רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייח עם ראוטר ויש לי מחשב נייד. אני רוצה לעשות רשת ביתית אלחוטית כדי לשתף קבצים בינהם. ניסיתי כל מיני מדריכים ואפילו עשיתי את כל הבניית רשת אלחותית בווינדווס, אבל משום מה אני לא מצליח לראות עם המחשבים אחד את השני... יש לי פיירוול של ESET בשניהם אבל דאגתי לבטל לו את החסימה של שיתוף הקבצים. מישהו יכול בבקשה לתת לי איזה קישור או מדריך שמסביר איך לעשות הכל מהתחלה או שהוא יודע מה הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מחובר דרך בזק עכשיו, ב012 תמיד נתקתי את האינטרנט והמודם וחיכיתי כמה שניות ואז השתנה לי האיפי.. עכשיו ב-014 זה כבר לא עובד יותר. יש איזו שיטה אחרת אולי? ???
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני וכל הרשת אצלי בבית חווים בעיות גלישה רבות כגון אתרים שעולים לאט או פשוט לא עולים. כשאני נכנס לקונפיגורציה של הראוטר (אלקטל פרוץ), שמתיח לב למשהו שלא היה בעבר תחת אופציות ה-PPP, תחת ה-PPP2 שאמור להיות מחובר ודלוק כל הזמן רשום לידו Trying, דבר שלא היה בעבר, האם זה יכול להיות המקור לבעייה ?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אופיס דיפו מציעים את ה-WPN-824 של Netgear במחיר יחסית זול מאוד של 199 שקל, עם שנתיים אחריות. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-3817525 הוא מקבל ביקורות לא רעות בכלל, והוא גם נראה טוב בהרבה מרוב הראוטרים בשוק.. http://reviews.digitaltrends.com/review/2713-3/netgear-wpn824-review-full-review
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מספר את זה סתם לידע כללי של הקוראים, כאמור הבעיה נפתרה אבל זה סתם מקרה מצחיק וגם קצת מעניין. מצטער על הפוסט המגילתי משהו, אבל למי שיש כוח לקרוא, יש מסקנה נחמדה בסוף. ובכן, מעשה שהיה כך היה: ;D הרכבתי מחשב חדש, התקנתי עליו ויסטה, ואני עובד עליו במקביל למחשב הישן, שמחובר לאינטרנט. אני גולש בפורום כלשהו כבר די הרבה זמן ואני משתמש וותיק שם ללא שום בעיות מעולם. עכשיו, יש לי חיבור פתוח (ללא חייגן) דרך הכבלים. אז מתי שהגיע הזמן המתאים, העברתי את כבל הרשת למחשב החדש, ובאמת המחשב קיבל IP אוטומטית והכל בסדר, התחבר לאיטרנט תוך כמה שניות בלי בעיות. אז אני ניגש לכמה אתרים לוודא שהכל עובד כשורה, וכולם עובדים חוץ מאותו פורום. לא זאת ועוד, אלא שאני מקבל הודעה: "נחסמת לצמיתות מהפורום"…
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי אני מנוי לאנטרנט כבר כמה שנים טובות עם חברת ברק&נטוויזיוון וכול השנים איתם היו לי ניתוקים באנטרנט נורת הADSL מהבהבת וכבר שלחו אינספור פעמים טכנאים שלא פתרו תבעיה מה נשאר עוד לעשות? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מה כדאי לשנות? האן יש שם אופציות שיעשות אותו יותר טוב?? למי שיש את המודם הנ"ל ידע על מה מדובר.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מחשב 1 עם xphome מחובר לאינטרנט במודם כבלים דרך USB. מחשב 2 עם win98 מחובר למחשב 1 ב LAN. תחת הגדרות Network Connections במחשב 1 יש שני icons: האחד מיועד למודם כבלים והשני לחיבור LAN. כרגע אני מקבל שיתוף באינטרנט בלבד בעוד שיתוף העברת הקבצים - לא מתאפשר. בהגדרות של מודם הכבלים מאופשרים 2 רכיבי שיתוף הקבצים: Client For Microsoft Networks File and Printer Sharing for Microsoft Networks וכן 2 רכיבים נוספים: QoS Packet Scheduler Internet Protocol (TCP/IP) במודם LAN מופיעים ג"כ אותם 4 רכיבים אולם 2 רכיבי שיתוף הקבצים אינם מאופשרים. אני מעוניין לבטל את איפשור 2 רכיבי שיתוף הקבצים במודם האינטרנט ולאפשר אותם במודם LAN. כשאני מסמן את תיבות האיפשור ולוחץ OK אני מקבל הודעה ששני רכיב…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי רשת של 4 מחשבים ואני רוצה להתחבר לשרת דרך התכונה של חיבור שולחן עבודה מרוחק. 1. האם למישהו יש מדריך פשוט ומסודר? 2. איך אני מתחבר לשרת דרך מחשב שאינו ברשת שלי (האם צריך להשתמש בIP אחר)? 3.איך עושים זאת גם ב PC-ANYWHERE?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך לקנות נתב ,הכנתי כל שקעי RJ-45 בקירות אני רוצה לקנות אלחוטי שיהיה אופציות עתידיות חוץ מהחוטים אולי גם יעבוד משולב חוטי ואלחוטי ,אז לפי מה שקראתי כאןיש לי התלבטות חשבתי על ה 3 COM וראיתי המלצות על לינק סיסטם מה המלצתכם ,לא צריך משולב מודם וגם שיהיה תמיכה כאן והתקנה לא קשה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
יש לי את המודם הזה ויש לי סויץ' (נראה ל י ג'נרי) שיש לו מאחורה 4 חיבורי רשת ואחד לחשמל. אני יודע שיש דרך להפוך את המודם לנתב, עכשיו השאלה שלי היא אם יש אפשרות לחלק את האינטרנט באופן לא שווה כשעושים את זה? ועוד שאלה, כדאי לעשות את זה או שעדיף לקנות נתב וזהו?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אוקי התחברתי היום ל018 אני ממש מרוצה רק שיש לי רואטר והוא מחובר ל3 מחשבים המחשב שלי עם אינטרנט ובשאר המחשבים אין ניסיתי לשנות הגדרות איפסתי ובבזק ובאקספון אומרים לי שזה בעיה אצלך עכשיו בזק הפנו אותי לאיזה שרות בתשלום אמרתי לא תודה מקווה שתעזרו לי הכל עבד לי פיקס לפני שעברתי היה לי לפני 012 ששלושת המחשבים עבדו איתם עכשיו יש לי אקספון ורק 1 עובד בדקתי עכשיו אצל אבא שלי במחשב שלו והפוקר עובד והדפדפן לא עובד ואצל אחותי שניהם לא עובדים זה דיי מוזר כל העסק הזה תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בהמשך לתארדים שנוגעים לבעיות הניתוקים וחוסר התקשורת של המודם עם המחשב, אשמח לשמוע איזה מודים (חוץ מהפיכה לפרו), או קושחות עדכניות יש למודם הנ"ל.... הנציג של בזק אמר לי שלפני שאני מעיף את המודם לא יזיק להתעלל בו קצת עם עדכונים אולי אחד מהם יעזור... תודה רבה רבה! נ.ב, אין בכוונתי להפוך את המודם לחייגן PPPOE כי זה ידרוש חייגן שונה משל מערכת ההפעלה ולא מתחשק לי, תודה (:
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני גולש על 15 מגה של בזק בינלאומי על תשתית של בזק עם חבילת גיימרים. בד"כ בשרתים ישראלים הייתי עומד על פינג 10+- אחרי שהחלפתי ראוטר (לפני: ROTAL 1025W, כיום: NETGEAR DGN2200v2 מחובר בכבל רשת) אפשר לראות שינוי קל בפינגים שעלו לסביבות ה20-30. האמת שאני לא יודע מה לעשות, דיברתי עם בזק בינלאומי אמרו שאין שום דבר חריג בחיבור שלי, דיברתי עם בזק ניסינו את ה rate adaptive הזה וגם אז לא השתפר. הציעו לי בבזק להחליף ראוטר לd-link (לא אמרו דגם, "מה שיהיה במלאי בבזקסטור"). האמת היא שאני די מפחד להחליף ראוטר אני מפחד בעיקר שהעוצמת שידור תהיה חלשה יותר כי יש לנו מחשבים בממד שהנטגיר מצליח לשדר לשם. אז אחרי ההקדמה הנה השאלות: 1) יש סיכוי באמת שזה אכן הראוטר שהעלה לי במקצת את הפינגים? 2)מכ…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הכל מתחיל בזה שמישהו כאן בפורום פרסם קישור לCANTENNA ואני זוכר את התגובות המזלזלות ואיך זה ייתכן וכו' בכל אופן, עבר הרבה זמן, ואז מסיבה לא ברורה זה התחיל לסקרן אותי. CANTENNA לא בניתי, אבל אם בונים את זה כהלכה זה אמור לעבוד. יש לזה הסבר מצוין, לא אכנס לזה כעת. מה שכן מצאתי מספר מדריכים שמדברים על דרך להגביר את אות הראוטר בעזרת תאמינו או תבדקו בעצמכם, הדפסה קרטון דק ונייר אלומניום! בניתי שני דגמים, אחד חפיף ואחד מושקע. בחפיף נייר האלומניום התקמט וגם לאחר נסיון חוזר ליישר אותו לא הצלחתי, תוצאה פגיעה בעוצמת האות! הדגם השני אומנם לא מושלם אבל די קרוב למה שצריך הגביר את האות של הראוטר אל המחשב שלי שלא הוזז ולא כלום ב20%-25% מי שסובל מאזורי קליטה חלשים בדירתו מומלץ בחום …
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
טוב... הקמתי רשת ביתית שחולקת אינטרנט בלבד (דרך HUB) ובתוך התיכנות של הROUTER (מסוג אלקטאל) הוקם פיירוול פנימי. ובטח רובכם יודעים שכשיש פיירוול, שליחת קבצים בMIRC וקבלת קבצים בICQ אינה אפשרית. אומנם יש אופציה לבטל את הפיירוול הפנימי בתוך הפרוטוקול של הROUTER. הפקודה הולכת בערך ככה:nat defserver addr 10.0.0.2 כש10.0.0.2 זה האיי פי שלי. ובכן. הביטול של הפיירוול עבד מצויין והצלחתי שנית לשלוח קבצים בMIRC (מה שאיפשר לי להריץ שרת DCC) ולקבל בICQ, אומנם המחשב השני שמחובר לרשת (שעובד על Windows 98 SE) איבד את הגישה לאינטרנט. נאלצתי להחזיר את הפיירוול. אני יודע שיש דרכים לפתוח פורטים מסויימים ובכך בעצם ליצור "תעלה" בתוך הפיירוול אבל קראתי יותר מדי מקורות שטוענים דברים שונים. אני צ…
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי אז ככה קודם כמה פרטים כדי שהכל יהיה מובן יש לי שני מחשבים ואחד מחובר לאינטרנט קבוע (שרת) והשני (לקוח) גולש דרך הראשון עד ליפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך וליפני יומיים החלטתי לכבות את שניהם כי השרת כבר עבד איזה חודש בלי כיבוי או הפעלה מחדש ובבוקר שלמוחרת הדלקתי את שניהם ומאז הלקוח לא מוכן לגלוש דרך השרת בשום פנים אופן ניסיתי להסיר את ההתקנים בשניהם ולהריץ את הדריוורים הכי חדשים שיש לכל כרטיסי הרשת למיניהם וכן להגדיר את כל ה IP+DNS ידנית גם לא ממש עזר עכשיו יש לציין תופעה מוזרה עד כמה שאני מבין השרת רואה בלי בעיות את הלקוח וכן נותן לו IP + DNS גם ע"י הגדרה אוטומטית הלקוח שמקבל IP + DNS מודיע בעת חיבור כי השרת עסוק בחיבורים אחרים או שאינו פנוי לחיבור זה מכל מיני…
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת חוטית לנתב. באחד מהם, כל פעם שאני מדליק את המחשב, אין לי גישה אליו (זה מחשב בלי מסך, אני עובד איתו ב-Remote Desktop) עד שאני מנתק את הנתב מהחשמל ומחבר חזרה (ריסט). אחרי איפוס הנתב הרשת עובדת יפה עד הפעם הבאה שאני מכבה את המחשב. יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת ביתית אלחוטית של 3 מחשבים. אני מצליח לראות את התיקיות שכל מחשב משתף, אבל לא מצליח לגשת לאף אחד מהן. מקבל הודעת windows cannot access..והנתיב ניסיתי להגדיר את הגישה לeveryone בהגדרות, ולתת הרשאות מלאות. זה לא עוזר. ניסיתי כשהפיירוול של ווינדוס מכובה - וגם לא הועיל. יש לי avgfree מותקן על חלק מהמחשבים. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
שלום שלום! יש לי רשת ביתית בבית, והצורבבמחשב שלי לא צורב. במחשב של אמא שלי יש צורב נוסף, והמחשבים שלנו מחוברים ביניהם בראוטר ביתי. השאלה היא אם יש אפשרות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
החברה האמריקאית משיקה נתב Nighthawk מתקדם במיוחד וגם צמד מאריכי טווח טריים בדומה לשנה שעברה, גם השנה – במסגרת תערוכת CES 2016 – מתמקדת חברת Netgear במאריכי טווח (Range Extender) ומציגה בתחום זה שני מוצרים חדשים. בנוסף אליהם מציגה החברה שני סטים של מתאמי Home Plug ושני נתבים – האחד אוניברסלי והשני הכולל מודם כבלים (DOCSIS 3.0). המדיניות של חברת HOT, שאינה מאפשרת חיבור של מודמים צד שלישי, הופכת דגם זה המכונה C6250 לחסר רלוונטיות לשוק הישראלי. הנתב האוניברסלי, המכונה R7800 Nighthawk, מקוטלג כ-AC2600, מספק מהירות מקסימאלית של 800Mbps בתדר 2.4Ghz ו-1.73Gbps בתדר 5Ghz, זאת תוך שימוש ב-4 אנטנות חיצוניות קבועות. פרט לתמיכה ב-MU-MIMO, הנתב מתייחד ביכולתו לאגד, סב…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי X61. לאחרונה אני נתקבל בבעיה שהמחשב לעיתים מתחבר לרשת ולעיתים החיבור הוא LIMITED\NOT CONNECTIVITY. עד לא מזמן הבעיה עברה אחרי "repair" אבל היום בבוקר הבעיה קרתה ובלתי ניתנת לפיתרון קונבנציונלי. רעיונות למישהו? נתב - EDIMAX ולא שיניתי שום הגדרות.... תודה מראש, צחי
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-