רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי שני מחשבים (קרובים פיזית) אשר אני רוצה לחבר ברשת בינהם וכמובן לאינטרנט. להבנתי הפתרון המומלץ הוא לחבר את שניהם לנתב אשר יתחבר לאינטרנט. אם כן, אני מבקש המלצה לנתב חוטי זול שיחבר בין 2 מחשבים ויכלול מודם ADSL המתאים לקצב של 5/0.5Mbps הצעות חלופיות גם הן יתקבלו בברכה. תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כבל רשת רגיל לבין כבל רשת מוצלב?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות רשת ביתית אלחוטית בשימוש עם בלוטות' במקום WI FI אני משתמש במחשב כף יד של איי פאק ויש לי USB DONGLE של בלוטות'.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מוצר שיקלוט את רשת ה-Wireless N בבית, ויאפשר לי לחבר אליו כבל רשת אטרנט רגיל (RJ45), רצוי יותר מפורט אחד. מעין נקודת גישה חוטית לרשת אלחוטית. מישהו מכיר / ממליץ ? תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות כלליות על רשת ביתית(שכנראה הולכת ליהיות מוקמת בקרוב בגלל קניית STREAMER) 1. כמה עולה נתב קווי, עם יציאות של 1000MBS? 2. במידה ואני מחבר לנתב 4 כבלי רשת, שמתוכם 3 מחוברים למחשב, ועוד אחד מחובר לנתב קווי בקצה השני שמפצל לשניים(סטרימר, וVOD של יס בעתיד) איך זה מתחלק? האם הVOD לדוג', יכול לקבל 10MB אינטרנט במידה ואין שום מחשב אחר שגולש על הרשת? 3. יש לי ארון תקשורת חיצוני, והוא בלי פתחי איוורור ודי צפוץ(ראוטר ומודם נכנסים שם אבל בעמידה), יש סכנה שבקיץ הראוטר והמודם יתחממו ויתקלקלו? 4. האם יש בעיה להעביר כבל רשת מסוכך, באותה תעלה עם כבל טלוויזיה? והאם זה יעבור בתעלות? תודה, אריאל
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
- 8 פורטים - שיתמוך ב1GB כמו כן , אם אני נוהל אותו בארון תקשורת בלי קירור ואוורור , האם יסתדר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לעבור לסיבים של פרטנר, מהירות 300 מגה. השכרת הנתב עולה 25 שקל לחודש, אז אני מעדיף כבר לקנות באופן פרטי. האם כדאי לקנות את ה SAGEMCOM 5770 שפרטנר משתמשים בו או עדיף ראוטר אחר? אני שואל גם מבחינת אפשרות מעקב ותיקון תקלות של פרטנר, כי תמיד הם אומרים שראוטר פרטי הוא בעייתי. עדיף דגם שניתן לרכוש בארץ. אני לא מבין כלום בראוטרים. אני רק רוצה ראוטר שיעבוד מהר, עם WIFI “חלק" וללא תקלות, ושיתאים לפרטנר מבחינת תמיכה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס רשת REALTEK RTL כאשר הוא מובנה על הלוח אם כולו כולל הכרטיס קול . עכשיו הכרטיס רשת הזה מידי פעם עושה בעיות , האם מישהו ניתקל ב-REALTEK ככרטיס רשת בעייתי , והאם יש כרטיסי רשת יותר טובים ממנו ? אני מחובר דרך מודם של בזק TNN DSL-600E בלי ראוטר תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה וינדוס 7 . חיברתי אותו ביום שישי והרשת פעלה כראוי .(עם מחשב נוסף שיש בבית עם וינדוס xp ) . אתמול החלפתי את המחשב המשני למחשב אחר שגם בו יש וינדוס xp , ומשום מה המחשב הזה אינו מצליח להיות מחובר לרשת . בהתקני הרשת מופיע שהוא מקושר ועם חומת אש אך איני מצליחה לגלוש באינטרנט . יש לציין שבמחשב המשני ביצעתי התקנת ווינדוס xp חדשה ( התקנה על התקנה , לא פירמטטי לגמרי את המחשב ) . מה אני אמורה לעשות כדי שאוכל לגלוש במחשב המשני ? אולי שינוי בהגדרות ? אני לא כל כך מכירה את הוינדוס 7 וכמה שלא ניסיתי אתמול לא הצלחתי להתחבר . אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
מתכוון סוף סוף להתקדם מעידן האבן של אינטרנט מהירות עד 100MB לסיבים מהירות 1000 יש ברשותי מודם שלי TP LINK ARCHER VR600 AC1600 שעושה עבודה לא רעה. השאלה האם יתאים לסיבים מהירות 1000? לא רוצה לשכור מודם של נותני השירות. קישור למפרט פה: https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr600/#specifications קראתי שהיתה בעיה לחבר אותו לסיבים אבל פ,רו את הבעיה דרך ההגדרות של הראוטר. השאלה שלי האם יתמוך טוב בחיבור אינטרנט סיבים במהירות 1000 MB? תודה מראש
-
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מתלבט בין 2 הדגמים הללו. ישנו הפרש של כ 70 שקל. האינטרנט שלי הוא : תשתית של הוט(L2TP) ספקית נטוויז'ן 12MB הצורך שלי בראוטר הוא חיבור 2 מחשבים לאינטרנט , אחד נייד ואחד נייח. בבית לא גדול אך הקירות עשויים מבטון. מה מהם נחשב לראוטר יותר איכותי וייציב ( ממש לא בא לי ניתוקים ודברים כאלה) תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות ראוטר נוסף שימוקם בקומה השניה בבית בכדי להגדיל את טווח ה Wifi של הראוטר הראשי שממוקם בקומה הראשונה. חשוב להדגיש שבמקרה הזה אני מתכוון לחבר באופן חוטי את הראוטר החדש לראוטר הקיים כפי שמתואר בתחתית העמוד שבמדריך הבא: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm כלומר, אני מעוניין להגדיר את הראוטר החדש כ Access Point. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח. לאחר חיפוש וקריאה ברשת (נעזרתי גם בעמוד הזה) מצאתי את 4 הדגמים הבאים (מסודרים מהזול ליקר ביותר): 1. TP-Link TL-WR841ND 2. TP-Link TL-WR941ND 3. TP-Link TL-WR841HP 4. Edimax BR-6478Gn אשמח לדעת אם קיימים הבדלים מהותיים כלשהם בין הדגמים הנ"ל ולקבל מכם המלצה בהתאם לצורך שתארתי. לצערי עם הידע הבסיסי שלי…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.google.com/tisp/ תקנו אותי אם אני טועה עריכה: מסתבר שזו מתיחה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר נתב אלחוטי TL-WR841N חדש אל נתב אלחוטי HOTBOX קיים באופן קווי, בכדי להגדיל את טווח הרשת האלחוטית בבית. בהגדרות ההוטבוקס(DCHP) רשום : Starting IP : 192.168.1.10 Number of CPEs : 245 בהגדרות ה TL - IP ADDRESS 192.168.1.1 איזה כתובת IP אתם ממליצים לתת לנתב החדש (TL) , לא ברור לי איזה כתובות IP מחלק ההוטבוקס. אני משתמש במדריך :http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
המודם שלי מתנתק מהאינטרנט אחרי כמה דקות ? יש לי מודם חדש של netdragon, היא מודם טוב יחסית אבל יש לי איתו בעיה מול האינטרנט, כלומר אחריי 5 דקות הוא מתנתק ללא סיבה. הוא מוגדר ומותקן בסדר ללא הודעות שגיאה, מה ניתן לעשות על מנת למנוע את הניתוקים.??
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
אני צריך נתב אלחוטי טוב עד 300 ש"ח היה לי נתב של LEVEL 1 אבל הוא הגביל לי את המהירות הורדה מ650 ל170 ולא הצלחתי לפתור את הבעיה גם אחרי שהחליפו לי מודם מהוט שחשבו שזאת הבעיה לא עזר בקיצור אני אני מחזיר את הנתב ולוקח אחר איזה המלצות לנתב יש לכם שלא יהיה לו את הבעיה הנ"ל תודה מראש איתי
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכם, בעקבות הרפורמה החדשה התחברתי לספק + תשתית אצל 012. מבירות 100 מגה. עוד שבוע וקצת צריך לבוא אלי טכנאי ולחבר לי את המודם שהם מביאים. המודם יהיה מחובר בממ"ד ואני רוצה לסדר שיהיה גם אינטרנט בסלון ובעוד חדר. איך ניתן להקים רשת חוטית בין הממ"ד, הסלון ועוד חדר בבית? האם יש בעלי מקצוע מקצועיים שעושים כזה דבר ועל איזה עלות מדובר בערך? הבית שלי קטן יחסית ובין הממ"ד לסלון יש בערך 10-15 מטר בלבד והחדר הנוסף נמצא באמצע הדרך. אם כבר, האם עדיף ליצור נקודת רשת בכל חדר (יש בנוסף למה שתיארתי עוד 2 חדרים בבית) ? אשמח לשמוע את העצות שלכם כי אני ממש לא מבין בענייני רשתות ואני מאוד רוצה לארגן הכל כשיחברו אותי כי אם לא יהיה לי אינטרנט בסלון לחבר לילדים סטרימר הם ישגעו אותי …
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
כרגע על 15מכה עובד נהדר... השאלה עד כמה אוכל לשדרג ? עד כמה המודם\ראוטר הזה מסוגל ? (של 012) זהו הדגם השחור היישן יותר MP252 (לא הלבן החדש) http://www1.012.net/012Smile/TechnicalSupport/HomePhoneSupportOperations/Pages/Superbox.aspx תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני גר בבית פרטי עם מספר קומות. קליטת רשת אלחוטית בבית, אפשרית רק בקומה בה נמצא הראוטר. כעת יש לי ראוטר של 3com, אשר מקבל אינטרנט דרך מודם ומפיץ הן קוית והן אלחוטית. ברצוני להפוך אותו לנקודת גישה אשר תהיה מחוברת למודם ראוטר אחר. אודה למי שיוכל לסייע או להפנות אותי לספרות מתאימה. דודי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צירופי האותיות והמספרים כמו N900, AC1200 או AC1750 המופיעים בצמוד לשמות הדגם של הנתבים, נותנים תמונה מדוייקת לגבי היכולת האלחוטית שלהם. במדריך המצורף תוכלו למצוא הסבר מפורט לגבי המשמעות של צירופים אלה וטבלה המפרטת את כל הצירופים האפשריים. http://www.netcheif.com/Articles/WiFi_Speeds/WiFi_Speeds.htm
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אהלן יש לי 2 מחשבים בחדר אחד עם כרטיס רשת והשני בלי עכשיו למודם כבלים שלי Thomson יש 2 אפשרויות חיבור לאינטרנט...או דרך USB או דרך כבל רשת ואם אני מחבר מחשב אחד לUSB ומחשב שני לחיבור של כבל רשת אז בשניהם יש אינטרנט ללא שום בעיה... אבל אני רוצה לעשות בניהם רשת שאחד יהיה הספק והשני יהיה מחובר אליו שהמודם יהיה בעצם כמו ראוטר....זה אפשרי??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
או קי אז ככה התקנתי לפני כמה ימים UPDATE של NORTON ANTI VIRUS ומאז אני לא מצליח לקבל מיילים (אין לי פייר וואל) בקיצוןר התקשרתי היום ל 012-ספקית) ואחרי הסבר קצת הוא הסביר לי שהעידכון יכול להיות עשה את הביעה והוא נתן לי לרשום ב TELNET את הפקודה הבאה open pop.012.net.il 110 והחיבור לא מצליח עכשיו הוא רצה לבטל את הסריקה של הימיילים ואז זה כנראה היה עובד אבל אני לא יודע אז מה לעשות איך לפתוח את פורט 110?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
עד היום היתה לי רשת מבוססת ICS שתיפקדה היטב. התקנתי נתב EDIMAX6104K. קיבלתי אינטרנט מיד אבל בשני המחשבים נעלמו המחשבים מתיקיית WORKGROUP. אפשר לקבל עזרה?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
לעיונכם מדריך חדש באתר NetCHEIF המסביר כיצד להפוך מחשב המריץ את מערכת ההפעלה Windows 7 לנקודת גישה (Access Point), תוך שימוש בתכונת ה-VirtualWiFi של מערכת ההפעלה ושתי פקודות NETSH. http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי עברנו לאוסטריה לפני חודש ומעוניינים להתחבר לרשת פה. נראה שהאופציה הכי פשוטה בלי התחייבות היא לקחת אינטרנט דרל ה 4G פה. יש לנו בית של 2 קומות - 60מ קומה. הייתי שמח לשמוע את דעתכם לגבי ציוד פשוט מומלץ. האם רק ראוטר כזה יכול להספיק? AX1800 או כדאי לקחת ראטר פשוט לכרטיס סים שיתחבר לפתרון mesh? החיבור שיהיה לנו הוא 80 MBIT download תודה מראש רון.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-