רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ישד לי מחשב שהוא סתם אומד עצלי ותמיד היא אליו לינקוס עכשיו אני החלתתי להשים אליו WIN 2000 SERVER עכשיו אני לא יודע איך אני מגדיר שיתוף אינטרנט ואני לא יודע איך אני מגדיר חיידן של PPPOE מישהו יכול לתת לי מדריך איך אני עושה את זה ?? תודה מראש GOLD $HARK
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית בין שני מחשבים ... הרשת פועלת וכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב הרשת נופלת כלומר יש רשת אבל היא לא פועלת ואז אני צריך להוריד את השיתוף מהחייגן ולהחזיר אותו חזרה ואז היא פועלת. כאילו שכל פעם שהמחשב מתחיל מחדש הוא לא יודע שהחייגן משותף למרות שהוא מראה במל של שיתוף על החייגן. תיהיו גברים ותעזרו !!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי היום נתב אלחוטי - 3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Gateway Product #: 3CRWE554G72 ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי שיהיה איכותי ויציב. רצוי לציין שהנתב ימוקם בממ"ד ואילו המחשב השני בחדר אחר בבית. אשמח אם תעזרו לי מניסיונכם, ותעזרו לי לבחור כרטיס טוב..... לא מחייב שהכרטיס יהיה של 3COME אבל מחייב שלא יעזור את המאתיים שקלים. תודה רבה על תשומת הלב!!!
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות שטח איכסון בינוני על שרת טוב השרת מיועד לפורום כדוגמאת הפורום הזה... מישהו יודע מה גודל האיכסון של hwzone? ואני צריך אתר של חברה זולה וטובה לאיכסון.. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כשאני שולח אימייל אני מקבל הודעה כזאת תמיד זה היה בסדר רק היום זה התחיל. והוא מקבל הודעות בסדר. אני מחובר לנטויז'ן שרת דואר נכנס:mail.netvision.net.il שרת דואר יוצא:mailgw.netvision.net.il נ.ב: החלק המסומן בירוק זה הכתובת איי פי. מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מנוי לבזק הספקית שלי היא נטויזן. יש לי ראוטר RTA-300 מחברת אסקי שנקנה ע"י דיל של נטויזן בשיתוף פעולה עם חברת "נטלינק" שבקישורי הפורום. בשמן האחרון, משהו כמו חודש, כל המחשבי בבית (3 במספר) סובלים מניתוקים מעצבנים מהאינרנט כל 5 דקות. הבעיה היא כללית, בכל המחשבים והניתוקים מתבצעים בו זמנית. עוד נתון מעניין הוא שהפעלתי את האימיול אז בסטטיסטיקה ראיתי שתוך כל זמן קצוב וקבוע יש ניתוק. זאת אומרת שהזמן בין ניתוק לניתוק הוא שווה. שהאינטרנט עובד הוא מקרטע מאוד, זה מרגיש כאילו יש לנו חיבור 0.5 למרות שיש לנו 1.5. מורידים בקצבים של 50+- שלפני זה הורדתי באיזה 190. אם למישהו ממכם יש איזה רעיון, קצה חוט שיכול לעזור לי לפתור את הבעיה אשמח שתרשמו אותו... אני אפנה בקרוב לחברת נטלינק לעזר…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב לפיירוולים מגוונים יותר בנתונים הטכניים של הרבה נתבים. יש כאלה שנקראים ISP ,יש DOS FIREWALL יש פיירוול משולב תוכנה, ומכל הסוגים התבלתי לגמרי. איזה סוגים של פיירוולים בחומרה יש היום בשוק? איזה סוג הכי טוב? איך זה שפיירוול חומרה יודע לסנן מידע שמגיע גם מבפנים מבלי לשאול בעוד שפיירוולי התוכנה צריכים לשאול אותי לגבי כל תוכנה? תודה
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לדעת מהם הפורטים שאני צריך לפתוח בשביל לפתוח סרבר על המשחב שלי במשחק counter strike. תודה.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ז"א תוכנת פיירוול ..? ( Zone Alarm Kerio and so ...) אם כן על איזו אתם ממליצים ... יש פייוול בראוטר ועשיתי MAC Filtering חוצמזה יש עוד משהו שצריך לעשות ? אמרו לי משהו עם ה SECURITY אבל אני צריך לעדכן את הגרסא בשביל שתהיה לי את הפונקציה אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את העדכון ואיך לעדכן תודה...
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-איך אני יכול לשלוח הודעות דרך ה-dos ברשת. הבנתי שצריך במקום ה-איי פי לכתוב את השם של המחשב אבל זה לא עובד(net send). -איך יש לי אפשרות לראות את השולחן עבודה של המחשב ברשת כמו למשל שעושים בתוכנה ראדמין אבל אני לא רוצה להתקין פאצ' או משהו. אם אפשר דרך הווינדוס עדיף ואני רוצה שיהיה לוקאלי. היו לי עוד כמה שאלות אבל שחכתי אותם אז אני כבר ארשום אח"כ. תודה,ניר.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
אחרי קניית זיכרון נוסף של 512MB אני יכול להרשות לעצמי לפתוח תוכנות שונות ברקע מבלי לדאוג למשאבי המערכת. אז אני רוצה להתחיל להשתמש בתוכנה OUTLOOK EXPRESS (או אם יש תוכנה טובה יותר תמליצו עליה בבקשה), אבל רציתי לדעת לפני זה כמה מהירות אינטרנט היא בדיוק גוזלת? אני מחובר עם כבלים 1.5MB/16KB. כשהתוכנה פועלת ברקע ואני נמצא בשרתי משחק (שהמיקום שלהם הוא באירופה) התוכנה תשפיע על הפינגים שלי בשרתים?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי מחובר לכבלים בלי חייגן אז כל מה שעשיתי זה לחבר את כל המחשבים לסוויץ' וגם את המודם ככה היה לי אינטרנט לכל המחשבים. עכשיו עברתי לבזק ואני עם חייגן, חיברתי את המודם לסווץ' התקנתי את הדיסק של המודם במחשב שלי התחברתי הכל עבר טוב יש לי אינטרנט במחשב. אבל, בשאר המחשבים אין. מה שאני מנסה לעשות בכלל הוא הגיוני? או שאני חייב לחבר את המודם למחשב אחד להתחבר ושהוא ישתף לכולם אינטרנט דרך הסוויץ'? כי אם ככה יש לי בעיה כי יש מחשב אחד שהוא פועל תמיד ואליו המודם לא יכול להגיע ובמחשב שהוא כן יכול לא פועל תמיד, בגלל זה הפתרון של המודם כבלים עם הסוויץ' סידר לי את הבעיה..
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים פנטיום 4 ופנטיום 3 הם מחוברים בנהם בכבל רשת. יש שיתוף לאינטרנט לתיקיות בניהם וכו אני משתמש במערכת הפעלה xp pro בשניהם. שאלתי היא במחשב הישן אין סי די רום לצריבה ומותקן נרו תוכנת צריבה ובמחשב פנטיום 4 יש צורב וגם צורב די וי די ברצוני לצורב מהמחשב הישן לחדש יותר ברשת האם זה אפשרי,ובבקשה תרשמו לי כיצד לעשות זאת. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
חבר שלי אומר שיש לו אינטרנט שמחובר דרך הUSB ואני אומר לו שאין מצב בעולם שזה מחובר ככה.. ושחייב להיות לו גם חיבור עם כבל רשת... הוא אומר שזה מחובר ככה: כבל מהטלפון למודם -> מהמודם יוצא USB -> ומתחבר למחשב. לא נראה לי הגיוני שUSB יכול לספק אינטרנט
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כיבלתי את מוצרי שיתוף האנטרנט שלי את הראוטיר של EDIMAX ואת מתקן שיתוף רשת דרך החשמל של MSI התקנתי הכל כמו שכתוב בספרון ההדרכה של EDIMAX אבל זה לא מתחבר! נכנסתי לאיפה שעושים SETUP ויש המון אפשריות מודם cable modem fixed ip xdsl pppoe xdsl pptp xdsl אני בחרתי ב pppoe אני מחובר ב ADSL דרך נטוויזן אז הזנתי סיסמה ושם משתמש והוא אומר לי שהשנוי בוצע בהצלחה אבל עדיין שום דבר לא קורה מה לעשות??
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: כל פעם שאני עונה/ מתקשר המטלפון האלחוטי -אינטרנט מתנתק. בטלפון קווי רגיל הכל בסדר. מה ניתן לעשות והאם מישהו יודע למה זה קורה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי שהם מסדרים את הפינגים לחול שהפינגים יהיו טובים יש משהו שיש לו את האינטרנט הזה ויוכל להגיד לי איך הוא ? אני צריך בקורות לדעת עם לעבור ל013
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קראתי ת'רדים של אחרים בנושא אבל אני עדיין לא יודע איך לאשר את הפורטים של האימיול בראוטר שלי אשמח מאוד לקבל עזרה תודה רבה !!
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שיש הרבה אנשים שמעוניינים להגדיר רשת ביתית אז לנוחיותכם עשיתי מדריך קל להגדיר רשת בייתית עם ראוטר אדימקס מקווה שהמדריך יעזור לכם דבר ראשון צריך לדעת מה הכתובת (IP) של הראוטר בשביל לגלות את זה אתם מחברים את המחשב בכ.רשת לאדימקס באחת מיציאות ה-lan שלו (יציאות 1-4) במחשב אתם ניכנסים למימשק הדוס ורושמים ipconfig(התחל->הפעלה->cmd) תיסתכלו על ה-default gateway זה הIP של הראוטר (בדרך כלל זה 192.168.0.1) דוגמה: את הip של הראוטר רושמים בשורת הכתובת של הדפדפן ולוחצים אנטר,יקפוץ לכם חלון שמבקש שם משתמש וסיסמה תירשמו בשם משתמש: admin ובסיסמה: 1234 (אלו ההגדרות הדיפולטיביות של הראוטר אתם יכולים לשנות זאת בתוך הראוטר) עכשיו שניכנסתם לראוטר אתם לוחצים …
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יכול בעזרת ALT+TAB להעביר מעברית לאנגלית וההפך. בדקתי באייסיקיו ובקאזה אם יש לי את אותה בעיה שם והיא לא קיימת אז הבעיה לא במקלדת אלא בדפדפן. אח"כ הורדתי פיירפוקס וגם שם יש את אותה בעיה. זה ממש מעצבן כי אני כל הזמן צריך להעביר את השפה מהסרגל כלים. מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה המעצבנת הזאת?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אחי הקטן והנודניק כל הזמן ממשיך להשתמש באימיול המפגר הזה...וזה חוסם את כל הבית נמאס לי !! יש לי מודם נתב של - 2Wire איך אני להגביל לו את מהירות ההורדה והשליחה??????? תודה !
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אממ בביתי יש כ-7 מחשבים ,כלומר 4 נייחים ו-3 ניידים המחוברים לאינטרנט smile (אינטרנט זהב) ולנתב d-link 604 . מתוך השבעה לאינרטרנט מחוברים רק 4. אממ הבעיה שלנו היא שכאשר אני משחק במשחק רשת אז זה מאיט לכולם את האינטרנט כמובן או כאשר אחותי מורידה משהו באימיול כל האינטרנט פשוט איטי לחלוטין ! אז השאלה שלי האם יש דרך לעשות שכל אחד יהיה לו האינטרנט שלו ולא יאיט לכל השאר את האינטרנט? תודה רבה רבה רבה!! אפילו אם זה בלתי אפשרי כתבו לי כדי שאדע! תודה רבה! NiGhT-FiRe
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הגדרתי בפורום שאחרי כל תגובה להודעה שאני מפרסם או נושא שאני מגיב בו תשלח לי התרעה לאימייל. ועד לפני שבוע הכל עבד בסדר גמור (אותו הדבר גם בפורמים אחרים). אבל לפני שבוע התחילו הבעיות: אנשים מגיבים להודעות שלי או להודעות שהגבתי בהם, והתרעה לאימייל לא נשלחת אליי בכלל (אני שם לב שהגיבו לנושאים האלה במקרה, כי חשבתי שאמורה להישלח אליי התרעה)! וזאת לא בעיה רק בזון, זה קורה גם ב-BIT-TECH ועוד פורמים דומים. לפני זמן קצר פירסמתי הודעה בפורום "אודיו וקולנוע", הגיבו לי לנושא והתרעה לאימייל שוב לא נשלחה אליי! למרות שבדקתי בהגדרות הפורום וכתוב שהתרעה כן נשלחה לאימייל: גם לכם זה קורה? אני מתכתב עם אנשים באימייל גם, לפעמים זה די חשוב. אני עכשיו דואג ששולחים לי אימייל רגיל וגם אותו אנ…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום שלום ... לאחרונה חיברתי מחשב חדש לרשת בעבודה של אבא שלי , שם יש כבר 5 מחשבים , הרשת מתחברת לswitch 8 פורטים של אדימאקס ... בין כל המחשבים אין בעיות , הכל נשאר כרגיל אך במחשב החדש משום מה אינני יכול לגשת אליו דרך שאר המחשבים .. אני מקבל שגיאה משהוא אין לי גישה ... אך מהמחשב החדש יש לי גישה לכל המחשבים ... יש פינג בין המחשבים ברשת , כולם על אותו workgroup אותו סיגמנט , מה לעזאזל הבעיה ? נגמרו לי הרעיונות בראש אני עובד על זה שעות!
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן! יש ברשותי ראוטר st lab , שאליו מחוברים מודם ושני מחשבים ברשת. רציתי לדעת איך באופן עקרוני מתחלק הקו, אם אני באימיול במחשב אחד ובמחשב השני רק משתמשים בדפדפן אני מקבל את רוב הקו או שזה על פי הגדרות מוקדמות דל כמה אחוז מהקו כל משתמש מקבל? האם אפשר להגדיר מראש בכמה אחוז מהקו כל מחשב ישתמש? תודה רבה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-