עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קיצר הגדרתי STATIC IP , עשיתי לאותו IP DMZ, ועדיין כל הפורטים נשארים סגורים ניסייתי אחרי זה לעשות PORT FORWARD גם לא עוזר אבל הDMZ אמור לטפל בזה בכל מקרה... ניסיתי לבטל WIN FIREWALL גם לא עזר בדיוק לפני יום עשיתי FORMAT , למישהו יש מושג למה כל הפורטים סגורים? אני פשוט צריך להפעיל UTORRENT... וכל הפורטים סגורים לפחות כך אתר שבודק פורטים אומר.. תודה מראש

2. Started by root3:16,

לפני חודשיים בערך סידרתי תרשת והכל עבד טוב, קצת בעיות פה ושם אבל לא משהו רציני... סידרתי בעזרת האפשרות של set up a home or small office network במסך של network connections. לפני שבוע בערך ניתקתי את המחשב ואחרי זה כשחיברתי אותו חזרה כאילו החיבור של הרשת נעלם.... ניסיתי את המדריך שפה בפורום אבל זה לא עבד... אני גם לא ידוע אם אצלי זה עם חייגן או בלי חייגן. יש לי אינטרנט מהיר של נטוויז'ן דרך הכבלים. תודה רבה לכל מי שיעזור לי איך לחבר תרשת מחדש

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by Idan-h,

יש לי שני מחשבים... שלי מחובר לאינטרנט ושל אח שלי מחובר למחשב שלי בשני המחשבים יש וינדוס אקס פי SP2 עכשיו פירמטטי את המחשב והתקנתי וינדוס עם SP2 כלול... לפני הפירמוט לא היה לי SP2.... ולפני הפירמוט היה רשת והאינטרנט עבד מצויין... מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך להגדיר את הרשת שיהיה אינטרנט בשני המחשבים... *אולי יש איזה תוכנה שמסדרת רשת... תוכנת ניהול כזאת.. שמגדירה את הרשת.. שמגבילה את המהירות של האינטרנט במחשב השני (של אח שלי) וכו'... תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  4. Started by NeverMore,

אהלן, אני מחפש ספק עם חיבור כמה שיותר מהיר שלא יגביל אותי בכמות ומהירות ההורדה תוכלו לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by sha1823,

מחובר לי נתב למודם שממנו אני מתחבר אלחוי למחשב נייד ובאופן חוטי למחשב הראשי עכשיו שמתי סיסמא לכניסה לאפשרות לגלוש באינטרנט עכשיו איך אני יכול לדעת שזה באמת מאובטח?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  6. אז ככה אני סוף סוף מתנתק מ ברק - חרא של חברה לא להתקרב אליה! זה 1. ( זה ב ADSL ) 2 . אני הולך הפעם לחזור לכבלים במהירות גלישה של 1.5 ו upload 128 יש מבצעים נחמדים אני חושב על smile 015 יש להם הצעה נחמדה מאוד.( חודשיים חינם לא לא התחייבות ולאחר מכן 49 כל חודש ללא התחייבות + 45 לכבלים למשך שנה) מה דעתכם על החברה הזאת ( דרך אגב סמייל זה אינטרנט זהב)* איך החיבור שלהם איך הגלישה איתם ? מה הנסיון שלכם איתם? עוד חברות זה כמובן נזק בין לאומי שהתלהבו שיש לכם את הפס הכי רחב שיש יש גם את 012. ( בחברות האחרות זה דיי אחיד 39 שקל לחודש ללא התחייבות + 45 לכבלים למשך שנה) אם יש לכם עוד אופציות ? תודה, כי היום אני עושה את זה ,אז אני ישמח לתגובות. ( אני לוקח חבילה ללא התחייבות נמעס לי …

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  7. היי, חשוב לי לציין שאף פעם לא השתמשתי בראוטר ולא היה לי ראוטר, ככה שאני די חדש בנושא הזה. יש לנו בבית אינטרנט של 12 מגה, שבנתיים הוא מחובר רק למחשב שלי, ועד עכשיו אחי היה גולש מהשכנים... בגלל שיש לאח שלי הרבה בעיות באינטרנט (וגם גלישה מהשכנים זה לא כזה נחמד), אנחנו רוצים לקנות ראוטר כדי שאחי יוכל גם לגלוש מהאינטרנט של הבית. יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: 1. המודם של האינטרנט נמצא בחדר שלי, והחדר שלי הוא גם ממד, עד כמה זה משפיע? והאם הקרינה יכולה להיות מסוכנת בגלל שזה 24/7 בחדר שלי או שזה לא כזה בעל חשיבות? 2. המהירות הורדה די חשובה לי בגלל שאני מוריד הרבה, נגיד שאני עכשיו מוריד קובץ כלשהו, ואחי גולש באינטרנט במחשב שלו, עד כמה הגלישה שלו מפריעה למהירות ההורדה שלי?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  8. Started by redti,

שלום, יש בבעלותי נתב של די לינק וברצוני לרכוש כרטיס רשת אלחוטי נוסף לאחד שכבר יש לי ואני מתלבט בין החברות netgear ו belkin מה עדיף ?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by ביז'ו המוס,

אני לא יודע בדיוק מה קרה.. אבל אני לא מצליח להכנס לHWZONE.. חשבתי שזה בעיה במחשב שלי או משהו אבל ירדתי למחשב השני שלי בבית וגם משם אני לא יכול להכנס, טילפנתי לחבר שלי וגם אצלו.. פשוט אי אפשר להכנס לפה. זה קורה גם לכם? אם הפורום לא עובד גם לכם אז תפרסמו פה.. אולי זאת בעיה של השרת או משהו. הפורום עדיין לא עובד לי מסיבה כלשהי.. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by KoM,

בזמן האחרון אני וכל הרשת אצלי בבית חווים בעיות גלישה רבות כגון אתרים שעולים לאט או פשוט לא עולים. כשאני נכנס לקונפיגורציה של הראוטר (אלקטל פרוץ), שמתיח לב למשהו שלא היה בעבר תחת אופציות ה-PPP, תחת ה-PPP2 שאמור להיות מחובר ודלוק כל הזמן רשום לידו Trying, דבר שלא היה בעבר, האם זה יכול להיות המקור לבעייה ?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  11. היי אני מנוי לאנטרנט כבר כמה שנים טובות עם חברת ברק&נטוויזיוון וכול השנים איתם היו לי ניתוקים באנטרנט נורת הADSL מהבהבת וכבר שלחו אינספור פעמים טכנאים שלא פתרו תבעיה מה נשאר עוד לעשות? בתודה מראש

12. שלום לכולם, מאז יום כיפור אני סובל מבעית מהירות מציקה נורא באינטרנט, חשבתי בהתחלה שזה הכל היה בתקופת החגים בגלל העומס על התשתיות, אבל זה כבר ככה מאז, ולא משתנה, מדובר על חיבור 12 מגה ביט ב014 בכבלים הבעיה מאד מוזרה, קליפים ביוטיוב עם מעל מיליון צפיות יטוסו על 720P במהירות מטורפת, כל קליפ של מתחת מ100,000 צפיות, פשוט לא יעלה בכלל, בקטע שעל 360P אני אצטרך לחכות הרבה זמן. דרייברים לכרטיס מסך לדוגמא מנווידיה, ירדו על 1.3 מגה בייט לשניה, וכלמני קבצים סוררים, ירדו על 20 קילו בייט לשניה, עוד בעיה מאד מאד מעיקה, היא יוטורנט, הוא פשוט לא עובר את ה100 קילובייט לשניה במצטבר, גם עם טורנטים של אלפי סידים. עשיתי סריקת וירוסים, רוגלות, ריסטרטים למחשב, למודם, לראוטר, עשיתי גם הארד ריסט ל…

13. היי כולם! אז גיליתי לאחרונה שחיברו את הבניין שלי (חיפה) לאנלימיטד ולסלקום פייבר. אני רוצה לעבור לאחד מהם (כרגע מחובר לבזק, מקבל מהירויות חצי כוח) ולא ממש יודע האם יש הבדל אמיתי והאם יש יתרונות/חסרונות לכל אחד מהם.. אשמח לשמוע מניסיונכם האם יש משהו עדיף מהשניים, ובמידה וכן, למה? תודה ענקית מראש!

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by 8-Ball,

יש לי את המודם הזה ויש לי סויץ' (נראה ל י ג'נרי) שיש לו מאחורה 4 חיבורי רשת ואחד לחשמל. אני יודע שיש דרך להפוך את המודם לנתב, עכשיו השאלה שלי היא אם יש אפשרות לחלק את האינטרנט באופן לא שווה כשעושים את זה? ועוד שאלה, כדאי לעשות את זה או שעדיף לקנות נתב וזהו?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  15. שלום לכולם.. אז ככה... בשבט שלי בצופים (כמו שיש בנוער העובד קן אז אצלנו זה שבט...) יש אינטרנט מהיר ADSL במשרד שמחובר לטלפון ולמודם נתב של ECL(או שזה ECI לא הצלחתי להבין). הדגם הוא B-FOCuS Router 270PR. יש עוד חדר שהוא במרחק של 10 מטר משם (זה בערך..) והבאנו לשם מחשב פנטיום 3 550Mhz ומסך והכל... עכשיו יש שם קו טלפון. אותו קו שיש במשרד של ה-ADSL. מה שרציתי לשאול זה איך הכי כדאי לחבר את המחשב המרוחק יותר? יש לי את אותו מודם-נתב בדיוק שיש במשרד ואני יכול להביא אותו למחשב השני אבל אני לא יודע אם זה יעזור כי לפי הידע שלי אי אפשר על אותו קו ואותו חשבון להתחבר עם 2 מודמים לא קשורים... קיצור אני צריך את דעתכם.. איך כדאי לחבר.. המודם הזה גם נתב לפי מה שכתוב עליו ואז אולי אפשר לה…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  16. אמרו לי כאן הרבה אנשים שהתקנת HUB ברשת ביתית בלי ראוטר לא ישנה כלום לא יהיה יותר יציב לא יותתר מהיר לא כלום, ותתפלאו האינטרנט מהיר בטירוף! יציב ממש, בקיצור מעולה, אז רק לידע כללי למי שיש שיתוף אינטרנט דרך כרטיסי רשת, עם הויזארד של מיקרוסופט אז כדאי לכלם להתשמש ב-HUB! אלי.

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  17. אני מעונין להקים רשת בבית עם 3 מחשבים . היום יש כל כך הרבה חברות שנותנות פתרון עם רשת אלחותית כדוגמא : בזק האם כדאי ואם לא מה כן כדאי תודה :

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by guru_shastri,

שלום לכולם יש לי רשת ביתית אלחוטית של 3 מחשבים. אני מצליח לראות את התיקיות שכל מחשב משתף, אבל לא מצליח לגשת לאף אחד מהן. מקבל הודעת windows cannot access..והנתיב ניסיתי להגדיר את הגישה לeveryone בהגדרות, ולתת הרשאות מלאות. זה לא עוזר. ניסיתי כשהפיירוול של ווינדוס מכובה - וגם לא הועיל. יש לי avgfree מותקן על חלק מהמחשבים. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by ShahafH,

טוב זה התחיל לפני כמה ימים ושמתי לב לזה בכך שנעשו לי לאגים איומים בקאונטר סטרייק ושמתי לב שבמקום להוריד מהורדות HTTP על 350(2.5 מגה של בזק וואו) זה מוריד על 220 ולא יציב.. איך אני מסדר את האיטיות? יכול להיות שמשהו מכביד אבל אני לא ודע מה אין לי תוכנת שיתופיות פועלות בזמן שאני עובד על האינטרנט.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by erbu,

רכשתי לא מזמן נייד עם סנטרינו (מן הסתם כרטיס רשת 802B הוא בילד אין במחשבים האלה). עכשיו יש לי מחשב שולחני בבית שמחובר ל-ADSL והייתי רוצה לגלוש אלחוטית עם הנייד. הדבר הראשון שחשבתי עליו הוא כמובן לקנות נתב אלחוטי ואז לחבר אותו לשולחני ולגלוש אלחוטית עם הנייד. אבל בעצם כשאני חושב על זה למה צריך נתב בכלל? הרי אם אני אתקין במחשב השולחני כרטיס רשת אלחוטי אז הוא בעצמו יהיה מרושת עם הנייד וגם כך אוכל לגלוש לא? זה נראה לי פיתרון זול בהרבה. אז מכיוון שרק עכשיו אני נכנס לקטע של רשתות אז אני לא בטוח במה שאני אומר או מה היתרון לכל שיטה. ברור לי שאם אתקין כרטיס רשת אלחוטי אז זה בעצם כאילו שאני גולש בשולחני דרך הנייד-- אבל מה רע בזה? אז אני פונה אליכם לעזרה תודה

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  21. כרגע יש לי ראוטר סיבים של פרטנר בחבילת 1000/250 פלוס קו טלפון ביתי ומגדיל טווח בהשכרה, מהראוטר יוצאים דרך הקיר קווי רשת ל4 נקודות בבית אני מתכנן להחזיר את המגדיל ולקנות זוג Meshים מסדרת TP-Link Deco X20/60 שיכולים לתפקד גם כראוטר, חשבתי כבר להחזיר את הראוטר ולקחת מתאם סיבים במקום כי לשים את הראוטר על Bridge Mode ולהמשיך לשלם עליו מיותר זה המצב כרגע: *בחדר האמצעי אין חשיבות לקליטת הוויפי במרכז הבית הראוטר סיבים של פרטנר, ממנו יוצאים ארבעה קווי רשת- אחד למרכז הסלון שם אני מתכנן לשים יחידת Mesh , אחד לסטרימר חדר האמצעי, 2 לחדר השמאלי (אחד למגדיל ואחד למחשב בקיר אחר) א) יש דבר כזה מתאם SFP עם יציאת טלפון? ב) במידה ולא, האם Bridge Mode משאיר את הקו טלפון זמין?…

22. Started by liav12,

אז קודם כל...היום האייסי עבד כמו שריך הכל רגיל שולח מקבל קבצים בלי בעיה, פתאום עכשיו אני מנסה לשלוח קבצים לאנשים והוא כל הזמן אומר לי " cant establish connection" ואין לי מושג למה! הפעלתי תמחשב מחדש, ושום דבר, אין לי פיירוואל, הפיירוואל של וינדוס לא מופעל, סתם ככה פתאום לא רוצה לקבל או לשלוח, אבל הוינדוס הוריד לי עדכון אוטומטי כמו שהוא עושה כל הזמן והתקנתי אותו ואני חושב שמהיום שהתקנתי אותו הוא עושה לי את הבעיות זאת הברירה היחידה שנראית לי, הסרתי אותו אבל שום דבר עדיין...יש למישהו מושג מה עושים?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Cable/DSL 802.11g 54Mbps Wireless Router

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by Cheif,

הוא אמנם אינו כרטיס הרשת האלחוטי הטוב ביותר שקיים, אבל במחיר של 38 שקל ה-TL-WN721N נראה ממש מציאה. יש להציג את הקופון באחת מחנויות IVORY. המבצע עד 20/12 או עד גמר המלאי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  25. האם זה יותר מהיר? איכות שיחה יותר טובה? יותר איזורי קליטה? יותר תמיכה ברשת דור החדש? שירות מקצועי יותר? שירות מהיר יותר?... בקיצור מה טוב בזה, ולמה שווה לי לעבור?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים