רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, הודעה ראשונה שלי בפורום הזה אז ככה- יש לי עכשיו מחשב אחד, בחיבור כבלים (של בזק, אם זה משנה בכלל), ואני עומד לקנות מחשב חדש. ואני רוצה לחבר את המחשב החדש ברשת, שאני יוכל להכנס לאינטרנט גם ממנו. אני מעדיף שהפתרון לא יכלול כבלים מעצבנים שיעברו בבית ממחשב אחד לשני. וגם כמובן עדיף שלא יהיה שמחשב אחד יהיה תלוי בשני- זת'ומרת שצריך שהמחשב הראשי יהיה דלוק כדי לגלוש במחשב האחר, וכל הקטעים האלה שסתם מעיקים אז יש לזה איזה פתרון טוב? שמעתי נגיד על ראוטר אלחוטי, אבל זה גם יקר מדי, וגם אמרו לי שיכולות להיות אם זה בעיות, כמו קליטה לא טובה או מתכות שמפריעות לתדר וכאלה, מה אתם אומרים? קיצר אם יש לכם איזו דרך טובה לסדר את זה, נשמח לשמוע תודה ;D
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים בבית,ובקרוב יהיה גם מחשב נייד. נהרס לי הראוטר של level one ,פתאום משום מה הפסיק לעבוד,ושום דבר לא עזר לתיקונו. אבקש מכם להמליץ לי על ראוטר אלחוטי עד 300 ש"ח,בסניף בדרום . יש עוד שאלה קטנה: כשאני קונה ראוטר, הוא מגיע גם עם כרטיס רשת אלחוטי? או שזה משהו שקונים גם בנפרד?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הרשת שלי מסוג 2WIRE ואני לא יכול לעשות כל מיני דברים באינטרנט הראוטר לא אצלי הוא בחדר של אחותי ולי יש מין מכשיר קטן שמתחבר לUSB
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
התצורה היא כזו: שני מחשבים עם וינדוס אקספי פרו SP2 מחשב ראשי (מפרט בצד), עם שני כרטיסי רשת: 1. כרטיס רשת Intel Pro 100 שמחובר למודם, אלקטל 510. 2. כרטיס רשת שני, מבוסס 8139D שמתחבר למחשב השני. מחשב שני גם כן עם כרטיס רשת מבוסס 8139D. יש חייגן. ניסיתי את המדריך, הבעיה היא שבכל מקרה בשני המחשבים הוינדוס כותב שהקבל לא מחובר (Unplugged). גם הנורות של שני כרטיסי הרשת בין המחשבים לא נדלקות כלל. יש לציין שאת ההגדרות על המחשב הראשי (192.168.0.1) שבמדריך ביצעתי על הכרטיס השני, ה8139D ולא האינטל PRO. אני מניח שככה צריך לעשות, אני טועה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ברשותי מודם/נתב שקיבלתי מבזק מדגם +b-focus\eci 312 (כרגע המכשיר מוגדר כמודם יש אפשרות להגדירו כנתב) ברצוני להקים רשת ביתית שיתחברו אליה מחשב נייח/xbox360/מחשב נייד (ללא תקן n) יש לי מספר שאלות 1)האם עדיף לרכוש ממתג ולחבר ליציאת LAN של הנתב ובכך להגדיל את כמות הכניסות? 2)האם היכולת הניתוב של הנתב מבית בזק חלשה, וכבר קיימת עדיפות להחליפו לנתב אחר ? 3)במידה וכן בעת קניית נתב חדש אצטרך לחבר את הנתב הישן ליציאת WAN בנתב החדש?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
טוב תקשיבו יש לי בעיה שבכל משחקי הרשת המשחק נתקע לאיזה 10 שניות וחוזר וזה קורה כל כמה זמן בצורה לא רנדומלית מה לא עשיתי : קניתי מחשב חדש, החלפתי כ.רשת , דיברתי עם הספקית שלי (012) מי יודע כמה פעמיים ! ועכשיו דיברתי איתם שוב ובדקנו אם יש לי packet loss ואין לי עשינו trace לשרתים לראות איך הפינגים שלי ובסוף הוא אמר לי את זה אולי זה בעיה בDirectX אבל הסברתי לו שקיניתי מחשב חדש ועשיתי פורמטיים אז אני באנת לא יודע איפה הבעיה יש לכם אולי רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר למחשב שלי בעזרת הרינוט המובנה של הויינדוס , יש לי ווינדוס אקספי כמובן , אבל אני לא מצליח להגדיר את זה , מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה בעזרת שם משתמש ופסוורד ,?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת שמשתפים חיבור אינטרנט. איך אני יכול להשמיע מוזיקה ממחשב אחד על המחשב השני, אני לא רוצה להעביר את הקבצים לספריה משותפת. אני פשוט רוצה שהנתב שלי יהי כמו מעין STREAM של מוזיקה תודה
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין למה הבדלי המחיר הגדולים האלה ביניהם וגם אם כולם תקן N למה שניים מהם מוגבלים לMBPS150 הרי חשבתי שזו כל המהות של תקן (המהירות) ועוד שאלה, מצורפים הפרטים של הראוטר שלי (siemens sl2-141), אתחבר אל הראוטר עם 2 מחשבים נייחים ברשת קווית (כאשר שני המחשבים תומכים במהירות 10\100\1000) השאלה האם הראוטר תומך בזה כי לא מצאתי שכתוב משהו לגבי זה האם מהירות העברת הנתונים בין המחשבים שאקבל בפועל היא באמת 1000 לחלק ל8: 125מגהלשנייה? תודה רבה!! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עוד משהו נתקל בניתוקים חוזרים ונשנים מאתמול 29/12 והיום בבוקר 30/12 בחיבור ADSL, הספק שלי ברק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX תקן N, אני מתכוון להוסיף מחשב HTPC לסלון, האם הכרטיס רשת שאני אשים לו (גם תקן N), בנוסף לחיבור שלו לאינטרנט, יוכל גם להוות כמין ACCESS POINT בין שני המחשבים האחרים, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום אני עובר לדירה חדשה עם חברה שלי ורציתי להתייעץ לגבי הראוטר שאני צריך לקנות. אז ככה, הוא ישב על תשתית של הוט ובב"ל 2.5 מגה הוא ישמש גם לאלחוטי ללפטופ וגם לקווי לנייח הדירה קטנה ככה שאין צורך בטווח גדול בכלל, מקסימום יהיה קיר אחד שיפריד בין החדר ללפטופ. האם זה טוב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762448 תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אוקי, אז אני רוצה להמיר את הרשת החוטית שיש לי לרשת אלחוטית, זה כמובן אומר שאני צריך נתב וכרטיסי רשת אלחוטיים. אני צריך המלצות על הרכיבים האלה. יש לי גם שאלה- האם הרשת שלי יכולה להיות גם חוטית וגם אלחוטית? כלומר, יש לי לפטופ ועוד מחשב בקומה למטה שצריכים רשת אלחוטית. למחשב בקומה למעלה אין בעיה להעביר חוט וזה יחסוך כרטיס רשת אלחוטי- אפשרי? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אפשר להתנתק ולהתחבר מחדש דרך כמה פקודות בדוס? או שיש איזו תוכנה שיכולה לעשות את זה אוטומטית בשבילי ברגע שאני אפעיל אותה?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להיתחבר ממקום מרוחק (העבודה) למחשב שלי בבית בבית יש לי ראוטר של Edimax ניסיתי להישתמש בתוכנה של הוינדוס Remote Desktop פתחתי את הפורט שאמרו לי לפתוח (3389) ובמחשב שלי הגדרתי שאני אוכל להיתחבר (עם שם משתמש וסיסמא, וסימנתי את כול הV שצריך) אבל הוא לא מתחבר אני חושב שהפורט שפתחתי הוא לא נכון, אז אולי מישהו יודע מה הפורט הנכון? או שלא טעיתי בזה, ואז אני אצטרך להישתמש בתוכנה אחרת מישהו ממליץ על משהו מעניין? ואם אפשר גם אז איזה פורט צריך לפתוח בשבילה? תודה דקל
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי, ברשותי הנתב של בזק (U2760 של D-Link או משהו בסגנון, תומך בתקן N) ואני מעוניין להגדיר את השידור האלחוטי באופן האופטימלי. מבחינתי שישדר בעוצמה מקסימלית ומהירות מקסימלית. אני לא מבין כלל בנושא ומאוד אשמח לעזרה ועצות. *כך נראה חלון ההגדרות: וכך נראת התוכנה של Edimax (אנטנה דגם EW-7612UAN): בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כיצד אני יכול לשתף מדפסת בין 2 מחשבים ברשת ביתית שמחוברים באמצעות HUB? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני יודע שחיבור 100 מגה בעייתי ב L2TP - אבל כאשר אני מחובר דרכו הפינגים לכל האתרים בנטויזן סביב 90ms. לכל אתר אחר בארץ נתונים טובים סביב 15ms. החיבור שלי הוא גיימר 014. אגב כאשר אני חוזר ל MPLS גם החיבור לנטויז'ן חוזר לסביב 15 ms . מדוע זה קורה? ניתוב גרוע בתוך החברה? - לא נראה לי שיש קשר לפרוטוקול הבעייתי L2TP.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך ראוטר. כאשר אני מנסה לגשת למחשב אחד דרך השני, ע"י \\computer1\c$ אני מקבל חלון להכניס שם משתמש וסיסמה. שם אני מכניס את שם המשתמש והסיסמה של האדמין (כשהתקנתי את הווינדוס שם), אבל אני מקבל שגיאה ששם המשתמש או הסיסמה לא נכונים, או שאין לי הרשאות.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה, נדב.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
יש לזה קשר ? קצב ההעברה בביטורנט כשאני רוצה להוריד קובץ עם מקסימום זמינות ומקורות מוריד לי על 0.33KB לשנייה שזה כלום . מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? מחשב בחיבור בודד עם נתב של LINKSYS .
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אני מעונין לחבר מחשב נוסף לאינטרנט הבעיה היא שהוא בקומה העליונה ואני בתחתונה. בנוסף אנחנו גם לא מקבילים במאוזן. הבעיה שלי היא האם כדאי להתקין רשת אלחוטית? שמעתי על בעיות ניתוקים שיש הבדלי קומה. או קו נוסף כי רשת מחווטת זה לא בא בחשבון{יותר מידי חוטים מפוזרים} נ.ב אם אתם נוטים לרשת אלחוטית אז תנו מפרט זול ואמין. כרטיס רשת 1 פנוי כבר יש. תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מחשב ראשי איפה שהמדפסת נימצאת (xp ) במחשב השני יש וינדוווס 98 . איך אני יכול להדפיס מה-98 למדפסת שנמצאת במקום אחר בבית. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! יש לי שני ראוטרים מאותו סוג של 3com. הינה לינק אליו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=7440 ההבדל היחיד ביניהם הוא הדגם, אחד חדש יותר ויש לו תוספות קטנות כמו כפתור power...... והשני פשוט דגם קצת ישן יותר. הדגם של החדש הוא מספר wl-542 והשני הוא wl-540....... עכשיו השאלה שלי היא האם יש לי טעם להחליף את הישן בחדש, פשוט הישן כבר מחובר ואני לא יודע אם יש טעם לחבר את החדש ולהגדיר אותו.... יש לכם אולי מידע מה שונה בין הדגמים? האם אחד מהם ידוע בכך שיש לו תקלות?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי אקסס פוינט של חברת tp-link/ משום מה מכשירי האייפון והאייפד שברשותי לא מצליחים להתחבר לרשת למרות שהם מזהים אותה בעוצמה מלאה. מה יכולה להיות הבעיה? מיותר לציין שמחשבים ניידים שברשותי מצליחים להתחבר לרשת ללא כל בעיה. שיניתי צ'אנלים ואת שם הרשת וזה לא עזר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית ראוטר של טרנדנט + מודם של תומפסון שאליה מחוברים : מחשב נייח - WIN 7 - כרטיס רשת אלחוטי tew643pi של Trendnet מחשב נייד - XP - עם כרטיס רשת אלחוטי. אייפוד טאצ'. כל השלושה נמצאים כרגע באותו חדר, האייפוד מתחבר לרשת + יש גלישה. המחשב הנייח מזהה את הרשת + קישוריות מוגבלת . מחובר כרגע עם כבל לראוטר - עובד מצויין. המחשב הנייד - מזהה את הרשת לפעמים - גם כשהוא סנטימטר מהראוטר. שני המחשבים מתחברים יופי לרשתות הפתוחות של השכנים. מה אני עושה לא נכון ? איך מתחילים להסתכל על זה בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-