רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
CHEIF בוחר את איש השנה שלו בתחום התקשורת. http://www.netcheif.com/blog/?p=1612
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מחפש המלצה לנתב אלחוטי, שיתן מענה ל 6 מכשירים בחיבור אלחוטי + 3 מכשירים בחיבור חוטי. רשת החוטית צריכה להיות GIGABIT. תודה !
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל 5 מגה מ 2.5. כיום יש לי ראוטר ROTAL 1025W האם בשביל לקבל את המהירות שמגיעה לי אני צריך להחליף ראוטר בתקן N או משהו כזה? תודה סופ"ש נעים
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום כולם קיבלתי היום edimx br 6104k הראוטר לכבלים קיצר אני לא מצליח להתקין אותו חיברתי בעזרת כבל רשת רגיל את המודם (טריון) לראוטר לכניסת wan ומשם בסוויץ של הראוטר חיברתי כבל רשת רגיל למחשב שלי עכשיו התחברתי לפי החוברות לאשף התקנת רשת של הראוטר ואני לא יודע מה להגדיר במקום הזה הנה תמונה http://photos.walla.co.il/eyal_berkovich נמצא ב תמונות נקרא step 1 עכשיו הנה פרטים מודם טרוין . ערוצי זהב. נמצא באזור הרצליה. ספק ברק 013 .חבילה של 750 .יש לי 2 מחשבים לחבר תודה למי שיעזור לי אני אפילו יתגמל ! נערכה ההודעה ותוקנו השגיאות כתיב
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני שוקל רכישת ראוטר אלחוטי של EDIMAX מדגם 6114WG. שאלה ראשונה - האם תהיה לי בעיה לגלוש באינטרנט אלחוטי (750KB) בבית פרטי בין 3 קומות כאשר הראוטר נמצא בקומה השניה. אם כן, האם יש ראוטר אחר שמסוגל להתגבר על הבעיה טוב יותר? שאלה שניה - איזה כרטיס רשת עדיף לנייד - כרטיס USB מסוג EDIMAX 7137 או כרטיס PCMCIA של EDIMAX 7108? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי רשת עם המחשב של אחותי איך אני יכול להפעיל לה את המצלמה מהמחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היוזר מוגדר(כמו WORKGROUP) רק לקבוצה אחרת כאשר אני נכנס לNETWORK ב לוח בקרה ומנסה לשנות בתויות ה identification את הקבוצות עבודה ל "WORKGROUP" המחשב פשוט נתקע מה עושים כדי לשנות את זה? האם להסיר את הכרטיס רשת יעזור? הצילו?!
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם! הרבה זמן כבר יש לי רשת גייט ויי אז ניסיתי לעשות שיתוף מדפסת אבל אז בטעות הרסתי את ההגדרות.. ניסיתי לעשות מחדש ע"פ הסטיקי שפה.. ולא הצלחתי מישהו יכול להדריך אותי באיי סי או בסקייפ? בבקשה זה דחוף יותר..
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום חבר'ה רציתי לשאול מה בדיוק אני צריך בשביל לחבר 2 מחשבים בצורה אלחוטית בלבד, כרגע מחשב אחד מחובר למודם בכבלים והשני ללא גישה לאינטרנט כלל. הכוונה היא לשתף ביניהם את החיבור לאינטרנט. תודה!
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
גם כשכול המחשבים ברשת כבויים הנורה של הWAN במודם והנורה של הDATA במודם ממשיכות להבהב כאילו האינטרנט עובד , זה נורמלי ? כבלים 013 - חייגן l2TP מודם Terayon 715
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אז אני מתלבט ורוצה לשאול מה עדיף היום? כי לכבלים יש פריבילגיה של 16 K אפלואד וזה חשוב
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כי אני יודע ששניהם עובדים באותו תדר ושמעתי כבר שזה יכול ליצור בעיות אז רציתי לדעת אם זה נכון ואיזה בעיות זה יכול ליצור והאם אפשר לפתור את הבעיות האלה ואיך תודה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות כולשהי לשלוח פקס דרך מודם idsl בעיקרון אני חושב שאי אפשר אבל אולי מישהו מכיר איזה אפשרות או תוכנה שיכולה לשלוח עם הidsl. תודה על התגובות
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
היי האם אני יכול לשתף אינטרנט בין שני מחשבים(רשת כמובן ) אחד מקושר עם מודם והשני לא וללא נתב (ראוטר) ?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי מחשב בקומה 1 שבו יש מודם ADSL על מהירות 256K אני מעוניין לקנות מחשב לחדר שלי שיושב בדיוק קומה מעל ואני מעוניין ברשת ללא חוטים. אני יודע שאני צריך ראוטר וכרטיס רשת אל חוטי, חוץ מזה אני לא יודע כלום השאלות שלי הם: יש משהו ממומלץ למהירות כזאת (ואם אני רוצה להעלות את המהירות ל 750K) איך מתקינים זאת? מה המחירים (אני מעוניין במשהו יחסית זול - בכל זאת סטודנט) תעזרו לי פה...
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג חלק מרשת קווית שיש אצלי בבית לאלחוטית. הרשת כיום נראת כך : יש חשד שהכבל שמחבר בין הסוויץ' למחשב 5 נפגע כתוצאה מקידוח בין קירות. אני מעוניין להחליף את הסוויץ' לנתב אלחוטי שישמש בתור "סוויץ' אלחוטי", מחשב 3 ומחשב 4 יהיו מחוברים אליו חוטית (הם נמצאים באותו חדר) ומחשב 5 יתחבר אליו אלחוטית אני מעוניין לדעת איזה נתב וכרטיס רשת כדאי לי לבחור? אני צריך שקצב העברת הנתונים יהיה מהיר ושהשידור יהיה אמין כמה שיותר. יש לקחת בחשבון שמחשב 5 נמצא בחדר ממ"ד והנתב יהיה ממוקם בחדר רגיל כ-10 מטרים ממנו. תודה מראש לכל מי שעונה
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי, אם פספסתי וזה כן מופיע, אשמח לקבל קישור. חיברתי שני מחשבים לרשת אלחוטית, הגדרתי איי פי קבוע וכו', אבל המחשבים מסרבים לשתף ביניהם... על המחשב שמחובר ישירות לראוטר מותקן WINDOWS XP HOME ועל השני, שקולט באלחוטי מותקנת VISTA BASIC. השתמשתי באשף של XP לרשת אלחוטית ואפילו ניסיתי לשתף, אבל הם די עקשנים.... עריכה: הגעתי למצב בו באחד במחשבים רואים את המחשב האחר אבל כשמנסים להתחבר הוא כותב שאין הרשאות גישה, אפילו ששיתפתי את האחר. אשמח לקבל עזרה
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מחשבים שמחוברים לנתב הנ"ל , איך אני מגביל ששניים מהמחשבים לא יעברו 20% מרוחב הפס? תודה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האם יש חוק כתוב שאומר שאסור לי לעשות UNCAPPING למודם שלי? האם אפשר מבחינה טכנית לעשות את זה למודם שלי? תודה לעוזרים. נ.ב. אני לא יודע אם מותר לעשות UNCAPPING אז עד שלא יתברר העיניין אל תתנו דרכים לעשות את זה (לפחות לא בפומבי). תודה.
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
חבר שלי לא הצליח להגדיר אני בה אליו היום בבקשה תציעו מה ההגדרות שאני צריך לדעת לפני גישה לROUTER על מנת להגדירו.... תודה!
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אם יש לכם מחשב אחד ואתם רוצים לשלוט בו משתי עמדות רחוקות, מה שדרוש זה מפסק שמעביר בין המקלדת/עכבר/מסך לעמדה השניה השאלה אם יש כאלו אלחוטיים, ואיך בכלל נקרא הדבר הזה...(יש לנו בבית כזה אבל מאוד ישן שלא מזוהה ע"י המחשב)
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום! אני צריך להכנס לאתר של כתובת האדימקס שלי (192.168.2.1) ואני צריך שם משתמש וסיסמא... ניסיתי את שם משתמש: admin סיסמא: 1234 וכל אלה (admin admin, Admin Admin וכו'...) אני רוצה לעשות ריסט למכשיר (BR-6204Wg) ויש לי 013 מה שאומר שאצטרך להכין חייגן... אשמח לדעת איך עושים את זה ומה אני צריך לדעת (משתמש של הספקית, ססמא של הספקית...)... בתודה, ליש הפטיש
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום. יש לי מודם ADSL USB ALE 130 ורציתי לדעת אם יש דרייברים שאני יוכל להתקין אותו על הויסטה ? כי ניסיתי להתקין מהדיסק והויסטה לא תומך לצערי =/ תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. בעבר השתמשתי בתוכנה VNC אבל כל הזמן מכבים אותה במחשב השני וגם אפשר למחוק אותה.. אני צריך את השליטה בעיקר בגלל שהמשתמשים במחשב הנייד לא מודעים לעניין הרוחב פס ולא ממש אכפת להם ואני זה שסובל מזה במשחקים בעיקר...(המחשב השני לא משחק) עכשיו אני צריך לדעת את כל השיטות לשלוט על המחשב השני בצורה טוטאלית .. וגם אם יש פקודות שדרך הדוס יכולות לעבוד במקרה של רשת ?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול להמליץ על ראוטר אלחוטי (G מספיק) שחיבורי ה-LAN שלו תומכים ב-10/100/1000 (ג'גהביט) ? בפרט, מחפש המלצה על דגם שנמכר בארץ וזמין... תודה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-