רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים רציתי לשאול את כרטיס רשת חיצוני יתפקד לי יותר טוב מהכרטיס רשת שמובנה על הלוח?? יש לי לוח ASUS P5K-VM תכלס אין בעיות של ניתוקים אבל סתם רציתי לשאול כדי לקבל איכות יותר טובה של אינטרנט אם חיצוני אכן יותר טוב אז אתם מכירים דגם ספציצי??realtek או משהו בסגנון?? זה יכביד על הספק ??הוא סובל מהכרטיס מסך וכל ההארדיסיקם החיצוניים גם ככה אז כרטיס רשת PCI יכביד עוד??
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש פתרון MESH WIFI 3 -PACK לדירה גדולה. מצאתי UBIQUITI AMPLIFI MESH חדש במחיר ממש טוב (200 EURO) , אני יודע שהוא רק AC1750 האם אני צריך לחשוש מזה ? החיבור שיהיה לי בבית זה בזק פייבר עד 1000 הורדה ו 100 העלאה. אשמח להמלצות של מכשירים אחרים עד 350 EURO בערך תודה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שדיי משגעת אותי בזמן האחרון! אנחנו 4 מחשבים נידיים + 3 סמארטפונים על אותה רשת ביתית שהמהירות היא 10 מ"ב וכולם מתחברים בצורה אלחוטית. מידי פעם מצטרף גם מחשב נייד לחבורה שמתחבר בעזרת כבל רשת. כל פעם יוצא מצב שאחד או יותר מהמחשבים\פלאפונים לא מצליחים להתחבר לאינטרנט, ז"א הם מחוברים אך עם גישה מגובלת,משמע אי אפשר לגלוש באינטרנט. אשמח לקצת אור בנושא תודה
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לחבילה הנל ולא הצלחתי לקבל מידע למי יש את החבילה ולמי אין ומה המחירים אתרי החברות מפנות לשירות הטלפוני, שכרגע סגור ליום הזיכרון כדי לחסוך שיחות וטירטורים, מישהו שחקר את הנושא יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני באינטרנט המהיר דרך yes (בזק בינלאומי), ומשלם 119 ¤ לחודש על חבילה במהירות 2 מגה. לאחר זמן רב שהאינטרנט אצלנו איתי (יש לנו רשת של 3 מחשבים עם ראוטר), רצינו לבדוק לגבי חבילות בספקיות אחרות (אני יודע שאסור לשאול על דעות אז אני פשוט לא אשאל :>). אני מעוניין לעבור מכיוון שהאינטרנט בשני המחשבים השניים (אצלי זה המחשב עם המודם והראוטר), מאוד איטי. במחשב אחד המהירות הכי גבוהה של הורדה שראיתי הייתה 50kbps, ובמחשב האחר האינטרנט גם דיי איטי. האם החבילה שציינתי פה למטה תמנע את זה? התקשרתי ל012 והציעו לי חבילה של 3 מגה, עם דואר אלקטרוני בנפח 1 ג'יגה , העלאה - 256, ועוד איזה משהו של הגנה חינם לחודשיים במחיר של 150¤. וגם הבנתי שהאינטרנט בכבלים משותף עם כל מי…
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני וכל הרשת אצלי בבית חווים בעיות גלישה רבות כגון אתרים שעולים לאט או פשוט לא עולים. כשאני נכנס לקונפיגורציה של הראוטר (אלקטל פרוץ), שמתיח לב למשהו שלא היה בעבר תחת אופציות ה-PPP, תחת ה-PPP2 שאמור להיות מחובר ודלוק כל הזמן רשום לידו Trying, דבר שלא היה בעבר, האם זה יכול להיות המקור לבעייה ?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
טוב אז ככה. אני אנסה לעשות את זה קצר וותמציתי אך עם כל המידע הדרוש: יש לי בבית שני מחשבים. מחשב נייח - שמחובר בכבל USB למדפסת DELL ALL IN ONE 928 PHOTO ויש לי עוד מחשב נייד. המחשב הנייח מחובר לראוטר (ROUTER) והמחשב הנייד מחובר לראוטר גם כן (בצורה אלחוטית כמובן) השאלה שלי היא כזו: איך אני יכול להגדיר את המחשב הנייד שידפיס מהמדפסת שאליה מחובר המחשב הנייח?? לפני שתענו הנה הפעולות שניסיתי: ניסיתי למצוא ולהגדיר את המדפסת במחשב הנייד באמצעות "הוספת מדפסת רשת" בלוח הבקרה. הבעייה היא שהמחשב הנייד מחפש את המדפסת ולא מוצא אותה מסיבה מסויימת. מערכת ההפעלה של המחשב הנייח היא WINDOWS VISTA מערכת ההפעלה של המחשב הנייד היא WINDOWS XP HELP!!!! תודה מראש לכולם, BENEV…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
היי דוד שלי קנה מחשב חדש ורצה לחבר ברשת את שתי המחשבים בשביל שיתוף ICS. אין שום בעיה, אמרתי לו מה לקנות והוא קנה. 17+7 מטר של כבל רשת STP (ה7 מטר בגלל שהוא התחרט ושינה מקום שהיה זקוק לעוד הוספה של כבל) אז ניקנה 17+7 מטר של כבל רשת ומאריך RJ45 (קופסא קטנה שבכל צד יש RJ45 להארכת כבל) .. ואיזה 10 מחברי RJ45 עם סיכוך) אני עוסק הרבה בהרכבת רשתות והכנת כבלים ועד היום לא נתקלתי בבעיה מוזרה כזאת. העברנו את כל הכבל בבית והתחלתי להכין את הכבלים. הכנתי את כל החיבורים והכל חובר במקום. צד אחד היה 568a וצד שני 568b בשביל Crossover בגלל שאין שם HUB וחיבור בין שתי מחשבים. אני מחבר לכל צד ושום דבר שום נורה שום כלום ויש X על הכרטיס רשת כאילו אין כבל רשת מחובר. ניסתי שוב ושוב ושו…
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני בתהליך של הקמת רשת ביתית (בין שני מחשבים) .. הבעיה שלי היא שהמחשב שמחובר למודם בכבלים (השרת כיביכול) הוא פנטיום 2 עם וינדוס 98 כמובן ש xp לא יעבוד עליו .. לכן אני קצת תקוע .. איזה תוכנה אני צריך בשביל לעשות רשת בוינדוס 98 (שכמו שאמרתי חייב להיות המחשב שמחובר למודם) למחשב חדש עם xp אם תוכלו לעזור לי כמה שיותר מהם זה יהיה נחמד.. תודה על העזרה .. יניב.. ???
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
היי אני מנוי לאנטרנט כבר כמה שנים טובות עם חברת ברק&נטוויזיוון וכול השנים איתם היו לי ניתוקים באנטרנט נורת הADSL מהבהבת וכבר שלחו אינספור פעמים טכנאים שלא פתרו תבעיה מה נשאר עוד לעשות? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היום, לדוג', עברו 4 ימים שבהם הראוטר דלק רצוף. הדלקתי את המחשבים ולא היתה גישה לאינטרנט. כשניסיתי להתנתק ולהתחבר דרך הראוטר הממשק נתקע ואחרי זה לא הייתי יכול להיכנס לממשק שלו שוב, כאילו הוא לא היה ברשת. מה הבעיה ומהו הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש עדכון קושחה לנתב level one wbr-3406tx אם כן אשמח לקישור והוראות התקנה תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
סליחה על הערפול, פשוט ממש אין לי מושג. חבר שלי מגיע מאירופה לכאן לכמה חודשים והוא צריך את זה: http://www.logicsupply.com/products/ut_ng101b יש לו כבר כזה אצל שותף שלו בארה"ב אבל זה סיפור רציני לשלוח את זה לארץ, אז הוא רוצה לקנות כזה בארץ. קשה לו מאוד להסביר לי מה זה בדיוק עושה כי גם הוא לא כ"כ מבין ואיש מקצוע התקין לו את זה בזמנו. אם למישהו יש מושג (לכל אחת מהשאלות), אני אשמח מאוד. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים ברשת ויש לי אחים קטנים שגולשים באחד המחשבים, האם אני יכול לפקח דרך מחשב אחד על הנעשה במחשב השני בזמן און ליין או בתוכנה מסויימת? (אני רוצה להיות בטוח שהם לא נחשפים לכל מיני "מזיקים" למיניהם ולהיות במעקב אחריהם). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום שוב ... לפני יומיים בקשתי קצת עזרה - 20 איש קראו אבל אף תגובה ... טוב אני יודע שיכול להיות שהשאלות שלי מפגרות ושאין לי מושג אבל למה לא להסביר לי פשוט איפה טעיתי ! אני מכניס את השאלה הקודמת בתקווה שימצא האביר על המחשב הלבן שירים את הכפפה (IF U KNOW WHA A MEAN) "אחרי שבעזרת פורום מפרטים קניתי מחשב חדש (תודה רבה לכל הנוגעים) הגיע הזמן לחבר אותו לאינטרנכ - הבעיה מתחילה בכך שיש לנו בדירה כבר מחשב אחד - (אנחנו שלושה שותפים ) שמחובר לאינטרנט בכבלים (מודם - terayon tj715) המחשב שלי ועוד מחשב ניד . אמרו לנו שאנחנו צריכים ROUTER ושזה לא מסובך אבל אף אחד מבינינו לא באמת מבין אז השאלות שלנו הן - -איזה רותר לקנות (...ואיפה וכמה גם לא יזיק) -אם זה יעלה לנו יותר בתשלום לספק אינטרנט…
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי! יש לי מספר מחשבים מחוברים ברשת הביתית (הכל XP) והכל עבד פיקס כולל הדפסות ברשת. התקנתי את הפיירוול של נורטון 2005, ומאז, למרות שהרשת הביתית עובדת בצורה טובה אני לא מצליח לגשת למדפסת דרך הרשת. למעשה אני אפילו לא "רואה" אותה בחיפוש אחר מדפסות רשת. מישהו יודע בבקשה איזה פורט אני צריך לפתוח בפיירוול במחשב אליו מחוברת המדפסת?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בתופעה של הורדה איטית ביותר (5-10KB) בהורדה מFTPים שאני מוריד מהם באופן קבוע כבר כמה שנים. אם זה היה רק FTP אחד לא הייתי חושב על זה יותר מדיי, אבל 3 (בעצם כל הFTPים שאני משתמש בהם) ביחד? בלי שום קשר ביניהם? נראה לי מוזר. אז ככה: אני מחובר דרך אינטרנט זהב בחיבור 1.5 כבלים. יש לי ראוטר EDIMAX 6104-KP ושלושה מחשבים בבית. ניסיתי דרך כל אחד מהמחשבים כאשר הם מחוברים ישירות למודם, כלומר לא דרך הראוטר, וזה לא עזר. כמובן שבדקתי ווירוסים וספיי וור למיניהם וזה לא העניין. המחשבים הם מחשבים מטופלים ומתוחזקים כמו שצריך (אני טכנאי מחשבים במקצועי). כאשר אני מוריד את קובץ הבדיקה דרך ספק האינטרנט, אני מקבל מהירות הורדה מלאה. כנ"ל בגלישה באינטרנט, הכל עובד בסדר גמור. ה…
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל 5 מגה מ 2.5. כיום יש לי ראוטר ROTAL 1025W האם בשביל לקבל את המהירות שמגיעה לי אני צריך להחליף ראוטר בתקן N או משהו כזה? תודה סופ"ש נעים
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אמרו לי כאן הרבה אנשים שהתקנת HUB ברשת ביתית בלי ראוטר לא ישנה כלום לא יהיה יותר יציב לא יותתר מהיר לא כלום, ותתפלאו האינטרנט מהיר בטירוף! יציב ממש, בקיצור מעולה, אז רק לידע כללי למי שיש שיתוף אינטרנט דרך כרטיסי רשת, עם הויזארד של מיקרוסופט אז כדאי לכלם להתשמש ב-HUB! אלי.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר , ואינטרנט כבלים. הסיבה שאני לא יכול לבנות סרבר היא בגלל הראוטר הראוטר של Edimax ואני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות על מנת שאוכל להצליח לבנות סרברים..? בבקשה אם מישהו יודע, שייתן לי הוראות יחסית מדויקות כדי שאני אבין יש לי xp/
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://img120.imageshack.us/my.php?image=13bm.jpg מה כל חיבור משמש???
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מה זה הMAC ADDRESS(בLAN ובWAN) מה זה הREMINING LEASE TIME? מה זה הDOMAIN NAME SERVER (כלומר לROUTER יש כבר IP משלו אז של מה הDNS הזה (למעשה יש שניים(מן הסתם מחקתי אותם בתמונה))) [/LI]
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אם יש לכם מחשב אחד ואתם רוצים לשלוט בו משתי עמדות רחוקות, מה שדרוש זה מפסק שמעביר בין המקלדת/עכבר/מסך לעמדה השניה השאלה אם יש כאלו אלחוטיים, ואיך בכלל נקרא הדבר הזה...(יש לנו בבית כזה אבל מאוד ישן שלא מזוהה ע"י המחשב)
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, כרגע קניתי ראוטר של EDIMAX על תקן N החדש... אני מחפש ADAPTAR טוב שהולך עם חברת EDIMAX וחובה שיתמוך ברשת N וינצל את המקסימום שבה! מקסימום 150 ש"ח. תודה!
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
התחברתי לאינטרנט אלחוטי והוא בעוצמה נמוכה ומתנתק פעמים רבות. האינטרנט נשלח אלי ממשרד במרחק כ- 150 מטר, אם יש לזה חשיבות. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-