רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה לדעת האם ניתן לשנות את טווח הכתובות בראוטר אלקטל ששודרג ל פרו ואם כן כיצד.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הי, יש לי אינטרנט בכבלים ללא חייגן (MPLS). אני רוצה לקנות נתב וכרטיס רשת כדי לחבר שני מחשבים נייחים ברשת אלחוטית G (אין אפשרות לסלול כבל, לצערי) יש לי כמה שאלות (לא מצאתי תשובה ברורה בחיפוש בפורום) 1. איזה תכונות אני צריך לחפש בנתב כדי שיתאים לחיבור שלי (ויהיה קל לקנפג אותו)? אשמח גם לקבל המלצות (תקציב באיזור 500 ש"ח עבור הנתב) 2. האם עדיף כרטיס רשת של אותה חברה כמו הנתב, או שזה ממש לא משנה? 3. אני אישית מעדיף כרטיס PCI, האם ל-USB יש יתרונות על פני PCI (למעט העובדה שהוא גם יכול להתאים למחשב נייד...)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום קיבלתי היום את הראוטר החדש ועשיתי אינטרנט בין המחשבים בסלון ובחדר. כעיקרון האינטרנט עובד מצויין, הבעיה היא בשיתוף הקבצים, המחשב בחדר מזהה את המחשב ברשת, הבעיה היא שהמחשב בסלון לא מזהה את המחשב בחדר ובעצם לא נותן לי גישה לשיתוף קבצים בין המחשבים. התקשרתי ל-013 ברק והם אמרו שזאת בעיה דיי נפוצה עם מערכות WINDOWS XP שיש חסימה בווינדוס ואין גישה למנהל הרשת כדי לשנות את זה... הם כעיקרון אמרו לי לנסות לפרמט ואולי זה הסתדר, וזה יהיה ממש מוצא אחרון. אני חייב את השיתוף קבצים בין המחשבים, האם יש איזה Update לווינדוס או Patch שמתקן את הבעיה הזאת? האם מישהו שמע על הבעיה הזאת? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להקים רשת ביתית. ברשותי נתב מסוג: Edimax BR6104K חיברתי את המחשב לנתב בכבל ישר. בנתב הנורות של החיבור דולקות, ואותו דבר גם בכרטיס הרשת במחשב שמחובר אליו. אני מנסה לגשת אל הנתב דרך האקספלורר אך הוא לא מזהה אותו. ניסיתי לעשות pconfig /all אבל לא מופיע לי שם gateway מה הבעיה? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום ... ניכנסתי באינטרנט לראוטר דרך כניסה ל- 192.168.0.1 עכשיו אני יודע איך לפתוח שם את הפורטים הרצוים אבל אני לא יודע מה השם משתמש וסיסמא שלי כדי לקבל גישה לראוטר ! איך אני יכול לגלות אותם ? תודה בכל מיקרה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי , פרמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש (כולל גרסה אחרונה של Bitcomet) אשר מכוון לפורט 1xxxx ומשהו מוזר קורה , כל פעם שהתוכנה עולה (עוד לפני שהיא מתחילה להוריד דברים בכלל) לא ניתן לגלוש לאף אתר דרך ה IE. מישהו מכיר את התופעה ?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה די מעצבנת.. הגדרתי רשת ביתית והכל סבבה חוץ מהאימיול שנמצא על low id.. בכל המדריכים שבדקתי כתוב שכנראה שהבעיה היא שלא הגדרתי את הפורטים 4662 של TCP ו4672 של UDP להגדרות של הפיירוול של הראוטר יענו הnat... רשום שאני צריך לעשות את זה דרך virtual server בהגדרות של הראוטר שאין לי מושג איך לעשות את זה ואיזהנ איי פי להגדיר או לפתוח את הפורטים דרך הטלנט כשמתחברים לnat וגם הטלנט דפוק לי ולא מצליח להתחבר.. מישהו יכול לתת הסבר כמו שצריך איך אני מגדיר את הפורטים דרך הממשק של הגדרות הראוטר או בדרך אחרת למה הטלנט עושה לי בעיות ובנתיים אני על low id באימיול עם הפורטים סגוריםולא מצליח להוריד כלום... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמיד אומרים שמודם מחובר לקו טלפון וכדי שיהיה פקס צריך גם מודם מזתומרת המודם מחובר לטלפון למה עוד מודם לפקס?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר 3 מחשבים לרשת אלחוטית, שלא יהיו תלוים אחד בשני (שלא יהיה צריך שאחד יהיה דלוק כדי שבשניים אפשר לגלוש) משהו כמה שיותר זול, אבל שיהיה טוב, יציב ואמין. אני מתכוון לראוטר/כרטיסי רשת/switch אם צריך וכל דבר אחר... אני פשוט בור ברשתות
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
אני מנסה לשכנע את ההנהלה בבצפר שלי להתקין wifi על כל הבצפר, ואני מנסה לקבל הצעות מחיר. אם יש פה מישהו שעובד בכאלה, אסור לך לפרסם את עצמך צור איתי קשר בפרטי. נ.ב- קראתי שוב את חוקי הפורום בשביל לוודא שהפוסט הזה חוקי, כתוב שמותר לפרסם שמות למטרות של השוואת מחירים, ואסור לאדם לפרסם את עצמו- נראה לי שהפוסט עונה על הקריריונים.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קניתי ראוטר של D-LINK דגם DI-624 איך הוא ואיך אני פותח פורטים לאימיול חיפשתי בפורומים ולא הבנתי כ"כ איך אני פותח כמה עולה ראוטר כזה ... חבר הביא לי ב 350 שווה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שמחשב לאינטרנט מהיר, קניתי מחשב חדש, אני רוצה לחבר אותו לאינטרנט גם, אך השאלה היא, מה הפתרון הזול ביותר, ואייך לעשות את זה? האם כדאי להוסיף עוד כרטיס רשת למחשב הישן, ולחבר ככה את המחשב הישן והחדש, ולעשות אותם בWORKGROUP? ואיך בדיוק מגדירים את זה (את הכרטיס החדש?) או שעדיף לקנות SWITCH קטן... או רשת אלחוטית? חשוב להדגיש שרצוי הפתרון הזול ביותר תודה רבה רבה נועה..
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אז ככה אני מחובר לאינטרנט דרך בזק בין לאומי בכבלים ויש לי שתי מחשבים שמחבורים למודם אחד. אז לפני כמה זמן התחילו בעיות ירידה במהירות גם כששני המחשבים באינטרנט וגם כשאחד רק דולק. אז אם אני מוציא את הכבל של המחשב שמחובר דרך הכבל למודם אז המחשב הראשי שמחובר למודם האינטרנט שלו עובד מהר ואם אני מחבר את המחשב השני למודם ומכבה את המחשב הראשי אז במחשב השני האינטרנט זוחללללל תעזרו לי מזה יכול להיות זה לא היה לפני !!!
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
רכשתי נתב אלחוטי מסוג (NetGear WGT624 (v2, ניסיתי לחברו לאינטרנט באמצעות המודם שלי (Alcatel SpeedTouch@Home). בחנתי את ממשק ה-Web, הנתב מאפשר PPTP, אך לא הצלחתי לתפעל אותו כך שיתחבר לאלקטל! בשדה ה-Server ניתן להקיש כתובת IP בלבד, אז הקשתי: 10.0.0.138 לאחר מכן בא שדה ה-Name/ID, שם הקשתי: RELAY_PPP1 את שדה ה-IP שלי ניסיתי למלא כ-10.0.0.1, 10.200.0.1, וסתם ריק (שישאר דינאמי). הכל טוב ויפה, אבל הוא לא מצליח להתחבר לאלקטל. התוכלו לסייע? האם למישהו יש נסיון עם נתבים של NetGear?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
חיברתי בין הנייד לנייח , אבל איך אני גולש באינרנט דרך הנייד? ואיך אני מסייר אחד במחשב של השני? תודה איתן
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה הזאת כבר כמה פעמיים שאני מנסה להתחבר לשרת מירק מסויים הוא לא נותן לי להתחבר ואומר לי כי הפרוקסי שלי מסומן כפרוקסי פתוח אני לא מתחבר למירק דרך פרוקסי אולי הסקפית שלי משתמשת בפרוקסי אבל אני לא משתמש בפרוקסי אז ניסיתי להתחבר עם פרוקסי חינמי וזה לא עזר הוא עדין מזהה את הHOST ואת הIP שלי למרות ששמתי פרוקסי יש גם שרתים אחרים למשל בEFnet אני לא יכול להתחבר לכמה שרתים מסויימים אבל לשרת בקנדה אני יכול של EFnet ניסתי לעשות ipconfig/release ipconfig/renew לא עזר אני אמור להיות מחובר דרך "אתר" אבל ביטלתי את זה ועשיתי חייגן גם אחרי שאני מתנתק זה לא משנה את הIP אבל אני יכול לעשות RESET למודם או כל מיני דברים כאלה האם זה יעזור?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת (טרמינל) ואני רוצה להיכנס לשרת בכמה מחשבים באותו שם משתמש... איך עושים את זה? נ.ב בשרת יש לי WIN2003 SERVER ובתחנות העבודה שממנה ניכנסים יש WIN98 נ.ב.ב תודה ענקית מראש
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, היום יש לי מחשב אחד בבית אשר מחובר לאינטרנט מהיר 1.5 MB באמצעות בזק בינלאומי ADSL. המודם שלו הוא של אלקטל (בצבע שחור). קניתי מחשב חדש שיהיה עם רכיבים חדשים ולכן יותר מהר ואני מעוניין לחבר ביניהם בצורה אלחוטית כדי לאפשר גם למחשב החדש גלישה באינטרנט. השאלות שלי הן: 1) האם כל מה שאני צריך כדי לבצע זאת זה שני כרטיסי רשת אלחוטיים (אחד למחשב החדש והשני לישן) וראוטר? 2) אני יכול לבצע זאת לבד או שאני צריך לדבר עם הספק שלי? 3) יש איזה ראוטר מומלץ במיוחד? שמגיע עם כרטיסים טובים? 4) מה המהירות שאוכל להגיע אליה כאשר שנינו ניהיה מחוברים? תודה לכל העונים
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ת EDIMAX עבדתי לפי המדריך של פיקוק וזה לא עזר לי קראתי כאן תגובות של אנשים עם אותה בעיה וזה גם לא עזר לי כי לא הבנתי מה צריך להגדיר....... האם יש קשר עם ההגדרות בראוטר ב L2TP או משו אחר שצריך להכניס שם משתמש סיסמה HOST וכו..... כי יש לי ראוטור והוא לא בשימוש וזה מעצבן אותי
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
האם בחיבור הכבלים אוכל לראות טלויזיה אנלוגית בבית? או שיש חסימה כל שהיא? תודה, יהודה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך לרשת אלחוטית של 2 מחשבים ... בקיצור זקוק לראוטר טוב שיעשה את העבודה... אצלי בבית יש לינקסיס שהם ממש טובים ... אבל גם יקרים אני זקוק לראוטר זול יותר איך EDIMAX ? ואם הם איזה דגם כדאי ומאיזה דגמים בשוק בכלל כדאי להיזהר ...?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מסיים לבנות אתר למועדון שלי. (ג'יו ג'יטסו) אשמח לקבל מכם המלצות על חברות אירוח אמינות ויציבות. האתר אמנם לא גדול או כבר במיוחד אבל לא בא לי לשלם בשביל אירוח ברמת מהירות של משהו חינמי.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אם אני קונה ראוטר אלחוטי בארה"ב יהיה לי בעיה לחבר אותו בארץ ?
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-