עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, הרבה אנשים קונים/מקבלים מחשבים ניידים קטנים עם סים בתוכם ויש להם אינטרנט במחשב אחד. איך משתפים את האינטרנט למספר מחשבים? האם החלפה לנט-סטיק עוזרת בשיתוף הרשת בין מחשבים? לעזרתכם אודה, בברכה, יהודה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by KoM,

בזמן האחרון אני וכל הרשת אצלי בבית חווים בעיות גלישה רבות כגון אתרים שעולים לאט או פשוט לא עולים. כשאני נכנס לקונפיגורציה של הראוטר (אלקטל פרוץ), שמתיח לב למשהו שלא היה בעבר תחת אופציות ה-PPP, תחת ה-PPP2 שאמור להיות מחובר ודלוק כל הזמן רשום לידו Trying, דבר שלא היה בעבר, האם זה יכול להיות המקור לבעייה ?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by ofird,

אני מעוניין לקנות כרטיס WIFI למחשב האישי על מנת ליצור רשת ADHOC עם הלפטופ שלי IBM T42. מי החברה שמובילים היום בכרטיס WIFI למחשב? מה עדיף - USB DONGLE או PCI? איזה תקן מומלץ ? (802.11g ?) האם זה מחייב ששני הכרטיסים יתמכו בתקן זה? מישהוא יודע מה התקן של הLAPTOP שלי IBM T42? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  4. יש לי רשת בבית ואני הצלחתי לאתר לעצמי את ה WEP KEY עכשיו לא ברור לי מה פיסת האינפורמציה הזאת נותנת לי האם אני יכול להתחבר מהנייד שלי לרשת שלי שמצאתי את ה WEP KEY הכל בתור נסיון למידה והבנה הרי מה עוזר לי רצף המספרים האלו שאני בכלל זקוק לססמא שלי בעת התחברות ולא למפתח הנל

5. Started by NIVTAL,

משהו מוזר כזה.. יש לי ראוטר 3com officeconnect 11g וכשאני מאפס לו את הסיסמה דרך ה-details הוא כל הזמן מוסיף מספרים נגיד ה-SSID הוא XXX אז עכשיו הוא XXX 2 ובפעם הבאה הוא XXX 2 2 ואחרי זה XXX 2 2 3, איך אני עושה שזה יהיה השם הרגיל?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by *ALON???,

שאני נכנסת לאינטרט מופיעה לי משסצת ובה כתוב אירעה שגיאת SCRIPT במערכת.. ויש אפשרות ללחיצה על YES ו NO... איך מבטלים את הודעת השגיאה הזו..??? תודה!

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by galz,

לחבר שלי נהרס המודם והוא ביקש ממני לשאול פה איזה לקנות: אלקטל החדש סמסונג ועוד אחד שהוא לא יודע איך קוראים לו שלושתם הם מודמי רשת. איזה מהם הכי כדאי לו לקחת (אני אמרתץי לו אלקטל). הוא צריך את התשובה דחוף אז אם אתם יכולים למהר זה יהיה טוב.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by shimon23,

שלום התקנתי את ה firewall של zonealarm וכאשר הפעלתי את ה emule ה firewall שאל אותי אם לאפשר לה גישה לאינטרנט, עניתי כן.אך עדיין ה emule מדווח לי שהפורטים שלו חסומים. כיצד אני יכול לאפשר לתוכנה זו גישה חופשית לגמרי לאינטרנט,או לפתוח ספציפית את הפורטים הרלוונטיים לה? ד"א הפורטים שהגדרתי בemule הם tcp-6000 ו udp-6010, האם אלו תחומים כלשהם או שצריך לפתוח רק את הפורטים האלה ספציפית? כי כשפתחתי רק אותם ב firewall שבווינדוס זה לא עבד.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by רן.ט,

יש לי ראוטר של dlink.. האם אני יכול להשתמש ב-access point רק של dlink או של כל חברה אחרת??

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  10. אהלן. הגעתי לפני חודש מאוסטרליה, שם רכשתי לי ראוטר אסוס RT-AX88U שעבד מעולה. בתדר של 5GHZ עם ערוץ 149 לא היו לי שום בעיות עם המכשירים בבית כמו הטלפון שלי Xiaomi Mi 10T. את הראוטר הבאתי איתי במזוודה ומשום מה הטלפון לא מראה לי רשת 5GHZ יותר, כל עוד הערוץ הוא מעל 100 כולל. אין לי מושג אם זה קשור למשהו גיאוגרפי בטלפון או בראוטר. הראוטר כרגע מכוון על ASIA. אני מריץ עליו פירמוור של מרלין. אשמח לרעיונות.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by yotamoo,

שלום יש לי בעיה נראה לי נפוצה אבל בכל מקרה לא מצאתי תשובה בפורום... מה שקרה זה שאני במיוחד שיניתי את השם מתשמש שלי בבזק בינלאומי כדי לקבל כתובת דוא"ל חדשה, ולמרות זאת ברגע שנכנסתי לחשבון החדש קיבלתי תוך דקה 1000 הודעות זבל שנשלחו לכתובות דואר דומות לשלי... מה לא ברור לי זה איך הודעה שנשלחת לכתובת אחרת, אמנם דומה אבל עדיין, מגיעה אליי? ואיך אני מונע את זה... כבר נרשמתי לשירות אנטי-ספאם של בזק בינלאומי אבל אני לא יודע איך הוא.... אז אני אסכם: 1)איך אני מונע מההודעות האלה להגיע אליי? 2)איך השירות אנטי ספאם של בזק? 3)אני מתשמש במוזילה ת'אנדרבירד איך היא? תודה

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by Levish2002,

שמתי מודם/פקס על מחשב ברשת שלי בבית והגדרתי לו דרייברים של WIN XP והוא מופיע כמו שצריך ב PRINTERS AND FAXES . אבל הוא לא מרשה לי לעשות SHARING הוא אומר שאי אפשר לעשות ל DEVICE הזה SHARING וזה מוזר כי כשהתקנתי תוכנה נפרדת (במקום הדרייברים של WINODWS) הוא הרשה (אבל היא עשתה בעיות אז העפתי אותה) נראה לי מוזר כל העסק אי אפשר לעשות SHRARING לפקס ב XP ושהוא יעבוד כמו שצריך? המחשב עם המודם/פקס הוא P-3 733 עם winxp Pro ומודם של ESS ???

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  13. התקשרו אלי היום פרטנר ואמרו לי שיש להם ראוטר חדש ועובד ב- 4X4 שנותן טווח WIFI גדול + לא מנתק ידוע לכם משהו על זה ? מה זה הראוטר ? זה כדאי ? איכות ?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  14. יש לי מחשב ניד ופתאום אני לא מצליחה לגלוש בבית(יש לי נתב) יכול להיות משהו בהגדרה? אולי הורדתי איזה V מסויים מאיזה מקום כי פעם קרה לי משהו דומה שהורדתי V או הוספתי אני לא זוכרת..

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  15. שלום רצית לדעת למה אני לא מצליח לכנס לאתר טלוזיה ישראלית אני מנסה ליכנס כבר מיום שיש ולא מצליח אשלה אם זה קשור לבעיה של נטויזן

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by erjerjerj,

יש לי מודם כבלים terayon tj715, לפעמים המהירות של החיבור לאינטרנט יורדת לכ 0.25 מהמהירות המקורית הבעיה נפתרת לאחר ניתוק המודם מהחשמל וחיבורו מחדש (עד הפעם הבאה), מישהו ניתקל בבעיה ויודע איך מונעים אותה? או איך להחזיר את למהירות המקורית ללא צורך להתנתק מהאינטרנט? תודה מראש, ערן

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  17. לאחרונה שמתי לב - שכאשר היה נתק במודם או כל תקלה אחרת אפילו של שנייה אחת - החיבור לא חוזר עד אשר אני לא עושה renew בהגדרות הראווטר (גרסת tomato 2.8 האחרונה ביותר לינקסיס e4200) - יחד עם התקלה הזאת גם לא ניתן לחבר יותר מחיבור אחד פעיל להוטבוקס כאשר הוא משמש כמודם (התמיכה הטכנית של הוט אישרה לי את זה - רק חיבור מספר 1 יעבוד תקין) כדי להתגבר על התקלה של חוסר חזרת החיבור (למרות שלא מתחלף ip וגם הוא מופיע תקין בהגדרות הנתב) - הגדרתי חיבור מחדש בכל שעה (scheduler) - הדבר הזה גורם לי בכל שעה נתק של שתי שניות שעלול לשבש כמה התקני תקשורת... יש לכם המלצות?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by needsgoodstuffbad,

אנשים, עזרו לי בבקשה, אני כבר נואש. התקנתי מודם ADSL חדש (מבזק של סמסונג) וראוטר D-LINK 614+. מאז יש לי המון בעיות בגלישה ה, ICQ לא הצליח להעביר קבצים אבל אחרי קינפוג של פורטים בפיירוול שלקח יום שלם הצלחתי חלקית לאפשר העברת קבצים ורק אצל חלק מהמשתמשים. חוץ מזה יש לי בעיות בגלישה בWWW, לפעמים - בייחוד אחרי שאני נמצא בדף אחד למשך זמן של יותר מדקה - אם אני מנסה לפתוח איזשהו לינק האקספלורר חושב וחושב וחושב וכלום לא קורה. הפתרון המוזר יש לציין הוא פתיחה של הלינק בחלון חדש והכל עובד פתאום פיקס ועולה בלי בעיה! מעצבן ומאוד מתסכל, אי אפשר לגלוש ככה. יש לי את הFIRMWARE הכי חדש של הראוטר. תעזרו לי אנשים, אפילו את ההודעה הזאת לא יכולתי לשלוח מהמחשב שלי כי אי אפשר לפתוח את הלינק של כפ…

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by e.s,

העלתי את מהירות האינטרנט שלי עכשיו אני מנסה להפעיל אינטרנט במחשב השני ולא עובד אולי זה בגלל שאני עשיתי הגנה של -firewall בהתקשרות?? עשיתי שיתוף של-local area conection 2 וזה בכל זאת לא עובד מה הבעיה??? תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  20. איך אני מגדיר לGMAIL שיחסום לי לצמיתות כתובת מייל של מי ששולח לי המון דואר זבל?

21. Started by Burkey,

היי, זה זמן רב יש לי בעיות בקיום שיחות שמע באינטרנט, בעיקר עם Skype, אפילו שמתי הודעה פה בפורום בנושא. יצרתי קשר עם Skype, והם הפנו אותי למספר בדיקות, גם בתוכנה עצמה וגם אתר אינטרנט חביב, שבודק את טיב קו האינטרנט למטרת שימוש ב - VoIP. כתובת האתר: http://myvoipspeed.visualware.com/ ביצעתי את הבדיקות, וכך גם החבר שלי מחו"ל איתו ניסיתי לדבר. אצלו הכל היה תקין, אצלי לא.... התוצאות שיצאו לי הן: download speed: 1.72kbps ( not high enough to support any kind of voice-over-ip conversation ) upload speed: 150kbps quality of service: 6% ( the connection is unable to produce a constant stream of data ) Jitter: 8875.4 ms ( too unpredictable to sustain a constant flow of data ). packa…

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  22. מישהו יכול לתת לי הסבר בקצרה איך אני מגדיר את האינטרנט על 2 המחשבים שאותם אני מחבר לראוטר ? איזה הגדרות אני צריך לשים ואיפה בדיוק אני מגדיר אותן ? תודה

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by zone51,

קראתי את המדריך ל - ICS. יש לי מודם כבלים TERAYON המתחבר ב USB למחשב. יש לו יציאה 10/100 BASE-T יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לרשת. האם צריך 2 כרטיסים במחשב הראשון וכרטיס במחשב השני כפי שמתואר במדריך? או רק כרטיס אחד במחשב הראשון (שאליו אני מחבר את מודם הכבלים)? תודה

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  24. היי, ניסיתי חיבור ad-hoc אך ויסטה טוען שאי אפשר לבצע, לך תבין... יש לי שני מחשבים ניידים עם wireless. אחד מחובר לאינטרנט דרך ראוטר בחיבור LAN. את השני אני רוצה לחבר לאינטרנט דרך המחשב הראשון בחיבור wireless. במחשב בחיבור קבוע מותקנת ויסטה הום פרימיום. בשני ויסטה ביזנס. תודה, אופיר

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי ;D אני רוצה לבנות שרת ואני רוצה המלצה למערכת הפעלה בשביל השרת (כמו:microsoft server ) וגם תוכנה להרצת השרת אני מחפש גם שרות דומיינים בחינם השרת צריך לתמוך בפורום+אתר (נ"ב-אל תשאלו למה אני עושה את זה ואל תתנו הצעות לשרתים חינמיים)

• 3 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים