רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח שמחובר לרשת בייתית(מחשב>ראוטר>מודם)+כמה פלאפונים עם WIFI. עכשיו בMOTOROLA MILESTONE שלי אני רוצה להכנס למשל לכונן Z שזהו מיקום רשת במחשב הביתי. איך אני נכנס לתיקייה?האם יש כתובת שדרכה אני יכול להיכנס?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים מצאתי פה מדריך לפתיחת פורטים לנתב הנ"ל (זכור לי שדובר במדריך על פורטים לאימיול). חיפשתי את המדריך כעת ולא מצאתיו, אשמח לקבל לינק. אגב גם הלינק באתר החברה לחוברת ההדרכה לא עובד.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
התקשרו אלי היום פרטנר ואמרו לי שיש להם ראוטר חדש ועובד ב- 4X4 שנותן טווח WIFI גדול + לא מנתק ידוע לכם משהו על זה ? מה זה הראוטר ? זה כדאי ? איכות ?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
חברים, גם אני כמו כולם, רוצה להקים רשת אלחוטית, אבל : מאחר שיש לי גם Pocket-PC, שה- WIFI שלו עובד בתקן B, ויש לי נייד, עם כרטיס שעובד בתקן G, אני מחפש ראוטר שיכול לעבוד בשני התקנים... יש למישהו הצעה ???
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
השאלה שלי היא מה שיש בכותרת פשוט אני לא יודע חבר שלי אמר לי שאצלו יש רשת אלחוטית בין שני כרטיס רשת בלי ראטור ושהתקשרתי לחנות כשלהי אמרו לי שצריך ראטור אלחוטי החדרים די קרובים בין המחשבים ואין מחסום או משהו לא יודע אם זה חשוב אני מצטער אם זה כתוב אפשהו בתחלית הפורם הסכתלתי בהודעה למעלה ושם מדברים על רשת אלחוטית עם ראטור וכרטיסי שאני רוצה לקנות ודרכו לעשות תחיבור אם זה אפשרי. *כ. רשת אלחוטי EDIMAX EW-7117U WIRELESS LAN 802.11b USB DEVICE 2 כאלה ניסית להכניס למדריך של החברה שיש באחד הודעת פה זה לא נכנס תודה לכל העונים מצטער אם לא הייתי צריך לשאול את זה וזה כבר נענה
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה אני צריך לשנות בשביל שזה יקבל אותי\יתן לי להירשם ואיך אני עושה את זה???
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך לבחור ראוטר שיחבר לי שני מחשבים ניידים או מחשב נייד ומחשב נייח (לא סגור על זה בינתיים) בחיבור אלחוטי. האינטרנט שלי הוא אינטרנט בכבלים 2.5M עם ספקים שלהם. כמובן שהייתי מעדיף ראוטר כמה שיותר זול שיעשה את העבודה. טווח השידור פחות מעניין אותי כי הבית קטן. אשמח לקבל המלצות, תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני משחק על שרת אירופאי של המשחק Call Of Duty. כתובת: 195.20.109.43:28960. אני בדרך כלל מקבל פינגים של 100-110 על השרת, אבל התחלתי לאחרונה לקבל הרבה מאוד LAG ופינג גבוהה 200-300. בדקתי ווירוסים, תוכנות ריגול אבל זה לא עזר. התקנתי מחדש את הווינדאוס אבל גם זה לא עזר. בחברת הכבלים ובספק עשו כל מיני בדיקות ולא מצאו שום תקלה. דיברתי עם בעלי השרת שאני משחק בו, והוא בטוח ב-100% שאין שום תקלה בשרת עצמו שיכולה לגרום לבעיה הזאת (גם שאף אחד מתוך מאות המשתמשים שנכנסים מדי יום לשרת לא נתקל בבעיה שיש לי). נתנו לי כיוון: שיכול להיות שהחיבור שלי לשרת (שנמצא בבריטניה) עובר קודם כל דרך ארץ אחרת ורק אז מגיע ליעד שלו שהוא השרת. ושמעתי על זה משהו איפשהוא כאן בהודעה... רציתי לדעת איך אני יכול …
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כתבה מעניינת ב ars-technica לכל מי שמעוניין להעמיק בנושא הניתוב: http://arstechnica.com/articles/paedia/internet-routing-growing-pains.ars
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
ברשותי ROUTER של חב' DLINK בדגם DI-624 Revision C. מהם ההגדרות אותם עלי לשים ע"מ לגרום לחיבור האינטרנט לשדר ליציאות את האות ללא בעיית חיסום של פורטים (איפשור כולם) וללא בעיית חיבור לאינטרנט כי הוא לא יוצר לי חיבור לאינטרנט... ואיך אני מתחיל לתפעל אותו בכלל.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר בין שני מחשבים, אחד עם xp והשני 2000 . הצלחתי רק לשתף אינטרנט ביניהם בלי שיתוף מדפסות ומיסמכים. לאכר ביקור באתר מיקרוסופט מצאתי שאין אפשרות לשתף מדפסות ומסמכים בין xp ל-2000 , וגם בין xp ו-win95 ,ן-xp ולינוקס אלה עם מישתמשים עם תוכנות שיותף מתאימות שעליהם הם לא הרחיבו. ושאלתי היא איזה תוכנות שיתוף אני צריך כדי לחבר בין מערכות ההפעלה שעליהם דיברתי קודם. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בחצי שנה אחרונה ה mirc נהיה איטי בטרוף עד לא מזמן היתי מוריד במהירויות של 150 kb לשניה היום אני עומד על 10 וזה בכל הערוצים ובכל השרתים אפילו ניסיתי לעבור ספקית אינטרנט אבל זה לא עזר למישהו יש מושג מה קורה האם זאת בעיה של ספקיןת האינטרנט בארץ או בעיה בmirc כל מידה בנושא יתקבל בשמחה תודה
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
מה נשמע אז ככה, אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לבית ואני לא הכי מבין במה ומי עד עכשיו גלשתי על השכן, שבשבוע האחרון החליט לשים סיסמא יש לציין שהיה לי מחשב נייח ששבק חיים מחובר למודם של הוט. מה שרציתי לשאול איזה ראוטר כדי לקנות כדי שאני אוכל לגלוש מכל מקום בבית עם הנייד, גם בהתחשב שהמודם בממ"ד כי הבנתי שצריך לחבר את הראוטר למודם. משהו באמת סטנדרטי ולא מסובך להתקנה. תודה רבה רבה אגב ראיתי את זה בוואלה שופס מה אתם אומרים http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD45287DA8
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר שיתאים למודם של הכבלים, יש את הTP-LINK ב150 שקל, אל נראה לי אני אקח את הEdimax BR-6204WG ב200 שקל. מה אתם אומרים? מישהו מכיר את המכשיר זה של אדימקס? איך הראוטרים של TP-LINK? יש איתם בעיות? תודה
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי סוויץ של Edimx,שמונה כניסות,אני מחובר לסוויץ אחי והאינטרנט,עכשיו אני רוצה לדעת איך אני פותח פורטים? אגב המודם הוא:Speed Touch Home AlcTel.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
הבעיה שאני מנסה להתקין את רשת אינטרנט הביתית שלי זה עושה שגיאה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עברתי מחיבור רגיל חיבור עם חייגן דרך הראוטר(כלומר אני תמיד מחובר דרך הראוטר, לא צריך לחייג), לפני זה היה לי אותו חיבור(עם אותו המודם) רק שהייתי מתחבר דרך מחשב מסויים ודרכו התחברו כל שאר המחשבים בבית. בכמה ימים האחרונים האינטרנט מתנתק כל פעם לכמה שניות עד דקה לעיתים תכופות(קורה פעמיים שלוש בשעה), חשדתי שזה הראוטר ובאמת שאני מנסה להיכנס לדף ניהול שלו הוא פשוט לא עולה, רק שחוזר החיבור אינטרנט אפשר להיכנס לדף ניהול של הראוטר(על רשת מקומית כמובן). שאני נוגע בו הוא ממש רותח מה שגורם לי לחשוב שהבעיה היא בראוטר גם כן. לפני שהשתמשתי בתור ראוטר הוא שימש בתור hub, כלומר המחשבים התחברו דרך מחשב אחר לאינטרנט וחוברו דרך הראוטר ואז לא היו בעיות כאלו. האם זה הגיוני שמאז שאנ…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה לעשות כמו הרבה אחרים יש לי אח שפשוט כל החיים מוריד שטויות וזה תופס את כל הפס של האינטרנט (תוכנות שיתוף Emule bitorrent kazza והורדות דרך Http) יש דרך לישלוט על רוחב הפס (ואפילו להגביל אותו לתוכנות מסוימות) בלי שהוא ישים לב שבעצם חיבלתי לו במחשב (פיתאום תוכנות חדשות צצו על המסך)? בתודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר pheenet big-01/4ps ומחוברים אליו 4 מחשבים. לפי מה שהבנתי הפיירוול בראוטר לא נותן לי לשחק במשחקי מולטיפלייר ומוריד לי מקאזה במהירות איטית מאוד (משהו כמו 1Kb). יש לציין שיש לי ADSL במהירות של 1.5Mb וזה קצת מבאס שאני לא יכול לנצל את זה...... השאלה שלי היא איך אני מסדר את זה? מה אני יכול לעשות כדי שאני יוכל לשחק ברשת ולהוריד מתוכנות שיתוף קבצים במהירות נורמלית? תודה... :
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אוקי ככה הולכת הרשת ** אם התמונה לא עובדת כנסו לפה http://img485.imageshack.us/my.php?image=ics9se.jpg** מחשב של אחי כרטיס רשת ובנה מחובר עם כבל רשת רגיל למודם כרטיס רשת שהוספתי pci עם כבל רשת מוצלב למחשב שלי עכשיו הנה תמונה שמארה איך הכול מוגדר בחיבורי רשת יש 3 דברים 1 החייגן 2 הכרטיס רשת המובנה שמחובר למודם 3 הכרטיס רשת pci שמחובר למחשב שלי ***עכשיו הגדרות השיתוף של החייגן לפי המדריך פה של ה ICS אמרו לבחור את הרשת עם המחשב הלקוח אבל אצלי זה אומטית בחר את הרשת של הכרטיס רשת המובנה למודם*** עכשיו מבחינת כול החיבורים החייגן מוגדר כרגיל לקבל איפי אומטית וככה הרשת של הכרטיס רשת המובנה למודם כנ''ל והרשת בין הכרטיס רשת הpci ולבין המחשב שלי מוגדר ככה כמו בתמונה עכשיו לבעיות עד …
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
חברה שלום למבינים שבינכם... אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי של 3COM, בעתיד הלא רחוק לשרשר שניים כאלה ויותר... השאלה היא כזאת: הנתבים של DLINK קיימים 5 מצבי עבודה שאחד מהם מיועד לעבוד בשירשור עם נתב אחר (מגשר) בנתבים של 3COM לא מצאתי שבכלל מדובר על אפשרות גישור כזאת.. השאלה היא האם נתב ה3COM מסוגל לזהות 3COM שני ולבצע פעולת גישור בינהם... (הכל אלחוטי ללא חוט אחד אפילו) החברה המבינים, אני מקווה לתשובה טובה בנושא כי זה לא כל כך פשוט... ההיגיון אומר שאם לא כתוב כנראה שזה בלתי אפשרי אבל אולי התיעוד שלהם לוקה בחסר? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער שזה פה פשוט לא מצאתי מקום יותר מתאים וזה דיי דחוף לי. איך אני יכול לראות מה היא מהירות האינטרנט שלי דרך המחשב?? בלי להתקשר לספקית
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי ראוטר אלחוטי שמחובר אליו מודם והוא נמצא בחדר הילדה. בחדר הילד יש מחשב מחובר דרך WIFI. בחדר השינה יש SWITCH ואליו מחובר ממיר לוויני ומזרימדיה. אני כעת יושב בחדר הילד אשר מחובר WIFI וקורים לי המקרים האלה: קונפיגורציה 1 - בסוויטש: בכניסה 1 - כבל רשת המחובר לנתב בכניסה 2 - ממיר לוויני בכניסה 3 - מזרימדיה הבעייה: מהמחשב שבחדר הילד (WIFI) אני רואה הממיר והמזרים אבל הרואטר לא רואה אותם. כלומר כאשר אני מנסה להתחבר לממיר אז התוכנה מראה לי שהממיר מחובר למחשב אך לא לראוטר. קונפיגורציה 2 - בסוויטש דרך UP LINK של הסוויטש מחובר כבל הרשת המחובר לנתב. בכניסה 1 - ממיר לוויני בכניסה 2 - מזרימדיה הבעייה: המחשב (WIFI) לא רואה הממיר הלוויני ולא המזרים אבל התוכנה של הממיר מראה…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
עד שעה 11 היום בבוקר שיחקתי במשחקים עם פינגים נורמליים במשחק CALL OF DUTY. פינגים בין 100-170. אבל בשעה 3 בצהריים היום, כשניסיתי להיכנס לשרתי המשחק, ראיתי פתאום שכל השרתים למשחק הזה (ששמורים בתוכנה THE ALL SEEING EYE) יש להם פינג גבוהה מ-400!!!!!!!!!!!!!!1 זה אף פעם לא קרה לי. ניסיתי כמה פעמים להתנתק ולכבות מחדש את המחשב אבל לא עזר, הפינגים עדיין ממש גבוהים. סרקתי וווירוסים עם NORTON 2005, תוכנות ריגול עם AD-AWARE ו-S&D, אבל זה בכל זאת לא עזר. המחשב נקי מווירוסים ותוכנות ריגול והפינגים של שרתי המשחק עדיין בשמיים. אני בכבלים עם אינטרנט זהב, חבילה של 1.5MB. בבקשה תעזרו.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-