רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
עצה קטנה בשבילכם אל תעשו כבלים בחיים שלכם אני אפרט פה רק חלק מהבעיות שהיו לי ולאחרים כי אם אני אכתוב את כולם אז יהיו פה כמה עמודים טובים מאז שהתחברתי (לפני כ-4 שבועות) היו לי רק בעיות מאז אי אפשר להתקשר דרך חייגן זה דבר ראשון מפני שזה כל הזמן מתנתק ולא משנה לאיזה ספק אתה מחובר זה בעיה בכבלים אין מה לעשות פשוט ככה זה והם גם ענו לי ככה... (לידע כללי אני עם ערוצי זהב) בגלל הבעיה הקודמת הפכתי את ההתחברות לדרך דף הבית ומאז (וגם לפני דף הבית) האקספלורר העלה אתרים לאט בטרוף ולא רק אתרים מחו"ל!!! אני לא מגזים כשאני אומר שהוא יותר איטי מ-56K הישן והטוב ואני ממש מצטער על זה שנפרדתי ממנו! עוד בעיה זאת בעיית הפינגים הפינגים בארץ היו (וגם עדיין) 140-200 (עם דף הבית) ו- 1000+ (…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נתב/מודם D-link dsl 604 שעושה את העבודה פחות או יותר בסדר כבר 7 שנים. מה לעשות, הגיע הזמן להחליף - התעבורה האלחוטית שלו נמוכה, אין לו חיבור USB לשיתוף מדפסת או דיסק רשת, ומידי פעם אני נאלץ לעשות לו Reset כי משהו נתקע. לאחר שבדקתי ראשונית מה מוכרים היום, ראיתי שמרבית הנתבים מגיעים ללא מודם ADSL אינטגרטיבי, ואז זה אומר שאני צריך לקנות שתי "קופסאות" - מודל ADSL שיתמוך במהירויות של עד 15 מגה ונתב. אני מבים שרכישה כזו תאפשר לי בעתיד החלפת מודם בלבד היה ואחליט לעבור מבזק לכבלים. לחילופין, ראיתי דגם של Linksys שנקרא X3000 שפוטר אותי מרכישת שתי קופסאות - תומך ב- ADSL, אבל המחיר שלו מכובד. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על צירוף מודם/נתב או מכשיר אחוד שעובד באמינות ולא מפ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקראת רכישה של מחשב חדש וחיבור לרשת ביתית (2 הישנים מחוברים קווית)- האם חיבור אלחוטי לעומת קווי-יאט את מהירות הגלישה ואת מהירות הורדת קבצים?(מהירות העברת הנתונים בנתב אלחוטי-54mbps) האם צפוי בעיה בהורדה מ EMULE?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים הגדרתי נתב ב Range Extender (רפיטר). הגיע היום בו הייתי צריך לשנות הגדרות. נגשתי לדפדפן והופ ... מהי כתובת ה IP ? לא זכרתי, ואז התחיל סרט ... ניסתי וניסתי ולא הצלחתי. בסוף לאחר אין ספור נסיומות פגעתי. כול כך הרבה פעמים, אינני זוכר איך. המכשיר הופך שקוף, רשמו לעצכם בעת ההגדרה את כתובת ה IP.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה כבר היה פה אם זה היה מצטאר טוב בכול מיקרה תחתמו על עצומה נגד מהירות השליחה באתר הזה זה אולי יעזור במשהוא צריך רק לקוות ולהשיג כמה שיותר חתימות אז תחתמו כאןhttp://upload.shishlik.net/ אני מאוד מקווה שכולכם תחתמו ונשיג עוד הרבה חתימות"[glow=red,2,300]אנחנו מבקשים מכל מי שיכול לפרסם את העצומה בכל דרך אפשרית לפרסם. אל תתנו לעצומה הזאת להיכשל כמו שאר העצומות שהיו עד היום, חבל זה למען כולנו[/glow]"
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לצות: ברשותי שני מחשבים,המארח:חדש,עם כרטיס רשת מובנה 10\100 ,האורח:עם כרטיס רשת פיסי,10\100 ,כאשר שניהם מחוברים עם כבל מוצלב,והמודם:ALE-070 של בזק בינלאומי,עם חיבור USB, שאלתי היא:האם ניתן לשפר את דרכי התעבורה (רוחב פס)ולשפר בכך את מהירות הגלישה במחשב האורח ? שהיא:10 ,למשל:להחליף כרטיס רשת מהיר יותר ?,או מודם ? תודה מראש ,ממתין לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי יש לי 2 מחשבים ישנים בבית מחוברים ברשת קווית אני מחליף את נתב הישן בנתב אלחוטי של בזק שיש לו גם כניסות קוויות השאלות- האם לבצע הגדרת רשת במחשב החדש בזמן התקנת WINDOWS או לאחריה? האם בשני מחשבים הישנים שימשיכו להיות מחוברים קווית-ידרש הגדרת רשת מחדש?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום רב, אני טכנאי מחשבים ורשתות קטנות ועובד כעצמאי. לאחר המון שעות של נסיונות שום דבר לא עונה על הדרישות של הלקוח. הראשונה שבהן היא קליטה בכל הקומות של הרשת האלחוטית. אין באפשרותי לאמוד במדויק את עובי הקירות, אך לא מדובר בממד. הראוטר שברשותו הוא לינקסיס 160nl ויש לו רפיטרים גם של לינקסיס wre54g שפשוט לא עושים את העבודה (אני מודע לכך שהם עובדים בתקן G, אבל זה מה שהיה לו) קצב התעבורה לא מספק (4 מגה ביט מינוס) ואיבוד סנכרון לא עיקבי, אבל בתכיפות גבוהה. החלטתי לנסות רפיטר אדימקס שברשותי דגם 7416apn v2 שנתן תוצאות דומות ואיבד את תקשורת האינטרנט לחלוטין מדי פעם (הרשת המשיכה לעבוד). עידכנתי את הfirmeare לעדכני ביותר בכל הרכיבים והתקנת open-wrt על הלינקסיס היא לא אופציה מבחינת ה…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום עקב כל הפוסטים על בעיות חמורות במהירות האינטרנט... אשמח לדעת אחת ולתמיד - האם יש אנשים שהאינטרנט שלהם לא איטי? במידה וכן, מה ספק האינטרנט שלכם? כי נכון לרגע זה הרוב המכריע של המתלוננים (אם לא כולם) גולשים דרך בזק בינלאומי. אם בשאר ספקיות האינטרנט מהירות האינטרנט טובה, הפתרון דיי פשוט הייתי אומר
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי יש לי חיבור של אורנג עם הסמארט בוקס והאינטרנט עובד דיי לאט אני אוצה לשלול את הסמרט בוקס שלהם איך אני יכול להתחבר באופן ישיר ?? אני מניח שצירך חייגן אבל איך אני מגדיר אותו?? ראיתי את זה: http://www.netcheif.com/Articles/BrdBandDefs/BrdBandDefs.htm#054 השאלה אם זה אפשרי ואיך אני מגדיר הכל עם וינדוס 7??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים! אני חדש פה! מה העניינים? אני רוצה שתגידו לי האם יש אפשרות להתקין כתובתvpn חדשה על אנדרואיד שמשתמש בספר של נטפרי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים! אני חדש פה! מה העניינים? אני רוצה שתגידו לי האם יש אפשרות להתקין כתובתvpn חדשה על אנדרואיד שמשתמש בספר של נטפרי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה, במשרדים של בצפון, יש קופסא מסוג S-BOX, אשר תפקידה לחסום אתרים ותוכן אשר איננו קשור לעבודה. היש דרך לעקוף חסימה זו? מן הסתם כניסה לאתרים של פרוקסי, או כל אתר תוכן אחר, נחסמת ישירות, כמובן שנוסתה הדרך עם גילוי כתובת IP דרך PING.... לא ממש עוזר, זאת לא קופסא פשוטה, זה נתב בעלות של כ 5K.... למשרדים שלנו בחברה. לכן, יש תוכנה? קובץ? כלי שונה מהרגיל על מנת לעבור דרך חסימתה של הנתב? אודה לכם לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנוי של בזק בינלאומי במהירות 30 מגה עם PRIVATE BOX, הPB מחובר למודם של בזק VDSL של חב' DLINK כשהמודם של בזק במצב של BRIDGED ויש לי גם קו VOB שלהם. המוצר של בזק בינלאומי לא רע חוץ מכאשר אני מבצע סטרימינג מהמחשב לאקסטרימר שלי אני סובל מהמון המון קיטועים. החלפתי מיליון פעם את התדר, הזזתי את הראוטר (הוא בכל מקרה יושב במרחק של בקושי 3-4 מ' מהמחשב והPB). ניסיתי לדבר עם בזק בינלאומי שיתנו לו את הפורטים שלו ואני אפתח אותם בנתב שלי וכך הPB יהיה מאחורי המודם של בזק אבל הם מסרבים בתוקף לעשות זאת. אם אני שם את המודם של בזק לפני הנתב של בזק בינלאומי - PB - אני לא יכול להשתמש בשירותי הטלפון שלהם כיוון שאין לי את הפורטים שהוא משתמש. הפיתרון היחידי של בב"ל הוא שאני אחליף …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה יש לי רשת ביתית של שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב RJ45! לאחרונה החלו בעיות. אחרי הפירמוט האחרון שעשתי הבעיות רק החמירו! בזמן שהאימיול דולק בשרת לא ניתן לגלוש או להפעיל ICQ או מסנגר! ברגע שאני סוגר את האימיול הכל חוזר לקדמותו.(הבעייה לא היתה קיימת לפני הפירמוט) המחשב שמחובר לשרת מידי פעם מאבד תיקשורת ואני מקבל הודעה שהמחשב לא מזהה שום שיתוף או היתקשרות למרות שאני מגדיר לו כל פעם מחדש,לא תמיד הוא עובד,אני כמעט בטוח שלא הגדרתי נכון,הורדתי את המדריך שיש לכם פה אולי אני יעלה על הטעות שלי. בכל מיקרה חשוב לי להזכיר שלפני הפירמוט הכל עבד חלק,ואני אחרי.......לא לצחוק 5 פירמוטים ולא אני לא מצליח לפתור את הבעייה הזו ואני אובד עצות חברים! אני בטוח שהבעייה הרבה מורכבת מסת…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש ראוטר אלחוטי שקולט ומשדר הלאה כדי לשפר קליטה במקום שאין חיבור חוטי .כלומר הוא מהוה תחנת מעבר קולט ומשדר תודה לעונים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אם עדיין לא למדתם רשתות בצורה מקצועית, ואתם רוצים להשתלם בתחום מחר יום רביעי בשעה 17:00 יתקיים ערב פתוח במרכז כיוון ירושלים [ בית בזק רחוב הצבי 15] כולכם מוזמנים.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה חשובה לי: ברשת הביתית אצלי מחוברים 5 רכיבים. א. נתב D-Link 2760U של בזק שעובד בתקן N ( כלומר 300Mbps ) ב. 2X מחשבים נייחים בעלי כרטיס רשת אלחוטית הפועלים בתקן G (כלומר 54Mbps ) ג. Xtreamer שעובד בתקן N כמו הראוטר. ד. מחשב נייד הפועל בתקן G נאמר לי ע"י חבר שבמידה וברשת יש רכיב המופעל בתקן האיטי יותר, כל הרשת מופעלת בקצב האיטי. כלומר גם התקשורת בין האקסטרימר והראוטר ששניהם בתקן N הגבוה פועלים לפי התקן הנמוך G. שאלתי האם זה נכון? או שהראוטר יודע לעבוד מול כל רכיב בהתאם לקצב שלו. כלומר בין האקסטרימר לראוטר קצב גבוה ובין הראוטר למחשבים בקצב נמוך. אודה מאד לכל העונים אלי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש קשר בין השניים ? לפי מה שזכור לי ככל שהתדר נמוך יותר הטווח של האות גדל ואם באיזור שלי יש הרבה ראוטרים שמשדרים על אותו ערוץ יש השפעה על איכות ומרחק האות?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מה אומר שכתוב שמוצר מסיום משתמש בלדוגמה 4 ערוצים על תדר של 2.4GHZ והאם זה יכול להפריע לי לנתב האל-חוטי שלי שהוא: 3crwes54g72t תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום בסלון: מחשב PC מחובר לראוטר TP-LINK TLWR81 (כניסה אחת ארבע יציאות) שמחובר למודם של בזק שמחובר לרשת. בממ"ד: מחשב נייד כבל רשת מחבר בין הממד לסלון. יציאה מספר #1 מהראוטר מחוברת ל-PC ויציאה #2 מחוברת לנייד (דרך כבל רשת ארוך מאוד כאמור). שאלה: איך עליי להגדיר את התקשורת כך שאוכל לשלוט מהנייד על הPC? נ.ב. ברשותי WIN7 64BIT עם רשיון חוקי בשני המחשבים. WIN7 Home Premium 64BIT עם רשיון חוקי בשני המחשבים. תודה
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב אני כרגע עובד עם רשת חוטית יש לי מודם eci 270pr שהפכתי אותו לראוטר הוא מחובר ל hub שיש בו 8 חיבורים של רשת ומחוברים לשם 6 כבלים לכמה מחשבים ויציאות בבית עכשיו אני מחפש פתרון חוטי ואלחוטי אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי שמה שחוטי ישאר מחובר אליו ועם המחשב הנייד אני יוכל להתחבר מכל מקום בבית ושיהיו לו כמובן 6+ יציאות חוטיות אז מה מומלץ ? עד מחיר של 400 ש"ח ועוד שאלה אם קונים היום ראוטר אלחוטי הוא כולל גם מודם בתוכו ? תודה מראש לעוזרים,עידן.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אצלי כרגע זה על 1300 וזה נראה לי ממש גבוהה מידי כי הגלישה לא משהו. לכל האנשי רשתות פה .
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש מושג בנוגע לערכים שמציג ההוטבוקס שהוא מוגדר כמודם. טווחים שבהן הקו נחשב תקין/לא תקין?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש למי שיוכל לעזור רציתי לדעת כיצד ניתן לערוך את הUI הפנימי של ראוטר (לא עקרוני איזה) כך שיציג דפים שאני הכנתי. לדוגמא שבמקום הדף שאומר שהסיסמא שגויה או דף האודות של הראוטר יכנס לדוגמא קטע קריאה או תומנה שהכנסתי מראש. תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-