עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. המחשב שלי קצת נדפק עם איזה trojan קטלני לפני כמה ימים אבל הצלחתי אחרי מאמצים רבים לסדר (אני מקווה) ועכשיו השיתוף אנטרנט לא עובד משום מה, רק הרשת, המחשב שלי מוגדר 10.0.0.1 255.255.255.0 10.0.0.138 והשני : 10.0.0.2 255.255.255.0 10.0.0.1 בקיצור אין סיבה בעולם שזה לא יפעל כי זה פעל תמיד ככה. ניסיתי לעשות אצלי עכשיו network setup winzard וזה אמר לי אחרי שבחרתי את החיבור אינטרנט שלי שהוא לא זיהה חיבור רשת ואני חייב שיהיה לי בשביל ICS אבל כן יש לי והוא עובד! מה הבעיות שלו..... תודה רבה למי שעונה!

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  2. Started by okarmi,

שלום, לאחי יש ADSL בדירה והוא רוצה להוסיף נתב אלחוטי בשביל להפטר מהכבלים. הדירה בגודל של כ100 מ"ר - חמישה חדרים. אין לו דרישות מיוחדות מבחינת הנתב, לדעתי הוא גם לא משתף הרבה קבצים. אני לא יודע אם הדירה נחשבת גדולה או קטנה מבחינת איכות השידור בתוך הדירה. בקיצור, נתב פשוט שלא יעשה בעיות שידור בדירה יספיק לו. איזה נתב מומלץ לקנות בשבילו? האם זה משנה איזה מודם יש לו? תודה!

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by gforce,

שלום לכולם, בזק יצאו במבצע של רשת אלחוטית : נתב של eci 352 במחיר 12X24 או 9.9X24 למי שמשדרג את התשתית. האם המבצע הזה שווה או ששוה לקנות לבד נתב? אני חושב ללכת על הנתב של 3com . 3CRWE554G72 3Com האם זה נכון שמהירות של 750 kbps לא מספיקה ברשת אלחוטית ??? יש לי 2 מחשבים + לפטופ אחד (centrino) אם אני רוצה לחבר רק את הנייד באמצעות חיבור אלחוטי ואת 2 המחשבים הנייחים להשאיר כמו שהם בחיבור חוטי האם אני בכלל צריך לקנות ראוטר או שניתן לעשות משוה אחר ? המחשבים מחוברים ע"י כבל מוצלב ובשיותף אינטרנט, האם אני אוכל להשאיר את זה ככה או שאני אהיה חייב לקנות להם כרטיסים אלחוטיים ? תודה על התגובות

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by Zambar,

בוקר טוב לכל מי שרק קורא. בזמן האחרון אני חווה עם 013 ברק בעיות תכופות עם חיבורים לאתרים מחו"ל. האם עוד לקוחות של ברק נגררים כך בבוץ?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  5. מה אתם חושבים על המכשיר הזה (מקבלים בחכירה\השאלה מבזק דרך אגב)

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  6. שלום יש לי רשת אלחוטי שעובדת מצויין אני כרגע מחובר על תשתית כבלים עקב זה שעברנו לyes אנחנו צריכים לעבור לתשתית בזק עכשיו השאלה שלי היא כזו איזה דברים יש לשים לב? האם יש אפשרות שהחיבור יתבצע ללא חייגן כמו בכבלים? ואיזה גדרות צריך לבדוק במודם? ובראוטר? (הראוטר של 3COM ויש לו תמיכה לכבלים ולADSL) תודה ויום נעים :-)

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by aka_katz,

אני גולש על 10MB על ספק+תשתית של בזק ומוריד הרבה תכנים דרך טורנטים פרטיים ש99% מהזמן אני מקבל מקסימום בשבוע האחרון אני שם לב להאטה רצינית ברוחב פס שאני מקבל, במקום להוריד על 900-1000kbs אני מוריד על 150-300. יש למישהו פיתרון או שיש מצב שבזק גם התחילו לעשות traffic shape?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by h@c,

קורה לי מלא פעמים שאני מנסה להוריד קובץ ואני מקבל את ההודעה הבא YOU HAVE A DCC PENDING SET YOUR CLIENT TO GET THE TRANSFER (120sec until timeout) אני משתגע ולא יודע מה לעשות מה שכן חלק מהקבצים זה כן מוריד לי.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  9. שלום אני מחפש נתב חזק שיש לו אפשרות לחבר נקודות גישה רבות לעסק קטן. תודה

10. שלום, תהיתי אם ישנה האפשרות ב-ASUS A7A להפעילו דרך WOL... יש לי כרטיס רשת WOL ורציתי לדעת היכן לחבר את הכבל אל הלוח... תמונות: http://forums.ort.org.il/files/175/2028082/1430219.jpg http://forums.ort.org.il/files/175/2028083/9764447.jpg תודה רבה לכם

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by iurkin,

שלום לכולם, יש לי ראוטר אלחוטי של Siemens SL2-141 וברצוני לדעת אם יש אפשרות לעשות IP שונה לכל מחשב בנפרד(או לכל חיבור לראוטר). אבל אני לא רוצה שיהיה למחשבים IP סטטי. אשמח אם תוכלו לעזור לי, יאיר

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  12. או שמא עדיף כרטיס PCI? תודה

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by darkie,

פירמטתי את המחשב ויש לי ראוטר עכשיו לא עובד המחשב למטה הרשת עובד במחשב שלי ואני זה ששולט מה עושים כדי שהרשת תעבוד?!

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by crow3d,

יש לי נתב של edimax br6104k ויש לי מודם כבלים אני לא יודע מה לעשות כשאני מחבר את המודם לנתב אין תגובה מצד המודם ולא מצד הנתב אין נורת חיווי של פי סי ו דאטה מצד המודם ואין לינק אקטיב מצד הנתב עכשיו כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב אז הוא עובד ניסיתי לעבור על כל ההגדרות בנתב ושום דבר לא עזר מה אני יכול לעשות? אני משתגע כבר מתוסכל לגמרי אינטרנט זהב טוענים שהם לא יכולים להעביר לחיבור ללא חייגן כי זה לא בטיחותי או משהו והמדיניות שלהם זה לתת את חווית הגלישה הכי בטוחה ללקוח והיה שם איזה אחד מנייק בתמיכה שלהם שדי עשה לי פרנציפ לא כל כך עזר לי כי לא קנינו את הנתב דרכם ולא מוסמך לעבוד עם זה והציע לי או פורומים של תמיכה או לשלוח אליי טכנאי שאני אשלם לו וזה נתב חדש ומחשב חדש לא משנה …

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by eranir,

צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי. מתלבט אם לקחת פנימי או חיצוני, אז אשמח להמלצות לשניהם. הנתב האלחוטי הוא של בזק, אני לא זוכר את הדגם (נמצא במקום לא נגיש...), אני מניח שתקן g רגיל. תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  16. שלום, בבית של ההורים שלי יש ראוטר אלחוטי של 3COM מדגם 3CRWE554G72T (אחלה ראוטר). אני גר ביחידת דיור סמוכה לחדר שבו נמצא הראוטר ויש לי קשיי קליטה במרחק כ-20 מטר דרך 3-4 קירות. אני מדבר בעיקר על הורדות, צפייה ישירה ומשחקים ברשת. אני רוצה לשפר את איכות הקליטה של הרשת, ומכיוון שאין לי דרך לסלול כבלים הפתרון הכי זול ונוח שחשבתי עליו זה לקנות עוד ראוטר אלחוטי שיגביר את האות ב-WDS ולמקם אותו אצלי ביחידה. בבית שלי יש 2 מחשבים - אחד HTPC והשני מחשב לעבודה ומשחקים (לשניהם יש כבר מתאם אלחוטי). אני מחפש המלצה לפתרון הגברה הכי טוב של האות. אין לי צורך כל כך בפיצ'רים כי ה-3Com עושה את העבודה מצוין. חשבתי על ראוטר אלחוטי זול ב-160 שקל עם אנטנה של 5dbi אשמח להערותיכם והמלצות על דגם או פ…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  17. Started by freakyelfgirl,

מה הגןרמים לשגיאה איך מטפלים בה ולאיזה שכבה מבין 7 השכבות היא שייכת. אשמח אם תוכלו לעזור לי .זה סוג של שיעורי בית שאני אמורה להכין .לא נתקלתי בבעיה הזו אישית

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by berner,

שלום חברים :hideing_behind_computer: איך אנ יכול לשגר פקס בקו ADSL ומערכת הפעלה XP בעבר יכלתי שלא היה לי קו ADSL אשמח לקבל הדרכה והכוונה בברכה ???

19. Started by sardindin,

יש לי בבית 3 מחשבים נייחים.... ואחד נייד. כרגע אין לי ראוטר, ואני מעוניין בשידרוג האינטרנט ואני יצטרך ראוטר בשביל זה. יש הבדל בין ראוטר חוטי.... לבין ראוטר אלחוטי + חוטי? מבחינת הגדרות? אבטחה? שליטה ברשת? אני מעוניין בראוטר ‏Edimax BR-6214K Router‎ שהוא חוטי, מה דעתכם על הדגם הזה? עדיף לי לקנות ראוטר שהוא גם חוטי וגם אלחוטי? כי בעיקרון זה עדיף בשבילי, רק אם זה יהיה נוח לתיפעול . אם כן על איזה דגם אתם ממליצים? תודה מראש לעוזרים למסבירים ולמציעים... : )

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by Dready,

שלום אתמול התקבלתי לבטה של wow בכל מקרה, ההורדה של המשחק היא דרך ה- downloader שלהם שמשתמש בשיטת ביטורנט כשאני מוריד מופיעה לי הודעה שאומרת לי שאני חסום על ידי פיירוול ולכן אני מוריד לאט 5-15 קילובייט בשניה ואני משתמש במודם alcatel שהומר לנתב אינטרנט ולכן הוא משתמש בפיירוול וגם כנתב שכנראה חוסם פורטים4 הם הפנו אותי לטרבלשוטינג והוא רושם לי שם שהפורטים 6112 , 3724 ו 6881-6999 צריכים להיות פתוחים , במידה ולא זה יצור קונפליקט שכנראה מאט את קצב הירידה איך בידיוק אני דואג שהם היו פתוחים הזה ציתות מהאתר "Routers* Be sure that the router configuration has Ports 3724, 6112, and 6881-6999 forwarded to your computer, and only your computer. Having the same port forwarded to more …

21. Started by ptyahoo,

יש לי ראוטר RTA300W של חברת אסקי. הייתי רוצה לדעת אם הראוטר מפריע למשחקי רשת??? האם צריך לפתוח פורטים בשביל משחק רשת??? ואם הפורטים פתוחים (כולם) אז יש איזהשהי בעיה עם משחקי רשת??? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by J0HNiE,

כוס אמק נמאס לי מכל ישראשיט המזדיינת בתחת הזאת בייחוד עם השירות המזדיין של האינטרנט אני תקוע עם בעיה שאין לאף אחד משוג מאיפה זה בכלל מגיע עכשיו יש לי גם בעיות פינג תראו אני אחד ששומא על המחשב אני סורק לSPY SHIT ולא מוצא כלום אני סורק עם A-Squared,Ad-Aware,Microsoft Anti spyware beta 1 ואין לא מוצא חוץ מתוכנות שנחשבות לHACK TOOLS (Mirc,SERV-U,REALVNC( ואני גם סורק לווירוסים עם NOD32 ואתם יודעים מה ורדתי גם כן את הגרסה האחרונה של KASPERSKY וגם אין ולמרות זאת מחקתי את ה"HACK TOOLS" ועדין יש לי PING גבוה אף פעם לא היה לי בעיות כאלה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  23. אני מנסה לבין אם בכלל ניתן לעשות זאת בין XP לXP , יש למישהו רעיון ..? הכוונ ה היא לחיבור VPN בין שני מחשבים ... לא חייב מוצפן . או שצריך להתקין אפליקציה של VPN SERVER על אחד המחשבים ... אם אתם מתכוונים לhamachi אז לפחות מדריך בעיברית אם אפשר . ולגביי ה NO -IP איך ניתן לבצע את זה .. ?

24. התקנתי את PCANYEHERE על המחשב שלי ועל 2 המחשבים שנמצאים בבית הוריי. המחשבים שם מחוברים באמצעות רשת אלחוטית, עם ראוטר וכרטיס רשת של EDIMAX. יש גם FIREWALL של SEAGATE אם אני מנסה להתחבר בין המחשבים - אין בעיה. אם אני מנסה להשתלט משם על המחשב שלי בבית - אין בעיה. הבעיה היא רק בהשתלטות מהמחשב שלי על המחשבים שם. אני לא מקבל אפילו מסך LOGIN ניסיתי לנתק את ה-FIREWALL וזה לא עזר. ראיתי שלכל מחשב שם יש IP אחר ועוקב, באמצעות התוכנה וגם באמצעות IPCONFIG. מה יכולה להיות הבעיה ? האם הראוטר עוצר את ההתקשרות? אם כן איך מאפשרים אותה שם? אשמח לעצות מועילות. :s05:

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by ביז'ו המוס,

אני לא יודע בדיוק מה קרה.. אבל אני לא מצליח להכנס לHWZONE.. חשבתי שזה בעיה במחשב שלי או משהו אבל ירדתי למחשב השני שלי בבית וגם משם אני לא יכול להכנס, טילפנתי לחבר שלי וגם אצלו.. פשוט אי אפשר להכנס לפה. זה קורה גם לכם? אם הפורום לא עובד גם לכם אז תפרסמו פה.. אולי זאת בעיה של השרת או משהו. הפורום עדיין לא עובד לי מסיבה כלשהי.. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים