רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
http://www.mwave.com/mwave/skusearch_v3.asp?scriteria=AA97305 כולל יציאת usb, תומך dd-wrt במחיר 24 דולר לאחר החזר. chief, חוות דעתך?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני יכול להיכנס לאתרים דרך הFF אבל למשל המסנג'ר לא מתחבר וה GMAIL NOTIFIER שלי גם לא מצליח להתחבר... בנוסף גם מאז שהתחילה הבעיה גם יש בעיה בCSS של הורדת דברים מהשרת אבל אני לא בטוח שזה קשור...
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
012 שינו לי תסיסמא ואני לא יודע ת'סיסמא עכשיו אני צריך לאפס את זה אני יודע איך לאפס השאלה אם אני יאפס זה יהרוס תהגדרות ? אני אצטרך להגדיר שוב הכל?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי, תכננתי להקים רשת אלחוטית שתכלול מחשב, וXBOX360 (כרגע). אני מתכנן להתשמש במוצרים הבאים: ראוטר - Linksys WRT54GL מתאם למחשב - Linksys 802.11G PCI Network Card WMP54G והמתאם לXBOX, שאין לי ממש ברירות, אלא להשתמש בזה של מייקרוסופט. רציתי לדעת, האם אני יכול להשתמש בנתב גם כמודם, או שאני אצטרך להשאר עם המודם שקיבלתי מבזק? (AZTECH DSL600E - ADSL) תודה.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
משכיר כרגע נתב מבזב"ל בשם WIFI+ עם מתאם SFP לתשתית סיבים 1Gb (שאני חושב שדומה חומרתית ל Be הישן של בזק רק בלי הסייבר שיט של בזק) בקיצור יש לי ממיר סיב Gpon (בלי קשר לציוד של בזב"ל) ורציתי לדעת 2 דברים. 1. איך Deco M5 בתור ראוטר סיבים? עושה את העבודה או שפחות מומלץ להפעיל אותו במצב הזה? 2. איך ה Be של בזק מבחינה חומרתית נטו? (אני יודע שיש לו חרא של אפליקציה עם הרבה מגבלות, אבל ב WIFI+ זה לא ככה)
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
התקנתי XP ואחרי חודש נמחקה לי ההתקשרות לאינטרנט התקנתי אותו שוב ואחרי כמה זמן זה שוב קרה *אין לי רשת* מה אני יכול לעשות? ואם מפרמטים הרבה פעמים את המחשב זה עלול להזיק?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום אשמח מאוד אם משהו יכול להפנות אותי לאתר מקיף שניתן להוריד בו קבצים לתוכנה guitar pro (.... חוץ מmysongboo), ואם משהו מכיר איזה פורום בנושא זה או בנושא טאבים ותווים. תודה רבה מאוד מאוד!!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום שלום, האם זה אפשרי להעביר פקס דרך חיבור פס רחב ולא דרך מודם ? את המודם שלי פירקתי מהמחשב בעקבות החיבור לכבלים, רק אל תגידו שאני צריך להחזיר אותו בשביל פקס מחור**. ??? פקס יכול לעבור על פרוטוקול TCP/IP, השאלה היא אם דרוש אמולטור של מודם, או מקודד פקסים לכרטיסי רשת.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
2 שאלות 1 יש לי אי די אס אל זה יהיה טוב? 2 ויש לי 3 כרטיסי רשת 1 למודם ו2 למחשבים שונים... אז לעשות ב2 האחרים אותם הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק מה קרה.. אבל אני לא מצליח להכנס לHWZONE.. חשבתי שזה בעיה במחשב שלי או משהו אבל ירדתי למחשב השני שלי בבית וגם משם אני לא יכול להכנס, טילפנתי לחבר שלי וגם אצלו.. פשוט אי אפשר להכנס לפה. זה קורה גם לכם? אם הפורום לא עובד גם לכם אז תפרסמו פה.. אולי זאת בעיה של השרת או משהו. הפורום עדיין לא עובד לי מסיבה כלשהי.. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נתב wrt54gl ומודם ישן של tnn 600 רציתי לדעת עם המודם טוב בשביל הנתב או שזה לא משנה באיזה מודם משתמשים? או שבכלל עדיך להביא נתב שהוא גם ראוטר וגם מודם? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, הלפטופ שלי לא מצליח להתחבר לרשתות פתוחות. לרשתות עם סיסמא הוא מתחבר ללא בעיה. הרשתות הפתוחות הן פתוחות בוודאות כי מכשירים אחרים כן מתחברים לאותה רשת. יש למישהו מושג איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי כולם! אז גיליתי לאחרונה שחיברו את הבניין שלי (חיפה) לאנלימיטד ולסלקום פייבר. אני רוצה לעבור לאחד מהם (כרגע מחובר לבזק, מקבל מהירויות חצי כוח) ולא ממש יודע האם יש הבדל אמיתי והאם יש יתרונות/חסרונות לכל אחד מהם.. אשמח לשמוע מניסיונכם האם יש משהו עדיף מהשניים, ובמידה וכן, למה? תודה ענקית מראש!
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ראיתי את התרד שפתחו למטה אבל אני רוצה לדעת האם הבעייה שיש לבחור היא כללית או שלרוב זה מצויין ומוריד כמו שצריך? והאם אני מוריד במהירות המלאה במהלך כל שעות היום או שזה חרטה וזה רק שאין עומס? תודה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
יש לי את המודם הזה ויש לי סויץ' (נראה ל י ג'נרי) שיש לו מאחורה 4 חיבורי רשת ואחד לחשמל. אני יודע שיש דרך להפוך את המודם לנתב, עכשיו השאלה שלי היא אם יש אפשרות לחלק את האינטרנט באופן לא שווה כשעושים את זה? ועוד שאלה, כדאי לעשות את זה או שעדיף לקנות נתב וזהו?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אוקי התחברתי היום ל018 אני ממש מרוצה רק שיש לי רואטר והוא מחובר ל3 מחשבים המחשב שלי עם אינטרנט ובשאר המחשבים אין ניסיתי לשנות הגדרות איפסתי ובבזק ובאקספון אומרים לי שזה בעיה אצלך עכשיו בזק הפנו אותי לאיזה שרות בתשלום אמרתי לא תודה מקווה שתעזרו לי הכל עבד לי פיקס לפני שעברתי היה לי לפני 012 ששלושת המחשבים עבדו איתם עכשיו יש לי אקספון ורק 1 עובד בדקתי עכשיו אצל אבא שלי במחשב שלו והפוקר עובד והדפדפן לא עובד ואצל אחותי שניהם לא עובדים זה דיי מוזר כל העסק הזה תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת חוות דעת על האופציה הזאת של בזק? זה עולה 30*24 חודשים.... פשוט יש לי ממד בין שני החדרים עם המחשב והקליטה חלשה באלחוטי...
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני גולש על 15 מגה של בזק בינלאומי על תשתית של בזק עם חבילת גיימרים. בד"כ בשרתים ישראלים הייתי עומד על פינג 10+- אחרי שהחלפתי ראוטר (לפני: ROTAL 1025W, כיום: NETGEAR DGN2200v2 מחובר בכבל רשת) אפשר לראות שינוי קל בפינגים שעלו לסביבות ה20-30. האמת שאני לא יודע מה לעשות, דיברתי עם בזק בינלאומי אמרו שאין שום דבר חריג בחיבור שלי, דיברתי עם בזק ניסינו את ה rate adaptive הזה וגם אז לא השתפר. הציעו לי בבזק להחליף ראוטר לd-link (לא אמרו דגם, "מה שיהיה במלאי בבזקסטור"). האמת היא שאני די מפחד להחליף ראוטר אני מפחד בעיקר שהעוצמת שידור תהיה חלשה יותר כי יש לנו מחשבים בממד שהנטגיר מצליח לשדר לשם. אז אחרי ההקדמה הנה השאלות: 1) יש סיכוי באמת שזה אכן הראוטר שהעלה לי במקצת את הפינגים? 2)מכ…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים וראוטר ואני רוצה להגיע למחשב השני שלי דרך הראוטר . איך אני עושה את זה ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
Cable/DSL 802.11g 54Mbps Wireless Router
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בנתב הנל wgr614 netgear למטרת חיבור אלחוטי של מחשב נייד יחיד בבית לאינטרנט המתבצע באמצעות חייגן אימות שם משתמש וסיסמה האם יש צורך באבטחת החבור
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
התחברתי לאינטרנט אלחוטי והוא בעוצמה נמוכה ומתנתק פעמים רבות. האינטרנט נשלח אלי ממשרד במרחק כ- 150 מטר, אם יש לזה חשיבות. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
עד עכשיו החזקנו בראוטר אדימקס 6204wg, ראוטר פשוט עם אנטנה אחת ובדרך-לא-דרך זה החזיק את כל הבית. עכשיו עברנו דירה בשעה טובה והמקום היחיד בו אפשר לשים את הראוטר הוא הממד, וכידוע האות עובר חדר אחד בקושי. הטכנאי של הוט המליץ להחליף את הראוטר בגלל שהוא מיושן (אולי זה קשור גם לניתוקים שיש לו כל הזמן?) בראוטר חדש בתקן N (עם שלוש אנטנות) לאיזה ראוטר כדאי להחליף, אם בכלל? האם אצטרך להחליף גם את נקודות הגישה? (דונגלים)
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אינטרנט בכבלים (תבל), מודם רשת (אפור כזה, מעאפן), נתב אלחוטי של 3Com, מחשב אחד מחובר רגיל ואחד אלחוטי, ספק אינטרנט - Actcom. היו לי בעיות חיבור פעם (פתחתי על זה דיון פה) ובסופו של דבר הבעיה היתה הFirmware של הנתב שהיו איתה בעיות עם ספקי אינטרנט ישראלים (זה אשכרה היה כתוב ב-Change log באתר שלהם "Fix problem with Israely ISP", מצחיק) עדכנתי (לגרסה 2.01.10) ועד לא מזמן הכל היה סבבה. בזמן האחרון, כל פעם שאני חוזר הביתה בערב האינטרנט מנותק. כשאני לא בבית המחשב שמחובר בצורה קווית יורד לSleep, המחשב שמחובר באלחוטי ממשיך להיות מחובר (עליו יש תוכנות שיתוף וכו' אבל הן לא תמיד עובדות). כשאני נכנס להגדרות של הנתב, אני רואה בLog שאני מצליח להגיע לDHCP של הכבלים, כלומר המודם עובד. אם א…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי יש לי 2 מחשבים ישנים בבית מחוברים ברשת קווית אני מחליף את נתב הישן בנתב אלחוטי של בזק שיש לו גם כניסות קוויות השאלות- האם לבצע הגדרת רשת במחשב החדש בזמן התקנת WINDOWS או לאחריה? האם בשני מחשבים הישנים שימשיכו להיות מחוברים קווית-ידרש הגדרת רשת מחדש?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-