רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בעצם בין שני החיבורים ? מה היתרונות של כל אחד ? ובאיזה מהם עדיף לי לגלוש בעצם ?? במאפיינים networking - יש לי פרוטוקול tcp , ip , qos packet schelduer , clinet for microsoft windows , file priner sharing for windows מה מהדברים האלה אפשר לבטל ?? אפשר לבטל הכל חוץ מה tcp\ip ? איך אני מבטל את ה qs packet schlduer ? הבנתי שביטול שלו מעלה את מהירות הגלישה ?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
1. האם 2 הראוטרים הבאים מותאמים לכבלים? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473088 2. במידה ואני עוברת בשלב כלשהו לADSL הראוטרים של הכבלים מותאמים? 3. איפה אני יכולה למצוא מדריך להתקנת כרטיס אלחוטי פנימי במחשב נייח ומדריך להתקנת רשת אלחוטית בבית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של בזב"ל על כבלים.. אני עם ראוטר. עכשיו אני לא מצליח להוריד מאימיול וSABABADC. (הUTORRENT בסדר). הפורטים פתוחים, ומופיעים כפתוחים, החיפוש ב2 התוכנות מעלה ממצאים ובכ"ז לא מוריד... מה הבעיה? עוד משהו.. רגע אחד האימיול הופיע לי כHIGH ID.. אני מתחבר אחרי 5 דקות ואני LOW ID.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת אינטרנט לא במחשב שער יש העברת קבצים בין שני המחשבים יש לגבי משחקים המחשב (לא שער) מזהה את המחשב (השער) המחשב (שער) לא מזהה את המחשב (הלא שער) יש לו ב IP את ה IP של האינטרנט איך אני פותר את הבעיה שעדיין יהיה לי כמובן אינטרנט וגם תהיי לי את האופציה לשחק
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ראוטר אלחוטי בסיסי ביותר, מכיוון שכרגע יש לי מחשב נייח וPS3, שניהם מחוברים למודם בMPLS, עכשיו אני צריך לחבר את הiPod לאינטרנט, והדרך היחידה זה אלחוטית, מכיוון שהצורך היחידי שלי בראוטר זה הIPOD אז כמה שיותר בסיסי וכמה שיותר זול. תשתית של הוט ספקית בב"ל . תודה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום! לפני מספר ימים הלכתי עברתי ל ADSL מהכבלים. הם אמרו לי ללכת לבזק סטור לקחת מודם ולפני זה אני צריך להתקשר אליהם ואז יביאו לי את המודם ללא תשלום.. עכשיו אני צריך את דעתכם בבחירת המודם. אני רוצה לחבר את המודם לרשת הבייתית.. כאילו ישר להאב.. ואני רוצה להיות מחובר כל הזמן ושאני לא אצתרך לחייג. מה המודם הכי מתאים לזה? תודה מראש ;D נ.ב שמעתי שיש מודמים שאפשר להפוך אותם לנתב/ראוטר.. יש לי רשת בבית ואולי באמת כדאי לי להחליף את ההאב שיש לי עם המודם ראוטר..
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום קינפגתי את הראוטר שלי 3קום ל- PPTP לפי הסברי נטויזן כולל IP וכולל הכל אולם במסך STATUS אני לא רואה את כל הפרטים ולכן הוא לא מחייג ומתחבר יש למישהוא עצה? תודה, יהודה
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לאחי הקטן מחשב סלרון 1200 ענתיקה שהוא צריך שיהיה בו אינטרנט. מכיוון שהוא בצד השני של הבית חשבתי להוסיף לו כ.רשת אלחוטי וככה לפתור את עניין העברת החוטים. כרטיס רשת אלחוטי PCI לא צריכה להיות לו שום בעיה לעבוד כמו שצריך עם כזו עגלה נכון? יש לי WRT54GL
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
פתחתי את הפורטים הנחוצים.. יש לי את הפייר-וואל שך windows xp ובכל זאת כשאני מתחבר לאימיול יש לי low id!!! הכיצד אני פותר את בעייתי? אנא עיזרו לי בתודה zxcv :s05:
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזושהיא תוכנה ליצירת כרטיס רשת מדומה מה שנקרא VIRTUAL NETWORK ADAPTER בכדי שאוכל לתת לו בחיבור דרך VPN את הIP המקומי שאליו הוא מתחבר דרך הכרטיס המדומה... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה יש ברשותי ראוטר אלחוטי של d-link דגם dsl-604+ קניתי מתאם אלחוטי d-link dwa 110 הוא מתחבר לראוטר והכל קליטה מצויינת ויש לי סימן של חיבור. אבל מה כשאני רוצה להכנס לאינטרנט זה לא נותן לי אומר שיש בעיות עם החיבור וזה מחובר מצויין לראוטר תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי מחשבים אחד נייד מדגם DELL INSPIRON 6400 והמחשב השני מחשב נייח המחשב הנייח עובד כמו שצריך,אבל הבעיה במחשב הנייד אני הבאתי למשהו את המחשב הנייד והוא כנראה נגע בהגדרות אין לי מושג של מה הוא מזהה את הרשת האלחוטית והוא מראה לי תעוצמת קליטה(הכי חזק)אבל האינטרנט לא פועל מה הבעיות האפשרות, תודה רבה ויום טוב,ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מספר את זה סתם לידע כללי של הקוראים, כאמור הבעיה נפתרה אבל זה סתם מקרה מצחיק וגם קצת מעניין. מצטער על הפוסט המגילתי משהו, אבל למי שיש כוח לקרוא, יש מסקנה נחמדה בסוף. ובכן, מעשה שהיה כך היה: ;D הרכבתי מחשב חדש, התקנתי עליו ויסטה, ואני עובד עליו במקביל למחשב הישן, שמחובר לאינטרנט. אני גולש בפורום כלשהו כבר די הרבה זמן ואני משתמש וותיק שם ללא שום בעיות מעולם. עכשיו, יש לי חיבור פתוח (ללא חייגן) דרך הכבלים. אז מתי שהגיע הזמן המתאים, העברתי את כבל הרשת למחשב החדש, ובאמת המחשב קיבל IP אוטומטית והכל בסדר, התחבר לאיטרנט תוך כמה שניות בלי בעיות. אז אני ניגש לכמה אתרים לוודא שהכל עובד כשורה, וכולם עובדים חוץ מאותו פורום. לא זאת ועוד, אלא שאני מקבל הודעה: "נחסמת לצמיתות מהפורום"…
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היום, לדוג', עברו 4 ימים שבהם הראוטר דלק רצוף. הדלקתי את המחשבים ולא היתה גישה לאינטרנט. כשניסיתי להתנתק ולהתחבר דרך הראוטר הממשק נתקע ואחרי זה לא הייתי יכול להיכנס לממשק שלו שוב, כאילו הוא לא היה ברשת. מה הבעיה ומהו הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טוב היום באיחור של כמה ימים התקינו לי תכבלים ואחרי כמה שעות קרוב מישפחה שלי הדריך אותי איך לחבר תראוטר ובינתים אני רוצה להגיד אני מאוד מרוצה יש לי 3.5 על 150 בכבלים בספק בזק בינלאומי -IP אוטומטי וחוץ מיזה עד סוף החודש יש לי בזק 1.5 על 96 (ניסיתי להגדיל מהירות אבל היו ניתוקים) ואני רוצה להגיד המהירות באמת טובה בעבר שהפעלתי תוכנה כמו אימיול המהירות גלישה היתה איטית מאוד ושאחי הקטן היה בבית לא הפעלתי את אימיול היום אני יכול לתת 10 מהירות שליחה (אני בודק בינתים בביטורנט) ואחי גולש ואין בעיות פעם מעל 8 זה היה תוקע תאינטרנט חוץ מיזה אני רוצה להגיד שאני רחוק מהמרכזיה וכניראה ביגלל זה הכבלים עדיפים לי פשוט שניסיתי מהירות נורמלית בבזק היו ניתוקים בכל מיקרה בינתים אח…
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, התשתית שלי זה נטוויז'ן והספק זה בזק. מאז שעברתי לבזק האינטרנט עושה בעיות- כל כמה דקות הוא קופא למשהו כמו חצי דקה. ניסיתי להגדיר שרת DNS אבל גם זה לא פתר את הבעייה. כל פעם שאני מוריד קובץ אחרי כמה שניות זה מפסיק להוריד וכותב לי 'עם הפסקה'. יוטיוב גם מקפיא את ההטענה של הסרטונים אחרי כמה שניות וכו'. התקשרתי כבר כמה פעמים לתמיכה טכנית שלהם אבל הם לא מבינים בזה, סתם אומרים לי לבדוק מהירות אינטרנט ודברים לא קשורים. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טוב קיצר שאני מנסה להתחבר למישהו או שאני יהיה השרת זה פשוט לא מתחבר[] יעני זה עבד אבל אחרי יום זה לא עבד ולא התקנתי שום דברים חדשים על המחשב כי רק שיחקתי בזה עם מישהו יכול לעזור לי או להגיד לפחות דרך איזה פורט המשחק רשת עובד לי זה יכול לעזור לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכם חברה... אני זקוק לעזרה שלכם בקשר לנתב EDIMAX יש לי נתב אידימאקס חוטי ואני מחובר לNETVISION הנתב שלי כל כמה חודשים מאבד את ההגדרה שלו ואז אני נאלץ לתקשר לספק בכדי להגדיר אותו מחדש והם מחיביים אותו 40 שקל בכל פעם וכבר אני עשיתי את זה אולי 6 פעמים 6*40 240 שקל חבל על כסף נסיתי להגדיר אותו כמה פעמים ולא הצלחתי אז אני מבקש ממכף להדריך אותי איך להגדיר אותו מ 0 % עד 100% אם אפשר לצרף תמונות -- למה לא גם טןב ויפה תודה! :-[ :nixweiss:
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. אינטרנט עובד בשני המחשבים. אם אני לוחץ על MY NETWORK PLACES ואז על VIEW WORKGROUP COMPUTERS כלום לא מופיע.. ויש לי גם תקייה שנקראת "Shared Documnets" וזה לא מופיע במחשב השני אם אני שם שם קבצים. פעם כן הייתה לי גישה בין המחשבים ויום אחד זה פשוט נעלם. ועוד משהו, לפעמים הרשת פשוט מאתחלת את עצמה בלי קשר לכלום.. פתאום רשום לי Local Area Connection Disabled משהו כזה.. יעני X על המחשבים של האינטרנט.. ואז מתחבר שוב מחדש. ולא קורה פעם אחת שאני קם בבוקר וזה לא רשום לי כשאני מדליק את המסך.. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של חברת D-LINK (דגם 714p+). תקנו אותי אם אני טועה (וגם את היצרן), צריך לחבר כבל רשת מהמודם לכניסת הWAN של הראוטר, ומאחת היציאות של הראוטר לכרטיס רשת של המחשב שלי... וזה בדיוק מה שעשיתי. הבעיה היא בשלב הבא שאני אמור להגדיר את הראוטר במחשב.... היצרן אומר אחרי כל חיבורי הכבלים האלה אני אמור לפתוח את הדפדפן ולרשום http://192.168.0.1 וזה בדיוק מה שאני עושה אבל כלום לא קורה. יש למשהו פתרון ??? סליחה על השאלה של המתחילים אבל זה הרג אותי אני לא יכול יותר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מנסה להקים רשת בייתית בין המחשב הבייתי והמחשב הנייד. למחשב הבייתי יש כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר לUSB, ולייד יש אחד פנימי (סנטרינו). ניסיתי להשתמש באשף של וwindows, הוא יוצר לי את הרשת אבל המחשבים לא מתחברים אחד לשני. אני צריך שתהיה לי היכולת לשתף קבצים דרך הרשת, ובנסוף שאני אוכל להתחבר לאינטרנט במחשב הנייד דרך החיבור של המחשב הרגיל. יש אולי איזו תוכנה שאני יכול להשתמש בה? או אולי מדריך טוב שקיים אי שם?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אני חייב הארכה לאנטנה דחוף כי מחר אני טס לארצות הברית לשלושה חודשים ולא נעים לי להשאיר את המצב כמו שהוא... טוב, בעצם מאוחר מידי, מארצות הברית אני בטח אעקוב אחרי תגובות לשאלה שלי: האם אפשר לעשות הארכה לאנטנה של כרטיס רשת אלחוטי (תקן G), צורת החיבור של האנטנה לכרטיס רשת היא כמו בתמונה, רעיונות מישהו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
תיאור הבעיה: אני גולש באינטרנט כרגיל לפני כמה ימים, ונכנס לפורום מסוים (ישראלבאדי (מקווה שמותר להגיד)) שאני חבר בו ואני נכנס אליו כמעט כל יום. האתר לא עלה והם אמרו כמה ימים לפני שהם עושים בו שינויים אז חשבתי שהאתר יעלה עוד מעט... ככה זה נמשך כבר יותר משבוע וקראתי במקום אחר שלאנשים אחרים הפורום כן עולה, אז ניסיתי לגלוש אליו דרך אתר שהוא פרוקסי (youhide) והפלא ופלא הפורום עולה (רק דרך הפרוקסי)! ומסתבר שהוא אף פעם לא ירד! רק למספר שעות לפני שבועיים שהם עשו בו שינויים ומאז גם נכנסתי אליו כמה פעמים אז לא נראה לי שזה קשור. כל שאר האתרים באינטרנט עולים כרגיל חוץ מעוד אתר (iatraf) שנראה לי שהם על אותו שרת... *אני גולש דרך ראוטר וגם במחשב השני על אותו מודם אני לא מצליח להכנס לאתר!…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחזיר את המודם אלקטל שלי להיות כמו פעם, רגיל, ולהתחבר דרך חייגן. עשיתי בטלנט drv_write 2 1 b 8604 כדי להחזיר אותו לגרסה הישנה ואז עשיתי reboot למודם והחייגן לא התחבר לי. אז נזכרתי שכשהפכתי אותו לפרו, היה בהוראות כתוב שצריך למחוק RELAY_PPP1, אין לי מושג מה לרשום בהגדרות של ה-RELAY_PPP1 ואיך ממשיכים משם. אשמח לקבל כיוון והדרכה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן. הגעתי לפני חודש מאוסטרליה, שם רכשתי לי ראוטר אסוס RT-AX88U שעבד מעולה. בתדר של 5GHZ עם ערוץ 149 לא היו לי שום בעיות עם המכשירים בבית כמו הטלפון שלי Xiaomi Mi 10T. את הראוטר הבאתי איתי במזוודה ומשום מה הטלפון לא מראה לי רשת 5GHZ יותר, כל עוד הערוץ הוא מעל 100 כולל. אין לי מושג אם זה קשור למשהו גיאוגרפי בטלפון או בראוטר. הראוטר כרגע מכוון על ASIA. אני מריץ עליו פירמוור של מרלין. אשמח לרעיונות.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-