עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מערכת ההפעלה WINXP HOME. "מחשב ראשי" - הכוונה למחשב שמחובר לאינטרנט, וזה בעצם מה שמעניין אותי במחשב השני (אבל גם הדפסה). הבעיה היא, שעד שאני לא מתחבר ממש לאחר החשבונות המחשב הראשי, לרשת במחשב המשני יש בעיות חיבור (במלים אחרות, זה לא מחובר). מה אני יכול לעשות כדי לאפשר להתחבר למשאבים של המחשב, בלי ממש להיכנס לחשבון? כלומר, שיהיה אפשר רק לדאוג שהמחשב עובד, וזה מספיק. תודה על כל עזרה תוספת: אולי זה משנה, ונראה לי שזה ברור מאליו - אבל בכל זאת.. המחשבים מחוברים דרך כבל מוצלב ישירות.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by stone cold,

טוב היום באיחור של כמה ימים התקינו לי תכבלים ואחרי כמה שעות קרוב מישפחה שלי הדריך אותי איך לחבר תראוטר ובינתים אני רוצה להגיד אני מאוד מרוצה יש לי 3.5 על 150 בכבלים בספק בזק בינלאומי -IP אוטומטי וחוץ מיזה עד סוף החודש יש לי בזק 1.5 על 96 (ניסיתי להגדיל מהירות אבל היו ניתוקים) ואני רוצה להגיד המהירות באמת טובה בעבר שהפעלתי תוכנה כמו אימיול המהירות גלישה היתה איטית מאוד ושאחי הקטן היה בבית לא הפעלתי את אימיול היום אני יכול לתת 10 מהירות שליחה (אני בודק בינתים בביטורנט) ואחי גולש ואין בעיות פעם מעל 8 זה היה תוקע תאינטרנט חוץ מיזה אני רוצה להגיד שאני רחוק מהמרכזיה וכניראה ביגלל זה הכבלים עדיפים לי פשוט שניסיתי מהירות נורמלית בבזק היו ניתוקים בכל מיקרה בינתים אח…

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  3. אני מעוניין בקניית מערכת כזו .. אני רוצה המלצה על חברה" טובה " במחיר שיגיע עד 400 שיקל . ובעיקר אני מחפש ACCESS POINT טוב .

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by creative,

יש לי בבית ראוטר מרכזי שמתחבר לאינטרנט ואליו חיברתי גם Access point בצורה חוטית על מנת לכסות את הקומה השניה בבית. עד כאן הכל בסדר. לאחרונה קניתי עוד ראוטר כדי לכסות עוד שטח בבית ברשת אל חוטית. חיברתי אותו בכבל רשת לראוטר המרכזי וניסיתי להפוך אותו לעוד access point כך שייתן לי עוד כיסוי רשת הבעיה שכנראה הראוטר החדש מתנגש עם ה AP שבקומה השניה והוא לא מעביר דרכו את האינטרנט. למישהו יש פיתרון מה עושים במקרה כזה??... תודה.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  5. שלום. יש לי כרגע רשת בין שני מחשבים באמצעות כבל רשת מוצלב, כולל שיתוף אינטרנט. עכשיו הינה הבעיה. רב הזמן המחשב השני שמחובר ע"י כבל רשת למחשב השני כבוי ברגע שאני מדליק אותו אז יש לו שיתוף אינטרנט, אבל במחשב ה"שרת" אני לא יכול לפתוח את שיתוף הקבצים לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב שרת אז הוא מוצא את השיתוף קבצים. מה אפשר לעשות כדי שהוא ימצא את שיתוף הקבצים מיד? תודה

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  6. היי, התשתית שלי זה נטוויז'ן והספק זה בזק. מאז שעברתי לבזק האינטרנט עושה בעיות- כל כמה דקות הוא קופא למשהו כמו חצי דקה. ניסיתי להגדיר שרת DNS אבל גם זה לא פתר את הבעייה. כל פעם שאני מוריד קובץ אחרי כמה שניות זה מפסיק להוריד וכותב לי 'עם הפסקה'. יוטיוב גם מקפיא את ההטענה של הסרטונים אחרי כמה שניות וכו'. התקשרתי כבר כמה פעמים לתמיכה טכנית שלהם אבל הם לא מבינים בזה, סתם אומרים לי לבדוק מהירות אינטרנט ודברים לא קשורים. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  7. שלום לכולם אני וחבר כנראה הולכים לבנות רשת אלחוטית ל25 מחשבים, בשביל משרדים של איזו חברה בצפון הם רוצים שאנחנו נקנה את הציוד הדרוש (נתב וכרטיסי רשת אלחוטיים) מישהו מכיר ציוד ברמה כזו ? כלומר נתב (אלחוטי, אבל גם עם יכולות חוטיות כמובן) שיכול לחבר 25++ מחשבים ? מה לקנות ? איזה נתב ? איזה כרטיסים ? מה מומלץ ולמה ? כמה דבר בסדר גודל כזה צריך לעלות ? כמה זה יעלה אם אבטחה היא משהו חשוב ? וכמה אם אבטחה איננה חשובה ? אני אשמח לכל טיפ שבוע הבא אנחנו שם למבט ראשון ואז אנחנו צריכים להחליט מה קונים ואיך מתקינים תודה, אריק.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  8. תקשיבו יש לי את הראוטר הזה ושתי מחשבים מחוברים אליו פיזית (עם כבל רשת). אמא שלי במחשב השני, כאשר היא משתמשת בסקייפ נראה שהיא לוקחת את כל רוחב הפס. אני משחק במשחקי רשת והפינגים משתוללים לגמריי. התקשרתי לספק בזק בילאומי, אמרו לי לדבר עם בזק. דיברתי עם בזק והם אמרו שאין פתרון לבעיה זו, אין דרך להגביל את המחשב שלה ברוחב הפס. הבחורה הנחמדה שדיברה איתי הציעה שתי דברים שרציתי לדפוק לה את השפרפרת בראש על זה: -אל תשחק בזמן שהיא מדברת -להוריד את המהירות של הפס בכלל !?!??!?!?!?!??!?! באמת ?!?!?!?! בכל אופן חברים, קראתי משהו על התוכנה DD_WRT אך הראוטר שלי לא נתמך. ניסיתי את התוכנה NETLIMITER וזה עזר. בהגדרות של הראוטר שלי אינני מצליח להבין דבר. בבקשה, עזרו לי תודה רבה כ…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by slrr,

בבקשה משהו יכול לומר לי מה ההבדל בין הדגמים האלו של EDIMAX?? אני לא הצלחתי למצוא אבל אלו עדיין דגמים שונים לא??? BR-6504n BR-6524n BR6504IL http://www.edimax.com/en/index.php

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by Kcupid,

אני משרת בבסיס כאפסנאי והביאו לנו לא ממזמן מחשב אזרחי לאפסנאות. אין לי הרבה עבודה ורוב היום אני על המשחב להעביר את הזמן. המפקד שלי יש לו בעיות לסדר לנו אינטרנט, אז חשבתי שבמילא אני רוב הזמן בבסיס ולא אכפת לי לממן אינטרנט על חשבוני. אמא שלי אמרה שלא בעיה לה לממן את זה למה במילא אני סובל שמה עם האנשים שיש שמה. עכשיו בבסיס אני לא יכול אינטרנט רגיל על חשובני רק סלולרי. אני לא ממש מבין בזה, אז מה החברה הכי טובה עם העסקה הכי טובה כלכלית לעבוד איתה? לא חשוב לי הורדות ודברים כאלה, מצידי להוריד סרטים ומשחקים מהבית ולהעביר לשמה זה לא הבעיה. סתם לגלוש קצת אני יודע אייסי מסן פייסבוק יוטוב וזה... לא אכפת לי גם להתחייב לשנה אם זה מוריד את המחיר. תודה מראש וחג שמח

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by khaled20,

שלום לכם חברה... אני זקוק לעזרה שלכם בקשר לנתב EDIMAX יש לי נתב אידימאקס חוטי ואני מחובר לNETVISION הנתב שלי כל כמה חודשים מאבד את ההגדרה שלו ואז אני נאלץ לתקשר לספק בכדי להגדיר אותו מחדש והם מחיביים אותו 40 שקל בכל פעם וכבר אני עשיתי את זה אולי 6 פעמים 6*40 240 שקל חבל על כסף נסיתי להגדיר אותו כמה פעמים ולא הצלחתי אז אני מבקש ממכף להדריך אותי איך להגדיר אותו מ 0 % עד 100% אם אפשר לצרף תמונות -- למה לא גם טןב ויפה תודה! :-[ :nixweiss:

12. מאז שפירמטתי לפני כמה ימים והתקנתי uTorrent 1.7, המהירות גלישה שלי צונחת (סדר גודל של ל-10% ממה שהיא הייתה קודם), בלי קשר לקצבי ההעלאה/הורדה שבטורנטים, שהם בסדר גמור. ההאטה מתרחשת גם אם מבילים את מהירויות ההעלאה/הורדה ל-1k יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by Jviega,

שלום. אני צריך עזרה באיך לפתוח פורטים בראוטר שלי, הראוטר שלי הוא ASUS AM 604. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  14. Started by kipi25,

שלום, איזה תשתית כבלים יש בתל אביב? תבל / מת"ב / ערוצי זהב? אני יודע שעכשיו הכל הוט, אבל אני צריך לדעת כדי להגדיר נכון חייגן, ואני לא רוצה לבדוק את זה דרך השירות לקוחות שלהם. תודה מראש 8)

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  15. פרט ליתרון שהוא פועל גם לפני שמערכת ההפעלה נטענת וטוענת את FW התוכנה (לא יתרון משמעותי), אילו יתרונות יש לחומרה ע"פ התוכנה ?

16. Started by Styx,

שלום לאחורנה קניתי נתב אלחוטי של חברת LEVELONE מדגם WBR-5400 עכשיו חיברתי את כל מה שצריך לחבר עכשיו הבעייה היא במחשב שבו מחובר הראוטר למודם ישיירות אין אינטרנט אבל במחשב השני שרק "מקבל" את האינטרנט מהנתב יש אינטרנט הכיצד?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by ofcourse,

היי יש לי מחשב נייד HP שאני לא מצליח לגלוש ממנו. אני כן מצליח לגלוש ממנו כשהוא בסייפמוד. הוא מקבל איפי ודיאנאס נכון, אבל אין לי פינג החוצה , גם לא לראוטר. ביטלתי פיירוואל וגם לא עובד. האם יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה

18. Started by zomero,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי נתב דרך חברת בזק הנתב הוא מסוג b-focus wireless 352+ חיברתי את כל הכבלים כמו שדרשו בחוברת ההוראות (חיבור לחשמל, חיבור מהנתב לכרטיס רשת במחשב וחיבור מנתב לשקע ה adsl( (עד עכשיו הייתי משתמש במודם פנימי בלבד להתחברות לאינטרנט.) השלב הבא בחוברת ההפעלה היה להכנס לדפדפן ולכתוב את השורה הבאה : 10.0.0.138 ואז היה אמור להפתח איזה דף מסויים של המודם אולם עמוד זה אינו נפתח. ניסיתי את כל השיטות התקנה מחדש של כרטיס הרשת (onboard intel pro/100 ve) מישהו יודע מה אני צריך לעשות כי לפני מה ששמתי לב הכרטיס רשת אינו מזהה שמחובר אליו משהו בכלל....למרות שכאשר מסתכלים מאחורי המחשב בחריץ של הכרטיס רשת כאשר הכבל מחובר ישנה נורה ירוקה שדולקת אחרי שחיברתי את הכבל. תודה רב…

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by V00d00,

שלום, אני חדש פה בפורום ויש לי בעיה בMySQL. לאחרונה התקנתי EasyPHP על המחשב שלי כי רציתי לערוך כמה דברים כדי שיהיה לי יותר נוח לעבוד. פתחתי מסד נתונים על הCollation: latin1_bin האתר עבד טוב ויפה, לא היו בעיות בשפה ולא כלום. שניסיתי לייצא את המסד נתונים בעזרת PhpMyAdmin נתקלתי בבעיה בעברית, ניסיתי לשנות את הCollation לhebrew וזה עדיין נשאר בג'יבריש. עכשיו זה לא ג'יבריש רגיל אלא זה ג'יבריש כזה: 0x372e36. יש איזושהיא דרך לשנות את הCollation לכל הטבלאות ואח"כ זה יסתדר, או שאני צריך לעשות דברים אחרים? אמרו לי לנסות לעדכן את הMySQL לגירסא 5, אני משתמש כרגע בגירסאות: MySQL 4.1.9-max phpMyAdmin 2.6.1

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by kupo,

יש לי בעיה ברשת הביתית. יש לי ראוטר אלחוטי של d-link מדגם DI 624 והרשת כל הזמן נופלת בשני המחשבים שלנו. הספק אינטרנט שלי הוא אינטרנט זהב. מה אני צריך לעשות ?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by moshe.b,

אני התחלתי בבנית אתר אך ישנם הבדלים בין בנית העמוד לתצוגה מקדימה שאינה תואמת את העמוד שנבנה. כמו כן בדף ראשי ישנו סרגל קישורים שהלחצנים מגיבים אך אינם מופיעים בעיצוב המקורי .וגם התמונות חסרות. אודה לכם על עזרתכם או הפניתכם לגורם מסייע

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by SolidMan,

שלום . בדירה שאני שוכר יש נקודת רשת בקיר ,עד עכשיו אני מחבר כבל רשת ממנה למחשב שלי (אני לא יכול להתחבר לרשת האלחוטית שלהם). אני צריך נתב פשוט שיתחבר לנקודה הזאת וייתן לי WIFI. [list type=decimal] [*]רציתי לוודא איזה סוג חיבור רשת זה בנתב ( נראה לי ש DYNAMIC IP) או שזה חיבור רשת אחר . [*]בגלל שהדירה היא מאוד קטנה אני מעוניין בנתב שאפשר יהיה לשלוט בעוצמת שידור שלו ולהוריד אותה במקרה הצורך או לחילופן נתב שאין לו עוצמת שידור גדולה מידי אפשר לקבל המלצות לנתבים כאלה תודה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by vero,

שלום. מהטבלאות המפורסמות על מהירויות גלישה אני מצפה להגיע בחבילה של 2.5 מגה, ל-300 קילובייט לשניה. במציאות אני מגיע במקרה הטוב ל-210. ניסיתי לשפר ע"י הפעלת TCPOptimizer לפי הדרכה ב- NetCheif, ללא כל שינוי. מה ניתן לעשות, (אם בכלל) כדי להגיע לתוצאות טובות יותר? תודה.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by yuvalma,

שלום. יש לי ראוטר TP LINK שקניתי לא מזמן, הוא עבד עד עכשיו סבבה, אין לי מושג מה קרה אבל האינטרנט לא עובד כבר כמה ימים. בwifi כתוב לי עוצמת אות-מצוין ומצב-מקושר. ככה שאין לי מושג מה הבעיה יש לי וינ' xp. תודה רבה לכל מי שינסה לעזור.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by חשיש,

כאשר אני מתחבר לאינטרנט רשום בצד את המיהירות שתמיד היתה 620kbfs אצלי אבל היום לא יודע למה כשהתחברתי היה רשום 320kbfs מישהוא יודע למה (דרך אגב אני לא מרגיש הבדל בביצועי האינטרנט)

• 5 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים