עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Gilo2005,

אז ככה המחשב שלי הוא מחשב לקוח והמחשב הראשי הוא זה שמחבור קבוע לאינטרנט אז כול הזמן יש לי בעיות אם אבא שלי שמפריעה לי להיות באינטרנט וכול הזמן מכבה לי את האינטרנט כשאני מעצבן אותו. אז נראה לי מצאתי פיתרון ליבעיה ליקנות HUB רכזת. רציתי לדעת אם אני קונה רכזת אז המחשב שלי יוכל לגלוש באינטרנט חופשי גם אם המחשב הראשי בעל החיבור הקבוע מכובה. ואיזה כבל צריך לחבר לרכזת כבל מצולב יתאים?? ואיך לחבר את הרכזת למחשבים?????????

2. Started by MrMale,

שלום לכם :-) באתי בשביל אולי לנסות להשיג עזרה עם הבעיה המציקה הזאת... לפני כמה שבועות, התחלתי להבחין שיש לי בעיית איטיות רצינית (לעיתם אתרים מהירים יחסית כמו גוגל, יוטוב, אפילו YNET לא עלו או לקח להם כמה שניות-כמה דקות לעלות), אז חשבתי שהבעיה נבעה כנראה בעקבות כל הוירוסים והטרויאנים שהיו לי במהלך השימוש, ןלפני כמה ימים פירמטתי את המחשב בקווה שהמהירות תשתפר, אבל זה לא עזר. יש לי רשת אלחוטית בבית (ראוטר TP-LINK, מודם של טומסון), ולמחשב השני ברשת אין שום בעיית מהירות, אז חשבתי שאולי הכבלים (יש לי חיבור ADSL) פגומים, אז החלפתי ביניהם ויצא שהכבל שהיה מחובר מהמודם לראוטר היה מחובר מהראוטר למחשב שלי, גם זה לא עזר.. ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב, וגם זה לא עזר, ואתמול ניס…

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by Lioriiii,

שלום חברים, האם יש נתב אלחוטי + מודם בנוי במכשיר אחד? אני צריך לקנות אחד כזה לחבר שלי ADSL. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by byn007,

יש לי מחשב ראשי עם XP והשני 98 איך אני מגדיר את שניהם כדי שה 98 יגלוש באיטנרנט דרך ה XP? איזה IP אני שם בשני המחשבים? והאם יש תוכנה שעושה את זה לבד?

5. בדקתי מול שטרודל 1 ו-2 ואני מקבל מהירויות של 7 או 8 קילוביט ואני על 5 מגה!!! איפסתי ראוטר פעמיים ,דיברתי עם בזק הם הודיעו לי ש3 אנשים מהאזור התלוננו ולכן זו בעיה מקומית שלי כנראה ולא במרכזת.משום מה אני כבר מכיר את זה מהעבר ואני די בטוח שזו בעיה שלהם ולא שלי. ממש מעצבן אי אפשר לזוז ככה!!! פעם קודמת שהיה לי דבר כזה אז הם טענו שהראוטר שלי דפוק נתנו לי אישור להחליף אותו,אבל כשקמתי בבוקר למחרת הכל הסתדר (עוד לפני החלפת הראוטר) מה שאומר שהם לא מבינים מהחיים שלהם הבזק האלה.הם רוצים לשלוח לי טכנאי לבדוק אבל משום מה יש לי הרגשה שביום שני שהם יחזרו לעבודה הכל יסתדר.(אני מקווה) בכל מקרה אם מישהו נתקל בזה אשמח לדעת כי אז זה אומר שאכן יש בעית ציוד אצלם...

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  6. שלום אני מנסה להתחבר בטכניון דרך השקעים בקיר, ולצערי רק בנקודות בודדות אני מקבל תקשורת, בשאר הנקודות אני מקבל קישוריות מוגבלת. אני לא יודע איזה פרטים יכולים לעזור לכם לזהות מה התקלה אם סנאפשוט כלשהוא יעזור, תגידו לי ואני אעלה. תודה רבה אריאל.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  7. שלום. יש לי כרגע רשת בין שני מחשבים באמצעות כבל רשת מוצלב, כולל שיתוף אינטרנט. עכשיו הינה הבעיה. רב הזמן המחשב השני שמחובר ע"י כבל רשת למחשב השני כבוי ברגע שאני מדליק אותו אז יש לו שיתוף אינטרנט, אבל במחשב ה"שרת" אני לא יכול לפתוח את שיתוף הקבצים לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב שרת אז הוא מוצא את השיתוף קבצים. מה אפשר לעשות כדי שהוא ימצא את שיתוף הקבצים מיד? תודה

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by nw,

לפני כחודש הקמתי אתר חדש והכנסתי את האתר למספר מנועי חיפוש (google ו walla) האתר n מכיל גלריית תמונות של צייר שאני מכיר השתמשתי ב angelfire למקום אחסון. הבעייה היא שהאתר לא מופיע במנועים כשאני מחפש אותו בנוסף רציתי לדעת אם יש אתר או תוכנה שתפרסם את האתר למספר מנועי חיפוש במקביל. כתובת האתר: www.angelfire.com/art2/gabbay תודה מראש

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  9. שלום לכולם אני וחבר כנראה הולכים לבנות רשת אלחוטית ל25 מחשבים, בשביל משרדים של איזו חברה בצפון הם רוצים שאנחנו נקנה את הציוד הדרוש (נתב וכרטיסי רשת אלחוטיים) מישהו מכיר ציוד ברמה כזו ? כלומר נתב (אלחוטי, אבל גם עם יכולות חוטיות כמובן) שיכול לחבר 25++ מחשבים ? מה לקנות ? איזה נתב ? איזה כרטיסים ? מה מומלץ ולמה ? כמה דבר בסדר גודל כזה צריך לעלות ? כמה זה יעלה אם אבטחה היא משהו חשוב ? וכמה אם אבטחה איננה חשובה ? אני אשמח לכל טיפ שבוע הבא אנחנו שם למבט ראשון ואז אנחנו צריכים להחליט מה קונים ואיך מתקינים תודה, אריק.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by Boris_yo,

שלום, לא יכול למצוא מפרט טכני של הוטבוקס Fast 3184, ספציפית מהירות אלחוטית שלו בתקן 802.11n האם מהירות היא 150 מגה או 300 מגה?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by koz145,

אני צריך שמישהו יסביר לי איך לפתוח את הפורט 39366 בראוטר AMBIT U10C019 אם אפשר מדריך בעברית בבקשה.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  12. Started by daniel5431,

אחד אני קונה עכשיו מחשב נייד אז איך אני הסדר שהוא יעבוד עם האינטרנט בבית שלי???מתחבר פשוט דרך רשת אלחוטית??? שאלה שנייה שהיא העיקרית אני טס עוד חודש לחול לגרמניה לעבוד שמה שלושה חודשים ואני מעוניין לקחת איתי את המחשב אז רציתי לדעת איך אני מסדר את עניין אינטרנט בחול.???כאילו גם שם אני יכול להתחבר ברשת אלחוטית או שצריך איזה קומבינה אחרת??? תודה מראש לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by AdiR^SiNaI,

לי רשת אלחוטית בין נייד לבין נייח עכשיו כבר 5 פעמיים שאני מתקשר לספקית ואומר להם ת'בעיה הם לא הצליחו לפתור לי ת'בעיה אמרתי אפשר לנתק את כול הראוטר מהחשמל ומהרשת כדי שאני ישתמש בחייגן אמרו לי כן אז סבבה הוצאתי את הראוטר 5 פעמיים ואז אחד שהוא נציג אמר לי שהוא מבין ברשתות ואסור לעשות את זה עכשיו אני רוצה לדעת. אם אני מוציא ת'ראוטר בכלל גם מהחשמל הוא הורס ת'ראוטר או משהו?

14. Started by thebenjamin,

אני לא מבין מה קרה... יש לי ראוטר של בזק AZTECH 600EW אני יודע לפתוח פורטים והכל טוב.. היום עברתי מ013 ל014. הSTATIC IP מוגדר הפורטים נשארו אותם פורטים.UTORRENT מסמן את הפורט כפתוח אבל בבדיקה באתר של התוכנה זה אומר שהפורט הזה וכל אחד אחר שאני פותח נשאר סגור... מה שגם מעצבן שעברתי ל5MB ואני אמור להעלות על 60 בערך... הגדרתי את הגבלה על 47 כדי שלא יחנוק לי את כל האינטרנט אבל זה לא מגיע לזה... זה מעלה על 30-40 במקרה הטוב 45 וזה לא שאין טורנטים או ליצ'רים.. יש.. גם אם הוא מעלה למישהו הוא יעלה על 30-40 ולא על 47... מה שמוזר זה שגם אחרי כמה ANNOUNCE לפעמים 1 הטורנטים הופכים לTIMED OUT בלי שום סיבה.. בגלל זה זה מחשיד אותי שהתוכנה מטעה כשהיא מזהה את הפורט כפתוח. איך פותרים את זה? …

15. Started by AmL1,

בין מחשב לראוטר צריך מוצלב נכון? ובין ראוטר למודם כבלים גם מוצלב?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  16. השאלה בכותרת.. אינטרנט עובד בשני המחשבים. אם אני לוחץ על MY NETWORK PLACES ואז על VIEW WORKGROUP COMPUTERS כלום לא מופיע.. ויש לי גם תקייה שנקראת "Shared Documnets" וזה לא מופיע במחשב השני אם אני שם שם קבצים. פעם כן הייתה לי גישה בין המחשבים ויום אחד זה פשוט נעלם. ועוד משהו, לפעמים הרשת פשוט מאתחלת את עצמה בלי קשר לכלום.. פתאום רשום לי Local Area Connection Disabled משהו כזה.. יעני X על המחשבים של האינטרנט.. ואז מתחבר שוב מחדש. ולא קורה פעם אחת שאני קם בבוקר וזה לא רשום לי כשאני מדליק את המסך.. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  17. Started by mazam,

אבא שלי קיבל עם המשרד רשת חוטית ככה יש בכניסה כזה ריסוע ענק כמו בבתי ספר כזה של הרשת לא יודע מה זה וליד כול עמדת מחשב במשרד יש חיבור כזה לכבל רשת עכשיו השאלה שלי איפה צריך לחבר תמודם קנינו ראוטר וחיברנו לסתם נקודה לא לקפוסא הרגילה וחיברנו מחשב לנקודה אחרת וזה לא עבד הרשת 1}אולי צריך לחבר תראוטר לקופסא הגדולה? 2} אולי צריך רק מודם בלי ראוטר? זה מודם משולב ראוטר כזה נ.ב יש כזה דבר מדפסת שמחוברת רק לרשת בלי מחשב יענו ישירות לרשת?? תודה רבה מאור

• 13 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by deso,

לא עונים לי במפרט, אז מה החברה הכי טובה לראוטרים כיום, ומה הדגם הכי טוב (חוטי).. ומה המחיר שלו. תודה

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Cable/DSL 802.11g 54Mbps Wireless Router

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  20. קראתי המלצות על ה-TP-Link 951 או ה-Edimax 7728 אך מכיוון שהנתב שלי הוא WRT54GL, איני רואה צורך במתאם אלחוטי בתקן N (שלא נדבר על כך שהטווח בין המחשב הראשי למשני הוא 5 מטרים בקו כמעט ישר). ראיתי כמה מתאמים אלחוטיים זולים במיוחד ואני תוהה האם כדאי לרכוש אחד מהם או להשקיע קצת יותר: http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4739 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1231 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4112

21. Started by klayman,

יש לי כרטיס רשת אלחוטי של D LINK מדגם DWL +520 עד אתמול הוא עבד מצויין, אתמול מישהו שיחק בהגדרות של הרשת אצלי, ומאז אני לא רואה אותו. הוא לא בדיסאבל, והוא בכלל לא מופיע בחומרה שמותקנת, נסיתי לעשות זיהוי חומרה חדשה, וגם לא מצא אותו. נסיתי אפילו להוציא את הכרטיס מהסלוט, לאתחל , ולחבר אחר כך שוב, גם לא עזר. אני לא יודע מה קרה.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by yk241,

שלום! ברשותי סוויטצ' וראוטר. אני מעוניין לחבר את הראוטר לסוויצ' כיצד עלי לעשות זאת? ראוטר: edimax br-6204wg תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by ofcourse,

היי יש לי מחשב נייד HP שאני לא מצליח לגלוש ממנו. אני כן מצליח לגלוש ממנו כשהוא בסייפמוד. הוא מקבל איפי ודיאנאס נכון, אבל אין לי פינג החוצה , גם לא לראוטר. ביטלתי פיירוואל וגם לא עובד. האם יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה

24. שלום, תמיד שאני משאיר את המחשב כאשר bitcomet פועל הוא גומר לי את הזיכרון הוירטואלי ואז נסגר. יש לי 256 זיכרון פיזי ו 768 זיכרון וירטואלי. וכל התוכנות עד היום לא היו מתקרבות לתחום הזה, אבל ה bitcomet בעייתי. אגב, אני לא יכול לעבור ל utorrent כי הוא משום מה מראה לי שיש לי בעיה בהעלאת קבצים לעומת זאת bittornedo ו bitcomet עובדים ירוק. יש למישהו פיתרון??? אגב, אולי יש client כמו bittornedo רק שתומך בריבוי הורדות באותו חלון ובהתחלה אוטומטית?. תודה...

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by orlupo,

שלום, יש לי את הנתב ECI 270PR. אני רוצה לחבר לו SWITCH ואז לחבר לו שלושה מחשבים שיש ברשותי בבית. מה דעתכם על ה-SWITCH הזה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3338 שאלה נוספת, מה ההבדל בין סוגי הכבלים CAT5 ו-CAT6? הבנתי שגם באמצעות כבלי CAT5 אוכל להקים בעתיד רשת בקצב של 1Gbps. בתודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים