רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
לא צריך משהו מאובזר מדי, רק שיעשה את העבודה בלי בעיות. עדיף לא להגיע ל150 אם יתאפשר הדבר.
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מחפש המלצה לנתב אלחוטי, שיתן מענה ל 6 מכשירים בחיבור אלחוטי + 3 מכשירים בחיבור חוטי. רשת החוטית צריכה להיות GIGABIT. תודה !
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
תשתית בזק ספקית בזק בינלאומי 15 מגה :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
רציתי קצת חוות דעת למי שיש את הדבר הזה,קראתי וקראתי אליו והחלטתי להזמין אותו.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
רכשתי מחשב חדש. המחשב הישן מחובר לאינטרנט של בזק דרך מודם רשת מסוג ALCATEL SPEED TOUCH . השאלה היא איך לחבר את המחשב החדש לאינטרנט. א) האם אוכל לחבר את המחשב החדש עם מודם אחר לרשת, האם זה אפשרי ואיך תתחלק המהירות. ב) אם אי אפשר לבצע את א' אז אצטרך לעשות רשת בין שני המשחבים, האם זה אפשרי בעזרת המודם שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
קודם כל.. יש לי נתב של netgear וכרטיס PCI - D-Link Wireless 108Mbps האם אני אוכל להקים רשת אלחוטית בין הנתב לכרטיס הזה אם המרחק הוא בין שני בתים.. מרחק של משהו כמו 15 מטר, דרך 2 קירות בטון סה"כ. בנוסף, אשמח לקבל מאמרים באינטרנט על הנושא. תודה!
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה חמורה ב IE, יש אתרים מסויימים שפשוט לא עולים, לדוגמא : http://www.sweethome.co.il/ http://hosting.co.il העניין הוא שבפיירפוקס הם עולים כרגיל. כשאני מכניס את הכתובת לשורת כתובות באקפלורר ולוחץ אינטר, יש חשיבה מהירה של הדפדפן, רשום למטה "בוצע", אך הדף נשאר לבן. מישהו איי פעם נתקל בבעיה כה מוזרה? עריכה : עוד יותר מוזר שתחת "הצג מקור" אני רואה את הקוד כמו שצריך, אבל בפועל בדפדפן, לא רואים כלום. בגוגל כשאני מחפש את הדף הספציפי שלא עולה לי, ולוחץ על מטמון, אני רואה את הדף רגיל, אבל כשאני לוחץ על הקישור... :shock:
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כבר מעל חצי שנה שהורים שלי סובלים מבעיות ניתוקים בהוט ... גם לאחר טיפול אצל מנהל ההנדסה ומנהל רשתות והחלפת כול הקו בכול הבתים בשכונה. פניתי לפני שבוע למוקד שבשמם של ההורים שלי(שלא מוכנים לעזוב את הוט) והצגתי להם את הבעיות ניתוקים שמופיעים לי בlog וגם את כמות השגיאות אין סופית שלא תקינות בכלל בהתאם לתקן DOCSIS 3.0 אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
היי, אני יודעת שיש לו כבר כרטיס רשת בפנים אבל מה אני עושה מכאן? זה לא מוצא שום רשת למרות שיש לי רשת אנטרנט בבית. יש איזשהן הגדרות לשנות? להגדיר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, בבית של ההורים שלי יש ראוטר אלחוטי של 3COM מדגם 3CRWE554G72T (אחלה ראוטר). אני גר ביחידת דיור סמוכה לחדר שבו נמצא הראוטר ויש לי קשיי קליטה במרחק כ-20 מטר דרך 3-4 קירות. אני מדבר בעיקר על הורדות, צפייה ישירה ומשחקים ברשת. אני רוצה לשפר את איכות הקליטה של הרשת, ומכיוון שאין לי דרך לסלול כבלים הפתרון הכי זול ונוח שחשבתי עליו זה לקנות עוד ראוטר אלחוטי שיגביר את האות ב-WDS ולמקם אותו אצלי ביחידה. בבית שלי יש 2 מחשבים - אחד HTPC והשני מחשב לעבודה ומשחקים (לשניהם יש כבר מתאם אלחוטי). אני מחפש המלצה לפתרון הגברה הכי טוב של האות. אין לי צורך כל כך בפיצ'רים כי ה-3Com עושה את העבודה מצוין. חשבתי על ראוטר אלחוטי זול ב-160 שקל עם אנטנה של 5dbi אשמח להערותיכם והמלצות על דגם או פ…
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום אתמול התקבלתי לבטה של wow בכל מקרה, ההורדה של המשחק היא דרך ה- downloader שלהם שמשתמש בשיטת ביטורנט כשאני מוריד מופיעה לי הודעה שאומרת לי שאני חסום על ידי פיירוול ולכן אני מוריד לאט 5-15 קילובייט בשניה ואני משתמש במודם alcatel שהומר לנתב אינטרנט ולכן הוא משתמש בפיירוול וגם כנתב שכנראה חוסם פורטים4 הם הפנו אותי לטרבלשוטינג והוא רושם לי שם שהפורטים 6112 , 3724 ו 6881-6999 צריכים להיות פתוחים , במידה ולא זה יצור קונפליקט שכנראה מאט את קצב הירידה איך בידיוק אני דואג שהם היו פתוחים הזה ציתות מהאתר "Routers* Be sure that the router configuration has Ports 3724, 6112, and 6881-6999 forwarded to your computer, and only your computer. Having the same port forwarded to more …
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
מחפש נתב אלחוטי אמין בעל טווח רחב מי חדר העבודה לסלון 12 מטרים בתקציב הבא 500-700
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בשיתוף אינטרנט עשיתי הכל לפי המדריך אבבל עדיין אין אינטרנט במחשב הלקוח. מחשב הלקוח זיהה את הרשת אבל לא מצליח להתחבר. יש את המחשב הקטן למטה שכתוב עליו את החייגן של מחשב השרת. פרט שולי אחד: מסיבה כל שהיא לא הופיע לי ההודעה הזאת שהוא משנה את ה IP אולי בגלל זה. ואם זה בגלל זה איך אני מסדר את זה?? תודה
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום , לאחר חיפושים רבים לאחר פינגים נורמאלים הגעתי למסקנה שהאינטרנט המשותף לא טוב ואני ארצה לרכוש אינטרנט ביתי שיהיו לי סוף סוף פינגים נורמאלים , אשמח לדעת מי היא הספקית הכי טובה ולמי אין הכי הרבה בעיות . בקשר ל"לעבור לאינטרנט אחר" איך עושים את זה? צריך כבלים ושטויות וחיבור לא? איך זה מתבצע? אני רוצה לדעת הכל על הכל כי אני לא יודע כלום... ואני רוצה לדעת איזה חבילת אינטרנט הכי טובה , אתר , המלצות ואת כל המידע שתוכלו למצוא . תודה.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שמעווווו יש לי פול בעיות עם האינטרנט בזמן האחרון ניתוקים וכזה... עכשיו פתאום אתמול אני רואה ההאב נכבה... ניסיתי לנתק מהחשמל ולהחזיר... לא עזר... (אין לו כפתור כיבוי..) פתאום הוא התחיל להשתגע... כל הנורות התחילו להיכבות ולהידלק ברצץ מלא פעמים.. אז לא יודע איך פתאום הסתכלתי וראיתי שבטעת מחובר אליו שנאי של 12V ורשום על ההאב 7.5V ... (ד.א ככה זה כבר שנה אף אחד לא נוגע בזה...) וראיתי שהשנאי של 7.5V (כנראה זה של ההאב) מחובר למודם שעל המודם (אלקטל שחור שמשודרג לפרו) רשום 9V !! עכשיו לא יודע איך... אבל אחרי שחיברתי את השנאי של ה 7.5 להאב הוא הסתדר ואז רציתי לחבר את ה 12 לראות אם הכל בסדר.. וזה היה בסדר.... ועכשיו החזרתי הכל למצב הרגיל שהיה פעם והכל בסדר...... או שלא? ד.א שמחברים …
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש פתרון MESH WIFI 3 -PACK לדירה גדולה. מצאתי UBIQUITI AMPLIFI MESH חדש במחיר ממש טוב (200 EURO) , אני יודע שהוא רק AC1750 האם אני צריך לחשוש מזה ? החיבור שיהיה לי בבית זה בזק פייבר עד 1000 הורדה ו 100 העלאה. אשמח להמלצות של מכשירים אחרים עד 350 EURO בערך תודה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם משהו יכול חעזור? :'( קניתי נתב LEVEL1 דגם WBR-3408 ואני לא מצליח להתחבר. יש לי תשתית HOT והספק 015 (SMILE) אני לא יודע מה ההגדרות שאני צריך להכניס. כל משה ניסיתי לא הלך. אולי מישהו יכול להגדיר לי שלב שלב.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מחובר דרך בזק עכשיו, ב012 תמיד נתקתי את האינטרנט והמודם וחיכיתי כמה שניות ואז השתנה לי האיפי.. עכשיו ב-014 זה כבר לא עובד יותר. יש איזו שיטה אחרת אולי? ???
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=2&pl3_id=122&pd_id=248 http://www.dlink.co.il/il/products/2/704_b.html http://www.dlink.com/products/?pid=530 המרחק הוא בסביבות 20 מטר וממ"ד אם יש לכם המלצות אז בבקשה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב נייח המחובר לאינטרנט בחיבור קווי עם מודל ADSL ומחשב נייד(שבדר"כ גולש על הרשת של השכנים{כמובן-בהסכמתם}) האם יש אפשרות להדפיס במדפסת של המחשב הנייח מהמחשב נייד?(כמובן-בלי לחבר רשת אלחוטית שלנו)... אולי אפשר לחבר את המחשב נייד עם כבל לשקע של טלפון(בלי מודם בניגוד לנייח...)?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
היום, לדוג', עברו 4 ימים שבהם הראוטר דלק רצוף. הדלקתי את המחשבים ולא היתה גישה לאינטרנט. כשניסיתי להתנתק ולהתחבר דרך הראוטר הממשק נתקע ואחרי זה לא הייתי יכול להיכנס לממשק שלו שוב, כאילו הוא לא היה ברשת. מה הבעיה ומהו הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, עכשיו חזרתי הבייתה, אני פותח את האינטרנט ו.. אני לא מצליח להכנס לאתרים כמו gmail, godaddy, cnet אלא רק לאתרים כמו walla, nana, tapuz ושאר האתרים שיושבים על שרתים בארץ. אני באינטרנט זהב.. מישהו נתקל בזה גם? או שזה קורה עכשיו לעוד אנשים חוץ ממני? או שזאת בעיה במחשב שלי בכלל??
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
1. אני מחפש כבל מאריך למוצר הנ''ל - Wireless LAN Antenna / Cables http://www.edimax.com/en/produce_list.php?pl1_id=1&pl2_id= אני רואה עכשיו שהוא 11G, ז''א שמהירות קליטה שלו היא עד 11 גם אם במחשב שלי מסומן 100? ובגלל זה הקליטה איטית ויש ניתוקים? 2. יש לנו בבית את המוצר הנ''ל - מחובר אליו 2 מחשבים ברשת קוווית ומודם של בזק. http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=12&pl1_id=3&pl2_id=18 בנוסף מחובר אליו ברשת אלחוטית נתב שיכול להכיל רק חיבור כבל קווי אחד וזה המחשב שלי שמחובר אליו. 3. האם אני מחבר ברשת קווית 2 מחשבים, מה תהיה מהירות העברת קבצים? איך אני יודע שזה שזה רשת 1GB ולא 100MB? וצריך לקנות כבל מיוחד? תודה ,אני די בור בנושא הרשתות. מה גם אני ממהר נורא…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-