רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
http://ishuk.co.il/itemview/?id=120643283205&ship=0 רציתי לדעת האם יש אפשרות גם להשתמש בראוטר הזה כראוטר רגיל חוץ מהקטע של ה 3G ?
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
נשבר לי כבר!!!!! קרסו טוטאלית לחו"ל!!!!! אני חייב לעדכן את ה Value, פרמטתי ואין לי סאונד!!!!!!! לעזאזל אי אפשר לשמוע ג'יימס הולדן :'( :'( :'(
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי,אני צריך repeater כדי שאוכל להתחבר לאינטרנט שלי בתוך מקלט. אני בקושי קולט את הראוטר שלי אלא רק בכניסה אל המקלט אני מזהה את ה-WiFi עם הטלפון שלי או עם המחשב נייד. צריך המלצה ל-Reapter וגם הסבר על איך מגדירים אותו. תודה.
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי תצורה של HOT FIBERBOX שממנו מוציאים מוקה 2.0 לרשת COAX בבית , ויש לי מוקה אחת שמדברת איתה שHOT נתנו לי ולא מוכנים לתת עוד אחד . בחדר שאני צריך עוד אחת מספיק מוקה 2.0 להוסיף או שאני צריך 2 מוקות שידברו ביניהם למרות שיש לי כבר מוקה שמשדרת מFIBERBOX לרשת COAX בבית ? איזה כדאי לקנות ושתהיה בתדרים של הוט כי אני רוצה דרכה גם לחבר כבל אינטרנט וגם שתתחבר ותספק לממיר של HOT שידורים כמו שקיים במוקות של הוט שיש שני יציאות גם ל-ממיר וגם לאינטרנט . תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה! קצת רקע: להורים שלי סוכנות ביטוח קטנה, 7 מחשבים מקרטעים ועוד 3 מדפסות עם חיבור Ethernet. עד היום, ארון התקשורת נראה כך: 1. Switch באזור ה20 פורטים, בן כמה שנים, פשוט, והאמת שלא צריך יותר של אדימקס, שאין כוונה להחליף אותו - הוא עושה את העבודה ולא עושה בעיות. 2. מודם vDSL שמושכר (כמובן, כמובן..) מבזק - DSL699U5, שעובד.. בסדר, ומשמש כBridge בלבד ל.. 3. Checkpoint safe@office 500 - ראוטר עם אבטחה.. מוגברת? לפחות על פי מה שהבנתי מהאינטרנט והחברה שעבדנו איתה עד היום. פה מתחילה הבעיה. המכשיר הזה הושכר במשך כמה שנים מחברת תמיכה מסויימת שההורים שלי הפסיקו לעבוד איתה (משלל סיבות), אך נאלצו להמשיך מכיוון שהם סירבו לשחרר את הסיסמא והשם משתמש לממשק ניהול שלו (…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הי, אני מנסה להחליף את כתובת ה-IP החיצוני שלי וכל מה שניסיתי עד בה לא צלח. עברתי על מדריכים שונים: - כיבוי הראוטר - לא הצליח - ביצוע ipconfig/release ואח"כ renew - לא הצליח - שינוי באמצעות התכנה DHCP_IP_Forcer - כאשר עשיתי את זה מחובר לראוטר זה לא הצליח. כאשר עישיתי את זה מחובר ישירות למודם ה-IP באמת השתנה אבל איך שהתחברתי בחזרה לראוטר אז ה-IP חזר. איך אני יכול לשנות את כתובת ה-IP שלי ? אשמח לעזרה. תודה
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אם אני קונה ראוטר חדש לדוגמא את הTP LINK 1043ND אם אני מחבר אותו למודם הוא מוריד את הפינג? או שהפינג נשאר אותו דבר אבל הביצועים של האינטרנט ישתפרו?
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האימיול מוריד לאת ואני לא יודע איך אפשר לגרום לו להוריד מהר יותר.עזרה?
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
פיקוק, היבואנית של מוצרי חברת Edimax, החלה השבוע לשווק השבוע נתב חדש המכונה BR-6428nC. מדובר בנתב אלחוטי התומך בתקן N ותומך במהירות של 300Mbps. כניסת ה-LAN ו-4 יציאות ה-LAN תומכות במהירות של 100Mbps והוא אינו כולל כניסת USB. יחד עם זאת כולל הנתב מספר תכונות מענינות שכדאי לתת עליהן את הדעת: 1. הנתב מגיע עם שתי אנטנות בשבח (gain) של 9dBi ובאורך של לא פחות מ-38 ס"מ. אלה אנטנות עוצמתיות המגמדות את אלה שניתן למצוא בנתבים הנפוצים בישראל אשר מגיעים עם אנטנות של 2dBi או 3dBi. 2. ה-BR-6428nC יכול לשמש כנתב, נקודת גישה אלחוטית או כמרחיב טווח וניתן להחליף את הפונקציונאליות שלו בצורה פשוטה שאינה דורשת שינוי נרחב של הגדרות. 3. הוא כולל אופציה להגדרת רשת אלחוטית המיועדת לאורחים (g…
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מנוי של הוט טריפל כבר באיזור השנה, לאחרונה התחלתי לשים לב שסרטונים ביוטיוב ואתרים לא עולים מהר כמו שאני מצפה מ- 30 מגה. בדקתי באתר של הוט את המהירות, והמהירות הממוצעת היא באיזור ה- 5-6 מגה. כמובן שהתקשרתי להוט, והתשובה שקיבלתי אחרי כל הנסיונות הרגילים של "בוא נכבה את המחשב, בוא נכבה את הראוטר" היא שמבחינת הוט הכל תקין ואין אצלי שום בעיה, לכן יש שתי אופציות: 1. להביא מחשב אחר לבדוק (WTF). הבחורה ממש התעקשה שאני אמצא מחשב אחר לבדוק איתו את המהירות, הסברתי לה בסבלנות שאין לי מאיפה להביא עוד פאקינג מחשב ושהכל היה בסדר עד לפני כמה ימים. 2. להביא טכנאי שיחבר את הלפטופ שלו, ובמידה וזה יימצא תקין אני אחויב ב-125 שקלים על קריאת שווא. הבעיה היא שבאותו ערב נכנסתי …
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש כתבה שהוט השיקה ספקית חדשה ו100 מגה עולה כ20 שקל לחודש ותשתית של 100 מגה 180 בקיצור איזה 200 שקל בחודש שזה בלי כסף נשמע לכם הגיוני?? הנה הכתבה http://tech.walla.co.il/?w=/4/2508786 והנה האתר http://hotufi.net/deals.html יש לי כרגע 30 מגה ואני בתשתית של HOT וספק בזק בינלאומי ואני חושש לעבור לספק של הוט למה 100 מגה בלי כסף והמהירות הורדה היא אדירה חח מה אתם חושבים?
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מדפסת בבית של HP סידרה 1310. עכשיו המחשבים שלנו מחוברים עם ראוטר של ST LAB, ואני לא מצליח לשתף בין המדפסות המדפסת נמצאת על מחשב עם XP והמחשב לשי עם ויסטה.. המדפסת מותקנת על המחשב עם הXP ואני לפעמים צריך להדפיס ואני רוצה ישר להדפיס מהמחשב שלי.. מה אני עושה כדי לשתף בינהם ? תודה !
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שימוש ראשון שלי בביטורנט.......התוכנה הרבה הרבה יותר מהירה וטובה מהאימיול! ממליץ לכם לעבור אליה גם,מורידה על 47-50 רצוף! שינמון מהפורום המליץ לי עלייה והיא מדהימה........סוף סוף ההורדה יציבה ! החסרון היחיד שמצאתי זה שאי אפשר להוריד כמה דברים ברצף בתוכנה מבלי שהמהירות תיפגע........או שיש דרך לתקן את זה..?
-
- 35 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברים בעקבות צורך באינטרנט יציב במיקום בו התשתית של בזק והוט היא רעועה, הפתרון כרגע לעסק להמשיך לעבוד הוא לחבר ראוטר 4g שכהתשתית הרגילה נופלת. האם יש פתרון ראוטר/hub חכם שידע לנהל חיבור מ2 מקורות (הוט/בזק+ראוטר 4g/סים) דרך dual wan, וידע לספק רשת יציבה כאשר אחת מהתנתקת או מאבדת יציבות? כשחיפשתי פתרונות מסוג אלו הגעתי למוצר שנראה יתאים Peplink Balance One Core באמזון. הוא עולה 400 דולר בלי משלוח. האם למישהו יצא לעבוד עם קופסה כזאת? מישהו מכיר פתרונות אחרים במחיר נח יותר? תודה על כל תבונה בתחום:]
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני זקוק לתוכנה שתאפשר גישה למחשב בעבודה. העניין הוא, שאני מחפש תוכנה שלא יהיה צורך לאשר את ההתחברות שלה בצד השני, כך שבכל זמן שאני ארצה אני פשוט אתחבר למחשב המרוחק (כמובן כל עוד הוא דולק ומחובר לאינטרנט). החיבור יעשה בין שני מחשבים בעלי XP. עד עכשיו עבדתי עם PCAnywhere, שדורשת להיכנס למצב המתנה בצד השני לפני החיבור. האם יש לכם תוכנה מומלצת? והאם מישהו יודע מה שווה החיבור המרוחק שמציע ווינדוס XP?
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קודם כל אני לא הכי מבין אז להתחשב קצת... בקיצור ביום חמישי הביאו לנו 012 (הספק) ראוטר WBR-3406TX של levelone וחוץ מאחותי אף אחד לא היה בבית... התשתית זה hot אגב.. וחיפשתי איזה תכונה או ממשק של הראוטר ואין כלום במחשב.. נגיד ואני רוצה לפתוח פורטים או דברים כאלה.. יענו אין לזה שום זכר במחשב... אולי אני טועה? או שיש דרך אחרת כאילו להיכנס לממשק שלו??? תודה לעוזרים..
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חבר'ה תוכלו לעזור לי בבחירה של מודם סלולרי? אני לא מתכוון לקנות בארץ, במיוחד לא מחברות הסלולר, ומצאתי את המודם הבא ב-eBay, במחיר של 191 ש"ח: 3G HSDPA HSUPA UMTS GSM GPRS EDGE Modem USB Stick Card לפי הבנתי, נתוניו מתקדמים מאוד ביחס למחיר. האם אני מבין נכון? נוסף לזה, האם צריך לחשוש שלא יעבוד ב-Windows 7 64Bit, או שמנהלי ההתקן של המודמים האלה הם גנריים? Terminal type: 3.5G HSDPA USB modem Chipset: QULCOMM HSUPA Working frequency: GSM850/900/1900MHz, UMTS/HSDPA/HSUPA 2100 MHz. Output power: Class 4 (+33dBm ±2db) for EGSM900; Class 1 (+30dBm ±2db) for GSM1800; Class E2 (+27dBm ±3db) for GSM 900 8-PSK; Class E2 (+26dBm +3\-4db) for GSM 1800 8-PSK; Class 3 (+24dBm +1\-3db) …
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הדף עם הגדרות האבטחה של הרשת האלחוטית בראוטר ממש לא מובן! מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני שם סיסמא לרשת האלחוטית...
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה שבועות ראוטר של חברת D-Link מדגם DIR-825AC חומרה G. אני חווה כל כמה שעות ניתוקים במכשירים שמחוברים אליו, ז"א יכול להיות שלא יהיה לי אינטרנט בלפטופ, במכשיר הסלולרי או ברסיבר שמחובר לראוטר עם כבל. - הקושחה על הנתב זו הקושחה שיש באתר שצירפתי. - הניתוקים קורים גם כשאין עומס של חיבורים (כמו למשל Bitorrent) - הרשת היא 2.4GHZ שמתי לב לשגיאות האלו בלוג (מחקתי MAC addresses): Jul 21 11:48:04 kernel: [RTL_NIC]: LAN1 is up! 100full Jul 21 11:48:04 kernel: [RTL_NIC]: LAN1 is down! Jul 21 11:48:04 kernel: [RTL_NIC]: LAN1 is up! 100full Jul 21 11:48:04 kernel: wlan1: (Adi2.4Ghz) Deauth received from ac:72:89:xx:xx:xx Reas…
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב עם כרטיס רשת ומודם של הוט. הבאתי עוד מחשב p4 נייח עם כרטיס רשת גם. איך אני עושה רשת ביתית ? צריך גם ראוטר וגם כרטיס רשת אלחוטי ? או שבראוטר יש כבר ? אני כרגע במחשב שלי מתחבר בחייגן l2tp. אני רוצה לקנות את הראוטר BR6204WGוEdimax וזהו זה מספיק ? או שגם כרטיס רשת אלחוטי EW7128GוEdimax ? ואיך אני עושה את זה ? שם את הכרטיס רשת אלחוטית במחשב שהבאתי ? את המודם שלי טומסון של הוט מחבר לראוטר ? וזהו זה כל הסיפור ? יש לזה טווחים ? אני שם מחשב אחד בקומה למעלה בבית. איך הראוטר מתחבר למודם שלי ? כבל רשת שאני מקבל איתו משהו ? וצריך ראוטר תומך ב l2tp ? אני כרגע מתחבר עם חייגן l2tp אפשר הסבר ? כי אין לי מושג תודה
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חבר שלי חסם לי את האפשרות לקבל ip, ואני רוצה לפתוח את זה בחזרה. איך אני עושה את זה? המחשב גם רושם "רשת לא מזוהה" תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי בעייה שרוחב הפס בשעות העמוסות יורד מ 2.5 מגה ל פחות מ 1 מגה. לדוגמא אתמול בערב היה 0.7 מגה, עכשיו מוקדם בבוקר יש 2.5 מגה. ניתקתי את הראוטר חיברתי את המחשב ישירות למודם, ועדיין הבעייה קיימת. זאת אומרת שהבעייה אצל הוט ולא אצל הספק. דיברתי עם התמיכה של הוט והם בדקו ואמרו שהכל תקין ובעצם אין מה לעשות. אני רוצה לדבר מחר עם השרות לקוחות שלהם. רציתי לדעת לפני זה, האם יש מה לעשות? או שככה זה בכבלים? האם ב UFI הבעייה לא קיימת?
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
??? שלום לכולם. ראשית, אני מתנצל אם נושא זה הוא נושא שחוק. עם זאת, קראתי רבות בפורום ולא מצאתי בו פתרון לבעייתי. בעוונותי רכשתי לפני כשבועיים ראוטר אלחוטי - Netgear wgr614v9. על קופסת הראוטר מצוין שהוא אמור לעבוד גם בחיבור לכבלים. בשלב זה היה ברשותי מודם טריון 715. מיותר לציין שהחיבור, בהתאם להוראות היצרן של נטגיר - לא הניב שום תקשורת בין המודם לראוטר. חפרתי עמוקות באינטרנט וגיליתי שצריך חיבור ללא חייגן, ולכן לקח 3 ימים עד שעברתי לחיבור ללא חייגן. אחר כך הבנתי שהבעיה היא במודם, והוט נאותו להחליף לי אותו. קיבלתי מוטורולה sb5101 שלדבריהם אמור לעבוד עם ראוטרים. המודם בחיבור ישיר למחשב כמובן עובד. הראוטר מזהה את המחשב בחיבור ה-LAN אך לא מתחבר לאינטרנט. אני נמצא במצב טוב יותר …
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קודם כל הבהרה: אני בור גמור בנושאים הללו (כולל במונחים) אז כשאתם עונים, אנא השתמשו בהסברים פשוטים ככל האפשר. למשל, עיינתי ב-FAQ וזה נראה ברור מאד בזמן הקריאה אבל 5 דקות אח"כ שום דבר לא נשאר בראש... אז ככה. יש לי היום מחשב נייח אחד שמחובר לאינטרנט דרך HOT (תשתית) ו-012 (ספקית אינטרנט). אני רוצה לקנות מחשב נייח נוסף שיעמוד ליד הראשון ולחבר גם אותו לאינטרנט. ראיתי שיש מפצל קווי טלפון שמאפשר לחבר 2 טלפונים לשקע אחד בקיר. הייתי רוצה לעשות אותו דבר ולחבר את שני המחשבים לשקע קיר אחד. 1. האם זה אפשרי? 2. אם כן, האם אצטרך רכיבים מיוחדים? 3. אם כן, האם אצטרך להודיע ל-HOT או ל-012? תודה מראש.
-
- 32 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אח"צ טובים, לאחרונה התקנתי רשת ביתית אלחוטית - שני מחשבים מחוברים חוטית לראוטר BR6204WG ועוד מחשב נייד אחד שמחובר בצורה אלחוטית אליו. האינטרנט עובד בצורה סה"כ טובה בכל אחד מהמחשבים. בנוסף, בין שני המחשבים הנייחים אני משתף מדפסת. השאלה שלי - איך אני יכול לצרף את המדפסת כך שאוכל להשתמש ממנה גם דרך הרשת האלחוטית של המחשב הנייד? בנייחים יש לי XP ובנייד VISTA ככה שזה מעט לא מובן בשבילי כיצד לעשות זאת. אשמח לכל עזרה, תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-