עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by t-macc,

האלן בזמן האחרון ההורדות שלי די איטיות,יש שיטות ל"המהיר" את האינטרנט ? על ידי התקנת דברים,מחיקה הוספה? כל דבר תודה

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by shimon23,

שלום התקנתי את ה firewall של zonealarm וכאשר הפעלתי את ה emule ה firewall שאל אותי אם לאפשר לה גישה לאינטרנט, עניתי כן.אך עדיין ה emule מדווח לי שהפורטים שלו חסומים. כיצד אני יכול לאפשר לתוכנה זו גישה חופשית לגמרי לאינטרנט,או לפתוח ספציפית את הפורטים הרלוונטיים לה? ד"א הפורטים שהגדרתי בemule הם tcp-6000 ו udp-6010, האם אלו תחומים כלשהם או שצריך לפתוח רק את הפורטים האלה ספציפית? כי כשפתחתי רק אותם ב firewall שבווינדוס זה לא עבד.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by maximov,

מישהוא פה התקין ADSL ROUTER??? אם כן אני צריך המלצות לגבי adsl router שעובד טוב בשביל רשת של 3 תחנות והדרכה קצרה בהגדרות.

4. כיבלתי את מוצרי שיתוף האנטרנט שלי את הראוטיר של EDIMAX ואת מתקן שיתוף רשת דרך החשמל של MSI התקנתי הכל כמו שכתוב בספרון ההדרכה של EDIMAX אבל זה לא מתחבר! נכנסתי לאיפה שעושים SETUP ויש המון אפשריות מודם cable modem fixed ip xdsl pppoe xdsl pptp xdsl אני בחרתי ב pppoe אני מחובר ב ADSL דרך נטוויזן אז הזנתי סיסמה ושם משתמש והוא אומר לי שהשנוי בוצע בהצלחה אבל עדיין שום דבר לא קורה מה לעשות??

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by En3rgy,

אז כך אני ב10.0.0.138 ושאני נכנס לעמוד הזה מופיע לי כזה חלון של שם משתמש וסיסמא אני מנסה לשים תסיסמא שהגדרתי לפני 5 דקות ואת השם משתמש וזה לא נכנס !! בבקשה עזרההההההההה דחו :'(:'([br]פורסם בתאריך: 29.10.2007 בשעה 12:43:54 בבקשה עזרה...זה נורא נורא נורא נורא דחוףףף

6. שלום לכולם אני לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי שום פורום אחר שנוגע לנושא השרתים. אני מעוניין לשכור שירות של שרתים ואני מבקש קצת עזרה מכם לגבי מי הכי כדאי משתלם ואמין מבין החברות שיש בארץ... אלו הדרישות: 100 M BIT אינטרנט 10 G מקום לשמירת קבצים גישה מלאה לסרבר ויש לי עוד כמה שאלות: נותנים מקום לאתר או בניה עצמית? FTP/HTTP? האם באתר יש פורום? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  7. הראוטר שלי הוא wrt54gl @ tomato 1.07 ולמרות שהגדרתי את הראוטר ב basic> network בlease time שיהיה5760 דקות הוא בכל זאת עושה ליס של שעה אחת בלבד [תמונה למטה] איך מסדרים את זה? :-\ [כמובן שאני תחת קושחת טומאטו היות ואני בתשתית כבלים] [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by Tomerm,

שלום. אני משתמש חדש בראוטר של EDIMAX. הראוטר הוא אלחוטי ואני מנחש שאנשים נוספים משתמשים ברוחב הפס שלי בכל פעם שהראוטר פעיל. רציתי לדעת אם יש דרך לבדוק מי מחובר ברגע מסויים לראוטר, ואם כן, איך אני בודק זאת. תודה מראש לעונים. תומר.

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by com555,

הרווטר משמש גם כרווטר וגם כמודם.מה הגדרות שצריך לעשות כדי הוא יתחיל לתפקד כרווטר.כלומר שברגע שאחבר אותו להאב' שני מחשבים יוכלו להתחבר לאינטרנט דרכו בלי להתחשב בכך אחד מהם הוא מנותק. אני רוצה לדעת איך לחבר כלומר איזה כבלים הולכים איפה ואיך להגדיר במחשב . מידע על המודם רווטר עצמו ניצן להשיג ב http://www.inoviatele.com/Products_Hi/HiBFOCuS_270.asp תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  10. Started by uokie,

נניח ומדובר על מחשב שמחובר דרך ראוטר ככה שה-IP החיצוני של הראוטר מוקצה לכמה מחשבים ברשתץ איך אפשר להתחבר למחשב מרחוק? אשמח להסבר נרחב או לקרוא מאמר בנושא. ובנוגע לשירות של DNS במקרה של IP משתנה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by reem,

פתחתי אימייל בהוטמייל com עכשיו אני רואה את האתר כמו שצריך באנגלית אך ברגע ששולחים לי הודעה בעברית אז אני רואה את ההודעה בכתב מוזר חרטומים וצורות מלבניות עכשיו הלכתי לקידוד וסימנתי את כל סוגי העברית שהיה וזה לא עזר , הלכתי לשפות וראיתי שהכל שם מסומן על עברית ובדקתי שכל האפשריות של קידוד בעברית מסומנות חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שעוזר אזיי אם מישהו יכול לתת לי פתרון .....

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  12. Started by needsgoodstuffbad,

אנשים, עזרו לי בבקשה, אני כבר נואש. התקנתי מודם ADSL חדש (מבזק של סמסונג) וראוטר D-LINK 614+. מאז יש לי המון בעיות בגלישה ה, ICQ לא הצליח להעביר קבצים אבל אחרי קינפוג של פורטים בפיירוול שלקח יום שלם הצלחתי חלקית לאפשר העברת קבצים ורק אצל חלק מהמשתמשים. חוץ מזה יש לי בעיות בגלישה בWWW, לפעמים - בייחוד אחרי שאני נמצא בדף אחד למשך זמן של יותר מדקה - אם אני מנסה לפתוח איזשהו לינק האקספלורר חושב וחושב וחושב וכלום לא קורה. הפתרון המוזר יש לציין הוא פתיחה של הלינק בחלון חדש והכל עובד פתאום פיקס ועולה בלי בעיה! מעצבן ומאוד מתסכל, אי אפשר לגלוש ככה. יש לי את הFIRMWARE הכי חדש של הראוטר. תעזרו לי אנשים, אפילו את ההודעה הזאת לא יכולתי לשלוח מהמחשב שלי כי אי אפשר לפתוח את הלינק של כפ…

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by ooommm1212,

שלום לכולם אני צריך עזרה , לא כל כך מבין בכל נושא התכנות והרשתות אני רוצה להשתמש באינטרנט של השכן (זה באישור) אבל האות שמגיע אליי חלש ולפעמים גם אני לא קולט אותו מעוניין לקבל פיתרון איך אפשר בכל זאת להתחבר אליו האם יש אמצעי שמחברים למחשב (נייד) שיקלוט אות בצורה יותר טובה? מזה אקסס פוניט ? והאם אני יכול להפעיל אותו מבלי להגיע פיזית אל הראוטר שאליו הוא מחובר?. האם יש איזשהו רסיבר שקולט רשתות אלחוטיות במחיר סביר ?. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by Riddle_Ace,

שלום, אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית. יש לנו 3 מחשבים, ב-2 קומות ואנחנו רוצים לחבר בינהם. הקו האווירי בינם לבין המקום שאליו אני רוצה לחבר את המרכזית הוא פחות מ-10. אני בספק אם בכלל 6. השאלה שלי היא - אם אני ארכוש כרטיסים אלחוטיים וראווטר אלחוטי של 54 מגה (קיצר המוצרים הכי זולים...) של החברה level one או Edimax, האם הרשת תעבוד?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  15. הרשת שלי מסוג 2WIRE ואני לא יכול לעשות כל מיני דברים באינטרנט הראוטר לא אצלי הוא בחדר של אחותי ולי יש מין מכשיר קטן שמתחבר לUSB

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by fffSSS,

שמעתי שהם מסדרים את הפינגים לחול שהפינגים יהיו טובים יש משהו שיש לו את האינטרנט הזה ויוכל להגיד לי איך הוא ? אני צריך בקורות לדעת עם לעבור ל013

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by Elius,

קניתי מחשב נייד לפני כשבוע ואני רוצה להתקין רשת אלחוטית בבית מסיבות ברורות. המצב שלי קצת מסובך כי כבר יש לי רשת בבית עם חמישה מחשבים(ארבע בלי המחשב הנייד). יש מחשב אחד שהוא השרת של הרשת ודרכו כולם מתחברים לאינטרנט(דרך סוויטצ' פשוט עם 8 כניסות) ואני רוצה שהמחשב הנייד יעשה בדיוק את אותו הדבר. במילים פשוטות אני צריך סוויטצ' עם מינימום של 4 כניסות רשת רגילה(עדיף יותר) ועם תמיכה ברשת אלחוטית. יש לכם רעיונות איך אפשר לבצע את הדבר ועם איזה ציוד? נ.ב. עדיפות לפנדה, אפילו עם יש הפרש מחירים גדול.

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by The-Devil,

שלום אני רוצה להיתחבר ממקום מרוחק (העבודה) למחשב שלי בבית בבית יש לי ראוטר של Edimax ניסיתי להישתמש בתוכנה של הוינדוס Remote Desktop פתחתי את הפורט שאמרו לי לפתוח (3389) ובמחשב שלי הגדרתי שאני אוכל להיתחבר (עם שם משתמש וסיסמא, וסימנתי את כול הV שצריך) אבל הוא לא מתחבר אני חושב שהפורט שפתחתי הוא לא נכון, אז אולי מישהו יודע מה הפורט הנכון? או שלא טעיתי בזה, ואז אני אצטרך להישתמש בתוכנה אחרת מישהו ממליץ על משהו מעניין? ואם אפשר גם אז איזה פורט צריך לפתוח בשבילה? תודה דקל

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by axon,

שאלה קלאסית על כרטיס רשת אלמוני ללא דריברים שהווינדוס לא מצליח להתקין כמו שצריך ניסיתי גם לסמן את האופציה של לחפש בוינדוס אפדייט הוא לא מצליח ... אם זה לא המקום אשמח להעברה אבל אם זה כן רעיונות מישהו ?

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by ehud4,

שלום לכולם! אני חדש בפורום ויש לי שתי שאלות : 1. מה זה בדיוק חיבור mpls של הוט, מה זה בדיוק נותן לי כלקוח? איפה אני יכול לראות אם אני מחובר בחיבור כזה? ומה ההבדל מבחינת הוט? 2. מישהו יכול לתת סקירה קצרה על ההבדלים בין התשתיות של בזק לתשתיות של הוט ? תודה רבה לעונים, זה נראה פורום איכותי מאד!

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  21. היי האם אני יכול לשתף אינטרנט בין שני מחשבים(רשת כמובן ) אחד מקושר עם מודם והשני לא וללא נתב (ראוטר) ?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by CaRTeR,

אז ככה יש לי רשת עם ראוטר סוויטצ, אינטרנט adsl ואני רוצה דבר ראשון תוכנה להגבלת מהירות הגלישה (לא bandwidth conntroler) ואני גם מחפש איזו פקודה או משהו שאני אוכל לעשות למחשב השני ריסט דרך הרשת. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by edenstich,

כיצד אני יכול לשתף מדפסת בין 2 מחשבים ברשת ביתית שמחוברים באמצעות HUB? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by ggeell,

בוקר טוב , יש לי בבית נתב אלחוטי של חברת LEVELONE (עם 5 כניסות בגב הראוטר) . המחשב שלי מחובר עם כבל רשת לאחת היציאות . מחשב נוסף בבית , מחובר עם לראוטר, בצורה אלחוטית, עם כרטיס רשת אלחוטי כמובן ?USB) . עד כאן הכל בסדר.. השאלה היא האם אני מוסיף עוד מחשב ברשת , הוא יוכל גם להתחבר אלחוטית (עם כרטיס רשת אלחוטי כמובן) , אל הנתב שאצלי בחדר ? במידה וכן , האם מומלץ להגדיל גם את רוחב הפס של הספק מ-1.5 ל-2.5 מהירות ( מהסיבה ש-3 מחשבים על אותה רשת) ? * כל המחשבים לשימוש אינטרנט בלבד...אם זה רלוונטי.. תודה מראש למי שעוזר .

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  25. שלום לכולם יש הרבה מאוד כרטיסי רשת של סיבים אופטים (Fiber Optic) שתומכים במהירות 10GB השאלה שלי זה האם כרטיס רשת כזה שתומך במהירות 10GB לא תומך אחורה לדוגמה במהירות של 1GB 2.5GB ו 5GB ואותו הדבר לגבי ה SFP אם לדוגמה יש לי בכרטיס רשת תמיכה ב SFP+ אז אני חייב להשתמש בגיביק תומך SFP+ או אפשר להשתמש גם בגיביק SFP רגיל כמו כן אני מחפש איפה אפשר לקנות SFP\SFP+ לכבל בודד (שמתחבר לקבל שיוצא מהתקע בקיר) הוא צריך להראות ככה: https://www.ebay.com/itm/164272857050 אבל לא כתוב על זה תמיכה ב SFP או מהירות אז לא יודע אם זה יעבוד תודה על התשובות שלכם מראש שיהיה לכם יום קסום...:)

• 0 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים