רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
היי מה המצב ?? דוד בא לארץ לבקר עוד כמה ימים ורציתי לדעת מה להגיד לו להביא לי ,אני מיתכוון לאיזה כרטיס להגיד לו להביא יש לי מחשב נייד lg ls50a הכרטיס צריך לתמוך בכל סוגי הרשתות a,b,g וצריך להיות לו חיבורים לאנטנה חיצונית תודה לכל העוזרים למנהלים בבקשה לא לנעול --תודה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש שתי סוגים thiennt וthicknet מזתומרת שהם נמצאים ברשת ethernt 10base2 ? מזה הרשת הזאת
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה לגמרי מתאים לפורום הזה, במידה ולא, תעבירו בבקשה יש לי בעיה אני מחובר ב1.5M דרך הכבלים עם מודם TERAYON שמחובר בUSB מדי פעם הוא מעצבן אותי ומתנתק הנה מה שיש לו
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם החיבור לנטויזן מתבצע בדרך כלל PPTP עם חיגן בגלל סיבות כל שהן, ביקשתי והועברתי לחיבור ללא חיגן, DYNAMIC IP, ששמור למקרים יוצאי דופן כאלו. מה עדיף (בהנחה שכרגע זה לא משנה), מה מהיר יותר? מה היתרונות והחסרונות בכל חיבור? איזה חסרון SECURITY יש לי בחיבור כזה? מה !! אף אחד לא יודע את התשובה???? בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום תקופה ארוכה אני מחובר לכבלים דרך נתב ואני רוצה לנסות לגלוש רק דרך המודם terayon שלי ללא הנתב האם זה אפשרי ואיך? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם ישנה איזו שהיא דרך להגביר את מהירות ההורדה מתוכנת EMULE ? לתשובתכם אודה. בברכה JACKAL
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברים! משום מה איני מצליח להכנס לאתרי אינטרנט רבים! מופיעה לי ההודעה המפורסמת THE PAGE CANNOT FIND. דווקא מהמחשב השני בבית, המחובר ישירות לאינטרנט, אני מצליח להכנס לאותם אתרים בלי בעיה! מישהו יותר מה התקלה? אני משתמש ב-IE6. WIN XP אולי הבעיה היא ב-SP2 שהורדתי? אני ממש חסר אונים! אודה לעזרתכם המבורכת!! בברכה, תומר.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המודם גורם להפרעות בסאונד שיוצא מהמחשב (זימזום קבוע) יש דרך להחליף מודם או לפתור את הבעיה באיזה שהיא דרך?
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
נתב שיהיה חוטי+אל חוטי.. אמין וטוב... אני לא כ"כ מתמצא בתחום בטוח שאתם תפתרו לי את כל הבעיות ותמליצו על משהו טוב מארה"ב חבל לי לבזבז בארץ 500 ש"ח על זה ששמעתי שבארה"ב המחיר הוא סביב 40 דולר... תודות, נדב
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שזה פורום מקצועי ויש לי שאלה (ואני לא מתחנף) : יש לי התנתקויות של המודם אז רציתי לדעת כמה אמור לעלות כרטיס רשת ---- כי בתמיכה הטכנית של הוט אמרו שזה יפתור את הבעיה האם כדאי לחבר לבד? או שעדיף לקחת את זה לטכנאי מחשבים? אם יש לכם מדריךך לחיבור כרטיס רשת אז תשימו פה בבקשה וכמה זה אמור לעלות ? תודה רבה לכל העוזזרים :yelclap:
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
Cable/DSL Wireless Router 54 Mbps/2.4 GHz
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איזה כבל צריך לחבר בין הראוטר למודם ובין הראוטר למחשבים ? ישיר מוצלב וכו'.....? ? ? ? כי זאת הבעיה יש לי EDIMAX +כבלים עם חייגן ואני לא יודע איזה לחבר בין המודם לראוטר בין הראוטר למחשבים? קרוס מוצלב ישיר וכו..........?~?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום היום בא אליי חבר עם המחשב שלו אנחנו רוצים לחבר את המחשבים שלנו (2 משחבים) אחד לשני לצורך משחקי רשת מה עלייו לעשות חוץ מלחבר את הכבל?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
האימיול שלי "קורס", לא מצליח בקושי להתחבר ואם כן, אז אחרי 5 שעות וזה עוד עם LOW ID.. התקנתי לאחרונה ראוטר של LEVEL ONE, ונאמר לי שאני צריך לפתוח פורטים. אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי אשמח מאוד!! תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב לפני כחודש..ניסינו אני ואבא שלי לחבר אותו ברשת (וכמובן גם לשתף את האינטרנט בינהם),קראתי ועשיתי לפי המדריך שנמצא פה,אך ללא הצלחה.. ניסיתי עם כרטיס רשת אחר,כבלים אחרים ( זה 2 כבל רשת רגיל וHUB)..המחשב המארח עושה פינג למחשב הלקוח (שלי החדש זה הלקוח), והמחשב שלי הלקוח לא עושה פינג למחשב המארח..היה אזה מקרה או שתיים, שהמחשבים ראו אחד את השני (לקח לזה שעההה..אזה 10 דקות לרענן.. וכשנייסיתי להכנס שוב אחרי כ 10 דקות לא הצליח להכנס בסוף..) והיה אזה מקרה שכן הצלחתי אבל גם כן כל פעם זה נורא נורא לאט..בקיצור משהו לא תקין פה.. מה יכולה להיות הבעיה? ואשמח אם אולי מישו יכול לעזור לי בשירות פרטי בבית (כמובן נא לשלוח מסר בפרטי) כי זה די מעצבן ומבאס שחודש מחשב אצלי בחדר ובק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר הזה השאלה שלי אם אני חייב כרטיס רשת מאותה חברה או שאני יכול למשל לקנות כרטיס רשת של אדימקס הכרטיס רשת של לינק סיס עולה הרבה מדיי
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
קניתי נקודת גישה ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני מודע לכך שאני צריך כרטיס רשת אלחוטי,אני רוצה רשת בין 2 מחשבים עד המחשב המחשב הראשי מחובר למודם adsl שהוא בעל יציאה אחת בלבד !rj45...איך אני יחבר את המודם לנקודת גישה בנוסף למחשב אם יש רק יציאה אחת?
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ובמחשב שלי יש לי כרטיס והעוצמת אות שיש לי נמוכה בדרך כלל ולעמים אפילו אני מאבד את האות ואין לי אינטרנט.... האם יש איזה מוצר שאני יכול לקנות כדי לשפר את זה ואם כן על מה אתם ממליצים??
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כרגע אני בבזק 2MB אני ברשת (עם עוד 2 מחשבים) ואני משחק הרבה במשחקי רשת.. לאיזו ספקית יש הכי פחות בעיות עם מהירות בשרתים מחו"ל?
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכל המתעניינים קניתי ראוטר של OVISLINK ועכשיו תוכנות השיתוף שלי לא מורידות שום דבר אני מתאר לעצמי שזה בגלל הפיירוול שיש בו אבל השאלה שלי איך אני מסדר את זה אני משתמש בעיקר בשתי תוכנות emule ו dc++ תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אהלן. הסיפור הוא כזה: מחשב נייד די ישן, AMD אין לו אפילו USB מקביל לפנטיום 2 333 MHZ. אחרי פירמוט עם 98SE . התקנתי PCMCIA כרטיס רשת של REALTEK שעובד ומוכר ללא בעיה. אני והתומך של בזק עבדנו שעות עם הדיסק של WOW ואי אפשר פשוט להתקין PPPOE . אני מקבלת הודעה שהפרוטוקול מותקן, מבצעת ריסטרט, ו-כלום. ניסינו דרכים שונות גם ע"י התקנה ידנית של הפרוטוקול אבל כשבאים להגדיר חייגן - מוכר רק המודם הישן. הבחור אמר לי שמעולם לא נתקל בתופעה כזו - והציע לי לוותר !!! אשמח לכל עצה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה "קלה" אני מנסה להתחבר לשרתי IRC וסקייפי מהאוניברסיטה (בן גוריון אם זה עוזר) אבל בגלל שיש פה חסימה (ראוטר, פיירוול פרוקסי, אין לי מושג איזה בדיוק) אני לא יכול להתחבר לשום דבר שהוא לא http (סביר להניח שיש עוד כמה פורטים פתוחים ל-ftp למינהם ואימייל) האם אתם מכירים איזה דרך שבאמצעותה אני אוכל לעקוף את המטרד הנ"ל ? מלבד http-tunnel כי היא נורא איטית (1.5 קילובייט אם אני לא משלם להם) ?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-