רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
התקנתי רשת בין שני המחשבים שלי, כבל ישיר מוצלב. בלי ראוטר. המחשב הראשון החדש יותר מזהה את המחשב את השני, ואני מצליח לגשת אליו גם ולהעתיק אליו דברים. אבל השני לא מזהה את הראשון, הוא בכלל לא רואה אותו... בנוסף לוקח למחשב הראשון איזה 5-6 שניות עד שהוא מוצא את המחשב השני ומצליח לגשת אליו, אחרי שעשיתי את זה פעם אחת, אז הוא כבר רץ אלא אם כן סגרתי את האקספלורר ונכנסתי מחדש ואז שוב אני מחכה 5-6 שניות. זה אמור להיות ככה כל פעם?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
2 שאלות 1 יש לי אי די אס אל זה יהיה טוב? 2 ויש לי 3 כרטיסי רשת 1 למודם ו2 למחשבים שונים... אז לעשות ב2 האחרים אותם הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
עברתי לחבילת אינטרנט מהיר בנטויזין וקיבלתי את המודם שצויין בכותרת מבזק... אני מנסה להתקין את המודם על מערכת 98SE בה קיים כבר מודם 56K וכל זאת ללא כרטיס רשת...אני מצליח להתקין את המודם והכל הולך טוב אבל הנורית של ה-LINK לא דולקת אלא רק מהבהת מדי פעם ואני לא מסוגל להיכנס לאינטרנט...האם זה בגלל המודם הישן שעדיין מותקן? מישהו יכול לעזור לי??? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
ידוע שיש קידומות כגון 192.168.0 או אפילו Class A : 10.0.0.0 המוקצות לכתובות פרטיות בתוך רשתות. אך לצרוך העניין, בתוך הרשת בייתית שלי, ה IP שמייצג אותי החוצה, לאינטרנט, הוא ה IP שקיבל המודם, אז מדוע אני לא יכו להשתמש באיזה IP שאני רוצה, להגדרת המחשבים בתוך הרשת הבייתית ?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מחובר דרך בזק עכשיו, ב012 תמיד נתקתי את האינטרנט והמודם וחיכיתי כמה שניות ואז השתנה לי האיפי.. עכשיו ב-014 זה כבר לא עובד יותר. יש איזו שיטה אחרת אולי? ???
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע מודם נוראי ושמו RTA1320. דיברתי אתמול עם בזק, והם הציעו (בהתחייבות דרקונית לשנתיים) את הSIEMENS SL2-משהו (אלחוטי), איך המודם הזה, האם יש איתו בעיות מסויימות, ביטורנט, פינגים, התנתקויות, משהו? עוד שאלה, האם יש לבזק במלאי עדיין את ה600E ודומיו? היה לי אותה פעם, והוא היה מצויין עד שהוא... מת. האם שווה לנסות לקבל אותו? תודה רבה, סמיר.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לפני כמה ימים יכולתי להכנס לאתר זה ועוד כמה אתרים בחו"ל ובארץ ללא בעיה והיום אני לא יכול להכנס לאתרים האלו מהעבודה בכל המחשבים לא ניתן להכנס לאתרים האלו יש לנו מודם ADSL וראוטר התקנתי WINDOWS אבל זה לא פתר את הבעיה מה אפשר לעשות
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים בתצורה כזאת: שני המחשבים מחוברים להאב שמחובר בתורו לראוטר, ומשם היציאה לאינטרנט (ADSL). פיזית, מחשב אחד נמצא צמוד להאב וראוטר ואילו המחשב השני בחדר אחר (החיבור באמצעות כבל פנימי שרץ על הקיר). כעת, אנחנו מתרחבים, וברצוני לחבר לרשת מחשב שלישי, שיהיה מרוחק כ-15 מ' מרחק כבל או כ-12 מ' מרחק אוויר מכל אחד מהמחשבים הקיימים. הנה השאלות שמטרידות אותי: 1. האם המרחק הנ"ל רלוונטי לחיבור כבלי סטנדרטי, או שהוא גדול מדי? איזה סוג כבל דרוש, ומהי העלות המשוערת? 2. חיבור אלחוטי עבור המחשב השלישי בלבד - האם רלוונטי בהתחשב במרחק, ובעובדה כי קימים מספר קירות מפרידים? כמו-כן, איזה רכיב נדרש להוסיף למחשב השלישי כדי שידע "לדבר" עם החיבור האלחוטי (יצוין כ…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
עד היום היה לי מודם USB ALE130 שמחובר למחשב שלי, וכבל רשת מהמחשב שלי למחשב של אחותי. עכשיו קבלתי את המודם רשת ROTAL - RTA1320a שלפי מה שהבנתי אפשר להפוך אותו לנתב(router). עכשיו כדאי לחבר את המחשב של אחותי אני צריך לקנות ממתג (switch) עשיתי חיפוש בפורום כדי לענות לעצמי על שאלה, שעדין אני בספק אם הבנתי נכון: 1) איך להפוך את המודם הנ"ל לנתב? חיפשתי ומצאתי מדריך איך להפוך מודם לנתב, פעלתי עלפי ההוראות הנורית של הPPP נדלקה, נכנסתי שוב להגדרות של המודם, ראיתי שכביכול המודם מחובר, אבל כשאני פותח דף אינטרנט האתר לא עולה. עשיתי חיפוש נוסף ונתקלתי בכמה תראד נוסף שאומר שאי אפשר להפוך את המודם לנתב כי אי אפשר לקבל כתובת סטטית בADSL. בבקשה אני צריך כמה דברים, כי החיפוש כבר בלבל אותי …
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד LENOVO N100 בן שנה וחצי עם WIRELESS מובנה . כרטיס רשת אלחוטי INTEL מובנה. מ"ה XP HOME עברית. לפני מספר ימים המחשב אינו מזהה רשתות. מחשבים אחרים מזהים את הראוטר . עדכנתי והסרתי את הדריברים לכרטיס רשת - לא עזר. הסרתי את התוכנה היעודית של IBM - לא עזר. בחיפוש אחר רשתות מודיע לא נמצאו רשתות אלחוטיות בטווח. מה עושים ? האם יתכן שהקליטה\אנטנה נדפקה לחלוטים . תודות
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קראתי את המדריכים פה בפורום ולא כל כך הבנתי כמה דברים. קניתי השבוע מחשב חדש ואני רוצה לחבר אותו ברשת עם המחשב הישן כדי להינות מהאינטרנט בשני המחשבים ולשתף קבצים ביניהם. ברשותי מודם: eci b-focus router 312+ בשני המחשבים יהיה ווינדוס XP השאלות שלי הם אילו: האם זה חוקי בכלל לחבר את שני המחשבים ברשת ולהפעיל בשניהם אינטרנט ? (כלומר על אותו חשבון אינטרנט שאני משתמש בו עד עכשיו למחשב אחד ?) 1. איזה חלקים אני צריך לקנות כדי לחבר את שני המחשבים ברשת (בחנות מחשבים כמו באג הם אפשר לקנות אותם ?) 2. איך אני הופך את המודם שלי לראוטר ? אחרי שקניתי את החלקים .. ()eci b-focus router 312+ 3. האם צריך עוד משהו כדי להפעיל את האיטרנט ? תודה רבה לכל העונים !!
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
כל האתר שאני מוריד מימנו זה מוריד לאט ניסיתי להוריד מכל אתר אפשר זה מוריד לי 18kb ויש לי 2.5 מגה תעזרו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מאז ש שעמתי router בבית מתנתק לי ה icq באצמו כל כמה זמן כבר פתחתי פורטים לא עזר שום דבר :s05:
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
חברה...אני צריך את עזרתכם.. יש לי כאן איזו שאלה שאני צריך לענות עליה.. השאלה: "תחנת NOVELL אמורה להתחבר ל( MSDOS (lsl,ipxodi..מה סדר הפעולות שצריך להפעיל בעמדה זו?" תודה רבה מראש....
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי מחשב ניד ופתאום אני לא מצליחה לגלוש בבית(יש לי נתב) יכול להיות משהו בהגדרה? אולי הורדתי איזה V מסויים מאיזה מקום כי פעם קרה לי משהו דומה שהורדתי V או הוספתי אני לא זוכרת..
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מישהו יודע למה ? בשאני לוחץ על הלינק מופיע בתחתית הדף Pop-up window blocked
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, הלפטופ שלי לא מצליח להתחבר לרשתות פתוחות. לרשתות עם סיסמא הוא מתחבר ללא בעיה. הרשתות הפתוחות הן פתוחות בוודאות כי מכשירים אחרים כן מתחברים לאותה רשת. יש למישהו מושג איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אחד של בזק d-link n 2760 e1 שהוא הראוטר הראשי יעני גם מודם מחובר עליו שתי מחשבים אם כבל רשת ועוד יצאה אחת שמתחברת לראוטר השני שלי שהוא מדגם tp-link 1043nd זה מחובר לכניסה של ה WAN הכל עובד סבבה רק שאני כבר יומיים לא מצליח להבין למה אני לא רואה את המחשבים השונים ברשת הבייתית (שיתוף קבצים) בהתחלה הראוטר של ה tp-link היה מחובר לכניסות של הפורטים ולא של הWAN הייתי יכול ליראות את המחשבים האחרים אבל זה היה גורם לניתוקים (ניראה לי ) מישהו אולי יודע על זה משהו ?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הראווטר והכל עובד בסדר מבחינת גלישה עם המחשב שמחובר קווית לראוטר. אבל יש לי 2 בעיות: 1. אני לא מצליח לחבר 2 סמארטפונים במקביל לWIFI ושהם יעבדו ביחד, (לפעמים זה כן מצליח אבל רק לזמן קצר). ניסיתי לשנות דברים בהגדרות של הראוטר אבל זה לא עזר.. 2. יש לי sony ericsson arc שכנראה לא עובד טוב עם הראוטר ואחרי כמה זמן שהוא מחובר דרך הWIFI אני מקבל מן קריסה כזאת של האינטרנט ואז המכשיר אומר לי שיש שגיאה בWIFI ורק ע"י כיבוי והפעלה של הפלאפון זה מסתדר.. אני אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שדיי משגעת אותי בזמן האחרון! אנחנו 4 מחשבים נידיים + 3 סמארטפונים על אותה רשת ביתית שהמהירות היא 10 מ"ב וכולם מתחברים בצורה אלחוטית. מידי פעם מצטרף גם מחשב נייד לחבורה שמתחבר בעזרת כבל רשת. כל פעם יוצא מצב שאחד או יותר מהמחשבים\פלאפונים לא מצליחים להתחבר לאינטרנט, ז"א הם מחוברים אך עם גישה מגובלת,משמע אי אפשר לגלוש באינטרנט. אשמח לקצת אור בנושא תודה
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב ואני צריך עזרה.. יש לי מחשב נייד מסוג sony pcg-7v2L WINDOWS-XP עכשיו אני צריך דרייבר לWIRELESS! יענו לכרטיס רשת שאני יוכל לגלוש על ראוטר...
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני גולש על 15 מגה של בזק בינלאומי על תשתית של בזק עם חבילת גיימרים. בד"כ בשרתים ישראלים הייתי עומד על פינג 10+- אחרי שהחלפתי ראוטר (לפני: ROTAL 1025W, כיום: NETGEAR DGN2200v2 מחובר בכבל רשת) אפשר לראות שינוי קל בפינגים שעלו לסביבות ה20-30. האמת שאני לא יודע מה לעשות, דיברתי עם בזק בינלאומי אמרו שאין שום דבר חריג בחיבור שלי, דיברתי עם בזק ניסינו את ה rate adaptive הזה וגם אז לא השתפר. הציעו לי בבזק להחליף ראוטר לd-link (לא אמרו דגם, "מה שיהיה במלאי בבזקסטור"). האמת היא שאני די מפחד להחליף ראוטר אני מפחד בעיקר שהעוצמת שידור תהיה חלשה יותר כי יש לנו מחשבים בממד שהנטגיר מצליח לשדר לשם. אז אחרי ההקדמה הנה השאלות: 1) יש סיכוי באמת שזה אכן הראוטר שהעלה לי במקצת את הפינגים? 2)מכ…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לאחורנה קניתי נתב אלחוטי של חברת LEVELONE מדגם WBR-5400 עכשיו חיברתי את כל מה שצריך לחבר עכשיו הבעייה היא במחשב שבו מחובר הראוטר למודם ישיירות אין אינטרנט אבל במחשב השני שרק "מקבל" את האינטרנט מהנתב יש אינטרנט הכיצד?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
החיבור לאינטרנט מיועד למעקב על מצלמת IP. המצלמה והנתב ב- 2 קצוות של אותה דירה. על הנתב להכיל גם פורטים 45RJ לחיבור קווי, לתת סיגנל חזק, ולא לגרום לניתוקים. האם קיים מוצר לא יקר שתומך בתכונות אלה?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכם :-) באתי בשביל אולי לנסות להשיג עזרה עם הבעיה המציקה הזאת... לפני כמה שבועות, התחלתי להבחין שיש לי בעיית איטיות רצינית (לעיתם אתרים מהירים יחסית כמו גוגל, יוטוב, אפילו YNET לא עלו או לקח להם כמה שניות-כמה דקות לעלות), אז חשבתי שהבעיה נבעה כנראה בעקבות כל הוירוסים והטרויאנים שהיו לי במהלך השימוש, ןלפני כמה ימים פירמטתי את המחשב בקווה שהמהירות תשתפר, אבל זה לא עזר. יש לי רשת אלחוטית בבית (ראוטר TP-LINK, מודם של טומסון), ולמחשב השני ברשת אין שום בעיית מהירות, אז חשבתי שאולי הכבלים (יש לי חיבור ADSL) פגומים, אז החלפתי ביניהם ויצא שהכבל שהיה מחובר מהמודם לראוטר היה מחובר מהראוטר למחשב שלי, גם זה לא עזר.. ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב, וגם זה לא עזר, ואתמול ניס…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-