רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
תראו יש לי 2 מחשבים בבית והם מחוברים למודם 1 של נטויזן 1.5M המודם מחובר אלי והמחשב השני מחובר אלי.... עכשיו לא מזמן אחותי(שיושבת על המחשב השני) "גילתה" תאימיול וביטורנט D= והיא לוקחת את כל הפס היא לא רוצה להוריד תUPLOAD שלה וגם לא תDOWNLOAD אז חשבתי שבטוח יש איזה תוכנה להגביל אותה(אבל רק אותה) נגיד שישאר רשום אצל בתוכנה UPLOAD 16 אז בתכלס כשאני יפעיל תתוכנה זה יתן לה רק 2 או מה שאני יקבע ואותו דבר בDOWNLOAD יש תוכנה כזאת? ואם כן איזה? או אם יש דבר בלי תוכנה אז גם סבבה לא ממש משנה לי דרך מה...
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם הכותרת אומרת הכל ;D תודה לכולם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לסדר את זה.?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
יש לי רשת דרך ראוטר כאשר אני רוצה להיכנס ממחשב אחד למחשב שני אז הוא כתב לי הכנס סיסמה ושם משתמש שאין לי מושג. אבל ממחשב שני אני יכול להיכנס בלי שום סיסמה אז מה הבעיה אצלי תעזרו לי :s05:
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, תהיתי אם ישנה האפשרות ב-ASUS A7A להפעילו דרך WOL... יש לי כרטיס רשת WOL ורציתי לדעת היכן לחבר את הכבל אל הלוח... תמונות: http://forums.ort.org.il/files/175/2028082/1430219.jpg http://forums.ort.org.il/files/175/2028083/9764447.jpg תודה רבה לכם
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה רבה רבה מראש למי שעונה לי אני תקוע עם הדבר המעצבן הזה כבר הרבה זמן בכל אופן...קיבלתי ראוטר של אדימקס מדגם br-6104w...עכשיו...אני כבר חודש נאבק איתו שיעבוד...אני מחבר את כל הכבלים כמו שכתוב וכמו שדיברתי עם אנשים שמבינים וכך אמרו לי...חוצמזה כל הנורות על הראוטר פועלות ומראות כאילו יש עבודה... אבלללללללל..הבעיה היא שכשאני פותח דפדפן ומנסה להגיד לראוטר לגשת לדיפולט IP אדרס שלו...הוא לא מוצא אותה... אמרתי לכל פרוטוקלי הTCP/ip שלי למצוא כתובת אייפי אוטומאטית... מישהו יכול להגיד לי מה אני עושה לא בסדר/ אם צריכים עוד מידע על המערכת (ווינדווס 98 לא חושב ששאר הרכיבים חשובים אבל אם כן אני אעלה מפרט מלא) בכולופן תודה רבה למי שיעזור לי...
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אם אפשר ככה אז איך אני יכול כשאני מתחבר שהאיי פי שלי יתחיל ב-82. ולא ב-217 תודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני יכול להיכנס לאתרים דרך הFF אבל למשל המסנג'ר לא מתחבר וה GMAIL NOTIFIER שלי גם לא מצליח להתחבר... בנוסף גם מאז שהתחילה הבעיה גם יש בעיה בCSS של הורדת דברים מהשרת אבל אני לא בטוח שזה קשור...
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי נתב של edimax br6104k ויש לי מודם כבלים אני לא יודע מה לעשות כשאני מחבר את המודם לנתב אין תגובה מצד המודם ולא מצד הנתב אין נורת חיווי של פי סי ו דאטה מצד המודם ואין לינק אקטיב מצד הנתב עכשיו כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב אז הוא עובד ניסיתי לעבור על כל ההגדרות בנתב ושום דבר לא עזר מה אני יכול לעשות? אני משתגע כבר מתוסכל לגמרי אינטרנט זהב טוענים שהם לא יכולים להעביר לחיבור ללא חייגן כי זה לא בטיחותי או משהו והמדיניות שלהם זה לתת את חווית הגלישה הכי בטוחה ללקוח והיה שם איזה אחד מנייק בתמיכה שלהם שדי עשה לי פרנציפ לא כל כך עזר לי כי לא קנינו את הנתב דרכם ולא מוסמך לעבוד עם זה והציע לי או פורומים של תמיכה או לשלוח אליי טכנאי שאני אשלם לו וזה נתב חדש ומחשב חדש לא משנה …
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד עם כרטיס רשת התומך ב-MIMO וגם ב-Draft N, והייתי רוצה להוסיף רשת אלחוטית בבית. הבעיה היא שהבית הוא בן שלוש קומות, והמחשב הנייח (עם החיבור לאינטרנט של הכבלים) יושב בקומת המרתף. בנוסף, גרם המדרגות די צר, כך שאני מניח שהאות יצטרך לעבור דרך כמה וכמה קירות (או דרך רצפה אחת/שתיים) בדרכו אל היעד הנכסף. למרות שה-Draft N הוא נחמד, חשוב לי יותר שהחיבור יהיה יציב מאשר שיהיה מהיר. אי לכך, הייתי שמח להמלצה על נתב אלחוטי שיכול להתמודד עם הקירות, ואם יש נתב שגם טווח השידור שלו גדול והוא גם תומך ב-Draft N - מה טוב. כרגע, נדמה לי שהנתב היחיד שעונה, תיאורטית, על הדרישות הוא ה-Edimax BR6504N; אבל המליצו לי דווקא על ה-Compex NP18A1G108 כבעל טווח קליטה מוגדל (מצד שנ…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי חיבור דרך תשתית כבלים וספק 014 האייפי לא משתנה לי גם אם אני מתנתק ומחייג מחדש דרך החייגן יש למישהו למה האייפי לא משתנה לי ?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ברגע שאני מחבר תמחשבים אחרים לראוטר (אני המרכזי עם ה- ADSL והם מתחברים אלי). קופצת לי כל איזה דקה בדיוק,הודעה CONNECT כזאת ואז היא נעלמת. זה אולי נשמע לא כזה קריטי,אבל זה ממש משגע אותי זה מוציא אותי לווינדוס מכל דבר שאני עוסק בו כגון:משחקים,משחקים ברשת ועוד... הפתרון היחידי שיש לי בנתיים זה לנתק תראוטר ותמחשבים ואז אין שום הודעה. אני בטוח שצריך לשנות משהו באפשריות ואני לא מוצא,מודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום אתמול התקבלתי לבטה של wow בכל מקרה, ההורדה של המשחק היא דרך ה- downloader שלהם שמשתמש בשיטת ביטורנט כשאני מוריד מופיעה לי הודעה שאומרת לי שאני חסום על ידי פיירוול ולכן אני מוריד לאט 5-15 קילובייט בשניה ואני משתמש במודם alcatel שהומר לנתב אינטרנט ולכן הוא משתמש בפיירוול וגם כנתב שכנראה חוסם פורטים4 הם הפנו אותי לטרבלשוטינג והוא רושם לי שם שהפורטים 6112 , 3724 ו 6881-6999 צריכים להיות פתוחים , במידה ולא זה יצור קונפליקט שכנראה מאט את קצב הירידה איך בידיוק אני דואג שהם היו פתוחים הזה ציתות מהאתר "Routers* Be sure that the router configuration has Ports 3724, 6112, and 6881-6999 forwarded to your computer, and only your computer. Having the same port forwarded to more …
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום אשמח מאוד אם משהו יכול להפנות אותי לאתר מקיף שניתן להוריד בו קבצים לתוכנה guitar pro (.... חוץ מmysongboo), ואם משהו מכיר איזה פורום בנושא זה או בנושא טאבים ותווים. תודה רבה מאוד מאוד!!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
יש לי רשת ואני לא מצליח לשחק ברשת בגלל שהרשת לא מאפשרת לי לשלוח או לקבל נתונים... אין לי שום פיירוול מופעל גם לא של ווינדוס מה?? לעשות תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק מה קרה.. אבל אני לא מצליח להכנס לHWZONE.. חשבתי שזה בעיה במחשב שלי או משהו אבל ירדתי למחשב השני שלי בבית וגם משם אני לא יכול להכנס, טילפנתי לחבר שלי וגם אצלו.. פשוט אי אפשר להכנס לפה. זה קורה גם לכם? אם הפורום לא עובד גם לכם אז תפרסמו פה.. אולי זאת בעיה של השרת או משהו. הפורום עדיין לא עובד לי מסיבה כלשהי.. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מחובר דרך בזק עכשיו, ב012 תמיד נתקתי את האינטרנט והמודם וחיכיתי כמה שניות ואז השתנה לי האיפי.. עכשיו ב-014 זה כבר לא עובד יותר. יש איזו שיטה אחרת אולי? ???
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, הלפטופ שלי לא מצליח להתחבר לרשתות פתוחות. לרשתות עם סיסמא הוא מתחבר ללא בעיה. הרשתות הפתוחות הן פתוחות בוודאות כי מכשירים אחרים כן מתחברים לאותה רשת. יש למישהו מושג איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום רציתי לדעת האם יש תוכנה חינמית טובה שמבקרת את תעבורת המידע ברשת. אני מעוניין לדעת אלו אפליקציות שרצות אצלי במחשב "צורכות" רוחב פס וכמה. העיניין הוא שלפעמים נדמה לי כאילו הרשת "תקועה" בגלל שרוחב הפס שלי סתום. אין לי מושג אם זה וירוס או סתם עומס בקצה השני של הרשת. תודה רבה לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים הראשי xp עם 2 כרטיסים השני כרטיס רשת עם 98\2 הרשת בניהם עובדת אבל שיתוף האינטרנט אינו עובד למעט אתר אחד והא start כל קישור אחר אני נתקל בהודעה הדף לא נמצא מבקש עזרה בפתרון הבעיה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים וראוטר ואני רוצה להגיע למחשב השני שלי דרך הראוטר . איך אני עושה את זה ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אבא שלי קיבל עם המשרד רשת חוטית ככה יש בכניסה כזה ריסוע ענק כמו בבתי ספר כזה של הרשת לא יודע מה זה וליד כול עמדת מחשב במשרד יש חיבור כזה לכבל רשת עכשיו השאלה שלי איפה צריך לחבר תמודם קנינו ראוטר וחיברנו לסתם נקודה לא לקפוסא הרגילה וחיברנו מחשב לנקודה אחרת וזה לא עבד הרשת 1}אולי צריך לחבר תראוטר לקופסא הגדולה? 2} אולי צריך רק מודם בלי ראוטר? זה מודם משולב ראוטר כזה נ.ב יש כזה דבר מדפסת שמחוברת רק לרשת בלי מחשב יענו ישירות לרשת?? תודה רבה מאור
-
- 13 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת של כ20 מחשבים עם WINDOWS XP3 ומחשב אחד עם WINDOWS 7 שבו יש תקייה אחת משותפת לכל המחשבים אני רוצה שבכל פעם שאני נכנס לתקייה הזאת ממחשב מסויים ברשת הוא יבקש שם משתמש וסיסמא הבעיה שאם ניכנסתי ממחשב כלשהו ברשת לתקייה המשותפת והכנסתי שם משתמש וסיסמא וניכנס יפה בפעם הבאה שאני אנסה להיכנס לאותה תקייה הוא יזכור את שם המשתמש והסיסמא ולא יבקש אותם יותר אני רוצא לבטל זאת. שתמיד יבקש שם משתמש וסיסמא
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-