רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום! יש לי רשת ביתית בבית, והצורבבמחשב שלי לא צורב. במחשב של אמא שלי יש צורב נוסף, והמחשבים שלנו מחוברים ביניהם בראוטר ביתי. השאלה היא אם יש אפשרות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
איך מונעים enable\disable לכרטיסי רשת ב-group policy ?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני ב YES הם רוצים 99 שקל בשבילהם על תשתית, ו 014 אמר שהוא עושה לנו טובה שאנחנו שנים איתו, אז הוא לוקח 54 שקל עד עכשיו שחטו אותנו ב 75 שקל ל yes ועוד 54 שקל ל 014, עבור 2.5 מגה פשוט נראה לי שתחמנו את אבא שלי, שהוא בן אדם טוב מדיי עד שתפסתי את הטלפון והבאתי להם צעקות.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים, אז אני אפתח את הדיון בפורום הזה. מאחר והבנתי שהפלאש פלייר (Flash Player), בדומה ל-Java, הוא פורמט המועד לפורענות (קריסות אינסופיות ופירצות אבטחה, כ-99% מכלל הפרסומות באינטרנט, עושות שימוש בשיטה הזאת), אני חושב לנטרל אותו. אני מתכנן צעד זה, לאחר שכאשר במוצ"ש האחרון ה-JRE נמוג מהמחשב ומהפיירפוקס שלי, גיליתי שאני יכול להסתדר גם בלעדיו, ועדיין כל האתרים עובדים ומוצגים כהלכה. השאלה שלי היא האם ביטול או ניטרול הפלאש יגרום גם כן לבעיות בהצגת אתרים? האם יוטיוב ואתרים הבנויים על פלאש (כמו אתרי ממשל [אתר פיקוד העורף למשל], אתרי חינוך ואקדמיה וכן אתרי קיבוצים, אשר בדר"כ עובדים ע"י טכנולוגיות שעבר זמנן) אמורים להשתמש ב-HTML5 המאובטח יותר (קוד פתוח, א…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין באינטרנט אלחוטי בביתי.. יש לי כבר בנייד כרטיס רשת אלחוטי.. ויש לי כרגע מודם b focus של בזק.... כל מה שאני צריך לקנות זה ראוטר ולחבר אותו למודם וזהו? יהיה לי אינטרנט אלחוטי בבית? תודה
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
פתחתי פורט אחד וכיוונתי אותו לאחד המחשבים ברשת, אבל כאשר אני מנסה לפתוח את אותו הפורט למחשב אחר הווינדוס דוחה אותי בטענה ש: The port number is already used by another entry. please enter a unique port number מה אפשר לעשות? זה בכלל אפשרי לפתוח פורט שיעבוד על שני מחשבים או יותר ברשת?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
Cable/DSL 802.11g 54Mbps Wireless Router
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
3CRWE554G72 3Com זה הדגם.. רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח פורטים.. לאפשר לתוכנות להשתמש באינטרנט ללא הפרעה.. TCP.. UDP.. וכאלה.. תודה רבה מראש..
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי מחשב ניד ופתאום אני לא מצליחה לגלוש בבית(יש לי נתב) יכול להיות משהו בהגדרה? אולי הורדתי איזה V מסויים מאיזה מקום כי פעם קרה לי משהו דומה שהורדתי V או הוספתי אני לא זוכרת..
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם זה יותר מהיר? איכות שיחה יותר טובה? יותר איזורי קליטה? יותר תמיכה ברשת דור החדש? שירות מקצועי יותר? שירות מהיר יותר?... בקיצור מה טוב בזה, ולמה שווה לי לעבור?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מקבל פינגים של 70-100 לשרת , פינגים טובים מאוד , אבל משום כל כמה שניות יש SPIKE כזה , והמסך קופא לשני שניות ואז ממשיך ב70 פינג כאילו התגובה טובה אבל יש תקיעות אני הבנתי שזה קורה בגלל שהפקטים לא מגיעים ליעד בזמן או משו בסגנון או שהם לא גדולים מספיק , לא יודע בדיוק תקנו אותי אם אני טועה איך אני גורם לזה להיות בסדר? האם זו בעייה שקשורה בספק? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
למה אנחנו בארץ הקודם מאחור עם האינטרנט לעומת שאר העולם ש10 מגה אצלהם זה לא נחשב ללהיט ואילו אצלנו 5 מגה זה מהפכה? מתיי האינטרנט בארץ שלנו יתחיל לזוז? ועוד שאלה מזה adsl 2
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבי Windows Xp Pro Sp2 האינטרנט עבד מעולה עד אתמול שפתאום החליט שהוא מפסיק.. הרשת בנויה ב- Back To Back. כאילו כרטיס רשת לכרטיס רשת. בלי ראוטר/האב/סוויצ'. השיתוף קבצים בין 2 המחשבים כן עובד. אבל האינטרנט לא.. אפילו שבמחשב הראשי האינטרנט מחובר ועובד! יש שיתוף אינטרנט על חיבור אינטרנט והם מאושרים ב- Firewall של נורטון תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, יש לי היום Dlink 2760U. אני רוצה להוסיף ראוטר שישמש כAP, או בWDS או קווי, איך שיתאפשר. על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום ניסיתי לפתוח פורטים לפי המדריך שהביאו כאן. לפני שפתחתי פורטים הורדתי על 70 בערך.. פתחתי פורט ל bitcommet ועדיין מוריד לי על 70. בנוסף לזה זה נראה כאילו שזה תופס את כל רוחב הפס וכשאני מוריד אני לא יכול לגלוש כמעט..למרות שזה רק 70 קב"ש קצת פרטים מודם+נתב אלחוטי של dynlink rta 1025w קיבלנו את זה מבזק..וספקית בזק בינלאומי. חבילה של 2.5 מגה פתחתי את הפורטים דרך המחשב הזה(VISTA, והוא לא מחובר ישירות לנתב)
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
עד היום היה לי מודם USB ALE130 שמחובר למחשב שלי, וכבל רשת מהמחשב שלי למחשב של אחותי. עכשיו קבלתי את המודם רשת ROTAL - RTA1320a שלפי מה שהבנתי אפשר להפוך אותו לנתב(router). עכשיו כדאי לחבר את המחשב של אחותי אני צריך לקנות ממתג (switch) עשיתי חיפוש בפורום כדי לענות לעצמי על שאלה, שעדין אני בספק אם הבנתי נכון: 1) איך להפוך את המודם הנ"ל לנתב? חיפשתי ומצאתי מדריך איך להפוך מודם לנתב, פעלתי עלפי ההוראות הנורית של הPPP נדלקה, נכנסתי שוב להגדרות של המודם, ראיתי שכביכול המודם מחובר, אבל כשאני פותח דף אינטרנט האתר לא עולה. עשיתי חיפוש נוסף ונתקלתי בכמה תראד נוסף שאומר שאי אפשר להפוך את המודם לנתב כי אי אפשר לקבל כתובת סטטית בADSL. בבקשה אני צריך כמה דברים, כי החיפוש כבר בלבל אותי …
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://www.mwave.com/mwave/skusearch_v3.asp?scriteria=AA97305 כולל יציאת usb, תומך dd-wrt במחיר 24 דולר לאחר החזר. chief, חוות דעתך?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם תוכנות שיתוף קבצים כמו emule,shareaza . כל פעם שאני מנסה להוריד משהו, הוא מתחיל בהורדה אך ככל שיש יותר אנשים שמהם אני מוריד את הקובץ נוצר עומס על האינטרנט ופשוט התוכנה נתקעת וצריך להתנתק ולהתחבר מחדש כדי להמשך לגלוש כרגיל! מה לעשות? אני מחובר ב ADSL , win xp מודם מחובר דרך כרטיס רשת... אשמח אם תעזרו..
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להעמיד שרת עסקי אצלי בבית כלומר לקוחות חיצוניים יתקשרו לשרת מבחוץ (תוכנת קליינט - סרבר) מהי הדרך הטובה והבטוחה ביותר להפריד את הרשת הביתית והרשת העסקית מבחינת בטיחות ואיך אפשר להבטיח שיוקצה תמיד לשרת העסקי לפחות 1.5 MB? נ.ב - כיום ברשת הביתית ישנם 6 מחשבים ו2 אייפון אשמח לכיוון/יעוץ בנושא
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שיהיה כמה שיותר גדול ,ואם אפשר גם אתר שנותן Counter מספרי. וכמה איזה אתר שמקצר את שם הלינק לאתר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות נתב + מודם(אלחוטי) אני לא צריך אחד עם טווח מטורף אלא אחד פשוט אמין וטוב. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אני מחובר עם מודם/ראוטר ECI 312 וסוויטץ' המחשב שלי מקבל אינטרנט, המחשבים האחרים לא, רשום להם בכ. רשת קישורית מוגבלת או חסרה, (אחד כרטיס און בורד P4S800 והשני כ. PCI), הכבלים תקינים בדקתי עם המחשב שלי.. מה יכולה להיות פה הבעיה? ניסתי להסיר מנהל התקן ולהתקין שנית ועדיין לא עזר.. המחשבים גם לא מזוהים ברשת כך שזה לא שהראוטר מעיף אותם..
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי ראוטר RTA300W של חברת אסקי. הייתי רוצה לדעת אם הראוטר מפריע למשחקי רשת??? האם צריך לפתוח פורטים בשביל משחק רשת??? ואם הפורטים פתוחים (כולם) אז יש איזהשהי בעיה עם משחקי רשת??? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
hey im buying a new computer this week and i need to know how to make a network between 2 computers and i have no idea how and i want both of them to be conected to the same internet all the time so ho do i do this? please give me a guide or something because i have no idea!!! thanx bye
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-