רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר IEEE 802.11g 54Mbps Edimax יש לי 2 שאלות. 1. קראתי את המדריך על אבטחה בנעוץ, אבל זה יותר הסבירם ופירוט אבל את העיקר, איך תחסל מאבטחים מדריך אין שם אז אני שואל פה איך אני יכול לאבטח את בהצפנת WPA? אם אני יהבטח בהצפנת WPA שום מחשב אחר חוץ מהמחשבים שאני מרשה להם לא יוכלו לקבל אישור להתחברות לאינטרנט שלי? 2. והמחשב של אחותי שמתחבר לראוטר שלי איך אני יכול להגביל לו מהירות העלאה והורדה? תודה לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
תמונה מהקומודו של חיבורים פעילים. תודה. עריכה: יכול להיות שיש לזה קשר לביטורנט שפעל קודם ברקע, ולחיבורים יש delay מסוים עד שהם נעלמים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי את המודם הזה ויש לי סויץ' (נראה ל י ג'נרי) שיש לו מאחורה 4 חיבורי רשת ואחד לחשמל. אני יודע שיש דרך להפוך את המודם לנתב, עכשיו השאלה שלי היא אם יש אפשרות לחלק את האינטרנט באופן לא שווה כשעושים את זה? ועוד שאלה, כדאי לעשות את זה או שעדיף לקנות נתב וזהו?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
היי! יש לי מספר מחשבים מחוברים ברשת הביתית (הכל XP) והכל עבד פיקס כולל הדפסות ברשת. התקנתי את הפיירוול של נורטון 2005, ומאז, למרות שהרשת הביתית עובדת בצורה טובה אני לא מצליח לגשת למדפסת דרך הרשת. למעשה אני אפילו לא "רואה" אותה בחיפוש אחר מדפסות רשת. מישהו יודע בבקשה איזה פורט אני צריך לפתוח בפיירוול במחשב אליו מחוברת המדפסת?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם המודם שישןשל בזק התחיל לעשות לי בעיות וחשבתי לשדרג למשהו אחר עד 300 שקל חשבתי על המודם הזה D-Link DIR615 מה דעתתכם? יש משהו יותר טוב ממנו במחיר הזה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי נתב 655 עם רשת N - ראיתי מגוון רחב של אנטנות חיצוניות להגדלת הטווח עד 19 dBi לרשת הB/G אבל עוד לא ראיתי לN. מישהו מכיר מקום שניתן לרכוש אנטנות מתאימות ?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו אנטנות יותר חזקות לנתב שלי הסתכלתי בEBAY ויש שם מוצרים מאוד שונים שכל אחד הוא בעל DBI שונה האם הם סתם חרטטו את הDBI או שזה אמיתי מה שהם כותבים? http://www.ebay.com/itm/WIFI-12-DBI-2-4GHZ-BOOSTER-ANTENNA-SMA-WIRELESS-WLAN-P-/280638671074?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41575e48e2 http://www.ebay.com/itm/7dbi-2-4GHz-Wireless-WIFI-Antenna-Booster-WLAN-RP-SMA-/270835612087?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0f0f79b7 http://www.ebay.com/itm/RP-SMA-2-4GHz-10dBi-Wireless-WIFI-Antenna-Booster-WLAN-/310351690302?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item484266fa3e
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הLINKSYS הישן שלי WRT54GL שקולט ממש נמוך דרך קירות ובבית בכללי... מחר אני שוקל לקנות אותו ככה שאני צריך לוודא את כל הפרטים עכשיו . אני צריך משהו שיעשה את העבודה ב350 ש"ח בתקן N הכי חשוב - קליטה גבוהה! יש לי בעיות בסקייפ בגלל קליטה נמוכה. חשוב שיהיה UPNP וDMZ
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אני מנסה להקים רשת בייתית בין המחשב הבייתי והמחשב הנייד. למחשב הבייתי יש כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר לUSB, ולייד יש אחד פנימי (סנטרינו). ניסיתי להשתמש באשף של וwindows, הוא יוצר לי את הרשת אבל המחשבים לא מתחברים אחד לשני. אני צריך שתהיה לי היכולת לשתף קבצים דרך הרשת, ובנסוף שאני אוכל להתחבר לאינטרנט במחשב הנייד דרך החיבור של המחשב הרגיל. יש אולי איזו תוכנה שאני יכול להשתמש בה? או אולי מדריך טוב שקיים אי שם?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
חנוכה שמח! לפני שבועיים קיבלתי ראוטר מסוג RTA 1025W עם 4 חיבורים חוטיים של רשת והוא גם אלחוטי 54 Mbps Wireless Access השבוע קנינו מדפסת אלחוטית ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את המדפסת לראוטר באופן אלחוטי במקום שאני אצטרך לקנות גם כרטיס רשת אלחוטי לחבר למחשב.. המחשבים בבית מחוברים בכבלים לראוטר (ז"א לא אלחוטי) והמפדסת ממוקמת בסלון כי היא משמשת בתור פקס, מכונת צילום גם וכו'.. מישהו יודע? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, לאחי יש ADSL בדירה והוא רוצה להוסיף נתב אלחוטי בשביל להפטר מהכבלים. הדירה בגודל של כ100 מ"ר - חמישה חדרים. אין לו דרישות מיוחדות מבחינת הנתב, לדעתי הוא גם לא משתף הרבה קבצים. אני לא יודע אם הדירה נחשבת גדולה או קטנה מבחינת איכות השידור בתוך הדירה. בקיצור, נתב פשוט שלא יעשה בעיות שידור בדירה יספיק לו. איזה נתב מומלץ לקנות בשבילו? האם זה משנה איזה מודם יש לו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מחשבים בבית: 2 מהם באותה קומה וביניהם קיר אחד ועוד מחשב קומה אחת למטה בשלושתם אני רוצה שיתוף אינטרנט+מדפסת ואני לא רוצה להעביר כבלים ביניהם, אני מחפש נתב המליצו לי ללכת על אלחוטי אני רוצה שתסבירו לי איך זה הולך, זה יפריע למהירות הגלישה? בגלל שזה יהיה אלחוטי ויש קירות בין המחשבים זה יוריד את המהירות? מה אני צריך לקנות למחשבים עצמם כדי שיעבדו עם הנתב? התקציב שלי לכל זה הוא גג 1000 שקל. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המכשיר הזה (מקבלים בחכירה\השאלה מבזק דרך אגב)
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי להתייעץ איתכם לגבי משהו ... יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים עם וינדוס אקס פי שיתפתי להם גם את האינטרנט דרך ה ICS הכל עובד וכ'ו שניהם כמובן יוצאים עם אותה כתובת IP לאינטרנט רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך שכל אחד מהמחשבים יצא עם כתובת IP שונה לאינטרנט.... תודה לכל העוזרים....
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני התחלתי בבנית אתר אך ישנם הבדלים בין בנית העמוד לתצוגה מקדימה שאינה תואמת את העמוד שנבנה. כמו כן בדף ראשי ישנו סרגל קישורים שהלחצנים מגיבים אך אינם מופיעים בעיצוב המקורי .וגם התמונות חסרות. אודה לכם על עזרתכם או הפניתכם לגורם מסייע
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי למישהו יש את השם משתמש והסיסמא של האינטרנט שלי ובמקרא הוא חבר שלי אז השאלה שלי היא שכשהו מתחבר זה יכול לעשות משהו לאינטרנט שלי ? יש לו תשתית של 1.5mb והמהירות שלי היא 5מגה אני יכול להדפק מיזה שהוא גולש ? או שבזק יכולים לעשות לי משהו בגלל זה ?
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, לפני כארבעה ימים עברנו דירה, וכאר חיברו את הקו של בזק, ישר שמתי לב שיש בעיות. קודם כל בגלישה - יש אתרים שנטענים במהירות נורמאלית אבל לרוב האתרים בחו"ל פשוט לוקח מלא זמן עש שהם נטענים. לפעמים הם לא נטענים בכלל או נטענים חלקית, ואז צריך לרענן כדי לקבל את הדף המלא. בדקתי פינג לאתרים האלו (יוטיוב למשל עושה בעיות) והפינג בסדר, 200mb למשל במקרה של יוטיוב. על שיחות בסקייפ בכלל אין מה לדבר, פשוט איכות קול זוועתית וניתוקים. הורדות דווקא פועלות כמו שצריך, חוץ מאותם שרתים בחו"ל שאליהם יש בעיות גישה. עשיתי בדיקת speedtest והמהירות זהה לחבילה שלי... בזק + 013 נטויז'ן, חבילת 2.5MB בלי NGN.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להצטרף לאינטרנט בכבלים. באיזה ספק כדי לבחור: נט וויז'ן, קווי זהב, או אינטרנט זהב. (בזק בינלאומי לא כלולים במבצע). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום. מהטבלאות המפורסמות על מהירויות גלישה אני מצפה להגיע בחבילה של 2.5 מגה, ל-300 קילובייט לשניה. במציאות אני מגיע במקרה הטוב ל-210. ניסיתי לשפר ע"י הפעלת TCPOptimizer לפי הדרכה ב- NetCheif, ללא כל שינוי. מה ניתן לעשות, (אם בכלל) כדי להגיע לתוצאות טובות יותר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה שהאתר אליו אני נכנס יזהה שאני בארה''ב, איזה הגדרות אני צריך לשנות? האם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כל ההגדרות שלי בפיירול מבוטלות או שאני צריך לשנות עוד משהו? http://img37.imageshack.us/img37/2041/4343.jpg
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את פורט 139. יש לי מודם אלקטל וזהו לא ראוטר ולא רשת. יש לי פיירוואל אבל הבעיה שלי שאני לא יכול לקבל קבצים ב-MSN MASSENGER ואני יודע שזה קשור לפורט 139. דרך אגב-XP PRO
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שאני נכנס לאי דונקי הוא מצליח להתחבר לרשת של overnet מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך לסדר את זה ?? דחוף!!
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רב בראשותי ראוטר LEVEL CONE 3406 בסך הכל אני מרוצה מהראוטר הוא אינו מתנתק.מתחמם.מתקלקל וכיוצא בזה לאחרונה קיימת לי בעיה שכאשר אני מחבר תוכנות שיתוף כגון UTORENT או אמיול התוכנות אינם מורידות כלל למרות ש.. א-פורטים פתוחים ב-כתובת סטטית מעודכנת במחשבים המרוחקים כנ"ל בראוטר למרות הכל המהירות היא קילוביטים נמוכים. כאשר אני עוקף את הראוטר ומתחבר דרך חייגן ישירות למודם הכל טס...,רצוי לציין שגם מחשב קרוב לראוטר שמתחבר פיזית ליציאות האחוריות למחשב כאשר הוא מחובר דרך הראוטר הוא מוריד לאט.ישירות הכל תקין ביצעתי ריסט מלא לראוטר והגדרתי אותו מחדש (ע"י קובץ BIN שניתן לגבות מראש),עדכנתי קושחה אך כלום לא פתר את הבעיה יש למשהו רעיון חוץ מאשר להחליף ראוטר גל
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי מודם מסוג Dynamode ראוטר פשוט . הבעיה: כאשר המחשב שלי מחובר ישירות למודם האינטרנט עובד, כשאני מחבר את המחשב שלי ושל אחותי לראוטר אין אינטרנט לשנינו. מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-