עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. דגם כרטיס הרשת האלחוטי: TP LINK TL-WN821N האם המחשב נייח או נייד: נייח האם הראוטר \המחשב הוזזו בזמן האחרון: כן, עשיתי סדר בחדר ושיניתי את מיקום המחשב האם שיניתם הגדרות (ואם כן, איזה): לא נגעתי היכן הראוטר יושב (ממד, סלון וכד'): הראוטר נמצא בקומה הראשונה ואני נמצא עם המחשב בקומה השנייה(יש לנו שתי בתים מחוברים) ראוטר של D LINK די חדש של בזק שבוע טוב, התשתית והספק שלי הם בזק אני גר בבית עם שתי קומות מחוברות עם מדרגות, הראוטר נמצא בחדר השינה של ההורים(איפה שיש חיבור לטלפון) בקומה למטה ושתי המחשבים שמחוברים לאינטרנט אלחוטי במתאם רשת אלחוטי נמצאים בקומה השנייה האחרת, די רחוק אבל הבעיה לא הייתה עד לא מזמן ונמצאת רק במחשב אחד של אחד החדרים, במחשב השני של האח באו…

• 10 תגובות
    • 6.3k צפיות
  2. Started by purple-hey,

שלום, נגמרה הסבלנות לציוד שמסופק, רוצה להפוך את הדראק-דגם-כולשהו למודם ולחבר לו ראוטר פרטי. עצרתי בגדול על שתי אופציות: C7 / C9/ ציוד: 2 לפטופים, 2 טלפונים, טאבלט, סטירמר, כרומקאסט, נייח. ניידים, הטאבלט, סטרימר והכרומקאסט עובדים בתקן N, הטלפונים תומכים AC והנייח שיושב בממד מחובר דרך מתאם חיצוני Edimax EW-7811DAC AC600 Dual-Band (אין אפשרות לחיבור קוי, וHPNA מאכזב). שימוש: הכול מהכול, הנייח מוריד ב RSS טורנטים, עשיתי Scheduler שיעבוד בעיקר בלילה ולא יפריע , אבל קורה גם שעובד במהלך היום, סטרימר מזרים היום בעיקר 720p בין 1 - 3.5 גיגה לקובץ. השאר אין דרישות מיוחדות, שיעבוד רצוי בלי תקיעות. ראיתי את ההבדלים ביניהם: http://www.wirelesspoi.com/tp-link-archer-c7-ac1750-vs-archer-…

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. ישלי בחדר יס , מפה לשם הבאתי מחשב (יש מחשב נוסף בחדר אחר). חיברתי את המחשב לראוטר או קופסה הזאת של היס שנלוות למאחורי הממיר שמתי LAN 1 האינרנט עבד כבר חודשיים ופתאום משום מקום זה עושה לי סימן של משולש צהוב ליד האינטרנט במחשב ואומר שהגישה תקולה , ניסיתי להוציא להכניס להחליף והכול ולא עוזר . לא מבינה מה קרה פתאום , הVOD והאינטרנט במחשב השני עובדים והכול עובד

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. ברשותי לפטופ של Dell דגם Vostro 5480, והקליטה של הwifi פשוט גרועה, אני ממש מתענה בעבודה איתו באינטרנט. אתרים עולים מאד לאט, צפייה בוידאו כמעט בלתי אפשרית (לעיתים רחוקות הטעינה סבירה אבל זה לא יציב לחלוטין) והורדה איטית. לעומתו, לצידו נמצא לפטופ ישן בן 7 שמעלה אתרים וטוען וידאו הרבה יותר מהר ממנו. לדעתי זו איזשהי בעיית חומרה שקשורה לכרטיס הרשת האלחוטית שלו (intel 7265). ידוע לי שבדגם הלפטופ של שנה קודם לכן (Vostro 5470), אנשים רבים התלוננו על בעיות בקליטת הוויפי, שבו היה כרטיס מסוג intel 7260, אך חשבתי שבדגם החדש הבעיה תיפטר. אז לדעתי הבעיה שאני חווה דומה לזו שהייתה בלפטופ של שנה קודם. עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול לעקוף את הבעיה? אם אקנה כרטיס רשת א…

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by shani_yakov,

בעקבות דיון שפתחתי באלקטרוניקה ומודינג לינק, הומלץ לי להתיעץ כאן אני מנסה לגשת לשרת רשת ארדואינו דרך שני נתבים שהשני מבינהם משמש כap. למישהו יש פתרון לנושא? כשאני מחבר את הארדואינו רק לנתב הראשון, הכל עובד פיקס

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. שלום בזק בינלאומי הציעו לי הגנה אינטרנט שניקרא Safe net. זה אומר מגן על מחשב שלי בפני וירוסים. ולא צריך להתקין שום תוכנה אחר אנטי וירוס. אני לא יודע מה ליבחור האם לעבור safe net או ליקנות eset nod 32? אני פעם ראשונה שומע על על safe net אצל בזק בילאומי.זה חדש לי. אני שמעתי בקורות טובות תוכנה eset nod32. מה כדאי לקחת safe net או eset nod32? מה הכי טוב? בתודה מראש!

• 23 תגובות
    • 7k צפיות
  7. הי, הבעיה שלי היא כזאת, בכל פעם שאני מחבר התקן ( קווי, בכבל רשת. הWIFI מבוטל אצלי ) לראוטר, נופל לי האינטרנט - נורת הDSL נכבית. לאחר כמה שניות היא נדלקת שוב ולאחר דקה בערך החיבור לאינטרנט מתייצב מחדש. העניין קורה בשני ראוטרים שניסיתי, שניהם מסוג נטגיר (2200, 2610) ובדיוק באותו אופן. ניסיתי להגדיר כתובות קבועות עבור המחשב, הפלייסטיישן והמתאם שיחות של 012 שאני מחבר לראוטר, אך ללא הועיל. מישהו נתקל בתופעה כזאת או יכול לתת לי כיוון בדיקה? תודה חברים.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אהלן חברים, כבר תקופה ארוכה שמידי שעה-שעתיים תוך כדי שאני משחק במשחקי רשת או באינטרנט אני מקבל ניתוקים לזמן קצר (בערך 10 שניות)- כאילו הראוטר עושה ריסטרט מעצמו. התשתית של הוט (הוטבוקס), והספקית הינה הוטנט במהירות של 100 מגה. המהירות באלחוטי קבועה לרוב ומנצלת את מלוא המהירות האפשרית - מגיעה ל 10 מב\ש באופן די קבוע, אך במהלך הגלישה באינטרנט ובעיקר כאשר אני משחק משחקי רשת (דוטא 2) אני מקבל את הניתוקים האלו. אני רוצה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ואני אשמח לעצות, למי לפנות, אולי כדאי להזמין איש מקצוע שיסדר את זה? אם זה יעזור הלוג מהראוטר מצורף. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. אהלן חברים, כבר תקופה ארוכה שמידי שעה-שעתיים תוך כדי שאני משחק במשחקי רשת או באינטרנט אני מקבל ניתוקים לזמן קצר (בערך 10 שניות)- כאילו הראוטר עושה ריסטרט מעצמו. התשתית של הוט (הוטבוקס), והספקית הינה הוטנט במהירות של 100 מגה. המהירות באלחוטי קבועה לרוב ומנצלת את מלוא המהירות האפשרית - מגיעה ל 10 מב\ש באופן די קבוע, אך במהלך הגלישה באינטרנט ובעיקר כאשר אני משחק משחקי רשת (דוטא 2) אני מקבל את הניתוקים האלו. אני רוצה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ואני אשמח לעצות, למי לפנות, אולי כדאי להזמין איש מקצוע שיסדר את זה? אם זה יעזור זה הלוג מהראוטר: Time Priority Description Fri May 06 19:28:11 2016 Error (4) DHCP RENEW WARNING - F…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. Started by kalda01,

האם מתאם כזה יכול לתפקד גם על רשת תלת פאזית ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by kalda01,

יש לי כבר כמה שנים מתאמי רשת על תשתית הכבלים שהותקנו על ידי חברת YES. באופן הזה יש לי כאילו חיבור קווי בין הקומות ואני בדרך כלל מצליח להעתיק קבצים ממחשב בקומה השנייה למחשב בקומה הראשונה בקצב של 12MB לשנייה. לפני כמה ימים היו בעיות חשמל באזור והיו כמה וכמה הפסקות ואי יציבות של הזרם. לאחר מכן שמתי לב שחיבור הרשת בין הקומות הפך איטי ולא יציב. בדקתי עם PING שיש הרבה ניתוקים. האם יכול להיות שהפסקות החשמל גרמו לבעייה הזאת או שיש לחפש את הבעייה בכיוון שונה ?

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by evy,

אהלן חברים, בדירה שלי יש רק חיבור של בזק (אין תשתית להוט) אז אני נאלץ לעשות תשתית של בזק. האם מישהו מכיר דיל טוב של אינטרנט 40 מגה תשתית (בזק)+ספק כלשהו? כשפנתה אלי נציגה היא הציעה תשתית 40 מגה+ ספק של בזק בינלאומי ב 117 ש"ח, מה גם שדורשת גם 100 ש"ח על התקנה, שזה נראה לי מוגזם כי בהוט לא דורשים עלות התקנה. נראה לי מחיר יחסית גבוה ל 40 מגה. אשמח להצעות

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, אני מחפש נתב שהוא גם מודם חלופי לנתב הגרוע שקיבלתי מבזק בינלאומי. חשוב לי שיהיו בו בערך 6 כניסות רשת קווית של ג'יגה. מבחינת המודם לא כל כך מבין מה נדרש (ADSL/VDSL..) אני עם בזק בבית. ייתכן וקונה בארה"ב, ממתין להמלצות.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  14. Started by israel2015,

יש לי בעיות באינטרנט שהוא מתנתק מדי פעם והחיבור איטי מאוד. התקשרתי לספק+תשתית שלנו והוא אמר לי לעשות reset ל router. יש לי router של kasda. לחצתי על הכפתור של ה reset ואז הלכתי לכתובת : http://192.168.1.1/ ושם מופיע לי : Update Software Step 1: Obtain an updated software image file from your ISP. Step 2: Enter the path to the image file location in the box below or click the "Browse" button to locate the image file. Step 3: Click the "Update Software" button once to upload the new image file. NOTE: The update process takes about 2 minutes to complete, and your DSL Router will reboot. Software File Name: אמרו לי שבגלל שלא קניתי את המכשיר ראוטר אצלם אני צריכה לעשות את העי…

• 8 תגובות
    • 18.2k צפיות
  15. אהלן ברשת מנוהלת עם Windows 2008 R2 ו-AD-DS וכל שאר הירקות יש בעיה במחשבים ברשת לגשת לכל מיני אתרים רנדומליים (לדוגמה, rail.co.il עושה הכי הרבה בעיות) ניסיתי למחוק את ה-DNS בשרת ולהתקין מחדש, לעשות flush dns לשרת וכל אלה אבל עדיין הבעיה עודנה גם כאשר אני מבצע NSLOOKUP אני מקבל את השרת DNS כמו שצריך אז לתחושתי (והרבה פעמים היא מוטעת) הבעיה לא בDNS למרות שזה לגמרי מריח ככה מהשרת אפשר להיכנס לאתרים בלי בעיה ל-HWZONE לדוגמה אני מצליח להיכנס בלי בעיה. (NSLOOKUP ל-RAIL.CO.IL כן עובד.. PING לא עובד אליהם משום מקום שבדקתי לפי שם דומיין) אשמח אם למישהו יש רעיון מה לעשות תודה רבה ושב"ש!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום אני מחפש ראוטר חדש לבית שיתמוך בטווח אלחוטי רחב ושיהיה לו קליטה חזקה ושיתמוך בפס רחב VDSL, מה מומלץ לקנות? תודה

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. צריך שיעבוד עם windows 10 ללא בעיות ועם נתב AC של בזק (הנתב "החדש" שלהם) תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by tal5870,

שלום לכולם! מתלבט איזה נתב לבחור: D-link DSL-G225 או TP-Link TD-W9970 נכון לעכשיו יש לי D-LINK 6470U פשוט יש לי אופציה להחליף ללא עלות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום חברי הפורום נתקלתי בבעיה ואני מקווה שתעזרו לי אני מגדיר IP ובCMD אני כותב IPCONFIG וכתוב שם מספר אחר ממה שהגדרתי. מה המקור לבעיה ואיך פותרים אותה?

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. אני מחפש ראוטר לבית של ההורים. הוא ימוקם במרכז הבית ונדרש לשידור יציב (היום הראוטר בשימוש הוא 1043nd של TP link שחווה נפילות קבועות) נדרשת תמיכה בכ-8-10 משתמשים במקביל ויציאות Gbit. אין דרישה ממשית בשלב הראשון לתמיכה ב-5GHZ אבל זה בונוס נחמד. חשוב מאוד שהאות האלחוטי יהיה חזק ככל האפשר. לי יש בבית את ה-C7 ואני אישית מרוצה ממנו מאוד ולכן זו אופציה אפשרית אבל יקרה בהרבה מהתקציב. בנוסף יש לי חבר שרוצה למכור את ה-C8 שלו בכ-400 שח (ללא אחריות) וזו עוד אופציה אפשרית. אשמח לשמוע המלצות אם לקנות את ה-C8 במחיר הזה, או לקחת ראוטר אחר?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. עשיתי להגדרות של TPLINK סיסמא של אלחוטי ועדכון קושחה.. ולחבור הוטבוקס 2 אינטרנט לא עובד עשיתי לא נכון?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היי מחובר להוט בטריפל הוט 100 מגה ,פיירבוקס כממיר ראשי בחדר מיני פיירבקס גורם לבעיות חוזרות ונשנות בטלוויזיה, מחשב נייד מחובר למיני בחדר חוטי ומקבל 93 מגה ללא המיני עם חיבור חוטי דהיינו גלישה אלחוטית רק 25 מגה עקב הבעיות עם המיני פיירבקס בטלוויזיה ,מעוניין להחליף לממיר HD רגיל. בממיר HD הרגיל אין חיבור לאינטרט איך ומה אני צריך ע"מ להגביר את הקליטה בחדר לרמה של 50-60 מגה? תודה

23. שלום, יש לי בבית שני שקעים של טלפון.שניהם מחוברים לאותו קו ואני מעוניין להשתמש בשניהם לצורך גישה לאינטרנט, על מנת שמחשבים משני החדרים יוכלו להתחבר בצורה קווית לאינטרנט(הקליטה האלחוטית בין החדרים היא על הפנים). כלומר לחבר כל אחד מהמחשבים לשקע אחר. האם הדבר אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Demagh,

היי, יש לי כרגע ראוטר ישן שקיבלתי מבזק לפני כמה שנים - Dlink 6740u. היות ונפלה בחלקי ההזדמנות להחליף אותו - האם יש בבזק ראוטר עדיף ששווה לשדרג אליו? כעיקרון אין לי איתו בעיות גדולות מדי. הוא עובד. לפעמים (פעם בשבועיים +\- ) ה-wifi נופל \נהיה איטי וצריך לעשות לו ריסטרט, אבל חוץ מזה הוא בסדר.

• 5 תגובות
    • 5.3k צפיות
  25. Started by ben29,

שלום. יש לי ראוטר של הוט. הראוטר של HOT מוגדר כ BRIDGE ל FG הכול עובד יפה. עכשיו עברתי לבזק בילאומי מבחינת ספק. אני צריך לעשות הגדרות חייגן לבזק בינלאומי. אני מנסה להגדיר את זה ב FG כ PPPOE איך לא מצליח.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.