רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
בין מחשב לראוטר צריך מוצלב נכון? ובין ראוטר למודם כבלים גם מוצלב?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת של כ20 מחשבים עם WINDOWS XP3 ומחשב אחד עם WINDOWS 7 שבו יש תקייה אחת משותפת לכל המחשבים אני רוצה שבכל פעם שאני נכנס לתקייה הזאת ממחשב מסויים ברשת הוא יבקש שם משתמש וסיסמא הבעיה שאם ניכנסתי ממחשב כלשהו ברשת לתקייה המשותפת והכנסתי שם משתמש וסיסמא וניכנס יפה בפעם הבאה שאני אנסה להיכנס לאותה תקייה הוא יזכור את שם המשתמש והסיסמא ולא יבקש אותם יותר אני רוצא לבטל זאת. שתמיד יבקש שם משתמש וסיסמא
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
פתחתי פורט אחד וכיוונתי אותו לאחד המחשבים ברשת, אבל כאשר אני מנסה לפתוח את אותו הפורט למחשב אחר הווינדוס דוחה אותי בטענה ש: The port number is already used by another entry. please enter a unique port number מה אפשר לעשות? זה בכלל אפשרי לפתוח פורט שיעבוד על שני מחשבים או יותר ברשת?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
התקשרו אלי היום פרטנר ואמרו לי שיש להם ראוטר חדש ועובד ב- 4X4 שנותן טווח WIFI גדול + לא מנתק ידוע לכם משהו על זה ? מה זה הראוטר ? זה כדאי ? איכות ?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי מחשב ניד ופתאום אני לא מצליחה לגלוש בבית(יש לי נתב) יכול להיות משהו בהגדרה? אולי הורדתי איזה V מסויים מאיזה מקום כי פעם קרה לי משהו דומה שהורדתי V או הוספתי אני לא זוכרת..
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום. ברשותי ראוטר LINKSYS. לפי מה ששמעתי, שימוש בהצפנת WPA2 דורש הרבה כוח עיבוד. מה זאת אומרת "דורש הרבה כוח עיבוד"? יותר קרינה? תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הראווטר והכל עובד בסדר מבחינת גלישה עם המחשב שמחובר קווית לראוטר. אבל יש לי 2 בעיות: 1. אני לא מצליח לחבר 2 סמארטפונים במקביל לWIFI ושהם יעבדו ביחד, (לפעמים זה כן מצליח אבל רק לזמן קצר). ניסיתי לשנות דברים בהגדרות של הראוטר אבל זה לא עזר.. 2. יש לי sony ericsson arc שכנראה לא עובד טוב עם הראוטר ואחרי כמה זמן שהוא מחובר דרך הWIFI אני מקבל מן קריסה כזאת של האינטרנט ואז המכשיר אומר לי שיש שגיאה בWIFI ורק ע"י כיבוי והפעלה של הפלאפון זה מסתדר.. אני אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם שיתוף התקנתי רשת אלחוטית, מחשב אחד מחובר מהמודם לנתב והמחשב השני הוא Wireless נייד של אחי שנינו גולשים בכיף הכל סבבה חוץ מהקטע של השיתוף אני יכול להכנס למחשב שלו אבל כשהוא עם הנייד נכנס ל"מיקומי הרשת שלי" ולוחץ על המשתמש שלי פעמיים זה מבקש ממנו שם משתמש וסיסמא ולא הצפנתי את זה בכלל ניסתי לאפס את ההגדרות אבל זה שוב עושה שם משתמש וסיסימא ואם לא אז הוא רושם שגיאת איקס אדום שאין לו אישור אבל נתתי אישור שליטה מלא והכל ושנינו תחת השם WorkGroup אני כבר לא יודע מה הבעיה... בבקשה תעזרו לי כדי שגם הוא יוכל להכנס למחשב שלי ולא רק אני לשלו שזה לא יעבוד בכיוון אחד... ואם כבר פתחתי אשכול אז איך אני פותח פורטים לאימיול לשני כתובות איי פי בהגדרות הנתב זה נותן לילפתוח …
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבי Windows Xp Pro Sp2 האינטרנט עבד מעולה עד אתמול שפתאום החליט שהוא מפסיק.. הרשת בנויה ב- Back To Back. כאילו כרטיס רשת לכרטיס רשת. בלי ראוטר/האב/סוויצ'. השיתוף קבצים בין 2 המחשבים כן עובד. אבל האינטרנט לא.. אפילו שבמחשב הראשי האינטרנט מחובר ועובד! יש שיתוף אינטרנט על חיבור אינטרנט והם מאושרים ב- Firewall של נורטון תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה שהאתר אליו אני נכנס יזהה שאני בארה''ב, איזה הגדרות אני צריך לשנות? האם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הסיטואציה: עם מחשב נייד אני קולט 5 פסים בקומה למטה בחיבור אלחוטי, ועם מחשב נייח + סטיק USB אלחוטי ללא אנטנה נראית לעין אני קולט פס אחד. האם החלפה לכרטיס PCI עם אנטנה תפתור את הבעיה ? אם זה באמת ככה, למה מוכרים את הכרטיסי USB האלה ? זה לא אפקטיבי ...
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, תהיתי אם ישנה האפשרות ב-ASUS A7A להפעילו דרך WOL... יש לי כרטיס רשת WOL ורציתי לדעת היכן לחבר את הכבל אל הלוח... תמונות: http://forums.ort.org.il/files/175/2028082/1430219.jpg http://forums.ort.org.il/files/175/2028083/9764447.jpg תודה רבה לכם
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח שרת משחק של gta samp ושאני לא יצתרך לשלם כל חודש אני מחפש שרת איחסון שאני יוכל לשים בבית וככה אני לא יצתרך לשלם . יש דבר כזה ? כמה זה עולה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם תוכנות שיתוף קבצים כמו emule,shareaza . כל פעם שאני מנסה להוריד משהו, הוא מתחיל בהורדה אך ככל שיש יותר אנשים שמהם אני מוריד את הקובץ נוצר עומס על האינטרנט ופשוט התוכנה נתקעת וצריך להתנתק ולהתחבר מחדש כדי להמשך לגלוש כרגיל! מה לעשות? אני מחובר ב ADSL , win xp מודם מחובר דרך כרטיס רשת... אשמח אם תעזרו..
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
החיבור לאינטרנט מיועד למעקב על מצלמת IP. המצלמה והנתב ב- 2 קצוות של אותה דירה. על הנתב להכיל גם פורטים 45RJ לחיבור קווי, לתת סיגנל חזק, ולא לגרום לניתוקים. האם קיים מוצר לא יקר שתומך בתכונות אלה?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להעמיד שרת עסקי אצלי בבית כלומר לקוחות חיצוניים יתקשרו לשרת מבחוץ (תוכנת קליינט - סרבר) מהי הדרך הטובה והבטוחה ביותר להפריד את הרשת הביתית והרשת העסקית מבחינת בטיחות ואיך אפשר להבטיח שיוקצה תמיד לשרת העסקי לפחות 1.5 MB? נ.ב - כיום ברשת הביתית ישנם 6 מחשבים ו2 אייפון אשמח לכיוון/יעוץ בנושא
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום ... יש לכם את הכרטיס רשת הזה ומשחקים ללא בעיה במשחקי רשת ? ובגלישה הוא בסדר<? וגם קליטה? תודה
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי חיבור דרך תשתית כבלים וספק 014 האייפי לא משתנה לי גם אם אני מתנתק ומחייג מחדש דרך החייגן יש למישהו למה האייפי לא משתנה לי ?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אתמול התקבלתי לבטה של wow בכל מקרה, ההורדה של המשחק היא דרך ה- downloader שלהם שמשתמש בשיטת ביטורנט כשאני מוריד מופיעה לי הודעה שאומרת לי שאני חסום על ידי פיירוול ולכן אני מוריד לאט 5-15 קילובייט בשניה ואני משתמש במודם alcatel שהומר לנתב אינטרנט ולכן הוא משתמש בפיירוול וגם כנתב שכנראה חוסם פורטים4 הם הפנו אותי לטרבלשוטינג והוא רושם לי שם שהפורטים 6112 , 3724 ו 6881-6999 צריכים להיות פתוחים , במידה ולא זה יצור קונפליקט שכנראה מאט את קצב הירידה איך בידיוק אני דואג שהם היו פתוחים הזה ציתות מהאתר "Routers* Be sure that the router configuration has Ports 3724, 6112, and 6881-6999 forwarded to your computer, and only your computer. Having the same port forwarded to more …
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש לי ראוטר RTA300W של חברת אסקי. הייתי רוצה לדעת אם הראוטר מפריע למשחקי רשת??? האם צריך לפתוח פורטים בשביל משחק רשת??? ואם הפורטים פתוחים (כולם) אז יש איזהשהי בעיה עם משחקי רשת??? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום חברים דבר ראשון תודה לכולם עבור העזרה, קניתי השבוע את הנתב האלחוטי של 3COM ואני מקווה שיהיה מרוצה. שנית, מישהו אולי יכול לעזור לי בלינק להדרכת התקנת הנתב ? אני אישית מחובר ל-NETVISION ושם לא מוזכר הנתב הזה אלא רק של אדימקס. בכל מקרה אשמח לקבל את עזרתכם. בתודה מראש קסטרו.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
hey im buying a new computer this week and i need to know how to make a network between 2 computers and i have no idea how and i want both of them to be conected to the same internet all the time so ho do i do this? please give me a guide or something because i have no idea!!! thanx bye
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת של edimax - IEEE 802.11g Turbo Mode יש לי ראוטר שבזק סיפקו לי של ROTAL - RTA 1025W יש עוד 4 מחשבים בבית, חלק מחוברים חוטית וחלק אלחוטית. אחד האלחוטיים בקומה למטה וכולם קולטים מצויין ובמהירות מלאה (עשיתי בדיקת הורדה לכולם). רק המחשב הזה בעייתי. ניסיתי לחבר אותו חוטית לחיבור שיש על הלוח אם והמהירות הייתה מלאה כמו בשאר המחשבים. ניסיתי להתחבר עם הכרטיס האלחוטי לרשת של השכנים וגם שם המהירות הייתה מלאה. ככה שהבעיה היא בתאימות או בתקשורת בין הראוטר לכרטיס רשת. התקנתי דרייברים והכל. ד"א הקליטה תמיד על 5 קווים (מלאה לגמרי) אבל אני מוריד במהירות 30-40kbps לעומת מה שצריך להיות ויש בשאר המחשבים - 250kbps. רעיונות, מישהו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אשמח מאוד אם משהו יכול להפנות אותי לאתר מקיף שניתן להוריד בו קבצים לתוכנה guitar pro (.... חוץ מmysongboo), ואם משהו מכיר איזה פורום בנושא זה או בנושא טאבים ותווים. תודה רבה מאוד מאוד!!
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-