רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
(ynet)http://images.maariv.co.il/channels/13/ART/471/547.html שנצפה לירידת מחירים? I don't think so
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, השאלה שלי היא האם מתאמי RF מותאים לכל התקן בנפרד? ואם כן, יש איזושהי דרך (תוכנה או משהו) לשנות את ההתאמה שלו? אני רוצה להשתמש במתאם של העכבר אלחוטי שלי ככ. רשת אלחוטי, כנראה שזה קצת הזוי אבל תגידו לי אתם אם אפשרי או טיפשי. תודה ושבוע טוב,
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
ראוטר תקן N נותן קליטה חזקה יותר מתקן G ?? שניהם חברת EDIMAX
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום. הגדרתי WAN 1 של בזק . זה קו אופטי ולכן החיבור ישיר ל WAN2. וכל מה שהיה לעשות זה להגדיר STATIC IP וGW הבעיה המרכזית זה WAN 2 יש תשתית נוספת של הוט במהירות 100MB. עם המודם HOT PRIVATEBOX - ללא חיגבור WAN הקצתי INTERFACE שאליו מתחבר הסוויץ. 192.168.205.254 הגדרתי ב WAN2 ב - FORTIGATE כתובת ה STATIC IP EXTERNAL. הוספתי ROUTE. שמעביר ל GW של HOT הוספתי POLICY שמאפשר מ CLASS 192.168.205.0/24 גישה ל WAN 2 משום מה מחשבים שברשת הזאת. ניגשים ל WAN 1 במקום ל WAN 2 אם מישהו מוכן לעזור לי תמורת תשלום סמלי. יהיה מעולה =]
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקינו אצלי ראווטר של LEVEL ONE. מאז (וגם קצת לפני אבל בעיקר מאז) האינטרנט ממש זוחל ויש לי LOW ID באמיול. אז ככה: 1.אני מבינה שהמהירות מפוצלת בין שני המחשבים, אך האם זה מצדיק זחילה ממשית? (מהירות 1.5/128) 2. איך לפתור את בעיית הLOW ID? היא מן הסתם נגרמת בגלל הרוואטר, כי היא לא הייתה קיימת לפני זה. בבקשה אל תפנו אותי למדריכים, כי ניסיתי כבר משם וזה לא הלך... תודה רבה:-) ואני יודעת שהשאלה גם בתפוז...זה בשביל להגדיל את הסיכוי לקבל תשובה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה (משהו כמו חודש) שאני לא מצילח לחבר מחשב מסוים לאינטרנט , לא התעסקתי בזה יותר מדי למה המחשב היה מקולקל ולא היה כזה אכפת לי אם הוא מתחבר או לא אבל עכשיו לאחר ששלחתי את המחשב לתיקון והוא חזר אז התחלתי להתעסק קצת ולנסות לחבר אותו לאינטרנט. בבית יש לי 3 מחשבים , אחד "ראשי" שנמצא כביכול בחדר עבודה שהוא מחובר לאינטרנט דרך חיבור ישיר עם כבל למודם. האינטרנט שמה עובד יופי ואין לי תלונות. שני , מחשב נייד שקולט אינטרנט אלחוטי מהמודם מהחדר עבודה גם פה האינטרנט עובד יופי. שלישי, מחשב בחדר אחר . פה הבעיה ניסיתי לחבר ראוטר למודם ובכך לחבר את המחשב לראוטר ואז הוא יקבל אינטרנט (אני לא בידיוק מתמצא באיך לחבר ומה לחבר יש לי שמה כמובן 4 חיבורים וWLAN שאני לא יודע בידיוק מה ההבדל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים, 1 שלי, שהוא בקומה הכי למטה. ו2 בקומה הכי למעלה שזה בקומה ה3. מהי הדרך הכי טובה לעשות בינהם רשת אבל בלי לחפור בקיר ולהריץ כבלים בבית... כרגע יש לי ראוטר של 2wire מדגם homeportal 1100 שתומך ב hpna שזה רשת על גבי החיבור של הטלפון של הבית... אבל הוא מתאים רק לadsl ואני רוצה לעבור לכבלים כי יש להם מחירים יותר נורמלים ביחס לחבילות שלהם. אשמח אם הפיתרון שתציכו לי יתאים גם ל adsl וגם לכבלים במידה ואני ינדוד מadsl לכבלים וההפך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתלבט בין שני ראוטרים: VMG3926 ZyXEL TP-Link Archer C7 AC1750 ה ZyXEL פשוט תומך ב Vectoring ו ה TP-Link לא. חוץ מזה כל מה שמציע ה TP-Link עדיף. מהירות ומחיר. רציתי לשאול את דעתכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כיצד אוכל לבנות שרת (כנראה שהוא יעמוד בין הנתב למודם) אשר יסנן את תעבורת האינטרנט (Spyware. Virus, Trojan, Spam וכ"ו). לאיזה תוכנות וחומרה אזדקק? האם יש לדבר כזה שם ספציפי? (אני לא מדבר על Firewall בגודל של בית של CheakPoint). תודה מראש אורי.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
עד כמה מרחק אפשר להגיע רשת אלחוטית עם אנטנות וכמה זה יעלה וכמה בלי אנטנה ואיזה טכנולוגיה כדי בשבילל מרחק גדול שקצב יהיה לפחות mbyte/s ואם אפשר גם במרחק של 300m בלי אנטנה בקצב הנ"ל ותביוא את הטווח גם עם מחשולים וגם בלי?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אז כשמגיעים למצב שגלישה דרך חיבור ה 3G של הטלפון שלי מהירה יותר מהגלישה דרך הוטנט, מבינים שהגיע הזמן לעבור ספקית. אני כרגע נמצא בהוטנט (15 מגה). אני חיייב לציין שמהירות ההורדה אף פעם לא אכזבה אותי, לרוב הורדתי על מקס, אבל 'חווית' הגלישה נהיית גרועה מרגע לרגע. עד למצב שיש צורך לרענן עמוד מספר פעמים כדי להיכנס לאתרים כמו ויקיפדיה ופייסבוק, כשבבירור הבעיה היא לא באתר. חשבתי לעבור לבזב"ל, כי לפי מה שהבנתי הגלישה שם יותר מהירה. השאלה היא, האם הם יתנו לי את המחיר של 29 ש"ח בתור לקוח חדש? אשמח לשמוע אם מישהו ניסה לקבל מהם את המחיר הזה בתור לקוח חדש.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר קנה את הראוטר מודם הנ"ל של אדימקס ולר מוצא איפה מכניסים כתובת MAC עם IP קבועה לי אישית יש אדימקס יותר ישן ששם יש לי ב LAN Static DHCP Leases Table איפה אני מוצא אז זה בראוטר המדובר אם יש למישהו את הדגם ויוכל לעשות לי PRINT SCREEN בתוד מראש
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית ראוטר שמחובר ל-2 AP, למחשב ולמדפסת. (הבית פרטי, עם כמה קומות, ככה שאנחנו נאלצנו לחבר 2 AP). אני צריך לחבר לראוטר (הראשי) עוד צרכן (פשוט הוא הכי קרוב אליו, ואני לא מתכוון להעביר כבלים ברחבי הבית מהAP השניים). לראוטר יש רק 4 חיבורים, ככה שאני ככל הנראה אקנה סוויץ'. ראיתי סוויצ'ים שתומכים ב-10/100 בכ-40-50 ש"ח, וכאלה שתומכים ב-10/100/1000 במחיר כפול (80-90 ש"ח). השאלה היא האם יש טעם להשקיע בסוויץ' היקר יותר (מסתבר שמכשירי הרשת שורדים אצלנו בבית ממש יפה) או שמדובר במשהו "גימיקי" שאני ארגיש אולי רק עוד 20 שנה במקרה הטוב... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שזה איטי אני שואל מכיוון ואני מעוניין לייצור רשת באמצעות תשתית החשמל והיא עובדת במהירות זאת. כמה זה בערך 14 MPS, לדוגמא כמה זמן ייקח לטעון דף אינטרנט ממוצע (של האתר לדוגמא), הרשת לא תשמש להורדת קבצים או משהו כזה, סתם כדי שאבא שלי יוכל להיות באינטרנט בלי לשבת לי על הגב
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת שמחוברת לראוטר של אדימקס, ואיני יודע איך לפתוח פורטים... איך אני עושה זאת?? תמונה של התפריט של הראוטר" http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/m/a/o/r/_/z/a/k/e/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200510051833157626/200510051833572078/router.JPG
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום חיווטי שקע רשת גויס לפי תוכנית שראיתי באינטרנט ובצד השני של הכבל הרכבתי ראש זכר דמיועד להכנס לראוטר. מבדיקה החיווטים השתמשתי במכשיר עם נוריות. לפי המכשיר, החיווט לא נכון. האם ההיתי צריך לחווט באופן מוצלב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט במהירות 12MB. הספקית היא בזק בינלאומי והתשתית היא HOT . יש לי ראוטר של חברת Linksys מדגם WRT54GL ומודם של Motorola שאני לא זוכר את הדגם שלו. האינטרנט עבד מעולה עד לפני כמה ימים. הייתה לי בעיה ברשת האלחוטית בבית אז אבא שלי עשה איפוס לראוטר ושיחזר אותו להגדרות היצרן. מאז האינטרנט מתנתק כל כמה דקות ולוקח לו כמה דקות לחזור וגם כאשר אני מנסה להוריד קובץ מהאינטרנט לא משנה מאיזה אתר ההורדה מתחילה ואז בשלב מסויים היא נתקעת ולא ממשיכה ואני חייב לבטל אותה. גם כאשר אני מנסה לפתוח קבצי PDF למשל דרך האינטרנט הקובץ מתחיל להיטען ואז בשלב מסויים נתקע ואני חייב לצאת מהדפדפן. מה לעשות? להתקשר לבזק או שיש משהו אחר שכדאי לנסות? אגב זה קורה בכל המחשבים בבית ולא רק במחשב של…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שמתי תאמייל שלי באתר alljobs.ואח"כ הבנתי שלקבל הצעות זה בתשלום.איך אני מפסיק שישלחו לי אמיילים,זה כבר מטרד תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה חשוב כאשר בוחרים טייפ גיבוי לשרתים (לא סתם לכל מחשב) ניסיתי למצוא מדריכים באינטרנט והשוואות ולא מצאתי איזה חברות הם טובות בשוק והאם מישהו יכול לכוון אותי לגבי טייפ גיבוי (מיועד לגיבוי DATA של 1TB)(בערך עד 5000 ש"ח גג) אני רוצה לקנות אנטי וירוס NOD32 לשרתים ותחנות עבודה (2 כפול שלושים רשיונות + שרת כי אני צריך לחמישים מחשבים) קראתי באתרים כמו VIRUSBTN חוות דעת שאומרות שאנטי וירוס זה הוא טוב לשרתים והוא קיבל מקום 1 בכמה מקומות רציתי לשמוע גם חוות דעת של כמה חברה מהפורום אם אפשר.... לא עדיף SYMANTEC או משהו בסגנון? שאלה קצת טיפשית אבל בכל זאת: האם זה שאני קונה לחמישים או שישים מחשבים רשיון לשרת ו30 מחשבים (אני קונה 2 חבילות כאלה) אומר שאני יכול עם ה…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
האם ספקיות האינטרנט צריכות להתחיל לדאוג? יותר ויותר בתי-עסק, מקומות ציבוריים ובעיקר עיריות מצטרפים למהלך החדש של הענקת אינטרנט אלחוטי חינם או בתשלום נמוך. בשבוע הבא מצטרף לחגיגה, לראשונה, גם מרכז קניות גדול: דיזנגוף-סנטר בת"א. החל מסוף השבוע אפשר יהיה לגלוש באינטרנט אלחוטי בתחומי הקניון בעזרת מחשב נייד, מחשב כף יד או טלפון סלולרי. הגלישה תתאפשר כמעט מכל נקודה במתחם: בבתי-הקפה, במסעדות, ברחבות המרכזיות ואפילו על מדרגות הסנטר. המהלך התאפשר לאחר שהנהלת המקום חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם חברת 012 וחנות "הנדי", המתמחה במחשבי כף יד וגאדג'טים. 012 הקימה לצורך העניין תשתית Wi-Fi אלחוטית, המאפשרת בשלב הראשון גלישה במהירות של 5.2 מגה בייט. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-…
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אני מאוד אוהב את תוכנת soulseek כי היא מוצאת דברים שתוכנות הורדה אחרות לא היא עובדת מאוד לאט ולא מצליחה להוריד מחצית מהשירים (מופיעים כאדום faild ) התוכנה גוססת ??? יש בעעית חיבור ??
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום, הדלקתי את המחשב במוצ"ש והצלחתי להתחבר איתו לאינטרנט לכמה דק' לאחר מכן כבר לא. למטה מופיע לי המשולש הצהוב על סמל החיבור ואין לי אינטרנט וניסיתי לנתק את הראוטר ולחבר ולהפעיל מחדש את המחשב כלום לא עזר. בבית יש 3 מחשבים שמחוברים לראוטר ברשת הביתית ב2 האחרים הכל עובד בסדר (משם אני רושם את ההודעה הזאת) רק אצלי פתאום זה לא עובד אז חשבתי שאולי הכבל לא טוב, אז לקחתי מחשב אחר ,וחיברתי אותו לכבל ושם דווקא כן היה אינטרנט. יש לי windows 7 אז תגידו לי איזה מידע נחוץ לכם ע"מ לזהות את הבעיה..... תצלומי מסך או דברים אחרים תודה!!! *עריכה - הוספת תמונה* Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לשמור על הרשת קובץ (מידי נגיד) ולהוריד לנייד מרשת פלאפון (lg 820) או תמונות/אנימציות ?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב נייד חדש ויש לי גם מחשב נייח הבאתי ראוטר די ישן של dlink 614+ על מנת להקים רשת אלחוטית כדי שיהיה לי גם אינטרנט בנייד יש לי איניטרנט בכבלים אז הבנתי שאני צריך להגדיר חייגן בראוטר נכנסתי והפעלתי שם את האפשרות של l2tp אם כל ההגדרות של השם משתמש והסיסמא, הנייד קולט את הרשת שהגדרתי ומזהה אותה אך משום מה גם בנייח וגם בנייד אין אינטרנט ואני לא מצליח להבין למה... האם יש משהו שאני מפספס , עוד משהו שאני צריך להגדיר? אם למישהו יש רעיון או פתרון אני ישמח אני לא כל כך מבין בזה ויכול להיות שעשיתי כמה דברים שלא צריך אז תודה מראש למי שיענה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום, ברשת מקומית בעלת חיבור לאינטרנט עובדים 3 מחשבים, עם מערכות הפעלה מסוג WINDOWS XP SP3. ברצוני שמחשב רביעי (גם הוא XP SP3) יתחבר לרשת אלחוטית, ויקבל גישה לשיתוף קבצים ולמדפסת רשת. האם יש אפשרות באמצעות הגדרות הרשת המובנות במערכת ההפעלה בלבד לעשות זאת? מעדיף שלא להשתמש בתוכנות צד שלישי.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-