עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DS,

יש לי בעיה: יש לי נתב Siemens SL2-141 ואני רוצה להפוך את האייפי שלי מסטטי לדינאמי. אני יודע שזה סטטי בכך שאני מתחבר וזה מראה לי את אותו הIP. איך מסדרים את זה?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אני לא מעוניין שאף טכנאי ייגע לי במחשב. אפשר לבקש מהם שיישלחו את הכרטיס רשת בדואר ואני אתקין אותו לבד, אבל אתם יודעים במקרה אם הוא מגיע עם דרייברים? כרטיס רשת לא בעיה להתקין, אבל כשהאיש של בזק יבוא עם המודם ADSL, זה משהו שמצריך ידע כדי לחבר את המודם לכרטיס רשת? כי להגדיר חייגן זה כבר הספק שלי יגיד לי. אני מתכוון אם החלק הטכני של לחבר בין הכרטיס רשת למודם ADSL זה קשה?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by udicol,

ובכן זה טעות !!! אפילו טכנאי ההתקנות שבא לביתי מסר לי כי קיבלתי IP קבועה לכל העיסקה . אך הפלא ופלא , כשנכנסים לאתר של www.cables.org.il אני מקבל כתובת IP משתנה . או קיי עכשיו יגידו לי אתה לא חייב להתנתק . אבל מכיוון ששום דבר לא אמין במדינתינו ,אני חייב לבצע את הפקודות Iprelease ו- iprenew , אני מקבל שוב כתובת IP חדשה (ברור מכיוון שהשיטה עובדת בצורה של DHCP ) ולכן נעלם לי הIP הקבוע שהבטיחו לי . ואני תיכננתי לבצע Hosting לחברות .....

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שלום לכולם , רציתי לשתף אתכם בתקלה מעניינת שנתקלתי בה במהלך העבודה ,ולקבל כיוונים ופתרונות שונים בכדי שהבעיה תיפתר. ישנו משרד עם שלושה מחשבים , מחשב A ומחשב B הם המחשבים של המזכירות ומחשב C ,הוא המחשב הראשי ובו נמצא כל המידע והוא משותף למחשבים A,B ע"י מיפוי כונן רשת . כשמנסים לפתוח קבצים מתיקיית הרשת המשותפת ,אפילו לקובץ וורד פשוט לוקח 15-20 שניות להיפתח . ישנה בעיה מוזרה גם עם הפינגים בין כל המחשבים והיא : ממחשב A למחשב הראשי יש פינג כאשר אני נותן פינג לIP שלו ,אך כאשר אני נותן פינג לשם שלו הוא מחזיר לי REPLY עם כתובת MAC . אין לי פינג ממחשב A למחשב B . מהמחשב המרכזי מחשב C , יש לי פינג רק לשם של מחשב B והוא מחזיר לי כתובת MAC . ממחשב C יש לי פינג למחשב A לIP שלו ,אבל הק…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. אני רוצה לחבר בשני בתים שונים שלושה מחשבים לאינטרנט. מקרה 1: תשתית של הוט, ספק אינטרנט "ברק" ללא חייגן (הדירה בבאר שבע). האם יש צורך בראוטר בכלל, הבנתי שסוויץ' יעשה לי את העבודה מצוין. במידה וסוויץ' מספיק האם מישהו יכול להגיד לי איך בדיוק לחבר אותו ואם צריך לבצע הגדרות מסויימות על מנת שזה יעבוד חלק. (אין לי צורך ברשת אלחוטית, קווית בלבד). מקרה 2: תשתית של הוט, ספק אינטרנט 012 עם חייגן. במקרה הזה אני צריך גם רשת אלחוטית (B או G). אני חושב לקנות את הראוטר של לינקסיס דגם WRT54GL. אני הולך לעבוד בחדרים יחסית מרוחקים בשתי קומות שונות. האם ראוטר כזה יעשה את העבודה??? במקרה ה 1, במידה וסוויץ' לא מספיק האם אותו ראוטר של לינקסיס יעשה את העבודה??? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by AppleJack,

יש לי רשת של 3 מחשבים עם נתב. שלושתם היו XP Pro עד עכשיו והכל עבד מצויין. עכשיו התקנתי את גרסאת ה-64bit של חלונות על מחשב אחד, עשיתי את ההגדרות הבסיסיות וכו'... אני יכול להתחבר לאנטרנט אבל אין לי שום קשר ל-2 המחשבים האחרים. אין אליהם פינג ואיו גישה . מה עושים ?

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  7. הראוטר הוא 6204WLG של EDIMAX המודם הוא ALCATEL השחור 5 נוריות, החיבור הוא ADSL במהירות 2MB DOWNSTREAM ואם אני לא טועה 160Kb UPSTREAM. אחותי מסתמכת באופן מלא על שידורי טלויזיה מחו"ל, ולכן את כל הסדרות שבהן היא צופה היא מורידה דרך הTORRENT. הבעיה היא שברגע שהטורנט מתחיל לעבוד, החיבור האינטרנטי מנוטרל לחלוטין, ועד לכמה שניות אחרי שסוגרים את הTORRENT אי אפשר לגלוש ו/או לבצע שום פעולה עם הקישור האינטרנטי. ראוי לציין ש: 1. המהירויות שהטורנט מוריד בהן, משביעות רצון, אבל זה לא מגיע למהירות של מעל ל120Kb שזה כחצי מרוחב הפס שלנו. 2. הפורט שהTORRENT משתמש בו פתוח בROUTER. 3. ניסיתי להגביל את הUPSTREAM, אך לא הייתה השפעה. 4. לא פעם הראוטר בכלל מתנתק מהאינטרנט בזמן שהטורנט פתוח. איזה…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, אני מחפש נתב אלחוטי עד 300 ש"ח. ההדרישות... לפחות חיבור RJ45 אחד (ימוקם פיזית ליד אחד מהמחשבים) שלא ידרוש מודם חיצוני (שידע להתחבר לקיר בעצמו) מחשב אחד נמצא בקומה הראשונה, המחשב השני בקומה השניה... תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי במחשב כרטיס רשת אלחוטי חדש tp link wn881nd (או שהבעיה היא בכרטיס הרשת בלוח האם...). הבעיה היא שלמרות שמערכת ההפעלה עולה תוך מספר שניות, המחשב נתקע עם סימן ה"חושב" על סמל הרשת של ווינדוס ליד השעון. רק אחרי 2-3 דקות (המחשב מגיב לפעולות אחרות), הוא ממשיך לעלות ולסיים לטעון את יתר התוכנות שעולות בזמן הפעלה. מה ניסיתי לעשות: בניסיון לפתור את בעיית העלייה האיטית, הסרתי את הדרייברים ועשיתי ריסט למחשב - אך הבעיה עדיין נשארת והמחשב עולה נתקע בעליה. להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים, דרך הדיסק שסופק לי וגם דרייברים שהורדתי מהאיטרנט. ניסיתי להתחבר דרך הutility שמסופק על ידי tp link. כמובן שגם ניסיתי לעשות ריסט לראוטר... כל המחשב נמצא תחת אחריות, ואני מודאג שזו אולי בעיה בלוח האם…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. הי יש לי בעיה אני מוריד כל מני דברים בביטורנט, אבל הבעיה היא שקצב ההורדה הממוצע שלי הוא משהו 10קיי... עם שיאים עלובים של 20קיי מקס' ברור לי שחלק מהטורנטים לא יגיעו למהירויות גבוהות כיש המון ליצ'רים אבל המהירויות תמיד אבל תמיד עלובות ובכל תוכנה ניסיתי אזורוס - ששם בכלל לא עובר 3קיי ABC TORNADO ועכשיו אני על BITCOMET שאיכשהו עושה 10קיי ניסתי כל דבר אפשרי שמצאתי כמו המדריך הזה http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/234097 או דיונים שראיתי פה בפורום שממליצים על הגבלת מהירות הורדה, או קביעה של מהיריות העלאה גדולה לקובץ אני מוריד קובץ אחד בכל פעם, עשיתי את הפאצ' לXP שמגביל את TCP LIMIT או איך שלא קוראים לזה שיחקתי עם ההגדרות בCONNECTIONS בהגדרות של הביטקומט שומדבר לא עזר …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. איזה יותר מומלץ ? הנתב שלי נמצא בסלון והמחשב בחדר שלי ואני גר בוילה צריך שיתמוך ב40 מגה

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. האם סוויצ' בעל מהירות X משמע מהירות X לכל פורט (בנפרד בו זמנית)? כלומר אני יכול לגלוש על 100 מגה בסוויצ' של 10 מגה בעל 10 פורטים וכל אחד יקבל בו זמנית 10? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. רכשתי מתאם רשת אלחוטית של D LINK, וכאשר אני מפעיל את המתאם המחשב מזהה רשת אלחוטית ברמה טובה מאוד ומציין מחובר, ומשום מה אני לא מצליח לגלוש באמצעות הרשת.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by adlanm,

שלום, לאחרונה ניסיתי להפנות פורטים בראוטר tl wr1043nd שלי. אין לי מושג אם הצלחתי או לא, איך אוכל לבדוק זאת. בעבר כשהפנתי פורטים מעולם לא היו לי בעיות והשירות עבד היטב. ניסיתי לבדוק באמצעות אתרים כגון http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ אך כל הפורטים שבדקתי מופיעים כסגור גם כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב ומבטל הפיירוול, NOD32. אובד עצות ניסיתי הכל כדי לשחק בפיפא 16 ברשת אך שום דבר לא עובד. ישנה עוד דרך לבדוק אם הפורט שאני מפנה באמת פתוח? יש משהו שיכול נוסף לחסום אותו מלבד ה-NOD32. Windows 7 Hot+Hotnet 30mb tl wr1043nd תודה

• 14 תגובות
    • 6.9k צפיות
  15. Started by PhP dUdE,

היום באו מבזק בין לאומי והציעו לי חבילה הרבה יותר משתלמת ממה שיש לי עכשיו(כבלים 013) רציתי לשאול איך זה ADSL? מקבלים פינגים טובים וכו?..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ^ המודם בתוך ממ"ד והכרטיס האלחוטי בחדר שליד. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by wow,

יש לי רשת ביתית וכשאני מתחבר לתוכנה כמו האימיול אז אני מקבל הודעה של LOW ID. רשום שם כך:YOU HAVE A LOW ID,YOUR PORT 4662 NOT REACHABLE. איך אני יכול לפתוח את הפורט הזה? אני חייב לציין שאין לי פיירוואל ולא נורטון ככה שזה לא בגלל זה והפיירוואל של ה-XP מנוטרל. מישהו יכול לעזור לי כי אני כבר ממש מיואש מהתוכנה. נ.ב הייתי במדריכים של האימיול אבל אין להם שום פתרון לבעיה כזו כי זה ממש נדיר. רוב הבעיות עם ה-LOW ID נפתרות דרך הפיירוואל(וזאת לא הבעיה שלי).

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. עכשיו נושא חדש, הרגיש לי סתם מיותר לפתוח דיון חדש. החוט שמחבר בין המחשב לנתב, שסופק יחד עם הנתב, פשוט קצר מדי ואני צריך להביא חוט של 2 מטר לפחות, עדיף יותר. באייבורי אני רואה שיש להם חוטים של CAT6 ו5 וכל מני מספרים, וחוטים מוצלבים וישרים וכו'. אני לא מצליח להצביע לאיזה כבל בדיוק אני צריך, מקריאה באינטרנט אני מבין שהCAT5 יספיק בשביל לחבר בין המחשב לנתב, נכון? כמובן שאני מתייחס לכבל אינטרנט שיספיק ל100 מגה. ------------------------------------------- הנושא הזה טופל. היי, עשיתי דרך בזק מנוי לאינטרנט והגיע אליי היום הטכנאי להתקין את התשתית. הטכנאי שאל איפה נמצאת קופסת החיבורים על מנת לעשות לי קו פרטי ולא לחבר את האינטרנט לקו טלפון של כל הבית ופלא פלא, מסתבר שלאף אחד אין מושג…

• 14 תגובות
    • 7.9k צפיות
  19. Started by Nightbeat,

אני מחובר לאינטרנט דרך הוט\הוט-נט ובמשך שנה שלמה לא השתנתה לי כתובת הIP הספק והתשתית טוענים שהכתובת צריכה להשתנות כל 3 חודשים, התווכחתי איתם בערך חצי שעה שהכתובת לא השתנתה ויש לי לוגים שמוכיחים את זה.. לטענתם אין דרך לשנות את הכתובת עם תשתית של הוט וזה לא הגיוני שהכתובת לא השתנתה עד היום בסוף הגענו להסכם שלא כל כך עוזר לי, וזה שהיא 'תרשום' לעצמה לבדוק בעוד 3 חודשים אם הכתובת השתנתה, ואם לא, אז אין לה מה לעשות בנושא האם באמת אין שום דרך לשנות כתובת IP עם תשתית של הוט? אני מאמין שמישהו חשב על זה פעם.. חייבת להיות איזושהי דרך.. זה לא הגיוני שיהיה אייפי אחד שלא יתחלף לעולם הדרך היחידה כנראה היא לעבור לבזק, אבל זה אומר שאני אצטרך להחליף את הנתב של הוט וזה סתם בלאגן שלא ש…

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by d__o__r,

שלום לחברי הפורום, אני צריך עזרה לגבי הפינגים בתשתית בזק. אני נמצא במסלול vdsl 20/3. בעבר הייתי עם מסלול 20 מגה הורדה ו1.5 העלאה. לפני השדרוג ל3 מגה העלאה הייתי מקבל בhop הראשון 7ms, אבל כיום אני מקבל 20-25ms. הנציגים בשירות הטכני אומרים לי שRate Adaptive מוגדר כבר ולפי הראוטר ניתן לראות שיש אצלי delay בקו.. ממש חשוב עניין הפינגים, אני יודע שנושא זה הועלה כבר כל כך הרבה פעמים אבל הנציגים אשר אני מדבר איתם לא מוכנים להגדיר אותי על RA. האם למישהו יש עצה איך לשכנע אותם להגדיר אותי על RA? תודה רבה ושבוע נעים לכולם. הינה מספר תמונות להמחשת המצב: http://srv2.jpg.co.il/8/5133b1f105c88.png http://srv2.jpg.co.il/7/5133b2874ce32.png

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by dorman2,

מצב נוכחי: מודם כבלים מחובר למחשב "ראשי" בחיבור USB. מחשב ראשי מחובר בכבל מוצלב למחשב "משני" בהגדרות ICS. מדפסת מחוברת למחשב "משני". ה"רשת" מוגדרת באמצעות ICS לשיתוף אינטרנט קבצים ומדפסת. עובד יפה מאוד עד שמכבים את המחשב ה"ראשי"...... רוצה לשפר לרשת שתקיים את התנאים הבאים: אינטרנט לכל משתמש ללא תלות בכיבוי או הדלקת איזה מחשב שהוא. מדפסת זמינה רק כאשר המחשב שמחובר אליה פעיל. למימוש הרשת אני מניח שאני זקוק לנתב כלשהוא. השאלות שלי לפורום הן: 1) האם נתב של D-LINK מסוג DI604 -מומלץ? 2) האם אני צפוי למגבלות בשימוש כמו בתוכנות שיתוף (emule) או משחקי רשת או כל מגבלה אחרת שאני לא מכיר כרגע בחיבור הנוכחי? 3) האם חיבור המדפסת כמות שהוא יעבוד? תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי ותודה לכל מי שנכנס. ה DIR 615 שלי הפסיק לעבוד והחלטתי לפנק את המודם שלי בראוטר עם LAN של 1GBIT בגלל ה UNLIMITED וה 200 מגה של הוט, אני מתכנן שידרוגים בעתיד. אבל איפה הבעיה? כל ה DLINK החדשים כל ה DIR של באג מגיעים עם קושחה ברוסית וגם אחרי שאתה משנה שפה לא מצליחים בשום דרך להתחבר לגיימר של 014, אני והנציג ניסינו הרבה ובסוף המוצר הוחזר לחנות. החלטתי לעבור ל TP LINK, עכשיו פה יש בעיה אחרת: בעיה 1 - רציתי WR4300 אבל בגלל הבעיות עם ה 5GHZ הבנתי שזה מגיע עם קושחה ישראלית, וכמו שרובנו יודעים זה כמו להשוות יגואר למאזדה, ואז עולות חששות כמו: האם זה יגרום לקריסות? האם הממשק לא יהיה יותר באנגלית? האם זה עדיין יתמוך ב 5GHZ או שרק 2.4 (ואז בעצם אין סיבה בכלל לקנות את הראוטר הזה). …

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. היי,הבעיה קצת מוזרה וניסיתי לחפש תשובה,אך לא מצאתי. אז ככה,במקום העבודה שלי כבל הרשת שאני מחבר למחשב הנייד שיש ברשותי האינטרנט מוגבל,הכוונה שיש גישה לאתרים בודדים כמו יוטיוב,פייסבוק,גוגל,ופה זה נגמר,כשאני מנסה לגלוש באתרים אחרים אין אפשרות. לעומת זאת במחשב נייד אחר,אין שום הגבלה וכל האתרים פתוחים.(מחשב של מכר שפירמטתי הרגע.) מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה?,אגב,עם הנייד שלי אני כן מצליח לגלוש כשאני מפעיל נקודת גישה לצורך העניין או עם החיבור הפיזי באינטרנט בבית. דעתכם?,OS W7 אם זה רלוונטי,בשני המחשבים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by michaelsko,

יש לי מודם Alcatel Speed Touch Home אשר בזמנו הפכתי אותו ל-PRO והגדרתי שהמודם עצמו יחייג באופן אוטומטי. עכשיו, לאחר שעברתי לספק אחר, אני צריך להחזיר את המודם למצב שבו אני אוכל לחייג עם חייגן. תודה על העזרה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Erez360,

שלום לכולם אני מחבר בין 2 מחשבים ע"י כבל מוצלב , על 2 המחשבים מותקן Windows xp. אני מעוניין להתקין Windows 7 על המחשב שאינו המחשב הראשי-המודם ישאר על המחשב עם הXP. לאחר שאתקין Windows 7 על המחשב המשני , לא תהיה בעיה עם שיתוף גלישה ושיתוף מדפסות עם המחשב של הXP? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים