עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by אוקיי,

התקנתי רשת בין שני המחשבים שלי, כבל ישיר מוצלב. בלי ראוטר. המחשב הראשון החדש יותר מזהה את המחשב את השני, ואני מצליח לגשת אליו גם ולהעתיק אליו דברים. אבל השני לא מזהה את הראשון, הוא בכלל לא רואה אותו... בנוסף לוקח למחשב הראשון איזה 5-6 שניות עד שהוא מוצא את המחשב השני ומצליח לגשת אליו, אחרי שעשיתי את זה פעם אחת, אז הוא כבר רץ אלא אם כן סגרתי את האקספלורר ונכנסתי מחדש ואז שוב אני מחכה 5-6 שניות. זה אמור להיות ככה כל פעם?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  2. שלום.. אז ככה אין לי מושג למה אבל האינטרנט שלי קופא ואני יודע לפי זה שהאימיול מתנתק... האייסיקיו - פרח צהוב.. ואז אני לוחץ על החייגן ואני רואה שהבתים שמתקבלים המספר לא זז שם אלא קפא. בדקתי עם אינטרנט זהב ובזק והם אמרו שהכל בסדר.. עשיתי בדיקה של המחשב עם אנטיוירוס ורוגלות - הכל בסדר.. בדקתי ניהול צריכת חשמל זה לא פעיל והכל רגיל... מה יכול לגרום לזה...? תודה על העזרה

3. Started by koz145,

אני צריך שמישהו יסביר לי איך לפתוח את הפורט 39366 בראוטר AMBIT U10C019 אם אפשר מדריך בעברית בבקשה.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  4. Started by AdiR^SiNaI,

לי רשת אלחוטית בין נייד לבין נייח עכשיו כבר 5 פעמיים שאני מתקשר לספקית ואומר להם ת'בעיה הם לא הצליחו לפתור לי ת'בעיה אמרתי אפשר לנתק את כול הראוטר מהחשמל ומהרשת כדי שאני ישתמש בחייגן אמרו לי כן אז סבבה הוצאתי את הראוטר 5 פעמיים ואז אחד שהוא נציג אמר לי שהוא מבין ברשתות ואסור לעשות את זה עכשיו אני רוצה לדעת. אם אני מוציא ת'ראוטר בכלל גם מהחשמל הוא הורס ת'ראוטר או משהו?

5. Started by AmL1,

בין מחשב לראוטר צריך מוצלב נכון? ובין ראוטר למודם כבלים גם מוצלב?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  6. תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  7. פתחתי פורט אחד וכיוונתי אותו לאחד המחשבים ברשת, אבל כאשר אני מנסה לפתוח את אותו הפורט למחשב אחר הווינדוס דוחה אותי בטענה ש: The port number is already used by another entry. please enter a unique port number מה אפשר לעשות? זה בכלל אפשרי לפתוח פורט שיעבוד על שני מחשבים או יותר ברשת?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  8. אהלן. שני מחשבי WIN7 ULT. באחד מהם יש ספריה משותפת. כאשר מנסים להיכנס מהמחשב השני לספריה אז נדרשת ססמה. אף אחד לא זוכר מהי הססמה. איך אפשר לשחזר אותה? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by hitman47,

אני עושה רשת אלחוטית בבית .. המליצו לי על D-Link PCI 802.11G DWL510-G+ D-LINK Router DI-524+ עריכה: התקשרתי ל KSP אין את הכרטיס רשת הזה .. אז הוא אמר לי לקחת ראוטר וכרטיס רשת של EDIMAX עכשיו איזה ראוטר וכרטיס רשת לקחת ?? נראה לי EDIMAX ACCESS POINT 802.11G ואיזה כרטיס רשת מתאים לו ? כי לא כתוב 802.11G מ ksp - אני הולך לשם בכל מקרה לקחת עוד איזה משהו ולברר עוד כמה דברים קניתי שם מחשב חדש .. 420 שניהם מה אתם אומרים ? הוא נוח ובסדר מבחינת בעיות פורטים וכו' ? אני צריך לדעת דחוף אני הולך לקנות את זה אפילו היום .. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  10. אינטרנט בכבלים (תבל), מודם רשת (אפור כזה, מעאפן), נתב אלחוטי של 3Com, מחשב אחד מחובר רגיל ואחד אלחוטי, ספק אינטרנט - Actcom. היו לי בעיות חיבור פעם (פתחתי על זה דיון פה) ובסופו של דבר הבעיה היתה הFirmware של הנתב שהיו איתה בעיות עם ספקי אינטרנט ישראלים (זה אשכרה היה כתוב ב-Change log באתר שלהם "Fix problem with Israely ISP", מצחיק) עדכנתי (לגרסה 2.01.10) ועד לא מזמן הכל היה סבבה. בזמן האחרון, כל פעם שאני חוזר הביתה בערב האינטרנט מנותק. כשאני לא בבית המחשב שמחובר בצורה קווית יורד לSleep, המחשב שמחובר באלחוטי ממשיך להיות מחובר (עליו יש תוכנות שיתוף וכו' אבל הן לא תמיד עובדות). כשאני נכנס להגדרות של הנתב, אני רואה בLog שאני מצליח להגיע לDHCP של הכבלים, כלומר המודם עובד. אם א…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  11. יש לי נתב אל חוטי של Edimax מחובר למחשב שולחני, עובד בשיטת הG. ישנו מחשב נייד, המתחבר אליו ללא בעיות וללא תקלות, בעל גישה לאינטרנט דרכו וכו'. לאחרונה הוספנו מחשב נייח נוסף לבית, ובכדי לחבר אותו לרשת, קנינו לו כרטיס רשת אל חוטי המתחבר בPCI, גם הוא של Edimax. בגלל סיבה מסויימת, כאשר אני מתחבר לנתב שלי דרך המחשב החדש, הוא מתחבר ומתנתק לסירוגין כל שניה עד 2 שניות. האם יש סיבה שיכולה לגרום לזה לקרות? חשוב לציין שמרחק בין המחשבים הוא בערך 5 מטרים, אפילו פחות, דרך דלת עץ ואולי קצת דרך קיר. תודה לעוזרים!

12. Started by Mamimo,

טוב, לאחר חיפוש מקיף בפורום, נראה לי כי הרוב ממליצים על EDIMAX. אני מחפש חוות דעת על סמך התנסות או קישור לביקורת לגבי Access Point (אין לי צורך בראוטר). יש לי ניסיון מר עם DLINK 614+ (ניתוקים חוזרים ונשנים של הרשת האלחוטית) לכן אם אשמח להמלצות מהתנסות טובה ולאזהרות מהתנסות רעה. תודה,

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  13. 1. אוקיי אז יש לי 2 מחשבים עם windows xp וכאשר אני משחק משחקי רשת באינטרנט ואבא שלי סתם ככה גולש באינטרנט אז ברגע שהוא הדפדפן טוען את הדף יש לי שני או שתי שניות של קפיצת פינג בגלל שהדפדפן ל1-2 שניות לוקח כמעט את כל הupload limit שיש לי בadsl 750kb אז חבר שלי אמר לי שיש תוכנה שיכולה להגביל את המחשב השני לדוגמה עד ל3 קיי בייט מקסימום ואז יקח לדפדפן הרבה יותר זמן לעלות את הדף.. כמו 3-5 שניות אבל זה לא ישפיע לי על המשחקים... אם אתם מכירים תוכנה טובה כזאת בבקשה תנו שם ואם אפשר גם לינק. תודה 2. חבר שלי אמר לי שהרשת הרגילה שאני מגדיר דרך הxp היא פריצה ביותר ועדיף להשתמש עם תוכנה כדי למנוע פריצות.. זה נכון? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  14. חיברתי את הראוטר הנ"ל היום למחשב .... אני יכול להסיר את התוכנתי שיש לי ? SYGATE ? + להעביר את הפיירוול של WINDOWS ל OFF או להשאיר על ON ? XP SP2 תודה ! כרגע אני מוגן או שחייב לאפשר את ה FIREWALL שבתוך הממשק של הראוטר ? כי כרגע אני רואה שהוא לא פועל ... ?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  15. שלום, מחפש לקנות ראוטר אלחוטי שיכלול מודם ADSL ויציאת USB למדפסת. מישהוא מכיר ?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  16. Started by ran_cohen,

פעם, בלי לחשוב הרבה, כדי להתחבר לאינטרנט, קניתי ראוטר של NETIS. כשהבנתי שכדי להתחבר לאינטרנט אני צריך מודם (ולא ראוטר), קניתי מודם/ראוטר ודרכו התחברתי. עכשיו עברתי לבית גדול יותר, ובאחד החדרים אין קליטה טובה של האינטרנט באמצעות WiFi. האם אני יכול לחבר את הראוטר לשקע טלפון, והוא ידע להתחבר לאינטרנט (כלומר ה WiFi יוארך)? האם אפשר לחבר את הראוטר למודם/ראוטר בצורה wireless (ככה שהמודם/ראוטר יהיה בחדר אחד, NETIS באמצע, והחדר השלישי (בלי הקליטה הטובה) יהיה בסוף)?

17. יש לי ראוטר של EDIMAX שמספק לי הגנה כלשהי (אני לא מפעיל את הפיירוול הבנוי בתוכו, אין לי כח לזה בינתיים) האם מקובל / לגיטימי להפעיל בה בעת גם פיירוול בתכנה כמו למשל ZONE ALARM (הסיבה העיקרית היא כדי לחסום כמה תוכנות מלגשת לאינטרנט) תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  18. Started by Zeev86,

היי. קניתי ראוטר TP LINK לפני כשנה (TP-Link TL-WR641G). לאחר שדרוג ל12 מגה, לפעמים הוא מחבר אותי, ולפעמים לא. בתמיכת בזק בינלאומי הסבירו לי שכנראה הראוטר לא מסוגל לעבוד עם חבילה כזאת. אשמח אם מישהו יענה לי אם זאת בעיה בראוטר או שבתמיכה של הספק פשוט לא רוצים לעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by p_q,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת בעזרת קבל מוצלב עם win98. אחד מהם מחובר לאינטרנט (בעזרת מודם adsl) שמעתי על כל מיני תוכנות שיתוף אינטרנט בנוסח server client, על איזה תוכנה כזאת אתם ממליצים?

20. אז ככה יש לי עכשיו שיתוף אינטרנט למחשב אחד והכל בסדר השאלה שלי אם אפשר להוסיך עוד כרטיס רשת ולשתף עם עוד מחשב ? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by ColasP,

שלום רב, חיפשתי בפורומים בעיה דומה לשלי ומצאתי רק 1 אשר פיתרונה לא התאים לי, ולכן אני פותח נושא חדש ומקווה כי אקבל מענה לבעייתי ובכן, יש לי רשת ביתית אשר כוללת 3 מחשבים שמתחברים דרך HUB ואני משתמש במודם Alactel שחור כדי להתחבר לאינטרנט. המחשב הראשי (מס' 1) מתחבר לאינטרנט ודרכו ברשת מתחברים כל המחשבים האחרים. במחשב הנייד, שהוא מס' 2 ברשת, התקנתי שרת ביתי המבוסס APACHE. ברצוני להגדיר במודם כך שכאשר מוקלדת כתובת ה-IP העדכנית של חיבור האינטרנט המשתמש שהקליד את הכתובת יופנה לשרת הביתי שמאוחסן על מחשב מס' 2. כדי שדבר זה יעבוד, אני נדרש לבצע את התקשרות האינטרנט מהמחשב הנייד (מס' 2). שאלתי היא: כיצד לאפשר את הכניסה לשרת הביתי (למחשב מס' 2) כאשר התקשרות האינטרנט נמצאת במחשב…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by גיאy,

שלום, רכשתי היום מגדיל טווח tplink wa901nd חיברתי אותו עם כבל לראוטר והגדרתי אותו AP. הבעיה שיש לי שכל כמה זמן )שעות) המגדיל טווח מפסיק לתפקד. ואם עושים רסטרט אז מסתדר שוב. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  23. תיראו אני רוצה להעביר כמה קבצים ואני לא יודע איפה בידיוק נמצאת התיקיה הזאת... אני לא יודע באיזה תיקיה אני צריך לשים את הקבצים... יש לי המסמכים שלי,תיקיות השיתוף שלי,הצג מחשבים בקבוצת עבודה........ איפה לשים??? בכל מחשב זה אחרת השם של התיקיה אז אני דיי מסתבך... תודה, דניאל.

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by amisha,

כשאני גולש פתאום המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט כלומר אין את הסמל של שני המחשבים ליד השעון והוא לא מציג דפים המחשב לא נמצא ברשת כלשהי ואין שיתוף של הקו , אני עם מודם של סומסונג (PPPoE למבינים) כרטיס רשת של 3com מובנה על הלוח P4C800 דלוקס של ASUS ואני ממש לא יודע מה לעשות (גם התמיכה המגעילה של "הספקית" שלי ) win xp pro זו מע' ההפעלה נ.ב. : אפשר לכתוב את השם של הספקית אינטרנט שלי ?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  25. תודה לעוזרים ואנשים זה באמת דחוף...

• 3 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים