רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
פיקוק, היבואנית של מוצרי חברת Edimax, החלה השבוע לשווק השבוע נתב חדש המכונה BR-6428nC. מדובר בנתב אלחוטי התומך בתקן N ותומך במהירות של 300Mbps. כניסת ה-LAN ו-4 יציאות ה-LAN תומכות במהירות של 100Mbps והוא אינו כולל כניסת USB. יחד עם זאת כולל הנתב מספר תכונות מענינות שכדאי לתת עליהן את הדעת: 1. הנתב מגיע עם שתי אנטנות בשבח (gain) של 9dBi ובאורך של לא פחות מ-38 ס"מ. אלה אנטנות עוצמתיות המגמדות את אלה שניתן למצוא בנתבים הנפוצים בישראל אשר מגיעים עם אנטנות של 2dBi או 3dBi. 2. ה-BR-6428nC יכול לשמש כנתב, נקודת גישה אלחוטית או כמרחיב טווח וניתן להחליף את הפונקציונאליות שלו בצורה פשוטה שאינה דורשת שינוי נרחב של הגדרות. 3. הוא כולל אופציה להגדרת רשת אלחוטית המיועדת לאורחים (g…
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קודם כל אני לא הכי מבין אז להתחשב קצת... בקיצור ביום חמישי הביאו לנו 012 (הספק) ראוטר WBR-3406TX של levelone וחוץ מאחותי אף אחד לא היה בבית... התשתית זה hot אגב.. וחיפשתי איזה תכונה או ממשק של הראוטר ואין כלום במחשב.. נגיד ואני רוצה לפתוח פורטים או דברים כאלה.. יענו אין לזה שום זכר במחשב... אולי אני טועה? או שיש דרך אחרת כאילו להיכנס לממשק שלו??? תודה לעוזרים..
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש כתבה שהוט השיקה ספקית חדשה ו100 מגה עולה כ20 שקל לחודש ותשתית של 100 מגה 180 בקיצור איזה 200 שקל בחודש שזה בלי כסף נשמע לכם הגיוני?? הנה הכתבה http://tech.walla.co.il/?w=/4/2508786 והנה האתר http://hotufi.net/deals.html יש לי כרגע 30 מגה ואני בתשתית של HOT וספק בזק בינלאומי ואני חושש לעבור לספק של הוט למה 100 מגה בלי כסף והמהירות הורדה היא אדירה חח מה אתם חושבים?
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי,אני צריך repeater כדי שאוכל להתחבר לאינטרנט שלי בתוך מקלט. אני בקושי קולט את הראוטר שלי אלא רק בכניסה אל המקלט אני מזהה את ה-WiFi עם הטלפון שלי או עם המחשב נייד. צריך המלצה ל-Reapter וגם הסבר על איך מגדירים אותו. תודה.
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הדף עם הגדרות האבטחה של הרשת האלחוטית בראוטר ממש לא מובן! מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני שם סיסמא לרשת האלחוטית...
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
חבר שלי חסם לי את האפשרות לקבל ip, ואני רוצה לפתוח את זה בחזרה. איך אני עושה את זה? המחשב גם רושם "רשת לא מזוהה" תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה שבועות ראוטר של חברת D-Link מדגם DIR-825AC חומרה G. אני חווה כל כמה שעות ניתוקים במכשירים שמחוברים אליו, ז"א יכול להיות שלא יהיה לי אינטרנט בלפטופ, במכשיר הסלולרי או ברסיבר שמחובר לראוטר עם כבל. - הקושחה על הנתב זו הקושחה שיש באתר שצירפתי. - הניתוקים קורים גם כשאין עומס של חיבורים (כמו למשל Bitorrent) - הרשת היא 2.4GHZ שמתי לב לשגיאות האלו בלוג (מחקתי MAC addresses): Jul 21 11:48:04 kernel: [RTL_NIC]: LAN1 is up! 100full Jul 21 11:48:04 kernel: [RTL_NIC]: LAN1 is down! Jul 21 11:48:04 kernel: [RTL_NIC]: LAN1 is up! 100full Jul 21 11:48:04 kernel: wlan1: (Adi2.4Ghz) Deauth received from ac:72:89:xx:xx:xx Reas…
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב עם כרטיס רשת ומודם של הוט. הבאתי עוד מחשב p4 נייח עם כרטיס רשת גם. איך אני עושה רשת ביתית ? צריך גם ראוטר וגם כרטיס רשת אלחוטי ? או שבראוטר יש כבר ? אני כרגע במחשב שלי מתחבר בחייגן l2tp. אני רוצה לקנות את הראוטר BR6204WGוEdimax וזהו זה מספיק ? או שגם כרטיס רשת אלחוטי EW7128GוEdimax ? ואיך אני עושה את זה ? שם את הכרטיס רשת אלחוטית במחשב שהבאתי ? את המודם שלי טומסון של הוט מחבר לראוטר ? וזהו זה כל הסיפור ? יש לזה טווחים ? אני שם מחשב אחד בקומה למעלה בבית. איך הראוטר מתחבר למודם שלי ? כבל רשת שאני מקבל איתו משהו ? וצריך ראוטר תומך ב l2tp ? אני כרגע מתחבר עם חייגן l2tp אפשר הסבר ? כי אין לי מושג תודה
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בימים האחרונים שמתי לב ששימוש בתוכנת יוטורנט גורם לנפילת האינטרנט יש לי מהירות 30 מגה עם תשתית בזק ראוטר dlinl 6740 אחרי כמה דקות של הפעלת יוטורנט אני מנסה להעלות דף אינטרנט ואני מקבל הודעה שלא ניתן להציג דף זה מה שמוזר הוא שבראוטר הנורה של ה-dsl וה- ethernt עדיין דולקות רק כיבוי והדלקה של הראוטר מחדש מחזירים את האינטרנט בדקתי שאם היוטורנט לא פועל אין נפילות של הקו אז אני כמעט בטוח שזה היוטורנט מספר מקס' של חיבורים ביוטורנט- 200 מס' מקסימלי של ע\עמיתים מחוברים- 50 גרסת יוטורנט 2.0 האם יש פתרון למצב הזה? כי זה החל בימים האחרונים אודה לעזרתכם
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי תוכנה של VPN במחשב ולפני כמה ימים ספק האינטרנט חסם את אפשרות ה VPN לפי מה שהבנתי הוא עשה שרק כתובת האינטרנט הראשית תהיה ורק היא שום כתובת אחרת מה שבעצם עושה VPN רציתי לשאול האם אפשר לסדר עם איזה תוכנה או עם הוספת פורטים לא יודע איך שהוא הVPN יעבוד? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברים בעקבות צורך באינטרנט יציב במיקום בו התשתית של בזק והוט היא רעועה, הפתרון כרגע לעסק להמשיך לעבוד הוא לחבר ראוטר 4g שכהתשתית הרגילה נופלת. האם יש פתרון ראוטר/hub חכם שידע לנהל חיבור מ2 מקורות (הוט/בזק+ראוטר 4g/סים) דרך dual wan, וידע לספק רשת יציבה כאשר אחת מהתנתקת או מאבדת יציבות? כשחיפשתי פתרונות מסוג אלו הגעתי למוצר שנראה יתאים Peplink Balance One Core באמזון. הוא עולה 400 דולר בלי משלוח. האם למישהו יצא לעבוד עם קופסה כזאת? מישהו מכיר פתרונות אחרים במחיר נח יותר? תודה על כל תבונה בתחום:]
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הבנתי ברשתות ממש מוגבלת ואוכל להיעזר בתמיכתכם. ברצוני להגיע למצב בו כל המחשבים בביתי "|רואים" אחד את השני, כולל שיתוף ספריות, מדפסות וכו'. ארכיטקטורה: קומה ב: מחשב נייח עם ויסטה המחובר ל HPNA של בזק (נקודה ראשית) הכוללת רשת אלחוטית א, בנוסף מתאם VONAGE לשיחות VOIP עם ארה"ב ונייד המחובר אלחוטית עם מ"ה XP. קומה א: נקודת HPNA משנית מחוברת לקיר, אליה מחובר ראוטר אלחוטי נוסף - להלן רשת אלחוטית ב. אל הרשת האלחוטית הזו אני מחבר WII, מחשב נייח WIN7, ושני מחשבים ניידים עם ויסטה. האם ישנה אפשרות ליצור רשת לצרכי בתצורה הזו? אם כן איך? רק לידיעה, ניסתי להשתמש בראוטר מקומה ב כדי שכל המחשבים יקלטו ויעבדו מולו - האות לא חזק מספיק. ניסיתי לשכפל/להגביר אות שלו דרך ראוט…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חבר'ה תוכלו לעזור לי בבחירה של מודם סלולרי? אני לא מתכוון לקנות בארץ, במיוחד לא מחברות הסלולר, ומצאתי את המודם הבא ב-eBay, במחיר של 191 ש"ח: 3G HSDPA HSUPA UMTS GSM GPRS EDGE Modem USB Stick Card לפי הבנתי, נתוניו מתקדמים מאוד ביחס למחיר. האם אני מבין נכון? נוסף לזה, האם צריך לחשוש שלא יעבוד ב-Windows 7 64Bit, או שמנהלי ההתקן של המודמים האלה הם גנריים? Terminal type: 3.5G HSDPA USB modem Chipset: QULCOMM HSUPA Working frequency: GSM850/900/1900MHz, UMTS/HSDPA/HSUPA 2100 MHz. Output power: Class 4 (+33dBm ±2db) for EGSM900; Class 1 (+30dBm ±2db) for GSM1800; Class E2 (+27dBm ±3db) for GSM 900 8-PSK; Class E2 (+26dBm +3\-4db) for GSM 1800 8-PSK; Class 3 (+24dBm +1\-3db) …
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הי, אני מנסה להחליף את כתובת ה-IP החיצוני שלי וכל מה שניסיתי עד בה לא צלח. עברתי על מדריכים שונים: - כיבוי הראוטר - לא הצליח - ביצוע ipconfig/release ואח"כ renew - לא הצליח - שינוי באמצעות התכנה DHCP_IP_Forcer - כאשר עשיתי את זה מחובר לראוטר זה לא הצליח. כאשר עישיתי את זה מחובר ישירות למודם ה-IP באמת השתנה אבל איך שהתחברתי בחזרה לראוטר אז ה-IP חזר. איך אני יכול לשנות את כתובת ה-IP שלי ? אשמח לעזרה. תודה
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אח"צ טובים, לאחרונה התקנתי רשת ביתית אלחוטית - שני מחשבים מחוברים חוטית לראוטר BR6204WG ועוד מחשב נייד אחד שמחובר בצורה אלחוטית אליו. האינטרנט עובד בצורה סה"כ טובה בכל אחד מהמחשבים. בנוסף, בין שני המחשבים הנייחים אני משתף מדפסת. השאלה שלי - איך אני יכול לצרף את המדפסת כך שאוכל להשתמש ממנה גם דרך הרשת האלחוטית של המחשב הנייד? בנייחים יש לי XP ובנייד VISTA ככה שזה מעט לא מובן בשבילי כיצד לעשות זאת. אשמח לכל עזרה, תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
??? שלום לכולם. ראשית, אני מתנצל אם נושא זה הוא נושא שחוק. עם זאת, קראתי רבות בפורום ולא מצאתי בו פתרון לבעייתי. בעוונותי רכשתי לפני כשבועיים ראוטר אלחוטי - Netgear wgr614v9. על קופסת הראוטר מצוין שהוא אמור לעבוד גם בחיבור לכבלים. בשלב זה היה ברשותי מודם טריון 715. מיותר לציין שהחיבור, בהתאם להוראות היצרן של נטגיר - לא הניב שום תקשורת בין המודם לראוטר. חפרתי עמוקות באינטרנט וגיליתי שצריך חיבור ללא חייגן, ולכן לקח 3 ימים עד שעברתי לחיבור ללא חייגן. אחר כך הבנתי שהבעיה היא במודם, והוט נאותו להחליף לי אותו. קיבלתי מוטורולה sb5101 שלדבריהם אמור לעבוד עם ראוטרים. המודם בחיבור ישיר למחשב כמובן עובד. הראוטר מזהה את המחשב בחיבור ה-LAN אך לא מתחבר לאינטרנט. אני נמצא במצב טוב יותר …
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי נטסטיק של פלאפון שאמור לגלוש באיזור ה3-4 מגה,בבדיקת מהירות הוא הוריד לי קרוב ל400 ק"ב. עכשיו שאני גולש כבר כמה ימים האתרים עולים לאט,אפילו תמונות נטענות לאט,שירים ביוטיוב לא רצים בכלל..ובבדיקת הורדה באתר של בזק הוא מוריד על פחות מ20 ק"ב. איך אפשר לטפל בבעיה?
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הלכתי לטכנאי עשה לי פורמט אני כנינס למחשב האירנט עובד עשיתי ריסטרט למחשב ואז לא יודע האירנט לא עובד לי רושם יל לא ניתן להציג דף זה אבל אם אני עושה 30 פעם רענן אז אני יראה תאתר אירנט אבל עם אני עישה שוב רענן שוב פעם יהיה רשום לא ניתן להציג דף זה ואח שלי שגולש על הראוטר שלי או בונטרילו שזה על האירנט עובד לי מה אני עשוה התקשרתי לחברת אירנט דיברתי איתם שעתים וולא הסתדר הם אמרו זה משהו במחשב בבקשה עתזרו לי אין יל חדוש מחשבב כבר ועכשיו אני על מחשב אחר לא שליי
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שימוש ראשון שלי בביטורנט.......התוכנה הרבה הרבה יותר מהירה וטובה מהאימיול! ממליץ לכם לעבור אליה גם,מורידה על 47-50 רצוף! שינמון מהפורום המליץ לי עלייה והיא מדהימה........סוף סוף ההורדה יציבה ! החסרון היחיד שמצאתי זה שאי אפשר להוריד כמה דברים ברצף בתוכנה מבלי שהמהירות תיפגע........או שיש דרך לתקן את זה..?
-
- 35 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך אפשר לזהות אם הספק שירות (אקספון) או אחרים עושים ככה ללקוחות אני יודע לזהו לפי IP אם הוא public או לא זה לא בעיה, השאלה שלי איך מזהים אם אני מאוחרי CGN או NAT של הספק שירות ?
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את ה D-Link המדובר שקיבלתי מבזק. הוא משמש גם כמודם לצורך העניין. ויש לי גם את ה Edimax שקניתי לא מזמן. עכשיו, אני רוצה ליצור בינהם קשר אלחוטי כך ש: ה D-Link יהיה בצד אחד של החדר , מחובר למדפסת ולקו הטלפון. המחשב נמצא בצדו השני של החדר , ואני רוצה לוותר על חוט הטלפון שיש לאורך כל החדר ולהשתמש ב Edimax כנתב , שיקלוט את האות האלחוטי מה D-link וינתב אותו בין מחשב אחד שיחובר אליו בצורה קווית ואחד שיתחבר אליו בצורה אלחוטית. האם הדבר אפשרי? ואם כן אפשר הסבר? (המטרה של כל העניין הוא ליצור מדםסת שיתופית ולוותר על כבל הטלפון הארוך שמקיף את החדר)
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי אינטרנט כבלים של 1.5 מגה - תשתית של הוט וספק בזק בינלאומי. מודם של מוטורולה - הנתב הנוכחי שאותו אני רוצה להחליף הוא - 3COM 3CRWER10075. הסיבה להחלפה היא שאני מוריד המון ב-UTORRENT והראוטר פשוט לא מצליח לעמוד בעומס, מתנתק כל כמה דקות או כל כמה שעות זה תלוי. כמובן אם אני גם גולש במקביל במחשב נייד השני אז הניתוקים הם ממש כל כמה דקות. הנני מחפש נתב אלחוטי שבנוי טוב, כלומר עם זיכרון מספיק כדי לעמוד בכמות גדולה של חיבורים (זה מה שהסבירו לי משפיע על עמידה בעומסים) וכמובן גם טווח קליטה טוב שיוכל לחדור כמה קירות טובים וגם ממ"ד אם יש אפשרות. כרגע לנתב יחוברו שני מחשבים ניידים באופן אלחוטי, אם אופציה בעתיד למדפסת אלחוטית ול-PS3 גם כן באופן אלחוטי (עדיין לא בטוח אבל עדי…
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן מישהו יש מושג למה הנורית של המודם של בזק מהבהבת בירוק\כתום? הנתב הוא של בעל הדירה שנמצא במילואים בחיל הים ויהיה קשה להשיג אותו בזמן הקרוב. בבזק לא מוכנים לתת שירות. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי בעייה שרוחב הפס בשעות העמוסות יורד מ 2.5 מגה ל פחות מ 1 מגה. לדוגמא אתמול בערב היה 0.7 מגה, עכשיו מוקדם בבוקר יש 2.5 מגה. ניתקתי את הראוטר חיברתי את המחשב ישירות למודם, ועדיין הבעייה קיימת. זאת אומרת שהבעייה אצל הוט ולא אצל הספק. דיברתי עם התמיכה של הוט והם בדקו ואמרו שהכל תקין ובעצם אין מה לעשות. אני רוצה לדבר מחר עם השרות לקוחות שלהם. רציתי לדעת לפני זה, האם יש מה לעשות? או שככה זה בכבלים? האם ב UFI הבעייה לא קיימת?
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-