עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי - רצוי תקןN יש לי ראוטר אלחוטי EDIMAX BR6524N האם כדאי להשתמש אלמנטים המתחברים ל USB? תודה מראש שייקה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by roma4k,

ערב טוב, ברשותי אינטרנט ב ADSL 1.5M ולאחרונה אני חושב על שדרוג המהירות ל 2.5M. בעיקרון כאשר עובדים רק על מחשב אחד האינטרנט עובד בסדר גמור, אבל כאשר מישהו מתחיל להשתמש באינטרנט גם במחשב השני מרגישים האטה כללית בגלישה וכמובן בהורדה. הייתי רוצה לשמוע מכם אם לשדרוג הנ"ל תהיה השפעה כלשהי על מהירות האינטרנט חוץ מאשר במהירות ההורדות? ז"א האם אוכל לגלוש משני מחשבים ברשת בו זמנית בצורה איכותית יותר מאשר עם ה 1.5M? תודה מראש לכולם ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by idg83,

ברשותי כמה מחשבים ורציתי לדעת האם יש אפשרות לחברם אותם ליצירת "מחשב על" אחד אשר יתן לי יותר כוח עיבוד. אם כן האם יש מדריך ? אם לא אני אודה לכם אם תסבירו לי מראש

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by Kobe,

שלום לכולם... אני מתעניין לקנות ראוטר משולב עם מודם ואני מעוניין לקבל המלצות מהטובים ביותר... התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח שיהיה אפשרי להשתמש בו להעברת קבצים ושיתוף מדפסות, שישמש 3 מחשבים לגלישה באינטרנט בעיקר ולעיתים רחוקות משחקי רשת, התשתית שיש לי היא תשתית של ADSL (בזק) מחפש מכשיר אמין שייתן תמורה לכסף שלי. עדיפות לתקן N אך לא מחייב ופרט אחרון שיהיה עם יכול שידור גבוהה מאוד לבית פרטי בעל 3 קומות והרבה קירות מפרידים... בתודה מראש לכל העוזרים....

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  5. היי חבר'ה יש לי מודם B-FOCuS 270 שעושה לי בעיות. לאחר שיחה עם התמיכה הטכנית של בזק הם לא הצליחו לפתור לי הבעיות והוחלט להחליפו. אני מחליף למודם רשת כמו הנוכחי ולא למודם USB . האם זה משנה איזה מודם אבקש (אלקטל, ECI , וכד'...) או שמה זה לא כל כך משנה - אם בכלל? תודה מראש.

6. מחפש המלצה למודם עם ראוטר אלחוטי לADSL בתקן N שעובד טוב ובמחיר סביר תודה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by jepe,

יש לי שני מחשבים אאיך אני מחבר אותם כרשת? אחד מחובר לאינטרנט במודם RTA 1320 במהירות 1.5 מגה. איך אני יכול לחבר את השני ביחד לאותו חיבור? ואיזה נתב ואיזה חוטים צריך ,אם בכלל? והבנתי שצריך איי פי קבוע ,איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  8. מה צריך להוריד כדי שמבזק חדשות הרץ של ynet יעבוד? כרגע הוא לא עובד אצלי...

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by dbx22,

תמליצו לי על ספקית אינטרנט שמחיריה לא יהיו גבוהים בשביל אינטרנט מהיר בכבלים במהירות 750 אבל אני לא שואל על המחירים, אני מחפש המלצה על שירות טוב ומהירות טובה.,. תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  10. רציתי לדעת איזו חברה הכי פחות גרועה כי אני רוצה להחליף ספק ואולי תשתית אני עכשיו על 3מגה על ADSL עם אינספור בעיות אני יודע שישנם חבילות מיוחדות לגימרים אבל ממי אני יכול לקבל אותם וכמה עולה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  11. Started by maximov,

מישהוא פה התקין ADSL ROUTER??? אם כן אני צריך המלצות לגבי adsl router שעובד טוב בשביל רשת של 3 תחנות והדרכה קצרה בהגדרות.

12. איזה פורטים?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  13. כיבלתי את מוצרי שיתוף האנטרנט שלי את הראוטיר של EDIMAX ואת מתקן שיתוף רשת דרך החשמל של MSI התקנתי הכל כמו שכתוב בספרון ההדרכה של EDIMAX אבל זה לא מתחבר! נכנסתי לאיפה שעושים SETUP ויש המון אפשריות מודם cable modem fixed ip xdsl pppoe xdsl pptp xdsl אני בחרתי ב pppoe אני מחובר ב ADSL דרך נטוויזן אז הזנתי סיסמה ושם משתמש והוא אומר לי שהשנוי בוצע בהצלחה אבל עדיין שום דבר לא קורה מה לעשות??

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by Hitman_47,

יש לי ראוטר של אדימקס חדיברתי עם 014 אמרו לי להיתחבר דרך ה PPPoE והכנסתי שם השם מישתמש ואת ה סיסמא וגלשתי אחרי זה הבנתי שזה חוסם פורטים ואני לא מקבל קבצים ב ICQ ולא יכול לשחק ברשת אז ניכנסתי להגדרגות של הראוטר ושניניתי ב Firewall DMZ(Demilitarized Zone) והכנסתי את הכתובת של הIP של מחשב 1 ועובד אני מקבל קבצים ניסיתי אותו דבר לעשות במחשב הראשון לא עובד ניסיתי לנסות בשני גם לא עובד מישהו מכיר את הסוג הזה של האורטור או הייה לו בעיה כזאת או יכול לעזור לי תודה מראש !!!!!

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by yossik17,

שלום, יש לי מחשב נייח שמחובר לרשת בייתית(מחשב>ראוטר>מודם)+כמה פלאפונים עם WIFI. עכשיו בMOTOROLA MILESTONE שלי אני רוצה להכנס למשל לכונן Z שזהו מיקום רשת במחשב הביתי. איך אני נכנס לתיקייה?האם יש כתובת שדרכה אני יכול להיכנס?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  16. אתחיל ואומר שאני לא מבין גדול בכל עניין הרשתות, אז אם אתם מתכוונים להשתמש במושגים וראשי תיבות תצרפו גם הסבר. כרגע אני בקונפיגורציה שמצורפת בתמונה, כלומר יש מחשב ראשי שמחובר ישירות לאינטרנט ואני רוצה לשתף עוד מחשב דרך הראוטר. בתמיכה הטכנית לא ממש הצליחו לעזור לי, מבחינתם כל עוד יש אינטרנט במחשב הראשי, הם לא מתעסקים באילתורים. מה שניסיתי לעשות זה לחבר כבל מיציאת ה-Ethernet במודם השחור לכניסת ה-WAN בראוטר. המחשב השני זיהה את הראוטר והתחבר אליו, אבל אין לי באמת אינטרנט (יש סמל כזה של אזהרה על הפסי קליטה). לא הגדרתי שום דבר בהגדרות של הראוטר אז אני מאמין שצריך לעשות שם משהו, רק שאני לא יודע מה. אשמח לעזרה.

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  17. היי, ברשותי Linksys המפורסם והידוע, עליו מותקנת הקושחה DD-WRT ואני דיי מרוצה, הבעיתיות היא שיש לי בית ישמן עם מסדרון צר שמפריד בין החדרים לסלון, ומשום מה זה גורם לחוסר קליטה בחצי בית (מדובר על בית גדול מעל 300 מ') עכשיו, אני צריך לקנות לחברה שלי ראוטר גם, השאלה, האם לקנות לי איזה ראוטר חדש שיכול לתת לי איכות קליטה יותר גבוהה בכל הבית, או לקנות ראוטר ממוצע לחברה שלי (חשוב שידע לעבוד גם כ ACCESS POINT ) אודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  18. שלום לכולם אתמול ניסיתי להתין אצל חבר שלי את שני המחשבים שלו ולעשות רשת ביניהם. עקבתי אחרי המדריך שמצורף פה בפורום. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מסמן את "אפשר למשתמשים אחרים ברשת להתחבר באמצעות התקשרות האינטרנט של מחשב זה" ב-וי ..אי אפשר להתחבר לאינרנט אחרי זה. זה מציג איזה שגיאה.(769) אז ניסיתי את זה גם בחיבור הUSB וגם בחיבור הרשת ובשתיהם זה עושה את הבעיה. הספק הוא של אינטרנט זהב. עוד בעיה היא שהרשת עצמה ללא האינטרנט לא עבדה. שני כרטיסי הרשת טובים כי שבדקנו אותם ע"י חיבור ישיר למודם זה נכנס לאינטרנט והכל עבד. מישהו מכיר את הבעיה או אולי חושב שהוא יודע מה לעשות ..תנו רעיונות.. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  19. שלום לכולם וסופשבוע נעים. אני עומד לפני קניית נתב אלחוטי חדש ביום יומיים הקרובים, ושמח אם תוכלו לייעץ לי בנושא. חבר המליץ לי על ה-LINKSYS WRT54GL בטענה שהוא נתב מצויין עם קושחה מבוססת לינוקס, הניתנת לשידרוג לקושחות לא רשמיות. מצאתי את הנתב המדובר באמצעות "זאפ" ב-609 שקלים - אבל באמת שאין לי מושג אם הוא שווה את ההשקעה הזאת... מישהו מוכן לעוץ עצה בעניין? האם לקנות את הנתב המדובר בסכום הזה (אם מישהו מכיר מקום זול יותר לעניין תודתי הענקית נתונה לו כבר מעכשיו), או שמא לרכוש נתב אחר, טוב יותר? כל עצה, טיעון, המלצה, והערה, יתקבלו בברכה. תודה רבה ושבוע נעים לכולנו.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by RAZIEL98,

שלום לפני כמה ימים העברתי את המחשב שלי ממקום שהוא היה למקום אחר ומאז אין לי אינטרנט,התקשרתי לתמיכה של החברה שאני נמצא אצלה ואמרו לי לבדוק את הראוטר,אבל לפי הפותר בעיות במחשב הוא רושם שיש לי בעיה ששרת nds אינו זמין מה אתם מציעים לעשות ? תודה לעוזרים נ.ב הראוטר של idmax

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  21. יש לי נתב של די-לינק 604 ויש לי רוחב פס של 2 מגה (מודם ECI 312+) נכון לעכשיו יש לי שני מחשבים שמחוברים אל הנתב והנתב מחובר אל המודם של בזק. יש מצב לעשות מגבלת הורדה שזה יצא ככה רוחב פס של חצי מגה במחשב של אחי ורוחב פס של מגה וחצי במחשב שלי ???

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  22. Started by needsgoodstuffbad,

אנשים, עזרו לי בבקשה, אני כבר נואש. התקנתי מודם ADSL חדש (מבזק של סמסונג) וראוטר D-LINK 614+. מאז יש לי המון בעיות בגלישה ה, ICQ לא הצליח להעביר קבצים אבל אחרי קינפוג של פורטים בפיירוול שלקח יום שלם הצלחתי חלקית לאפשר העברת קבצים ורק אצל חלק מהמשתמשים. חוץ מזה יש לי בעיות בגלישה בWWW, לפעמים - בייחוד אחרי שאני נמצא בדף אחד למשך זמן של יותר מדקה - אם אני מנסה לפתוח איזשהו לינק האקספלורר חושב וחושב וחושב וכלום לא קורה. הפתרון המוזר יש לציין הוא פתיחה של הלינק בחלון חדש והכל עובד פתאום פיקס ועולה בלי בעיה! מעצבן ומאוד מתסכל, אי אפשר לגלוש ככה. יש לי את הFIRMWARE הכי חדש של הראוטר. תעזרו לי אנשים, אפילו את ההודעה הזאת לא יכולתי לשלוח מהמחשב שלי כי אי אפשר לפתוח את הלינק של כפ…

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  23. הרשת שלי מסוג 2WIRE ואני לא יכול לעשות כל מיני דברים באינטרנט הראוטר לא אצלי הוא בחדר של אחותי ולי יש מין מכשיר קטן שמתחבר לUSB

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by liron28,

יש לי מודם מסוג Dynamode ראוטר פשוט . הבעיה: כאשר המחשב שלי מחובר ישירות למודם האינטרנט עובד, כשאני מחבר את המחשב שלי ושל אחותי לראוטר אין אינטרנט לשנינו. מה עושים? תודה.

25. Started by Burned,

פירמטתי את המחשב (Windows Xp 32Bit). המחשב שלי מחובר לראוטר דרך כבל אבל משום מה אין אינטרנט במחשב.. מזמן לא פירמטתי אבל אם אני לא טועה אז לא הייתי צריך להגדיר כלום והיה לי אינטרנט ישר... יש משהו שאני מפספס? ???

• 2 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.