עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by cold-fire,

איזה ראוטר טוב יותר?? 1) http://lamir.co.il/product.asp?product=8372 2) http://lamir.co.il/product.asp?product=8626 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by byn007,

יש לי מחשב ראשי עם XP והשני 98 איך אני מגדיר את שניהם כדי שה 98 יגלוש באיטנרנט דרך ה XP? איזה IP אני שם בשני המחשבים? והאם יש תוכנה שעושה את זה לבד?

3. אני מצליח ליצור התקשרות באמצעות מודם רגיל dialup אני מחובר לספק שירות (בד"כ במהירות 24KBPS ) אבל אני לא מצליח לגלוש ברגע שאני פותח את האקספלורר (ניסיתי גם מוזילה) הוא אומר שהוא לא מוצא את האתר. גם פינג לא עובד כאשר אני מחבר אותו לרשת במשרד ומתחבר לאינטרנט דרך הרשת זה עובד. למישהו יש מושג ? המחשב שלי הוא LAPTOP של IBM עם win 200 pro מודם של lucent win modem אני זקוק לעזרה דחופה ! תודה

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  4. Started by Nahum2,

יש לי כרגע WBR3408 של חברת LEVELONE והוא נורא! יש לי כל הזמן ניתוקים והתנתקויות גם כשאני בותו חדר איתו. ואני מוצא את עצמי על פעם מתעלק על השכנים . אני צריך נתב רב עוצמה שישדר בשני קומות הבית. ויגיע לכל החדרים. ויספק חיבור רציף ואמין בכל שעות היום יש לי חיבור של 10 מגהביט כונן של טרה שאני רוצה גישה מהירה אליו 2 נייחים נייד ו IPHONE המלצות בבקשה תקציב 600שח גבול אסטרונומי

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  5. Started by unateazy,

שלום שוב ... לפני יומיים בקשתי קצת עזרה - 20 איש קראו אבל אף תגובה ... טוב אני יודע שיכול להיות שהשאלות שלי מפגרות ושאין לי מושג אבל למה לא להסביר לי פשוט איפה טעיתי ! אני מכניס את השאלה הקודמת בתקווה שימצא האביר על המחשב הלבן שירים את הכפפה (IF U KNOW WHA A MEAN) "אחרי שבעזרת פורום מפרטים קניתי מחשב חדש (תודה רבה לכל הנוגעים) הגיע הזמן לחבר אותו לאינטרנכ - הבעיה מתחילה בכך שיש לנו בדירה כבר מחשב אחד - (אנחנו שלושה שותפים ) שמחובר לאינטרנט בכבלים (מודם - terayon tj715) המחשב שלי ועוד מחשב ניד . אמרו לנו שאנחנו צריכים ROUTER ושזה לא מסובך אבל אף אחד מבינינו לא באמת מבין אז השאלות שלנו הן - -איזה רותר לקנות (...ואיפה וכמה גם לא יזיק) -אם זה יעלה לנו יותר בתשלום לספק אינטרנט…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  6. היי! יש לי מספר מחשבים מחוברים ברשת הביתית (הכל XP) והכל עבד פיקס כולל הדפסות ברשת. התקנתי את הפיירוול של נורטון 2005, ומאז, למרות שהרשת הביתית עובדת בצורה טובה אני לא מצליח לגשת למדפסת דרך הרשת. למעשה אני אפילו לא "רואה" אותה בחיפוש אחר מדפסות רשת. מישהו יודע בבקשה איזה פורט אני צריך לפתוח בפיירוול במחשב אליו מחוברת המדפסת?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by didS,

תראו יש לי נשי מחשבים ואני מחבר אותם בלי האב כלומר נאי משתמש בכבל מוצלב הקיצר ניסיתי פעם ולא כל כך הצלחתי ניסיתי דרך האשף של ווינסדוס(בשניהם יש xp) אז אני רוצה לעשות רשת ושלא יהיה ששיתוף אינטרנט אבל שהקבצים יהיו משותפים הקיצר אפשר איזה הסבר או מדריךךךךך

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by the big A,

קיבלתי ראוטר אלחוטי(GIGABYTE GN-BR01G) ומודם TERAYON של כבלים ואני לא מצליח להגדיר אותו(את הראוטר) להתחבר לאינטרנט. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by ShahafH,

טוב זה התחיל לפני כמה ימים ושמתי לב לזה בכך שנעשו לי לאגים איומים בקאונטר סטרייק ושמתי לב שבמקום להוריד מהורדות HTTP על 350(2.5 מגה של בזק וואו) זה מוריד על 220 ולא יציב.. איך אני מסדר את האיטיות? יכול להיות שמשהו מכביד אבל אני לא ודע מה אין לי תוכנת שיתופיות פועלות בזמן שאני עובד על האינטרנט.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  10. תקשיבו, יש לי עכשיו תשתית במהירות של 12 MB ועכשיו אני צריך להגדיל גם את הספקית. אני כרגע ב 013 נטוויז'ן ואני משלם 80 ש"ח על 5 מגה בית.. כן אני יודע זאת גניבה לאור יום ובגלל זה אני רוצה שתציעו לי את החבילה הכי זולה שקיימת בארץ ל 12 MB. בין החברות המועדפות עלי הן בזק בינלאומי או 013 נטוויז'ן. ראיתי את התגובה הזאת, אני סבור ש 90 אחוז שזה לא נכון אבל אולי אני טועה, תראו: עכשיו הוא אומר פה: 12 MB בבזק בינלאומי ועוד Private NGN וכל זה רק ב 54 ש"ח ? זה הגיוני ? ואם לא, אז איזה חבילה הכי טובה יש שאתם מכירים ?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  11. Started by dannygnh,

הגדרתי את שני המחשבים לחיבור ברשת בשיטת ics .המחשב עם הכרטיס הרשת היחיד לא מתחבר לאינטרנט למרות שעשיתי כל מה שכתוב במדריך. וגם רשום שהוא מקושר.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  12. אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים, אז אני אפתח את הדיון בפורום הזה. מאחר והבנתי שהפלאש פלייר (Flash Player), בדומה ל-Java, הוא פורמט המועד לפורענות (קריסות אינסופיות ופירצות אבטחה, כ-99% מכלל הפרסומות באינטרנט, עושות שימוש בשיטה הזאת), אני חושב לנטרל אותו. אני מתכנן צעד זה, לאחר שכאשר במוצ"ש האחרון ה-JRE נמוג מהמחשב ומהפיירפוקס שלי, גיליתי שאני יכול להסתדר גם בלעדיו, ועדיין כל האתרים עובדים ומוצגים כהלכה. השאלה שלי היא האם ביטול או ניטרול הפלאש יגרום גם כן לבעיות בהצגת אתרים? האם יוטיוב ואתרים הבנויים על פלאש (כמו אתרי ממשל [אתר פיקוד העורף למשל], אתרי חינוך ואקדמיה וכן אתרי קיבוצים, אשר בדר"כ עובדים ע"י טכנולוגיות שעבר זמנן) אמורים להשתמש ב-HTML5 המאובטח יותר (קוד פתוח, א…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by dj shay 30010,

יש לי מודם TERAYON של הכבלים דגם TJ 715X אני צריך את ה User ID Password מיהו יודע סיסמת administrator ?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  14. Started by amirn,

יש לי מחשב נייד ישן, שהכרטיס רשת שלו תומך רק ב802.11B וב WEP. (עד כמה שמצאתי בהגדרות) מה האבטחה הכי טובה שאני יכול להגיע בנתב האלחוטי? (כרגע שיניתי את הסיסמה של ה ADMIN והפעלתי WEP) האם כדי להפעיל הסתרת SSID ו/או MAC FILTERING? האם יש מצב להוסיף תמיכה ב WPA ע"י דרייבר חדש לכרטיס? או שזה עניין של חומרה? תודה

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  15. יש לי ברשת בייתית מחשב אחד עם Windows XP Professional x86 SP2, ומחשב אחד עם Windows Vista Ultimate x64. במחשב עם ה-Vista אני יכול להיכנס למחשב עם ה-XP ולהעתיק משם קבצים בכל גודל. לעומת זאת, במחשב עם ה-XP אני יכול להיכנס למחשב עם ה-Vista ולהעתיק קבצים מאוד קטנים. אבל, כשאני מנסה להעתיק קבצים גדולים (מעל 1GB), אני מקבל הודעת שגיאה: Error Copying File or Folder Cannot copy File: Access is denied מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by RGod,

הייתי מעוניין לדעת כמה עולה כיום להחזיק שרת כלומר להזכיר מחברה מסויימת שרת כמה יעלה בחודש ?מומלץ לתת המלצות ל חברות .

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by gforce,

שלום לכולם, בזק יצאו במבצע של רשת אלחוטית : נתב של eci 352 במחיר 12X24 או 9.9X24 למי שמשדרג את התשתית. האם המבצע הזה שווה או ששוה לקנות לבד נתב? אני חושב ללכת על הנתב של 3com . 3CRWE554G72 3Com האם זה נכון שמהירות של 750 kbps לא מספיקה ברשת אלחוטית ??? יש לי 2 מחשבים + לפטופ אחד (centrino) אם אני רוצה לחבר רק את הנייד באמצעות חיבור אלחוטי ואת 2 המחשבים הנייחים להשאיר כמו שהם בחיבור חוטי האם אני בכלל צריך לקנות ראוטר או שניתן לעשות משוה אחר ? המחשבים מחוברים ע"י כבל מוצלב ובשיותף אינטרנט, האם אני אוכל להשאיר את זה ככה או שאני אהיה חייב לקנות להם כרטיסים אלחוטיים ? תודה על התגובות

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by solino,

שלום לכולם! טוב אז ככה, הגעתי למסקנה שאני מעוניין ברשת ביתית המשלבת גם 3 מחשבים המחוברים בצורה חוטית ע"י ראוטר וביציאה הרביעית אני רוצה לחבר נתבאלחוטי או access point. עד כאן סבבה. עכשיו מה שאני ממש לא מבין מה בעצם כדאי לי לקנות שיהיה יעיל וכן יוכל לתת מענה לשני קומות לשדר טוב יותר, ובקיצור למה המציאו את ה-access point אם אפשר באותו מחיר לקנות ראוטר שיעשה את העבודה ואפילו יותר מזה.....???? תודה.

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  19. מה אתם חושבים על המכשיר הזה (מקבלים בחכירה\השאלה מבזק דרך אגב)

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  20. חורף בחוץ כמו ששמים לב.. לפני יומיים היית סערת ברקים בסביבות 10 והחשמל בבית קפץ פעם אחת בצורה דיי עצבנית. מאותה קפיצה המחשב לא מזהה את החיבור לראוטר - כאילו הכבל רשת לא מחובר, וגם הגישה בכתובת לסט-אפ שלו לא אפשרית (חיבור ישיר של המודם למחשב כן עובד) השאלה זה אם יכול להיות מצב שמשהו נדפק בראוטר ע"י הברק - אבל חיצונית הכל נראה תקין? (נוריות עובדות לפי חיבור) איך ניתן לבדוק מה נפגע בראוטר?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by Japakazoid,

עברנו לאינטרנט בכבלים עם נטוויז'ן וקיבלנו את המוטורולה SB4200. יש לנו ראוטר אבל אנחנו מעדיפים להשתמש בהאב (אין לנו צורך בפיירוול של הנתב מכיוון שלכל מחשב יש פיירוול משלו ואנחנו לא רוצים לפתוח פורטים). הבעיה שהנתב הוא החייגן, ואם נשתמש בהאב החייגן יהיה צריך להיות על אחד המחשבים. יש לי שלוש שאלות: 1. איך אני מתחבר בעזרת האב עם המודם הזה? 2. אם אני מחבר בעזרת ההאב, כל מחשב צריך חייגן, או שמחשב אחד יכול לחייג וכל השאר יחוברו אוטומטית? 3. לנתב יש אפשרות של DMZ אבל רק מחשב אחד יכול להיות שם. יש דרך בה אני יכול לחבר את ההאב לנתב ולשים אותו ב-DMZ, כך שכל המחשבים שמחוברים להאב יהיו ב-DMZ?

22. משום מה המחשבים הקטנים בשורת המשימות דולקים ללא הפסקה וכן כאשר אני מתבונן בתיבת הדו שיח של הבתים שהתקבלו ונשלחו, הם רצים כאילו האימול או משהו פועל.. כמו כן סגרתי את כל התוכניות האפשריות ושום דבר לא עוזר... 1)יש מצב שזה וירוס? 2)יש תוכנה שמפרטת את כל הפעולות שעוברות דרך הקו הפעיל (המחובר)?? בתודה מראש, ובתקווה לעזרה! עדכון: ניסיתי להשתמש בפיירוול "זון-אלרם" אבל הוא עושה בעיות.. או שהוא מנתק את האינטרנט או שהוא לא נותן לשום דבר לנוע. כלומר גם כאשר אני מחובר אי אפשר להשתמש בכלום.. (אם תוכלו לצרף בנוסף איזה הסבר כיצד לגדיר אותו היטב לחיבור כבלים (חייגן) 740 KB )

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by yotamavi,

יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים אחד שמחובר בראוטר ואחד במתאם אלחוטי. במחשב עם הראוטר אין בעיה של ניתוקים, אבל במחשב עם המתאם ההאלחוטי יש לי בעיה של ניתוקים, אבל, רק כשאף אחד לא משתמש במחשב עם הראוטר. זה נשמע לי ממש מוזר, כשמישהו משתמש במחשב עם הראוטר אין אצלי בעיית ניתוקים אבל כשהוא עומד דלוק ולא משתמשים בו מתנתק אצלי האינטרנט כל דקה. וכשאני אומר מתנתק הרשת עצמה מחוברת אבל אין אינטרנט. תודה רבה למי שיוכל לעזור

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by Unique,

יש לי בעיה שבכל 5-10 דקות המודם מאפס את את עצמו וחוזר אחרי 10 שניות. פתאום כל הנורות דולקות, נכבות ואז נדקת נורה נורה עד שהאינטרנט חוזר. מה הסיבה לזה ?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  25. Started by Or94,

לסבא וסבתא שלי יש מחשב והיום הייתי אצלהם ופתאום לא היה אינטרנט. הם מחוברים לאינטרנט דרך מתאם אינטרנט אלחוטי של בזק והספק שלהם הוא אורנג'. התקשרתי לאורנג' והם הסבירו לי מה לעשות וזה לא הצליח. בסוף הנציג של אורנג' אמר לי שצריך לקנות כרטיס רשת חדש. איפה קונים כרטיס רשת ואיך מחליפים אותו וכמה הוא עולה? האם יש עוד משהו שכדאי לעשות לפני שקונים כרטיס רשת?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים