עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yk241,

שלום! ברשותי סוויטצ' וראוטר. אני מעוניין לחבר את הראוטר לסוויצ' כיצד עלי לעשות זאת? ראוטר: edimax br-6204wg תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  2. עד היום כל פעם שהייתי צריך להחליף IP הייתי עושה ריסט למודם (אלקטל ספידטאצ משודרג לפרו) אבל זה ממש לא נוח. יש דרך לעשות את זה בלי ריסט ובלי להתנתק מהאינטרנט ?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  3. Started by Libby,

שלום לכולם.... אני אנסה לבטא את עצמי בצורה חוקית ככל האפשר.. בכל פעם שאני מורידה תוכנה שתאפשר לי "השגת" מוסיקה, סרטים וכו'.. כגון אימיול, שראזה וכדומה, התוכנות פועלות, אבל בצורה איטית להחריד. כשהתקנתי shereaza זה פעל ממש מהר ואחרי שבוע או שתיים נהיה איטי מאווווווד... אימיול ממלא את הפונקציות שלו לעיתים רחוקות, ובאיטיות בלתי נסבלת...ניסיתי להתקין שוב מספר פעמים וכלום לא יוצא!!! ביטורנט אני לא מעוניינת. אני לא יודעת מה אני אמורה לעשות בהגדרות שיזרז את עבודת התוכנה, אבל הורדתי הגבלות... אם למישהו יש מושג מדוע זה קורה, וכיצד ניתן לשנות את המצב, בבקשה דברו!!!

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  4. שלום, יש לי בעיה עם שיתוף התקנתי רשת אלחוטית, מחשב אחד מחובר מהמודם לנתב והמחשב השני הוא Wireless נייד של אחי שנינו גולשים בכיף הכל סבבה חוץ מהקטע של השיתוף אני יכול להכנס למחשב שלו אבל כשהוא עם הנייד נכנס ל"מיקומי הרשת שלי" ולוחץ על המשתמש שלי פעמיים זה מבקש ממנו שם משתמש וסיסמא ולא הצפנתי את זה בכלל ניסתי לאפס את ההגדרות אבל זה שוב עושה שם משתמש וסיסימא ואם לא אז הוא רושם שגיאת איקס אדום שאין לו אישור אבל נתתי אישור שליטה מלא והכל ושנינו תחת השם WorkGroup אני כבר לא יודע מה הבעיה... בבקשה תעזרו לי כדי שגם הוא יוכל להכנס למחשב שלי ולא רק אני לשלו שזה לא יעבוד בכיוון אחד... ואם כבר פתחתי אשכול אז איך אני פותח פורטים לאימיול לשני כתובות איי פי בהגדרות הנתב זה נותן לילפתוח …

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  5. יש לי ראוטר שקיבלתי מבזק של רוטל איתו המחשב הראשי מחובר בחיבור חוטי יש לי ראוטר שני של LINKSYS דגם WRT54GL. יש לי ממיר בסלון שדורש חיבור אינטרנט חוטי איך אני מגדיר את הראוטר החדש שישמש כאקסס פוינט ואיתו אני אוכל לחבר את הממיר לרשת? ניסיתי מליון ואחת מדריכים ללא הצלחה ניסיתי אולי 100 קונפיגורציות אמרו לי לבטל את DHCP כדי שהאייפי לא יתחלף כל הפעלה, אחרי שאני מבטל מופיעות לי המון הגדרות שאני פשוט לא יודע לתפעל... בבקשה עזרה תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by Ronenosh8,

אני רוצה לעשות רשת ביתית קווית (מבלי להשתמש במכשיר ההוא, homeplug דרך החשמל) עכשיו הבנתי שצריך להעביר את הכאבלים דרך המעבר של הכבלי טלפון אבל א.איך אני מוצא כל תעלה לאן מגיעה? ב.עד לאיזה מרחק אני יכול למתוח כאבל רשת?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  7. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לסדר את זה.?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  8. שלום , אולי מישהו יכול לעזור לי בתקלה המשונה הזאת.... רציתי לשאול ..אני כבר הרבה זמן עם הבעייה פניתי לחברה באחריות אבל הם לא מגיעים לפתרון...... יש לי נתב 3 COM דגם 100-75 בבית קרקע וקומה עליונה בבית יש רשת כולם בקוי RJ-45 ADSL דרך הנתב ומחשב אחד נייד אלחוטי הנתב ממוקם התקלה היא במהירות הגלישה בנייד (אלחוטי) איטי מאוד ,אני יושב במחשב רק למטה בקומת הקרקע , עקבתי אחרי הבעייה המון זמן עד שבמקרה גילתי שאם אני עושה לנתב הפעלה מחדש אז המהירות תקינה אני מחובר במהירות 1.5 MB ואני בודק את הגלישה גם על יד הורדת קובץ מהאתר של אינטרנט זהב (180-200 kb) וגם אני רואה מעבר בין אתרים מהיר מאוד כמו מחשב חוטי ,,יש לציין שאני יושב במקום קבוע בדיוק אז אחרי שעשיתי הפעלה לנתב ועובד טוב זה…

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by ronen_pr,

שלום, אני מעוניין להקים רשת ביתית דרך כבל מוצלב. רציתי לדעת איך אני יודע אם יש לי כרטיס רשת במחשב שלי (קניתי אותו לפני חצי שנה). רצוי לציין שיש לי לוח אם של ASRock. ורציתי לקבל המלצה לגבי כרטיס רשת בשביל המחשב השני והישן שלי. האם ההבדל בין הכרטיסים השונים משמעותי? האם כדאי לקנות של אינטל? האם כדאי לקנות פנימי או חיצוני שמתחבר ל- USB? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by Rhx,

שלום, יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים דרך ראטור ומודם רשת, עכשיו הכל עבד טוב עד שהיום בבוקר אצל המחשב השני האינטרנט לא הגיב, ואצלי האינטרנט כן עובד. מישהו יודע מה הבעיה? בדקתי את כל הכבלים, הכל מחובר... מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by or_y,

שלום. התקנת freesco על מחשב שמשמש כראוטר. למחשב הזה מחובר נתב של netgear שמשמש כAP. הכל עובד, יש גישה לאינטרנט והכל. אני לא מצליח להפנות פורטים. הפנתי פורטים בfreesco למחשב שעליו רצה תוכנת שיתוף, הפנתי גם בנתב, זה עדיין לא עובד. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by barash,

יש לי רשת דרך ראוטר כאשר אני רוצה להיכנס ממחשב אחד למחשב שני אז הוא כתב לי הכנס סיסמה ושם משתמש שאין לי מושג. אבל ממחשב שני אני יכול להיכנס בלי שום סיסמה אז מה הבעיה אצלי תעזרו לי :s05:

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  13. אני יכול להיכנס לאתרים דרך הFF אבל למשל המסנג'ר לא מתחבר וה GMAIL NOTIFIER שלי גם לא מצליח להתחבר... בנוסף גם מאז שהתחילה הבעיה גם יש בעיה בCSS של הורדת דברים מהשרת אבל אני לא בטוח שזה קשור...

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  14. היי יש לי בעיה עם תוכנות שיתוף קבצים כמו emule,shareaza . כל פעם שאני מנסה להוריד משהו, הוא מתחיל בהורדה אך ככל שיש יותר אנשים שמהם אני מוריד את הקובץ נוצר עומס על האינטרנט ופשוט התוכנה נתקעת וצריך להתנתק ולהתחבר מחדש כדי להמשך לגלוש כרגיל! מה לעשות? אני מחובר ב ADSL , win xp מודם מחובר דרך כרטיס רשת... אשמח אם תעזרו..

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by psyco,

שלום חברים, חבר שלי מעוניין לקנות נתב בסכום של עד 350 ש"ח. הנתב יהיה בבית 100 מ"מר, קומה אחת. חשוב לו מאוד שלא יהיו ניתוקים מהראוטר (כגון האדימקס שלי). קראתי הרבה על הלינקסיס WRT54GL. השאלה היא האם יש לו ניתוקים או בעיות מסוימות. החיבור שלו נטוויז'ן+HOT במהירות 1.5M עם הנתב יעבדו 2 מחשבים ניידים. חשוב לו מאוד שתהיה קילטה בכל הבית, ולא יהיו ניתוקים של הנתב. לא צריך כ.רשת אלחוטיים. תודה לעוזרים, יוסי.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by raiman1,

יש MOTOROLA SB4200. אני גולש באינטרנט ואחת לכמה שעות המודם נכבה ואחרי בערך 10 דקות נדלק שוב. מה לעשות?? תודה מראש..

17. Started by Dmoney,

הבאתי כרטיס רשת דיי ישן (Realtek RTL8029(AS) PCI Enthernet Adapter) ונראה לי שהוא תומך רק ב- 10mbps, אבל זו לא הבעיה (הכרטיס הוא באמת מהדור הישן - יש לו בנוסף ליציאה המלבנית הסטנדרטית גם יציאה עגולה לחיבור ישן) חיברתי אותו למחשב והווינדווס זיהה לי אותו (Win XP Pro) בלי בעיות, אבל כשאני עושה restart,ממתי שהמחשב עולה הנורה של ה-ACT לא מפסיקה להבהב (יש עוד נורה אחת - Link אבל היא לא דולקת) יש לי עוד מחשב עם Win XP Pro ושם יש כרטיס רשת (3com 10\100 based Enthernet Adapter(Generic איתו אין לי בעיות (המחשבים לא מחוברים עדיין, ולמעשה לאף כרטיס לא מחובר עדיין כבל), אז נכנסתי להגדרות של 2 הכרטיסים דרך ה-Device Manager כדי להשוות נתונים, ומצאתי 2 דברים שונים: 1) תחת החוצץ Ad…

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by Dready,

שלום אתמול התקבלתי לבטה של wow בכל מקרה, ההורדה של המשחק היא דרך ה- downloader שלהם שמשתמש בשיטת ביטורנט כשאני מוריד מופיעה לי הודעה שאומרת לי שאני חסום על ידי פיירוול ולכן אני מוריד לאט 5-15 קילובייט בשניה ואני משתמש במודם alcatel שהומר לנתב אינטרנט ולכן הוא משתמש בפיירוול וגם כנתב שכנראה חוסם פורטים4 הם הפנו אותי לטרבלשוטינג והוא רושם לי שם שהפורטים 6112 , 3724 ו 6881-6999 צריכים להיות פתוחים , במידה ולא זה יצור קונפליקט שכנראה מאט את קצב הירידה איך בידיוק אני דואג שהם היו פתוחים הזה ציתות מהאתר "Routers* Be sure that the router configuration has Ports 3724, 6112, and 6881-6999 forwarded to your computer, and only your computer. Having the same port forwarded to more …

19. Started by ptyahoo,

יש לי ראוטר RTA300W של חברת אסקי. הייתי רוצה לדעת אם הראוטר מפריע למשחקי רשת??? האם צריך לפתוח פורטים בשביל משחק רשת??? ואם הפורטים פתוחים (כולם) אז יש איזהשהי בעיה עם משחקי רשת??? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  20. לפי הבירורים שערכתי עד עתה: נטוויז'ן- לא נותנים ברק- נותנים תמורת 19.9 לחודש - מוגזם. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  21. שלום רב לכולם. מקווה שזה הפורום הנכון לרשום בו את שאלותיי. יש לי במחשב מודם שמחובר גם לטלפון רגיל. האם אפשרי לחייג באמצעות המודם, לדבר אל הצד השני דרך מיקרופון המחובר לי במחשב ולשמוע את הצד השני באמצעות הרמקולים המחוברים לי למחשב ?? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  22. מה בדיוק אני צריך לעשות? לרוב הם לא עונים בתמיכה הטכנית לכן שואל כאן אנשים ייעצו לי לבדוק את הקבצים אבל אין לי מושג איך

23. Started by Iv0ry,

האם זה מגביר את טווח הקליטה של האינטרנט ?

24. שלום לכולם אני כבר שבועיים בלי אימיול. עברתי לפני שבועייםן לנטויז'ן והתקנתי ראוטר...הכל טוב ויפה עד שהפעלתי את האימיול והיה לי לו אי די והעיניים של החמור מכוסות. אמרו לי בפורום להכנס להגדרות> FIREWALL> ולסמן ו שרשום בו "UP" +משהו לא זוכר. עשיתי את זה והחמור הוריד את הכיסוי ועכשיו שאני בא להתחבר לאימיול, אני מפעיל אותו ואחרי שניה האינטרנט מתנתק לי ומופיע לי "כבל רשת מנותק" ! מה עושים? הורדתי את מספר החיבורים ל20 ואת מקס חצי החיבורים הפתוחים ל5 וזה לא עוזר!!! מה לעשות?! בבקשה תעזרו לי ניב

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  25. בדקתי מול שטרודל 1 ו-2 ואני מקבל מהירויות של 7 או 8 קילוביט ואני על 5 מגה!!! איפסתי ראוטר פעמיים ,דיברתי עם בזק הם הודיעו לי ש3 אנשים מהאזור התלוננו ולכן זו בעיה מקומית שלי כנראה ולא במרכזת.משום מה אני כבר מכיר את זה מהעבר ואני די בטוח שזו בעיה שלהם ולא שלי. ממש מעצבן אי אפשר לזוז ככה!!! פעם קודמת שהיה לי דבר כזה אז הם טענו שהראוטר שלי דפוק נתנו לי אישור להחליף אותו,אבל כשקמתי בבוקר למחרת הכל הסתדר (עוד לפני החלפת הראוטר) מה שאומר שהם לא מבינים מהחיים שלהם הבזק האלה.הם רוצים לשלוח לי טכנאי לבדוק אבל משום מה יש לי הרגשה שביום שני שהם יחזרו לעבודה הכל יסתדר.(אני מקווה) בכל מקרה אם מישהו נתקל בזה אשמח לדעת כי אז זה אומר שאכן יש בעית ציוד אצלם...

• 2 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים