רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
רכשתי מכשיר כף יד + טלפון מעוניין להגדיר את הדואר האלקטרוני . לא יודע מה השרת של . gmamil . מי יכול לעזור . תודה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה מ Gmail שהגעתי לסף מכסת משלוח הודעות. האם מישהו יודע כמה היא המכסה? ולכמה זמן? האם יש דרך לפתור את זה? לעקוף את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
טוב, אז לפני כמה ימים (יום) נשרף לי הראוטר. אז קניתי ראוטר חדש של DIMAX. עכשיו יש לי בעיה קטנה. אני לא יודע איך להתקין אותו מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות? תודה מראש לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
היי ניסיתי לשדרג את הALCATEL SPEEDTOUCH HOME שלי ... נכנסתי לטלנט לip קבלתי את הלוגו אבל שאני מקיש EXPERT התוכנה לא מכירה בפקודה הזאת P.S הוא מראה לי שהגרסה היא 3.2 תודה מראש לכולם ;D
-
הלך לי המודם של בזק שהוא גם ראוטר ואני צריך ללכת להחליף אותו ומתלבט בין 3 מודמים: 1-מודם של חברת level 2-rta 10/25w 3-מודם של asus אני לא יודע בדיוק את הדגמים כי הם לא מפורסמים באתר שלהם. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
התחברתי לתוכנית 200 מגה תשתית בזק וספק 019. מאז תקלות. ניתוקים בחיבור כל יום מספר פעמים. במהלך הניתוקים לעתים רק נורת הinternet כובה, ולעתים גם הDSL כובה/מהבהבת. מאז הגיעו לבדיקה טכנאי מטעם 019 וטכנאי בזק, הראשון עשה שינוי לתשתית בבית והשני בדק את התשתית מהבית לתיבה, לדבריו. טענת החברות היא שהתשתית תקינה עכשיו. הבעיה המשיכה לאחר מכן. טכנאי אמור לבוא בראשון לבדוק. ראוטר מדגם Dlink G2452GR, נקנה באופן פרטי וחדש. רשמתי מספר שאלות אבל נדמה לי שהגעתי למשהו יותר מהותי - ראוטר. אני צריך לאמת שהבעיה היא בצד של בזק ו019 ולא בחומרה שקניתי כדי שיהיה תוקף כלשהו לתלונות שלי נגדם, ולדרישה לקבל את הכסף בחזרה. אני צודק? די נמאס לי מכל …
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, השבוע שידרגתי את האינטרנט שלי למהירות של 10 מגה וכחלק מהשידרוג שידרגתי גם את הנתב שלי לנתב 2760U E1 ויש לי מספר דברים שאני רוצה לדעת: למה הגלישה בחיבור אלחוטי (WI-FI) במהירות של 8 מגה ולא 10 מגה (המהירות שאליה אני מחובר וגולש בחיבור חוטי)? למה מהירות קישור של 70mbps ולא 300mbps כמו שאמור להיות בנתב עפ"י הנתונים הטכניים? תודה מראש על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שאם יש רשת קווית אז חייבים שהמחשב השרת יהיה פעיל, אז השאלה שלי אם גם צריך שהוא יהיה מחובר לאינטרנט? והאם הרשת קווית מאט את המהירות של האינטרנט? והאם האשף של התקנת הרשת של windows xp יהיה טוב כדי להתקין רשת? ואיך אני יודע אם יש לי חייגן אינטרנט או שאין לי חייגן אינטרנט? תודה רבה, מתן.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
טוב, השאלה די בכותרת. כשאני נכנס ל-CMD ונותן פקודת NETSTAT, אז אני רואה מלא סשנים פתוחים (הם הושארו שם ע"י תוכנת u-torrent מה שמפריע לי לגלוש, למעשה כל פעם אחרי שאני מפעיל את התוכנה ועד שאני עושה ריסטרט אני לא מסוגל לגלוש). אז איך אני יכול לסגור את הסשנים האלה? יש אפשרות כזאת בכלל? (אגב אני בויסטה).
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
טוב חבר'ה, עד היום הייתי מחובר למחשב של אחותי דרך כבל רשת, כלומר חיבור P2P, כשאני משמש לה שרת, כלומר אני המחובר ישירות לאינטרנט. נמאס. אני צריך ששני המחשבים לא יהיו תלויים זה בזה, לכן החלטתי לזנוח את הP2P וללכת על אפשרות הראוטר וכו'. העניין הוא כזה: יש לי מודם AHT-E300 של סמסונג, ההוא הכחול שנראה כמו מגהץ פתחתי את הקושחה שלו לראוטר, אבל.. עכשיו מה? איך מתבצע החיבור פיזית..? אני אמור לקנות עכשיו רק סוויצ', נכון? לא ראוטר... תקנו אותי אם אני טועה. אה, הערה אחרונה: בטח יציעו לי לעשות רשת אלחוטית.. אי אפשר, אחותי בממ"ד, ואני מניח שאין צורך לציין שאני מחפש את הפתרון הזול ביותר... תודה מראש. נדב.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום האנגית שלי לא מספיק טובה לכן אני לא יכול להעזר בלינקים שמציע האתר. אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ערוצי זהב ו 012 ובמהירות 250K. החיבור למחשב נעשה המהמודם של ערצי זהב לכרטיס הרשת שמובנה בלוח האם [G7VAXP ] מע ההפעלה היא WINXP PRO יש לי 3 שאלות 1 בלוח האם G7VAXP ישנם 2 הגדרות א. ONBOARD H/W LAN ב.ONBOARD H/W 1394 מה הם הגדרות אלה ולמה משמשות ?כרגע הם במצב זמין [ENABLE] 2. טיפים ליעול וניצול נכון של האינטרנט. 3 . האם ניתן להאיץ המערכת. תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
התקנתי שרת sbs 2008 עם exchange 2007 שם הדומיין הוא domainname.local כאשר אני יוצר יוזרים הם מקבלים תיבת דואר עם השם דומיין הזה לדוגמא moshe@domainname.local אני רוצה שהם יקבלו את האימייל שלהם עם שם דומיין אבל עם סיומת חוקית לדוגמא domainname.co.il איך אני עושה את זה? כמובן שאין ברצוני לחסוף את השם האמיתי ולכן כתבתי כאן domainname.local
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
האם אני יכול להפיץ אי-מייל (נניח ל- gmail) ואז לעקוב לאן גילגלו אותו הלאה? כי ראיתי חברה ששולחת מיילים ואומרת שעל כל הפצה שלו היא מקבלת כסף מאיזה ספונסר.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
התקנתי AP של אדימקס בתור מאריך טווח אני מחבר אותו למחשב הראשי מריץ התקנה הוא מעתיק את הנתונים של החיבור הקיים ושהוא מסיים אני לוקח את האדימקס לחדר אחר במרכז הבית שם בחשמל ואז המחשבים האחרים מזהים את הרשת ועובד יפה אבל אחרי איזה יום משהו קורה והוא עדיין רואה את הרשת ומתחבר אבל יש סימן קריאה בהתחברות ואיקס בחיבור בנטווקס סנטר בשלב שלפני אינטרנט אקסס הסופי השאלה מה קורה שה AP מתחיל להתחרבש ככה פתאום? אולי אם מוציאים מהחשמל ושמים שוב אז הכל מתחרבש? אולי המנקה הוציאה אותו או אולי אם לוחצים על הכפתור WPS הקטן מאחורה זה מחרבש אותו? כבר פעמיים הייתי צריך לקחת את האדימקס בחזרה למחשב הראשי להעביר לו סטאפ ואז הוא עובד שוב
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש קוד על מנת להקים אתר בתחום הרשתות החברתיות. מי יוכל להפנות אותי לגורמים המתאימים שיכולים למכור לי דבר כזה וכמה זה עשוי לעלות לי?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
[קראתי את המדריכים וזה לא עזר] יש לי בבית רשת אלחוטית ויש שלושה מחשבים שפועלים איתה מצוין. ניסיתי לחבר עוד מחשב אבל יש לי בעיה מוזרה: המחשב מזהה את הרשת ומתחבר אליה אבל לא מצליח לקבל ממנה חיבור לאינטרנט וכשאני עושה פינג [PING] ל-gateway [המחשב עם הראוטר] זה מראה כאילו אני לא מחובר לרשת :-\ מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
האם להוט יש בעיה טכנית כיום לספק מהירות ההעלאה מעל 2 מגה? עפ"י עובד הוט נאמר לי שהם ממתינים לשנה הבאה עד לסיום פריסת הסיבים.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל, אני מחובר לכבלים עם נטוויז'ן, ויש לי את הראוטר כבר חודשיים בהם הוא עבד בלי בעיות מיוחדות (בעצם, בהתקנה הראשונית הוא לא עבד עד שלא הגדרתי בכרטיס הרשת כתובת IP ו-DNS ספציפית, אבל אחרי זה לא הייתה בעיה). כבר כמה ימים שיש מצבים שבהם אני מנסה להכנס לאתר כלשהו והדפדפן מתעכב זמן ארוך עד שהדף נטען (זה קורה עם אתרים שונים), ובמקביל אני מבחין בירידה במהירות ההורדה בP2P. אחרי שהדלקתי וכיביתי את המודם והראוטר בתקווה שחיבור מחדש יפתור את הבעיה נוצר מצב מוזר שבו הראוטר מתחבר לאינטרנט - אבל אני לא מצליח לגלוש, לא במחשב הנייח שמחובר בכבל ולא במחשב נייד שמתחבר אלחוטית. עברתי עם נציג תמיכה טכנית של נטוויז'ן על כל ההגדרות, זה מופיע להם שהראוטר אכן מחובר, אבל בפועל לא ניתן לג…
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חיצוני של Western Digital:My Passport Essential 320GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2. עכשיו אני רוצה לחבר את הדיסק קשיח לראוטר תקן N של בזק- DLINK DSL-2760U. אני רוצה שיהיה לי את הכונן גם במחשב הנייח וגם במחשב הנייד. עכשיו עשיתי המחשב שלי-> מיפוי כונן רשת-> והוספתי את הכונן. אני רואה את הכונן ב 2 המחשבים והכל בסדר אבל מה הבעיה אני לא מצליח להעביר יותר מדי קבצים. אני יכול להעביר 2 קבצים אבל לא יכול להעביר 15 קבצים של 900 מ"ב. הטכנאי של בזק אומר לי שהבעיה בראוטר שהוא לא מאפשר להעביר יותר מג'יגה אבל זה פחות מג'יגה,ניסיתי גם 700MB. הוא גם טוען שיכול הבעיה בדיסק הקשיח. עכשיו כשאני מחבר את הדיסק קשיח בנפרד למחשב בחיבור USB(בלי ראוטר),הכל בסדר וזה מעב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים. אחד נייח עם ראוטר אלחוטי מחובר אליו, ושני נייד שקולט את הראוטר האלחוטי וגולש בעזרתו. אני רוצה להגביל את מהחשב השני שיהיה לו קצת מאוד רוחב פס. איך אני עושה את זה? אני מעדיף שזה יהיה בלי תוכנות כלשהן ושזה ישלט מהמחשב שלי(הנייח).
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה: ברשת ביתית שני מחשבים XP עם חיבור ICS שעבד מצויין עד עתה. המחשב האורח הפסיק להתקשר לאינטרנט למרות שמבחינת כבל וכרטיס רשת נראה שהכל תקין. מה עושים ? מהיכן להתחיל את הבדיקה ? האם התקנה מחודשת של הרשת עם האשף תעזור פה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
קודם כל.. יש לי נתב של netgear וכרטיס PCI - D-Link Wireless 108Mbps האם אני אוכל להקים רשת אלחוטית בין הנתב לכרטיס הזה אם המרחק הוא בין שני בתים.. מרחק של משהו כמו 15 מטר, דרך 2 קירות בטון סה"כ. בנוסף, אשמח לקבל מאמרים באינטרנט על הנושא. תודה!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום, יש לי Edimax 6504 בערך 3 שנים והוא נתב נוראי, האכיל אותי מרור כל הזמן הזה וגם כשהחלפתי אותו זה לא עזר ממש. (ה uptime שלו אף פעם לא עובר את הכמה ימים, לפעמים הוא נכנס ללופ של חצי שעה-שעה שהוא עובד לכמה דקות ומאתחל את עצמו וכו וכו') בקיצור נכנעתי ואני רוצה לקנות נתב N חדש. יש פרמטר אחד ויחיד שקריטי לי: יציבות. אני לא רוצה למצוא את עצמי מאתחל את הנתב פעם-פעמיים בשבוע וגם לא בחודש. מחפש נתב שנשא למעלה וממשיך לעבוד יפה לאורך זמן גם אני מקשה עליו עם uTorrent או כל דבר אחר. דברים אחרים כמו חיבור USB , Gigabit או סתם דברים אחרים יכול להיות נחמד. הנתב יהיה ממוקם במקום שלא מאוורר טוב אז כל נתב עם נטיה להתחמם נפסל מבחינתי. אשמח גם יהיה מדובר בנתב שיצא לשוק יחסית מאוחר יתר מאחר…
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
שלום התקנתי רשת חדשה ויש לי שאלה אני צריך לדעת איך אני מעביר קבצים בין מחשב למחשב תעזרו לי בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
כותרת ^^^ תודה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-