עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by slrr,

בבקשה משהו יכול לומר לי מה ההבדל בין הדגמים האלו של EDIMAX?? אני לא הצלחתי למצוא אבל אלו עדיין דגמים שונים לא??? BR-6504n BR-6524n BR6504IL http://www.edimax.com/en/index.php

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by meidan,

הי, מישהו יודע אם ואיך אפשר להעביר לינקים מ My Network Places במחשב אחד למחשב אחר שנמצא באותה רשת? ברכות.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by עידו מ,

אני רוצה לפרוש כבל רשת בבית ובצינור שעובר בקיר כבר יש תשתית פעילה של HOT. התשתית של HOT תגרום לרעשים לכבל רשת ולבעיות תקשורות? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by mazam,

אבא שלי קיבל עם המשרד רשת חוטית ככה יש בכניסה כזה ריסוע ענק כמו בבתי ספר כזה של הרשת לא יודע מה זה וליד כול עמדת מחשב במשרד יש חיבור כזה לכבל רשת עכשיו השאלה שלי איפה צריך לחבר תמודם קנינו ראוטר וחיברנו לסתם נקודה לא לקפוסא הרגילה וחיברנו מחשב לנקודה אחרת וזה לא עבד הרשת 1}אולי צריך לחבר תראוטר לקופסא הגדולה? 2} אולי צריך רק מודם בלי ראוטר? זה מודם משולב ראוטר כזה נ.ב יש כזה דבר מדפסת שמחוברת רק לרשת בלי מחשב יענו ישירות לרשת?? תודה רבה מאור

• 13 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by liav12,

אז קודם כל...היום האייסי עבד כמו שריך הכל רגיל שולח מקבל קבצים בלי בעיה, פתאום עכשיו אני מנסה לשלוח קבצים לאנשים והוא כל הזמן אומר לי " cant establish connection" ואין לי מושג למה! הפעלתי תמחשב מחדש, ושום דבר, אין לי פיירוואל, הפיירוואל של וינדוס לא מופעל, סתם ככה פתאום לא רוצה לקבל או לשלוח, אבל הוינדוס הוריד לי עדכון אוטומטי כמו שהוא עושה כל הזמן והתקנתי אותו ואני חושב שמהיום שהתקנתי אותו הוא עושה לי את הבעיות זאת הברירה היחידה שנראית לי, הסרתי אותו אבל שום דבר עדיין...יש למישהו מושג מה עושים?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by or2077,

אני צריך שהוא יחדור ממדים... ואני צריך שישדר או מה שהוא לא עושה לשתי קומות... וכן הכסף וחדירת הממדים מאוד משנים.. ואם אפשר להמליץ גם על כרטיסי רשת... הרשת היא ל 3 מחשבים

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by Cheif,

הוא אמנם אינו כרטיס הרשת האלחוטי הטוב ביותר שקיים, אבל במחיר של 38 שקל ה-TL-WN721N נראה ממש מציאה. יש להציג את הקופון באחת מחנויות IVORY. המבצע עד 20/12 או עד גמר המלאי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  8. Started by avi_lilah,

שלום חברים יש במצע באחת בחנות 6104wb +כרטיס usb ew - 7106 במכיר טוב מאוד מה אתם חושבים על המוצר?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  9. שלום ניסיתי לפתוח פורטים לפי המדריך שהביאו כאן. לפני שפתחתי פורטים הורדתי על 70 בערך.. פתחתי פורט ל bitcommet ועדיין מוריד לי על 70. בנוסף לזה זה נראה כאילו שזה תופס את כל רוחב הפס וכשאני מוריד אני לא יכול לגלוש כמעט..למרות שזה רק 70 קב"ש קצת פרטים מודם+נתב אלחוטי של dynlink rta 1025w קיבלנו את זה מבזק..וספקית בזק בינלאומי. חבילה של 2.5 מגה פתחתי את הפורטים דרך המחשב הזה(VISTA, והוא לא מחובר ישירות לנתב)

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by fog87,

אני רוצה לשתף אינטרנט אלחוטי בין 2 מחשבים שנמצאים במרחק של בערך 25 מ' קו אווירי בקומות שונות ושניהם עם דלתות סגורות האם זה אפשרי עם הנתב הנ"ל??

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  11. אז ככה יש לי עכשיו שיתוף אינטרנט למחשב אחד והכל בסדר השאלה שלי אם אפשר להוסיך עוד כרטיס רשת ולשתף עם עוד מחשב ? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by ronen_pr,

שלום, אני מעוניין להקים רשת ביתית דרך כבל מוצלב. רציתי לדעת איך אני יודע אם יש לי כרטיס רשת במחשב שלי (קניתי אותו לפני חצי שנה). רצוי לציין שיש לי לוח אם של ASRock. ורציתי לקבל המלצה לגבי כרטיס רשת בשביל המחשב השני והישן שלי. האם ההבדל בין הכרטיסים השונים משמעותי? האם כדאי לקנות של אינטל? האם כדאי לקנות פנימי או חיצוני שמתחבר ל- USB? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by EyEOnE,

שלום לחברי הפורום, מעוניין חודש הבא לקנות נייד לעצמי, יש בבית גם מחשב נייח. מה הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשבים לאינטרנט ככה שאפשר יהיה לגלוש משניהם בבת אחת מבלי שאחד יפריע לשני יתר על המידה. השאיפה שהנייח יהיה מחובר קבוע ל-eMule. אם זה חשוב התשתית בבית היא של כבלים. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by iurkin,

שלום לכולם, יש לי ראוטר אלחוטי של Siemens SL2-141 וברצוני לדעת אם יש אפשרות לעשות IP שונה לכל מחשב בנפרד(או לכל חיבור לראוטר). אבל אני לא רוצה שיהיה למחשבים IP סטטי. אשמח אם תוכלו לעזור לי, יאיר

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  15. שלום ... יש לכם את הכרטיס רשת הזה ומשחקים ללא בעיה במשחקי רשת ? ובגלישה הוא בסדר<? וגם קליטה? תודה

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by raiman1,

יש MOTOROLA SB4200. אני גולש באינטרנט ואחת לכמה שעות המודם נכבה ואחרי בערך 10 דקות נדלק שוב. מה לעשות?? תודה מראש..

17. אני רוצה לקנות נתב + מודם(אלחוטי) אני לא צריך אחד עם טווח מטורף אלא אחד פשוט אמין וטוב. יש הצעות?

18. Started by Dmoney,

הבאתי כרטיס רשת דיי ישן (Realtek RTL8029(AS) PCI Enthernet Adapter) ונראה לי שהוא תומך רק ב- 10mbps, אבל זו לא הבעיה (הכרטיס הוא באמת מהדור הישן - יש לו בנוסף ליציאה המלבנית הסטנדרטית גם יציאה עגולה לחיבור ישן) חיברתי אותו למחשב והווינדווס זיהה לי אותו (Win XP Pro) בלי בעיות, אבל כשאני עושה restart,ממתי שהמחשב עולה הנורה של ה-ACT לא מפסיקה להבהב (יש עוד נורה אחת - Link אבל היא לא דולקת) יש לי עוד מחשב עם Win XP Pro ושם יש כרטיס רשת (3com 10\100 based Enthernet Adapter(Generic איתו אין לי בעיות (המחשבים לא מחוברים עדיין, ולמעשה לאף כרטיס לא מחובר עדיין כבל), אז נכנסתי להגדרות של 2 הכרטיסים דרך ה-Device Manager כדי להשוות נתונים, ומצאתי 2 דברים שונים: 1) תחת החוצץ Ad…

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by no nick,

אני מחובר עם מודם/ראוטר ECI 312 וסוויטץ' המחשב שלי מקבל אינטרנט, המחשבים האחרים לא, רשום להם בכ. רשת קישורית מוגבלת או חסרה, (אחד כרטיס און בורד P4S800 והשני כ. PCI), הכבלים תקינים בדקתי עם המחשב שלי.. מה יכולה להיות פה הבעיה? ניסתי להסיר מנהל התקן ולהתקין שנית ועדיין לא עזר.. המחשבים גם לא מזוהים ברשת כך שזה לא שהראוטר מעיף אותם..

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by bommer,

יש לי רשת EDIMAX G אלחוטית והאינטרנט עובד מצוין והכל.אני מחובר אל הנתב בכבל ו2 אחיות שלי מחוברות דרך כרטיס אלחוטי(מחשב רגיל ואחד נייד), והבעיה היא שכל מחשב רואה ברשת את שאר המחשבים אבל הם לא יכולות להיכנס למחשב שלי ולראות מה אני משתף(כותב הודעת שגיאה שאין אישור),אבל אני יכול להיכנס אליהם ולעשות כל מה שאני רוצה. ומהבעיה הזאת נובע הקטע שהם לא יכולות להדפיס במדפסת שמחוברת אלי למחשב. מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  21. שלום לכולם לפני יומיים התקנתי רשת אלחוטית בביתי באמצעות נתב של EDIMAX. הרשת עצמה עובדת מצוין אבל מאז ההתקנה שמתי לב לירידה חדה במהירות ההורדה שמתבטאת רק בהורדה מאתרים בחו"ל. אני מחובר דרך הכבלים ואינטרנט זהב בחיבור 750 . קובץ הבדיקה של אינטרנט זהב יורד במהירות מקסימלית. לעומת זאת כל קובץ שאני מנסה להוריד מחו"ל יורד במקסימום 10kbs . צריך לציין גם שאהמחשב שאיתו אני בודק הוא המחשב שמחובר ישירות לראוטר, ככה שאי אפשר להשאשים את איכות האלחוט. תופעה מאוד מוזרה, מישהו נתקל בה?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  22. Started by YemeniteCamel,

ברשותי מחשב נייד LENOVO N100 בן שנה וחצי עם WIRELESS מובנה . כרטיס רשת אלחוטי INTEL מובנה. מ"ה XP HOME עברית. לפני מספר ימים המחשב אינו מזהה רשתות. מחשבים אחרים מזהים את הראוטר . עדכנתי והסרתי את הדריברים לכרטיס רשת - לא עזר. הסרתי את התוכנה היעודית של IBM - לא עזר. בחיפוש אחר רשתות מודיע לא נמצאו רשתות אלחוטיות בטווח. מה עושים ? האם יתכן שהקליטה\אנטנה נדפקה לחלוטים . תודות

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by swampfrog,

יש לי רשת ואני לא מצליח לשחק ברשת בגלל שהרשת לא מאפשרת לי לשלוח או לקבל נתונים... אין לי שום פיירוול מופעל גם לא של ווינדוס מה?? לעשות תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  24. Started by zm13,

שלום אתם יכולים להגיד לי איך אני מבטל את הפייר וואל בנתב של SWEEX מדגם RO001 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by beneven,

טוב אז ככה. אני אנסה לעשות את זה קצר וותמציתי אך עם כל המידע הדרוש: יש לי בבית שני מחשבים. מחשב נייח - שמחובר בכבל USB למדפסת DELL ALL IN ONE 928 PHOTO ויש לי עוד מחשב נייד. המחשב הנייח מחובר לראוטר (ROUTER) והמחשב הנייד מחובר לראוטר גם כן (בצורה אלחוטית כמובן) השאלה שלי היא כזו: איך אני יכול להגדיר את המחשב הנייד שידפיס מהמדפסת שאליה מחובר המחשב הנייח?? לפני שתענו הנה הפעולות שניסיתי: ניסיתי למצוא ולהגדיר את המדפסת במחשב הנייד באמצעות "הוספת מדפסת רשת" בלוח הבקרה. הבעייה היא שהמחשב הנייד מחפש את המדפסת ולא מוצא אותה מסיבה מסויימת. מערכת ההפעלה של המחשב הנייח היא WINDOWS VISTA מערכת ההפעלה של המחשב הנייד היא WINDOWS XP HELP!!!! תודה מראש לכולם, BENEV…

• 1 תגובה
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים