עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מתכוון כרגע לחבר 4 מחשבים ברשת הזאת.. 8 מגה של בזק (כשהם ימכרו 10 אני יעשה 10) יש מרחק דיי רב בין במחשבים , יש שתי מחשבים דיי קרובים שרק קיר מפריד ביניהם.. יש מחשב אחד שהוא בקומה אחת מעל לשתי המחשבים האלה.. ומחשב אחד שנמצא 2 קומות מתחת במרתף.. (שאם זה משנה הפלאפון לא קולט שם אם זה אינדקציה למשהו) התקציב שלי הוא 500 ש''ח , אני הבנתי שהראוטרים שבזק מביאים הם ראוטרים גרועים ולכן אני מעוניין לקנות אחד באופן פרטי, חשוב לי שתהיה לי שליטה על הרשת , כוננים משותפים , פתיחת פורטים וכו'...

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  2. כרגע יש לי את המודם AZTECH 600E שמחובר למחשב שלי, יש עוד מחשב בחדר שנמצא במפלס ("קומה") מתחת לחדר שלי שאני רוצה לחבר לאינטרנט. אני רוצה שהמחשב שלי ימשיך להיות מחובר חוטית והמחשב השני יחובר אלחוטית. ראיתי בעבר המלצות על ה Linksys WRT54GL, האם הוא עדיין מומלץ או שיש אלטרנטיבות יותר טובות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by apelt,

עשיתי תשתית+ספק של בזק במהירות 5 מגה. אני צריך ראוטר שהמחשב שלי יהיה מחובר אליו אלחוטי לטובת גלישה באינטרנט והזרמת מידע לסטרימר שיהיה מחובר אליו באופן חוטי. מעבר לזה, הוא יתמוך בלפטופ אחד או שניים. הדירה קטנה כ 60 מטר ללא ממד.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מת לו בטרם עת הDLINK 2760U שהיה מצוין ונפח נשמתו פחות מ3 חודשים מתום האחריות. דרישות: שיהיה מסוגל לעמוד בקצבים גבוהים ולא יחרבש את הקישור כאשר טורנט עובד. מומלץ עם כניסות USB, אבל לא חובה. ורצוי שיהיו 4 כניסות 1Gbit. זה די דחוף, כרגע, התחליף הוא הGALAXY S שלי על תקן ראוטר עם מנוי אינטרנט של 512Kbps.

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  5. הפריסה הנוכחית היא בתשתית של הוט מהירות 100 מגה, עם מודם של הוט וראוטר פרטי שלי tplink 1043nd. הראוטר הקיים נמצא בחדר שינה בקומה עליונה בבית שתי קומות. הייתי רוצה למקם את הראוטר המשני בקומה תחתונה בארון חשמל לשתי מטרות: הגדלת הטווח האלחוטי בקומה תחתונה. חיבור ה-DVR של מערך מצלמות אבטחה שאנחנו עומדים להרכיב מסביב לבית. חיבור ה-DVR יהיה קווי. ממש אין דרישות מיוחדות מהראוטר! שטווח הקליטה יהיה כמה שיותר גדול, אולי אפילו שיגיע לחצר, במגבלות התקציב. הבית אגב הוא 200 מ"ר (כל קומה 100 מ"ר), עם חצר מסביב הבית. הראוטר יהיה בארון חשמל, פינתי בכניסה לבית. המחשבה הייתה לקנות את אותו הראוטר, TP-Link TL-WR1043ND, שעולה היום 300 שקלים. מצד שני, נתקלתי גם בראוטר TP-Link …

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. שלום אני מקים רשת בייתית ואני צריך ראוטר שיעמוד בדרישות הבאות: שני מחשבים שיתחברו אלחוטית (אחד מהם בממ"ד אבל קרוב) השני בערך במרחק של עשרה מטרים והשלישי יתחבר חוטית יעבוד עם חיבור כבלים 2.5/250 לא יהווה בעייה להורדה עם ביטרונט או פרוטוקולים אחרים עדיפות למשהו שקל להגדרה אני לא הכי מבין בזה לא מתוכנננת העברת מידע בין המחשבים רק שיתוף אינטרנט אם יש עוד מהשו חשוב בענייכם אני אשמח לשמוע

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by jcdenton1,

אני צריך לקנות לעצמי ראוטר עד 300 ש"ח. הדרישות הן שיהיו בו לפחות יציאות ל-3 מחשבים (יותר יהיה מבורך) ושאני אוכל להגדיר לו פורטים שהוא יפתח כמו למשל הפורטים של האימיול וכו'.

8. Started by kaki356,

טוב אני עוד מעט קונה עוד מחשב ואני צריך המלצה לראוטר טוב עד 350 שקל.. הוא צריך: לעבוד טוב עם שני מחשבים גולשים להתאים טוב לPS3 וגם שיהיה קל לשנות IP תודה לעזורים

• 14 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by jack77,

אני מתכנן לעבור לאינטרנט 4/5M ואני צריך ראוטר שיעבוד חלק בלי ניתוקים בתקציב של עד 500 ש"ח ולכרטיס רשת שלא קשור לתקציב. הראוטר יחובר למחשב לעוד 2 מחשבים ברשת אלחוטית שתעבור דרך שתי קירות בטון, שאחד מהם מאוד עבה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי 3 קומות בבית כרגע יש לי ראוטר של LEVEL ONE 3406TX הוא נמצא בקומה השלישית ורק אם אני מכוון את האנטנה שלו למטה יש קליטה בקומה הראשונה. עכשיו המחשב בקומה הראשונה יש לו כרטיס תקן G והקליטה היא קו אחד אולי שניים. אני מחפש ראוטר טוב עם תקן N עם קליטה מצויינת עד 500 ש"ח שיקלטו גם בקומה הראשונה (הראוטר חייב להיות למעלה). עכשיו אם אני קונה ראוטר N אז אפשר שחלק מהמחשבים יגלשו G וחלק N? אולי אני אקנה בתקציב הזה גם כרטיס בתקן N למחשב בקומה הראשונה?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  11. שלום לכולם , אני צריך להגביר קליטה בבית , הבנתי שהפונקציה הזאת נקראת WDS , אז ככה : אני צריך להגביר קליטה מקומה אחת בבית לקומה מעל , מרחק אווירי של בסביבות 20 מטר... איזה מבין הראוטרים הבאים הוא הממולץ ביותר? http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Router&DB140773=140786&DB67112=142364&orderby=price כמובן שהעדיפות שלי לכמה שיותר זול

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by izikd,

היי, כמו שנאמר בכותרת אני צריך ראוטר עם סויץ של 4. כרגע יש לי את Edimax AR-6004A שאיני מרוצה ממנו בכלל. אז חשבתי להחליף אותו. השאלה היא למה להחליף אותו? אינני חושב בכיוון של Edimax בגלל הראוטר הקיים שיש לי. חשבתי בכיוון Linksys עם 4 פורטים אבל ראיתי שכתבו באתר של פנדה ביקורת עליו ונאמר שם כי זהו ראוטר לא טוב. אז אני רוצה לשמוע את דעתכם בנושא מה כדאי? נ.ב. לפי מה שיהודה הציע זה שעדיף ראוטר בלי מודם ADSL מובנה

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by aviad13,

שלום, אני מצטרף לרשת סיב אופטי במהירות 600M. אני אקבל מתאם סיב. אני רק צריך להביא ראוטר משלי. מה שחשוב לי שתהיה לי שליטה ואני אוכל לכבות ולהדליק את הWIFI מתי שאני רוצה. אני רוצה שיהיה מכובה רוב הזמן ואני עדיין אוכל לחבר אינטרנט למחשב / לסטרימר עם כבל רשת אבל שתהיה לי את האפשרות מדי פעם להפעיל WIFI וככה להתחבר לאינטרנט. יש כזאת אפשרות?

14. אהלן, אני צריך שמישהו ימליץ לי על ראוטר שיקבל את מרב המהירות בחיבור l2tp/pptp ללא התנתקויות מהירות 30/1.5 מודם - HotBox

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. התקינו לי היום אינטרנט 2.5MB של בזק בחדר שלי במעונות, ואני בודק אופציה לעשות שיתוף ביני לבין שתי שותפות בחדר כמעט מעליי (קומה מעל, ליד החדר שמעלי). המרחק בין החדרים, בהגזמה, הוא 15-20 מטרים. תהיה בעיה של קליטה עם ראוטר במרחק כזה? (אני בטוח שהמרחק קצר יותר אפילו). במידה ולא תהיה בעיה, איזה ראוטר מומלץ לקנייה? כמובן שאנחנו לא מחפשים ראוטר הכי מתקדם, אחד עם קליטה טובה, בין 100 ל-200 שקלים.

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  16. אהלן אהלן, מקווה שאני לא עובר פה על איזה חוקי פורום או משהו, עברתי לדירת חדר לאחרונה ואני צריך משהו בשביל הרשת האלחוטית שלי. בגדול, אין שום קיר שמפריד בין החיבור של הראוטר המיועד לשאר החדר ואני גם לא משתמש באינטרנט מעבר להורדה פה ושם וגלישה רגילה. יש איזשהו ראוטר פשוט שיכול לענות על הדרישות הצנועות האלה ושאפשר לסמוך עליו? ראיתי דגמים מאוד זולים ב60 וב80 שקל אבל אני לא יודע כמה אפשר לסמוך עליהם. משהו מומלץ בטווח המחירים של עד 100 שקלים? תודה רבה מראש על ההתייחסות.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, אני צריך המלצה לראווטר קווי איכותי ואמין שתהיה לו אפשרות לפתיחת פורטים. תקציב כאמור 300 ש"ח אם יש משהו ששווה חריגה של 50-100ש"ח גם טוב. ושכחתי לציין עדיף שתהיה גם חומת אש. תודה.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  18. שלום, כרגע יש לי ראוטר 604 d-link שהבעיות העיקריות שלו הם התנתקויות מתי שמורידים במהירות מלאה (בעיקר בטורנטים), בעיות פינגים במשחקי רשת ועוד. בדקתי עם הספקית ועם התשתית (שניהם בזק) והבעיה לא אצלהם, זה בעיה בראוטר. אני צריך המלצה לראוטר חזק, איכותי, קווי (ללא אופציה לאלחוטי), ADSL וכבלים ועם לפחות 4 חיבורי רשת - רצוי יותר אבל לא חייב. צריך שלראוטר תיהיה תמיכה טובה בפורטים כי בראוטר הישן הוא החליט על דעת עצמו מתי לפתוח את הפורטים ומתי לסגור. יש לי תקציב עד 500 שקל, עדיף לא לבזבז את כולו אבל אם יש משהו ששווה מאוד והחריגה שלו מהתקציב היא סבירה (50-100 ש"ח) אז עדיף אותו.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  19. שלום חברים, אני צריך המלצה לראוטר, רצוי קטן מימדים, אם יש בלי אנטנות מה טוב (משדר מתוך תיק). חשוב מאוד שיידע לשדר ל-25 מטר. המחיר לא חשוב, כל עוד זה לא משהו חריג מאוד - עד 700 שקל נשמע לי סביר, אם יש משהו סופר איכותי שעונה על הצרכים שלי אז אני מוכן להשקיע יותר. בינתיים זה הכי טוב שמצאתי: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2308069,00.asp אבל כתוב שבמרחקים גדולים יותר האות נחלש וזה בעייתי בשבילי. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by imper,

שלום לכולם, המצב טיפה מורכב, אך אודה לכם מאוד אם תנסו לעזור. יש לי בבית 4 מחשבים נייחים אשר 2 מתוכם נמצאים בממד+מחשב נייד נוסף, סה"כ 5 מחשבים. בקרוב יתווספו 2 מחשבים נוספים אל הבית (יום הולדת לתאומים), סה"כ 7 מחשבים. הראוטר הישן שלי (2WIRE משולב ומתחבר לנייחים באמצעות USB) תומך רק עד 5 מחשבים במקביל. אני מחפש ראוטר אשר יוכל לתמוך באופן מלא בכל 7 המחשבים, כולל אלה שנמצאים בממד. תודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  21. במחיר סביר 150-250 תמיכה ב-dynamic dns תמיכה בתקן N אינה הכרחית

22. שלום.. עד היום היה לי BR-6204Wg ששבק חיים היום לאחר שנה אחת של שימוש מה שאיכזב אותי לחלוטין. מה שמאלץ אותי עכשיו לקנות ראוטר חדש, אני מחבר לראוטר בכבלים את הPS3 ואת המחשב, באלחוטי את הiPod, עם המחשב אני מוריד / מעלה המון המון במיוחד עם הuTorrent מה שאומר שאני צריך שהראוטר שאני אקנה יעמוד בעומס של הרבה חיבורים בו זמנית (מה שהBR-6204Wg דיי כשל בו, ברגע שהuTorrent היה פתוח לא יכולתי לגלוש באינטרנט), בנוסף אני צריך שיהיה טוב מאוד לגיימינג לPS3, הבנתי שהWRT54GL של Linksys מאוד טוב בעבודה מול הPS3, אבל הוא לא תומך בN. בעקרון עיינתי ברשימה הזאת והבחירות שלי הצטמצמו לWRT54GL שעובד טוב מאוד עם הPS3 ממה שקראתי ברשת או ה BR-6524N שתומך בתקן N וMIMO אבל מניסיוני המר עם Edimax קצת קשה…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני צריך להמלצה לראוטר מודם שיתאים לבזק 100 מגה. אני כרגע בבזק עם הd-link 6740U שלהם, הוא בעייתי בתקופה האחרונה, הייתי רוצה לקנות ראוטר משלי ולא לקחת את הציוד העלוב של בזק ולהיות תלוי בהם. הבנתי שאני צריך ראוטר VDSL אבל אני לא מוצא כל כך הרבה, ומה שאני כן מוצא עולה כמו זהב. יש המלצה?

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by Hikaru,

היי יש לי כיום ראוטר D-Link DIR-615, בן שנתיים. כשקניתי אותו הביצועים לא היו מי יודע מה ולמרות זאת החזקתי מעמד עד עכשיו. המצב שלו היום הוא שאני צריך לעשות לו ריסט בערך 6-8 פעמים ביום, כי הוא פשוט מפסיק לעבוד. אני מחפש ראוטר עם טווח ארוך יחסית, אמנם יש בבית 2 קומות אבל אף מחשב לא נמצא בממ"ד ובקומה השניה יש ראוטר במצב ריפיטר. כמו כן אני רוצה להתקין את הפירמוור DD-WRT. תקציב 400-500 ש"ח, אבל אני גמיש ואשמח לשמוע גם על דברים בטווחים קרובים. מה דעתכם על DIR-655? תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  25. Started by ZeroUP,

ערב טוב לכולם אני מחפש ראוטר יציב ועם שידור אלחוטי חזק מאוד. מוכן לשלם עד 500-600 שקל. יש לי 100mbit של בזק וספק בזק בינליומי. ועכשין יש לי NETGEAR שלהם. אז מחר הולך לקנות. אז מה שווה?

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים