו מבי יכול לעזור לי ואולי באותו נושא יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להתקין IIS ל Windows XP עם SP2, מכיוון שאני לא מצליח להתקין אותו דרך הדיסק של WINDOWS... תודות מראש
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני כרטיסי רשת במחשב, כאשר כל אחד מהם מחובר בחיבור קבוע שונה (ללא חייגנים) לאינטרנט. מישהו יודע איך אני "מבקש" מהאקספלורר (במקרה זה maxthon) לעבוד רק אם כרטיס ספציפי אחד? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת העם יש אפשרות לדעת למי עוד נישלך אימיל מסוים למרות והנעמעניים האחרים הוי בחסוי ?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
דבר מוזר זה מתנתק לי את הגישה לאינטרנט אבל לא מתנתק מהאינטרנט .. כלומר החיבור לא מתנתק אבל אי אפשר לגלוש ולקבל שום דבר באינטרנט מבחינת תקשורת חוץ כאשר אני עושה כיבוי למחשב והפעלה מחדש זה פתאום עובד בסדר מה יכולה להיות הסיבה ? יש לציין שאין ספייואר ווירוסים!
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
טוב אני לא מבין גדול במיוחד אבל אני בכל זאת מנסה לבנות אתר לעבודה של אבא... קניתי דומיין www.electro-graphics.co.il וגם איחסון... עכשיו באיחסון הם נתנו לי מייל: electro@electro-graphics.co.il ואני רוצה לשנות את זה במקום electro ל info בבקשה תעזרו לי! אני חוזר מחר לצבא ל23 ואני לחוץ בזמן... :\
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים. שאלתי במפרטי מחשב ואמרו לי לשאול בפורום אחר. אם זה לא הפורום המתאים אודה למנהל הפורום אם יעביר את ההודעה לפורום המתאים וישלח לי הודעה על כך. המליצו לי על כרטיס רשת אלחוטי D-Link DWA-556 PCIex במחיר 297 ש"ח. האם שווה את העלות? ראיתי שבבאג שזו חנות לא זולה יש התקני רשת אלחוטית שמחוברים בUSB למחשב במחירים שנעים בין 69 ל-129. השימוש הוא לגלישה ומשחק בסטארקראפט 2 והמשכיו. האם לקחת את הכרטיס היקר שמותקן על לוח האם או להסתפק בהתקני USB זולים יותר.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לצוות... אני לא בטוח שזה המקום לשאלה שלי אז סליחה אם לא... ואני אפרסם גם בפורום תוכנה אם צריך אבל כל השרתים שאני מכיר הם שרתים לאתרים... ואני צריך שרת שאני אעלה אליו הרבה תיקיות אבל שלא שוקלות הרבה והוא יריץ קובץ מסוג EXE ויהיה לו אייפי או כתובת שאנשים יוכלו להתחבר אליו.... למעשה שישמש כשרת למשחק רשת. זה משחק רשת ממש קטן ששוקל מקסימום 9-10 מגה תודה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-