עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני משתמש ב Azureurs ככה שאין לי מושג אם זה קורה גם בקליינטים אחרים של ביטורנט. אני שם לב שהוא תמיד מוריד יותר מידע מהקובץ עצמו. ינעו אם הקובץ 700 מגה הוא מוריד 715 מגה ורק אז מסיים, אני בטוח שיש לזה הסבר הגיוני ואני מעוניין לדעת מהו. תודה

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  2. Started by the ultimate,

היי יש לי ראוטר וכרטיסי רשת אלחוטיים בתקן 802.11B של TRENDNET... הראוטר נמצא בחדר אחד, ומחשב שני נמצא בחדר אחר... הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לקלוט את התדר בנקודה מסויימת בחדר ובנקודה אחרת כן.. אם זה עוזר אף חדר הוא לא ממ"ד.. מצרף קובץ שאולי יבהיר את הדברים... http://img155.imageshack.us/img155/8185/15is.png תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  3. Started by אוהד הפועל בדם,

אני המחשב השרת וכשאני משתף קבצים למחשב הלקוח הכל בסדר. אבל כשאני משתף קבצים מהמחשב הלקוח למחשב השרת אני מצליח לעשות תיקייה ב-add network place ורואים אותה אבל כשאני מנסה להיכנס אליה הוא לא מליח ורושם לי את הדבר הבא: תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  4. Started by DJ Clue,

יש לי בעיה עם הרשת בבית הנה הבעיה: http://members.lycos.co.uk/matanbarel/downloads/LAN.JPG איך אני פותר אותה ? תודה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by imac,

אוקיי המקרה הוא ככה.. קיבלתי מחשב חדש, ואני רוצה לעשות רשת עם המחשב הישן שלי, יש לי כרטיסי רשת בשתי המחשבים, והעברתי ביניהם כבל crossover, ניסיתי לעקוב אחר המדריך שפורסם בהודעה הדביקה בפורום, אך נתקלתי במספר בעיות ספורות.. אני לא מצליח, האם הגדרות רשת ביתית למודם ADSL ומודם כבלים שונה זו מזו, אם כן האם תוכלו להדריך אותי מההתחלה איך לחבר ולהגדיר רשת בין שני מחשבים.. במחשב הראשי שמחובר לאינטרנט יש מודם Terayon TJ715 שמחובר ל USB.. זו הפעם הראשונה שאני מנסה לעשות רשת כבלים ביתית, אז אנא הסבירו לי שלב אחר שלב.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  6. (ההגדרה של 10% בבררת מחדל) תודה. (לא ידעתי לאיפה זה מתאים, לפה או ל"רשתות")

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  7. Started by Kostya,

שלום לכולם, יש לי במחשב 2 כרטיסי רשת. הראשון לאינטרנט והשני לרשת ביתית (מחובר לרכזת). אני הרצתי שרת Windows 2000 Server כדי שאני יוכל לשלות על כל הפעולות ברשת של כל מחשב. הבעיה היא שהמחשב שלי לא רואה את השרת כל עוד מכוון בהגדרות של כ.רשת של המודם Getway כשאני מוחק אותו ומכוון Getway של השרת בכ.רשת של הרשת הפנימית אז אני רואה אותו והכל עובד אבל אין לי אינטרנט, וכשאני מגדיר בשניהם את ה- Getway בהתאם אני לא רואה את השרת ויש אינטרנט! עוד הערה קטנה: אצלי במחשב יש אינטרנט משלי וברשת הפנימית גם יש אינטרנט שכל מישמתחבר מקבל גישה לאינטרנט (ממודם אחר) כל עוד אני לא מכוון Getway של המודם בכ.רשת של הרשת הפנימית אני לא משתמש באינטרנט המשותף אבל ברצוני להתחבר כלקוח לשרת אבל אני לא יכול…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  8. Started by kikkler,

עד עכשיו הכל עבד בסדר, אבל אתמול פירמטתי את אחד המחשבים (הראשי, בהתחשב במדפסת) ומאז התחילו הבעיות. בעיקרון במחשב שפורמט המדפסת מותקנת ופועלת היטב. בנוסף, שיתוף האינטרנט בין המחשבים פועל גם הוא. הבעיה היא לגרום למחשב הלקוח לזהות את המדפסת דרך הרשת. תחילה ניסיתי פשוט להוסיף אותה דרך Add Printer, ובחירתה דרך הרשת ההודעה הבאה התקבלה - ואחרי שהבוחרים את הקובץ המתאים בדיסק ההתקנה - הניסיון השני היה להפעיל את תוכנית ההתקנה, וממנה לבחור בגישה למדפסת דרך הרשת לאחר שבוחרים באופציית החיפוש האוטומטי, הוא חוזר אחרי בערך דקה עם ההודעה הבאה -

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by benhouli,

שלום אנשים רציתי להתייעץ איתכם לגבי משהו ... יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים עם וינדוס אקס פי שיתפתי להם גם את האינטרנט דרך ה ICS הכל עובד וכ'ו שניהם כמובן יוצאים עם אותה כתובת IP לאינטרנט רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך שכל אחד מהמחשבים יצא עם כתובת IP שונה לאינטרנט.... תודה לכל העוזרים....

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by Electric Boom,

1.איך אני מקבע את הכתובת ip של המחשב שלי(השרת)(אבל בלי לקבע את הכתובות DNS כי אני לא יודע אותן,דרך אגב איך אני מקבל אותן?)משום שאין לי domain שאוכל להתחבר אליו דרך מחשב אחר(אם יש דרך בלהכנס בלי לקבע ת'איי פי שלי או לרשום את החדש כל פעם מחדש בבקשה תתנו לי אותה). 2.אני משתמש בfilezilla איך אני יכול להכנס ממחשב אחר כadmin ושלוט במחשב שלי כמו remote כזה. 3.אני די נוב כפי שאתם רואים,בכל העסק הזה אז תיהיו עדינים איתי+תסבירו לי על כל טעות שעשיתי. תודה מראש אייל.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  11. Started by GunBlade,

יש לי מודם אלקטל שהוא כבר Router יותר מחצי שנה. יש לי מחשב אחד שהוא defserver. אני משחק הרבה, והרבה פעמים אני פותח שרת משחק וכולם מתחברים אלי. ביומיים האחרונים כשאני פותח שרת משחק, אנשים לא מצליחים להתחבר אלי! הם מקבלים Connection refused/timed out למרות שהפורט פתוח! מה יכולה להיות הבעייה???

12. Started by ccc,

נחוץ?

13. אוקיי, שמעו... יש לי מודם RTA100 ובו יש נתב מובנה. עכשיו, הכל טוב ויפה, זה מצוין מבחינת אבטחה (לא פרצו לי מאז וגם לא נדבקתי בבלאסטר, למרות שבאותה תק' לא עידכנתי את הווינדואוז) וגם די נוח להתחבר ללא חייגן. אבל יש משהו "קצת" מעיק בכל הסיפור... אני לא יכול לקבל קבצים ב-ICQ, אני לא יכול לארח משחקים ברשת ועוד כל מיני הגבלות בסגנון הזה... עכשיו השאלה שלי היא האם יש משהו לעשות? מצד אחד אני לא רוצה לנטרל את הפיירוול של הראוטר כי זה יחליש את רמת האבטחה במחשב שלי. מצד שני זה מעצבן שאי אפשר לקבל קבצים באייסיקיו וכאלה... מה לעשות ???

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by mosfos,

האם יש סיבה כלשהי שבגללה איני יכול לקבל או לשלוח קבצים דרך msn ? התקנתי גם את הגירסה האחרונה אך הדבר לא עזר. אני משתמש ב-win XP. עלי לציין שלפני שהיה לי אינטרנט מהיר יכולתי לקבל או לשלוח קבצים. האם יכול להיות הדבר בגלל שימוש במודם אלקטל מקונפג? תודה על תשומת הלב משה

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by berzniz,

ההקמה נשמעת לא ממש מסובכת לפי המדריכים, השאלה היא אם זה תופס גם לגבי כבלים ולא על בזק. אני מניח שמישהו כבר ניסה - יש המלצות לגבי התהליך?

16. Started by omrit,

שלום, יש לי שני כרטיסי רשת במחשב, כאשר כל אחד מהם מחובר בחיבור קבוע שונה (ללא חייגנים) לאינטרנט. מישהו יודע איך אני "מבקש" מהאקספלורר (במקרה זה maxthon) לעבוד רק אם כרטיס ספציפי אחד? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by The-Fox,

זה קינפוג קצת מוזר, ולכן מהחיפושים שהרצתי פה לא מצאתי עזרה בנושא. העניין הוא כזה: יש לי ראוטר אלחוטי שאני רוצה שהוא יקלוט רשת, ויעביר אותה דרך כבל רשת למחשב (נייד לצורך העניין) עם כרטיס רשת. עכשיו בגדול יש למחשב כרטיס רשת אלחוטי, שמאיפה שהוא נמצא לא קולט משהו ויש הרבה ניתוקים. ולכן אני רוצה לקחת את הרואטר האלחוטי שיקלוט במקום שיש בו ליטה טובה יותר ועם כבל רשת יעביר את המידע בצורה טובה. אילו הגדרות אני צריך לשים במחשב ואילו בראוטר ? ניסתי להגדיר אתמול ACESS POINT בנתב וזה לא עבד לי. אשמח לעזרה ותודה לכל מי שיעזור... נ.ב. לינק לראוטר

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  18. יש לי בעיות של ניתוקים עם מודם סמסונג כחול(המנורה של הלינק מתחילה להבהב) ,לפעמים אני מכבה ומדליק ואז זה מסתדר לפעמים זה מסתדר רק אחרי איזה זמן ,המודם מחובר לראוטר אדימקס 6114 ,הספק בזק בינלאומי\ADSL אשמח לקבל עצות- טיפים לפתרון הבעיה שאלה נוספת כשאני כן מחובר לפעמים בסטטוס בראוטר PRIMARY DNS נשאר ריק משום מה לפעמים ה פריימרי והסקונדרי הפוכים ,זה בעייתי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by mongoL---,

אני עובד עם ראוטר של חברת edimax br 6104 , הוא עובד מעולה רק שיש בעיה במסגרת מספר שרתי ftp , למספר שרתי ftp לוקח תהליך עד שנוצר חיבור לשרת , כיביתי באופן זמני את הפייר וול ועבד מהר, שאלתי אם יש איזושהיא אפשרות להאיץ את עניין ההתחברות על ידי פתיחת פורט כלשהוא ( ניסיתי לפתוח ספציפית את הפורט ולא עזר).

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  20. נכנסתי לאתר ולא היו כתוב על המבצע למישהו יש פרטים בנושא ???

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  21. ברשותי ראוטר\מודם asus 604g של בזק וראוטר 3com crwer100-75. לאחר שסבלתי מניתוקים קבועים מהאינטרנט כאשר הasus היה מוגדר אצלי רק כמודם וחובר לראוטר של3com, ניתקתי את ה3com במחשבה שהוא נדפק והגדרתי מחדש את הasus כראוטר, אך הבעיה של הניתוקים נמשכה. בשיחות עם התמיכה של הספק (בזק בינלאומי) ועם בזק הם טענו שהכל אצלם תקין ושהבעיה אצלי (אמרו שיש לי בעיה בחשמל בבית?? ???) מפה לשם ניסיתי להגדיר את הasus רק כמודם ולהתחבר בחיוג מהמחשב והופ הבעיה הסתדררה במצב הזה ולא סבלתי משום ניתוק במשך כמה ימים. שניסיתי להפעיל את הראוטרים עוד פעם הניתוקים חזרו.. אולי יש למישהו עצה מה לעשות? אני אציין שבניסיון לפתור את הבעיה עדכניתי דריברים לכרטיס רשת ואת הfrimware של הראוטר אך הבעיה נמשכת.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by zahiz007,

שלום לכולם, ברשותי X61. לאחרונה אני נתקבל בבעיה שהמחשב לעיתים מתחבר לרשת ולעיתים החיבור הוא LIMITED\NOT CONNECTIVITY. עד לא מזמן הבעיה עברה אחרי "repair" אבל היום בבוקר הבעיה קרתה ובלתי ניתנת לפיתרון קונבנציונלי. רעיונות למישהו? נתב - EDIMAX ולא שיניתי שום הגדרות.... תודה מראש, צחי

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  23. תאמת עד היום עוד אף פעם לא עבדתי עם VISTA זה קצת שונה ממה שהתרגלתי לעבוד איתו עד היום אבל אני לומד מהר. מבחינת תקשורת כבר הגדרתי הכול, כל המחשבים גולשים באינטרנט ויש לי גישה מכולם לכולם. כולם נמצאים באותה קבוצת עבודה וכו... אבל בניגוד לרשת משרדית ברשת הביתית שלי כמו לכולנו אין לי שרת הזדהות מרכזי, כך שכל מחשב אדון לעצמו מבחינת הרשאות. וזה בדיוק הדבר שאני מנסה לפתור איך אני מסדר כך שאני אוכל להכנס לכל מחשב ללא הקשה מוקדמת של שם משתמש וסיסמה. יש מצב שמסדרים את זה ב MANGE NETWORK PASSWORDS ? וכן מישהו יודע אם יש צורך לעשות משהו מיוחד כדי לשתף מדפסת ב VISTA? שיתפתי אני רואה אותה במחשבים אחרים נכנס לשיתופים באותו מחשב שבה היא מותקנת אבל כשאני מנסה ללהתחבר עליה מופיעה לי שיש …

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  24. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית יש לי נתב של 3COM מחשב PC רגיל

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  25. שלום. יש לי סוויץ' של סיסקו (3750) ואני רוצה שאחד הVLANים יתנהג כמו HUB (ש4 פורטים יהיו HUB בניהם),איך אני עושה את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים