עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Zadu,

היום גיליתי שבזק פורסים סיבים אופטיים ברחוב שלי. רציתי לדעת כמה דברים: 1. מה היתרונות של סיבים אופטיים ? 2. מתי יהיה בכלל אפשר להשתמש במהירויות יותר גבוהות? 3. עד איזה מהירות הסיבים האופטיים תומכים בתכלס (לא בתיאוריה)? 4. האם הlatency לאירופה ירד בשימוש בסיבים האופטיים? תודה לעונים

2. מישהוא הצליח לחדור לרשת הביתית שלי :pissed: . הרשת מורכבת מ Router חוטי + access Point אלחוטי המוגן ע"י mac address enable . נכנסתי ל router וראיתי שיש מחשב חדש ולא מזוהה שקיבל IP . משהוא יכל להגיד לי איך דבר כזה יכל לקרות?? :s05: האם הוא נכנס דרך ה web או דרך ה Access point ? איך אפשר למנוע את זה ? אם הוא נכנס לרשת יש לו גישה לסיפריות פרטיות במחשבים - איך מגנים על זה (כרגע כל המחשבים בבית כבויים)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. עכשיו בלי קללות ובלי האדיוט ההוא. האם כתובת הMAC של המחשב נשארת בLOG של הראוטר ואפשר לאתר לפי זה? אין לי שמץ של מושג מה הולך שם בפנים והייתי רוצה לדעת.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by matan5165,

אהלן. אתמול התקנתי לראשונה ראוטר של קומפקס ויש בעיה. רק המנורה של החשמל נדלקת כאשר המנורות של האינטרנט, החיבור האלחוטי והחיבור הפיזי לא נדלקים. וזה לא רק המנורות - במחשב שמחובר בעזרת כבל רשת זה מראה שהכבל רשת מנותק. המחשב הנייד בכלל לא מזהה רשת. רק אחרי שאני מכבה ומדליק 20 פעם ובזמנים שונים (לא ברצפיות) זה מסתדר וגם אז זה ל 5 דקות. אני חייב שתעזרו לי, זה משגע אותי. הינה, בזמן שאני כותב לכם זה גם התנתק. מה אני יכול לעשות ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  5. הבעיה היא שאני יכול לשלוח ולקבל קבצים, אבל השליחה היא איטית ולא יציבה לאחר שהתקנתי ראוטר וסויץ'. ניסיתי בכמה מחשבים ברשת ועדיין השליחה לא יציבה משמע הבעיה היא בהגדרות בראוטר עצמו... עם המודם USB שלחתי בקצב יציב שנע בין 10-13 קילובייט לשנייה, ועכשיו זה יורד ומגיע ל5KB אז כנראה שיש בעיה עם הפתיחת פורטים... אני חייב עזרה אני כבר בזבזתי המון שעות כדי לנסות לפתור ואני לא מצליח...

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  6. Started by trxman,

שלום לכולם! אתמול התקנתי בפעם הראשונה רשת אלחוטית, בכלל רשת, אני מקווה שעשיתי את זה טוב...עד עכשיו אין בעיות.. חוץ מבעייץ הפינגים. כאשר קניתי את הראוטר וכרטיס הרשת, שאלתי את החנות אם אח שלי ואני נשחק באותו משחק רשת, באותו זמן, יהיו פינגים גבוהים? התשובה: לא.. - ראוטר של אדימקס 802.11g/b וכרטיס רשת של Concptronic. - מהירות אינטרנט 2mb. - המרחק בין הראוטר למחשב המרוחק לא גדול במיוחד ואין הרבה דברים שחוסמים את הקליטה, חוזק האות "מצויין" (כך כתוב בלוח בקרה של הרשת), אשר נע בין 76%-96%. (ממוצע, 85%). האם התקנתי את הרשת לא טוב? האם רשת אלחוטית מטבעה לא כל כך יציבה ולכן ישנם "Lags" (פינגים גבוהים)? והאם כדאי להחליף לרשת חוטית? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by dbenyakar,

היי בנתב הנ"ל ישנה תמיכה ב DLNA ולפחות תיאורתית אני אמור לראות התקן storage usb שמחובר ל usb שבגב הראוטר. אני אומר תיאורתית מכיוון שאני לא מצליח להגדיר את הראוטר כך שאראה את הכונן בהתקנים תומכי dlna אחרים. אני רואה את ההתקן במכשירים אחרים אבל כל נסיון גישה לתיקיות לא כושל. גם אין שום מדריך או הוראות מפורטות שמסבירות איך משתמשים בזה. מה אני שם בשדה Media Library Path? איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by reuven5,

שלום חברים אני רוצה לעשות את זה ואני אפילו לא מצליח לעשות את השלב הראשוני שהוא אומר ככה: "1.הגדרת כתובת IP בכרטיס רשת בטווח X.192.168.1" איפה אני עושה את זה?

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by etzarfat1981,

שלום, שאני מנסה להפעיל REMOTE ASSISTANCE ממחשב אחד למחשב מרוחק, אז הוא פועל לי אבל מאפשר רק לצפיית מסך, אני לא יכול לשנות דבר במחשב המרוחק אלא רק לראות את המסך שלו? אני עובד ב-MESSANGER LIVE ב-WINDOWS XP PRO (פועל על שני המחשב) מישהו יודע איך אני מאפשר שליטה מלאה על המחשב המרוחק ולא רק צפייה על המסך שלו מהמחשב שלי? תודה

10. שלום מישהו יכול להמליץ על ראוטר אלחוטי שיספיק ל-2-3 מחשבים ויאפשר גישה באיכות טובה לנטפליקס? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by TectoR,

אמ.. קודם כל יש לי ברשת. עכשיו, מתי שאני מתחיל להוריד או להעלות משהו, האינטרנט מתנתק (לפעמים לאחר 5 דקות ולפעמים אפילו אחרי שעה, זה לא קבוע). אמ.. במחשבים האחרים ברשת אין את הבעיה הזאת, וניסיתי את המחשב ברשת בבית אחר, וזה עבד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. נ.ב. אחרי שהאינטרנט מתנתק, אני צריך לסגור את המחשב, לנתק את החשמל ולהחזיר אותו ורק אז זה עובד.

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by puvsc,

אני סובל הרבה מניתוקים - בתקופה באחרונה - רק ב רשת האלחוטית - במחשב שמחובר ישיות - אין שום שינוי - השאלה שלי היא - א. האם זה משהו זמני ? (או שאני שם לב לזה לראשונה בגלל החופש) ב. האם כדאי להפוך את הראוטר לש הואט למודם - ולהשתמש בראוטר משלי? (פשוט הראוטר שלהם מצליח להגיע לקומה שניה) ג. כרגע שאני מחבר AP (ע"י ראוטר) גם אצלו יש ניתוקים - האם זה קשור להוטבוקס?

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  13. האימול מוריד לי על מהירות נמוכה מאוד ומראה לי שיש לו סרט שחור על הפנים לפני שהתקנתי ראוטר הייתי מחובר דרך מחשב יחיד והיה טסס לי האימיול עכשיו הוא לא זז כנראה בגלל הפיירול של הראוטר אולי הID LOW איך משנים את זה או אולי צריך לפתוח פורט איך עושים את הדברים האלה בבקשה צריך עזרה אני כבר מיואש!!! אם אפשר עוד משהו איך אני מגדיר שה ip שלי השתנה?? לפני שהיה לי ראוטר הייתי מתחבר אם חייגן עכשיו אין לי חייגן וה ip לא משתנהה למה??

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  14. שבת שלום חברים... היות ואני לא יותר מדי בקיא בתחום, אודה להמלצתכם לראוטר אלחוטי חזק ומהיר (המחיר לא רלוונטי) היות ויש בבית מס׳ מכשירים לא מבוטל המשתמש בגלישה האלחוטית (מצלמות אבטחה, בית חכם, ניידים, סלולרים, וכדומה). מבחינת גלישת אינטרנט אני גולש ב adsl של בזק במהירות עד 100 מגה (בד״כ מהירות הורדה ממוצעת 70). אשמח לקבל המלצותיכם מה כדאי לי לרכוש, והיכן. המון תודה מראש.

15. עד לפני שלושה חודשים היה לי אינטרנט 20-15 (לא זוכר ) ויוטורנט היה טס 500-1.3 היום גם אחרי שעברתי לפני שבוע לתשתית הוט במהירות 100 מגה (הספק עדין 013)היוטורנט מתקשה לעבור את ה300 קילוביט והרבה זמן הוא במהירויות מזעזעות של 50קילוביט ואם יש הרבה יחד המהירות הכוללת יכולה להיות גבוה אבל לא של הורדה בודדת ראיתי כמה תלונות על זה אבל הם היו ישנות אם מישהו יודע אשמח אם הוא יוכל לעזור לי

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  16. בהמשך לבעיה שהועלתה בפורום בשרשור קודם על ידי splashy ביצענו את השינוי המבוקש ומחר נשחרר קושחה חדשה ל- DIR-655 בה ניתן להתחבר ל- L2TP גם באמצעות כתובית שמית (FQDN) את הקושחה ניתן יהיה להוריד דרך האתר שלנו www.dlink.co.il משרת ה- FTP גרסת הקושחה: 1.34WWB15Beta קישור מדוייק לספרייה: http://ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-655/Firmware/ נשמח לקבל feedback ממשתמשים המחוברים בחייגן L2TP דרך המוצר הזה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Vissor,

נתקלתי במשהו מוזר,תסתכלו בעצמכם... קובץ מצורף. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. *כותרת* זה ה6204 הגדרתי את השם משתמש וסיסמא (עשיתי בידיוק לפי המדריך שנתנו והוא לא מתחבר לי :-\

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by AdiR^SiNaI,

מזה הדברים האלה במדריך כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 לא הבנתי מזה תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. כשגולשים רק דרך "הטריון", מודם הכבלים, המהירות באימיול ובמקביל באינטרנט מופלאים. כשהמודם מחובר דרך הנתב, האימיול, מהירות ההורדה שלו קשה מנשוא (DOWN-30) ובמקביל האינטרנט איטי מאוד מאוד. באימיול-(PORT הוא על 6662 UDP הוא על 6672). (בנתב MTU הוא על-1500). רבים אמרו לי שמקור הצרה במודם כבלים עצמו (בהוט אמרו שלא כך הוא הדבר) . תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני נאלץ לשים נקודת אינטרנט במקום שאני לא בטוח שהראוטר יגיע אליה כמו שצריך , לכן אני שואל אם יש איזשהי נקודה מתווכת שיכולה להעביר קליטה כמו שצריך או כל פתרון אחר לעניין?

22. אפשר לראות את הערכים בקישור המצורף http://forums.ort.org.il/files/30/2286565/6449186.jpg המחשב מחובר לראוטר edimax 6114, כאשר port forwarding מוגדר נכון. המחשב מחובר באלחוט. מחשב אחר, שמחובר לנתב בכבל מראה פינגים סבירים מאוד. החיבור הוא ADSL 750 ושני המחשבים מריצים XP SP2 עם zone alarm מופעל. אפשר לתקן את המצב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם ! קיבלתי היום מודם של WOW B-FOCUS ROUTOR 270PR. אני חיברתי אותו לראוטור שלי EDIMAX BR-610K התקשרתי לבזק לא עזרו לי בגרוש רק אמרו תגדיר את הראוטור שיעבוד עם PPPOE. אז אני מבקש שתעזרו לי להגדיר. צרפתי גם תמונה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/h/i/t/m/a/n/x/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200402101501315076/200406241104516056/Edimax.JPG

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי מחשב נייד עם מודם סלולארי ואני רוצה לגרום לו לשדר את החיבור לאינטרנט דרך הWIFI כדי שאני אוכל לגלוש בWIFI בסמסונג גלקסי שלי עשיתי את הדבר הזה עם הלפטופ הקודם שלי אבל היה לי בו XP ועכשיו יש לי WINDOWS 7 וכל ההגדרות שם שונות תודה

• 3 תגובות
    • 6.8k צפיות
  25. ואם לא לגמרי... אז איך אני מוריד תמונה? פשוט כפתור ימני על הגודל המירבי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.