רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
תיאור הבעיה: אני גולש באינטרנט כרגיל לפני כמה ימים, ונכנס לפורום מסוים (ישראלבאדי (מקווה שמותר להגיד)) שאני חבר בו ואני נכנס אליו כמעט כל יום. האתר לא עלה והם אמרו כמה ימים לפני שהם עושים בו שינויים אז חשבתי שהאתר יעלה עוד מעט... ככה זה נמשך כבר יותר משבוע וקראתי במקום אחר שלאנשים אחרים הפורום כן עולה, אז ניסיתי לגלוש אליו דרך אתר שהוא פרוקסי (youhide) והפלא ופלא הפורום עולה (רק דרך הפרוקסי)! ומסתבר שהוא אף פעם לא ירד! רק למספר שעות לפני שבועיים שהם עשו בו שינויים ומאז גם נכנסתי אליו כמה פעמים אז לא נראה לי שזה קשור. כל שאר האתרים באינטרנט עולים כרגיל חוץ מעוד אתר (iatraf) שנראה לי שהם על אותו שרת... *אני גולש דרך ראוטר וגם במחשב השני על אותו מודם אני לא מצליח להכנס לאתר!…
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד DELL ויש לי כרטיס סטיק USB WIFI MAXg USROBOTICS. בזמן האחרון אני מנסה להתחבר לרשתותו אלחוטיות מופיעה לי הודעה על כך שצריך להפעיל את הרכיב WZC. ברגע שאני מפעיל אותו ומסמן באפשרויות שווינדוס ינהל לי את התקשורת האלחוטית הוא מזהה רשתות באזור אך לא מתחבר אליהם. בכול פעם שאני מאתחל את המחשב אני צריך לעשות את זה מחדש. איך אני משאיר את שירות ה WZC שיעלה עם המחשב... ואיך לעזאזל אני מתחבר לרשת אלחוטית..? אני חייב לציין שהייתי בבלגיה וזה עבד ללא דופי , ופה בישראל זה עושה בעיות. תודה מראש לכול העונים
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכם חברה... אני זקוק לעזרה שלכם בקשר לנתב EDIMAX יש לי נתב אידימאקס חוטי ואני מחובר לNETVISION הנתב שלי כל כמה חודשים מאבד את ההגדרה שלו ואז אני נאלץ לתקשר לספק בכדי להגדיר אותו מחדש והם מחיביים אותו 40 שקל בכל פעם וכבר אני עשיתי את זה אולי 6 פעמים 6*40 240 שקל חבל על כסף נסיתי להגדיר אותו כמה פעמים ולא הצלחתי אז אני מבקש ממכף להדריך אותי איך להגדיר אותו מ 0 % עד 100% אם אפשר לצרף תמונות -- למה לא גם טןב ויפה תודה! :-[ :nixweiss:
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לא רוצה חבילות עם YES וכדומה. מצאתי 750 ב70 שח לחודש כולל הכל ללא התחייבות למשך כל הזמן.(לא למשך שנה!) יש יותר זול?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מישהו יודע למה ? בשאני לוחץ על הלינק מופיע בתחתית הדף Pop-up window blocked
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן רכשתי נתב דרך חברת בזק הנתב הוא מסוג b-focus wireless 352+ חיברתי את כל הכבלים כמו שדרשו בחוברת ההוראות (חיבור לחשמל, חיבור מהנתב לכרטיס רשת במחשב וחיבור מנתב לשקע ה adsl( (עד עכשיו הייתי משתמש במודם פנימי בלבד להתחברות לאינטרנט.) השלב הבא בחוברת ההפעלה היה להכנס לדפדפן ולכתוב את השורה הבאה : 10.0.0.138 ואז היה אמור להפתח איזה דף מסויים של המודם אולם עמוד זה אינו נפתח. ניסיתי את כל השיטות התקנה מחדש של כרטיס הרשת (onboard intel pro/100 ve) מישהו יודע מה אני צריך לעשות כי לפני מה ששמתי לב הכרטיס רשת אינו מזהה שמחובר אליו משהו בכלל....למרות שכאשר מסתכלים מאחורי המחשב בחריץ של הכרטיס רשת כאשר הכבל מחובר ישנה נורה ירוקה שדולקת אחרי שחיברתי את הכבל. תודה רב…
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר ברשת פנימית ואני רוצה להתחבר אליו מהאינטרנט. התקנתי עליו no-ip והוא עובד בסדר. איך אני יודע איזה פורטים לפתוח? יש לי נתב של level one אם משהו מכיר מדריך ספציפי- יכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הכוונה , בגלל הקרינה והתדרים... חייבים להשתמש בכבלים מסוככים ? עד 15 מטר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
טוב בקצרה, המצב הוא כזה: כרגע יש לנו מחשב אחד בבית, עם כרטיס רשת + ראוטר + מודם + חיבור לאינטרנט ADSL. בקרוב אני מקבל את המחשב החדש שהזמנתי ואז את המחשב הזה שנמצא כרגע בחדר שלי אני אעביר לאמא שלי, זאת אומרת שנשאר עם הנ"ל ועוד מחשב נוסף. מה בדיוק אני צריך לעשות בכדי שיהי גישה לאינטרנט בשני המחשבים? (יש לי גם כרטיסי רשת אלחוטיים אבל אני לא מעוניין להשתמש בהם, לא הכי יציב). פשוט להעביר כבל רשת מהראוטר לכרטיס רשת שבמחשב החדש? יש לציין שהמרחק בין שני החדרים הוא די רב מה שמעלה את השאלה האם החיבור אפשרי? כמו כן מה העלות של זה בערך? (של הכבל "הארוך" או כל מה שצריך...)
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים ולשתף אינטרנט בין שני מחשבים בחדרים נפרדים במרחק של כ- 10 מטר, האם ניתן לעשות זאת על ידי העברת כבל כלשהו בין שני המחשבים ? אם כן מה שם הכבל והאם אני צריך חומרה כל שהיא כגון נתב.
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
קניתי את הראוטר הנ"ל שאליו מחוברים 2 מחשבים נייחים (בעזרת כבל כי הם נמצאים באותו החדר) ברשותי עוד מחשב נייד. הגדרתי סיסמא של בערך 10 תווים (אותיות גדולות,קטנות ומספרים). בחרתי ב-SECURITY MODE בחרתי ב-WPA2 PERSONAL וב-WPA Algorithm ב-TKIP + AES. 1 מה זה בדיוק ה-TKIP + AES והאם זה מומלץ לבחור את זה (האפשרויות שהיו לי הם TKIP או AES או שניהם ביחד שזה מה שרשמתי) ? 2 האם כדאי לי לשים גם את ה-MAC FILTER ? 3 שמעתי גם משהו על סדרה של תווים ראנדומליים ונתנו לי פה איזה לינק לאתר לקבלת רצפים ראנדומליים,האם אני צריך להשתמש בו או לבחור משהו משלי ? 4 תודה.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. לאחר בעיות עם פורטים חסומים בברק 013 ומצדם הם טוענים שאין שום חסימת פורטים, התנתקתי מהם ועברתי לאינטרנט בזק בינלאומי 014 וכל המהירויות חזרו למהירות הקודמת שהייתה לי בברק 013 לפני שהם התאחדו עם נטוויז'ן (מאז בעצם התחילו כל הבעיות שיש לאנשים עם הפורטים החסומים) וחסמו את הפורטים (: אני ממליץ לכם בחום, אם שיתוף קבצים כמו P2P חשוב לכם תעברו לאינטרנט בזק בינלאומי 014 !
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הפעם הם הגזימו 013 נטוויז'ן כל היום לאאגים במשחקי רשת כמו AMERICAS ARMY , FIREWALL (חסימת פורטים כנראה ) מצד החבר'ה .. LOW ID באימיול ( פתחתי פורטים והייתי מרוצה מהאימיול עד שיום אחד קיבלתי LOW ID ) לדוגמא באימול אני מקבל 500\478 במקורות .. אבל מוריד על 12 ותוקע את האינטרנט ( המשחבים מחוברים כרשת וזה אף פעם לא היה ככה .. כשאני מפעיל את האימיול אני תוקע לאבא שלי את האינטרנט , כאילו הרוחב פס מלא אבל האימיול מוריד לאט .. ) התקשרתי לנטויז'ן .. דיברתי עם נציג מתחנגל ברמות ( סליחה על הדיבור ) מה שהיה לו להגיד זה להסכים איתי בקשר לחסימות פורטים ולא להוציא מילה ... אה.. הוא גם הציע לי ללכת לשירות לקוחות להתנתק אם אני רוצה ... אידיוט . הסברתי לו את העניין וזה שהם מרמים א…
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כנראה שבזק בינלאומי היא האפשרות הטובה ביותר אני רוצה לדעת כמה דברים עליה מלקוחות שנמצאים אצלה 1)בזמן האחרון יש אצלכם איזשהי בעיה במהירות או בתוכנת שיתוף או בכל דבר אחר כי לפי כמה הודעות אחרונות שקראתי פה בכמה נושאים החברה מתחילה לעשות קצת בעיות וזה קצת מפחיד 2)אפשר להתחבר עם אי פי משתנה ולא קבוע? 3)אפשר להתחבר אצלהם ללא התחייבות תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מחשב נייח מחובר ישירות לראוטר, מחשב נייד מחובר בצורה אלחוטית. איפי של הנייח 192.168.2.136, של הנייד 192.168.2.137 שני המחשבים על אותו השם ב-work group. בשניהם, מסומן V ליד האפשרות של SHARING בכרטיס הרשת. יש בנייח מחיצה שלמה (D) שאני רוצה לשתף עם הנייד, אז פעלתי לפי המדריך שיש בסטיקי (מקש ימני, sharing, הפעלתי את הוויזארד, סימנתי ב-V לשתף את הכונן וגם לאפשר שינויים בו, הפעלה מחדש). אחרי שהמחשב עלה, דווקא הצלחתי להיכנס לכונן D מהנייד, התקנתי תוכנת Daemon tools ושוב הפעלה מחדש, ומכאן כבר לא מצליח להיכנס לכונן D! ב-My Network places, כונן D לא מופיע, מופיעים סתם תיקיות טיפשיות שיש במחשב הנייח (MY shared pictures ETC). כשאני לוחץ על ADD A NEW NETWORK, תחת ה-WORK GROUP שלי שוב …
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המחשבים שמצוינים במפרט שלי מחוברים ברשת, בעיקר על מנת לאפשר אינטרנט בשניהם. במחשב הלקוח (pentium 4 2.6c) האינטרנט לא יציב - לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. כל זה קורה כשהציין של החיבור נראה בסדר (אין סימן של limited or no connectivity). הרבה פעמים אני פשוט לוחץ על לחצן ימני על החיבור רשת ועושה Repair וזה מסתדר, אבל לא תמיד. בדרך כלל שהצעד הנ"ל לא עוזר אני עושה disable לחיבור רשת, ואז כשאני מחזיר אותו (הכל דרך windows - בלי ניתוק פיזי של הכבל) הכל מסתדר, אבל לא תמיד. אני תוהה אם יש דרך למנוע את זה? דרך שהחיבור יהיה יציב ובלי כל הבעיות האלה. בהתחלה חשבתי שזו בעיית פיירוול, אבל גם עם פיירוול סגור אין שיפור. צריך לציין שבמחשב השרת האינטרנט רץ חלק. בשני המחשבים יש winxp home edit…
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי אני מנוי לאנטרנט כבר כמה שנים טובות עם חברת ברק&נטוויזיוון וכול השנים איתם היו לי ניתוקים באנטרנט נורת הADSL מהבהבת וכבר שלחו אינספור פעמים טכנאים שלא פתרו תבעיה מה נשאר עוד לעשות? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, לכל אחד כרטיס רשת אחד ו-windows XP מותקן. בנוסף יש לי מודם Alcatel ל-ADSL (שמתחבר לכרטיס רשת), והאב של Soho Connect (דגם DHD-801, למי שזה אומר משהו) בן כמה שנים. אני מנסה בסופו של דבר לגרום לכך ששני המחשבים יהיו מחוברים זה לשני ול-ADSL (באמצעות ICS), וזאת באמצעות ההאב. הצלחתי לחבר כל מחשב בנפרד ל-ADSL (באמצעות כבל ישר) והצלחתי לחבר את המחשבים אחד לשני באמצעות כבל מוצלב. כשאני מחבר אחד מהמחשבים להאב אז ה-Local Area Connection מודיע שהוא מחובר, אבל אם אני מחבר גם את המחשב האחר להאב אז הוא מודיע על ניתוק/חיבור לסירוגין, ואי אפשר לדבר בין המחשבים (ping לפעמים מחזיר תוצאות ולפעמים לא) כשניסיתי לחבר את אחד המחשבים ואת המודם להאב (גם עם כבל מוצלב וגם עם ישר), א…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רב לכולם רציתי בבקשה לדעת הרם המודם הנ"ל יכול להיות גם ראוטר ניסיתי לחפש עליו מידע בגוגל ואני לא מצליח למצוא שום פרט על העניין המודם שלי מחובר בכרטיס רשת ולא ב-USB אני אשמח לקבל תשובה תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול לשלוח הודעה למחשב אחר ברשת הביתית שלי?? אני יודע את הפקודה של netsend אבל הכווונה שלי האם יש איזשהי דרך יותר נוחה או יותר מהירה?? תודה.....
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי שתי מחשבים שבאחד מותקנת מערכת הפעלה Win XP ובשני מותקנת Win 98. עד כאן הכל ברור בשתי המחשבים יש כרטיסי רשת (אותם הכרטיסים), והמודם מחובר ב-USB. ברשותי יש: 14 מ' כבל רשת מוצלב. 12 מ' כבר רשת ישיר (לא מוצלב). אני רוצה לשתף אינטרנט בין שני המחשבים. אין ברשותי ראוטר \ HUB \ switch, יש לציין שה-Win 98 הוא בעיברית ואילו ה-Win XP הוא באנגלית. נ"ב: אני מחובר דרך אינטרנט בכבלים של מת"ב והספק שלי הוא NetVision ככה שיש לי חייגן לאינטרנט. ואם אפשר אז לשלוח הסבר מצולם ע"י print screen (ז"א תמונות לכל תהליך). בתודה מראש. NexuS ;D ??? 8) :-\ ;D 8) ??? :-\ ;D 8) ??? :-\ 8) ??? ;D :-\ ;D ??? 8) :-\
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
התקנתי השבוע נתב DI-614+ והחיבור פתאום נהיה איטי. יש לי אינטרנט מגה וחצי, אבל קצב ההורדה של קבצים ב-FTP לא עולה על 40k/s. גם קצב ההורדה בביטורנט לא עולה על ה-30. זה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה חמורה ב IE, יש אתרים מסויימים שפשוט לא עולים, לדוגמא : http://www.sweethome.co.il/ http://hosting.co.il העניין הוא שבפיירפוקס הם עולים כרגיל. כשאני מכניס את הכתובת לשורת כתובות באקפלורר ולוחץ אינטר, יש חשיבה מהירה של הדפדפן, רשום למטה "בוצע", אך הדף נשאר לבן. מישהו איי פעם נתקל בבעיה כה מוזרה? עריכה : עוד יותר מוזר שתחת "הצג מקור" אני רואה את הקוד כמו שצריך, אבל בפועל בדפדפן, לא רואים כלום. בגוגל כשאני מחפש את הדף הספציפי שלא עולה לי, ולוחץ על מטמון, אני רואה את הדף רגיל, אבל כשאני לוחץ על הקישור... :shock:
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה! ויש לי בבית כ4 מחשבים והם מחוברים לרשת באמצעות "האב" (HUB) ובזמן האחרון גיליתי שאני לא יכול לשחק מחשק ברשת (נגד חבר או מישהו) אמרו לי שאני לא יכול ולא אוכל כי יש רק אייפיי (IP) אחד ויש 4 מחשבים וושאלתי אם יש פיתרון הם ענו: "לא בטוחים אבל נראה לנו שראוטר יפתור כאן את הבעייה" השאלות העיקריות שלי: 1. מה ההבדל הממשי בין ראוטר להאב?? 2.האם זה נכון שראוטר מקצה לכל מחשב ברשת כתובת IP שונה וחוקית 3.בטוח יש פה מישהו שיש לו ראוטר---> תוכל לבדוק לי אצלך ולעזור לי??? ישנו מחשב אחד שהוא כאילו "הראשי" הוא פנטיום 2 יש לו שני כרטיסי רשת שמאחד מהם יוצא כבל למודם הכבלים ומהשני יוצא כבל להאב ומההאב יוצאים כבלים לכל המחשבם שנשארו..... ממש כמו במדריך שלכם…
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-