עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by אוניה,

רכשתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה וינדוס 7 . חיברתי אותו ביום שישי והרשת פעלה כראוי .(עם מחשב נוסף שיש בבית עם וינדוס xp ) . אתמול החלפתי את המחשב המשני למחשב אחר שגם בו יש וינדוס xp , ומשום מה המחשב הזה אינו מצליח להיות מחובר לרשת . בהתקני הרשת מופיע שהוא מקושר ועם חומת אש אך איני מצליחה לגלוש באינטרנט . יש לציין שבמחשב המשני ביצעתי התקנת ווינדוס xp חדשה ( התקנה על התקנה , לא פירמטטי לגמרי את המחשב ) . מה אני אמורה לעשות כדי שאוכל לגלוש במחשב המשני ? אולי שינוי בהגדרות ? אני לא כל כך מכירה את הוינדוס 7 וכמה שלא ניסיתי אתמול לא הצלחתי להתחבר . אודה לעזרתכם

2. מתכוון סוף סוף להתקדם מעידן האבן של אינטרנט מהירות עד 100MB לסיבים מהירות 1000 יש ברשותי מודם שלי TP LINK ARCHER VR600 AC1600 שעושה עבודה לא רעה. השאלה האם יתאים לסיבים מהירות 1000? לא רוצה לשכור מודם של נותני השירות. קישור למפרט פה: https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr600/#specifications קראתי שהיתה בעיה לחבר אותו לסיבים אבל פ,רו את הבעיה דרך ההגדרות של הראוטר. השאלה שלי האם יתמוך טוב בחיבור אינטרנט סיבים במהירות 1000 MB? תודה מראש

3. Started by vincecarter,

אני מתלבט בין 2 הדגמים הללו. ישנו הפרש של כ 70 שקל. האינטרנט שלי הוא : תשתית של הוט(L2TP) ספקית נטוויז'ן 12MB הצורך שלי בראוטר הוא חיבור 2 מחשבים לאינטרנט , אחד נייד ואחד נייח. בבית לא גדול אך הקירות עשויים מבטון. מה מהם נחשב לראוטר יותר איכותי וייציב ( ממש לא בא לי ניתוקים ודברים כאלה) תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  4. שלום, אני צריך לקנות ראוטר נוסף שימוקם בקומה השניה בבית בכדי להגדיל את טווח ה Wifi של הראוטר הראשי שממוקם בקומה הראשונה. חשוב להדגיש שבמקרה הזה אני מתכוון לחבר באופן חוטי את הראוטר החדש לראוטר הקיים כפי שמתואר בתחתית העמוד שבמדריך הבא: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm כלומר, אני מעוניין להגדיר את הראוטר החדש כ Access Point. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח. לאחר חיפוש וקריאה ברשת (נעזרתי גם בעמוד הזה) מצאתי את 4 הדגמים הבאים (מסודרים מהזול ליקר ביותר): 1. TP-Link TL-WR841ND 2. TP-Link TL-WR941ND 3. TP-Link TL-WR841HP 4. Edimax BR-6478Gn אשמח לדעת אם קיימים הבדלים מהותיים כלשהם בין הדגמים הנ"ל ולקבל מכם המלצה בהתאם לצורך שתארתי. לצערי עם הידע הבסיסי שלי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Amit_Alcobi,

http://www.google.com/tisp/ תקנו אותי אם אני טועה עריכה: מסתבר שזו מתיחה

6. אני מעוניין לחבר נתב אלחוטי TL-WR841N חדש אל נתב אלחוטי HOTBOX קיים באופן קווי, בכדי להגדיל את טווח הרשת האלחוטית בבית. בהגדרות ההוטבוקס(DCHP) רשום : Starting IP : 192.168.1.10 Number of CPEs : 245 בהגדרות ה TL - IP ADDRESS 192.168.1.1 איזה כתובת IP אתם ממליצים לתת לנתב החדש (TL) , לא ברור לי איזה כתובות IP מחלק ההוטבוקס. אני משתמש במדריך :http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  7. המודם שלי מתנתק מהאינטרנט אחרי כמה דקות ? יש לי מודם חדש של netdragon, היא מודם טוב יחסית אבל יש לי איתו בעיה מול האינטרנט, כלומר אחריי 5 דקות הוא מתנתק ללא סיבה. הוא מוגדר ומותקן בסדר ללא הודעות שגיאה, מה ניתן לעשות על מנת למנוע את הניתוקים.??

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  8. אני צריך נתב אלחוטי טוב עד 300 ש"ח היה לי נתב של LEVEL 1 אבל הוא הגביל לי את המהירות הורדה מ650 ל170 ולא הצלחתי לפתור את הבעיה גם אחרי שהחליפו לי מודם מהוט שחשבו שזאת הבעיה לא עזר בקיצור אני אני מחזיר את הנתב ולוקח אחר איזה המלצות לנתב יש לכם שלא יהיה לו את הבעיה הנ"ל תודה מראש איתי

9. שלום לכם, בעקבות הרפורמה החדשה התחברתי לספק + תשתית אצל 012. מבירות 100 מגה. עוד שבוע וקצת צריך לבוא אלי טכנאי ולחבר לי את המודם שהם מביאים. המודם יהיה מחובר בממ"ד ואני רוצה לסדר שיהיה גם אינטרנט בסלון ובעוד חדר. איך ניתן להקים רשת חוטית בין הממ"ד, הסלון ועוד חדר בבית? האם יש בעלי מקצוע מקצועיים שעושים כזה דבר ועל איזה עלות מדובר בערך? הבית שלי קטן יחסית ובין הממ"ד לסלון יש בערך 10-15 מטר בלבד והחדר הנוסף נמצא באמצע הדרך. אם כבר, האם עדיף ליצור נקודת רשת בכל חדר (יש בנוסף למה שתיארתי עוד 2 חדרים בבית) ? אשמח לשמוע את העצות שלכם כי אני ממש לא מבין בענייני רשתות ואני מאוד רוצה לארגן הכל כשיחברו אותי כי אם לא יהיה לי אינטרנט בסלון לחבר לילדים סטרימר הם ישגעו אותי …

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  10. כרגע על 15מכה עובד נהדר... השאלה עד כמה אוכל לשדרג ? עד כמה המודם\ראוטר הזה מסוגל ? (של 012) זהו הדגם השחור היישן יותר MP252 (לא הלבן החדש) http://www1.012.net/012Smile/TechnicalSupport/HomePhoneSupportOperations/Pages/Superbox.aspx תודה .

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, אני גר בבית פרטי עם מספר קומות. קליטת רשת אלחוטית בבית, אפשרית רק בקומה בה נמצא הראוטר. כעת יש לי ראוטר של 3com, אשר מקבל אינטרנט דרך מודם ומפיץ הן קוית והן אלחוטית. ברצוני להפוך אותו לנקודת גישה אשר תהיה מחוברת למודם ראוטר אחר. אודה למי שיוכל לסייע או להפנות אותי לספרות מתאימה. דודי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. צירופי האותיות והמספרים כמו N900,‏‏ AC1200 או AC1750 המופיעים בצמוד לשמות הדגם של הנתבים, נותנים תמונה מדוייקת לגבי היכולת האלחוטית שלהם. במדריך המצורף תוכלו למצוא הסבר מפורט לגבי המשמעות של צירופים אלה וטבלה המפרטת את כל הצירופים האפשריים. http://www.netcheif.com/Articles/WiFi_Speeds/WiFi_Speeds.htm

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  13. Started by Maor_T,

אהלן יש לי 2 מחשבים בחדר אחד עם כרטיס רשת והשני בלי עכשיו למודם כבלים שלי Thomson יש 2 אפשרויות חיבור לאינטרנט...או דרך USB או דרך כבל רשת ואם אני מחבר מחשב אחד לUSB ומחשב שני לחיבור של כבל רשת אז בשניהם יש אינטרנט ללא שום בעיה... אבל אני רוצה לעשות בניהם רשת שאחד יהיה הספק והשני יהיה מחובר אליו שהמודם יהיה בעצם כמו ראוטר....זה אפשרי??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. או קי אז ככה התקנתי לפני כמה ימים UPDATE של NORTON ANTI VIRUS ומאז אני לא מצליח לקבל מיילים (אין לי פייר וואל) בקיצוןר התקשרתי היום ל 012-ספקית) ואחרי הסבר קצת הוא הסביר לי שהעידכון יכול להיות עשה את הביעה והוא נתן לי לרשום ב TELNET את הפקודה הבאה open pop.012.net.il 110 והחיבור לא מצליח עכשיו הוא רצה לבטל את הסריקה של הימיילים ואז זה כנראה היה עובד אבל אני לא יודע אז מה לעשות איך לפתוח את פורט 110?

15. Started by dorman2,

עד היום היתה לי רשת מבוססת ICS שתיפקדה היטב. התקנתי נתב EDIMAX6104K. קיבלתי אינטרנט מיד אבל בשני המחשבים נעלמו המחשבים מתיקיית WORKGROUP. אפשר לקבל עזרה?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  16. לעיונכם מדריך חדש באתר NetCHEIF המסביר כיצד להפוך מחשב המריץ את מערכת ההפעלה Windows 7 לנקודת גישה (Access Point), תוך שימוש בתכונת ה-VirtualWiFi של מערכת ההפעלה ושתי פקודות NETSH. http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ofcourse,

היי עברנו לאוסטריה לפני חודש ומעוניינים להתחבר לרשת פה. נראה שהאופציה הכי פשוטה בלי התחייבות היא לקחת אינטרנט דרל ה 4G פה. יש לנו בית של 2 קומות - 60מ קומה. הייתי שמח לשמוע את דעתכם לגבי ציוד פשוט מומלץ. האם רק ראוטר כזה יכול להספיק? AX1800 או כדאי לקחת ראטר פשוט לכרטיס סים שיתחבר לפתרון mesh? החיבור שיהיה לנו הוא 80 MBIT download תודה מראש רון.

18. שלום רב, שידרגנו את הרשת הביתית ל-200 מגה ונראה שהראוטר הקיים, DLINK DSL225 המיושן, לא יודע לתת מהירויות גבוהות מ-40-45 ברשת האלחוטית. לשוב להדגיש כי עקב מגבלות תשתית אנחנו מחוברים אלחוטית בכל הבית. פרטנר מציעים לי לקחת מודם\ראוטר שיתן לי את המהירויות הנדרשות אבל מחירו כ-720 ש"ח אצלם, נראה לי לא ריאלי. איזה ראוטר משולב מודם מומלץ לרכוש היום? היכן אני יכול למצוא את הגדרות החיבור לרשת פרטנר? תודה רבה, רענן.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  19. יש לנו בעבודה טרמינל. היינו כל אחד מפעיל את המחשב שלו ואז עושה לוג-אין לשם המשתמש לו ואז הוא בעצם נכנס לשרת. כשאר אני נשאר במחשב שלי לפני ה-login אז האאוטלוק פועל. כאשר אני עושה LOGIN ונכנס לשרת (לטרמינל, נדמה לי) אז האאוטלוק לא עובד. (זה לא אותה ספרייה ולא אותם קבצי אוטלוק שיושבים על המחשב האישי, המקומי). מה קורה כשהוא לא עובד? התמונה שלו עולה..המחשב קצת "חושב"...וזהו..התמונה נעלמת וכלום לא קורה. מה ניסיתי? לאתחל, לשים קובץ הפעלה של האאוטלוק של השרת אבל אין לי אפשרות למחוק את קובץ ההפעלה של האאוטלוק שיושב בשרת. מקווה שכעת הובנתי. איך אני בודק את ההגדרות שלו? (אולי זאת הבעייה??) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  20. אם אני אזין לו כתובת ידנית אז הכל יעבוד סבבה אבל אני לא מצליח לקבל כתובת דרך DHCP הראוטר בדוק תקין. איך אפשר לסדר זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  21. Started by ShadowFighter,

שלום לכולם, שידרגתי את האינטרנט מ15 ל40 מגה, והראוטר הקודם שלי נהיה לא רלוונטי (לא תומך בvDSL, זה siemens sl2-141) הלכתי לבזק סטור וקניתי (שכרתי?..) את המודם-ראוטר של DLINK שלהם. הוא עובד מצוין, במחשב שמחובר ישירות אליו אני מקבל 41 מגה והכל טוב ויפה. הבעיה היא הרשת - הקליטה חלשה מאוד, בחדרים מסוימים אני לא מקבל בכלל את ה5G, וה2.4G הביא לי מהירות הורדה של 3MB ( (אבל גם מהירות העלאה תקינה של 3MB ) הבית שלי הוא קומה אחת רציפה, והמרחק בין הראוטר לחדרים הנוספים הוא בערך 15 מטר, ויש מספר קירות באמצע... בכל מקרה, ניסיתי לקנפג את הראוטר הישן בתור repeater כך שלפחות 15 מגה אוכל לקבל... כרגע הצלחתי חלקית, הrepeater עובד רק כשהוא מחובר בLAN לראוטר החדש. הקטע המוזר זה שבעזר…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי 2 מחשבים בבית ויש לי "האב" מה אני צריך לעשות כך ששני המחשבים יוכלו לגלוש באינטרנט דרך המודם של alcatel st-510 v4.2.3

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  23. שלום, בורכתי לאחרונה בבשורה כי בשכונה שלי יש סוף סוף חיבור לסיבים, והחלטתי בהזדמנות זו לשפר את הרשת הביתית הכללית שלי. אני גר בבית פרטי עם 2 קומות ומרתף, ותכננתי להוסיף ליד כל מחשב נקודת Ethernet, לבטל את הרשת האלחוטית המשודרת מהראוטר ולהחליף אותה ב-2 אקסס פוינטים (מקווה שרק 2 יספיקו) שיחוברו ישירות לסוויץ' על מנת לוודא קליטה אחידה ברחבי הבית. כיוונתי בהתחלה לקנות סוויץ' לא מנוהל של 16 שקעים ללא אופציה של PoE אבל נתקלתי ביותר ויותר פתרונות הכוללים AP המבוססים על PoE - האם יש סוויץ' עם 16 פורטים ו-PoE+ במחיר סביר בארץ/בחו"ל או שאפשר להסתפק ב-Injector לכל מכשיר PoE? כמו כן, האם יש לכם המלצה ספציפית לאקסס פוינט מסויים? רציתי לרכוש מכשיר התומך ב-W…

24. Started by nironiro,

שלום לכולם יש לי ראוטר אחד של בזק d-link n 2760 e1 שהוא הראוטר הראשי יעני גם מודם מחובר עליו שתי מחשבים אם כבר רשת ועוד יצאה אחת שמתחברת לראוטר השני שלי שהוא מדגם tp-link 1043nd זה מחובר לכניסה של ה WAN הכל עובד סבבה רק שאני כבר יומיים לא מצליח להבין למה אני לא רואה את המחשבים השונים ברשת הבייתית (שיתוף קבצים) בהתחלה הראוטר של ה tp-link היה מחובר לכניסות של הפורטים ולא של הWAN הייתי יכול ליראות את המחשבים האחרים אבל זה היה גורם לניתוקים (ניראה לי ) מישהו אולי יודע על זה משהו ?

25. Started by jambo222,

שלום אני לא מבין גדול ואני צריך עזרה אני מנוי הוט אינטרנט 500 ג'יגה עדיין אין אצלנו סיבים אופטיים. לגבי אינטרנט חוטי אני מקבל בין 350 ל 400 ג'גה . לגבי WIFI 2.4 G תלוי במרחק שלי מהפייבר בוקס אני מקבל אות סביר לגבי 5G WIFI אני מקבל אות חלש. קניתי משקפי OCULOS 2 והם לא פועלים תקין ב 5g wifi חלש . השאלות 1. איך אני מחזק את האות WIFI 5G ? 2. קיימת אפשרות לקנות כבל USB למשקפיים ולוותר על WIFI, האם זה יפתור את הבעיה ? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.