רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי את הראוטר הנ"ל, כאשר שני מחשבים מחוברים לאינטרנט דרכו. כיצד אני יוצר שיתוף קבצים בין המחשבים? ניסיתי דרך האשף של הווינדוס, אך באחד המחשבים הוא נותן לי לבחור רק בכרטיס רשת אשר לא מחובר לכלום. כמו כן, ביטלתי את הפיירוול בשני המחשבים וזה עדיין לא עזר.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עכשיו אצל לקוח ותנחשו אני לא יכול לדבר איתו למה ??? כי הוא עילם הוא רוצה איקון של 015 אינטרנט זהב ואני אין לי ז*** של מושג מאיפה אני מוריד אותו :screwy: אז חברס אני משתגע תעזרו לי בבקשה אני רוצה ללכת כבר לבית אין לי מושג איפה לחפש אותו ......???? לעזזל בשביל מה הוא צריך אותו לא יודע שיגעון אבל מה לעשות אני צריך לעשות אותו או שלא ??
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בינתיים עם אני נטויז'ן אבל אני רוצה להחליף,איזה ספקיות יש ומה הן הכי מומלצות?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אם אני משתמש בראוטר(שלמיטב הבנתי הוא גם פיירוול) האם אני צריך בנוסף תוכנת פייר וול? אם כן מהי התוכנה המומלצת כיום(גם חינמית וגם לא)? תודה.
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לגולשי הפורום שלום, אולי זה לא המקום הכי מתאים לפרסם את ההודעה הזאת, אבל אני כבר אובד עצות. ברשותי מודם אלקטל, מחובר לרשת האינטרנט דרך בזק WoW של יס 1.5 מגה. החל מאתמול 9.6 בשעות הערב המוקדמות, מהירות האינטרנט צנחה, נוצרו בעיות כלישה, הגלישה איטית לא חלקה, וכן גם משחקי הרשת מושפעים. לאחר שפניתי לספקית (בזק) התבקשתי לסרוק ווירוסים ספייוורים אך שום סריקה לא העלתה תוצאה. מכאן נותרו שתי אפשרויות: * הבעיה היא אצלי במחשב, קו הטלפון, המודם * תקלה איזורית (אזור ראש"לצ). אני מעוניין לדעת האם עוד אנשים נתקלו בתפועה וסובלים ממנה כדי שאני אמנע מבזבוז כסף מיותר על טכנאים, מודמים וכו'. במקרה וזה לא המקום המתאים, אני מבקש סליחה, אך נאמר לי שיש עוד אנשים שסובלים מאותה בעיה מאת…
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כלומר אם יש לי רשת ביתית והמצלמה מותקנת על מחשב X ואני רוצה להשתמש בה דרך מחשב Y אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אתמול אני נכנס לתיבת ההוטמייל שלי ופתאומית אני רואה שיש לי 2GB! תבינו שעד עכשיו היה לי רק 2MB מסכנים! אני באמת לא מבין את הטמטום שמיקרוסופט נותנת 2MB לכל העולם ולארה"ב נותנת 250MB : בכל זאת לפי מה שהבנתי זה ניתן רק למי שבMSN HOTMAIL. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב... הכל טוב ויפה... מיתחבר לאינטרנט ..עד פה הכל טוב....... גולש גולש גולש גולש ... ופיתאום כאילו שהמודם עושה ריסט לבד.... זאת אומרת החצים האלה נהיים אופרים במקום ירוקים.....(המודם שלי הוא ale 130) אני מתחבר שוב ואז אחרי מיספר דקות זה שוב קורה.... לפעמים זה עושה לי שגיא 721 ... שהמחשב הרחוק לא מגיב כאילו למי שהוא יש פיתרון ....
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איך אני פותח פורטים יש לי את התוכנה azureus ואני משתמש בפורט 6881 איך אני יכול לוודאות שהוא פתוח ואם יש לו פיירוול איך אני מוציא תפיירוול מימנו ?? ואם צריך ליפתוח עוד פורטים בשביל שירד לי מהר?? יש פורט יותר עדיף מימה שאני משתמש 6881? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור מרשת חוטית לרשת אלחוטית ושמתי לב שיש כמה תקנים של תקשרות 802.11x: 802.11g, 802.11b ועוד מה בעצם ההבדלים ביניהם? במה הם שונים? ואיזה מהירות של כרטיסי רשת ורשת אלחוטית מספיק מהירה לשיתוף אינטרנט וקבצים בין 3 מחשבים?? 54 מגה זה מספיק? תודה, טל
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אחותי הקטנה הרסה לי תעכבר בכך שזרקה אותו על הרצפה ועכשיו אני משתמש באופטי חרא של מיקרוסופט.. אנחנו משותפים ברשת ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות מאין "פריצה" קטנה כדי להבהיל אותה (להזיז תעכבר או משהו..) אני מקווה שתעזרו לי ולא תנעלו את זה כי בסך הכל אני לא הולך לפרוץ לאנשים למחשב אלה רק לאחותי שאיתי ברשת ואני לא יכול לעשות את זה לכל מי שאני רוצה... בבקשה בבקשה תעזרו לי מתחנןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!! תודה רבה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי אימיול מליונטוורק, רציתי לדעת איזה פורטים הכי טוב להשתמש... אם בכלל יש הבדל.. אני שואל כדי לדעת לאיזה פורטים לעשות forward...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר בADSL דרך כרטיס רשת Broadcom 440x, המודם שלי הוא Eci BFocus 312+, שהפכתי אותו לראוטר בעזרת ההוראות של ECI. את המודם הפכתי לראוטר לפני כשלושה חודשים, וגלשתי בסדר גמור וללא בעיות וניתוקים. לפני שבוע וחצי בערך פירמטתי את המחשב, ומאז כל שעה וחצי שעתיים האינטרנט שלי מתנתק. ראוי לציין שאני מחובר ללא חייגן. בזמן הניתוק, 2 המחשבים האלו בצד ימין למטה, מתחיל להיות מין פס כזה שעובר מאחד לשני, והוא כותב ACQUIRING IP ADRESS או משהו כזה. כשאני לוחץ על 2 המחשבים המהבהבים הללו למטה בצד ימין, אני רואה שהוא כותב לי CONNECTIVITY LOW, ושיש לי בעיית IP. הוא כותב ש: IP INVALID, והוא מנסה ליצור IP חדש. אני לוחץ על REPAIR, ואז הוא מתקן הכל ונותן IP, ואז הכל שוב פעם בסדר, ל…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכם! למה כשהאימיול מתחילה ליסרוק את המקורות ומתחילה קצת להוריד אז היא מתייאשת ואחרי כמה דקות מפסיקה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שבת שלום ! אני כבר שנה כימעט מנסה ליפתוח איזה email משלי ואני לא מצליח! מישהו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד כמה שכתוב בכתבה מי ששודרג לא יקבל הודעה וע"מ לגלוש במהירות ששודרג אליה יצטרך לפנות בעצמו לבזק(תשתית) ע"מ לשדרג את הקו עצמו ל-750. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3096581,00.html אני לא בטוח מה לחשוב על זה, למרות שאפשרי לראות את האינטרס שלהם בצעד הזה (אנשים בד"כ לא קופצים 256K ל-2M וע"מ להגדיל את החדירה של החבילות הגדולות(1.5-2M) החברה החליטה לשדרג את כל הלקוחות כלפי מעלה).
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל ביותר מידי בעיות גלישה עם הדפדפן Internet Explorer , הבעייה הנ"ל מאופיינת ע"י כך בזמן גלישה חלק מהאתר לא נטען(כגון תמונות וכדומה) כמו כן לפעמיים שמנסים להיכנס לאתר כלשהו הוא מציג "The Page Cannot Displayed" אחרי לחיצה חוזרת על F5 האתר עולה למשל לפעמיים שאני נכנס ל Google אז האתר לא עולה או עולה חלקית... בעייה חוזרת על עצמה לעיתים תכופות... Internet Explorer 6 XP SP2 ZoneAlarm
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך לפתור תנושא הזה אחת ולתמיד איך אני מגדיר תהגדרות של ה TCP UDP כמו שצריך אני כבר פתחתי תפורטים שלהם ב FIREWALL של ה ווינדוס ושום דבר לא עוזר וזה משגע אותי אני לא עובר ת 15 K וגם זה בלחץ היסטרי וניסתי מאתיים אלף פורטים אחרים ושום דבר לא עוזר :s05:
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מחובר דרך ראוטק לאינטרנט דרך המחשב שלי (פנטיום 4 2.4) התחברתי לפאב מסויים והורדתי במהירות של 20 ק"ב במחשב אחר(פנטיום 2 300מה"ז) התחברתי באותה התוכנה לאותו הפאב והוריד לי על 170! מה הבעיה במחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום כולם ברשותי ראוטר edimax 6104k מודם של הכבלים ה tyoen הזה ספק 013 ברק 750 קילו ביט 2 מחשבים בראוטר חיברתי את 2 המחשבים כול אחד עם כבל רשת רגיל וזהו הגבלתי עם אח שלי את המהירות כדאי שהוא לא יתפוס את כול הרוחב פס אז שמתי לו 5 upload 20 download וזה מסומן ובover all קיצר עדיין שאח שלי מוריד אני מקבל וואחד תקיעות בכול מה שקשור אינטרנט ventrilo icq cs mirc אבל אז קבענו שהוא יוריד רק בערב אבל עדיין מתי שהוא לא מוריד מספיק שהוא נכנס לאתר למשל www.ynet.co.il אז נהיה לי ping jumps והאינטרנט אצלי נתקע פלאים קיצר אין לי יותר כוח מה ניתן לעשות ? אני לא יכול לעשות cable + adsl כי יש לנו בבית את הטלפון של הוט אז אין קו של בזק האם ניתן אולי לחבר 2 מודמים של כבלים בבית ו…
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד ליד השני ואני לא יודע איך לחבר אותם יש איזושהיא דרך לחבר את שני המחשבים לרשת בלי ראטר... יש לי רק מודם למחשב אחד
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני קניתי מחשב עכשיו המוכר אמר לי שעדיף לי לעשות רשת ע"י קבלים מוצלבים בלי ראוטר בכלל וזה דבר לא רע.. עכשיו שאלה נוספת האם רשת אלחוטית יכולה לעבוד בתוך ממד? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שזה אומר שינוי הקובץ שמגיע מחברת הכבלים.
-
- 43 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
יש לי מודם של alcatel ונתב של dynamode מדגם sw80010-d. אני רוצה לפתוח פורטים לתוכנות אמיול וביטורנט אבל אני לא יודע איך... אמרו לי להיכנס לכתובות הנתב 10.0.0.138 ואז אמור לקפוץ חלון עם שם משתמש וסיסמא. נכנסתי ולא קפץ שום חלון אבל נכנס לגף הזה והנה תמונה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/m/a/t/r/i/x/2/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200405271403594317/200506072155064986/11.JPG מה שאתם לא רואים בצד שמאל זה: הראשון זה initial setup. אחרי פונבוק יש dial אחריו routing אחריו ppp אחריו cip אחריו pptp אחריו bridge ואת השאר אתם רואים..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט זהב עם ההגדרות הבאות (הראוטר שלי הוא edimax 6104k ואני מתחבר דרך מודם אלקאטל 5 מנורות) http://www.netguru.co.il/images/articles/71/6104Wg-9.jpg (האפשרות של בזק אצלי לא מסומנת כי אני דרך 012) לפני יומיים פתאום האינטרנט לא התחבר ואני מקבל בהודעת שגיאה 'no carrier detected' מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-