רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
http://www.thecom.co.il/article.php?id=5218 הם הולכים להוציא ממיר שהוא גם מודם וגם מתאם טלפוני - הכל בקופסה אחת. הבעיה: הספקיות לא יוכלו לתת את כל השרותים הנוספים שמתאפשרים רק ע"י חייגן (חבילה למשחקי רשת, סינון אתרים, אנטי וירוס רישתי וחבילות שונות ללקוחות עיסקיים)
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין את המודם EDIMAX BR6024WG ורציתי לדעת כי אני עושה מה שכתוב בחוברת ולא הולך אז אם יש הגדרות אחרות. אם כן תוכלו לכתוב לי.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בחבילה של 5 מגה ADSL ואני מוריד כרגע בפאקינג 30 קיי קובץ מראפיד.. מה לגבי האפשרות לעבור לחבילת גיימר איך זה עובד העסק הזה? תודה..
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, כדי לקבל או להעביר הרבה תמונות אני מכווץ אותם אבל אז האיכות נפגמת. איך אני יכול לקבל ולהעביר(בעיקר בין המחשב שלי לעוד מחשב) קבצים גדולים?
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות אקס.פי וחיבור מהיר לאינטרנט (באמצעות בזק)ואני רוצה להקים פאב פרטי FTP כמו כן יש לי את התוכנה לניהול פאב בשם : Bulletproof FTP Server 2.15 האם למישהו יש מדריך מפורט ופשוט...צעד אחר צעד... , אודה לו מאוד. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מודם משולב ראוטר אלחוטי של אלקטל speed touch 570 על פי מה שאני יודע הוא עובד רק בתקן b ( הוא כבר בן כמה שנים טובות). ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר חדש. רכשתי עקב חוסר ידיעה ראוטר של אדימקס 6424n. ואז הבנתי שאני חייב גם לחבר לו מודם. יש אפשרות לחבר את הראוטר למודם(ראוטר) של אלקטל ?? כלומר להפוך אותו כאילו רק למודם ולבטל את הראוטר האלחוטי שבו. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי את הנתב הבא TP-LINK TL-WR841N והיום שדרגתי ל100מגה של הוט, נאמר לי כי אני חייב לשדרג להוטבוקס על מנת להנות מה100 מגה וכי הנתב שברשותי אינו תומך, קיבלתי את ההוטבוקס והתקנה בחינם, הדאגה היחידה שיש לי היא שהבנתי שיש בעיות רבות עם ההוט בוקס הנוכחי ואנשים מעדיפים להשאר עם נתבים. האם הנתב שלי תומך ב100מגה ? יש לי מה לדאוג לגבי שדרוג להוט בוקס? קישור לנתב באתר של הוט: http://www.hot.net.il/heb/business/internet/wirless/modem/article,64/ תודה מראש בן.
-
- 14 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אנחנו מחפשים נתב לסניף קטן שלנו, כ10 עובדים מחוברים בו זמנית, ועוד 2 מצלמות ומדפסת רשת. מפעם לפעם מספר החיבורים עולה עד ל25 עם לקוחות שמגיעים ומתחברים. ולכן - הנתב צריך להיות מסוגל להתמודד עם Concurrent Sessions של עד 30 איש בו זמנית. מעבר לזה - חשוב שיהיה אלחוטי. אין צורך ביכולות ניתוב מתקדמות, פירוול משוכלל מדי או אנטיוירוס מובנה. אין צורך בתמיכה בVPN. VPN PASSTHROUGH כן חשוב. יש לי נסיון בסיסי עם DD-WRT כך שלא לפחד להציע דברים פחות מיינסטרים תודה רבה על ההמלצה יונתן,
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי דירה עם גג. הקטע הוא שבקומה למטה יש את המחשב עם הראוטר ולמעלה בגג יש לו XBOX שלא מצליח לקלוט מן הסתם את ה-WIFI. אז אמרתי לו שכדאי להעביר כבל רשת מלמטה למעלה ולשים שם ראוטר כדי שתהיה קליטה. הלכנו היום לאופיס דיפו וראינו שם ראוטרים של TP-LINK אבל גם שמתי לב שיש מוצר שנקרא Access Point (נקודת גישה) וחשבתי שאולי זה מה שאנחנו מחפשים, אז רציתי לשאול כאן אם זה באמת המוצר שאנחנו מחפשים, או שעדיף לקנות ראוטר למקרה הנ"ל? אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! הראוטר שלי מת... ולכן אני מחפשת ראוטר אלחוטי חדש, אך הפעם אני רוצה שהקליטה האלחוטית תהייה חזקה יותר. המחשב שלי נמצא כ-10-15 מטר מהאקסטרימר בסלון, והמודם שיש לי עכשיו (של בזק) לא מספק את הסחורה. הוא בקושי הצליח להוציא קליטה אלחוטית כמו שצריך, ובגלל זה היו ניתוקים באקסטרימר ואי אפשר היה לראות ככה סרטים אשמח להצעות שונות. לא חושבת שמשנה לי החברה של הנתב, אבל משנה רק שזה יהיה מכשיר אחד - מודם+נתב ולא שני מכשירים בנפרד. אודה לכם מאוד על העזרה! ואשמח לקבל הצעות כמה שיותר מהר כי בנתיים אין לי אינטרנט... מורן.
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי מודם-נתב אלחוטי משומש בכ-150 ש"ח באיביי (Huawei HG630) ואתמול הוא הגיע. שברתי את הראש יום שלם איתו אבל בסוף הצלחתי לחבר אותו לתשתית 100 מגה של בזק. אני מקבל 86 מגה בבדיקת מהירות לשרת בארץ עם SPEEDTEST.NET. בעקבות השרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/566361-%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%A2%D7%9D-%D7%AA%D7%A9%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%91%D7%96%D7%A7 והשרשור בhometheater שאליו הוא מוביל, רציתי לשאול: יש משהו שאני צריך לעשות כדי לכסות את עצמי מבחינה משפטית לפני שאני מנייד את הצד העסקי של התשתית לחברת אקספון? אולי בדיקות מהירות מסוימות כדי להראות לבזק אם הם ישנמכו אותי ל40 מגה או ל15 מגה?
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר N של EDIMAX. בסלון יש מחשב עם כרטיס רשת N שמוחובר אלחוטית למחשב בחדר, שמחובר חוטית לראוטר. אני לא מקבל 300MB בסלון. יכול להיות בגלל כרטיס הרשת הקוי של המחשב בחדר? זה כרטיס סטנדרטי שבא על הלוח של 100MB. האם צריך כרטיס רשת קוי משודרג במחשב הראשי?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
----------------------------------------------------------------------------------------------------- עריכה: בעיה בראוטר- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=530867.msg4530367#msg4530367 ----------------------------------------------------------------------------------------------------- חיבור הוט+בזק בינלאומי (גיימר), מחובר ראוטר 1043NB של TP-L. היה 12MB ועבד תקין. שידרגתי בשבוע שעבר ל-30MB, קיבלתי מהוט את "הוטבוקס" (שמוגדר כמודם) ואחרכך עידכנתי את בזק בינלאומי בעניין. המהירות עלתה, אבל רק באחוזים בודדים! דרך היוטורנט אני מוריד על 1.3Mb/sec, ממש כמו במהירות הקודמת! בבדיקה דרך האתר speedtest, אני מקבל תוצאה של חיבור כללי במהירות 17MB ולא 30MB כמו שצריך להיות! …
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. בתקופה האחרונה עברתי להשתמש בראוטר . אני יודע איך לפתוח את הפורטים והכל אבל לא הצלחתי למצוא את הפורטים שFlashFXP משתמשת בהם, וכרגע אני לא מצליח לעבוד עם הFTP בכלל.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי נתב של LEVEL ONE. לאחרונה הוא עשה לי בעיות איטיות באנטרנט. ניסיתי לעדכן לו קושחה בתקווה שזה יעזור והאיטיות עדיין נמשכה... ניסיתי לאתחל לו את ההגדרות ולהגדיר אותו מחדש. עכשיו אחרי שאיפסתי אותו ואני בא להגדיר את הגדרות החיבור לאנטרנט שלו אחרי שאני מכניס את כל ההגדרות הנכונות כולל שם משתמש וסיסמא הוא פשוט לא מתחבר בטענה שההגדרות שגויות. וזה בדיוק ההגדרות שהיו בו לפני כן... ניסיתי שוב לעדכן קושחה ושום דבר לא עזר... בבקשה אם מישהו מכם יוכל לעזור לי בזה אני אשמח מאוד! כרגע אני עובד עם נתב ADSL של בזק. לידע כללי. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי שמקבל רשת ואינטרנט ממחשב מרוחק ועובד יופי ! ברצוני להוציא רשת ממחשב זה למקור אחר ( ממיר לווין במקרה זה ) . אז יצאתי עם כבל רשת מה יציאה/כניסה של הרשת מהמחשב שממילא פנויה. הבעיה שהוינדוס מראה לי "שהכבל לא מחובר" עם X על האיקון של הרשת ( LocalNetwork) ואכן לא דולק אור בסמוך ליציאת רשת. בדקתי את הכבל והוא בסדר מה עושים ?? אני מאמין שהדבר אפשרי השאלה מי מונע מהרשת "לצאת החוצה " הכרטיס האלחוטי או הגדרות הרשת ?? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר דרך בזק בינלאומי - בחבילה של ה750KBPS מחשב אחד, בלי רשת ביתית, המודם לא משודרג. כיום יש לי אלקטל שהושאל לי מחבר , שצריך אותו בחזרה... אני מתלבט איזה לקנות...וההתלבטויות שלי הן: האם להתעקש על האלקטל השחור (כמו זה שהיה לי) למרות שבזק כנראה לא מוכרים אותו יותר? או שאפשר להתנחם באופציה החדשה שלהם , הסמסונג השקוף-כחול? או שכדאי לבחור באופצית המודם USB (ולזרוק את הכרטיס רשת- 3COM לפח) ? אשמח לשמוע ממכם תגובות מניסיון לגבי מחיר/מהירות ושאר אלמנטים.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, קניתי ראוטר של Edimax על תקן N! אני לא גר בבלוק או משהו.. בית פרטתי.. איך זה יכול להיות שאני קניתי את הAdapter TP-LINK TL-WN821N וכמעט אין קליטה?! זתיהם על תקן N וזה אמור להיות קליטה גבוהה מאוד... מאוד! אני אמור להשתמש בWI-FI או משהו? מה לאזעלאל קורה פה??
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום שידרגתי את החבילה שלי ל3MB (מ1.5) איך אני יכול לבדוק שבאמת שידרגו לי אותה? כי זה נראה לי אותה מהירות ? בהורדה של קובץ זה מראה לי 200+/- תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב ומבורך שמתי לב שברוך ה' אכן יש אפשרות אבל ראיתי שלא הבינו אותי אני לא רוצה להעביר מ RS ל HF אלא להפך HF ל - RS ! לכל מי שלא הבין אותי אני התכוונתי להוריד ליניקם של HF במנוי RS שיש לי כיום כי אם אין אפשרות כזאת אז אבטל את הקנייה של המנוי אני מקווה שכולם הבינו אותי האם יש אתר שאפשר להעביר קישורי הורדה מ HotFile ל Rapidshare.com ? מחכה לתשובה מכם תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
איזה תשתית הכי טובה מהבחינות הבאות: - יציבות של מהירות. אם מגיע לי 4 מגה אני באמת מקבל 4 מגה. גם באלחוטי וגם בחוטי. - סרטוני יוטיוב נטענים מהר, גם על 720P. גם באלחוטי וגם בחוטי. - און ליין ומשחקי מולטיפלייר עובדים בצורה חלקה במשחקי מולטיפלייר בקונסולות PlayStation 3. הקונסולה מחוברת לרשת בצורה אלחוטית. - מוריד קבצים במהירות, ואכן באותה חבילת מהירות שמגיעה לי. בזק/הוט? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי בבזק טופ 100 והיום עברתי להוט 100 מגה. עשיתי כמה בדיקות מהירות בין אם באתר Speedtest וגם בבדיקות המהירות של בזק בינלאומי (הספק שלי) והוט. הבדיקות מתחילות על 95-100 מגה, ואחרי כמה שניות הגרף נוחת פתאום ל-0 והבדיקה לא מסתיימת. הבעיה קורית רק כשאני עובד דרך הראוטר שלי (edimax br-6478ac) ולא כשאני מחבר את המחשב ישירות להוטבוקס. אני לא מרגיש בבעיה בגלישה רגילה, אף על פי שבהורדה ביוזנט ההורדה היא על 7.1 MB/s ולא המהירות המלאה שאני אמור לקבל. לפני כשנה הייתי עם הוט 100 מגה והייתי מקבל מהירות יותר גבוהה מזה בהורדות. האם יש רעיון מה בראוטר גורם לבעיה הזאת? לא היתה לי כל בעיה עם הראוטר כשהחיבור היה עם בזק (חייגן). האם כדאי לוותר על הראוטר ולהשתמש בהוטבוקס בתור ראוטר?
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי טוב אז אני עושה ADSL בתחילת חודש הבא ורוצה עזרה. אני מעוניין לעשות רשת ביתית (שני AMD) אז אני מחבר למחשב שלי כרטיס רשת אחד ולאחי יש באון בורד (7VRXP). לי יש מודם שתומך בADSL של סמרט 92 ולאחי הוא מקבל מודם מהחברת אינטרנט, אני יודע שאני לא חייב שני מודמים אבל אני רוצה שאחד מאיתנו יוכל לגלוש בלי שהאחר יצטרך להפעיל את המחשב. זה יעבוד? בקצרה: לכל אחד יהיה מודם שתומך בADSL ולכל אחד כרטיס רשת אני רוצה ששנינו נוכל לגלוש באינטרנט בו זמנית ואם אחד יכבה את המחשב זה לא יפריע לשני. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד היום ההיתי בברק על 750kb, עככשיו חזרתי לשחק AA בחו''ל, והפינגים פשוט איומים, אז אני רוצה לעבור ספק, היום אני משלם לברק 59 שקל לחודש על 750 (המחיר ככה כבר 3 שנים מאז שאני מחובר דרכם), אז בררתי אצל המתחרה בזק, ואצלם אני יכול להביא ב39.90 1.5 מגה, האם המעבר לספק אחר והגדלת המהירות upload ו download הזאת תעשה שינוי משמעותי? או שרק 5 מגה יעשו תעבודה? מה אתם ממליצים ? האם 1.5 מגה מספיק ?
-
- 14 תגובות
- 945 צפיות
-