עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הי, אני מנסה להחליף את כתובת ה-IP החיצוני שלי וכל מה שניסיתי עד בה לא צלח. עברתי על מדריכים שונים: - כיבוי הראוטר - לא הצליח - ביצוע ipconfig/release ואח"כ renew - לא הצליח - שינוי באמצעות התכנה DHCP_IP_Forcer - כאשר עשיתי את זה מחובר לראוטר זה לא הצליח. כאשר עישיתי את זה מחובר ישירות למודם ה-IP באמת השתנה אבל איך שהתחברתי בחזרה לראוטר אז ה-IP חזר. איך אני יכול לשנות את כתובת ה-IP שלי ? אשמח לעזרה. תודה

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. היי,אני צריך repeater כדי שאוכל להתחבר לאינטרנט שלי בתוך מקלט. אני בקושי קולט את הראוטר שלי אלא רק בכניסה אל המקלט אני מזהה את ה-WiFi עם הטלפון שלי או עם המחשב נייד. צריך המלצה ל-Reapter וגם הסבר על איך מגדירים אותו. תודה.

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. החבילה מותנית, כאמור, בהתחייבות לשנה. לפרטים נוספים - http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2006/Jan-Mars+2006/120306.htm

• 36 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. רכשתי לפני כמה שבועות ראוטר של חברת D-Link מדגם DIR-825AC חומרה G. אני חווה כל כמה שעות ניתוקים במכשירים שמחוברים אליו, ז"א יכול להיות שלא יהיה לי אינטרנט בלפטופ, במכשיר הסלולרי או ברסיבר שמחובר לראוטר עם כבל. - הקושחה על הנתב זו הקושחה שיש באתר שצירפתי. - הניתוקים קורים גם כשאין עומס של חיבורים (כמו למשל Bitorrent) - הרשת היא 2.4GHZ שמתי לב לשגיאות האלו בלוג (מחקתי MAC addresses): Jul 21 11:48:04 kernel: [RTL_NIC]: LAN1 is up! 100full Jul 21 11:48:04 kernel: [RTL_NIC]: LAN1 is down! Jul 21 11:48:04 kernel: [RTL_NIC]: LAN1 is up! 100full Jul 21 11:48:04 kernel: wlan1: (Adi2.4Ghz) Deauth received from ac:72:89:xx:xx:xx Reas…

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. זמן רק אני חווה ניתוקים בהוט. אודה לפענוח לגבי ההודעות log שאני מקבל בסטטוס מודם שלי. מי מהם מראים על ניתוקים? [TABLE=width: 770] [TR] [TD=width: 10%]8/29/2014 22:18[/TD] [TD=width: 10%]8010300[/TD] [TD=width: 5%]5[/TD] [TD=width: 45%]DHCP RENEW WARNING - Field invalid in response[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 770] [TR] [TD=width: 10%]8/29/2014 22:18[/TD] [TD=width: 10%]13000300[/TD] [TD=width: 5%]5[/TD] [TD=width: 45%]DHCP WARNING - Non-critical field invalid in response[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]8/31/2014 15:41[/TD] [TD=width: 10%]20000200[/TD] [TD=width: 5%]3[…

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. יש לי חבר שכבר שנים (!) סובל מבעיות במשחקי רשת. הבעיה היא לא במחשב והמחשב שלו מספיק טוב.. הוא היה בהוט ועבר לבזק לפני שנה והבעיה לא הפסיקה.. הוא הזמין טכנאי לבית כמה פעמים ועדיין לא עוזר.. גם החליפו לו ציוד ולא עזר.. יש לו כרגע 40 מגה בבזק... למה זה קורה לו? מה הפתרון לדעתכם? אולי לחזור שוב להוט והפעם ללכת על מודם וראוטר בנפרד?

7. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3081803,00.html מה דעתכם? אתם מרגישים הבדל?

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by iveco,

יש לי חבילה באורנג 100 מגה ואני לא מצליח לעבור ב UT הורדה ב 2.5 מגה בייט לשניה זה תמיד משחק בין 100KB - 2.5MB לשניה אני אמור לקבל 12.5MB לשניה !!!! דיי נמאס לי מהספקי אינטרנט האלה ... זה הכאילו יש לי חבילה בפועל של 20 מגה ביט ולא 100 . נראה לי אני ארד עם התשתית ל 20 מגה ממילא הכול על הנייר עדיף לשלם סכום נמוך יותר . אפילו בדקתי לא הורדה רק גלישה צפיה בשידורים אונליין מחשב בממוצע לא צריך יותר מ 1 מגה ביט לשניה !!! זאת אומרת היום חבילה של 5 מגה ביט לגלישה זה מעל ומעבר . וזה גם בהנחה שיש גם מחשבים ברשת . ממש עקבתי אחרי הרשת שלי הממוצע זה 100KB בייט לשניה וממש גלשתי חופשי זה בלי הורדות טורנט וכאלה... יש ספק אינטרנט שאפשר להגיע איתו בטורנט ל 12.5 מגה בייט לשניה ? י

• 28 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by pachtangy,

??? שלום לכולם. ראשית, אני מתנצל אם נושא זה הוא נושא שחוק. עם זאת, קראתי רבות בפורום ולא מצאתי בו פתרון לבעייתי. בעוונותי רכשתי לפני כשבועיים ראוטר אלחוטי - Netgear wgr614v9. על קופסת הראוטר מצוין שהוא אמור לעבוד גם בחיבור לכבלים. בשלב זה היה ברשותי מודם טריון 715. מיותר לציין שהחיבור, בהתאם להוראות היצרן של נטגיר - לא הניב שום תקשורת בין המודם לראוטר. חפרתי עמוקות באינטרנט וגיליתי שצריך חיבור ללא חייגן, ולכן לקח 3 ימים עד שעברתי לחיבור ללא חייגן. אחר כך הבנתי שהבעיה היא במודם, והוט נאותו להחליף לי אותו. קיבלתי מוטורולה sb5101 שלדבריהם אמור לעבוד עם ראוטרים. המודם בחיבור ישיר למחשב כמובן עובד. הראוטר מזהה את המחשב בחיבור ה-LAN אך לא מתחבר לאינטרנט. אני נמצא במצב טוב יותר …

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. אז ככה, יש לי את ה D-Link המדובר שקיבלתי מבזק. הוא משמש גם כמודם לצורך העניין. ויש לי גם את ה Edimax שקניתי לא מזמן. עכשיו, אני רוצה ליצור בינהם קשר אלחוטי כך ש: ה D-Link יהיה בצד אחד של החדר , מחובר למדפסת ולקו הטלפון. המחשב נמצא בצדו השני של החדר , ואני רוצה לוותר על חוט הטלפון שיש לאורך כל החדר ולהשתמש ב Edimax כנתב , שיקלוט את האות האלחוטי מה D-link וינתב אותו בין מחשב אחד שיחובר אליו בצורה קווית ואחד שיתחבר אליו בצורה אלחוטית. האם הדבר אפשרי? ואם כן אפשר הסבר? (המטרה של כל העניין הוא ליצור מדםסת שיתופית ולוותר על כבל הטלפון הארוך שמקיף את החדר)

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. אני מנסה להצפין את הראוטר שלי בהצפנת WPA2, אבל המושגים מבלבלים אותי, וגם אחרי שהצלחתי לגרום לראוטר להפסיק להראות לי הודעות שגיאה, אני לא מצליח לחבר אותו. עזרה, בבקשה~ PS. אם מישהו יכול להסביר לי איך לחסום כתובות MAC או משתמשים או IP עם הראוטר הנ"ל אני אודה לו מאוד.

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. אינטרנט וטלפון ב-110 שקל לחודש: כך תרכשו חבילת תקשורת מוזלת בעוד שבועיים אמורה לצאת לדרך רפורמה שתשנה את הדרך שבה אנחנו רוכשים חיבור לאינטרנט ■ 
כיצד היא תשפיע על חיינו? המחיר יהיה נמוך יותר, ההתחברות נוחה יותר וסלי השירותים רחבים יותר http://www.themarker.com/technation/1.2557685 ואיפה הרפורמה האמיתית של Unlimited?

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by Brazg,

יש לי בעיה בקבלת קבצים.. זה כניראה בגלל הרשת שיש לי בבית! אני מחובר למחשב אחר שהוא מחובר לאינטרנט.. מבינים.?? תודה מראש..!

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. אז ככה, יש לי אינטרנט כבלים של 1.5 מגה - תשתית של הוט וספק בזק בינלאומי. מודם של מוטורולה - הנתב הנוכחי שאותו אני רוצה להחליף הוא - 3COM 3CRWER10075. הסיבה להחלפה היא שאני מוריד המון ב-UTORRENT והראוטר פשוט לא מצליח לעמוד בעומס, מתנתק כל כמה דקות או כל כמה שעות זה תלוי. כמובן אם אני גם גולש במקביל במחשב נייד השני אז הניתוקים הם ממש כל כמה דקות. הנני מחפש נתב אלחוטי שבנוי טוב, כלומר עם זיכרון מספיק כדי לעמוד בכמות גדולה של חיבורים (זה מה שהסבירו לי משפיע על עמידה בעומסים) וכמובן גם טווח קליטה טוב שיוכל לחדור כמה קירות טובים וגם ממ"ד אם יש אפשרות. כרגע לנתב יחוברו שני מחשבים ניידים באופן אלחוטי, אם אופציה בעתיד למדפסת אלחוטית ול-PS3 גם כן באופן אלחוטי (עדיין לא בטוח אבל עדי…

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by frogman,

היי ושלום לכולם אני מחפש מדריך לחבר כבל רשת rg45 בצד אחד ובצד שני שקע גביס נקבה בקיר אשמח אם מישהו יכול לעזור? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  16. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המוצר הזה של סיסקו Cisco ME 4900 Series Ethernet Switches http://www.cisco.com/en/US/products/ps7009/index.html אבל אני לא יודע איך לקנות ובכלל כמה זה עולה אבל היתי שמח לקבל עוד מידע על המוצר לדוגמה בתמונה הבאה: תודה לכל העונים...

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by barman,

היי, הבנתי שמקבלים רק ראוטר של נטגיר (שמקונפג כמודם) בהשאלה. האם זה נכון? אין בחירה בכלל? אם יש בחירה - האם ישנו מודם שתומך בחיבור 1Gbps? מיועד לחיבור "עד 100Mbps" בבזק. תודה.

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. שלום חברים בעקבות צורך באינטרנט יציב במיקום בו התשתית של בזק והוט היא רעועה, הפתרון כרגע לעסק להמשיך לעבוד הוא לחבר ראוטר 4g שכהתשתית הרגילה נופלת. האם יש פתרון ראוטר/hub חכם שידע לנהל חיבור מ2 מקורות (הוט/בזק+ראוטר 4g/סים) דרך dual wan, וידע לספק רשת יציבה כאשר אחת מהתנתקת או מאבדת יציבות? כשחיפשתי פתרונות מסוג אלו הגעתי למוצר שנראה יתאים Peplink Balance One Core באמזון. הוא עולה 400 דולר בלי משלוח. האם למישהו יצא לעבוד עם קופסה כזאת? מישהו מכיר פתרונות אחרים במחיר נח יותר? תודה על כל תבונה בתחום:]

19. בימים האחרונים שמתי לב ששימוש בתוכנת יוטורנט גורם לנפילת האינטרנט יש לי מהירות 30 מגה עם תשתית בזק ראוטר dlinl 6740 אחרי כמה דקות של הפעלת יוטורנט אני מנסה להעלות דף אינטרנט ואני מקבל הודעה שלא ניתן להציג דף זה מה שמוזר הוא שבראוטר הנורה של ה-dsl וה- ethernt עדיין דולקות רק כיבוי והדלקה של הראוטר מחדש מחזירים את האינטרנט בדקתי שאם היוטורנט לא פועל אין נפילות של הקו אז אני כמעט בטוח שזה היוטורנט מספר מקס' של חיבורים ביוטורנט- 200 מס' מקסימלי של ע\עמיתים מחוברים- 50 גרסת יוטורנט 2.0 האם יש פתרון למצב הזה? כי זה החל בימים האחרונים אודה לעזרתכם

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by sharon_h,

לא ראיתי שום חוק שאוסר אז אם זה אסור אני מצטער... כרגע אני מחובר עם תשתית של הוט וספקית אינטרנט זהב בחבילה של 3 מגה. אני לא ממש מרוצה והחלטתי להחליף ספקית. אז פעם אחת ולתמיד- איזו ספקית הכי כדאית (בלי להתחשב במחיר).

• 45 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. התחברתי ל 100 מגה של הוט וראיתי שבשידור אלחוטי אני מקבל 50 מגה חצי מהכמות... בחיבור קווי שכרטיס הרשת הוא 1GB באמת קיבלתי בבדיקה 100 מגה מלאים! הבעיה שאין לי איך להעביר חוט לחדר.. האם קיים כרטיס רשת אלחוטי שמסוגל להגיע ל 1GB? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by הדר,

שלום לכולם, התחברתי לערוצי זהב במהירות 750. השרת שלי הוא דרך האוניברסיטה העיברית. אני מנסה להוריד קבצים דרך קאזה, אבל מהירות הורדת הקבצים היא משהו כמו 0.01kb מה שאומר כמובן שלוקח לי לפחות יום שלם (אם לא יותר) להוריד שיר ורוב הזמן הוא כותב לי לחפש מקורות אחרים להורדה. אני די בטוחה שאני צריכה לשנות את ההגדרות ולהתאימן לשרת של האוניברסיטה אבל אין לי מושג מה לשנות. למישהו יש רעיון??? לבעייה שלי אין קשר לספק - בדקתי את מהירות ההורדה והכל בסדר. כמו כן הגלישה עצמה מהירה וחלקה וכל הורדת קבצים לא דרך קאזה היא מהירה מאוד. תודה, הדר :'(

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום חברי הפורום נתקלתי בבעיה ואני מקווה שתעזרו לי אני מגדיר IP ובCMD אני כותב IPCONFIG וכתוב שם מספר אחר ממה שהגדרתי. מה המקור לבעיה ואיך פותרים אותה?

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by N.R,

עדכון: הסתדר מעצמו. שלום, דיברתי היום עם כמה וכמה נציגים שכל אחד מהם אמר משהו קצת אחר לגבי הפעלת ipv6. חלק אמרו שזה אמור להיות אוטומטי, חלק אמרו שהפעילו אצלי וחלקם אמרו שיחזרו אלי עוד 3 שעות. כרגע לפי הנציגים האחרונים הם אומרים שהם רואים את כתובת ipv6 שלי אמנם אני לא רואה אותה בשום מקום. מבחינת דרישות מיוחדות של הספק אף אחד לא נתן לי שום מידע כי אני מין הסתם לא משתמש בראוטר שלהם. מדובר בasus ac86u. עם אחת הנציגות ווידאתי והיא אומרת שהיא רואה את הכתובת אצלי כשמוגדר אצלי Ipv6 native. בכל אופן אני לא רואה אות כזה אצלי. בהגדרות מתאם רשת הכל מוגדר וגם אין אות. בכל אופן ניסיתי גם לחבר בסופו של דבר את המתאם סיב אופטי ישר למחשב והפעלתי…

25. שלום לכולם, מחשב (לא שלי) שמחובר לADSL ולבזק בינלאומי. הורדתי אימיול, פתחתי את הפורטים כנדרש גם בראווטר וגם בחומת האש של וינדוס. מופיע לי "מזהה גבוה", אך בבדיקת הפורטים שמתבצעת ע"י אימיול יש לי X אדום ומתקבלת הודעה שלא נוצר קשר וכ'. בזק בינלאומי טוענים שהם לא חוסמים פורטים, אין תוכנת חומת אש נוספת במחשב (מלבד המקורית). האם יש לכם כיוון לפיתרון הבעיה? תודה מראש, גיא.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.