רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
או שמא עדיף כרטיס PCI? תודה
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מחפש המלצה למודם עם ראוטר אלחוטי לADSL בתקן N שעובד טוב ובמחיר סביר תודה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום רב לחברי HWZONE יש לי מספר שאלות 1.מופיע לי במנהלת התקנים marvell yukon 88e8056 , זה אומר שיש לי כרטיס רשת במחשב?, בנוסף גם המודם שלי מחובר בכרטיס רשת , זה אומר שיש לי כרטיס רשת במחשב ? (סליחה על הבורות בתחום). 2.אני מעוניין לקלץ מבזק ראוטר , רציתי המלצה איזה ראוטר לבקש או לפחות מאיזה ראוטר להתרחק , אני צריך שתהיה לו קליטה טובה לבית 2 קומות. תודה רבה ולילה טוב
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לבקש המלצה לראוטר אלחוטי, אני עובד לדירה חדשה ועומד להיות לי שם תשתית בזק+012 ספק במהירות 10 מגה. אני צריך ראוטר כי הולכים להיות 3-4 מחשבים בבית בחדרים נפרדים, מחשב אחד קווי עם נייד בחדר אחד ו-2 ניידים בחדר אחר נפרד. הראוטר כנראה יהיה בחדר אחד ויצתרך לשדר לחדרים אחרים בדירה (הכל באותה קומה) אז אני מניח 2-3 אנטנות בתקן N? אבל אני לא מכיר דגמים ספציפים, אם יש עוד פרטים חסרים אני אשמח להוסיף.הבנתי שהTP-LINK דגם N עם 3 אנטנות מאוד ממולץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מחפש המלצה לנתב אלחוטי, שיתן מענה ל 6 מכשירים בחיבור אלחוטי + 3 מכשירים בחיבור חוטי. רשת החוטית צריכה להיות GIGABIT. תודה !
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב נייד ואני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט אלחוטי. יש לי מחשב נייח אחד עם מודם + B FOCUS ROUTER 312 התשתית של בזק 2.5 מגה. הבית לא גדול והמרחק בין המחשב לסלון וחדר שינה בו אני נמצא עם הנייד הוא 5-6 מטרים בלי קירות ממ"ד. האם אני יכול חבר אל המודם הזה נתב אלחוטי פשוט וליצור רשת אלחוטית ? יש באופיס דיפו מבצע יחד עם בבילון שמונה על שני נתבים כשעל זה - TP-Link TLWR841N ראיתי ביקורות טובות. או שאולי כדאי לי בכלל להחליף למודם עם נתב כמו שבבזק הציעו. תודה על עזרה.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
CHEIF בוחר את איש השנה שלו בתחום התקשורת. http://www.netcheif.com/blog/?p=1612
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
בביתי רשת אלחוטית במופעל ע"י מודם-נתב בזק מסוג D-Link DSL-2760. אני מעוניין להרחיב את הרשת האלחוטית לאגף מרוחק באופן שהחלק המורחב לא "יראה" את הרשת המקורית (החלק המורחב נועד למטפלת סעודית זרה). עשיתי זאת ע"י הגדרת רשת "אורח" בנתב (wl0-Gust2) וחיבור רפיטר מסוג D-Link DAP-1360. לצערי טווח הרשת אינו מכסה את כל האגף בו אני מעוניין. שאלתי: (1) האם הגדרת רשת "אורח" לא מקטינה את רוחב הפס של הרשת? (איטיות). (2) מה עוד ניתן לעשות להגדלת טווח ובידוד רשתות?. סלילת קו תקשורת פיזי בין הראוטר המקורי לאגף הנ"ל אפשרית (אבל מסובכת), הוספת מתאמי תקשורת על קו יהחשמל אולי בעייתית עקב חשמל תלת פאזי. ברשותי ראוטר נוסף לא פעיל מסוג D-Link 655
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל 5 מגה מ 2.5. כיום יש לי ראוטר ROTAL 1025W האם בשביל לקבל את המהירות שמגיעה לי אני צריך להחליף ראוטר בתקן N או משהו כזה? תודה סופ"ש נעים
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להחליף את הנתב של בזק בנתב יותר טוב תקציב כ- 600 ש"ח חובה אפשרות לשליטה מרחוק בעיקר ניתוק משתמשים ראיתי את הדגם הזה TP-Link Archer AX20 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=34966&gclid=Cj0KCQiAq7COBhC2ARIsANsPATFGdSkg22NraiUKWX8PzFClAIkEdPxFcBx9SeovLMZapqDyLkLS-zoaAgCFEALw_wcB אשמח לחוו"ד או המלצה לנתב אחר
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם! הרבה זמן כבר יש לי רשת גייט ויי אז ניסיתי לעשות שיתוף מדפסת אבל אז בטעות הרסתי את ההגדרות.. ניסיתי לעשות מחדש ע"פ הסטיקי שפה.. ולא הצלחתי מישהו יכול להדריך אותי באיי סי או בסקייפ? בבקשה זה דחוף יותר..
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא: Epox 8KDA+ עכשיו התקנתי את כל הדריברים והפיירוול והכל. אני רוצה לחבר את המודם של הכבלים לרשת. אני מחבר והאינטרנט לא פועל. ניסיתי להתקין את הדריברים - בדרך כלל לא צריך כי ישר האינטרנט פועל, אבל גם הדריברים לא עזרו. הם לא הצליחו לתקשר עם הכרטיס רשת. סגרתי את הפיירוול שיש על הכרטיס רשת וזה לא עזר. חיברתי כרטיס רשת אחר למחשב וחיברתי את הכבל למודם וישר היה לי אינטרנט בלי להתקין דריברים אפילו.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום כולם קיבלתי היום edimx br 6104k הראוטר לכבלים קיצר אני לא מצליח להתקין אותו חיברתי בעזרת כבל רשת רגיל את המודם (טריון) לראוטר לכניסת wan ומשם בסוויץ של הראוטר חיברתי כבל רשת רגיל למחשב שלי עכשיו התחברתי לפי החוברות לאשף התקנת רשת של הראוטר ואני לא יודע מה להגדיר במקום הזה הנה תמונה http://photos.walla.co.il/eyal_berkovich נמצא ב תמונות נקרא step 1 עכשיו הנה פרטים מודם טרוין . ערוצי זהב. נמצא באזור הרצליה. ספק ברק 013 .חבילה של 750 .יש לי 2 מחשבים לחבר תודה למי שיעזור לי אני אפילו יתגמל ! נערכה ההודעה ותוקנו השגיאות כתיב
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני שוקל רכישת ראוטר אלחוטי של EDIMAX מדגם 6114WG. שאלה ראשונה - האם תהיה לי בעיה לגלוש באינטרנט אלחוטי (750KB) בבית פרטי בין 3 קומות כאשר הראוטר נמצא בקומה השניה. אם כן, האם יש ראוטר אחר שמסוגל להתגבר על הבעיה טוב יותר? שאלה שניה - איזה כרטיס רשת עדיף לנייד - כרטיס USB מסוג EDIMAX 7137 או כרטיס PCMCIA של EDIMAX 7108? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי רשת עם המחשב של אחותי איך אני יכול להפעיל לה את המצלמה מהמחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
תראו קיבלתי היום ראוטר של EDIMAX ואני לא ממש בטוח איזה גרסה זאת אבל כתוב על החוברת Wireless Broadband Router 1 WAN + 4 LAN IEEE 802.11b על הקופסה חיפשתי ולא מצאתי והרואטר נראה די רחב בצבע כחול כהה ואפור ועכשיו השאלות 1)האם הראוטר סוגר את כל הפורטים ואני צריך להגדיר לו ידנית אם כן איך 2)האם יהיה לי בעיות איטיות בגלישה והורדה? 3)איפה נמצא הלוגים וכל הבקרה של הראוטר אם יש עוד דברים בסיסים שאני צריך לדעת בבקשה תודיעו לי ד"א יש לי כבר כמה בעיות שאחרי כמה זמן שאני גולש באיזה אתר לוקח לו מלא זמן לעבור לאתר (או שלא כי יש לי FF) וזה התחיל מאז שקיבלתי את הראוטר
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היוזר מוגדר(כמו WORKGROUP) רק לקבוצה אחרת כאשר אני נכנס לNETWORK ב לוח בקרה ומנסה לשנות בתויות ה identification את הקבוצות עבודה ל "WORKGROUP" המחשב פשוט נתקע מה עושים כדי לשנות את זה? האם להסיר את הכרטיס רשת יעזור? הצילו?!
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
היי האם אני יכול לשתף אינטרנט בין שני מחשבים(רשת כמובן ) אחד מקושר עם מודם והשני לא וללא נתב (ראוטר) ?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר עם הויזארד ב XP אבל אני לא מצליח להגדיר את הרשת בME ה XP מודיע שהוא מחובר אבל ה ME לא נותן שום הודעה אשמח עם תעזרו לי בתודה InfernO OuT
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי מחשב בקומה 1 שבו יש מודם ADSL על מהירות 256K אני מעוניין לקנות מחשב לחדר שלי שיושב בדיוק קומה מעל ואני מעוניין ברשת ללא חוטים. אני יודע שאני צריך ראוטר וכרטיס רשת אל חוטי, חוץ מזה אני לא יודע כלום השאלות שלי הם: יש משהו ממומלץ למהירות כזאת (ואם אני רוצה להעלות את המהירות ל 750K) איך מתקינים זאת? מה המחירים (אני מעוניין במשהו יחסית זול - בכל זאת סטודנט) תעזרו לי פה...
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום חבר'ה רציתי לשאול מה בדיוק אני צריך בשביל לחבר 2 מחשבים בצורה אלחוטית בלבד, כרגע מחשב אחד מחובר למודם בכבלים והשני ללא גישה לאינטרנט כלל. הכוונה היא לשתף ביניהם את החיבור לאינטרנט. תודה!
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום חברים אני שוב זקוק לעזרה שלכם מה הבדל בין br6104kp br6104k br6024 הם של חברה edimax הם טובים גם לעבודה עם adsl
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
גם כשכול המחשבים ברשת כבויים הנורה של הWAN במודם והנורה של הDATA במודם ממשיכות להבהב כאילו האינטרנט עובד , זה נורמלי ? כבלים 013 - חייגן l2TP מודם Terayon 715
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אז אני מתלבט ורוצה לשאול מה עדיף היום? כי לכבלים יש פריבילגיה של 16 K אפלואד וזה חשוב
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כי אני יודע ששניהם עובדים באותו תדר ושמעתי כבר שזה יכול ליצור בעיות אז רציתי לדעת אם זה נכון ואיזה בעיות זה יכול ליצור והאם אפשר לפתור את הבעיות האלה ואיך תודה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-