עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש ברשותי מודם-ראוטר של נטויז'ן (NetBox) בתקן N300. מהירות האינטרנט היא 40 מגה. תשתית בזק. הבעיה היא כזאת: רכשתי שני ראוטרים זהים יקרים מאוד בתקן AC1900 של TP-Link. חיברתי אותם למודם וביטלתי את הרשת האלחוטית של המודם ככה שהוא מתפקד רק כמודם כרגע. ראוטר אחד מחובר ישירות בכבל רשת, והראוטר השני מחובר דרך מתאם רשת-חשמל (HP-5103K) של חברת Edimax. העניין הוא שדרך הראוטר שרכשתי (זה שמחובר ישירות בכבל רשת למודם), עשיתי בדיקת מהירות והתוצאות היו 2MB של העלאה ו-7.9MB של הורדה. ניתקתי את הראוטר והתחברתי ישירות NetBox ב-Wifi. עשיתי שוב את הבדיקה והתוצאות היו 3MB של העלאה ו-37.1MB של הורדה. אציין שהראוטר והמודם נמצאים באותו מקום. כרטיס הרשת…

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. התקנתי לפני שבועים ראוטר אלחוטי של "אדימקס" אחרי ההתקנה שמתי לב שיש אתרים שהוא לא נותן לי להכנס אליהם ורק אחרי הרבה ניסיונות ניתן להכנס אליהם,אתרים כמו (גוגל,ואללה,נענע,מאקו),אחרי שאני מוציא את הרואטר מהחשמל ומחזיר זה מסתדר,ושוב קורה אחרי כמה שעות. אני לא יודע מה לעשות,ואשמח לקבל עזרה.

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by theoherzel,

למישהו יש ניסיון עם היבואן הנוכחי של Netgear, הם נקראים Odemnet אני מנסה לקבל מהם תשובה לשאלה באמת פשוטה כבר שבועיים והם מעבירים אותי מאחד לשני. נשמע מאוד לא רציני וזה עוד בשלב שלפני הקנייה אז איך כבר יכול להראות השירות השלהם ? למישהו יש ניסיון איתם ?

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. שלום רב, התקינו לי היום בבית חיבור לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק בזק בינלאומי, בקצב של 12MBps. הרשת מחוברת למחשב הראשי בחיבור ללא חייגן, רק עם כבל רשת. ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם וממנו אוכל לקבל אינטרנט במחשב נייד נוסף בבית. השאלה שלי היא: 1. האם יש דגם או חברה מועדפת של ראוטר שמתאים למודם של הוט? 2. האם לאחר שאחבר את הראוטר אקבל במחשב הנייד את אותה מהירות גלישה כמו במחשב הניייח? תודה לכל העונים, אבישי

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! ברשותי מודם/ראוטר מתוצרת TNN Networks דגם DSL-600E, קיבלתי אותו בהשאלה מבזק. הבעיה היא שאני מנסה להכנס להגדרות שלו שאמורות להיות בכתובת 192.168.1.1 (לפי הוראות השימוש) אך אני לא מצליח, מישהו יודע אולי מה הסיבה ? תודה, אלכס.

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by EF,

למישהו יש ניסיון עם טריפל C? אשמח לחוות דעת לגבי מהירות הגלישה בפועל והשירות שלהם. היום גולשת עם בזק בינלאומי ו-HOT ב- 12M ורוצה לעבור לחבילה של 15M דאבל בטריפל C. גולשת עם לפחות 10 כרטיסיות שפתוחות במקביל ומשתמשת גם לצפייה ישירה בסרטים. אשמח להמלצה

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. שלום לכולם אני צריך מתאם חשמל על מנת לקלוט את האינטרנט בקומה למטה בצורה טובה יותר. המכשירים שאני צריך לחבר אל המתאם למטה הם -PS3 ולטלויזיות LG (כך אני גם חוסך קניית דונגל מיוחד בשביל לקלוט אינטרנט בטלויזיה). חשבתי לקחת את המתאם הזה מבזק: http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/home-plug.aspx יעלה לי 10 שקל בחודש. הוא נחשב איכותי או זבל? כמו כן איך אני יכול לבדוק אם החשמל אצלנו הוא תלת פאזי?

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by gsk,

שלום רב משום מה אני לא מצליח לראות ולהתחבר לרשת הביתית ב WIN 7. המחשב המדובר הוא נייח המחובר בכבל ישירות לנתב. במחשב אחר אלחוטי ניתן להתחבר לרשת הביתית. בנוסף פרוטוקול IPV6 מצויין שאין גישה לרשת. חיבור האינטרנט שלי עובד כרגיל. אשמח להצעות לפתרון הבעייה. מצרף תמונות מסך [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. המחשב שלי מחובר (הנייד) עם המודם של סלקום אבל לא ניתן להתחבר לאי מיול . זה מן הסתם פורטים ....פתיחת פורטים דרך הפיירוול של XP לא מספיק צריך כנראה להכניס לו את הפורטים למודם עצמו אבל לא מצאתי שום דבר ברשת לגבי זה !!! מישהו מכיר ? יודע ? חייב אימיול ? תודה .

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by omrik10,

יש לי בעייה שרוחב הפס בשעות העמוסות יורד מ 2.5 מגה ל פחות מ 1 מגה. לדוגמא אתמול בערב היה 0.7 מגה, עכשיו מוקדם בבוקר יש 2.5 מגה. ניתקתי את הראוטר חיברתי את המחשב ישירות למודם, ועדיין הבעייה קיימת. זאת אומרת שהבעייה אצל הוט ולא אצל הספק. דיברתי עם התמיכה של הוט והם בדקו ואמרו שהכל תקין ובעצם אין מה לעשות. אני רוצה לדבר מחר עם השרות לקוחות שלהם. רציתי לדעת לפני זה, האם יש מה לעשות? או שככה זה בכבלים? האם ב UFI הבעייה לא קיימת?

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. כבר שבוע שאני חווה חיבור איטי לאתרים בחול. פינג לגוגל קום ולBBC נותן לי 250 ומעלה. בזק בינלאומי אומרים שמבחינתם זה תקין (למרות שעד היום הייתי מקבל פחות ממאה) עוד מישהו נתקל בבעיות האלה? תודה

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. שלום רב איך אני יכול לגלוש בלי שהספק=שרת יוכל לצוטט לגלישה שלי ? האם HTTPS השרת יכול לראות מה רשמתי ? ואיך אני יכול לגלוש כך לכן האתרים ? האם PROXY יכול לעזור ? ואיך אני יכול להשתמש בו ? תודה

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. שלום הענן של בזק משגע אותי כבר חודש. נרשמתי ואני מנסה להעלות חומר, הוא איטי להחריד! וזה אמור להיות מהיר, כי הוא מעלה לשרתים בארץ, ואני מעלה לשרתים בחו"ל בעשירית מהזמן! בעיית הבעיות - יש לו תצוגה ובה הוא מראה כמה ג"ב יש לך בענן, וכאן הענן ממש משתגע... פעם יש לך 17 ופעם 14 ופעם 30... ובזמן האחרון בכלל אני ממשיך להעלות קבצים לענן והוא מראה מד שימוש בענן - הולך ויורד... 17 ג"ב, ויורד ל16.5 וכעת כבר הגיע ל14 ועוד היד נטויה... וזה כשאני נמצא בשלבי העלאה!!! יש לי למעלה ממאה ג"ב להעלות, ונראה לי שההעלאה תסתיים אצל הנכדים.... התקשרתי לבזק, ועושה רושם שהם מכירים את הבעיה, הגם שלא רצו להודות בה, והבטיחו לי שהעבירו את הבקשה, והם יחזרו אלי. אני ממתין כבר מספר ימים... בעיה נוספת - בזק …

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by mrsph666,

השאלה בכותרת, תודה.

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. נראה שהתחרות בין ספקיות האינטרנט תופסת תאוצה. אחרי ה-PRIVATE NGN של בזב"ל, הבאה לקפוץ אל המים הקרים היא NETVISION. החל מהיום היא מציעה את המבצעים הבאים: • מהירות גלישה של 10 מגה ברשת NGN - שנה ראשונה ללא עלות, בתום שנה המחיר יעמוד על 79.95 ₪ לחודש למשך 18 החודשים הנותרים (48 שקל בממוצע לחודש) • מהירות גלישה 12 מגה ברשת UFI - שנה ראשונה ללא עלות, בתום שנה המחיר יעמוד על 89.95 ₪ לחודש למשך 18 החודשים הנותרים (54 שקל בממוצע לחודש) • מהירות גלישה 30 מגה ברשת NGN – שנה ראשונה ללא עלות, ובסיומה 345.99 ₪ לחודש ליתרת התקופה (כ-200 שקל לחודש בממוצע) • מהירות גלישה 100 מגה ברשת UFI – שנה ראשונה ללא עלות, בסיומה 599.95 ₪ לחודש ליתרת התקופה (360 שקל לחודש בממוצע) צפו לבליץ שיווקי תחת…

• 27 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by Vaz,

יש לי 1.5 של 014 + ראוטר בהוט והאיי פי שלי קבוע כבר איזה חצי שנה. איך משנים אותו ? לפני שהיה לי ראוטר בכלל התחברתי עם חייגן ואז זה השתנה לבד בלי שום התרעה לאיי פי קבוע בלי חייגן. יש תוכנה שיכולה לגרום לאיי פי להשתנות ? לזייף איי פי ? כל מה שאני עושה לא הולך - גם פקודות בדוס וגם תוכנות. ניסיתי להוריד את התוכנה הזאת שפה http://www.tazone.net/general/change-hot-ip-adress/ ואנשים שם אומרים שזה עובד להם אז איך זה הגיוני ?

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by gabbay,

ראוטר לגיימינג , יש דבר כזה? במידה וכן אפשר לקבל המלצה לאחד (רואטר+מודם) תודה

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by Hikaru,

שלום, הקמתי בשעה טובה רשת ביתית אלחוטית במקום רשת ה-HPNA3 שהיתה לי לפני כן (נשרפו שני מודמים, והיו לי כמה בעיות מעצבנות עם הרשת בכל מקרה). ברשותי D-Link DIR-615 - נתב בתקן N, ומתאמים D-Link DWA-140, גם הם בתקן N. לרשת מחוברים אך ורק מחשבים (3) המריצים ווינדוס ויסטה. הגלישה באינטרנט חלקה לגמרי בכל המחשבים, בהתחלה היו לי בעיות עם המתאמים שהתנתקו כל 30 שניות בערך, ואז הסרתי את הדרייברים של D-Link והתקנתי דרייברים של Ralink (החברה שמייצרת את הצ'יפים עבור D-Link), ועכשיו הרשת עובדת נהדר. הבעיה היא שהעברת קבצים בין המחשבים היא איטית מאוד (בין 700 קילובייטים לשניה עד 1.5 מגה בייטים לשניה, מקסימום). הקליטה של כולם היא Excellent, ובעוד שאני ממש לא מצפה למהירויות בקצב המוצהר של תקן…

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. שלום, יש לי כבל רשת (כזה שמתחבר לhub וממנו למחשבים שונים בבית) באורך של בערך 10 מטרים. חסר לי עוד מטר אורך כדי שהוא יגיע ליעדו. האם יש אפשרות לקנות הארכה לכבל רשת כזה ? אם כן , כמה זה יעלה ? (יותר זול מכבל רשת חדש של 11 מטר אני מניח...) תודה.

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  20. Started by Davidavid6,

שלום! החיבור האינטרנט במחשב שלי מתנתק באופן קבוע. עד לאחרונה החזקתי מודם-ראוטר מאוד ישן, שלדעתי יצר הרבה נפילות (בכל פעם שהייתי מוריד קובץ גדול / טוען הרבה דפים, מידי פעם ללא קשר); החלטתי להחליף אותו, ואכן הן התמעטו מאוד עד כמעט הפסיקו. הבעיה: מידי פעם ישנן נפילות קצרות, בעוד אחת מהן הייתה למשך חצי יום. לא ברור לי מה גורם לכך שכן הציוד הוחלף לחדש. האם יש קשר לספקית האינטרנט / תשתית? גם את הספקית החלפתי בעבר (כשהייתי עם המודם-ראוטר הישן), מה שלא שינה שום דבר. המודם ראוטר החדש - מדגם TP-LINK TD-W9970. בבדיקה נראה שהכל מחובר, בכל מצב (Connected), גם כשבפועל האינטרנט לא טוען שום דבר. לעתים הוא טוען רק דפים קלים מאוד ולאט מאוד. כאשר אני מריץ בדיקה (Test i…

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. היי לכולם. להורי יש בעיה עם התחברות לחייגן בחלק מהיוזרים ב- XP. הפתרון שהציעו להם בבזק הוא החלפה (בחינם) של המודם במודם ראוטר וכך לא יהיה צורך בחייגן. כעת אני מנסה לברר עבורים אילו מהמודם-ראוטרים שבזק מציעה הם המומלצים ביותר ואילו פחות אשמח לכמה מומלצים וכמה פחות אולי במסגרת של סדר עדיפויות, כי מי יודע מה יציעו בבזק-סטור. תודה מראש לכל המתייחסים והעוזרים.

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. האם ישנה איזו שהיא דרך להגביר את מהירות ההורדה מתוכנת EMULE ? לתשובתכם אודה. בברכה JACKAL

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by EagleX,

שלום לכולם, אשמח לעזרה! קצת רקע: להורים שלי סוכנות ביטוח קטנה, 7 מחשבים מקרטעים ועוד 3 מדפסות עם חיבור Ethernet. עד היום, ארון התקשורת נראה כך: 1. Switch באזור ה20 פורטים, בן כמה שנים, פשוט, והאמת שלא צריך יותר של אדימקס, שאין כוונה להחליף אותו - הוא עושה את העבודה ולא עושה בעיות. 2. מודם vDSL שמושכר (כמובן, כמובן..) מבזק - DSL699U5, שעובד.. בסדר, ומשמש כBridge בלבד ל.. 3. Checkpoint safe@office 500 - ראוטר עם אבטחה.. מוגברת? לפחות על פי מה שהבנתי מהאינטרנט והחברה שעבדנו איתה עד היום. פה מתחילה הבעיה. המכשיר הזה הושכר במשך כמה שנים מחברת תמיכה מסויימת שההורים שלי הפסיקו לעבוד איתה (משלל סיבות), אך נאלצו להמשיך מכיוון שהם סירבו לשחרר את הסיסמא והשם משתמש לממשק ניהול שלו (…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by רן200,

שלום יש לי ראוטר edumax AR-6024 ויש לי תוכנה שיוצרת מעין שרת http על המחשב. אצל חברי היא עובדת חלק (כי יש להם מודם ישיר לאינטרנט. ולי יש את הראוטר הזה שלא נותן לי להתחבר ולשתף. דרך אגב התוכנה עובדת בפורט 80 וזה הפורט של http. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by masterb,

האם ניתן במקום חיבור USB לחבר המדפסת למחשב עם כבל Ethernet ? כרגע המחשב לא מחובר לרשת ביתית.

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים