רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
מאז שיש לי נתב אני לא מצליח להיות "מנחה" במשחקים כמו SC ו FEAR,יש לי גם לאגים,פתחתי פורטים בנתב וגם בפיירוול,איך לפתור זאת?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בפורום חיפוש עבודה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501273
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מוצר להגדיל את טווח הקליטה של wifi. מצאתי את המוצר הזה yagi 17dbi http://www.buylow.co.il/index.php?dispatch=products.view&product_id=29952 שאלתי היא האם מישהו התנסה במוצר הזה? ומה טווח הקליטה המקסימלי שדבר כזה יכול לקלוט? אשמח לקבל המלצות למוצרים דומים כי זה טיפה יקר תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי אתר אינטרנט והדקנתי עליו מערכת פורטל של היבניוקר, אבל הבעיה היא שהיה לי באתר הקודם מערכת פורוםמים של invision ואני לא מצליח להעביר את המידע מהמערכת הישנה והחדשה וגם המערכת של invision יותר טובה מphpbb... אז הלכתי לאתר של היב ניוקר לפורומים ושאלתי אם יש אפשרות להמיר את הפורומים שמובנים בתוך המערכת פורטל מphpbb ל invision.. הם נתנו לי לינק למדריך שהוא חצי גמור וממש לא מובן איך להמיר את המערכת, ניסיתי בכל דרך לעשות את מה שכתוב שם אבל אני אל מבין כלום ב php... אז חשבתי עם מישהוא פה שמבין בphp יוכל להמיר לי את המערכת ?? ??? הנה לינק למדריך של היב ניוקר http://www.megaphoenix.net/IB-Phpnuke/ שם משתמש: HebNukeR סיסמא: HebNukeR אם זה יעזור במשהוא :-\ ...
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
עד שעה 11 היום בבוקר שיחקתי במשחקים עם פינגים נורמליים במשחק CALL OF DUTY. פינגים בין 100-170. אבל בשעה 3 בצהריים היום, כשניסיתי להיכנס לשרתי המשחק, ראיתי פתאום שכל השרתים למשחק הזה (ששמורים בתוכנה THE ALL SEEING EYE) יש להם פינג גבוהה מ-400!!!!!!!!!!!!!!1 זה אף פעם לא קרה לי. ניסיתי כמה פעמים להתנתק ולכבות מחדש את המחשב אבל לא עזר, הפינגים עדיין ממש גבוהים. סרקתי וווירוסים עם NORTON 2005, תוכנות ריגול עם AD-AWARE ו-S&D, אבל זה בכל זאת לא עזר. המחשב נקי מווירוסים ותוכנות ריגול והפינגים של שרתי המשחק עדיין בשמיים. אני בכבלים עם אינטרנט זהב, חבילה של 1.5MB. בבקשה תעזרו.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם ה SIGNAL הזה מספיק טוב לעבודה שוטפת? לפעמים הוא קופץ לי ל 3 קווים ולפעמים ל 2 אבל זה נדיר, הרוב הוא על 4. יכול להיות שהקפיצות והסיגנל הנמוך שלעיתים מתרחש זה בגלל שהמחשב נמצא ממש על הרצפה וכרטיס הרשת האלחוטי+האנטנה ממש קרובים לרצפה כלומר הם במקום נמוך? האם הגבההת מיקום המחשב יעזור לשיפור הסיגנל? הנה כמה תמונות: http://img78.imageshack.us/img78/3170/routersignalssx6.jpg איך בכל זאת ניתן לשפר את ה SIGNAL? שמעתי שיש מגברים, אבל היכן ניתן להשיג אותם, כמה הם עולים ועד כמה הם באמת יעילים?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם ווינדוס 7 שאני מנסה לחבר לרשת. נכנסתי כמנהל לספריות שאני רוצה להעביר ושיניתי את ההגדרה שלהם ל"shared", אבל אני מקבל הודעה על המחשב הקיים ברשת (עליו מותקן ווינדוס 10) " windows cannot access....שם התיקיה" אבל האות של הכונן מופיעה לי. חוזר ואומר, שיניתי את ההגדרה של התיקיה. רעיון למישהו?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני קראתי פה קצת הודעות בפורומים והבנתי שבעזרת MIMO הקליטה האלחוטית טובה יותר. השאלה היא איך אני יודע אם הנייד שלי תומך?? יש לי DELL INSPIRON 1525 וגם מה ההבדל בין : br6504n ו- br6216mg
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי 2 קומות בבית וניסיתי ליצור רשת אלחוטית בין המחשב בקומה ראשונה ללפטופ שבקומה השנייה. הבעיה היא שהתדר נחלש ככל שעולים למעלה ובפתח החדר שבו נמצא המחשב השני כבר אין קליטה של הרשת. חשבתי לקנות כרטיס רשת אלחוטי ולחבר אותו למחשב בקומה הראשונה, ובכך למעשה להפוך אותו גם כן למחשב בעל רשת אלחוטית. בנוסף, חשבתי להעביר את הראוטר והמודם לאמצע הדרך וכך אולי שני המחשבים יקלטו את התדר. השאלה שלי היא האם צריך לשנות את ההגדרות של הראוטר שוב פעם? כיום הוא עובד כמו שצריך עם המחשב בקומה ראשונה. ואיך אני מגדירה את המחשב בקומה ראשונה כך שהוא יקלוט את הרשת האלחוטית? הכתובת של הראוטר הינה 192.168.2.1. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
קודם כול שלום לכולם וצהריים טובים. אני ישמח אם יעזרו לי ב 2 בעיות הראשונה: יש לי בעיה ברשת בבית אני לא יכל לשתף קבצים ואני לא רואה את מה שאני משתף במחשבים האחרים שאני רוצה לשתף תיקיה ברשת במחשב שלי זה מביא לי שגיאה הינה תמונה: ועוד בעיה בתוכנה Hamachi למי שמכיר שעושה באינטרנט כמו "רשת" חברים שלי מתחברים אלי הכל טוב ויפה זה רושם שזה עובד והכל טוב אבל שאנחנו ניכנסים למשחק כדי לשחק (אין בוא אפוציה של אינטרנט רק לאן) הם לא רואים תסרבר שלי ואני לא שלהם לא יודע למה ולא יודע למה זה קשור.. אולי יש כמה בעיות ומשהו יגיד פה אותם אינ יבדוק פירוול סגרתי והם גם סגרו הכל או שמשהו מכיר תוכנה אחרת שעושה את אותו פעולה של התוכנה Hamachi ? אני יודע לכם אם תענו לי על 2 השאלות…
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום כולם לא מזמן רכשתי מחשב נייד חדש, ואני רוצה לחבר אותו אלחוטית בבית. אני כמה שפחות מעוניין בראוטר, כי אני לא רוצה לחבר את הנייח שלי לראוטר מסיבות שקשורות בשיתוף קבצים ובאופן כללי בלהיות "פתוח" יותר לרשת, בלי להתעסק בהגבלות שונות מצד הנתב. אני מחפש את הפתרןו הכי נוח והכי זול לחיבור הנייד אלחוטית (מיותר לציין שבנייד כמובן יש כ.רשת אלחוטי) בבית יש לי מחשב (נייח) אחד, ואני המשתמש היחיד בו, וגם בנייד. הנייח מחובר בכבלים , בחיבור MPLS (ללא חייגן) דרך 013 (נראה לי שאפשר למשוך 2-3 כתובות IP בחיבור כזה) הנייד לא צריך טווח שידור גדול, הבית די קטן, המרחק הכי גדול שהוא יהיה מהנק' המשדרת יהיה כנראה 4 מטרים. מבחינתי המצב האידאלי הוא לקנות ACESS POINT שיחובר דרך סוויטצ' למוד…
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חברה צריך עזרה דחוף בבקשה הפכתי את המודם שלי לAlcatel Speed touch Pro ואני מנסה להתחבר דרך פרוטוקול PPPoE דרך ראוטר של אדימקס 6104k. הראוטר אומר שהוא מצליח להתחבר אך אני לא מקבל כל גישה לאינטרנט (DHCP מופעל על ראוטר ומכובה על מודם) למה ? האם זה בגלל הNAT שמקבלים עם האפגרייד או פיירוול ? אם כן, איך אפשר לבטל את זה ? בתודה מראש, אריאל
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום מס' שאלות קטנטנות ברשותי ראוטר TP LINK - TL-WR641G וכאשר אני נשאר בקומה הראשונה של הבית הוא קולט מצוין אבל בזמן שאני יורד קומה הוא מפסיק לקלוט (לפטופ או PC ) שניהם לא קולטים אפילו אות חלוש ! בעזרת (TL-WN620G) חשבתי לקנות ראוטר נוסף חזק יותר עם עוצמה גדולה יותר אבל לא נראה לי שזה יעזור , שאלתי היא אם אקנה ראוטר נוסף דוגמת TP LINK שלי ואנסה לחייג דרכו לאינטרנט האם זה יעבוד ? כלומר ראוטר מס' 1 יהיה החייגן הראשי ושלי יחייג אליו ודרכו יתחבר אל האניטרנט ככה אני אגדיל את טווח הקליטה וגם את העוצמה . מה עושים ? ? ? המלצות על ראוטרים יתקבלו בברכה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
לקחתי את הלפטופ איתי היום וניסיתי להתחבר בבית קפה. פעם ראשונה שהוא לא נתן לי להתחבר לרשת לא מאובטחת. הוא נותן לי מן טבלה כזאת שהאופציה הראשונה היא "להבין מה הבעיה" והאופציה השנייה "התחבר לרשת אחרת". אני בויסטה ביזנס. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי Nintendo DS Lite, וכשאני מנסה להתחיל התקשרות WI-FI זה דורש את מספר הWEP של הרוטר שלי... איך אני מוצא אותו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי :ROTAL RTA 1025 יש למודם רשת אלחוטית אני רוצה להשתמש בזה כדי לחבר את המחשב הניד של אחי אבל אין לי כרטיס רשת ואני לא יודע איזה לקנות משהוא יכל להמליץ לי על כרטיס רשת שיעבוד אם המודם הזה תודה.
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אוטוטו אני קונה מחשב בעזרת השם אוני רוצה לדעת אם יש אפשרות שיהיו לי שני מחשבים עם אינטרנט אבל בלי ראוטר.. הרי הבעיה העיקרית היא שהאינטרנט נתקע הרבה עם ראוטר כפי שאני מכיר וזה בעיה עם הורדות במידה ומשתמשים בתוכנות כמו אימיול למשל.. אז יש תחליף לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
האלן בזמן האחרון ההורדות שלי די איטיות,יש שיטות ל"המהיר" את האינטרנט ? על ידי התקנת דברים,מחיקה הוספה? כל דבר תודה
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום התקנתי את ה firewall של zonealarm וכאשר הפעלתי את ה emule ה firewall שאל אותי אם לאפשר לה גישה לאינטרנט, עניתי כן.אך עדיין ה emule מדווח לי שהפורטים שלו חסומים. כיצד אני יכול לאפשר לתוכנה זו גישה חופשית לגמרי לאינטרנט,או לפתוח ספציפית את הפורטים הרלוונטיים לה? ד"א הפורטים שהגדרתי בemule הם tcp-6000 ו udp-6010, האם אלו תחומים כלשהם או שצריך לפתוח רק את הפורטים האלה ספציפית? כי כשפתחתי רק אותם ב firewall שבווינדוס זה לא עבד.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי בבית רשת ביתית קווית. אני לא מצליח להדפיס מהמחשב שלי (המחשב המחובר ישירות לאינטרנט) דרך המדפסת שמחוברת במחשב השני (המחשב שמחובר דרך שלי לאינטרנט). כל הגדרות הרשת של ווינדוס מוגדרות כמו שצריך... אני פשוט לא יודע מה הבעיה. איזה עוד הגדרות אני צריך לבדוק?
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ושני מדפסות( אחד לכל מחשב-אחד צבעוני ואחד ליזר שחור) נתתי למדפסות ולמחשב אישורי שרינג אני יכול להדפיס אצלי וגם אצל הבן הבן יכול להדפיס אצלו אך לא אצלי יש הודעת שגיאה SMART 32-BIT GETWAY ERROR ??????????????????????????????????????????????? CAN'T LOAD SMART YTILITY LIBRARY ( COD 126) THE SPECIFIED MODULE COULD NOT BE FOUND התקשרתי לבזק שנתן לי את הראוטר וניסינו הכל ללא הצלחה פניתי ישירות למחלקת התמיכה וגם עם הממונה הראשית והם לא ידעו לפתור עבדתי בשיתוף עם בזק ומיקרוסופט והגיעו למסקנה שאני צריך לפנות לקבוצת הדיון
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בגלל החיבור לראוטר. אבל גם אם אני מחבר ישירות למודם יש בעיות חיבור. התנתקויות רנדומליות ויש ימים שהוא בקושי עובד בכלל... הבעיה חלה על ICQ LITE וPRO. אני מחובר דרך 012 בכבלים בחיבור 1.5 עם מודם של מוטורולה. הבעיה חוזרת ללא קשר לאי מיול. אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
כחלק מבדיקותיי ליצירת רשת אלחוטית בביתי לקומה השנייה מצאתי את הנתב הזה: http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=154 האם הוא באמת אפקטיבי לעד 300 מטר? יכול לחדור ממ"ד כמו שצריך+ קומה שנייה?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לשתף תיקיה לרשת הביתי שלי. מכילה מחשב נייד ושני מחשבים. על מחשב נייד ועל אחד המחשבים מותקן ויסטה HOME PREMIUM על הנייד 64 ביט ועל השולחני 32 ביט. על המחשב הנייד יש אנטי וירוס ופיירוואל trend micro על השולחני יש פיירוואל של ויסטה + אנטי וירוס AVG. המחשב הנייד רואה את המחשב השולחני אבל לא מגיע אליו. על המחשב השלישי יש XP אבל זה פחות קריטי כרגע. אני על סף השתגעות שם אז אני אשמח אם מישהו ממש ממש יוכל לעזור לי כי זה מחרפן אותי!! :) עשיתי חיפוש ברשת ועברתי נראה לי כמעט על כל אתר שיש ועדיין לא מצליח לי... הצילו ותודה, NOISE
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-