רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להסביר לי מדוע local area connection עושה בעיות בזמן האחרון התשתית היא בזק במודם TNN DSL-600E בלי ראוטר והספק הוא בזק בינלאומי ואני על 1.5 מגה למה אני צריך לקבל את שגיאה הזאת ב-local area connection קישוריות מוגבלת או חסרה ליד השעון למטה במשולש צהוב וסימן קריאה ? רק אחרי הפעלה מחדש של המחשב והוצאת הכבל של המודם מהחשמל ולהחזירו זה מסתדר מישהו יכול להגיד לי בבקשה ממי הבעיה נובעת ? תשתית , ספק או אצלי במחשב אני משתגע מזה ?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>יש לי שאלה אם אני אשנה את הlocal ip בהגדרות רשת שלי לאותן ספרות של הstatic ip זה ישנה משהו במשחק שנגיד לא עובד לי בדיירקט אי פי?</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני הרבה זמן עשיתי רשת בבית ופעלתי לפי המדריך שלכם פה באתר.. עכשיו לפני כמה שבועות ניתקתי את הרשת (המחשב עכשיו מחובר ישירות לנקודה) והIP שלי תקוע על 10.200.1.1 ז"א הIP שלי משתנה כמובן,אבל נגיד התחלתי לשחק עכשיו בgenerals והlocal ip שלי הוא 10.200.1.1 ואני גם לא מצליח להתחבר לחברים ככה שזה בעיה אצלי בטוח.. עוד משהו שיש אתרים שפשוט כותבים לי שהאייפי שלי לא חוקי ואני לא יכול להיכנס לאתר 403 Forbidden Unauthorized IP address. בבקשה שמישהו יעזור לי עם זה....נמאס לי להיות תקוע ככה חח תודה רבה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה שהתחילה לפני איזה 5 ימים, חשבתי שזה משהו זמני מהספק אינטרנט ( אינטרנט זהב ) אבל זה לא עבר עד עכשיו. בעקרון מה שקורה זה שבערך כל 5-10 דקות יש מן לוקאפ מוזר כזה, של בערך 10-15 שניות, שבהם האינטרנט כאילו מתנתק, ואני לא יכול לעשות כלום, אבל אחרי הלוקאפ הזה הכל חוזר להיות רגיל, עד הלוקאפ הבא. ובכל פעם שזה קורה, גם שמתי לב שהנורה במודם של הסנכרון לא מהבהבת, ומראה כאילו הכל תקין. יש לי רשת ביתית ומודם ( זה משולב ) של 2WIRE כבר כמה חודשים, וזה פעם ראשונה שיש איתו בעיה, אם היא איתו בכלל. אין לי מושג מה הבעיה, אבל זה ממש מעצבן, במיוחד במשחקי רשת.. :-\
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
עשיתי היום רשת אלחוטית בבית וניהיה לי LOD ID באימיול בשני המחשבים מה שלא היה לי לפני הרשת. עכשיו אין לי מושג על כל הפורטים וכל אלה אז בבקשה מי שיכול לתת לי הסבר ולהדריך אותי זה יהיה מצויין. יש לי ראוטר מבזק-סטור : ROTAL RTA 1025W
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
והאם התוכנה מייצרת קובץ או מידע לגבי מה שעשו?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, כשאני נכנס מהמחשב בבית שלי למחשב של ההורים בעזרת Logmein, זה עובד ממש לאט. יש לציין כי אין תוכנה כמו אימיול שלוקחת רוחב פס באף אחד מהמחשבים. כמו כן בחרתי באיכות הכי נמוכה של תמונה על מנת לשנות מהירות. יש אופציה אחרת להתחבר מרחוק שהמהירות תהיה גבוהה יותר? תודה
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני נוהג להשתמש ב LogMeIN לשליטה מרחוק על מחשבים, ויש לסבתא שלי מחשב שאני רוצה את האופציה להשתלט עליו. כשגיסי התקין לה את המחשב הוא גם התקין עליו את התוכנה ועכשיו יש לו בחשבון גישה למחשב. עכשיו-איך אני יכול גם לקבל גישה למחשב מהחשבון שלי, להוסיף אותו לחשבון שלי? תודה רבה. ואם אפשר תשובה עד היום בערב אני אשמח מאוד (אני שם היום בערב פשוט) דרך אגב, אני לא מצליח להתקין את התוסף בשביל הFF, מקבל הודעה כזאת: Firefox could not install the file at https://secure.logmein.com/activex/npRACtrl.xpi because: Install script not found -204 מישהו יודע למה?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
Is there at the market antenna that support N ? I couldn't find it at stores - it all says B/G support... Is there any differences between N/BG on air ? length/width ? Can N work through B/B antenna type ?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר בADSL דרך כרטיס רשת Broadcom 440x, המודם שלי הוא Eci BFocus 312+, שהפכתי אותו לראוטר בעזרת ההוראות של ECI. את המודם הפכתי לראוטר לפני כשלושה חודשים, וגלשתי בסדר גמור וללא בעיות וניתוקים. לפני שבוע וחצי בערך פירמטתי את המחשב, ומאז כל שעה וחצי שעתיים האינטרנט שלי מתנתק. ראוי לציין שאני מחובר ללא חייגן. בזמן הניתוק, 2 המחשבים האלו בצד ימין למטה, מתחיל להיות מין פס כזה שעובר מאחד לשני, והוא כותב ACQUIRING IP ADRESS או משהו כזה. כשאני לוחץ על 2 המחשבים המהבהבים הללו למטה בצד ימין, אני רואה שהוא כותב לי CONNECTIVITY LOW, ושיש לי בעיית IP. הוא כותב ש: IP INVALID, והוא מנסה ליצור IP חדש. אני לוחץ על REPAIR, ואז הוא מתקן הכל ונותן IP, ואז הכל שוב פעם בסדר, ל…
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
-
3 פורטים שפתחתי לאימיול ולביטורנט, נחסמו אחרי שהתקנתי 2 תוכנות פירוול. לפני שהתקנתי אותם הפורטים היו פתוחים. אחרי שהמחקתי את התוכנות הפורטים נחסמו. בדקתי אם דרך הראוטר הפורטים עדיין פתוחים - והם פתוחים. איך אני יכול לברר מה חוספ אותם? דרך מקצועית דרך תוכנה אולי? משהו? תודה לעוזרים compman112
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום תשמעו יש לי בעיה באי מיול הוא כל כמה זמן תוקע לי את המשפט low id וזה לא נותן לי להכנס לשרתים טובים אם בכלל תמיד תקנתי את את זה בכך זהתקשרתי לחברה של האינטרנט והם סדרו את זה אבל נמעס אני רוצה לדעת איך לתקן את זה זה הורג אותי לדבר איתם כל כמה ימים על זה ......ושאני לא יתחיל על מזכירת ההמתנה שלהם..... אני יודע לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בנוגע לזה ורק לידע כללי יש לי אינטרנט אלחוטי של בזק-נט השם של הראוטר Net-Link אז בבקשה אם אתם יודעים איך לסדר את זה אז תודיעו לי...תודה.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית לא משנה מה עשיתי תמיד אימיול אמר לי Your TCP port is not reachable. Please review your network config כשניסיתי להיכנס לאחד השרתים. ניסיתי הכל פתחתי את כל הפורטים גם ב-xp וגם ברשת בבקשה אם למישהו יש רעיון שאולי יפתור את הבעיה תגידו!!!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , קבלתי תמודם aztech 600e מבזק , הפכתי אותו לראוטר אני מצליח לגלוש ללא קושי , אבל האי מיול מת הפורטים סגורים ... עשיתי פורט פווארדינינג לפורטים של האי מיול ועדיין הפורטים סגורים ... הורדתי תפאיירוואל , מראוטר קונקשיין ועדיין סגורים הפעלתי DMZ , שמתי כתובת סטטית ושום דבר לא עוזר משהו יכול לעזור בעניין אני נגנב כבר
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר חדש יחסית של בזק 6740U-H1 מחובר לספק בזק בי"ל. המחשב הוא מחשב XP ישן. ה Emule מקונפג נכון. יש Port Forwarding ה Firewall במחשב מבוטל ויש לו IP קבוע. עד אתמול ה Emule עבד ללא דופי. אתמול הייתה לי הפסקת חשמל קלה. אחרי זה, ה Emule מראה Low ID ה Kad מראה Firewalled. בדיקת הפורטים מתוך תוכנת ה Emule נכשלת. בדקתי שהכל כנ"ל בסדר ולא השתנה כלום. אחר כך אפילו ניסיתי לשנות פורטים ב Emule (עם PW מתאים בראוטר) ולא מצליח לי. למישהו יש רעיון מה קורה?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, שדרגתי לאימיול חדש יותר (הרשמי 0.48A) וכל הזמן יש לי LOW ID מה עושים? הפורטים שאני משתמש בהם נשארו פתוחים. יש לי ראוטר 270PR +סוויצ' עם רשת בין שני מחשבים. פיירוול של ZA. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם. העברתי את המחשב שעליו מותקנת תוכנית האימיול לחלונות 7, אני מאחורי נתב הגדרתי בו את הפורטים שצריך לפתוח, וגם הגדרתי אותם בתוכנת הפיירוול המובנית של חלונות 7 וזה עדיין לא עוזר, אני ממשיך לקבל LOW ID לא משנה מה ניסיתי. מה הפיתרון? גרסת האימיול היא חדשה יחסית, הנתב הוא של לינקסיס מדגם BEFSR41.
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ראוטר LINKSYS WRT54GL הפורטים הנכונים פתוחים לכתובת IP הפנימים הנכונה, האימיול מקבל LOW ID ושאני מחבר את המחשב רק עם מודם הכל עובד ואין לי LOW ID , ניסיתי לשנות כמה פעמים פורטים וזה לא עוזר. אגב אין קשר לפיירוואל כי גם כשהוא מבוטל זה לא משנה כלום. יכול להיות שהראוטר משהו לא טוב בו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל שהוא ראוטר ואני פתחתי לו את הפורטים מזמן והגדרתי לו כתובת קבועה 10.0.0.3 ופתאום אני מקבל מזהה נמוך. יש לי SP2 לא מהיום ואישרתי את האימיול בפיירול שלי (ביטדיפנדר) והפיירוואל של הווינדוס סגור כל הזמן. אז הגדרתי לו כתובת פנימית אחרת,פתחתי את הפורטים לכתובת החדשה וזה עבד טוב (מזהה גבוה) כמה ימים ושוב אותה הבעיה. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי מודם DSL 600E וראוטר NETGEAR WGR614. בימים האחרונים אני לא מצליח להתחבר לאימיול כי אני מקבל LOW ID. ביוטורנט, למטה, איפה שכתוב אם החיבור טוב, אז הוא לא מופיע ירוק וכתוב לי לבדוק את ההגדרות. לא נגעתי בהגדרות בשום תוכנה, לא בראוטר.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי ראוטר חדש אז הנושא הזה של כתובות ראוטר מקים וכו' חדש לי.. התחלתי לחקור עקב LOW ID באי מיול, למרות שפתחתי את הפורטים בפיירוול וראוטר. קראתי בפורום והבנתי שאני צריך לשנות את האיי פי מדינאמי לסטטי אבל כמה דברים לא ברורים לי.. IP סטטי צריך להגדיר רק על כרטיס הרשת או גם בממשק הראוטר? הוספתי תמונה ובה כמה תמונות של הקושחה TOMATO, וגם של האיי פי בכרטיס רשת. DHPC STATIC בראוטר מגדירים לפי MAC אבל איזה MAC מבין הארבעה המופיעים בתמונה ?? ואיזה כתובות אני צריך להזין בכרטיס הרשת? האיי פי של הראוטר (192.168.1.1) או של ספק האינטרנט כנ"ל לגבי DNS וGATEWAY... תודה רבה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-