רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
טוב, לאחר חיפוש מקיף בפורום, נראה לי כי הרוב ממליצים על EDIMAX. אני מחפש חוות דעת על סמך התנסות או קישור לביקורת לגבי Access Point (אין לי צורך בראוטר). יש לי ניסיון מר עם DLINK 614+ (ניתוקים חוזרים ונשנים של הרשת האלחוטית) לכן אם אשמח להמלצות מהתנסות טובה ולאזהרות מהתנסות רעה. תודה,
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קורה לי מלא פעמים שאני מנסה להוריד קובץ ואני מקבל את ההודעה הבא YOU HAVE A DCC PENDING SET YOUR CLIENT TO GET THE TRANSFER (120sec until timeout) אני משתגע ולא יודע מה לעשות מה שכן חלק מהקבצים זה כן מוריד לי.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
רשת אלחוטית משדרת כל הזמן (בתדר 2.4GHz). כלומר במקום בו יש רשת כזו אנו נמצאים בסביבה של קרינה מסויימת (כנראה חלשה). מישהו קרא איזה מחקר או נתקל במידע כלשהו האם יש (או אין) או צפויות (או לא) בעיות בריאות כלשהן כתוצאה מכך?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של EDIMAX שמספק לי הגנה כלשהי (אני לא מפעיל את הפיירוול הבנוי בתוכו, אין לי כח לזה בינתיים) האם מקובל / לגיטימי להפעיל בה בעת גם פיירוול בתכנה כמו למשל ZONE ALARM (הסיבה העיקרית היא כדי לחסום כמה תוכנות מלגשת לאינטרנט) תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת בעזרת קבל מוצלב עם win98. אחד מהם מחובר לאינטרנט (בעזרת מודם adsl) שמעתי על כל מיני תוכנות שיתוף אינטרנט בנוסח server client, על איזה תוכנה כזאת אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
עד היום היה לי מודם USB ALE130 שמחובר למחשב שלי, וכבל רשת מהמחשב שלי למחשב של אחותי. עכשיו קבלתי את המודם רשת ROTAL - RTA1320a שלפי מה שהבנתי אפשר להפוך אותו לנתב(router). עכשיו כדאי לחבר את המחשב של אחותי אני צריך לקנות ממתג (switch) עשיתי חיפוש בפורום כדי לענות לעצמי על שאלה, שעדין אני בספק אם הבנתי נכון: 1) איך להפוך את המודם הנ"ל לנתב? חיפשתי ומצאתי מדריך איך להפוך מודם לנתב, פעלתי עלפי ההוראות הנורית של הPPP נדלקה, נכנסתי שוב להגדרות של המודם, ראיתי שכביכול המודם מחובר, אבל כשאני פותח דף אינטרנט האתר לא עולה. עשיתי חיפוש נוסף ונתקלתי בכמה תראד נוסף שאומר שאי אפשר להפוך את המודם לנתב כי אי אפשר לקבל כתובת סטטית בADSL. בבקשה אני צריך כמה דברים, כי החיפוש כבר בלבל אותי …
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קניתי את הראוטר הנ"ל שאליו מחוברים 2 מחשבים נייחים (בעזרת כבל כי הם נמצאים באותו החדר) ברשותי עוד מחשב נייד. הגדרתי סיסמא של בערך 10 תווים (אותיות גדולות,קטנות ומספרים). בחרתי ב-SECURITY MODE בחרתי ב-WPA2 PERSONAL וב-WPA Algorithm ב-TKIP + AES. 1 מה זה בדיוק ה-TKIP + AES והאם זה מומלץ לבחור את זה (האפשרויות שהיו לי הם TKIP או AES או שניהם ביחד שזה מה שרשמתי) ? 2 האם כדאי לי לשים גם את ה-MAC FILTER ? 3 שמעתי גם משהו על סדרה של תווים ראנדומליים ונתנו לי פה איזה לינק לאתר לקבלת רצפים ראנדומליים,האם אני צריך להשתמש בו או לבחור משהו משלי ? 4 תודה.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום חברים, שיחקתי COD4 ולפתע הוא נתן ליconnection interrupted ,יצאתי ,בדקתי מה קורה עם האינטרנט, וגילתי שהוא אכן התנתק לי בלי סיבה מיוחדת, סידרתי את הבעייה, האינטרנט עובד אבל כמה דברים לא, COD4 לא מזהה לי שום שרת, לא בFAVORITES ולא בINTERNET ,בFAVORITES הוא מראה לי סימני שאלה על כולם, ובאינטרנט הוא מריץ את כל השרתים ,ז"א רק סופר אבל לא מראה כלום, בעייה נוספת היא שאני לא מצליח להתחבר לתוכנות מסרים כגון MSN ו ICQ ,וגם בעת ניסיון כניסה לFACEBOOK הוא נכשל, מזה יכול להיות? זה קרה לי בדיוק אחרי שהתנתק, תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איזה ספק היום הכי טוב לאינרטנט , נגמר לי המבצע ואני רוצה להחליף ספק.. האם בזק בין לאומי זה ספק טוב? 35 שקל ללא התחייבות ל1.5 מגה שווה?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אם אפשר ככה אז איך אני יכול כשאני מתחבר שהאיי פי שלי יתחיל ב-82. ולא ב-217 תודה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר בשביל לחבר ברשת ביתית מחשב שבסלון ומחשב שבחדר...הבית די קטן ככה שאין מרחק כל כך גדול מהחדר עד הסלון. משהו בסביבות 200-300 שקל...תודה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום. דבר ראשון, אני רוצה להודות על עצתכם בנוגע לבחירת נתב - בחרתי את ה-3CRWE554G72T של 3COM ועד כה אני מאוד מרוצה ממנו ומתפקודו. השאלה שלי נוגעת לתשתית כבלים - אני כרגע על (ADSL (PPPoE ושוקל לעבור לכבלים (L2PT) עקב קצב החזור (UPLOAD) הגבוה המוצע שם . אני יודע שהנתב תומך בכך מבחינת האופציות שלו, אבל אני זוכר שבעבר הרבה נתבים שהוצהר עליהם כעובדים על תשתית כבלים, לא עבדו בכבלים, אלא אם כן הלקוח הוגדר ע"י הספק כVPN (גלישה ללא חייגן). השאלה שלי - האם יש מישהו מחברי הפורום עם הראוטר הזה על תשתית כבלים עם חייגן (לא VPN)? איך הראוטר מתפקד? האם ישנם ניתוקים ומה תדירותם?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע מודם נוראי ושמו RTA1320. דיברתי אתמול עם בזק, והם הציעו (בהתחייבות דרקונית לשנתיים) את הSIEMENS SL2-משהו (אלחוטי), איך המודם הזה, האם יש איתו בעיות מסויימות, ביטורנט, פינגים, התנתקויות, משהו? עוד שאלה, האם יש לבזק במלאי עדיין את ה600E ודומיו? היה לי אותה פעם, והוא היה מצויין עד שהוא... מת. האם שווה לנסות לקבל אותו? תודה רבה, סמיר.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום חברים :hideing_behind_computer: איך אנ יכול לשגר פקס בקו ADSL ומערכת הפעלה XP בעבר יכלתי שלא היה לי קו ADSL אשמח לקבל הדרכה והכוונה בברכה ???
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית עם ראוטר של 3com. הגדרתי שכל תקשורת נכנסת מהרשת תגיע למחשב ספציפי [מעין שרת] ועכשיו אין לי בעיה להגיע למחשב הזה ספציפי. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לגשת לכל מחשב ברשת הזו מהאינטרנט ולא רק למחשב ספציפי שאני מגדיר בהגדרות של הראוטר. כמו נגיד, כמה שרתים שמחוברים ברשת ושאני רוצה להיות מסוגל לגשת לכל אחד מהם. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בתור סטודנט חדש, כמובן שאחד הדברים הראשונים שאני מתעסק איתם בעת מעבר דירה הוא אינטרנט ביתי. לצערי בבניין שלי לא קיימת תשתית של סיבים אופטים משום חברה ולכן אני נאלץ לחפש ספקים על כבלי נחושת. מכל שיחות הטלפון שעשיתי ומה שלא ביררתי הגעתי לתובנה שחבילת ספק+תשתית של 100 מגה ומעלה הכוללת נתב WiFi תעלה לי לפחות 80 שקל לחודש (במקרה הטוב). בעקבות פרסום שראיתי בפייסבוק התחלתי לחשוב על שימוש בטלפון ישן לטובת אינטרנט סלולארי כנקודת גישה לבית. חיברתי את הסלולארי שלי למחשב באמצעות כבל USB 2.0 ועשיתי בדיקת מהירות אך התוצאות עגומות. הורדה של 5 מגה והעלאה של 2, כשהטלפון מציג חיבור 4G. האם יש רשת סלולארית שיכולה לתמוך בצורה סבירה ב2 מחשבים שמבצעים שיחות זום …
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, המיקום: המשרד של אחי ;D החשודים: פנטיום 4 2.4, 256MB, מחבר רשת 10/100 O/B מחובר בכבל מוצלב לפנטיום 3 667 עם 512MB וכרטיס רשת 10/100 3COM. בשניהם מערכת הפעלה XP PRO ויותר מ-5 גיגה פנויים בדיסק הקשיח. הסימפטום: העתקת קבצים מהפנטיום 4 לפנטיום 3 מתבצעת במהירות מרשימה. בכיוון ההפוך - זחילה בלתי נסבלת. על הפנטיום 4 נמצא בסיס נתונים שהפנטיום 3 פונה אליו - העסק לא זז. אני שוקל כפיתרון אחרון להעביר את בסיס הנתונים ממחשב אחד לשני ולבדוק אם יש שיפור. השאלות שלי הן: 1) האם למישהו יש רעיון מה כדאי לבדוק לגבי המהירות החד כיוונית? 2) האם במצב הקיים (לפני העברת בסיס הנתונים ממחשב אחד לשני), הוספת HUB למערכת יכולה לשפר או שאין קשר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה על כרטיס רשת אלחוטי שיכול להתחבר לרשתות הפתוחות הרבות בסביבתי יש לי לוח אם asus p45 pro שמשום מה חשבתי שיש עליו כבר אחד כזה, כנראה שלא תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת ברשת ביתית אבל אחותי לא מפסיקה להדפיס זבל וממש נמאס לי מזה האם מישהו מכיר תוכנה לסנן את ההדפות?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. לאחר בעיות עם פורטים חסומים בברק 013 ומצדם הם טוענים שאין שום חסימת פורטים, התנתקתי מהם ועברתי לאינטרנט בזק בינלאומי 014 וכל המהירויות חזרו למהירות הקודמת שהייתה לי בברק 013 לפני שהם התאחדו עם נטוויז'ן (מאז בעצם התחילו כל הבעיות שיש לאנשים עם הפורטים החסומים) וחסמו את הפורטים (: אני ממליץ לכם בחום, אם שיתוף קבצים כמו P2P חשוב לכם תעברו לאינטרנט בזק בינלאומי 014 !
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום אני מחפש שיטה או דרך להוריד את הקבצים של העדכונים למחשב שלי ולא דרך העדכון האוטומטי של WINDOWS UPDATE. חיפשתי במיקרוספט וטיפה הסתבכתי כי האתר שלהם נורא מסורבל אשמח אם תעזרו לי . אני רוצה שבסך הכל העדכונים שיבו לי במחשב בתוך תיקיה מסוימת שאם אני מתקין למישהו מחשב חדש יש אני יתן לו תקבצים האלה וככה יחסוך לי חצי שעה עבודה . אשמח אם תעזרו לי .
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכם :-) באתי בשביל אולי לנסות להשיג עזרה עם הבעיה המציקה הזאת... לפני כמה שבועות, התחלתי להבחין שיש לי בעיית איטיות רצינית (לעיתם אתרים מהירים יחסית כמו גוגל, יוטוב, אפילו YNET לא עלו או לקח להם כמה שניות-כמה דקות לעלות), אז חשבתי שהבעיה נבעה כנראה בעקבות כל הוירוסים והטרויאנים שהיו לי במהלך השימוש, ןלפני כמה ימים פירמטתי את המחשב בקווה שהמהירות תשתפר, אבל זה לא עזר. יש לי רשת אלחוטית בבית (ראוטר TP-LINK, מודם של טומסון), ולמחשב השני ברשת אין שום בעיית מהירות, אז חשבתי שאולי הכבלים (יש לי חיבור ADSL) פגומים, אז החלפתי ביניהם ויצא שהכבל שהיה מחובר מהמודם לראוטר היה מחובר מהראוטר למחשב שלי, גם זה לא עזר.. ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב, וגם זה לא עזר, ואתמול ניס…
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
טוב בקצרה, המצב הוא כזה: כרגע יש לנו מחשב אחד בבית, עם כרטיס רשת + ראוטר + מודם + חיבור לאינטרנט ADSL. בקרוב אני מקבל את המחשב החדש שהזמנתי ואז את המחשב הזה שנמצא כרגע בחדר שלי אני אעביר לאמא שלי, זאת אומרת שנשאר עם הנ"ל ועוד מחשב נוסף. מה בדיוק אני צריך לעשות בכדי שיהי גישה לאינטרנט בשני המחשבים? (יש לי גם כרטיסי רשת אלחוטיים אבל אני לא מעוניין להשתמש בהם, לא הכי יציב). פשוט להעביר כבל רשת מהראוטר לכרטיס רשת שבמחשב החדש? יש לציין שהמרחק בין שני החדרים הוא די רב מה שמעלה את השאלה האם החיבור אפשרי? כמו כן מה העלות של זה בערך? (של הכבל "הארוך" או כל מה שצריך...)
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי דוד שלי קנה מחשב חדש ורצה לחבר ברשת את שתי המחשבים בשביל שיתוף ICS. אין שום בעיה, אמרתי לו מה לקנות והוא קנה. 17+7 מטר של כבל רשת STP (ה7 מטר בגלל שהוא התחרט ושינה מקום שהיה זקוק לעוד הוספה של כבל) אז ניקנה 17+7 מטר של כבל רשת ומאריך RJ45 (קופסא קטנה שבכל צד יש RJ45 להארכת כבל) .. ואיזה 10 מחברי RJ45 עם סיכוך) אני עוסק הרבה בהרכבת רשתות והכנת כבלים ועד היום לא נתקלתי בבעיה מוזרה כזאת. העברנו את כל הכבל בבית והתחלתי להכין את הכבלים. הכנתי את כל החיבורים והכל חובר במקום. צד אחד היה 568a וצד שני 568b בשביל Crossover בגלל שאין שם HUB וחיבור בין שתי מחשבים. אני מחבר לכל צד ושום דבר שום נורה שום כלום ויש X על הכרטיס רשת כאילו אין כבל רשת מחובר. ניסתי שוב ושוב ושו…
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי נתב שיוצר רשת ביתית. אחד המחשבים מחובר לרשת בצורה אלחוטית כאשר אני מעתיק משהוא לאותו מחשב ה network utilities פחות מ 10% האם אני יכול איך שהוא להגביר אותו? אם אני מבין נכון זה מהווה ניצול של הרשת 10/100
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-