עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by serg90,

אהלן, אני מחובר כרגע ב-ASDL דרך בזק והספקית שלי הינה NETVISION בחבילה של 2.5MB. מסיבה לא ברורה יש בעיות בתשתית של בזק באזור שלי וכתוצאה מכך איני יכול להשתמש ברוחב פס של יותר מ-1.5MB ואני סובל מפינג גבוה ולאגים ב-Starcraft ולכן, אני נאלץ לעבור לכבלים. השאלה היא דרך איזו חברה להתחבר והאם כדאי לי להחליף ספקית אינטרנט בדרך? אשמח להמלצות וביקורות על החברונות השונות. *ייתכן כי אוכל לראות תתגובות רק בסופ"ש ולכן לא אוכל לענות, אז אשמח לכמה שיותר מידע ואני מודה מראש!

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  2. ל"ת ;D

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  3. לפני איזה כמה חודשים הגדרתי כתובת אייפי סטטית ופתחתי פורטים לביטורנט ולאימיול והכל עבד טוב אבל מאתמול פתאום הביטורנט אומר לי שהפורט שלו לא פתוח וגם אצל האימיול אותה הבעיה ,בדקתי שכל הפורטים עדיין פתוחים ואני לא מבין מה הבעיה כל מה שעשיתי לפני שזה קרה זה להתקין את העדכונים לווינדוס ולjava יש לי ראוטר של edimax br-6204wg

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  4. שלום לכם, לאחר שהנושא הראשון שקע ולא קיבלתי תשובה, אני אסביר בדיוק מה אני צריך ואשמח לתשובה. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי, בחיבור USB. הדרישות כאלה: כרטיס רשת בתקן N עד 150 שקלים, אם תאימות לתקן G. ואם אין כרטיס כזה עד 150 שקלים אז: כרטיס רשת בתקן G עד 100 שקלים. שלא יהיו בעיות כל שהן, בלי ניתוקים ובעיות אחרות מחברה מוכרת ואמינה. איך זה: http://www.speed4u.co.il/sg_product~Ew-7717un~62~138.htm ועוד שאלה: יש לי מחשב בן 8 יש לו כרטיס רשת(לא אלחוטי ולא כלום, רגיל לחיבור המודם) האם הוא באותה מהירות כמו הכרטיסים היום? הוא יעביר לי את המידע בצורה מלאה? תודה, אריאל.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחובר ברשת אלחוטית לנתב LINKSYS WRT54GL עם כרטיס רשת EDIMAX EW7128G שאני מתחיל להוריד טורנטים המהירות טובה (190\ המקסימום שלי) ואחרי איזה רבע שעה המהירות יורדת ל-100.. (משתמש ב-BITCOMET) וזה נשאר ככה גם עם הורדות מ-HTTP.. הקליטה של הכרטיס כל הזמן נשארת גבוהה מאוד רק ניתוק וחיבור מחדש של הראוטר מהחשמל עוזר, ואז שוב הבעיה חוזרת..

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  6. Started by niva401,

מבקש המלצה לכרטיס מודם PCI , לצורך שליחה וקבלת פקסים מהמחשב עם מ"ה XP

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  7. שלום, ברשותי מחשב אשר מותקן עליו ראוטר שבזק סיפקה http://w5.siemens.ch/eip/public/QsG/QsG_SL2-141-I_ENG.pdf אגב, כיצד אתם מעריכים אותו ביחס לראוטרים הזמינים היום בשוק? בכל אופן, הרבה מאוד קבצים שחבל להתחיל לצרוב, נותרו במחשב הישן, שגם הוא מחובר על הרשת. כיצד ניתן לשתף את הקבצים שמחשב הישן למחשב החדש? החדש מריץ Vista והישן XP. אשמח לעזרה זריזה או הפניה למדריך.. הרבה תודה.[br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 13:24:13 חיפוש נחוש בגוגל הצליח לעזור לי.למי שתהה כמוני "הכיצד?!" להלן שני מדריכים טובים. (אישית העדפתי את של בזק) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3534149,00.html http://www.bezeqint.net/PageText.aspx?cc=01020402 חג שמח.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  8. היי חבריה, איך אני מגדיר אבטחה בראוטר 3 com ולשאר המחשבים המחוברים ברשת? כמו כן איני מצליח להתקין אנטי וירוס למחשבים המחוברים ברשת אודה למי שיתן לי לינק למדריך ואו הסבר הגדרות הן לוינדוס אקספי וכן לוינדוס ויסטה תודה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי רשת אלחוטית בבית וכשאני גולש או מוריד דברים מהירות ההורדה שלי עומדת על 20KB בממוצע כשיש לי חבילת גלישה של 5MB. איך אני יכול לשפר את המצב שאני אוכל להוריד במקסימום של המהירות? תודה.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by yotamavi,

יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים אחד שמחובר בראוטר ואחד במתאם אלחוטי. במחשב עם הראוטר אין בעיה של ניתוקים, אבל במחשב עם המתאם ההאלחוטי יש לי בעיה של ניתוקים, אבל, רק כשאף אחד לא משתמש במחשב עם הראוטר. זה נשמע לי ממש מוזר, כשמישהו משתמש במחשב עם הראוטר אין אצלי בעיית ניתוקים אבל כשהוא עומד דלוק ולא משתמשים בו מתנתק אצלי האינטרנט כל דקה. וכשאני אומר מתנתק הרשת עצמה מחוברת אבל אין אינטרנט. תודה רבה למי שיוכל לעזור

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  11. חבר שלי לא הצליח להגדיר אני בה אליו היום בבקשה תציעו מה ההגדרות שאני צריך לדעת לפני גישה לROUTER על מנת להגדירו.... תודה!

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  12. שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי, אם פספסתי וזה כן מופיע, אשמח לקבל קישור. חיברתי שני מחשבים לרשת אלחוטית, הגדרתי איי פי קבוע וכו', אבל המחשבים מסרבים לשתף ביניהם... על המחשב שמחובר ישירות לראוטר מותקן WINDOWS XP HOME ועל השני, שקולט באלחוטי מותקנת VISTA BASIC. השתמשתי באשף של XP לרשת אלחוטית ואפילו ניסיתי לשתף, אבל הם די עקשנים.... עריכה: הגעתי למצב בו באחד במחשבים רואים את המחשב האחר אבל כשמנסים להתחבר הוא כותב שאין הרשאות גישה, אפילו ששיתפתי את האחר. אשמח לקבל עזרה

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  13. שלום, יש לי 3 מחשבים שמחוברים לנתב הנ"ל , איך אני מגביל ששניים מהמחשבים לא יעברו 20% מרוחב הפס? תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by ShahafH,

שלום. ש לי ראוטר של WOW B-FOCuS מבית ECI Telecom ורציתי לדעת איך אני פותח פורטים דרכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם אני פשוט לא מבין כלום כלום ברשתות תקשורת יש לי בבית שתי קומות ומחשב עם המודם למעלה והמחשב השני למטה אני העברתי כבל רשת מהחלונות מבחוץ זה מכוער ומגעיל ולא נוח ושמעתי גם מסוכן אם יש ברק אני לא יודע מה זה נתב רשת אלחוטית וכל כאלה משהו פה יכול להסביר לי ממש בקצרה איך זה עובד ומה אני צריך לקנות שזה יעבוד לי בלי חוטים? *המחשב למטה הוא נייד של IBM ויש בו כרטיס רשת אלחוטי

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by ליש הפטיש,

שלום! אני צריך להכנס לאתר של כתובת האדימקס שלי (192.168.2.1) ואני צריך שם משתמש וסיסמא... ניסיתי את שם משתמש: admin סיסמא: 1234 וכל אלה (admin admin, Admin Admin וכו'...) אני רוצה לעשות ריסט למכשיר (BR-6204Wg) ויש לי 013 מה שאומר שאצטרך להכין חייגן... אשמח לדעת איך עושים את זה ומה אני צריך לדעת (משתמש של הספקית, ססמא של הספקית...)... בתודה, ליש הפטיש

17. Started by pincher77,

שלום. יש לי מודם ADSL USB ALE 130 ורציתי לדעת אם יש דרייברים שאני יוכל להתקין אותו על הויסטה ? כי ניסיתי להתקין מהדיסק והויסטה לא תומך לצערי =/ תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  18. שלום חבר'ה. בעבר השתמשתי בתוכנה VNC אבל כל הזמן מכבים אותה במחשב השני וגם אפשר למחוק אותה.. אני צריך את השליטה בעיקר בגלל שהמשתמשים במחשב הנייד לא מודעים לעניין הרוחב פס ולא ממש אכפת להם ואני זה שסובל מזה במשחקים בעיקר...(המחשב השני לא משחק) עכשיו אני צריך לדעת את כל השיטות לשלוט על המחשב השני בצורה טוטאלית .. וגם אם יש פקודות שדרך הדוס יכולות לעבוד במקרה של רשת ?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by Delta-V,

מישהו מכיר ויכול להמליץ על ראוטר אלחוטי (G מספיק) שחיבורי ה-LAN שלו תומכים ב-10/100/1000 (ג'גהביט) ? בפרט, מחפש המלצה על דגם שנמכר בארץ וזמין... תודה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  20. כי זה נמאס , אתמול חיברתי אותו והגדרתי אותו ועשיתי לו אי פי סטטי ופתחתי פורטים לאימיול ויש high id ועדיין זה מוריד לאט, גם ב torrent. אז יש דבר כזה ?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  21. שלום! רציתי לשאול...בניתי קובץ HTML שמכיל את כל הפייבוריטס שלי על מנת שאני אוכל להיכנס אליהם מכל מקום בעולם... העניין הוא שאני מחפש מקום ברשת וכתובת יחסית קצרה אם אפשר בחינם... האם תוכלו לעזור... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  22. או שמא עדיף כרטיס PCI? תודה

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by danik,

אני מעוניין לרכוש נתב לרשת אלחוטית בין 2 מחשבים, איזה מהם מומלץ יותר? 3COM http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35199 LinkSys http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130764 ה3COM זול יותר, האם שווה להוסיף ל לLINKSYS כמו כן אשמח לקבל הצעות לכרטיס רשת אלחוטי.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by zhalutz,

בביתי רשת אלחוטית במופעל ע"י מודם-נתב בזק מסוג D-Link DSL-2760. אני מעוניין להרחיב את הרשת האלחוטית לאגף מרוחק באופן שהחלק המורחב לא "יראה" את הרשת המקורית (החלק המורחב נועד למטפלת סעודית זרה). עשיתי זאת ע"י הגדרת רשת "אורח" בנתב (wl0-Gust2) וחיבור רפיטר מסוג D-Link DAP-1360. לצערי טווח הרשת אינו מכסה את כל האגף בו אני מעוניין. שאלתי: (1) האם הגדרת רשת "אורח" לא מקטינה את רוחב הפס של הרשת? (איטיות). (2) מה עוד ניתן לעשות להגדלת טווח ובידוד רשתות?. סלילת קו תקשורת פיזי בין הראוטר המקורי לאגף הנ"ל אפשרית (אבל מסובכת), הוספת מתאמי תקשורת על קו יהחשמל אולי בעייתית עקב חשמל תלת פאזי. ברשותי ראוטר נוסף לא פעיל מסוג D-Link 655

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by madgod,

היי, יש לי ברשת הביתית (IP קבוע) מצלמת רשת שיש בה כרטיס זיכרון שמצלם מידי פעם. יש לי חשבון ftp ב- ftp.drivehq.com. יש דרך לסנכרן את מה שיש בכרטיס הזיכון לתיקייה בשרת ה- ftp? או לחלופין, הנתב שיש לי הוא Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND. TPLINK. המצלמה יכולה לשלוח ל- ftp או למייל את התמונות, אבל נראה לי שאני צריך לעשות משהו בראוטר כדי שיאפשר זאת. אודה לעזרתכם, אני כבר כמה שעות מנסה לשלוח מהמצלמה תמונה לאימייל \ שרת ה- ftp ולא מצליח.

דיונים חדשים בפורומים