רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אנשים, עזרו לי בבקשה, אני כבר נואש. התקנתי מודם ADSL חדש (מבזק של סמסונג) וראוטר D-LINK 614+. מאז יש לי המון בעיות בגלישה ה, ICQ לא הצליח להעביר קבצים אבל אחרי קינפוג של פורטים בפיירוול שלקח יום שלם הצלחתי חלקית לאפשר העברת קבצים ורק אצל חלק מהמשתמשים. חוץ מזה יש לי בעיות בגלישה בWWW, לפעמים - בייחוד אחרי שאני נמצא בדף אחד למשך זמן של יותר מדקה - אם אני מנסה לפתוח איזשהו לינק האקספלורר חושב וחושב וחושב וכלום לא קורה. הפתרון המוזר יש לציין הוא פתיחה של הלינק בחלון חדש והכל עובד פתאום פיקס ועולה בלי בעיה! מעצבן ומאוד מתסכל, אי אפשר לגלוש ככה. יש לי את הFIRMWARE הכי חדש של הראוטר. תעזרו לי אנשים, אפילו את ההודעה הזאת לא יכולתי לשלוח מהמחשב שלי כי אי אפשר לפתוח את הלינק של כפ…
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך לבחור ראוטר שיחבר לי שני מחשבים ניידים או מחשב נייד ומחשב נייח (לא סגור על זה בינתיים) בחיבור אלחוטי. האינטרנט שלי הוא אינטרנט בכבלים 2.5M עם ספקים שלהם. כמובן שהייתי מעדיף ראוטר כמה שיותר זול שיעשה את העבודה. טווח השידור פחות מעניין אותי כי הבית קטן. אשמח לקבל המלצות, תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה , לא כל כך מבין בכל נושא התכנות והרשתות אני רוצה להשתמש באינטרנט של השכן (זה באישור) אבל האות שמגיע אליי חלש ולפעמים גם אני לא קולט אותו מעוניין לקבל פיתרון איך אפשר בכל זאת להתחבר אליו האם יש אמצעי שמחברים למחשב (נייד) שיקלוט אות בצורה יותר טובה? מזה אקסס פוניט ? והאם אני יכול להפעיל אותו מבלי להגיע פיזית אל הראוטר שאליו הוא מחובר?. האם יש איזשהו רסיבר שקולט רשתות אלחוטיות במחיר סביר ?. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי קניתי היום את חבילת הרשת האלחוטית של בזק - ראוטר של אזטק וכרטיס רשת USB. המחשבים נמצאים במרחק של 2 קומות זה מזה ואני לא מצליח בתחנה לקלוט את השידור האלחוטי. כמה שאלות: 1. האם הטווח הזה עם ההפרעות בדררך הוא גדול מידי? 2. האם הראוטר שך ECI משדר חזק יותר? 3. האם כרטיס רשת PCI יקלוט יותר טוב? 4. ראיתי מכשיר של חברת 2WIRE דגם 1000HG שיש לו עוצת שידור מאוד חזקה ולכן כדי לעמוד בתקנים הישראליים צריך להחליש את העוצמה - האם מכשיר כזה יעזור לי? אם למישהו יש נסיון עם מרחק חיבור כזה אני אשמח לשמוע. תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני מחבור המון זמן לנטויזן בחבילה של 1.5Mb ולאחר פירמוט ומעבר ל XP SP1 במקום להוריד במהירות סביב ה 180 אני מוריד ב כ 120 ולפעמים פחות אני אובד עצות , יש לכם עצה בשבילי ? על המחשב מותקן אנטי וירוס של קספרסקי וFIREWALL גם כן של קספרסקי
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים, אז כבר שנים שאנחנו באינטרנט של הוט ו012 ותמיד היינו עם אותו שם משתמש וסיסמא בשני המחשבים... משום מה מאז שעעלנו את המהירות אינטרנט בהוט ל12 מגה(כולל ראטור/מודם אלחוטי דגם: אמביט) אז יש בעיות במודם הטומסון ... במחשב של המודם/ראוטר האינטרנט תמיד עובד אבל כל פעם במהירות שונה ובטומסון לא עובד שמנסים להתחבר הוא כותב שיש בעיה עם השם משתמש והסיסמא(בבדקתי וזה תקין) (ב012 לא העלנו את המהירות וזה עדיין 2.5) אם אני יעלה את המהירות ב012 אז זה יסתדר לדעתכם? גם היציבות של המהירות באמביט, וגם האינטרנט בטומסון? נ'ב אני יודע שזה טיפשי שאני מחזיק 2 מודמים.. אבל זה זמני עד שאקנה כרטיס רשת אלחוטי...
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=719114 ראיתי את הנ"ל אבל השאלה היא אם הוא מסוגל לפעול גם כמוניטור? אני אפרט - כחלק מתפקידי, אני מחפש כרטיס שיכול לפעול כמוניטור על מנת לבצע בדיקות אבטחה (בתחומי ההצפנות), ואני מחפש כרטיס שפועל גם כמוניטור אבל כשהוא לא מוניטור הוא פועל בתקן N. מישהו מכיר? המחיר לא משנה אך אם יש זולים, אשמח.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום יש לי את הראוטר הנ"ל (+DL614) של חברת D-Link... אני מחובר לאינטרנט דרך בזק בינלאומי הבעיה התחילה לפני שבועיים שהאינטרנט פשוט לא עלה... התקשרנו לתמיכה של בזק בינלאומי ואחרי כמה בירורים התומך אמר שהבעיה היא בהגדרת הDNS, מכיוון שניסיתי ולא הצלחתי לכוון את הDNS, הורדתי FirmWare מאתר D-Link, התקנתי והכל טוב ויפה.. למחרת ההתקנה של הFirmware החדשה, הראוטר התחיל להתנתק אחרי חצי שעה (בערך) של גלישה באינטרנט.. הבעיה הזאת חוזרת על עצמה והפתרון היחיד שמצאתי עד עכשיו הוא לנתק את הראוטר מהחשמל, ולחברו חזרה... אשמח מאוד לקבל הצעות לפתרון תודה מראש, זיו :-*
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית בבית עם חיבור ADSL, כאשר יש בה שני מחשבים ניידים ומחשב נייח אחד. בנוסף, יש לי מדפסת של HP (דגם 7580), עם אפשרות חיבור רשת. בעייתי היא שהמדפסת מרוחקת מהמחשבים הניידים והנייח, ואי אפשר להדפיס. כדי להדפיס אני לוקח את המחשב הנייד למדפסת, מחבר עם USB ומדפיס. יש לי נתב פנוי (של D-LINK), ומעניין אותי לדעת אם זה יכול לעזור לי להפוך את המדפסת לאלחוטית. זה מה שאני יודע, אנא תקנו אותי אם אני טועה: אם אני לוקח את הנתב הפנוי ומחבר למדפסת, אני מגדיר רשת פנימית ואז מהנייד אני יכול להתחבר לאותה רשת ולהוסיף את המדפסת ולהדפיס. אבל במצב כזה אני צריך כל הזמן לעבור בין הרשתות - הרשת עם האינטרנט (הרגילה), לבין הרשת הפנימית אליה מחוברת המדפסת. זה מצב מאוד לא נוח. א…
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
משהו יוכל לעזור לי למצוא לפחות את השם של הכרטיס רשת שלי? אני אחרי פורמט ואין לי את הדיירברים שלו.. דרך התוכנה EVEREST זה לא מועיל. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לא מזמן התקינו לי ראוטר בכדי שיהיה WI-FI ללפטופ של אחותי בבית. אמרו לי גם שכשיש ראוטר לא צריך Firewall אלא רק AV. אשמח אם מישהו יוכל בבקשה לשפוך קצת אור על הנושא להסביר לי מעט מה זה ראוטר מטרתו כל העניין עם הפיירוול וכל מידע נוסף יתקבל בברכה תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה נשמע אז ככה, אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לבית ואני לא הכי מבין במה ומי עד עכשיו גלשתי על השכן, שבשבוע האחרון החליט לשים סיסמא יש לציין שהיה לי מחשב נייח ששבק חיים מחובר למודם של הוט. מה שרציתי לשאול איזה ראוטר כדי לקנות כדי שאני אוכל לגלוש מכל מקום בבית עם הנייד, גם בהתחשב שהמודם בממ"ד כי הבנתי שצריך לחבר את הראוטר למודם. משהו באמת סטנדרטי ולא מסובך להתקנה. תודה רבה רבה אגב ראיתי את זה בוואלה שופס מה אתם אומרים http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD45287DA8
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה שלי שכל פעם שאני בא להכנס למשחק עצמו אחרי שכבר הכנסתי שם משתמש והכל אז הוא עושה באיזשהו שלב disconected from the server ובאותו מחשב עם ספק אינטרנט אחר זה עובד מעולה.. מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם? ומה אפשר לעשות? ואם זה חסימת פורטים איך מוחיכים את זה ואומרים לחברה של הספק? בתודה מראש אסי
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
היי האם אני יכול לשתף אינטרנט בין שני מחשבים(רשת כמובן ) אחד מקושר עם מודם והשני לא וללא נתב (ראוטר) ?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי חברים, אני לא מצליח לגלוש לדפי ASP עם7 IIS בווינדוס ויסטה, עם דפי HTML אני כן מצליח, מישהו יודע למה?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול להמליץ על ראוטר אלחוטי (G מספיק) שחיבורי ה-LAN שלו תומכים ב-10/100/1000 (ג'גהביט) ? בפרט, מחפש המלצה על דגם שנמכר בארץ וזמין... תודה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
-
מישו יכול להסביר לי איך פותחים פורטים של ראוטר השם של הראוטר זה broadband firewall router quick installation guide [בעע אני חושב .. כי אחי קנה] תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איך מתחלק רוחב פס 1.5 מגה בין שלשה מחשבים המחוברים דרך נתב רגיל ? יש משמעות למעבר ל 2 מנה כפי שמציעות הספקיות ? במה השינוי מורגש אם בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האם יש חוק כתוב שאומר שאסור לי לעשות UNCAPPING למודם שלי? האם אפשר מבחינה טכנית לעשות את זה למודם שלי? תודה לעוזרים. נ.ב. אני לא יודע אם מותר לעשות UNCAPPING אז עד שלא יתברר העיניין אל תתנו דרכים לעשות את זה (לפחות לא בפומבי). תודה.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם ה SIGNAL הזה מספיק טוב לעבודה שוטפת? לפעמים הוא קופץ לי ל 3 קווים ולפעמים ל 2 אבל זה נדיר, הרוב הוא על 4. יכול להיות שהקפיצות והסיגנל הנמוך שלעיתים מתרחש זה בגלל שהמחשב נמצא ממש על הרצפה וכרטיס הרשת האלחוטי+האנטנה ממש קרובים לרצפה כלומר הם במקום נמוך? האם הגבההת מיקום המחשב יעזור לשיפור הסיגנל? הנה כמה תמונות: http://img78.imageshack.us/img78/3170/routersignalssx6.jpg איך בכל זאת ניתן לשפר את ה SIGNAL? שמעתי שיש מגברים, אבל היכן ניתן להשיג אותם, כמה הם עולים ועד כמה הם באמת יעילים?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב נייד חדש ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. אני מתלבט בין שני הנתבים הבאים: נתב של 3COM דגם - 3CRWE554G72 נתב של D-Link דגם - DI524 אגב, אני גר בדירה יחסית קטנה עם מפלס אחד (אם זה משנה משהו...) תודה
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום חבר'ה רציתי לשאול מה בדיוק אני צריך בשביל לחבר 2 מחשבים בצורה אלחוטית בלבד, כרגע מחשב אחד מחובר למודם בכבלים והשני ללא גישה לאינטרנט כלל. הכוונה היא לשתף ביניהם את החיבור לאינטרנט. תודה!
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
חברה אני בטוח שאני לא הראשון שבא לכם עם בעיות בקשר לאינטרנט זהב אבל האם מישהו שם לב(לקוחות אינטרנט זהב) שההתחברות לכל שרת FTP איטית מאוד ואפילו ההורדה עוד יותר איטית (3KB!!) מה עושים??? אגב בדקתי עם עוד שלושה חברים שלי שהם לקוחות אינטרנט זהב ואצל כולם זה אותו הדבר..
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-