עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by vmatan,

שלום רב, לאחרונה נתקלתי בבעיה גדולה בחיבור שלי לרשת; האינטרנט פשוט מתנתק כל כמה שניות, מתחבר ומחדש, ושוב - מתנתק. וכך במעגל אינסופי. לעיתים האינטרנט פועל כראוי זמן רב יחסית, ולעיתים אף מתנתק למשך של כמה ימים. חשוב לציין כי אני לא מפעיל תוכנות שיתוף קבצים כבדות על המחשב, כך שלטעמי הדבר איננו נובע מעומס יתר. החיבור שלי הוא: GlobSpanVirata USB ADSL LAN Modem במהירות של 736 Kbps. להלן בועה אשר מוצגת לי כאשר האינטרנט מתנתק: להלן תמונה של האינטרנט במצב מחובר: נספח - הגדרות החיבור לאינטרנט (הגדרות LocalArea conection 2): אשמח לקבל תמיכה ו/או רעיונות לפתרון הבעיה, תודה מראש, מתן

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  2. שלום, אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיש בתוכו מודם מובנה במחיר סביר... אני לא רושם את התקציב של זה כי אין באמת תקציב כמה שיעלה זה מה שאני ישלם רק שיהיה טוב... היעוד שלו יהיה בדירה ל3 מחשבים 2 נייחים שיהיו מחוברים בקווי ו1 נייד אלחוטי תודה מראש, איתמר

3. Started by KyleIsle,

הי, יש לי B-Focus ווהוא עושה בעיות עם emule. מכל מה שקראתי עושה רושם אין אפשרות לתקן את המצב. אלקטל, ממה שרשום בפורום, אינו עושה בעיות בנושא. האם אפשר פשוט להחליף את המודם לאלקטל בבזק סטור, ובכך לפתור את בעיית ה-LowId?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  4. לדוגמא מחשב נייד שנמצא בבית בזמן אחד, אחר כך נמצא במשרד. גם בבית וגם במשרד יש מחשב שולחני שגם עליו עובדים. המטרה: לסנכרן תיקיות מסויימות כמו Favorites ו-My Documents בין שלושת האתרים הפיזיים הללו כאשר הלאפטופ נניח הוא החולייה המתווכת (או אולי האינטרנט יהיה המדיום המגשר). יש הרבה תוכנות כאלה בשוק. השאלה שלי אם מישהו פה כבר התנסה עם כמה מהן ויכול להמליץ. מחיר התוכנה איננו רלבנטי ;-)

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  5. Started by nironiro,

שלום לכולם יש לי ראוטר אחד של בזק d-link n 2760 e1 שהוא הראוטר הראשי יעני גם מודם מחובר עליו שתי מחשבים אם כבל רשת ועוד יצאה אחת שמתחברת לראוטר השני שלי שהוא מדגם tp-link 1043nd זה מחובר לכניסה של ה WAN הכל עובד סבבה רק שאני כבר יומיים לא מצליח להבין למה אני לא רואה את המחשבים השונים ברשת הבייתית (שיתוף קבצים) בהתחלה הראוטר של ה tp-link היה מחובר לכניסות של הפורטים ולא של הWAN הייתי יכול ליראות את המחשבים האחרים אבל זה היה גורם לניתוקים (ניראה לי ) מישהו אולי יודע על זה משהו ?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  6. שלום, קניתי ראוטר חדש TP-LINK TL-WR641G שמתחבר עם כבל רשת למחשב הנייח שלי.. הגדרתי אותו והכל נראה תקין. בלפטופ הרשת האלחוטית מופיעה לי ורשום שהיא מחוברת גם אבל בפועל אני לא יכול לגלוש לאתרים .. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  7. ישל חבר שלי בעיה בהיתחברות לאינטרנט. הוא מחובר דרך 012 ו הכבלים. התמיכה טכנית שלהם טוענת שהבעיה אצלו, והם לא יודעים איך לתקן את זה. אז הבעיה: הכרטיס רשת מציג אי פי סטטי, ולא נותן להיתחבר לשרת של 012. ניסיתי להסיר להתקין זה לא עוזר, ניסיתי גם את התיקון וזה לא עושה את זה. ב Local area connection על הכרטיס רשת כתוב" ללא קישוריות מוגבלת" מה זה? יש למשהוא מושג איך אני מסדר את זה תודה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by lidor_abo,

חברה מזה כל שנייה מתנתק לי האאינטרנט במחשב השני (לא המחשב שיש בו אתץ המודם)ובאותו הזמן האינטרנט במחשב הראשון עובד והכבל מחובר פיקס לפעמים מתנתק וחוזר לעצמו מה יכולה להיות הבעיה ?תעזרו לי לתור אותה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  9. הבעיה שלי היא כזאת אינטרנט לא במחשב שער יש העברת קבצים בין שני המחשבים יש לגבי משחקים המחשב (לא שער) מזהה את המחשב (השער) המחשב (שער) לא מזהה את המחשב (הלא שער) יש לו ב IP את ה IP של האינטרנט איך אני פותר את הבעיה שעדיין יהיה לי כמובן אינטרנט וגם תהיי לי את האופציה לשחק

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  10. שלום! לפני מספר ימים הלכתי עברתי ל ADSL מהכבלים. הם אמרו לי ללכת לבזק סטור לקחת מודם ולפני זה אני צריך להתקשר אליהם ואז יביאו לי את המודם ללא תשלום.. עכשיו אני צריך את דעתכם בבחירת המודם. אני רוצה לחבר את המודם לרשת הבייתית.. כאילו ישר להאב.. ואני רוצה להיות מחובר כל הזמן ושאני לא אצתרך לחייג. מה המודם הכי מתאים לזה? תודה מראש ;D נ.ב שמעתי שיש מודמים שאפשר להפוך אותם לנתב/ראוטר.. יש לי רשת בבית ואולי באמת כדאי לי להחליף את ההאב שיש לי עם המודם ראוטר..

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  11. Started by amadeus,

היי.. רציתי לשאול לגבי הפיכת אלקטל 510 לראוטר. השלב הראשון כפי שראיתי במדריך הוא לגשת למודם באמצעות הפעלה> telnet 10.0.0.138 ואילו כשאינ מכניס את הפקודה הזאת הוא כותב לי connecting לכמה שניות ואז נעלם ולא מופיע לי בקשה או גישה למודם. במה נעוץ הבעיה לדעתך? תודה. יעקב.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by amisha,

http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CR858-91תואם ל ADSL ולכבלים אצלנו ? כי אני לא רואה תמיכה בL2TP ........ והאם זה יותר טוב ומשתלם ונוח בהתקנה ? http://www.trendnet.com/en/products/TW100-BRF114.htm

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by Electric Boom,

1.איך אני מקבע את הכתובת ip של המחשב שלי(השרת)(אבל בלי לקבע את הכתובות DNS כי אני לא יודע אותן,דרך אגב איך אני מקבל אותן?)משום שאין לי domain שאוכל להתחבר אליו דרך מחשב אחר(אם יש דרך בלהכנס בלי לקבע ת'איי פי שלי או לרשום את החדש כל פעם מחדש בבקשה תתנו לי אותה). 2.אני משתמש בfilezilla איך אני יכול להכנס ממחשב אחר כadmin ושלוט במחשב שלי כמו remote כזה. 3.אני די נוב כפי שאתם רואים,בכל העסק הזה אז תיהיו עדינים איתי+תסבירו לי על כל טעות שעשיתי. תודה מראש אייל.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  14. יש לאחי הקטן מחשב סלרון 1200 ענתיקה שהוא צריך שיהיה בו אינטרנט. מכיוון שהוא בצד השני של הבית חשבתי להוסיף לו כ.רשת אלחוטי וככה לפתור את עניין העברת החוטים. כרטיס רשת אלחוטי PCI לא צריכה להיות לו שום בעיה לעבוד כמו שצריך עם כזו עגלה נכון? יש לי WRT54GL

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by Gilo2005,

אז ככה המחשב שלי הוא מחשב לקוח והמחשב הראשי הוא זה שמחבור קבוע לאינטרנט אז כול הזמן יש לי בעיות אם אבא שלי שמפריעה לי להיות באינטרנט וכול הזמן מכבה לי את האינטרנט כשאני מעצבן אותו. אז נראה לי מצאתי פיתרון ליבעיה ליקנות HUB רכזת. רציתי לדעת אם אני קונה רכזת אז המחשב שלי יוכל לגלוש באינטרנט חופשי גם אם המחשב הראשי בעל החיבור הקבוע מכובה. ואיזה כבל צריך לחבר לרכזת כבל מצולב יתאים?? ואיך לחבר את הרכזת למחשבים?????????

16. יבלתי מתנה מאיזה מבצע מבזק בינלאומי נתב אלחוטי SPEED TOUCH 570 וכרטיס רשת אלחוטי (למחשב של אחותי) שנקרא VIGOR WLAN USB ADAPTER 510 כרגע אני נמצא על מודם ALCATEL HOME ששודרג לפרו ואז ל510, והוא מחובר לHUB שמפצל את האינטרנט למחשב שלי ושל אחותי משם יוצאים כבלים דרך הקירות לחדר שלה למעלה. האם כדאי לחבר את האלחוטי? החדר שלה נמצא למעלה, ככה שאני יוצא מהחדר, עולה במדרגרות ומגיע לחדר שלה ויש איזה 3 קירות בדרך, ככה שאני לא ממש יודע את הטווח. מממ האם אני יקבל הטבות מהחיבור? מהירות גבוהה יותר? יותר נוחות? ולא קיבלתי אנטנה לחבר על המודם, אני אמור לקבל?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by CASSPY,

שלום !י יש לי ראוטר של גייגהביט gn-bc01 זהו ראוטר pci מחפש עזרה בהגדרת פתיחת פורט בתודה -כספי

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  18. שלום יש לי שתי מחשבים אחד נייד מדגם DELL INSPIRON 6400 והמחשב השני מחשב נייח המחשב הנייח עובד כמו שצריך,אבל הבעיה במחשב הנייד אני הבאתי למשהו את המחשב הנייד והוא כנראה נגע בהגדרות אין לי מושג של מה הוא מזהה את הרשת האלחוטית והוא מראה לי תעוצמת קליטה(הכי חזק)אבל האינטרנט לא פועל מה הבעיות האפשרות, תודה רבה ויום טוב,ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  19. יש לי אימיול וביטורנט. ואני רוצה שהביטורנט ייקח את רוב רוחב הפס. מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  20. שלום. יש לי מחשב מריץ VISTA ומחובר למודם תומסון (כבלים).ספק בזק בינ"ל.במחשב זה 2 כרטיסי רשת.אחד מתחבר למודם והשני למחשב השני (ווינדוס 7) בכבל רשת מוצלב.עשיתי שיתוף אינטרנט ועד היום הייתי גולש ב2 המחשבים ללא שום בעיה (כמובן שהמחשב הראשי דלוק 24 שעות בגלל זה אין לי צורך בראוטר).לפני יומיים משהו השתבש פתאום והמחשב המשני לא מצליח להתחבר לאינטנרנט.בצד שמאל למטה מופיע לי מחובר אל :מקומי בלבד או לעיתים קישוריות מוגבלת או חסרה. מצ"ב צילום מסך של המחשב הראשי. Uploaded with ImageShack.us מישהו יוכל אולי לכוון אותי מה השתבש פתאום ? (חומת אש מתירה את השיתוף,מסומן וי על החיבור "שיתוף אינטנרנט",מחשב דולק).?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  21. כנראה שבזק בינלאומי היא האפשרות הטובה ביותר אני רוצה לדעת כמה דברים עליה מלקוחות שנמצאים אצלה 1)בזמן האחרון יש אצלכם איזשהי בעיה במהירות או בתוכנת שיתוף או בכל דבר אחר כי לפי כמה הודעות אחרונות שקראתי פה בכמה נושאים החברה מתחילה לעשות קצת בעיות וזה קצת מפחיד 2)אפשר להתחבר עם אי פי משתנה ולא קבוע? 3)אפשר להתחבר אצלהם ללא התחייבות תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by redead,

ישמש גם לקליטת אינטרנט במחשב הנייח וגם להעברת קבצים ברשת הביתית.. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=403089

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by tangush,

דגם: ‏Edimax EW-7128G אני רוצה להגדיל תווך קליטה בתוך הבית, זאת אנטנה שיכולה לעשות את זה? תודה tangush

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by orir2,

שלום לכולם אני חדש פה! ויש לי בבית כ4 מחשבים והם מחוברים לרשת באמצעות "האב" (HUB) ובזמן האחרון גיליתי שאני לא יכול לשחק מחשק ברשת (נגד חבר או מישהו) אמרו לי שאני לא יכול ולא אוכל כי יש רק אייפיי (IP) אחד ויש 4 מחשבים וושאלתי אם יש פיתרון הם ענו: "לא בטוחים אבל נראה לנו שראוטר יפתור כאן את הבעייה" השאלות העיקריות שלי: 1. מה ההבדל הממשי בין ראוטר להאב?? 2.האם זה נכון שראוטר מקצה לכל מחשב ברשת כתובת IP שונה וחוקית 3.בטוח יש פה מישהו שיש לו ראוטר---> תוכל לבדוק לי אצלך ולעזור לי??? ישנו מחשב אחד שהוא כאילו "הראשי" הוא פנטיום 2 יש לו שני כרטיסי רשת שמאחד מהם יוצא כבל למודם הכבלים ומהשני יוצא כבל להאב ומההאב יוצאים כבלים לכל המחשבם שנשארו..... ממש כמו במדריך שלכם…

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  25. יש לי 4 מחשבים אחד מהם הוא סרבר שמחובר ישירות למודם ה-ADSL וכל שאר המחשבים והסרבר גם, מחוברים לSWITCH... היום בבוקר בלי שום דבר מיוחד פתאום שאר המחשבים שברשת לא יכולים לגלוש באינטרנט לא נגעתי בשום הגדרות או משהו כזה... מה יכולות להיות הסיבות לכך? מה לבדוק? תודה רבה רבה! זה ממש דחוף לי... :-\ עריכת המודר: כותרת.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים