עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לי יש חבילה של 1.5 ואני פשוט לא מצליח להבין את ההגיון מאחורי ההצלחה של חבילת החמש מגה...אני פגשתי רק שלושה-ארבעה שרתים ששולחים קובץ במהירות המקסימלית של 1.5(190 בערך) וקשה לי להאמין שאי פעם מישהו מנצל את את החמש מגה המפוארים שלו...שלא לדבר על זה שהטורנטים הכי טובים שפגשתי מגיעים ל110 מקסימום. לי כל העסק הזה של הdownload הענק נראה ממש טפשי ובזבוז כסף. עדיף שבזק יתנו upload נורמלי כמו שיש עכשיו בכבלים.

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by vorlon_,

שלום. לאחר שהקמתי את הרשת הביתית אני מנסה להתחבר דרך הראוטר לאינטרנט. ברשותי ראוטר מסוג Edimax 6104k וחיבור של כבלים עם חייגן. מה עליי לעשות כדי להגדיר את החיבור לאינטרנט? דרך אגב, כשאני מחובר לרשת ומנסה להתחבר לאינטרנט דרך המחשב אני לא יכול עד שאני מנתק אותו מהרשת. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  3. כיצד ניתן בנתב הנ"ל להקצות רק רוחב פס מסוים לאחד הצחשבים ברשת?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  4. Started by tazok,

טוב משהו פה מתחיל להיות מאוד מוזר... כל התיקשורת לאינטרנט בסך הכל טובה אבל יש כמה בעיות מוזרות התקשורת בין שני המחשבים איטית, נתקעת לאיטים דחופות והראוטר פשוט מתנתק או לא יודע מה באמצע לפעמים. עוד דבר שנסיתי להעתיק דברים מהמחשב השני אלי דרך הרשת בלי קשר שזה הלך דיי לאט באמצע העברה (הרבה MP3) פשוט התנתקה הרשת! באמת שאני לא יודע מה נסגר עם הראוטר הזה... גם אני לא מבין למה הגלישה בתוך התקיות של המחשב השני מאוד איטית כאילו הרשת לא זזה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by רן.ט,

יש לי רשת אלחוטית ויש לי גם שתי שאלות: 1. האינטרנט פועל אבל משום מה אני לא יכול להתחבר לאייסיקיו ולקאזה ולאימיול ועוד כל מיני תוכנות כאלה, מישהו אומר לי שזה אולי קשור לפורטים. מישהו יודע איך מסדרים דבר כזה?? 2. יש לי ראוטר בחדר אחד ובחדר שלי סידרתי את המחשב בפינה מתחת לשולחן ובגלל שהוא במקום קצת סגור העוצמת אות שהכרטיס רשת שלי קולט נמוכה, מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה בלי להזיז ממש את המחשב??

6. אני יודע שאפשרי להתקין SERV - U וכל מיני תוכנות דומות אבל איך אני בכלזאת יכול לפתוח שרת רק אם יש לי WINXP PRO מותקן אני בטוח שיש אופציה כזאת של תוספת IIS או משהו מישהו יכול להדריך קצת? זה לרשת שלא מחוברת לאינטרנט ואסור להכניס אליה מידע חיצוני... תודה

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  7. שלום יש לי מודם "משודרג" ואחרי שחיברתי אותו לסוויץ יש לי בעיה בלהתחבר לאימיול... הבנתי שאני צריך לפתוח פורטים בהגדרות של הנתב דרך האתר באינטרנט...(אני יודע איך נכנסים) האם זה נקרא Port Forwarding אם כן תעזרו לי בהכנסת ההגדרות כי אני לא מצליח... או שזה נקרא FIREWALL או שניהם... (כשאני מתחבר לאימיול אז בסיבת אי התחברות הוא רושם שהפורט 5662 לא נגיש) תודה

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  8. מישהו יכול לתת הסבר איך אני פותח פורטים בראוטר AHT E300 של סמסונג ? יענו מה אני צריך למלא בשדות שם למה לא כל כך הבנתי

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  9. שלום יש לי מדריך להפיכת המודם רשת שלי ROTAL RTA 1320 לנתב... במדריך כתוב "בחר מחשב וקבע את כתובת ה IP שלו ל 10.0.0.X ומסכת רשת המשנה היא 255.255.255.0... קבע את כותב שער ברירת המחדל ל 10.0.0.138 או שתקבע את כתובת המחשב בעזרת DHCP" את הקטע של הX הבנתי אבל איפה אני מכניס את כתובות ה IP האלו... בבקשה תעזרו לי !!!

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. עשיתי לאח שלי רשת בין שני מחשבים WIN2K בשניהם השיתוף קבצים עובד מעולה, כמו שצריך. עם האינטרנט יש בעיות, אחרי כמה דקות "הלקוח" מתנתק מהאינטרט אבל המחשב הראשי עדין מחובר רק כאשר עושים REBOOT למחשב הראשי אז הלקוח יכול לגלוש לעוד כמה דקות אני זוכר שקראתי פה לפני המון זמן שיש וירוס שעושה את זה, אבל לא הצלחתי למצור יותר פרטים עליו תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by KamaL,

היי לכולם.. אני מעוניין להתחבר לאינטרנט המהיר של חברת HOT, ובתור לקוח של בזק כבר כמה שנים, אין לי הרבה ניסיון עם חברת הכבלים... אני מעוניין להתחבר איתם פשוט כי במקום שבו אני נמצא כעת אין קו טלפון, וחבל להפעיל קו חדש רק בשביל האינטרנט.. יש לי כמה שאלות כלליות: 1) איזה מבצעים יש להם כעתת לחיבור 15 MB למשל?? עד כמה אפשר להתווכח איתם כדי לקבל מחיר טוב?? פעם היה להם באתר מבצע של 29.90 ש"ח ל1.5 MB, אך נראה לי שזה כבר לא שם.. 2) האם כדאי להתחבר קודם דרכם ורק אח"כ לבחור ספק, או שאולי יש מבצעים אטרקטיביים ישירות דרך הספקים?? 3) האם משלמים דמי התקנה או משהו דומה?? בדירה יש כבר הכנה לכבלים, ונראה שרק צריך להתקין את המודם.. 4) האם החברה מספקת מודמים משולבים עם נתבים כמו שזה נמצא בבזק…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by davis5,

אני מחפש פרוקסי של ברק תודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by wooper,

שלום אני מעונין לקנות את הנתב של linksys אבל שמעתי שיש לו בעיה בחיבור l2tp האם אני יוכל לקנפג אותו שהוא יעבוד לי בחיבור לכבלים? 2.האם הכרטיס האלחוטי שלי יעבוד למרות שהוא בתקן b והראוטר בg?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by dj shay 30010,

יש לי WIRELESS ROUTER של D-LINK DI-524 איך אני יוצר הצפנה \אבטחה של יכנסו לי אנשים אחרים עם כרטיסי WIRELESS. ? (הפעלתי חומת אש של WINDOWS )

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by looli,

הייתי רוצה לדעת האם ניתן לשנות את טווח הכתובות בראוטר אלקטל ששודרג ל פרו ואם כן כיצד.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  16. הי, יש לי אינטרנט בכבלים ללא חייגן (MPLS). אני רוצה לקנות נתב וכרטיס רשת כדי לחבר שני מחשבים נייחים ברשת אלחוטית G (אין אפשרות לסלול כבל, לצערי) יש לי כמה שאלות (לא מצאתי תשובה ברורה בחיפוש בפורום) 1. איזה תכונות אני צריך לחפש בנתב כדי שיתאים לחיבור שלי (ויהיה קל לקנפג אותו)? אשמח גם לקבל המלצות (תקציב באיזור 500 ש"ח עבור הנתב) 2. האם עדיף כרטיס רשת של אותה חברה כמו הנתב, או שזה ממש לא משנה? 3. אני אישית מעדיף כרטיס PCI, האם ל-USB יש יתרונות על פני PCI (למעט העובדה שהוא גם יכול להתאים למחשב נייד...)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי שלום קיבלתי היום את הראוטר החדש ועשיתי אינטרנט בין המחשבים בסלון ובחדר. כעיקרון האינטרנט עובד מצויין, הבעיה היא בשיתוף הקבצים, המחשב בחדר מזהה את המחשב ברשת, הבעיה היא שהמחשב בסלון לא מזהה את המחשב בחדר ובעצם לא נותן לי גישה לשיתוף קבצים בין המחשבים. התקשרתי ל-013 ברק והם אמרו שזאת בעיה דיי נפוצה עם מערכות WINDOWS XP שיש חסימה בווינדוס ואין גישה למנהל הרשת כדי לשנות את זה... הם כעיקרון אמרו לי לנסות לפרמט ואולי זה הסתדר, וזה יהיה ממש מוצא אחרון. אני חייב את השיתוף קבצים בין המחשבים, האם יש איזה Update לווינדוס או Patch שמתקן את הבעיה הזאת? האם מישהו שמע על הבעיה הזאת? תודה רבה לכל העוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by vorlon_,

שלום אני מנסה להקים רשת ביתית. ברשותי נתב מסוג: Edimax BR6104K חיברתי את המחשב לנתב בכבל ישר. בנתב הנורות של החיבור דולקות, ואותו דבר גם בכרטיס הרשת במחשב שמחובר אליו. אני מנסה לגשת אל הנתב דרך האקספלורר אך הוא לא מזהה אותו. ניסיתי לעשות pconfig /all אבל לא מופיע לי שם gateway מה הבעיה? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by chen-z,

שלום ... ניכנסתי באינטרנט לראוטר דרך כניסה ל- 192.168.0.1 עכשיו אני יודע איך לפתוח שם את הפורטים הרצוים אבל אני לא יודע מה השם משתמש וסיסמא שלי כדי לקבל גישה לראוטר ! איך אני יכול לגלות אותם ? תודה בכל מיקרה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by alophind,

היי , פרמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש (כולל גרסה אחרונה של Bitcomet) אשר מכוון לפורט 1xxxx ומשהו מוזר קורה , כל פעם שהתוכנה עולה (עוד לפני שהיא מתחילה להוריד דברים בכלל) לא ניתן לגלוש לאף אתר דרך ה IE. מישהו מכיר את התופעה ?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by |IsrAlien|,

חבר'ה יש לי בעיה די מעצבנת.. הגדרתי רשת ביתית והכל סבבה חוץ מהאימיול שנמצא על low id.. בכל המדריכים שבדקתי כתוב שכנראה שהבעיה היא שלא הגדרתי את הפורטים 4662 של TCP ו4672 של UDP להגדרות של הפיירוול של הראוטר יענו הnat... רשום שאני צריך לעשות את זה דרך virtual server בהגדרות של הראוטר שאין לי מושג איך לעשות את זה ואיזהנ איי פי להגדיר או לפתוח את הפורטים דרך הטלנט כשמתחברים לnat וגם הטלנט דפוק לי ולא מצליח להתחבר.. מישהו יכול לתת הסבר כמו שצריך איך אני מגדיר את הפורטים דרך הממשק של הגדרות הראוטר או בדרך אחרת למה הטלנט עושה לי בעיות ובנתיים אני על low id באימיול עם הפורטים סגוריםולא מצליח להוריד כלום... תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by AdiR^SiNaI,

תמיד אומרים שמודם מחובר לקו טלפון וכדי שיהיה פקס צריך גם מודם מזתומרת המודם מחובר לטלפון למה עוד מודם לפקס?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  23. אני מעוניין לחבר 3 מחשבים לרשת אלחוטית, שלא יהיו תלוים אחד בשני (שלא יהיה צריך שאחד יהיה דלוק כדי שבשניים אפשר לגלוש) משהו כמה שיותר זול, אבל שיהיה טוב, יציב ואמין. אני מתכוון לראוטר/כרטיסי רשת/switch אם צריך וכל דבר אחר... אני פשוט בור ברשתות

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  24. אני מנסה לשכנע את ההנהלה בבצפר שלי להתקין wifi על כל הבצפר, ואני מנסה לקבל הצעות מחיר. אם יש פה מישהו שעובד בכאלה, אסור לך לפרסם את עצמך צור איתי קשר בפרטי. נ.ב- קראתי שוב את חוקי הפורום בשביל לוודא שהפוסט הזה חוקי, כתוב שמותר לפרסם שמות למטרות של השוואת מחירים, ואסור לאדם לפרסם את עצמו- נראה לי שהפוסט עונה על הקריריונים.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.