רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
החיבור לאינטרנט מיועד למעקב על מצלמת IP. המצלמה והנתב ב- 2 קצוות של אותה דירה. על הנתב להכיל גם פורטים 45RJ לחיבור קווי, לתת סיגנל חזק, ולא לגרום לניתוקים. האם קיים מוצר לא יקר שתומך בתכונות אלה?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
התקינו לי רשת לפני בערך חצי שעה הכול טוב ויפה חוץ מדבר אחד אני לא יכול להשתמש במוזילה, אני נכנס אליה היא מציגה את דף הבית אבל כול אתר אחר שאני מקיש אני מקבל הודעה שהוא לא הצליח למצוא את האתר לבדוק אם הקשתי נכון. יש לציין שהאקספלורר עובד.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי "רשת" בסיסית ביותר- 2 מחשבים המחוברים בכבל מוצלב. לאחרונה חשבתי לקנות ראוטר, באמצעותו לחבר עוד מחשב נוסף שיש בבית, ועוד מחשב נייד ברשת אלחוטית. בעייתי היא ששהכבל המחבר בין שני המחשבים הוא מוצלב והוא עובר בקיר. האם יש דרך לחבר את אחד המחשבים לראוטר משולב באמצעות הכבל המוצלב? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע מודם נוראי ושמו RTA1320. דיברתי אתמול עם בזק, והם הציעו (בהתחייבות דרקונית לשנתיים) את הSIEMENS SL2-משהו (אלחוטי), איך המודם הזה, האם יש איתו בעיות מסויימות, ביטורנט, פינגים, התנתקויות, משהו? עוד שאלה, האם יש לבזק במלאי עדיין את ה600E ודומיו? היה לי אותה פעם, והוא היה מצויין עד שהוא... מת. האם שווה לנסות לקבל אותו? תודה רבה, סמיר.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול לשלוח הודעה למחשב אחר ברשת הביתית שלי?? אני יודע את הפקודה של netsend אבל הכווונה שלי האם יש איזשהי דרך יותר נוחה או יותר מהירה?? תודה.....
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
-
הבאתי כרטיס רשת דיי ישן (Realtek RTL8029(AS) PCI Enthernet Adapter) ונראה לי שהוא תומך רק ב- 10mbps, אבל זו לא הבעיה (הכרטיס הוא באמת מהדור הישן - יש לו בנוסף ליציאה המלבנית הסטנדרטית גם יציאה עגולה לחיבור ישן) חיברתי אותו למחשב והווינדווס זיהה לי אותו (Win XP Pro) בלי בעיות, אבל כשאני עושה restart,ממתי שהמחשב עולה הנורה של ה-ACT לא מפסיקה להבהב (יש עוד נורה אחת - Link אבל היא לא דולקת) יש לי עוד מחשב עם Win XP Pro ושם יש כרטיס רשת (3com 10\100 based Enthernet Adapter(Generic איתו אין לי בעיות (המחשבים לא מחוברים עדיין, ולמעשה לאף כרטיס לא מחובר עדיין כבל), אז נכנסתי להגדרות של 2 הכרטיסים דרך ה-Device Manager כדי להשוות נתונים, ומצאתי 2 דברים שונים: 1) תחת החוצץ Ad…
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לאחר שקניתי מחשב נוסף ונתב חוטי הגדרתי וחיברתי והכל עובד מצוין קודם כל יש לי מודם כבלים מהסוג הזה: http://www.cables.org.il/modems/modem-terayon.htm ונתב: http://www.sweex.com/communicatie.php?subsectie=6&item=660&artikel=594&detail=d בהוט ו 012 בחיבור L2TP הכל עובד מצויין אבל לאחרונה החל לקרות דבר מוזר אני לא מצליך לגולוש באתרים כאילו יש נתק אני מקבל שגיאה של to long time to respond (בכל דפדפן) אני מצליח לשלוח ping ל google ומקבל חזרה הנתב רושם שהוא מחובר אבל הוא לא מעלה שום אתר זה נפתר שאני עושה לו reboot (לנתב) או מוציא את הנתב מהחשמל לכמה שניות ומחבר שוב ואז זה עובד יש לי firewall של הxp sp2 יש רעיונות לפתרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי 2 מחשבים ב WORKGROUP... כשאני מנסה להכנס להכנס למחשב השני דרך הראשון, אני מקבל את ההודעה שמופיעה בקובץ שצירפתי. הבעייה היא, שאני לא משתמש בסיסמא כדי להיכנס למחשב השני. מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעייה? תודה
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. עשיתי רשת בבית בין המחשב שלי למחשב של אחי . לפעמים הייתי מעביר אליו קבצים ששוקלים הרבה דרך האייסיקיו או המסנג'ר והכל היה טוב ויפה . יום אחד בטעות עשיתי Uninstall על ה - Local Area Connection שלי, כי התבלבלתי בינו לבין ה - Local Area Connection שהפלאפון שלי הכין כשהתקנתי את התוכנה שלו כדי להעביר קבצים מהמחשב אליו וההיפך . ניסיתי לסדר שיהיה כמו שהיה מקודם וכשניסיתי להעביר אליו קבצים דרך האייסיקיו או המסנג'ר זה ישר כתב אצלו Rejected ! זה לא מצליח להעביר לו קבצים מהמחשב שלי לשלו ... המחשב שלי וגם שלו גם ככה היו זקוקים לפירמוט, אז ניצלתי את ההזמדנות ופירמטתי את המחשב שלי ושלו . אחרי שהתקנתי את ה - Windows בשתי המחשבים עשיתי שוב רשת והתקנתי עדכונים למחשבים שלנ…
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין כלום בנושא הזה אז מצטער.. אני ירשום מה שיחשוב שנחוץ לרשום... אוקיי אני בממ"ד ואני רוצה לשים אצלי את הראוטר ובחדר של אחותי את המקלט, החדר בערך 10 מטר מכאן.. שתמיד תהיה קליטה טובה ושהממ"ד לא יעשה בעיות... אני לא יודע אם יש שיתוף קבצים באלחוטי.. אבל אם יש אז עדיף.. והדברים הרגילים.. גלישה וכו'.. האינטרנט שלי זה 1.5MB.. הלוח אם שלי במחשב הראשי זה GIGABYTE P965 DS3 אם זה חשוב... ואם אפשר חנות בירושלים על הרכיבים שאתם ממליצים עליהם.. זה יהיה טוב... התקציב עצמו הוא בין 400 למקסימום 600... כמה שפחות יותר טוב.. אני רוצה לסגור את זה היום.. אז כמה שיותר מהר בבקשה.. תודה לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
2 שאלות 1 יש לי אי די אס אל זה יהיה טוב? 2 ויש לי 3 כרטיסי רשת 1 למודם ו2 למחשבים שונים... אז לעשות ב2 האחרים אותם הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת ברשת ביתית אבל אחותי לא מפסיקה להדפיס זבל וממש נמאס לי מזה האם מישהו מכיר תוכנה לסנן את ההדפות?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית בעלת שני מחשבים המחוברים עם כבל רשת מוצלב. (אחד מהם מחובר ל ADSL והשני מחובר דרכו) השאלה שלי - האם אפשר להשתמש באותו הרעיון לחבר שלושה מחשבים - להוסיף עוד מחשב עם כרטיס רשת, ועוד כרטיס רשת למחשב הראשי (עם ה ADSL) ולחבר גם ביניהם עם כבל מוצלב? אם כן, מה החסרון (אם קיים) של פתרון זה לעומת נתב, (אני יודע שבפתרון הזה המחשב הראשי צריך להיות דולק ומחובר לאינטרנט על-מנת שאוכל לגלוש גם במחשבים האחרים) תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רואה נתבים שעובדים גם ב 2.4 וגם ב 5 כמו למשל ה E4200 והם עובדים בשני התדרים בו זמנית. האם הם מייצרים שני SSID או שלמעשה הם מייצרים SSID יחיד בשני התדרים והלקוח בוחר את התדר הטוב ביותר, החזק ביותר וכו אוטומטית. אשמח להסבר.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. לאחר בעיות עם פורטים חסומים בברק 013 ומצדם הם טוענים שאין שום חסימת פורטים, התנתקתי מהם ועברתי לאינטרנט בזק בינלאומי 014 וכל המהירויות חזרו למהירות הקודמת שהייתה לי בברק 013 לפני שהם התאחדו עם נטוויז'ן (מאז בעצם התחילו כל הבעיות שיש לאנשים עם הפורטים החסומים) וחסמו את הפורטים (: אני ממליץ לכם בחום, אם שיתוף קבצים כמו P2P חשוב לכם תעברו לאינטרנט בזק בינלאומי 014 !
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח לפני כשבועיים קניתי לאמא שלי מחשב חדש , לוח אם של asrock conroe 945g, יש לו כרטיס רשת onboard של realtek. במחשב שלי בחדר יש את אותו הלוח והכרטיס (מן הסתם..) בבית יש לנו רשת בין המחשבים. הבעיה היא שכל כמה זמן האינטרנט במחשב שלה מתנתק ובו זמנית ה-mbps שלה יורד מ 100 ל 10, וכדי לתקן את זה צריכים לעשות reset למחשב אבל אחרי כמה זמן זה קורא שוב. התקנתי את הדרייבים הכי מעודכנים לא רק לכרטיס רשת אלה לכל החומרה במחשב - וזה לא מסתדר. הבעיה הזו קוראת רק אצלה במחשב.. מישהו אי פעם נתקל נתקל בבעיה כזו? אם כן אני נורא שמח לקבל עזרה.. שנה טובה!
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של חברת HUAWEI הדגם הוא HX3 WS 7200. האם ניתן להפוך אותו למגדיל טווח? במידה וכן אז איך? יש להורים שלי מודם של יס, ולא קולטים טוב בכל החדרים. אם אני רק אחבר את הראוטר של HX3 לחשמל, ואלחץ על הכפתור הלבן שיש לו באמצע, הוא יוכל לעבוד כמגדיל טווח?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב 1 עם xphome מחובר לאינטרנט במודם כבלים דרך USB. מחשב 2 עם win98 מחובר למחשב 1 ב LAN. תחת הגדרות Network Connections במחשב 1 יש שני icons: האחד מיועד למודם כבלים והשני לחיבור LAN. כרגע אני מקבל שיתוף באינטרנט בלבד בעוד שיתוף העברת הקבצים - לא מתאפשר. בהגדרות של מודם הכבלים מאופשרים 2 רכיבי שיתוף הקבצים: Client For Microsoft Networks File and Printer Sharing for Microsoft Networks וכן 2 רכיבים נוספים: QoS Packet Scheduler Internet Protocol (TCP/IP) במודם LAN מופיעים ג"כ אותם 4 רכיבים אולם 2 רכיבי שיתוף הקבצים אינם מאופשרים. אני מעוניין לבטל את איפשור 2 רכיבי שיתוף הקבצים במודם האינטרנט ולאפשר אותם במודם LAN. כשאני מסמן את תיבות האיפשור ולוחץ OK אני מקבל הודעה ששני רכיב…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי רשת של 4 מחשבים ואני רוצה להתחבר לשרת דרך התכונה של חיבור שולחן עבודה מרוחק. 1. האם למישהו יש מדריך פשוט ומסודר? 2. איך אני מתחבר לשרת דרך מחשב שאינו ברשת שלי (האם צריך להשתמש בIP אחר)? 3.איך עושים זאת גם ב PC-ANYWHERE?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי! יש לי מספר מחשבים מחוברים ברשת הביתית (הכל XP) והכל עבד פיקס כולל הדפסות ברשת. התקנתי את הפיירוול של נורטון 2005, ומאז, למרות שהרשת הביתית עובדת בצורה טובה אני לא מצליח לגשת למדפסת דרך הרשת. למעשה אני אפילו לא "רואה" אותה בחיפוש אחר מדפסות רשת. מישהו יודע בבקשה איזה פורט אני צריך לפתוח בפיירוול במחשב אליו מחוברת המדפסת?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתחבר בטכניון דרך השקעים בקיר, ולצערי רק בנקודות בודדות אני מקבל תקשורת, בשאר הנקודות אני מקבל קישוריות מוגבלת. אני לא יודע איזה פרטים יכולים לעזור לכם לזהות מה התקלה אם סנאפשוט כלשהוא יעזור, תגידו לי ואני אעלה. תודה רבה אריאל.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי אז ככה קודם כמה פרטים כדי שהכל יהיה מובן יש לי שני מחשבים ואחד מחובר לאינטרנט קבוע (שרת) והשני (לקוח) גולש דרך הראשון עד ליפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך וליפני יומיים החלטתי לכבות את שניהם כי השרת כבר עבד איזה חודש בלי כיבוי או הפעלה מחדש ובבוקר שלמוחרת הדלקתי את שניהם ומאז הלקוח לא מוכן לגלוש דרך השרת בשום פנים אופן ניסיתי להסיר את ההתקנים בשניהם ולהריץ את הדריוורים הכי חדשים שיש לכל כרטיסי הרשת למיניהם וכן להגדיר את כל ה IP+DNS ידנית גם לא ממש עזר עכשיו יש לציין תופעה מוזרה עד כמה שאני מבין השרת רואה בלי בעיות את הלקוח וכן נותן לו IP + DNS גם ע"י הגדרה אוטומטית הלקוח שמקבל IP + DNS מודיע בעת חיבור כי השרת עסוק בחיבורים אחרים או שאינו פנוי לחיבור זה מכל מיני…
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי של D LINK מדגם DWL +520 עד אתמול הוא עבד מצויין, אתמול מישהו שיחק בהגדרות של הרשת אצלי, ומאז אני לא רואה אותו. הוא לא בדיסאבל, והוא בכלל לא מופיע בחומרה שמותקנת, נסיתי לעשות זיהוי חומרה חדשה, וגם לא מצא אותו. נסיתי אפילו להוציא את הכרטיס מהסלוט, לאתחל , ולחבר אחר כך שוב, גם לא עזר. אני לא יודע מה קרה.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-