רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
מה זה? ומהי אפשרות טובה שלא פוגעת באיכות הקול לשיתוף מוזיקה ממחשב לקולנוע ביתי?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום רב,יש לי בעיה ורציתי לראות אם אפשר לטפל בא לבד בלי להביא תכני בזק. אז ככה עוד כמה ימים אני מתנתק מחברת YES סופית שזה אומר שהם לוקחים את כולה ציוד שלהם 2 ממרים ועוד אזה מכשרי קטן שמעביר מהסלון (איפה הראוטר של בזק נמצא ) לחדר שלי, חיבור רשת דרך קבל. מה שחשוב לי זה לגלוש דרך קבל בחדר ולא דרך WIFE כי וויפי חלש יותר. אז יש אפשרות אחת שזה לאהביא תכני ב200 שקל שיעשה לי עוד שקע של בזק תוך 10 דקות בחדר. או אפשרות שניי שחשבתי עלי היא לקנות \להזמין מחול אזה מכשיר שדומה שעושה אותה פעולה של הממרים של ייס שעבירו קבל רשת מהסלון לחדר יש דבר כזה ????????
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כבר היה על זה נושא פה, והגענו למסקנה שלא היה ולא נברא אפילו שבהסכם באתר של נטויז'ן ישנה הגבלה לכל המשתמשים שמורידים מעל 5 ג'יגה לחודש (שעד היום המשתמשים שנוצרו איתם קשר בנושא הזה היו בודדים) אבל תוך כדי יצירת קשר עם שרות הלקוחות שלהם הם לא יודעים על זה דבר וחצי דבר. הכתבה הבאה קצת ממחישה את התופעה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3241600,00.html עוד פעם מקרה שהעובדים של נטויז'ן לא יודעים על מה מדובר, למרות שכבר יצרו קשר עם כמה "משתמשים כבדים". מה דעתכם בנושא? לי חודש הבא נגמר המנוי, אני מחובר אליהם כבר איזה 10 שנים ואני לא רואה את עצמי מתנתק מהם, אבל אם הם יתחילו עם השטות הזו, אני מתנתק. ד"א, ישנם כבר ספקיות (או ספקית אחת) שמוציאות לפועל את השטות הזו, ככה שזו מגמה…
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הראוטור LinkSys WRT54GL ואינטרנט 12 מגה. כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם אני מקבל את המהירות המלאה. אבל כאשר המודם מחובר דרך הראוטר אני מקבל 8 מגה (כ1000 ק"ב הורדה במקום 1600). האם יש איזה בעיה ידועה? אולי איזה הגדרה שמפריעה לחיבור? אשמח לעזרה!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי בזאפ את הכרטיס רשת הזה ואני צריך המלצות עליו. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 שווה לקנות מלמיר? הכרטיס הזה שווה בכלל, מישהו ניסה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בסיסית וקטנה מתוך סקרנות. אני מחובר ברוחב פס 4מגה ב013, ושמתי לב שבכל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש את המודם שלי (D-Link 2650U), ה-ISP המוצג באתר SPEEDTEST משתנה, לפעמים זה NetVision, לפעמים broadband for PT ולפעמים ADSL users, לא ממש התייחסתי לכתובות האיי פי אבל הן גם משתנות בכל פעם (גם כשעדיין כתוב אותו שם הISP באתר). לא ערכתי בדיקות מדויקות אבל זה נראה כאילו יש הבדלים מזעריים לכאן ולכאן במהירות אותה אני מקבל בתוצאות של SPEEDTEST, בין ה"חיבורים" השונים אותם אני רואה תחת שמות שונים באתר, מה זה אומר? האם יש למה להתייחס? האם יש סיכוי שיהיה עדיף לשחק עם המודם עד שהאתר יראה שאני מחובר כביכול לISP בשם X כדי להנות מביצועים מקסימליים? כרגע אני מחובר כבר כמה ימים (…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הכרטיסים: Intel® PRO/Wireless 4965AGN Intel® PRO/Wireless 3945AGN
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את האקס בוקס שלי למחשב (אל תשאלו למה) אבל הכרטיס רשת שלי תפוס ע"י המודם של הADSL מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קנינו סוף סוף מחשב חדש, האחד (החדש) אצלי , והשני בחדר שינה של ההורים , אנו רוצים לעשות רשת ביתית, אפשרות לגלישה באינטרנט בו זמנית בשני המחשבים . מה אני צריך בשביל זה ? ( איציק <Iziikd> אמר שאני צריך מודם אלקטל, ואח"כ אצטרך להפוך אותו לpro ) חברה ותשדלו לכתוב בעברית פשוטה, אין לי שמץ בכל הנושא הזה ... אז נסו להסביר כמה שיותר תודה ! חברה ! בבקשה , זה דחוף @ יש לי מודם USB של רוטל (כחול) ADSL ... מה אפשר לעשות איתו ?
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני יודע שיש הגבלה ברפידשייר ל2.60 ג'יגה ליום , ובגלל זה אני לא רוצה לקנות פרמיום שם. חשבתי על NETLOAD.IL שזה אחלה שרתים אבל השאלה אם יש שם הגבלה....?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה קטנה: כאשר אני לוחץ לדוגמא google.com בדפדפן שלי, זה מגיע לשרת DNS של ספקית האינטרנט שלי,במידה ולא נמצאת שם תשובה - בקשת הDNS מועברת למישהו אחר בהיררכיית הDNS בארץ.....למי? מהו מבנה היררכיית הDNS בארץ בעצם? (וכמובן, קראתי בויקיפדיה,גוגל וכו'...ולא מצאתי תשובה ) תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג בכלל בנושא הזה אני צריך אתר קטלוגי או חנות או ליין הבנתי שאני צריך לרכוש דומיין וכולי קצת ידע כללי יעזור תודה ועוד שאלה מצאתי ב300$ לשנה חנות און ליין כולל דומיין בינלואמי עד 100 מוצרים האם זה שווה תודה
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש לבדוק חיבור לאינטרנט של 012. נכון לעכשיו ספק האינטרנט שלי הוא בזק בין לאומי. והתשתית היא בזק. חבילת הגלישה הנוכחית שלי היא 10 מגה. בבדיקה שעשיתי עם speedtest ועם עוד שתי תוכנות, מהירות ההורדה שלי נעה בין 10.5Mbps לבין 11.58Mbps. האם יש מישהו כאן שגולש עם 012 ויכול להגיד לי אם הוא מגיע למהירויות האלו ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני פשוט לא מבין כלום כלום ברשתות תקשורת יש לי בבית שתי קומות ומחשב עם המודם למעלה והמחשב השני למטה אני העברתי כבל רשת מהחלונות מבחוץ זה מכוער ומגעיל ולא נוח ושמעתי גם מסוכן אם יש ברק אני לא יודע מה זה נתב רשת אלחוטית וכל כאלה משהו פה יכול להסביר לי ממש בקצרה איך זה עובד ומה אני צריך לקנות שזה יעבוד לי בלי חוטים? *המחשב למטה הוא נייד של IBM ויש בו כרטיס רשת אלחוטי
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, שידרתי ל 30 מגה ובדרך החלפתי את הנתב ל DLINK ... הקטע כל שעה בערך יש תקלה במודם שאני לא יכול להיכנס לאתרי אינטרנט אבל תוכנות כמו סקייפ פועלות כרגיל. מה שעוד מעניין שאם אני מקיש את כתובת ה IP של האתר למשל http://7 4.1 25.79.147/ אני נכנס לאתר אבל אם אני מקיש Google זה לא נכנס. הבעיה נפתרת שאני עושה ריסט למודם אבל זה מטריף אותי כל שעה לעשות ריסט. בבזק אמרו לי שזה בעיית DNS משהו ( אין לי מושג מה זה אומר ) ואמרו לי להחליף את DLINK. הקטע לשכן שלי DLINK ולכולם אין שום בעיה עם הנתב הזה והוא מומלץ אז לפני שאני לוקח סתם משהו אחר יש איזה פיתרון אחר לבעיה? גם אין לי כוח לנסיעות ושוב כמו שאמרתי לשכן שלי יש אותו נתב ואין אצלו בעיות ככה נראה לי זה סתם ביזבוז זמן להחליף.. אש…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! בתור התחלה אציין שחיפשתי תשובה לשאלתי בפורומים אולם שום ת'רד לא ענה לי בפירוט על השאלה. ברשותי מחשב שמחובר קבוע לאינטרנט דרך הכבלים, שאליו מחוברים עוד שני מחשבים ע"י HUB (כל המחשבים עובדים עם XP, הראשי עם pro). אני מעוניין להוסיף במקביל נתב אלחוטי (DI 624 - וזה לא נושא הת'רד... )בכדי לשתף קבצים גם בצורה אלחוטית עם מחשבים נוספים. השאלות הן: האם זה אפשרי? האם זה יכול ליצור בעיה כלשהיא ברשת הקיימת כבר דרך הכבלים? או שבכלל הICS של הXP pro יזהה את הכל ויסדר את כל העיניינים : ?
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי ראוטר חדש ועכשיו כל פעם כתוב לי בשני המחשבים "שם כפול ברשת" משהו כזה .. מה זה? ואיך אני פותר את זה? תודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , עקב בעיות כנראה שעושה לי הנתב שלי Siemens SL2-141 קיבלתי מבזק מודם בהשאלה בחינם TNN-AZTECH 600E . הייתי רוצה לבצע כמה דברים והייתי שמח לקבל את עזרתכם : 1. המודם כיום הוא בעל חייגן והייתי רוצה להפוך אותו ללא חייגן שיהי מחובר קבוע 2. הייתי רוצה לנסות להשתמש בסימנס שלי כ-AP שייתן לי לפחות אפשרות של WI-FI בבית אולי ככה הוא לא יעשה בעיות. במצב כזה - מי משמש כשרת DHCP ?
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לכל מי שמעוניין להתחבר ל012 ברצוני להגיד שהחברה מקיימת מבצע של חבר מביא חבר בוא אנשים שמביאים לקוחות נוספים נהנים מ 50ש"ח הנחה (גם מי שהביא את החבר וגם החבר) לצורך ההשתתפות צריך האדם שמביא להעביר אליהם שם+מס' טלפון של החבר. מי שמעוניין להירשם אליהם ורוצה הנחה יכול להעביר לי את פרטיו ל iakovl@walla.co.il ואני אעביר להם את הפרטים וכך שנינו לקבל הנחה של 50 ש"ח ברצוני לציין שהאיכות של החיבור שלהם טובה מאד. הנה דוגמא לתוצאות 2003-07-05 07:12:40 EST: 689 / 54 Your download speed : 689617 bps, or 689 kbps. A 84.1 KB/sec transfer rate. Your upload speed : 54193 bps, or 54 kbps.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט זהב אני הבאתי לחבר את השם משתמש והסיסמא של ההתחברות והצלחנו להתחבר ביחד באותו הזמן. האם ספק האינטרנט יכול לחייב אותי על זה? תודה.
-
שלום,אני מתחדש במחשב חדש ורציתי לברר לגבי כרטיס רשת.כרגע כל הרשת שלי עובדת על אדימקס אז אני מעדיף כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס. חשוב שתהיה קליטה טובה ואיכותית. אני חושב לקחת את הכרטיס הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767121 יש המלצה למשהו איכותי יותר או שזה מספיק? עכשיו,אם אני מרכיב את הכרטיס רשת לבד,אז האם זה פוגע באחריות מהחנות [על המארז]? עריכה-אם זה חשוב אז זה הלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H http://www.tms.co.il/product/11279 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4150#sp
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מיזם הנתבים המתקדמים והאלגנטיים של חברת הענק מקבל מוצר שני מבית היצרנית הטאיוואנית, שיצטרף לדגם המוצלח הראשון אשר הושק באוגוסט לכתבה: http://hwzone.co.il/התור-של-אסוס-נתב-נוסף-ממשפחת-ה-onhub-של-גוגל/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לרכוש ראוטר במסגרת התקציב הנ"ל והדרישות הן: -טווח שידור מוגדל (מעל 20 מ') -אמין וללא קריסות/נפילות -תקן N -תומך MIMO -בעל אחריות מורחבת -ממשק ידידותי למשתמש בגדול מה שהולך להיות מחובר לנתב יהיה PC אחד בLAN,מדפסת רשת מוגדרת ו2 לפטופים בתקן N אין חובה להגיע לתקציב אך אם זה נתב שמצריך זאת ואולי אף לעבור בקצת ע"מ לא להתפשר על איכות ורכיבים פנימיים אשמח.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני לא יודע עם הבעיה היא לפורום הזה , או לאחד אחר, אבל עם לא , אז תגידו , בכל מקרה ,הבעיה היא שאני מוריד מאימיול , ויש לי LOWid , בדקתי אלף פעמים , והבעיה היא הראוטר (משהו של alcatel ) , אני צריך ממישהו עם יש מדריך לפתיחת פורטים , שיוריד מהר יותר
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה עם ה wireless בראוטר. עשיתי ENABLE לwireless בראוטר ושמתי סיסמא עליו. ניסיתי להתחבר עם ה IPHONE ועם ה N95 (הוא תמיד מתחבר לי בקלות לכל רשת אלחוטית) וזה לא התחבר עשיתי את הראוטר פתוח לגמרי בלי שום סיסמא ועדיין גם ה N95 וגם ה IPHONE לא מצליחים להתחבר לראוטר. ה N95 למשל מתחבר לי בקלות לרשת אלחוטית אחרת מה אני עושה בראוטר ואיך אני מסדר את הבעיה ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-